Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Gesterbyssä ei ajokiellot haittaa

äääääärsyyyttää

On se kumma, kun Gesterbyn alueella on ajokielto, vain huoltoajo sallittu, niin paikka on täynnä sekä parkkeerattuja autoja että ajavia autoja. Jokainen mahdollinen paikka on nykyään parkkipaikkana. Siwan eteen ajetaan huoletta autoilla, kun ei jakseta kävellä Siwan asiakkaille osoitetuilta autopaikoilta kauppaan. Siwan edessä saattaa olla samanaikaisesti kolmekin autoa tyhjäkäynnillä odottamassa Siwassa asioivia. Lapset ajetaan autoilla päiväkodin oven eteen. Bussipysäkille käveltäessä (oli vuorokauden aika mikä tahansa), joutuu väistelemään useita autoja, jotka viis veisaavat ajokiellosta. Ihmeen paljon on huoltoajoa!

Gesterbyn "tori" on nykyään parkkipaikka, samoin "lämpölaitoksen" edusta, pihat, tien varret jne. Samat autot seisovat päivä- ja jopa viikkotolkulla em. paikoissa.

Onko nyt niin, ettei noista ajokielloista tarvitsekaan enää välittää, vaan ajaa saa minne vaan autolla pääsee ja auton voi lykätä parkkiin minne vaan saa mahtumaan? Poliisit ovat täällä säännöllisiä vieraita, vaan eikö asia kuulu poliiseille, vaan pelkästään parkkipirkoille? Miksei täällä näy parkkipirkkoja? Vai eikö kuulu kenellekään?

Kun tänne muutin reilu 10 vuotta sitten, alue oli _oikeasti_ tyhjä autoista. Oli kiva kävellä kun ei tarvinut joka välissä olla väistämässä autoja.

Nyt joko ajokieltomerkit pois tai sitten asiaan pitää puuttua! Ärsyttää tuo jatkuva autorumba.

3

110

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jedekin

      No nyt on pahotettu mielensä.

    • täältämitäänapua

      sähän oot jo aiemmin samasta asiasta kirjottanut, ei sitä täältä apua saa, mikä se sun taloyhtiös on-kenen kanssa on sopimus sakottamisesta ja valvomisesta. Sen täytyy olla joku yksityinen parkkipirkkofirma, ei se kunnalle kuulu. Kysy isännöitsijältä, talohallituksen jäseniltä.

    • ääääärsyttää

      Niin, jos sen aikaisemman viestini olisit lukenut, niin tietäisit, että viestini tuli kahdesti, koska ekalla lähetyskerralla tuli joku errorviesti.

      Mutta en minä vielä mieltäni liiemmin pahoittanut ole. Sitten pahoitan mieleni, jos isompia pelastustoimenpiteitä tarvii tehdä ja näiden idioottien autot ovat tiellä. Meidän pihalla vakituisessa parkissa on se 2 tai 3 autoa, naapuritalon pihassa näyttää olevan juurtuneena yksi auto jo viikkojen ajan vaihtelevasti 1 tai 2 muuta.

      Vaan ketäpä kiinnostaa, ei näköjään ketään.
      Vinkiksi vaan, jos jotain sattuisi kiinnostamaan, että ne autot ilmestyvät pihoille illan aikana, päivisin toki ovat poissa, ainakin useimmat.

      Toivottavasti ei tarvi tapahtua kamaluuksia, ennenkuin asiaan puututaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      83
      2102
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1798
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      24
      1715
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1490
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      65
      1451
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1358
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      20
      1354
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1302
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1274
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1251
    Aihe