Vaunula vaan kasvaa

OsaavatMenestyy

"Vaunula on vahvasti kasvava autoliikeketju, joka toimii vuoden 2017 alusta alkaen kahdeksassa autotalossa Etelä- ja Länsi-Suomen alueella. Palveluksessamme on noin 100 työntekijää ja toimimme jälleenmyyjänä Alfa Romeo, Ferrari, Fiat, Fiat Professional, Ford, Jeep, Jaguar, Land Rover, Mazda ja Subaru-autoille, minkä lisäksi huollamme BMW, Toyota ja Skoda -autoja. Kuulumme suomalaiseen, operatiivisen johdon omistamaan Lease Deal Groupiin."

MOL:n sivuilta. Myyntijohtajaa hakevat.

112

1522

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 250GTO

      Mielenkiintoinen asia on se, että Ferrarin virallisten nettisivujen eli ferrari.comin mukaan Suomessa ei tällä hetkellä valitettavasti ole mitään Ferrarin virallista eli valtuutettua edustusta kenelläkään, ei edes huoltoa, saati myyntiä.

      Ferrarin sivuillakin Vaunula Premiumilla oli toki Malmilla Ferrarin huolto vielä ehkä parisen kuukautta sitten, ja vielä pari vuotta sitten samalla liikkeellä oli sivuilla (toki entisellä markkinointinimellään eli Uniq Car Centerinä ja entisessä toimipisteessään Herttoniemessä) niin Ferrarin myynti, huolto kuin alumiinikorikorjaamokin, mutta vähitellen ne ovat valitettavasti Ferrarin omilta sivuilta kaikki huoltoa myöten poistuneet jättäen siellä lähimmäksi Ferrarin valtuutetuksi edustukseksi Autoropan (sinänsä toki erittäin hyvät) toimipisteet Tukholmassa.

      Maseratin virallisten maserati.com-sivujen mukaanhan Maseratilla puolestaan ei ole valitettavasti ollut mitään valtuutettua edustusta Suomessa Catamountin jälkeen kenelläkään koko aikana eli noin viiteen vuoteen. Mutta Maseratiahan tässä ei ollut mainittukaan, joten se pitänee ainakin sitten paikkansa, että lähimmät Maseratin valtuutetut edustukset ovat Silberauto Tallinnassa ja Autoropa Tukholmassa kuten maserati.comissa sanotaan.

      Eniten kiinnostaisi kuitenkin tietää, onko Vaunulalla edelleen Ferrarin valtuutettu edustus, edes huolto, vai ei (ja siis toivottavasti on!), tai toisaalta, ovatko Ferrarin omat sivut ajan tasalla vai eivät - eli onko Vaunula siis poistettu listoilta vahingossa, ensin myynti ja sitten huolto.

      Tätä kaikkea tietenkin on turha miettiä, arvailla tai etenkään kysellä täällä, varmimminhan sen tiedon saa totta kai kysymällä suoraan Ferrarilta Italiasta, hehän ovat kyllä erittäin avuliaita - kuten ollaan kyllä aina oltu Vaunulan huollossakin!

      Kiinnostavaa on myös, minne Vaunulalle tulee tuo tekstissä mainittu Jaguarin ja Land Roverin myynti (ja toivottavasti huolto), sillä Vaunulalla sitä ei ennestään ole missään näkynyt olevan ja MetroAutoltahan kyseiset edustukset ovat poistuneet Turustakin tämän vuoden aikana niin MetroAuton omien nettisivujen kuin Jaguarin ja Land Roverin suomalaisten nettisivujenkin mukaan. Voinee siis olettaa, että Vaunula on hankkinut edustukset takaisin nimenomaan Turkuun, ja hyvä näin - vaikka hyväthän ne Jaguarin ja Land Roverin oikeudet varmasti olisivat Vaunulalla pääkaupunkiseudullakin, miksei samoin Tampereellakin, missä ne valitettavasti myös poistuivat MetroAutosta pari vuotta sitten.

      Joka tapauksessa Vaunulalle voi ilman muuta toivottaa kaikkea hyvää uusien merkkien, etenkin Alfa Romeon ja Jeepin, kanssa kuin myös tietenkin toivottavasti edustuksiin jatkossa kuuluvien Land Roverin ja Jaguarinkin kanssa. Toivottavasti edustuksista löytyy jatkossa(kin) myös Ferrari ja mielellään Maseratikin...

      • 250GTO

        Jaguarin maahantuojan nettisivuiltahan tuo JLR-asia selviääkin, eli Vaunula aloittaa myös Jaguarin ja Land Roverin edustukset Turussa 2.1.2017, ja erittäin hyvä niin!

        Enäähän tästä ei puutu kuin FCA:n merkkien sekä Jaguarin ja Land Roverin edustukset, ainakin huolto, Vaunulallekin myös pääkaupunkiseudulla - yhtään tosin moittimatta Autokeskusta tai Catamountiakaan (eli Aritaa ja Sports Car Centeriä).


      • wdwdwd

        Niin ja sinulla oli joku näistä ylläolevista merkeistä..? Ehkäpä jopa kaikki kun toivot Ferrarin ja Maseratinkin edustusta? URPO!


      • 250GTO

        Urpo hyvä, voin kertoa sinulle, että perheessä ei ainoastaan ollut vaan ON, siis edelleenkin, muutamaa merkkiä näistä, ei tosin Turussa - eikä tietenkään valitettavasti tuota Ferrarin klassista 250 GTO:ta. Niitä ei Suomessa (oletettavasti) ole kenelläkään, mutta onneksi ainakin yksi upea 250 GT Competizione eli TdF on, ei toki meillä... Vaikka olisihan John Collinsin firmassa juuri nyt myynnissä yksi 250 GTO, hintakin on juuri oikea eli kuulemma dollareina noin 55 miljoonaa, eli eipä muuta kuin häneltä ostamaan...

        Mutta jos nyt unohdetaan nämä 250 GTO:t ja muut oikeasti arvokkaat ja harvinaiset mallit, niin mitkään perus-Ferrarithan - Maseratista, Jaguarista, Range Roverista tai etenkään Alfa Romeosta puhumattakaan - eivät ole mitään harvinaisia tai (erityisen) kalliitakaan autoja jonkun Bugattin tai Paganin tapaan, kuten kaiketi autoista tietämättömänä saatat luulla, vaan esimerkiksi Ferrareitahan on Suomessa vähintäänkin kymmenittäin, todennäköisesti kolminumeroinen määrä. Suomen merkkikerhossakin on jäseniä jotain sadan ja 200:n välillä, varmaan kaikki vieläpä ihan tavallisia ja mukavia, kateudesta vapaita ihmisiä, jotka osaavat myös nauttia muidenkin Ferrareista kuin omistaan, samoin täysin eri merkkien tuotteista, vaikka itsellä ei niitä olisikaan. Sen kokemuksen toivoisin myös sinulle Urpo, vaikka en sinun kanssasi varmaan tekemisissä missään olekaan, enkä erityisesti koe siinä mitään menettävänikään - sinun logiikkasi mukaanhan minulla ei silloin pitäisi olla mitään syytä toivoa mitään positiivisia elämyksiä sinullekaan, kun sinulla ei ole minulle mitään henkilökohtaista merkitystä. Mutta ajatteluni ilmeisesti poikkeaakin aika paljon omastasi, ja siksipä toivonkin sinullekin iloa elämääsi.

        Eli Urpo, se, että sinulla ilmeisesti ei sitten ole yhtään kyseisten merkkien edustajaa, ei tarkoita sitä, etteikö niitä silti muilla olisi. Ei meilläkään ole milloinkaan ollut esimerkiksi Toyotaa, vaikka 1960-luvun 2000GT yli puolen miljoonan hintaa lukuunottamatta houkuttelisikin, mutta näkyypä niitä Toyotan tuotteita silti aika paljon ihmisillä olevan, ja hyvä niin, eiväthän ne huonoja ole.


      • 250GTO

        Ja tosiaan, se Vaunula Premiumin välillä Ferrarin sivuilta "kadonnut" valtuutettu Ferrari-huoltokin on onneksi palannut myös Ferrarin virallisille nettisivuille! Maseratillekin Vaunula lienee oikea osoite Suomessa, toivottavasti tulevaisuudessa myös Range Roverille, Jaguarille ja Alfa Romeolle, siis valtuutettunakin huoltona. Ja edelleen olen sitä mieltä, vaikka asia ei sitten Urpoa mitenkään hyödyttäisikään...

        Eikä se Ferrarin valtuutus itse asiassa meillekään niin kovin tärkeä asia ole, sillä oma Ferrari-kiinnostuksemmekin kohdistuu toki enemmän vanhempiin klassikkomalleihin, ja käyttöautomme taas kuuluvat Vehon, Autokeskuksen ja Laakkosen myytäviin ja huollettaviin. Toki Maseratin nykyinen Ghibli suhteellisen järkevänä perheautona hieman houkuttelisikin, samoin perinteinen Range Rover, ehkä kuitenkin Sport-mallina, täysikokoinen kun alkaa ehkä olla jo hieman hintava, vaikka onkin ehkäpä houkuttelevin uusi auto ja sikäli kyllä ihan hintansa arvoinen.


      • 250GTO

        Ja kun tässä nyt taas jorisemaan jouduttiin, niin täsmennettäköön vielä tuota aiempaa viestiä, jossa tuli todettua, että Vaunulankin valtuutetun Ferrari-huollon valtuutuksen tilan saa helpoimmin tarkistettua kysymällä Ferrarilta Italiasta, että totta kai sen asian saa vielä sitäkin helpommin tarkistettua suoraan Vaunulasta!

        Mutta tämä nyt lienee itsestäänselvää kaikille, myös Urpolle, kun hänkään ei sentään tästä asiasta mitään viitsinyt valittaa. Ilmeisesti, kommentistaan päätellen, kyseisellä huollolla ei tosin hänelle olekaan mitään käytännön merkitystä, mutta vaivautuihan hän toisaalta silti kommentoimaan asiaa, jolla ei siis ylipäätään koko asialla pitäisi olla hänelle merkitystä...

        Itse en vain pysty ymmärtämään, mitä se häntä haittaa tai mitä häneltä olisi pois, vaikka meillä olisi seitsemäntoista Ferraria tai jopa se 250 GTO, mutta meitä ihmisiähän on toki monenlaisia, ja kaikkia täytyisi toki ymmärtää tai ainakin yrittää ymmärtää - itsekään en toki jaksa tai lähinnä viitsi ihan kaikkien vuoksi vaivautua.


      • XC90T8

        Eipä ole vielä Maseratia meilläkään, mutta uusi Ghibli tai Levante voisi olla hinnaltaankin hyvä vaihtoehto, jos myynti tai ainakin mahdolliset takuukampanjatyötkin tekevä huolto löytyvät eteläisestä Suomesta.


      • E63AMG4Matic

        Eihän tuo Urpon päivittelemä tilanne mitenkään harvinainen ole. Monellakin on samassa taloudessa esim. uudet Jaguar ja Alfa. Ne ovat normaaleja käyttöautoja, kun esim. XF-Jaguarin saa halvimmillaan noin 50 ja Alfa Giulian jopa 40 tuhannella. Maseratikin on uutena alkaen alle 100 tuhatta, jos diesel ei haittaa.

        Eikä meilläkään ole Maseratia, mutta silti huoltotilanne kotimaassa kiinnostaa meitäkin, sillä se olisi ensimmäinen edellytys Ghiblin ostolle. Palvelu varmasti toimii myös Tallinnassa ja Tukholmassa, mutta auton laivaaminen huoltoon ei kiinnosta.

        Kateutta tai mitä lie turhaa katkeruutta on tosiaan vaikea ymmärtää. Itse ainakin nautin muiden ihmisten Ferrarien ja vastaavien näkemisestä, varsinkin niiden oikeasti arvokkaiden eli vanhempien klassikkomallien, vaikka käyttöautot ovat meilläkin nykyisiä ylemmän keskiluokan perheautoja eli 5-sarjan BMW ja E-luokan Mercedes.

        Saksalaistenkin kanssa samoilla hinnoilla saisi nykyään uuden Maseratin tai Jaguarin, joten eivätpä nekään niin eksoottisia ole kuin jotkut kai vieläkin luulevat. M5:n tai AMG E63:n hinnalla saisi jo Quattroportenkin oikeallakin moottorilla! Silti jo pienempi Ghibli herättäisi lähes kaikkien huomion, kun jopa E63S:llä jokainen saa ajaa aika rauhassa, mikä oikeasti helpottaa arkielämää ehkä ratkaisevasti.

        Tietenkin jos käyttäisi 8-numeroisen summan rahaa, unelmaklassikkoauto saattaisi olla Alfa Romeo 8C 2900B Touring Spider, Mercedes 710 SSK tai alkupään Ferrari 250 GT Competizione, herättäkööt kenen hyvänsä huomion!


    • delta1

      Vaunula on mielestäni suomen toiseksi paras autokauppa. Ykkösenä porskuttaa Delta-auto.

      • delta2

        Ehkä liioittelet hieman Deltan tilannetta, vai onko Delta tosiaan oikeasti huono?


    • KilpailuOnKova

      Taitavat johtajat ja hommat tehdään kunnolla.
      Laakkonen myös kasvava.

      • Anonyymi

        Laakkosella on varmasti taitava johto, samoin työntekijät (ainakin oman Helsingin, Espoon ja Jyväskylänkin BMW-kokemuksen perusteella). Yhtiö aikoo kuulemma keskittyä jatkossa aiempaa enemmän tiettyihin vahvuusalueisiinsa, joten merkkiedustuksiin tulee joitain muutoksia. Eli vaikka Laakkonen myikin VW-Seat-Audi -liikkeensä maahantuojalle eli Keskolle, vastaavasti Laakkonen vahvistaa, ja on jo vahvistanut, asemiaan etenkin Fordin, Skodan ja BMW:n osalta. Se voi pitkällä aikavälillä olla hyvinkin oikea ratkaisu, vaikka toiminta toki näyttäneekin nyt ehkä hieman supistuvan. Mikäänhän ei ole varmaa, mutta Laakkosen osaamista ei siis kannata epäillä ainakaan vielä tähän mennessä nähdyn perusteella.

        Oleellistahan on kuitenkin se, mitä toiminta tuottaa nettona, ja etenkin pitemmällä välillä. Vaikka liikevaihto ja bruttotulot laskisivatkin vähempien liikkeidenkin myötä, tuloista vähennettävien aiempaa pienempien menojen myötähän nettotulos voi luonnollisestikin parantua.


    • FerrariJälleenmyyjä

      Eihän tuolla Ferrarin nettisivuilla ole ainoatakaan mainintaa mistään Suomalaisesta jälleenmyyjästä, vaikka kuinka etsii.

      • 250GTO

        Ei siellä olekaan, eikä varmaankaan ollut kirjoittaessasikaan, mainintaa mistään suomalaisesta virallisesta jälleenmyyjästä, siis myyjästä, mutta tuolloin 1.1.2017 siellä todennäköisesti oli maininta suomalaisesta valtuutetusta huollosta. Se huolto tai myyntihän siis on valittavissa kartan yläpuolelta "Filter by:" -kohdasta. Tänään 6.11.2018 sieltä ferrari.comin myynti/huoltohausta ei tosin löydy mainintaa huollostakaan Suomessa, saa sitten nähdä.


      • 250GTO

        Ja nyt 9.11.2018 se valtuutettu Ferrari-huolto näkyy ferrari.comin mukaan taas tehneen paluun Vaunulaan, sinänsä kai odotetustikin...


      • Anonyymi
        250GTO kirjoitti:

        Ja nyt 9.11.2018 se valtuutettu Ferrari-huolto näkyy ferrari.comin mukaan taas tehneen paluun Vaunulaan, sinänsä kai odotetustikin...

        Tosi pian korjattu/lisätty tuon kommentin jälkeen, muutamassa päivässä... Tuskinpa ihan siellä Ferrarilla Emilia-Romagnassa saakka kuitenkaan suomi24:ää seurataan...


      • Anonyymi
        250GTO kirjoitti:

        Ja nyt 9.11.2018 se valtuutettu Ferrari-huolto näkyy ferrari.comin mukaan taas tehneen paluun Vaunulaan, sinänsä kai odotetustikin...

        Ferrarin sivuilla se huolto voi olla vielä nytkin, mutta ainakaan 16.8.2020 vaunula.comissa ei enää näy mitään mainintaa mistään Ferrarin huollosta. Uusia autoja kertovat kyllä välittävänsä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ferrarin sivuilla se huolto voi olla vielä nytkin, mutta ainakaan 16.8.2020 vaunula.comissa ei enää näy mitään mainintaa mistään Ferrarin huollosta. Uusia autoja kertovat kyllä välittävänsä.

        Minkähän verran Tattariharjun Vaunula ja Lempäälän Luxury Collection ovat toimittaneet uusia Ferrareita Suomeen? Luxury Collectionin somessa näkyy kyllä aina silloin tällöin uusia toimitettuja Ferrareita, jopa isoja 812-malleja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minkähän verran Tattariharjun Vaunula ja Lempäälän Luxury Collection ovat toimittaneet uusia Ferrareita Suomeen? Luxury Collectionin somessa näkyy kyllä aina silloin tällöin uusia toimitettuja Ferrareita, jopa isoja 812-malleja.

        Vaunulasta meillä ei ole mitään tietoa, mutta ainakin Luxury Collectionilla näkyy somesivujensakin mukaan olevan asiakkailleen tilauksessa jopa 812 GTS- ja SF90-malleja! Eli hyvin näkyy Ferrari-kauppa käyvän Suomessakin, ja mikäpä sen hienompaa!


    • Kukakirjottaa

      Erikoista....

      Täällä on kirjoitettu 22.12.2016 klo. 02.38:

      "Jaguarin maahantuojan nettisivuiltahan tuo JLR-asia selviääkin, eli Vaunula aloittaa myös Jaguarin ja Land Roverin edustukset Turussa 2.1.2017, ja erittäin hyvä niin!

      Enäähän tästä ei puutu kuin FCA:n merkkien sekä Jaguarin ja Land Roverin edustukset, ainakin huolto, Vaunulallekin myös pääkaupunkiseudulla - yhtään tosin moittimatta Autokeskusta tai Catamountiakaan (eli Aritaa ja Sports Car Centeriä)."

      Tämä jos joku on kyllä Vaunulan oman henkilökunnan kirjoittelua, ehkäpä jopa omistajan, muuten ei puhuttaisi "JLR-Asioista", FCA merkeistä jne....

      Siihen kun lisätään kommentti 29.12.2016 klo. 19.45:

      "Eikä se Ferrarin valtuutus itse asiassa meillekään niin kovin tärkeä asia ole........." niin voimme varmistua asiasta.

      Kukaan ei varmasti muuten sanoisi "meillekään".......

      Melko säälittävää.

      Nyt kun katsomme aikaisempia keskusteluja Suomi24:sesta, jossa on lukuisia poistettuja kommentteja koskien Vaunulaa niin tiedämme että johto tai omistajat ne täällä kirjottelee, ei ne viestit täältä pyytämättä poistu.

      Täällä on näköjään muutama mielenkiintoinen ketju koskien Vaunulaa, melkoselta yritykseltä vaikuttaa, voi olla viisainta kiertää koko kiska, ja kaukaa.

      • 250GTO

        No, enpä ole Vaunulan omistaja tai työntekijäkään, enkä nyt edes kyseisen yrityksen asiakaskaan, eli täysin väärin päättelit. Koko firma itsessään ei kiinnosta/häiritse minua mitenkään, ja mihinkään emme ainakaan tällä hetkellä edes tarvitse koko yhtiötä, sillä Veho, Laakkonen ja Autokeskus riittävät meille (nyt ja mitä todennäköisimmin jatkossakin) Mercedes-Benzin ja BMW:n käyttäjille.

        "Erikoista" ja "melko säälittävää" onkin nimenomaan (toki näihin keskusteluihin valitettavasti aina kuuluva) täysin väärä ja epäjohdonmukainen päätteleminen vailla mitään faktoja - tai edes vähäisintäkään logiikkaa, edes järjen käyttöä! Kirjoituksestasi päätellenhän vaikutat ihan älykkäältä ihmiseltä, mutta ajattelisit nyt silti kunnolla, ennen kuin kirjoittelet noita erikoisia johtopäätöksiäsi!

        Ei kai kukaan vaunulalainen, ja viimeksi kai omistaja, nyt sentään itse toteaisi, että "heillekään" Ferrarin virallinen edustus ei olisi kovinkaan tärkeä, mutta toivottavasti se heillä on?!? Heillehän se nimenomaan lienee tärkeä jo statussyistä, ja kai he nyt ainakin itse sen tietävät, onko heillä se edustus vai ei...

        Oikeastaan olisi siis luullut olevan erittäinkin helppoa päätellä, että emme ole mitenkään yhteydessä Vaunulaan, sillä Vaunulan omistaja tai edes työntekijä tuskin olisi ottanut esille sitä asiaa, että merkittävän autotehtaan nettisivujen mukaan Vaunulalta näytti puuttuvan sillä hetkellä Vaunulan itsensä mainitsema merkkiedustus! Eivät ainakaan muut yritykset itseltään mahdollisesti puuttuvia edustuksia yleensä ala netissä itseltään kyselemään, eikä varmasti ala Vaunulakaan, eihän sielläkään nyt hölmöjä töissä ole.

        Ja tuohon edustusasiaan liittyen, tänään ferrari.comista (sattumalta, uteliaisuuttani) katsoessani Suomesta ei taaskaan löytynyt ainuttakaan Ferrarin valtuutettua huoltoa, virallisesta myynnistä puhumattakaan, ei Vaunulalla tai kenelläkään muullakaan, vaan Ferrarin virallisten nettisivujen mukaan lähin virallinen huolto olisi nyt Autoropan Magasin 1 Tukholmassa. Tiedä sitten tuota, eikä sillä edelleenkään ole väliäkään, mutta toivottavasti Suomessakin jollakin se edustus jatkossakin olisi, on sitten Vaunulalla tai jollain muulla - vaikka me emme sitä huoltoa itse siis edelleenkään tarvitsekaan.

        Ja ne aiemmat kehut Vaunulan Ferrari-huoltoon liittyen olivat lähinnä henkilökohtaiset kiitokset kaikkien Suomessa italialaisista autoista kiinnostuneiden varmasti tuntemalle/tietämälle ja aiemmin Ferrari-huollosta vastanneelle Kaitsulle! Hän on aivan varmasti ansainnut kaikki kiitokset näin takautuvastikin hyvästä ja osaavasta palvelustaan, oli sitten töissä missä yrityksessä tahansa, ja tämä oletettavasti käytännössä kaikkien hänen kanssaan asioineiden mielestä.


      • M550i

        Kukakirjottaa,

        Sinun mielestäsikö tosiaan kukaan muu kuin huollon omistaja tai työntekijä ei varmasti sanoisi, että heillekään oman merkkihuoltonsa valtuutus ei olisi tärkeä? Mikä järki tuossa sanomisessa muka olisi? Eihän sitä Espoon Laakkoseltakaan sanota, että aivan sama, onko heillä BMW:n merkkihuolto vai ei - kun se nyt kuitenkin on valtuutettu merkkihuolto ja sellaisena mainostetaankin, ja sehän se oli tuolloin tilanne Vaunulallakin Ferrarin kanssa! Jollain Toyotalla tai Peugeotilla vielä ehkä, mutta kukaan, jolla on Ferrarin merkkihuolto ei takuulla itse sano, että se on sama, on se merkkihuolto tai ei!!

        Todennäköisin, joka voi ihan vapaasti sanoa, että huollon valtuutus ei ole itselle tärkeä, on autoilija, joka ajaa jonkin toisen merkkisellä autolla. Esimerkiksi Porschen tai BMW:n omistajaahan ei paljoa liikuta Ferrarin valtuutus tai sen ehkä mahdollisesti puuttuminen jossain liikkeessä, eikä se hirveän paljoa kiinnosta ehkä silloinkaan, jos oma Ferrari on jo ohittanut takuuajan eli on vaikkapa 1970-luvulta. Ainakin nämä ne ovat todennäköisempiä vaihtoehtoja kuin korjaamon omistaja!


      • Kukakirjoittaa

        Ja kuka ihmeen älykääpiö muka ei oikeasti puhuisi lyhyesti ja kattavasti FCA:n merkeistä, vaan kirjoittaisi joka kerran helpon FCA:n sijaan litanian "Fiatin, Alfa Romeon, Lancian, Chryslerin, Jeepin ja Dodgen edustukset" tai edes Fiat-Chryslerin?!? No, ehkä sellainen ei sitten vain tiedä autoista mitään ja luulee siten FCA:n olevan jokin harvoin käytetty tai vain harvojen sivistyneiden käyttämä lyhenne, vaikka kaikkihan sitä käyttävät.


    • KukaPyytääPoistamaan

      "Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena."

      Missään muissa kuin Vaunulan, Hansalaisten, Inhouse Partnersin ketjuissa ei ole näin paljon ylläpidon poistamia viestejä....

      • Alamäkialko

        Näyttää osuvan tieto kohillee, Namulla ollut artikkelin mukaan maksuvaikeuksia ja nyt se ilmeisesti lopettaa, kannattamattomana!

        http://www.hs.fi/nyt/art-2000005037797.html

        Jännä nähä kauanko nää muut yritykset porskuttaa jos niilläkään ei oo varaa maksaa laskujaan.


      • Namuko

        Miten Namu liittyy tähän? Omistaako Sedukin osan Vaunulasta, tai omistavatko Vaunulan omistajat osan Namusta?


      • Anonyymi
        Namuko kirjoitti:

        Miten Namu liittyy tähän? Omistaako Sedukin osan Vaunulasta, tai omistavatko Vaunulan omistajat osan Namusta?

        Tuskin liittyy yhtään mitenkään... Eli tuskinpa omistaa, ja tuskin omistavat...


    • ErikoistaTouhua

      Kauanhan toi Fordi kattelee tällaista jälleenmyyjää?

      • E400d

        Ainakin vielä eli pian kaksi vuotta viestisi jälkeen Ford näyttäisi katselevan ihan hyvin... Mutta mikä noissa Vaunulan Ford-toiminnoissa sitten tarkalleen on tai on olevinaan ongelmana?


    • fordiraukka

      Myynyt ns eurolla liikkeet HML ja HVK.

      • euronjobbari

        No miksi et ostanut kun halvalla sai? Eikö ollut euroakaan?


      • Anonyymi
        euronjobbari kirjoitti:

        No miksi et ostanut kun halvalla sai? Eikö ollut euroakaan?

        Ilmeisesti et sitten ole ymmärtänyt sen vertaa, että liikkeen ostamisen lisäksi siitä aiheutuu jatkossakin mahdollisten tulojen lisäksi myös menoja, jotka voivat olla hyvinkin suuria.


      • EuronPunto

        On ihan ymmärrettävää kadehtia kovan luokan bisnesmiehiä, ne tekee eikä räksytä.


      • Huumorimiehiä

        "kovan luokan bisnesmiehet" :D


      • Anonyymi
        EuronPunto kirjoitti:

        On ihan ymmärrettävää kadehtia kovan luokan bisnesmiehiä, ne tekee eikä räksytä.

        Ketkä? Miten tuo liittyy tähän?


    • E53

      Lähtevätkö Vaunulalta nyt Turussa Jaguarin ja Land Roverin edustukset Alfa Romeon, Fiatin ja Jeepin edustusten tapaan, kun Kauppalehden ja LänsiAuton nettisivujen mukaan LänsiAuto alkaa ensi viikosta alkaen myydä ja huoltaa Jaguareja ja Land Rovereita valtuutettuna edustajana Turussa ja Helsingissä? Sports Car Centeriltähän toinen Helsingin JLR-edustus ei varmasti lähde, eikä tietenkään ole mitään syytäkään lähteä, mutta Turun kokoisessa kaupungissa toinen Jaguarin ja Land Roverin liike kuulostaa tietenkin tarpeettomalta pätevän LänsiAuton rinnalla, tai edes takanakaan.

    • Jenkkii

      Kohta lähtee foordit, potkukelkat tulee myyntiin!

      • Anonyymi

        Kesäksi saisit sitten varmaan sopivan halvalla...


    • vaunulaaaaa

      Täältä on 4 viestiä poistunut???

      • Anonyymi

        Paremminkin 400 joo...


    • repesin

      Vaunula se vaan kasvaa....:D :D :D

    • menestyjäpoistelee

      Nyt on kasvu kohallaa, eiku....

    • menestyjäkö

      Taitaa olla tiensä päässä. Kannattaa googlata ja kattoa mitä tiloja on vuokrattavana, on Vaunula Vantaata, Vaunula Hyvinkäätä, Vaunula Hämeenlinnaa, Vaunula Turkua. Niihinhän voi avata autoliikkeen, jos se rehellinen liike toimisi siellä.

      • Anonyymi

        Ainakin Hämeenlinnassa noissa tiloissa taitaa nykyään toimia SAKA?


    • Vaihtoautokauppavaunula

      Eipä oo vissii muuta ku Fordi?

      • Hyviink

        Raisiosta löytyy land rovel jaguar jotain muutakin hyvinkää ford


      • einäymuutakuford

        Nettisivuilla ei ole muuta mainintaa kuin Ford....


      • ex-asiakas
        Hyviink kirjoitti:

        Raisiosta löytyy land rovel jaguar jotain muutakin hyvinkää ford

        Raision Vaunulasta ei uusia autoja enää saa. Mennyt on Subaru, Jaguar, Land Rover, Fiat, Alfa Romea ja Mazda... käytettyjä sentään vielä saa.


    • reipastamenoa

      Vaunula vaan kasvaa....:D

      "Vaunula on vahvasti kasvava autoliikeketju, joka toimii vuoden 2017 alusta alkaen kahdeksassa autotalossa Etelä- ja Länsi-Suomen alueella. Palveluksessamme on noin 100 työntekijää ja toimimme jälleenmyyjänä Alfa Romeo, Ferrari, Fiat, Fiat Professional, Ford, Jeep, Jaguar, Land Rover, Mazda ja Subaru-autoille, minkä lisäksi huollamme BMW, Toyota ja Skoda -autoja. Kuulumme suomalaiseen, operatiivisen johdon omistamaan Lease Deal Groupiin."

      Niiden omilta nettisivuilta ku kattoo nii uusien autojen kohdassa ei ole kuin Ford, ja huolloissa mainitaan Ford ja Toyota.... Sillälailla.

      • Anonyymi

        Tässäkin asiassa voinemme uskoa heidän omia nettisivujaan...


    • haaveetkaatuu

      Kirjoitin tänne kuinka Vaunula olisi voinut menestyä ilman omia hölmöilyjään, ja se on totta, ihmiset kun tuuppaavat olemaan sellaisia että he äänestävät jaloillaan, jos yritys toimii asiattomasti.

      Näin näyttää käyneen Vaunulalle.

      • haaveetkaatuu

        Minun aikaisempi viesti oli poistettu. Onko täällä oikeasti joku Vaunulan omistaja kirjoittelemassa ja ilmoittelemassa asiattomista viesteistä? Ei kovin hyvin voi mennä jos näin on. Luin muutamaa muuta Vaunulaan liittyvää ketjua ja kaikissa sama tarina? Ei kai kukaan niin vinksahtanut ole?


      • 250GTO

        Samoin on päässyt näemmä käymään, mutta olisiko sitten niin, että suomi24:stä poistetaan mielellään asiallisia viestejä, joissa kerrotaan vain pelkät faktat ilman mielipiteitä...


      • 908

        Täältähän poistetaan jonkin verran asiallisia viestejä "sääntöjen vastaisina", ja taas asiattomia viestejä tuonne on jäänyt vaikka kuinka paljon. On aika outoa, että suomi24:n säännöissä sanotaan, että viesti ei saa olla asiallinen, mutta noinhan se loogisen päättelyn mukaan näyttää menevän.


      • V90T8

        Pitkäänköhän tuon vain totuuden sisältävän viestin poistuminen kestää?


      • S560L

        No, onhan se hyvä, että ihmisillä on töitä ajankuluksi, viestien poistamista tai jotain, vaikka sitten asiallistenkin, jos ei muita poistettavia muka ole...


      • HLLWDHLLS069

        Vaunulasta ei ole mitään kommentoitavaa, kun ei ole mitään kokemustakaan, mutta tuossa viestien poistamisessa ei välttämättä taida olla mitään oikeaa logiikkaa, mitä näitä on lukenut.


      • niinkö.typerästi.teki

        Miten ne hölmöili? Liimailiko mainostarroja yleisiin käymälöihin ja herjasi asiakkaita keskustelupalstoilla?


      • Anonyymi
        V90T8 kirjoitti:

        Pitkäänköhän tuon vain totuuden sisältävän viestin poistuminen kestää?

        Yllättävänkin pitkään... Kysymyshän ei siis tietenkään tarkoittanut "haaveetkaatuun" viestiä vaan tuota edellistä 908:n hieman sarkastista...


      • Anonyymi
        HLLWDHLLS069 kirjoitti:

        Vaunulasta ei ole mitään kommentoitavaa, kun ei ole mitään kokemustakaan, mutta tuossa viestien poistamisessa ei välttämättä taida olla mitään oikeaa logiikkaa, mitä näitä on lukenut.

        Logiikka on kyllä tainnut parantua viime aikoina. Toivottavasti suunta pysyy samana.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Logiikka on kyllä tainnut parantua viime aikoina. Toivottavasti suunta pysyy samana.

        No suunta on taas huonontunut, kun joku on päässyt vapaaksi poistelemaan viestejä...


    • M550i

      Todettakoon aiemman viestin täydennykseksi, että myös BMW Suomi on Vaunulan itsensä tapaan nyt päivittänyt nettisivunsa ja poistanut Vaunulan valtuutettujen BMW-huoltojen listaltaan, mikä siis on 100% neutraali fakta, ei mielipide tai etenkään negatiivinen kannanotto Vaunulaan - siihen ei, etenkään ilman mitään kokemusta koko liikkeestä (tai liikkeistä), olisi yhtään mitään syytäkään, ja eihän Vaunula itsekään edes väitäkään olevansa BMW-huolto, eli hehän ovat täysin asiallisesti ja vieläpä hyvinkin ajoissa päivittäneet omat nettisivunsakin.

      • M760Li

        Ainakin Raision Vaunulan BMW-huolto ja etenkin varaosamyynti kuulemma ovat toimineet hyvin, kun liikkeessä BMW:n huoltoedustus on ollut. Omaa kokemusta Vaunulasta meillä ei kuitenkaan ole, joten tässä luotetaan muiden sanomisiin jo edeltäneen Turun MetroAuton ajoista alkaen.


    • Anonyymi

      Vaunula on nyt näköjään kasvanut siten, että Raision liike on poistunut Vaunulan nettisivuilta, loogisesti ajatellen kai sitten fyysisestikin. Joten jonnekin muualle lienee siis tulossa uusi isompi liike?

      • Anonyymi

        Vaunulan Helsingin Ford-huolto Tattariharjussa näkyy ford.fi-sivuston mukaan siirtyneen Vaunulan nimen alta Raskoneen nimelle. Muutos ei tietenkään käytännössä muuttane asiakkaiden kannalta mitään, sillä Vaunula ja Raskonehan kaiketikin kuuluvat kumpikin edelleen Lease Deal Group -konserniin. Raskoneen nettisivujen mukaan Takoraudantien osoite ja puhelinnumero ovat edelleen samat, samoin ainakin sivulla mainittu henkilökunta.


      • Anonyymi

        Sijaitseeko muuten Lease Dealin pääkonttori noissa leasedeal.fi:n etusivun rakennuksissa? Vai ovatko nuo heidän joitakin muita kohteitaan?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sijaitseeko muuten Lease Dealin pääkonttori noissa leasedeal.fi:n etusivun rakennuksissa? Vai ovatko nuo heidän joitakin muita kohteitaan?

        Ainakaan viimeksi Niittyläntiellä käydessä siellä ei näyttänyt "aivan" tuolta...


      • Anonyymi

        Oliko tämäkin viesti (vastauksineen) poistettuna heti sen julkaisemisen jälkeen tehden "yllättävän" paluun joskus myöhemmin? Ei muuten, mutta kun on näköjään tullut kirjoitettua lähes sanasta sanaan sama viesti vähän myöhemmin. Kaikkea ei voi itsekään muistaa, mutta vähän erikoinen "keskusteluhan" tämäkin taas on...


    • Anonyymi

      Nyt Vaunula näkyy kasvaneen siten, että Raision liike on poistunut Vaunulan nettisivuilta, loogisesti ajatellen kai sitten fyysisestikin. Joten jonnekin lienee siis tulossa uusi isompi liike?

      • Anonyymi

        Kenelle?


    • Anonyymi

      Ai että kadehdin noita menestyviä bisnesmiehiä. Minua ei kutsuta juhliin ökyveneelle, eikä mihinkään muuallekaan.

      Terv. Hertsikan "mies"

      • Anonyymi

        Miksi sana mies on lainausmerkeissä kommentissasi?


      • Anonyymi

        Keitä ja missä? Älä turhaan!


    • Anonyymi

      Käsittääkseni Vaunula on ollut erittäin voimakkaassa kassavirta vaikeudessa, jo pidemmän aikaa, jopa palkkojen maksun osalta ollut vaikeuksia ja uusien edustukset menetetty.

      • Anonyymi

        Sinähän sen kassavirran tiedät.


    • Anonyymi

      Aika hienoa, että Suomen kokoisessa maassa on jo kaksi virallista Ferrari-huoltoa! Luxury Collectionillahan on nykyään Lempäälässä Ferrarin valtuutetut edustukset, myynti ja huolto, mutta myös Vaunulan Ferrari-huolto näkyy jatkavan toisena valtuutettuna huoltona.

      • Anonyymi

        Miten tuo Ferrari-myynti on Suomessa? Ferrarin nettisivujen mukaan Suomessa on nyt virallinen huolto sekä Vaunulalla Helsingissä että Lempäälän Luxury Collectionilla, mutta myynnistä sivuilla ei ole mainintaa, että olisi kenelläkään. Ilmeisesti ainakin Luxury Collection tilaa ja tuo autoja aivan virallisesti suoraan Ferrarilta, ehkä Vaunulakin, mutta Ferrarin sivuilla sitä tietoa ei kuitenkaan nyt näy.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten tuo Ferrari-myynti on Suomessa? Ferrarin nettisivujen mukaan Suomessa on nyt virallinen huolto sekä Vaunulalla Helsingissä että Lempäälän Luxury Collectionilla, mutta myynnistä sivuilla ei ole mainintaa, että olisi kenelläkään. Ilmeisesti ainakin Luxury Collection tilaa ja tuo autoja aivan virallisesti suoraan Ferrarilta, ehkä Vaunulakin, mutta Ferrarin sivuilla sitä tietoa ei kuitenkaan nyt näy.

        Vaunula.comista näkyy nyt poistuneen se Ferrarin huolto.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten tuo Ferrari-myynti on Suomessa? Ferrarin nettisivujen mukaan Suomessa on nyt virallinen huolto sekä Vaunulalla Helsingissä että Lempäälän Luxury Collectionilla, mutta myynnistä sivuilla ei ole mainintaa, että olisi kenelläkään. Ilmeisesti ainakin Luxury Collection tilaa ja tuo autoja aivan virallisesti suoraan Ferrarilta, ehkä Vaunulakin, mutta Ferrarin sivuilla sitä tietoa ei kuitenkaan nyt näy.

        Ja maininta Ferrarin huollosta on poistunut Vaunulan omilta sivuilta. Ferrarin sivuilla taitaa vielä huolto olla näkyvissä siinä missä Luxury Collectioninkin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja maininta Ferrarin huollosta on poistunut Vaunulan omilta sivuilta. Ferrarin sivuilla taitaa vielä huolto olla näkyvissä siinä missä Luxury Collectioninkin.

        Edellinen viestikin oli varmaan poistunut välillä? Taas kerran, kuten tähän ketjuun kuuluu.


    • Anonyymi

      Näkyy poistuneen Fordin edustus Tuusulastakin. Ei ole Vaunulan sivuilla eikä Fordin sivuilla. Toyotan huolto näkyy jatkavan.

      • Anonyymi

        Vaunulasta tuli "jobbariliike"....:D


      • Anonyymi

        Enää ei näy olevan Toyotankaan merkkihuoltoa ainakaan Toyotan nettisivujen listalla eikä kartalla. Tuusulan Vaunulan omalla yhteystietosivullakin puhutaan enää vain vaihtoautojen tarjonnasta, vaikka huoltoon kyllä ainakin yhteystiedot onkin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Enää ei näy olevan Toyotankaan merkkihuoltoa ainakaan Toyotan nettisivujen listalla eikä kartalla. Tuusulan Vaunulan omalla yhteystietosivullakin puhutaan enää vain vaihtoautojen tarjonnasta, vaikka huoltoon kyllä ainakin yhteystiedot onkin.

        Toi on kyllä harmi, ettei ole Toyotan merkkihuoltoa enää, oli erittäin ammattitaitoinen huolto.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toi on kyllä harmi, ettei ole Toyotan merkkihuoltoa enää, oli erittäin ammattitaitoinen huolto.

        Saman konsernin Raskoneelta löytyy Malmilta Fordin ja Toyotan merkkihuolto. Siellähän lienee aika lailla samat ihmiset töissä kuin ennen Helsingin Vaunulalla (sama paikka siis), ja voihan sinne ehkä päätyä Tuusulan Vaunulan väkeäkin, jos Tuusulasta huollon kokonaan lopettavat. Eikä Malmikaan nyt niin kaukana Tuusulasta ole.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Saman konsernin Raskoneelta löytyy Malmilta Fordin ja Toyotan merkkihuolto. Siellähän lienee aika lailla samat ihmiset töissä kuin ennen Helsingin Vaunulalla (sama paikka siis), ja voihan sinne ehkä päätyä Tuusulan Vaunulan väkeäkin, jos Tuusulasta huollon kokonaan lopettavat. Eikä Malmikaan nyt niin kaukana Tuusulasta ole.

        Sieltä Raskoneelta ei taida kuitenkaan löytyä Vaunula.com-nettisivuilta poistunutta Vaunulan Tattariharjun Premium-liikkeen Ferrarin huoltoa, vai löytyykö?


    • Anonyymi

      Hauskaa, että tuossa lukee "Ketjusta on poistettu 50 sääntöjenvastaista viestiä" .

      Ainakin nyt viime päivien aikana tästä ketjusta joku ilmeisesti sääntöjäkään ymmärtämätön yksilö on taas erikoistunut poistamaan nimenomaan sataprosenttisen asialliset ja vain faktat kertovat eli täydellisen sääntöjenmukaiset kommentit...

      Mutta jatkakoon vain samaa ala-arvoista rataansa, kun siitä kuitenkin selvästikin niin paljon pientä vallantunnetta ja isoa mielihyvää elämäänsä saa! On kuitenkin aina ilo tuottaa positiivisia tuntemuksia muuten ehkä onnettomien elämään, joten kiitos tästä molemminpuolisesta ilosta!

      • Anonyymi

        No, onhan tuolla paljon asiallisia faktojakin jäljellä vielä... Uusia faktoja vain joku ei juuri nyt kelpuuta tänne! Eli sitä ei jostakin syystä saa juuri nyt sanoa täällä, että Vaunula on itse poistanut omilta vaunula.com-nettisivuiltaan maininnat Ferrari-huollosta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No, onhan tuolla paljon asiallisia faktojakin jäljellä vielä... Uusia faktoja vain joku ei juuri nyt kelpuuta tänne! Eli sitä ei jostakin syystä saa juuri nyt sanoa täällä, että Vaunula on itse poistanut omilta vaunula.com-nettisivuiltaan maininnat Ferrari-huollosta.

        Kai niitä viestejä joku vain anelee poistamaan, ja valvojat poistavat viestit edes lukematta tai ainakaan ymmärtämättä niitä. Kuka niitä anelee poistamaan, on mielenkiintoinen kysymys. Ei ainakaan Vaunula itse, sillä hehän ovat julkisesti itse kertoneet nämä täältä kadotetut asiat. Valitettavasti silti monien ihmisten mielessä Vaunula taitaa saada syyt niskoilleen, vaikka he ovat varmasti syyttömiä asiaan. Tuskinpa kukaan Vaunulalta nyt edes lukee tällaisia kirjoituksia, miksi ihmeessä lukisi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No, onhan tuolla paljon asiallisia faktojakin jäljellä vielä... Uusia faktoja vain joku ei juuri nyt kelpuuta tänne! Eli sitä ei jostakin syystä saa juuri nyt sanoa täällä, että Vaunula on itse poistanut omilta vaunula.com-nettisivuiltaan maininnat Ferrari-huollosta.

        Ferrari-huollon yhteystiedot ainakin puuttuvat nyt vaunula.com-sivuilta Helsingin Premium-liikkeen kohdalta, oli itse huolto sitten siellä tai ei.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kai niitä viestejä joku vain anelee poistamaan, ja valvojat poistavat viestit edes lukematta tai ainakaan ymmärtämättä niitä. Kuka niitä anelee poistamaan, on mielenkiintoinen kysymys. Ei ainakaan Vaunula itse, sillä hehän ovat julkisesti itse kertoneet nämä täältä kadotetut asiat. Valitettavasti silti monien ihmisten mielessä Vaunula taitaa saada syyt niskoilleen, vaikka he ovat varmasti syyttömiä asiaan. Tuskinpa kukaan Vaunulalta nyt edes lukee tällaisia kirjoituksia, miksi ihmeessä lukisi.

        Eipä varmaankaan lue, kun tuskinpa näitä kovin moni Ferrarin omistajakaan lukee... Tai tuskinpa näitä kukaan Ferrarin omistaja lukee ainakaan vakavissaan... Tai emme ainakaan me, vai miten se nyt menikään?


    • Anonyymi

      Älkääkä nyt vain turhaan enää palauttako lisää jo kerran poistamianne viestejä tähän keskusteluun, edes perusteettomasti poistettuja, ainakaan omia, kiitos... Vaikka niissä ei varmasti olekaan ollut mitään ketään häiritsevää, niin mitään niin oleellisen tärkeääkään niissä ei varmasti ole, että niitä kukaan kaipaisi. Mieluummin voisitte (ihan vakavasti sanoen) vaikka poistaa vielä muutamia tämän viestin tapaisia epäoleellisia viestejä, ainakin omia - toki nyt taas mielellään järkevää ja kunnollista harkintaa käyttäen...

      • Anonyymi

        Olisi varmaan korkea aika vaihtaa loputkin osaamattomat valvojat jo vähitellen päteviin. Sellaista ihmettä ei vain taida tapahtua, kun onhan osaamattomienkin saatava olla töissä jossakin.

        Hyvä tietenkin, että hekin ovat päässeet töihin ja onnistuvat vielä pysymäänkin töissä, niin heidän kuin koko yhteiskunnankin kannalta, joten oikeastaanhan tämäkin toiminta on sitten kuitenkin kaikkien edun mukaista ja siten kannatettavaa työllistämistoimintaa. Ainakin siihen saakka, kunnes tähän maahan saadaan kaikille vastikkeeton ja normaaliin elämiseen riittävä minimiperustulo... Tosin sitä, olkoon (ehkä) miten kannatettava ja järkevä ajatus tahansa, saataneen odottaa vielä pitempään kuin valvojien tasovaatimusten korotusta.


    • Anonyymi

      Työn iloa myös sinne iltavuoroon...

      • Anonyymi

        Ja tuo ei siis liittynyt mitenkään tuohon Vaunulaan. Se on vain tsemppiviesti raskaan ja ilmeisesti hyvinkin vaativan työn raatajille suomi24:n valvomoon. Mutta kyllä se siitä...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja tuo ei siis liittynyt mitenkään tuohon Vaunulaan. Se on vain tsemppiviesti raskaan ja ilmeisesti hyvinkin vaativan työn raatajille suomi24:n valvomoon. Mutta kyllä se siitä...

        Joo, nämäkin viestit saa vapaasti poistaa! Mikä tarkoittanee, että nämähän sitten ainakin jäävät tähän, kun eivät edes liity keskustelun aiheeseen...


    • Anonyymi

      Sadas viesti! Tällä hetkellä, kohta varmaan 80. kommentti...

    • Anonyymi

      Nyt olisi Luxury Collectionilla myynnissä Lempäälässä myös upea uusi valkoinen Ferrari 812 Superfast. Ei siis mikään jokapojan kirkkaanpunainen V8-moottorinen keskimoottorilelu, vaan oikean ferraristin 12-sylinterinen etumoottorinen aito Ferrari tyylikkäällä värillä, eli juuri sellainen kuin Ferrarin merkin perinteitä kunnioittaen kuuluukin olla!

    • Anonyymi

      No kivahan se on, että kasvaa.

    • Anonyymi

      Mikä on Vaunulan nykyinen nettisivusto? Vanha sivusto ei toimi, ja löytyy vain ihan eri yhtiö eli se lastenvaunuja myyvä Vaunula!

    Ketjusta on poistettu 57 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2102
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1654
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1491
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      25
      1468
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1425
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1397
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1331
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe