Aihe

Pitääkö Jumalaa palvella, todella

PärjätköötOmillaan

Miksi palvella törkeitä Vääryyksiä (=Jumalat yms.), miksi antaa itseltään/itsestään niin paljon enemmän kuin mitä on varaa antaa, tai mitä edes itsellä on.

Olen entinen normaali uskovainen, luja, vahva oli uskoni parikymppiseksi. SItten alkoi Henkimaailma avautua minulle. Olen onnellinen Jumal-olentoja-EI-palveleva. En kait ateisti, koska en sentään kiellä, että Jumala(t) on olemassa. En vaan usko enää sanaakaan Heistä kenestäkään, enkä luota edes uskovaisiin, johdattavat valeeseen (=mm. Jumalat hyviä) ja usein ovat ilkeitäkin normaali-kansalaisille.

Olen onnellinen Jumalan-kieltäjä ja vapaa, IKUISISTA VALEEN kahleista ja uskottelusta, ETTÄ Jumalat, Valtiaat, Henkimaailman jotkut olennot (kakaransa) ja Taivas olisi Hyvä, OK ja turvallinen. AIVAN täysin ääripäin, ja nyt kun olen sen kaiken saanut selville ja tajunnut päästää irti, olen VAPAA VALEEN kahleista. Ei kiinnosta Jumalat tai Jeesukset, jotka edellyttävät, vaativat vielä palvelua, VAIKKA itse eivät antaneet edes Oikeutta. Hui hai, ja hyi helvetti! Tervemenoa Jumalat yms. olen VAPAAHeidän syväkahleista, VALEISTAAN. Ei tule ikävä, pysykööt kaukana, koko ihmiskunnasta ja kaikilta planeetoilta.

8

81

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • vm41

   Tervehtymisesi kohden puhdasta ateismista olotilaa, on hyvää vauhtia menollaan.

   • YäkUskovaistenKahleet

    Kyllä, olen onnellisempi ja vapaampi kuin koskaan, kun tajusin, ettei pidä Jumalia palvella, jotka eivät mitään auta, eivät anna. Jos antavat, niin vievät sen aina vaan samantien, kun luulevat sitä Omanaan pitävänsä. En usko ENÄÄ Ikinä, koskaan sanaakaan mistään Jumalista, Jeesuksista tai muistakaan Hyvistä tai Pahoistakaan Jumalista.

    Kuuluvat enää häviävään painajaiseen, joka harvoin täällä valveilla ollessa toistuu. Tulen poistamaan senkin esiintymän, ilmentymän. Koska Jumalista, Valtiaista tai Henkimaailmasta/Taivaasta EI ole mitään muuta kuin ällöä, josta EI kukaan, mikään hyödy mitään. Vievät vaan, mitään muuta eivät anna kuin ällöä!


  • nää_on_näitä

   Muista olla kiitollinen. ilman jumaliesi pelkoa et olisi löytänyt vapautta niistä. Nyt saat lisäksi valtavan ilon julistaessasi löytämääsi. Vertaistuki sinulta kaikille jotka kulkevat samoja polkuja.

  • Selkeyttä

   Ei ole oikeutettua niputtaa kaikkia uskontoja samaan köyteen. Sen sijaan tulee kysyä, mikä kirkoista ja opeista on oikein:
   Jaak. 1:5

   Jos kuitenkin joltakulta teistä puuttuu viisautta, pyytäköön sitä Jumalalta. Hän on saava pyytämänsä, sillä Jumala antaa auliisti kaikille, ketään soimaamatta. [1. Kun. 3:9; Sananl. 2:2,3]

   Tuo rukous oli lähtökohtana evankeliumin palautukselle. Joseph Smithin historiasta:

   9 Mieleni oli toisinaan sangen kiihtynyt, huuto ja melske oli niin kovaa ja alituista. Presbyteerit olivat mitä päättäväisimmin baptisteja ja metodisteja vastaan ja käyttivät kaikki niin älyn- kuin viisastelunlahjansakin näiden erheiden osoittamiseksi tai ainakin saadakseen ihmiset ajattelemaan, että he olivat väärässä. Toisaalta baptistit ja metodistit puolestaan olivat yhtä kiivaita pyrkimyksessään osoittaa omat opinkappaleensa oikeiksi ja kaikkien muiden vääriksi.

   10 Tämän sanasodan ja mielipidetemmellyksen keskellä sanoin usein itselleni: Mitä on tehtävissä? Mitkä näistä kaikista ryhmäkunnista ovat oikeassa, vai ovatko ne peräti kaikki väärässä? Jos jokin niistä on oikeassa, mikä se on ja kuinka saan tietää siitä?

   11 Kamppaillessani äärettömissä vaikeuksissa, jotka nämä uskonkiihkoilijoiden ryhmäkunnat olivat riitelyllään saaneet aikaan, luin eräänä päivänä Jaakobin kirjettä, ensimmäistä lukua ja viidettä jaetta, jossa lukee: Jos kuitenkin joltakulta teistä puuttuu viisautta, pyytäköön sitä Jumalalta. Hän on saava pyytämänsä, sillä Jumala antaa auliisti kaikille, ketään soimaamatta.

   12 Milloinkaan ei mikään kirjoitusten kohta ole tullut voimallisemmin ihmissydämeen kuin tämä silloin minun sydämeeni. Se tuntui käyvän hyvin voimakkaana sydämeni jokaiseen tunteeseen. Mietin sitä yhä uudestaan tietäen, että jos joku ihminen tarvitsi viisautta Jumalalta, niin minä, sillä en tiennyt, mitä tehdä, ja ellen saisi enemmän viisautta kuin minulla silloin oli, en koskaan saisikaan tietää, sillä eri lahkojen uskonnonopettajat ymmärsivät samat kirjoitusten kohdat niin eri tavoin, että se hävitti kaiken luottamuksen kysymyksen ratkaisemiseen Raamattuun vetoamalla.

   13 Lopulta päädyin siihen tulokseen, että joko minun oli jäätävä pimeyteen ja ymmälle tai sitten minun oli tehtävä, niin kuin Jaakob neuvoo, eli pyydettävä Jumalalta. Lopulta päätin pyytää Jumalalta päätellen, että jos hän antaa viisautta niille, joilta puuttuu viisautta, ja antaa auliisti ja soimaamatta, minä saattaisin uskaltaa.

   14 Niinpä tämän päätökseni mukaan pyytää Jumalalta vetäydyin metsään yrittämään. Se oli kauniin, kirkkaan päivän aamuna aikaisin keväällä tuhatkahdeksansataakaksikymmentä. Yritin sitä ensimmäisen kerran elämässäni, sillä kaikkien huolieni keskellä en ollut vielä milloinkaan siihen mennessä yrittänyt rukoilla ääneen.

   15 Vetäydyttyäni paikalle, jonne olin edeltä käsin aikonut mennä, katsottuani ympärilleni ja havaittuani olevani yksin polvistuin maahan ja aloin esittää sydämeni toiveita Jumalalle. Olin tuskin tehnyt niin, kun minuun kävi heti käsiksi jokin voima, joka valtasi minut kokonaan ja jolla oli sellainen hämmästyttävä vaikutus minuun, että se kahlitsi kieleni, niin etten voinut puhua. Synkkä pimeys tiheni ympärilläni, ja minusta tuntui hetken kuin olisin ollut tuomittu äkilliseen tuhoon.
   ...
   17 Heti sen ilmestyessä havaitsin itseni vapautetuksi minua kahlinneesta vihollisesta. Valon levätessä päälläni näinkahden Persoonan, joiden hohdetta ja kirkkautta on mahdoton kuvata, seisovan yläpuolellani ilmassa. Toinen heistä puhui minulle kutsuen minua nimeltä ja sanoi osoittaen toista: Tämä on minun rakas Poikani. Kuule häntä!

   18 Aikomuksenani mennessäni kysymään Herralta oli saada tietää, mikä kaikista lahkoista oli oikeassa, jotta tietäisin, mihin liittyä. Sen tähden, heti kun hallitsin itseni, niin että pystyin puhumaan, kysyin Persoonilta, jotka seisoivat yläpuolellani valossa, mikä kaikista lahkoista oli oikeassa (sillä tähän mennessä mieleeni ei ollut tullut, että kaikki olisivat väärässä) ja mihin minun piti liittyä.
   19 Minulle vastattiin, etten saanut liittyä yhteenkään niistä, sillä ne olivat kaikki väärässä; ja minulle puhuva Persoona sanoi, että kaikki niiden uskontunnustukset olivat iljettäviä hänen silmissään, että nämä julistajat olivat kaikki turmeltuneita, että ”he lähestyvät minua huulillaan, mutta heidän sydämensä on minusta kaukana; he opettavat oppeina ihmiskäskyjä, ja he ovat ulkonaisesti hurskaita mutta kieltävät uskon voiman”.

  • Uskonnot on erityisiä ja erilaisia.
   Totuus on ainoastaan yksi Ei voi olla monta totuutta ollakseen totuus

   • Selkeyttä

    Näin täytyy olla! Jokaisesta asiasta on vain yksi totuus. Kuitenkin ajatellaan, että uskonnossa on toisin. Suvaitsevainen tulee olla ja uskonnon vapautta on kunnioitettava, mutta se on muuta kuin luulla, että kaikki olisivat oikeassa. Ihmisen tulee etsiä. On luvattu, että etsivä löytää ja kolkuttavalle avataan.

    Mikä sinusta on uskonnollinen totuus?


  • nää_on_näitä

   Jos mahdollista luovu , tai ainakin itse luovun, suvaitsevaisuudesta. Totuuteen pääsen antamalla anteeksi.
   Annan ajatukseni anteeksi mihin ikinä reagoinkaan koska en ole oikea ihminen tuomitsemaan.
   Kuuntelen jokaisen mielipiteen vaikka olisin eri mieltä. Ei ole minun asiani ottaa kantaa muuhun kuin omaan ajatukseeni. Rakkaudella.

   Totuus on rakkaus
   http://raamattu.fi/1933,38/1Kor.13.html

   Totuus on ykseys
   Mitään todellista ei voi uhata
   Mitään epätodellista ei ole olemassa (ihmeiden oppikurssi johdanto)

  • EiAutaOikeus

   Uskonnot ovat huijausta, INVAASIO käynnissä. Jumalat, jotka ajattelevat ja toimivat kuin Paholaiset, rikolliset, jotkut jopa kuin kylmät psykopaatit, OVAT Vallanneet Vallan, Aseman ja Oikeuden kaikilta muilta, ehkäpä ihan hyviltä, kelvollisilta Jumalilta/Valtiailta. Sellaisilta, jotka EIVÄT olisi näin pitkään ajaneet ja järjestäneet törkeitä ihmiskuolemia. Sellaisia ovat meidän alueen JUmalamme, Paholais- ja Antikristus-Jumalia. Ei taida niitä Oikeita ha Hyviä ollakaan. Yksi toisensa jälkeen antavat periksi ja alkavat mukaan Noiden kylmien roisto-Jumalien piiriin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   623
   30371
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   305
   22553
  3. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   14127
  4. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   356
   11230
  5. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   95
   8325