"Asuntojonossa ei ole ohituskaistaa"

jonopula

Pakolaisille ei ole ohituskaistaa asuntojonossa. Näin kertoo Aamupostissa 31.12 toimittaja Marjamäki ja asian vahvistavat HyVA.n toimitusjohtaja Kuiri ja hallituksen puheenjohtaja Piilo. Kaikki on vain luuloa. Siis kun pakolainen asutetaan HyVA.n asuntoihin, niin he eivät ole ohittaneet ketään kantasuomalaista jonossa, eli jonoa ei siten ole HyVA.n asuntoihin. Hyvinkäällä siis ei ole pulaa asunnoista. Näin se on uskottava, sillä tuskin edellä mainitut valehtelevat, koska valehdellessaan he pettäisivät esimiestensä luottamuksen.

71

1641

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • NoinSeMenee

      Suomessa asiat menevät seuraavalla tavalla: Jos joku työssäkäyvä on saanut vapailta markkinoilta kalliin vuokraluukun, niin hänellä ei ole mitään asiaa kaupungin asuntojonooon sen jälkeen kun tuo yksityinen vuokrasuhde päättyy, omistajan muuttaessa itse siihen. Kaupunki/yhteiskunta katsoo, että tuo työssäkäyvä kansalainen on pärjännyt aiemminkin yksityismarkkinoilla, joten jatkakoon. Tyotä koskaan tekemättömät mustahousuiset miehet pönkkähameisine rouvineen ajavat ohi.
      Jos yrität hoitaa asioitasi Suomessa, ja olet maksanut kunnallisveroa kuntaan 35 vuotta, et varmasti saa kaupungin vuokra-asuntoa.

      • hyväveromaksaja

        Eikö ole ihan normaalia, että ihminen on itsestään vastuussa ? Vapaat markkinat on toki ensisijainen tapa ihmisen asua, yhteiskunta tukee vain niitä, jotka ei itseään kykene elättämään. Tuen pitäisi olla tilapäistä, ja tuen saajan pitäisi pystyä saamaan nenänsä pinnalle, elättämään itse itsensä.
        Lähtökohta on täysin väärä, jos yhteiskunnan tukea lähdetään muista syistä hakemaan.


      • Kuka.määrää.ohitukset

        Pääkaupunkiseudulla ei monella työssä käyvällä ole varaa vapaiden markkinoiden kalliisiin vuokra-asuntoihin. Myös asuntoje hinnat ovat korkeat . Ainut mahdollisuus on kaupungin vuokra-asunto. Mikä on Hyvinkäällä ero kaupungin ja yksityisten vuokra-asuntojen kohdalla? Sittenkin ohituskaista olemassa?


    • Asuntojonoista
    • Asuntojonoista
    • Asuntojonoista
    • Herää-kysymys

      Palataan lkuperäiseen aiheeseen. Tuossahan lehden toimittaja ja vuokrayhtiön vastaavat lupaavat todella kovia asioita. Jos nyt ilmestyykin joku paikkakunnalta, joka ei ole saanut asuntoa, vaikka joku ( ei saa sanoa) on saanutkin, niin siinähän tulee valehtelijan leima.

    • Todellisuus_ja_totuus

      Alkuperäisessä aiheessa ja aihepiirissä on pysytty kokoajan toki vitjassa. Nuo ketjun 5 linkkiä näihin muslimimatujen asunto asioihin on osa ihan jo tuosta Hyvinkään naapuri kunnista ja loput naapurista Ruotsista.

      Suomessa on matkittu täysin tähän asti ns. Ruotsin mallia matujen suhteen ja sama peli tulee jatkumaan, jos ei oma kansa herää isommasti ja ala puolustaan itseään, maataan matuilulta.

      Se mitä Ruotsissa tänään, niin huomenna Suomessa ja mitä Suomessa, Hyvinkäänkin naapuri kunnissa huomenna, niin juuri sitä ylihuomenna Hyvinkäällä.

      Herätkää nyt jo viimein karuun todellisuuteen ja lopettakaa tuo pilvilinnoissa haaveilu ja puoliunessa töpöstely villa töppösissä siellä pumpuli pilvilinnassa.

      • roskalinkitystävain

        Älä naurata, 5 linkkiä MV-lehteen, sen roska-jutuilla ei ole merkitystä muille, kuin kyseisen valemediaan uskoville typeryksille.


    • Illan_naurut

      Kyllä nuo MV:n linkit aiheeseen on ihan paikkansa pitäviä, niissä on lisälinkit jne. ja kyllä asioita seuraavat tietävät tämän meiningin näissä matujen asuntojono jutuissa muutenkin.

      Tuo suvakkien ja matujen MV:n dissaaminen alkaa olemaan jo aika väsynyttä, kun ei ole antaa edes todisteita siitä muka valheesta. Todisteet kehiin väitetyistä valheista, jatketaan siitä.

      • yököttää

        Juu juu, ihan paikkansa pitäviä totta kai. Vain typerys uskoo jotain MV-saastaa. Ja sitä paitsi on sinun tehtäväsi todistaa, että ohituskaista on olemassa.


      • Asunnot.loppuneet
        yököttää kirjoitti:

        Juu juu, ihan paikkansa pitäviä totta kai. Vain typerys uskoo jotain MV-saastaa. Ja sitä paitsi on sinun tehtäväsi todistaa, että ohituskaista on olemassa.

        Termi on väärä. Kyseessä on lakisääteinen ohitukaista kun tässä tapauksessa kaupunki on lain nojalla joutunut asuttamaan pakolaiseksi todettua. Sama tilanne muissakin Suomen kunnissa.


    • tosisuomalainen

      ja höpön pöpöä,kun pakolaiskiaisterroristeille hommataan hienot asunnot ja luxuselintaso asuomalaisten köyhien verorahoilla.alkavat kantasuomalaiset köyhät olla toisen luokan kansalaisia ulkomaalaisten sosiaalisyöpäläisten,pakolaiskiaisten,ja rikollisten rinnalla.

    • paskaporukanvalheita

      Nuo on niitä kurjia sossupummeja, MV-lehden lukijoita, he kadehtivat kaikkia jotka kokevat itselle uhaksi sossuluukulla.
      Ei niitten jutuista kannata välittää, liimapäiden jorinoita vaan, valemedian paskajuttuja. Soinikin sanoi, että niitä ei pidä uskoa.

      • Taas_tätä

        Oot aika pihalla meiningeistä. Todista väittämäsi valheet.


    • Hyvä_MV

      Suvakki cuckoldit ei usko vaikka kuinka todisteita iskisi heidän silmien eteen asioista ja repisi heidän silmiään auki, on ne niin saatanan pönttöjä, tillin tallin tallukoita, monttu auki kuin silmät apposen auki olevalla niitty lehmällä kesä landella ja eivät osaa erottaa hyvää pahasta ja valhetta totuudesta.

      Täällä perkele märisevät MV:stä paskaansa ja jos ei he tirauta säännöllisiä MV-itkujaan , niin joku muslimimatu, muslimimamu, tai kantis muslimi on täällä ja jokapuolella taqiyya valehtelemassa ummet ja lammet paskaansa, sekä tirauttelemassa myös MV-itkujaan.

      • yököttää

        Loppuiko sossun tuki kun olet noin pahalla päällä?


    • Uusi_vuosi_alkanut

      Suomi ensin -ryhmälle peukut ja tietysti MV-lehdelle.

      Olen näitä kahta seuraillut hyvän tovin ja hyväksi havainnut. Rehellisyys ja totuus arvo näissä.

    • nyttarkkanahyvinkäällä

      Näitä kiiluvasilmäisiä on asutettu naapuritaloon. Pelkään teini-ikäisen tyttäreni puolesta. Hänkin pelkää. Ja vielä menivät asuntojonojen ohi!!!

      • Alkup.aihe

        Kerro faktat mieluummin, niin saadaan todisteet ohituskaistasta.


      • Herää-kysymys
        Alkup.aihe kirjoitti:

        Kerro faktat mieluummin, niin saadaan todisteet ohituskaistasta.

        Todellisia käytännön esimerkkejä odotetaan. Voi hyvin sanoa kohteen tai asuinalueen missä jollekin tai jonkun hyvin tuntevalle olisi näin käynyt.


      • Kurakelit_on_tylsiä

        Mites tämä asiantila Hyvinkäällä on edennyt muuten? Onko tullut selvyyttä mikä oikeasti homman nimi tässä? Toki tulevaisuudessa juttu selviää viimeistään, kun silmät näkee lopputuleman.

        http://mvlehti.net/2016/10/22/hyvinkaan-asunnot-heittaa-kadulle-suomalaiset-85-asunnosta/

        Kyseisestä aiheesta oli taannoin ihan oma keskustelu ketjukin, jos toinenkin ketju tällä palstalla, mutta koko ketju/ketjut näemmä sensuuri siivottiin sitten kaikessa hiljaisuudessa pois ihmisten silmiltä ja hys hys meininki vaan päälle.


      • Muistuu_mieleen_NL_ajat

        Mikäs tässä linkissä nyt niin on vaarallista, että se täytyi ihan sensuroida?

        http://aijaa.com/nrwqyG

        Näinhän te äskön teitte ylläolevalle viestille.

        Pohjoiskoreamainen ja Neuvostoliittoa päivä päivältä enempi muistuttava EU-Suomen sensuuri jyllää tässäkin ketjussa ja ajatusrikollisia sensuroidaan, sekä "vääränlaisia" dokumentteja, jotka ei miellytä eräitä pyyhitään pois.


      • yököttää
        Muistuu_mieleen_NL_ajat kirjoitti:

        Mikäs tässä linkissä nyt niin on vaarallista, että se täytyi ihan sensuroida?

        http://aijaa.com/nrwqyG

        Näinhän te äskön teitte ylläolevalle viestille.

        Pohjoiskoreamainen ja Neuvostoliittoa päivä päivältä enempi muistuttava EU-Suomen sensuuri jyllää tässäkin ketjussa ja ajatusrikollisia sensuroidaan, sekä "vääränlaisia" dokumentteja, jotka ei miellytä eräitä pyyhitään pois.

        Ensinnäkin ketään ei "heitetä kadulle" vaan kaikille annetaan asunnot. Myös itse voi hakea asuntoa esim. yksityiseltä. Syynä asuntojen irtisanomisiin on alkava, laaja remontti.
        Toiseksi, sieltä ei heitetä ulos vain suomalaisia, vaan kaikki asukkaat. Joukossa myös maahanmuuttajia, ulkomaalaistaustaisia.
        Kolmanneksi, sinä kantasuomalaisena kuulut eliittiin. Olet saanut ilmaisen terveydenhuollon ja koulutuksen niin pitkälle kuin rahkeet riittävät. Mikset ole menestynyt ja onnellinen? Kenen syy se on? Ei ainakaan maahanmuuttajien.


      • Nämä_on_tiedossa

    • suoltakaapaskaanne

      Heh, nämä luuserit on kyllä säälittäviä, muuta osata kuin öyhöttää sontaa, ei muuta todistetta kaivata, kun linkki MV-sivulle mielipiteen vahvistukselle. Ei muut lue tuollaista MV-sontaa, kuin syrjäytyneet, työttömät, kouluttamattomat typerykset, siinä ne todisteet jo onkin.
      Tuollainen roska-porukka ölisee kuukaudesta toiseen samaa sontaa, maahanmuutosta, joku tuhat arabia sai paska-porukan ruikkimaan housuihinsa. Päivät kuluu tuollaisen aiheen parissa, ei muut kuin sossupummit viitsi tuollaista.
      Varmasti tarvitaan pitkä terapia, että tuollaisilta saisi pään selväksi, harhaisen ajattelun kehä, kun on itse aiheutettu sairauden tila, joka vaatisi pitkän hoidon.

      • Haist_kukkanen

        Suvakki, tai mamu matun vuodatus tuo. Ei tehoa tuo valheilla ja leimauksilla sävytetty viestisi pätkääkään.


      • Höpsistä_

        Suoltakaapaskaanne kirjoittajan väittämistä ei oikein mikään mennyt nyt oikein. Täysin tuulesta temmattuja ja keksittyjä satuja sinulla. Omassa valheellisessa paskassasi tarvot kuules nyt sinä itse.


      • Lehtiä.seurannut
        Höpsistä_ kirjoitti:

        Suoltakaapaskaanne kirjoittajan väittämistä ei oikein mikään mennyt nyt oikein. Täysin tuulesta temmattuja ja keksittyjä satuja sinulla. Omassa valheellisessa paskassasi tarvot kuules nyt sinä itse.

        On ainakin yksi hyvä tuossa MV-lehdessä. Sen mukaantulo median syövereihin hellitti muut mediat itsesensuurista. Vielä 2 vuotta sitten ei "pakolaisten" rikoksista kerrottu mitään. Loppukesästä 2015 sitten media vapautui kun oli pakko.


    • Iltaa_vaan

      Mitä niitä MV:n lähteitä on tutkittu ja muuten kuultu uutisia ihmisiltä ihan pääkallo paikoilta niin ihan paikkansa pitäviä on sen uutiset. Italehdet ja YLE yms. on itse syyllistyneet moniin suoranaisiin valheisiin ja kertomatta jättämisiin ja näitä on MV:ssäkin ruodittu todisteiden ja perusteluiden kera.

    • Löylyälissää

      Matut asumaan saunallisiin kämppiin, niin hyvä tulee.

      • Anonyymi

        Eikä helkkarissa. Vantaalla oli äskettäin huoneistopalo kohteessa jossa saunaa ei käytetty. Kuiten kius oli yöllä "mennyt" päälle ja kuolonuhreja tuli.


    • kokokokokokokokoko

      Ainakin kirjavallatolpalla arabeja asutettu vammaisten asuntoihin. Minnehän pakkosiirretty ne, laitokseen?

    • hahaaaaaaaaa

      Vai ei ohituskaistaa? BUAHAHAHAHAAAAA! t.kaupungilta

    • Nopeasti_ryhtiä_tähän

      Jos moni asioista perillä oleva ja isänmaallinen suomalainen pitää ruotsalaisia cuckoldia harrastavina nössöinä ja kävelevinä pilluina "miehensä" mukaan lukien, kun ovat niin neitimäisiä suvakkeja monikin ja päästäneet Ruotsin tuohon nykyiseen kulttuurimarxilaiseen Paskastania-tilaansa kehitysmaalais muslimi pummeillaan, niin 2015 tapahtunut yli 30000 kpl:n muslimimatu tulva Suomeen ja viime vuonnakin n. 5000 kpl samaa jätettä on suuren ihmetyksen aihe Virossa, Latviassa ja Liettuassa, sekä osaksi Venäjälläkin.

      He eivät olisi uskoneet, että suomalaiset suostuu moiseen ja antavat matu tulvan vaan tapahtua monttu auki ja tekemättä oikein yhtään mitään. Ihmettelevät mihin on kadonnut se 2-maailmansodan aikainen Venäjälle hanttiin miehekkäästi ja yhtenäisesti pistänyt isänmaallinen Suomen kansa?

      Minulla useita tuttuja noista maista ja tätä ovat ääneen minulle ihmetelleet ja alkaneet epäillä, että Suomi on samanlainen nössölandia, kuin Ruotsikin.

      Niin ihmettelen minäkin.

      • putinintrollikoolet

        Jaa onko uusnatseja myös Venäjällä, vai mistä tutuista puhut. Taitaa sinun tutut rajoittua kyseiseen liikkeeseen ja MV-lehden roskaan.


      • Näillä_mennään

        Ihan olen kuule kuullut samantapaista kummeksuntaa Suomen suhteen minäkin Baltian suunnalta ja ihan perus taviksilta, ehkäpä he ovat kaikki sielläpäin mielestäsi sitten putinisteja, tai natseja sitten, vai olisko että sellaisia perus isänmaallisia ovat vain, joka täällä tarkoittaa eräille Hitleriä ja Putinia samantien.

        Euroopassa eräs uskonlahko ja poliittinen ideologia lahtaa ihmisiä jatkuvalla syötöllä nykyään, milloin puukotetaan ihmisiä kadulla, milloin massamurhataan ravintolaan ja milloin ajellaan rekalla päin väkijoukkoja, ei tämä kyseinen ihmisten lahtaaja joukko ainakaan uusnatseja ole, kaikki toki tietää keitä he ovat.


      • taimuuri

        Kaikki nämä muslimimatut tuli Ruotsin kautta jossa heidät olisi pitänyt rekisteröidä ja pitää. Ruotsin rajalle aita.


    • vastuullisettiedetaan

      Kiva siinä asustella perheen kanssa kun naapurissa punkkaa mahdollinen kurkunkatkojasotarikollinen meidän rahoilla ja vielä asuntojonon ohittaneena. Kiitos hyvinkään kokoomus, kiitos vielä kerran.

    • paska_juttu

      Ihan sama asia Kuopiossa. Itse en ole saanut ikinä kaupungin vuokra-asuntoa. En 90- luvulla kun Somalivyöry tuli Suomeen enkä nyt kun tämä isis-porukka tuli. Kun kävin konttorilla niin siellähän näitä sotasankankareita oli kymmenkunta hakemukset kädessään. Kyllä yksityiset vuokranantajat nauraa ja taputtaa käsiään kun ei tarvitse vuokran hinnasta neuvotella.

    • Ei_hyvältä_näytä_ei

      Miettikääpä yksityiset vuokranantajat ja kaupungin/kunnan vuokranantajat, mitä nämä muslimimatut tekevät vaikkapa asunnollenne ja oikeastaan koko talolle pahimmillaan, kun kosteusvauriot ja homeet lähtee mädättämään koko taloa, siivous/pesu kulttuurikin on heillä hieman toisenlainen monellakin.

      http://mvlehti.net/2016/11/17/paivan-video-musliminainen-pesee-keittiota/

      Ja ihan turha tulla suvakkien märisemään mistään MV-valheesta tässä linkissä, koskapa elävä video kuva ei valehtele. Helsingissä on kuulemma jo osa asunnoista ja naapurin kämpätkin saatu paskaksi, syynä muslimien laajempi käsitys ja muhamettilainen tapa koskien veden käyttöä kerrostalossa, tai ehkäpä asennoituminen ei-muslimien vääräuskoisten (kuffari koirien) taloihin ei ole vaan niin kunnioittava ja enempikin hälläväliä antaa mennä vaan.

      • niinonainaollut

        Vesivahinkoja aiheuttaa useimmin lihava, juoppo, suihkuun sammuva suomalainen mies. Niin se vaan on.


      • IslamSuvakkiusUskontoja

        Suvakki, tai Mekkaan pyllistelijä on juuri puhunut, aamen, tai Allahu Akbar.


    • Iljettävää_kuvottavaa

      Mufa'khathat Kir-kattaaminen aloitetaan muslimi miesten keskuudessa jo varhaisimmillaan muutaman kuukauden ikäisen tyttövauvan kanssa, jos eri tilanteet vaan sopivia kyseiseen juttuun muslimimiehellä ja mahdollista asia täten toteuttaa.

      Esileikki tyyliset seksileikit jatkuvat aina tyttölapsen 8-9 ikävuoteen asti jolloin yleensä astuu kuvioon mukaan jo itse emätin yhdyntäkin. Suojaikäraja on ympäripyöreä 0v., jos joku muuta sanoo on se sitä islamilaista peruskusetusta Al-Taqiyyaa, ja suvaitsevaiston tietämättömyyttä kun heitä islamilaisittain kusetetaan 100-0.

      Ja mikä järkyttävintä, niin toki alta 8 vuotiaankin kanssa voi suorittaa yhdynnän, jos otaksuu, että niin sanotusti tyttölapsen paikat kestävät vaan yhdynnän, aina ei todellakaan kestä ymmärrettävistä syistä ja onnettomuuksiakin tapahtuu muslimikuplan, kuplien sisällä toisinaan, pahimmillaan jopa kuolemaan johtavia, kun lapsi repeää rikki ja verenvuoto, kudosvauriot tuovat kuoleman.

      Siitä vaan YouTubeen ja hakusanaksi Mufa'khathat Kir, niin suht kaikki edeltä kirjoittamani toki löytyy tuon hakusanan alta olevista lukuisista tube linkeistä, kun tutkii kunnolla aihetta ja kokoaa sitten niiden tiedot. Aiheesta on tietysti muuallakin netissä vaikkapa kunhan pysyy vaan taqiyya-vapailla tietoalueilla.

      Että tällainen kulttuurin alku saatiin, tai pakkosyötettiin sitten tänne Suomeenkin ja Hyvinkäälle myös. Juttu vasta alussa, mutta sitten kun kasvaa ja alkaa elämään tämä enempi, niin asia on meidän kaikkien keskuudessa ja läsnä, kunhan muslimi popula lisääntyy, kasvaa ja uutta otetaan rajoilta vielä sisään.

      Ja tämä oli vain yksi epäkohta tässä muhamettilaisessa kulttuurissa, iso litania kaikkea muutakin paskaa tuosta maailmasta löytyy, niinkuin moni jo tietääkin.

    • Ei_mustia_lakanoita
      • Bussikaistalla..loukkaan

        Ei ole suvakille ohituskaistaa kun Tampereen suuntaan Mannerheimintiellä pyrkii.
        Tukholmankadun kohdalla suvakki joutuu bussikaistalle ja loukkaantuu valopaaluun, ja jää stadiin hoidokiksi.
        Kaikki muut kaistat menevät länteen....Espoon.


    • Silmät-auki

      Ohituskaista on kyllä matuilla.

    • Kyllä_-_-_

      Pitää olla jo sokea, jos ei tuota ohitus motaria ole musuilla nähnyt.

      • Avainkysymys

        Toimittaja Marjamäki ei ole nähnyt, kuten aloituksessa kerrotaan. Onko hän siis optikolla käynnin tarpeessa?


    • kokokokokeliskokokokokko

      Ohituskaista on ja ilmaiset asunnot vuosia. Pitää varmaan tehdä hyvinkään sosiaalitoimesta ilmoitus yhdenvertaisuus viranomaiselle!

    • Sappi_kiehuu

      Onko ohituskaista sittenkin? Valehteleeko Aamuposti ja varsinkin sen toimittaja. Nyt kaupungilla kiehuu ja ihmiset on tuohtuneita. Kertokaa faktoja tänne, eikä mitään koululaisten välituntihöpinöitä.

    • Karkaa_käsistä

      Hyvinkään kaupungin asuntoasioista vastaavan tahon olisi hyvä julkisesti kertoa näistä asuntoasioista. Meneekö jotkut ohitse jonottajien ja miten hoidetaan asukkaiden asiat kun asuinkiinteistö menee peruskorjaukseen. Minkä lautakunnan asioita nämä ovat?

      • Toinen.ketju

        Asia edelleen epäselvä. Kohteet julkisesti esille empimättä jos niitä on.


      • Anonyymi

        Vieläkö ohituskaista on käytössä ?


    • Anonyymi

      Entäs Hesan Srkn omat vuokra-asunnot, kuka niihin pääsee? Vain sisäpiiriläisetkö? Tuttava k-suomesta sai pojalleen yksiön tosta vaan opiskelua varten...

    • Anonyymi

      Asunnon vuokraajat käyttävät harkintaa. Raha ja asunnon tarve ratkaisevat.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Tuntuu olevan jollekin kiusallinen asia. Tänään YLE.n aamu-tv.ssä asia nousi esille. Kovasti ihmettelivät kuinka viime viikolla kovaa asuntopulaa kärsineet saivat hakiessaan Helsingissä asuntoa tiedon ettei yhtään ole vapaana. Nyt sitten yllättäen ohituskaista oli taaskin toiminut. Onko tilanne Hyvinkäällä sama? Vai onko aihe kielletty vaalien alla?


    • Anonyymi

      Tämä puhe ohituskaistasta on vain perus öyhöttäjien legendaa vailla minkäänlaista faktaa eikä siis pidä paikkaansa.

      • Anonyymi

        Niinhän sinä raukka uskot. Todellisuus on kuitenkin aivan muuta. Kun Hyvinkäälläkin Sahanmäen vokki lopetettiin, kaikki matut asutettiin pikaisesti ja kumma kyllä, asunnot löytyi. Vaikka ihmisiä on jonottanut vuosia asuntoa.
        Kaltaisesi lampaanpäät uskovat kaiken, mitä vakuutellaan, eivätkä itse ota selvää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niinhän sinä raukka uskot. Todellisuus on kuitenkin aivan muuta. Kun Hyvinkäälläkin Sahanmäen vokki lopetettiin, kaikki matut asutettiin pikaisesti ja kumma kyllä, asunnot löytyi. Vaikka ihmisiä on jonottanut vuosia asuntoa.
        Kaltaisesi lampaanpäät uskovat kaiken, mitä vakuutellaan, eivätkä itse ota selvää.

        Olet oikeassa. Nytkin on asuntoja varattu ns. mahdollisia tilanteita varten. Onneksi korona on hiljentänut ns. mahdollisten tilanteiden äkkiryntäystä. Jotain hyvää siitäkin on.


    • Anonyymi

      Asuntoja annetaan tarvitsijoille, ja jos sitä ei heti saa, niin ei sitä silloin tarvitse. Eli mitään jonoa siellä e ole. Mikäli kurjalla on joku kämppä jossa asuu, niin ei kyllä ole tarvitsija.

    • Anonyymi

      Tuleeko kohta taas ohituskaista asuntoihin ja terveyspalveluihin? Vaikka rajat suljetaan niin kyllä ne reitit löytää, eikä lain mukaisia torjuntakeinoja ole.

      • Anonyymi

        Kyllä eilen tv-uutiset todistivat kuinka raja-asemalla matut yritti väkisin rynnäköidä läpi rajavartioiden ketjun. mutta kiinni jäivät. Yksi ei uskonut ja sai hiukan suihkeita. Ketjussa kysellään todisteita aiheesta, niin voisivat katsoa ylen sivuilta tuon todisteen.


    • Anonyymi

      Kuiria kiinnostaa lähinnä hienot illalliset ja yhteiskäyttöautot sekä rakennuksien tuherteleminen graffiteilla vaikka en ymmärrä miten se liittyy julkista rahoitusta nauttivaan kunnalliseen vuokra-asumiseen.

      Joku edellinen toimari sentään tyytyi vain teettämään mainoskrääsää ja golffaamaan vuokralaisten rahoilla.

    • Anonyymi

      Edellinen toimari sentään tyytyi vain puuhastelemaan vuokralaisten rahoilla golfin parissa mutta nykyinen tuhertelee seinät graffiteilla ja nauttii kommuuniautoa vuokraavan firman lounaista.

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      57
      1922
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1672
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1594
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1425
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe