SAKU KOIVU JA DOUPING

Selityksiä

Katsokaa 10v vanhoja kuvia miten on kallo miehellä venynyt.Kun Saku lähti NHL.ään oli hän parikymppinen koko ikänsä reenannu kaveri.Noin 1-2vuoden jälkeen oli tullut n.10 kiloo lisää lihasta.Siitä huolimatta että mies pelasi satakunta peliä kiekkoo vuodessa ja reenit päälle.Jokainen itse urheilua harrastava tietää että 10 kilon painonlisäys(lihasta)tuona aikana on puhtain keinoin mahdotonta vaikka söisi mitä,joka pelkkä kiekon pelaaminen NHL:ssä plus kaikenmaailma maaottelut päälläe on kuluttavaa punttireenistä puhumattakaan.Kun Saku sairastui leukemiaan ikävä asia sinänsä,oli muistaakseni syksy joten hänellä oli ollut kesäloma suomessa.Luulen että silloin on harjoittelu ollut vähäisempää.Siis asiaa leukemia hoidot loppuivat joulun kieppeillä ja olivat ilmeisesti tai siis ovat raskaat,joten Sakulla ei ole ollut tuona aikana todellakaan aikaa harjoitella ja pitää kuntoaan yllä vaan kaikki voimat menneet taistellessa leukemiaa vastaan.Sitä en tiedä miten vakavasta leukemiasta oli kyse mutta ainakin lehdistö ilmoitti hoitojaksojen olleen raskaita.Hoidot siis lopetetti joulun kieppeillä JA MITÄ IHMETTÄ Saku pelasi jo keväällä NHL:n playoffeja miten hän pääsi noin nopeasti kuntoon noin vakavan sairauden ja pitkän harjoittelemattomuus jakson jälkeen.Nyt mies valittaa huonoa kuntoa joka pelin jälkeen.Vaikka oli syksyllä mukana wc:ssä ja ei ole ollut kuin vähän rannevaivaa mikä ei varmasti ole estänyt peruskunto harjoittelua,luistelua,yms.Vaan olisko niin että suomessa ei voi sm-liigassa DOUPATA niin kuin NHL:ssä missä ei pelaajia testata.

Ps.Näitä nopeita painon nousuja on kyllä havaittavissa kaikilla muillakin NHL:ssä pelaavilla ja pelanneilla kiekkomiehillä.Joten lopettakaa Jeesustelu ja sanokaa suoraan ellet käytä et pelaa.

15

3452

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kaurapuuro

      eiköhän tuo ole selvä ottaa pitää jos aikoo pärjätä!

    • NHL, kaikki douppaa

      Olen itse pohtinut samaa ja tullut vastaavanlaiseen lopputulokseen. Sen vielä lisäisin että mielestäni harvinainen syöpä muistaakseni Hodkinssin tauti (voi olla väärin kirj.) on kiekkoilijoilla NHL:ssa melko yleinen, mistähän voisi johtua?

      • MCB

        Hodginin tauti.Ei älyttömän harvinainen.Eikä leukemia.Leukemia on verisyöpä, hodginin tauti imusolmukesyöpä.Ei mitään tekemistä anabolisten steroidien kanssa.


    • erittäin vihainen

      Hyvä kirjoitus. Saku Koivun elvistely jo sinänsä ärsyttää aika tavalla ja jos hän on syyllistynyt dopingiin, niin ainoa vaihtoehto on järjestää pojulle julkiset hirttäjäiset.

    • mal82

      Ai kymmenessä vuodessa ei voi lihasmassaa saada 10kg?????????? Ite treenannu vasta 2v salilla ja n. 10kg lihasmassaa tullut jo. HALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????? 10vuodessa ehtii pieni mies hankkia PALJON MASSAA!!! Ja kaverillani oli syöpä mutta vaikka hoidot oli kovia niin ei paljon laihtunut. riippuu ihmisestä. huh huh!!!

      • selityksiä

        oot varmaan syntyny 82 vai? joten olet vasta par1 viime vuotta nostellu,joten et voi verrata itseäsi koko pienen ikänsä reenanneeseen huippukiekkoilijaan.Saku on käsittääkseni pelannut junioreissa huipulla tarkoittaa B-A junnuissa jo n.10 kertaa viikko jäällä n.11 kuukautta vuodessa ja siihen päälle kuntopiirit sun muut punttisalit,joten harjoitus määriä tuskin on pystynyt paljoa NHL:ssä nostamaan.ollut siis niin hyvässä kunnossa kuin vain voi olla puhtaana(ilman douppia).NHL:ssä tahti jatkunut kovempana kuin suomessa pelatessa,mutta silti n.10 kiloo lihaa lisää.Ihminen tarvitsee hajoitusta,ruokaa,lepoa kasvaaksen .Ainut asia millä pystyy nopeuttamaan lihasten palautumista ova anaboliset aineet.Ne palauttavat lihakset nopeammin harjoituksen jälkeen ja käyttävät myös ruuasta saadut ravintoaineet mahdollisimman tehokkaasti.Joitain aineita käytetään mm.suurten leikkausten jälkihoidossa.Mutta näillä aineilla on myös sivuvaikutksia esim.lihakset kasvavat liian nopeasti ja jänteet sun muut nivelet jäävät jälkeen joutuvat liian suurten puristusten voimien kohteeksi ja repeävät.Eikö Koivukin ole kärsinyt tuon tyyppisistä vaivoista.Mutta ei Saku yksin niitä käytä joidenkin kroppa vain kestää aineiden sivuvaikutukset paremmin.Kemia on 50% nyky urheilusta raha50%.


      • hyvä PEELO!!!

        hei halooooooooooooooooo................ kerropas miten aikuinen mies sitten saa kahdessa vuodessa 5cm yhtäkkiä lisää pituutta.siihen ei pelkkä reggaen vetäminen riitä vaan pitää vetää myös jotain muutakin. et haloooooooooooooooooo.........vaan sullekin


    • mutta,

      Kuten sanoit NHL-pelaajat käyttävät lievästi kaikki dopingia, mutta on Sakukin monta kertaa testattu, samoin Selänne ja tuskin tuo NHL:n douppaaminen pääsee lähellekkään samaan kuin USA:n yleisurheilijoiden...

      • jokainen voi olla

        mitä mieltä haluaa:D saku koivu on suomen jääkiekon vaikutus valtaisin persoona repikää siitä


      • Pelicans-HOMO
        jokainen voi olla kirjoitti:

        mitä mieltä haluaa:D saku koivu on suomen jääkiekon vaikutus valtaisin persoona repikää siitä

        Pellecans käytää doopingin siasta Ehkäisy pillereitä!


      • $$$$$$$$$

        kummassakohan lajissa liikkuu enemmän$$$$
        ei taida olla amatööri touhua


    • sponsori

      Jos joku tunnustaisi käytön voisi sponsorit olla vähissä.Antaa kansan uskoa "totuus löytyy kaurapuurosta".

    • Matonator

      se oli syöpä,eikä leukemia...

    • badger

      Ihminen joka ei erota kahta syöpätyyppiä toisistaan, alkaa puhumaan dopinginkäytön todisteista. Vie hiukan pohjaa todistelultasi. Jos ensin hankkisit jotain pohjatietoutta, ja sitten palaisit asiaan. Taidat vain tuolla kirjoituksellasi purkaa pahaa oloasi ja kerjätä huomiota. No, tämä on ihan hyvä paikka purkaa patoutumat anonyymisti, kun ei äitikään kuuntele.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2655
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2243
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      88
      1991
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      13
      1709
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1681
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1646
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1636
    8. 91
      1573
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      128
      1437
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1274
    Aihe