Kreationistit ovat neroja

1118

He pystyvät tosta vaan siihen mihin maailman kaikki muut ihmiset edes yhdessä eivät pysty: selittämään totuuden kaikesta ja näyttämään kuinka kaikki muut ovat väärässä. Itsetuntokin on kohdillaan kun ei edes epäröi olevan väärässä.

Olisitteko ystävällisiä ja auttaisitte ihmiskuntaa ratkomaan köyhyyden, sairaudet ja sodat? Teiltä ei varmasti menisi kauaa kun laitatte aivonne toimimaan ja parannatte syövät yms. Varmasti Jumala haluaisi myös luomakunnastaan paikan jossa kaikilla on hyvä olla. Pyydätte häneltä apua jos itsellenne tehtävä osoittuu vaikeaksi.

17

149

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hyvin_helppoa

      hyvää tuottaa tähän maailmaan ja riittää Jeesuksen opetusten toteuttaminen ennenkaikkea valtaapitävien taholta. Jeesus tuottaa terveyden ja kaiken hyvän siunauksen, kun vain tahtoaan tehdään. Maailman vaikuttajat voivat rakastaa myös toista herraa tässä maailmassa.

      • mielenkiintoinenraamattu

        Sitähän valtaapitävät tekevät mitä jeesus opettaa. Jeesushan opettaa tämän:

        Evankeliumi matteuksen mukaan 10 luku
        34 "Älkää luulko, että minä olen tullut tuomaan maan päälle rauhaa. En minä ole tullut tuomaan rauhaa, vaan miekan. 35 Minä olen tullut nostamaan pojan isäänsä, tyttären äitiään ja miniän anoppiaan vastaan.

        Valtaapitävät ympäri maailman ovat ottaneet tämän ja sotivat keskenään kuka on maailman valtias. Ei he rauhaa tuo maanpäälle mutta eihän jeesuskaan sitä tuonut kuten yllä nähdään.


      • selitystä
        mielenkiintoinenraamattu kirjoitti:

        Sitähän valtaapitävät tekevät mitä jeesus opettaa. Jeesushan opettaa tämän:

        Evankeliumi matteuksen mukaan 10 luku
        34 "Älkää luulko, että minä olen tullut tuomaan maan päälle rauhaa. En minä ole tullut tuomaan rauhaa, vaan miekan. 35 Minä olen tullut nostamaan pojan isäänsä, tyttären äitiään ja miniän anoppiaan vastaan.

        Valtaapitävät ympäri maailman ovat ottaneet tämän ja sotivat keskenään kuka on maailman valtias. Ei he rauhaa tuo maanpäälle mutta eihän jeesuskaan sitä tuonut kuten yllä nähdään.

        Ei nähdä, koska Jeesus ei sotinut eikä kehottanut sotimaan, Jeesus opetti, että älkää tehkö pahalle vastarintaa, vaan jos joku haluaa ottaa ihokkaasi, annan hänen saada vaippasikin ja jos joku vaatii sinua virstan matkalle, kulje hänen kanssaan kaksi. Jeesus ei tullut tuomaan rauhaa vaan miekan, mutta tämä johtuu näistä tottelemattomista uskottomista, ei Jeesukseen uskovista.


    • Jeesuksen_hyvä_opetus

      "Tee lähimmäiselle niinkuin toivot itsellesi tehtävän" ja kun tämän opetuksen mukaan alkaa ihmiset tekemään ihan konkreettisesti tässä maailmassa, niin lakkaa jo paljon pahuutta varmuudella ja alkaa hyvä lähimmäisenrakkaus myös vaikuttamaan ja tietysti Jeesus tahtoo myös Pyhän Hengen voimassa meidän ihmisten elävän ja tähän myös kutsutaan monia ja anovat saavat myös sen voiman.

    • Ei_neroutta_lainkaan

      vaan nöyryyttä turvata Jumalaan Jeesuksessa, ja tässä on ahdas portti ja kaita tie.

    • Maailman_lavea_tie

      tuottaa epätasa-arvon ja valheet ja laittomuuden eli synnin ja epäusko myös sitä.

    • Jeesus_hyvä_esimerkki

      hyvästä Johtajasta ja Jumalasta, eikä etsinyt omaansa maailmassa vaan teki Isän Jumalan tahdon ja auttoi monia ja tahtoo pelastaa myös kaikki valtakuntaansa. Tahtooko ihmiset sitten Jeesuksen olevan Herransa ja Kuninkaansa, tässä on se tärkeä kysymys ja rakkaus Jeesusta kohtaan on sitä että tekee opetuksensa mukaan.

    • Toinen_esimerkki

      Raamatussa on Babylonian kuningas armeijoineen ja lakineen, ja toki esivalta myös Jumalan asettama, mutta ei Jumala kehottanut kuningasta tekemään itsestään sitä kumarrettavaa kuvapatsasta vaan Saatana pahuuden henkivaltana sen sai aikaan.

    • Rakastetaan_totuutta

      ja totuus luomisesta on Raamatussa, eikä edellytä neroutta sen ymmärtäminen vaan nöyryyttä anoa elävää vettä ja Pyhän Hengen armolahjaa, ja sen kautta myös saadaan kaikkea muuta hyvää, ja varmuudella ihmisille totuus aina valheita parempi opetus kouluissa ja yhteiskunnissa ja kaikessa elämässä, ja jos joku on toista mieltä on rakastunut valheisiin totuuden sijaan, eikä tietenkään sellainen ole hyvä kenellekkään ihmiselle.

    • "Olisitteko ystävällisiä ja auttaisitte ihmiskuntaa ratkomaan köyhyyden, sairaudet ja sodat?"


      ei kannata, siläl silloin jumala lakkaisi olemasta.

      kurjuudestahan se julle huuhuilee

    • Hauskasti tulee noista kretuketkujen kirjoituksista mieleen ufouskovaisten puheet. Ufo-olioilla on kuulemma äärimmäisen tärkeitä viestejä ihmisille, mutta mitään yksityiskohtia ei heltiä, aina sanotaan vain että rakastakaa toisianne ja lakatkaa sotimasta. Joku sentään sanoi olevansa Sirius-planeetalta...

      Satutäti Luukanen-Kilde sanoi jossakin kirjassaan (luin niitä jonkin sateisen kesän ratoksi), että ihmisten pitäisi saada solujnsa värähtelytaso kohoamaan. Ohjeita hän ei antanut eikä viitsinyt selittää mikä olisi seurauksena.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      30
      2604
    2. Mitä sä kuvittelit

      Kun annoit mulle huomiosi, tottakai minä menin ihastumaan suhun. En ole koskaan ollut se henkilö keneen kukaan kiinnittä
      Ikävä
      144
      1917
    3. Kuvaile kaivattuasi kolmella

      Emojilla. Oma vastaus 💨🚮💣
      Ikävä
      189
      1881
    4. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      145
      1682
    5. Kysymystä pukkaa

      Mitä aiot tehdä kun näet hänet seuraavan kerran? Vai oletko kuin ei mitään....
      Ikävä
      129
      1661
    6. Sähköauto ei saastuta

      Koska sähköautossa ei ole saastutusputkea kuten polttomoottoriautossa. Saastuttajille tulee mätkäistä kunnon saastutusv
      Maailman menoa
      322
      1376
    7. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      186
      1334
    8. Älä nainen leikistä suutu!

      Ja kyllä täytyy kritiikkiäkin kestää, mm. ylipaino, se että oot köyhä jne jne Melko tutulta mieheltä
      Ikävä
      115
      1213
    9. Olisitko oikeasti

      valmis kohtaamaan kaivattusi?
      Ikävä
      96
      1091
    10. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1064
    Aihe