..Israelissa jatkuvasti terrori-iskuja...

demarienviholllno1

..yli 40 Israelilaista on puukotettu vuoden aikana ja nyt kuorma-autolla ajettiin ihmisten päälle.
On käsittämätöntä, että YK ja länsimaat tukevat Israeliin kohdistuvaa terroria.
Miksi Israel antoi Gazan alueen takaisin. Huopaaminen ja soutaminen on pahinta, koska muslimeilla ei ole mitään tajua tai aikomusta itsenäisestä valtiosta. Israel on valloittanut itselleen alueet,(sodissa, jotka kaikki ovat muslimien aloittamia tuhoamis-sotia) ja rakentaa ja kehittää maata, nimeltä Israel.
Muslimit haikailevat jonkinlaista ottomaanien aikasta "muslimien maata". Israel on pyritty tuhoamaan koko ajan mitä erilaisimmin keinoin.
Nyt pitää tukea Israelia ja siirtokuntien rakentamista. Tai mitään siirtokuntia ei ole olemassa ,vain Israelin valtion alueita.

Israelissa ei soitella eri valtioille ja anota apua tai marssita katuja raflaavasti muslimi murhien jäkeen. Israelilla ei ole varaa pelleillä, kun omia kansalaisia murhataan!
Onhan varmaa, että kohta Israel hyökkää taas sinne mistä terroria lähetetään Israeliin...

30

452

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tarkentaja

      Eihän islamin tavoite ole mikään ottomaanien imperiumi, vaan ihan oikea globaali kalifaatti, johon kuuluu koko maailma. Ei sen vähempää. Jos perehdyt heidän opetuksiinsa, niin huomaat, että heidän vääräuskoisinaan pitämiensä omaisuus ja maat on allah heille jo antanut. Joten kaikki jonka he valloittavat tai ryöstävät, he kokevat vain ottavansa takaisin.

      • AntiTerror

      • gtfriuy9oiu
        AntiTerror kirjoitti:

        Venäjä on uskollinen isisin kannattaja. Kymmeniä passia Löytyi Mossulista.
        https://youtu.be/JK3i2pmln74

        No ainakin Venäjällä on noin 60 miljoonaa muslimia, että kyllähän se vaikuttaa, mutta en tiedä onko igoreilla intohimoja heitä kohtaan sen enempää.

        Ainakin Putin itse on Venäjän ortodoksisen kirkon jäsen, mutta mene ja tiedä.


    • yksiainoaratkaisu

      Seurattuani ..vuosikymmeniä Lähi -Idän tilannetta näyttäisi hyvin vahvasti siltä että olisi vain yksi ratkaisu lopettaa vihollisuudet Palestiinalaisten ja Israelilaisten välillä.
      Israel näyttää olevan pakotettu työtämään jokainen palestiinalainen muurin ylitte omalle puolelleen. Muuten ei terroriiskut lopu. Siis ihan joka ikinen palestiinalainen pois Israelin maaperältä omalle puolellensa.

      • ParempiaAikojaOdotelless

        Siis oikeasti on niin, ettei koko Palestiinaa tai palestiinalaisia ole olemassakaan.

        On vain Jasser Arafatin keksimä Islamistinen terroristijärjestö nimeltä PLO, joka oli ikäänkuin ensimmäinen versio ISISISTÄ, jotka valehteli, vainosi ja murhasi juutalaisia kaikin mahdollisin tavoin, kunnes Israelin oli pakko rakentaa muuri heidän ja muslimien välille, jotta ainakin pahimmat murhat saataisiin estettyä.

        Se ei paljon auttanut, kun murhanhimoiset muslimit pakottivat Israelia luovuttamaan heille Gaza, josta he alkoivat pian pommitukset ympäri Israelia ja tänä päivänä suuri osa juutalaisia joutuu elämään jatkuvasti hälytysten ja terroristien pommitusten kohteena - varsinkin päiväkodit, koulut ym kohteet Etelä-Israelissa ja muuallakin.

        Myös erilaiset terrori-iskut ovat veroittaneet juutalaisten henkiä tuhansittain kaikkialla israelia mm. traktori-hyökkäykset väkijoukkoihin, yleisillä paikoilla itsensä räjäyttelevät pommivyö-lapset ja -aikuiset, muslimiterroristien hyökkäykset tien varrelta koulubusseihin ja muuhun liikenteeseen.

        Ei ole muuta Palestiinaa kuin Jordania, josta yli 60 - 70 % on näitä ns. paleja.

        Nykyään Israelissa asuvat "palestiinalaiset" koostuvat kaikista sekalaisista muslimeista ympäri maailmaa - ei siis todellakaan ole olemassa mitään palestiinalaisia, mutta Jordania on lähinnä se heidän kotimaansa.

        Merkittävää on myös se, että koraani EI puhu sanaakaan Israelista tai Jerusalemista muslimien "pyhänä maana". Siellä mainitaan ainoastaan Mekka ja Medina islamin "pyhinä paikkoina".


    • MakeM55

      Kun englantilaiset hommasit tuon maan sotakaupoissa juutalaisille, ei siinä kysytty palestiinalaisten mielipidettä!
      Vähin on antaa heti maat takaisin mitä on israel ryövännyt ja Palestiinan valtio pystyyn.
      Israelilaisilla on aina huulilla sana "Terrrrroristi". Tiedättekö miksi? Koska se tulee suoraan heidän sielustaan, he ovat näitä terroristeja toisten alueella alistaen alkuperäisväestön, mitä nyt hengissä on heidän teurastusretkien jälkeen. Oli kauheaa katseltavaa noitten siviiliperheiden tappaminen. Onko kostoa sodan ajalta, kun joutuivat työleireille ja palvelemaan saksalaisia, joka ei sovi heidän menttaliteettiinsa!
      Gazaan hyökkäys ja murhanhimo herätti monen kansakunnan vihan. Lapsia tapettiin tarhoihin, päiväkoteihin ja sairaaloihin täsmäasein. Tuhosivat samalla vesihuollon ja sähkön jakelun. Sairasta!
      Israelin omistama media ei julkaise sitä palestiinalaisten määrää, mikä on saanut luodin itseensä. Mielelläänhän ei liata omaa pesää.
      Eikö olisi syytä kyseenalaistaa tuo sorto, sillä siitä se viha on alkunsa saanut eikä huutaa aina "TERRORISTI" kun joku kaiken toivonsa menettänyt tekee epätoivoisen viime vedon!!?
      Jos Teiltä vietäsiin asunto ja tapettaisiin perhe, niin Te varmasti vain tyytyisitte kohtaloonne, että näin siinä nyt kävi...ja kaiken kukkuraksi tappaja päästettäisiin vapaaksi!
      Kaikkeen on syynsä ja kunnioitan palestiinan kansaa ja olemme yhdessä antaneet huomattavia summia heidän lastensa kasvattamiseen. Lapsilla on paljon sairauksia, niin henkisiä kuin väkivallasta johtuvia, joitten syyllinen on Israel.
      Tapettiinhan suomalainen rauhanturvaajakin 2006 aivan tahallisesti ja pari vuotta sitten tuotiin henkihieverissä Suomeen toinen.
      On hyvä, että Unicef ja Obamakin jotain tekevät ja eiköhän tämä vuosi aseta jo enemmän pakotteita sortajavaltiolle.

      • UskotkoJoulupukkiin

        Mistä moista pötyä olet ammentanut?
        Magneettimediastako?
        Eikä historianläksyt ole mennyt perille, koska koko jutustelusi pohjautuu ei-etnisen ryhmän eli palestiinalaisten syöttämiin valhejuttuihin.
        Käy nyt ensin tutustumassa YK:n peruskirjaan ja PLO:n syntyhistoriaan sekä miksi arabit eri arabivaltioista siirtyivät juutalaisten alueelle. Brittien juutalaisvastaisista toimista löytyy hyvin mandaattiahallinnon aikaisista toimista rabien hyväksi löytyy varsin paljastavaa tietoa.
        Edes vähän alkaisit tuntemaan Lähi-idän historiaa.


      • TutustuMateriaaliin

        Tässä alla sinulle totuuksia Palestiinasta.

        Kaikki on vaan SUURTA valhetta ja teatteripelleilyä, jonka sinä onttopää uskot, koska olet niin täynnä vihaa ja pahuutta Jumalan valittua kansaa, Israelia kohtaan.

        https://www.google.fi/search?q=Pallywood lies&espv=2&biw=1280&bih=649&tbm=isch&imgil=tgQQWY8uyTrhSM:;V0zhHO7Y-aegLM;https://thepalestinianlieandotherblatantpalestiniandeceptions.wordpress.com/&source=iu&pf=m&fir=tgQQWY8uyTrhSM:,V0zhHO7Y-aegLM,_&usg=__1ohZVcLyJOfCT0gZRcfNQpqHe2U=&ved=0ahUKEwj6htqN4bfSAhUFlSwKHdrGDmQQyjcIKQ&ei=lQe4WLroFIWqsgHajbugBg#imgrc=tgQQWY8uyTrhSM:


      • muhasenmatti

        Historiaa. Raamatun ulkopuolinen merkintä Israelista on tehty 1211 eaa. Sen on tehnyt Egyptin Faarao Merenptah. Muslimit ryöstivät Israelia 600-luvulta aina 1900 luvun puoliväliin saakka. Siksi siellä paukkuu, koska muslimit katsovat alueen omakseen.
        Jos valtiosta on asiakirjoissa olemassa merkintä 3228 vuoden takaa, niin eikös se ole aika selvä asia, mikä on valtion nimi ja ketkä sitä asuttavat.

        Mahtaako vihervasurit ymmärtää, vai väännetäänkö rautalangasta.


    • Kaarina44

      Aika vähän, kun ajattelee sitä sortoa mitä israel on harjoittanut jo lähes 70 vuotta.
      Toinen maailmansota kesti vain hyvin lyhyen ajan. Holokaust-kortti vilahtaa helposti jos tohtii kyseenalaistaa tai pyytää tarkempia tutkimuksia miten asiat todella ovat.
      Moni amerikkalainen on tehnytkin hyvin seikkaperäisiä tutkimuksia ja päätyntyt siihen, että joku valehtelee ja pelaa kieroa peliä.

      • JärjenRiemuvoittoTaas

        <<<<<Moni amerikkalainen on tehnytkin hyvin seikkaperäisiä tutkimuksia ja päätyntyt siihen, että joku valehtelee ja pelaa kieroa peliä.>>>

        Wau, onpa vakuuttavaa! :/


    • ToivooToimittaja

      Hyvä juttu. Ihmiset on ylimääräinen kuluerä.

    • beethooven

      Siis lomalleko nyt vielä sinne valtioterrorismin luvattuun maahan pitäisi mennä?

    • Anttiterror

      Eilen oli terroristian kokous Moskovassa.

    • ExposingSatanism

      Israel ei saisi olla valtiona, Israelin Temppelin uudelleen rakennus ja valtion uudelleen rakennus tarkoittaa henkistä ei fyysistä, 99% "Israelilaista" ovat Ashkenazi Zionisteja eivätkä Judealaisia ja Mooseksen seuraajia, jos seuraisivat Moosesta eli Judaismia he tietäisivät että Yahusha on Messias, heidän zionistien eli feikki-juutalaisten odottama Messias tulee olemaan Anti-Kristus, katsoppas AP/OP vähä lisää Raamattua ni tajuaisit etkä kannattaisi terroristia ja Luciferianistisia valtioita

      • Jo30VuottaUskossa

        OHO, onpas paksua valhetta - Jos luulet olevasi kristitty, olet totisesti väärässä!!!

        Vanha Testamentti oli ja on Jumalan SUURI rakkauskirje juutalaisia kohtaan, Uusi Testamentti oli ja on edelleen Jumalan SUURI rakkauskirje juutalaisia sekä myös kristittyjä kohtaan.

        Tee parannus heti, sillä aikaa on niukalti - Jeesus Kristus on tulossa hakemaan omiaan pois ja jos mielipiteesi/puheesi ovat silloin antikristilliset, et pääse mukaan Taivasten Valtakuntaan, vaan jäät tänne antikristuksen ahdistuksen aikaan...


      • Jo30VuottaUskossa

        Ainoa asia mikä oli totta kirjoituksessasi oli se, että suurin osa juutalaisista EI usko Yeshuaan(Jeesukseen) Messiaanaan tällä hetkellä, mutta syy on se, että Jumala itse on "sokeuttanut" heidät tahallaan, kuten Raamatusta käy ilmi, koska se kuuluu Hänen suunnitelmaansa.

        Nämä juutalaiset EIVÄT kuitenkaan ole mitään feikkijuutalaisia, vaan ihan oikeita Jaakobin poikia - tuo kasari /azkenazi/feikkijudaismijuttu on ihan silkkaa antisemiittien valhetta.

        Pieni osa juutalaisista on kuitenkin nyt vasta ottanut Yeshua Messiaakseen, mutta suurin osa tekee sen vasta antikristuksen aikana, kun tämä pääsaatana menee tähän rakenteilla olevaan temppeliin, teurastaa siellä sian ja paljastaa itsensa Antikristukseksi.

        Tätä ennen Jumalan suunnitelmaan kuuluu, että juutalaiset luulevat antikristusta Messiaakseen, sen suurten valheiden ja ihmetekojen takia, mutta lopulta tosiaan koko juutalainen sukukunta (12 heimoa) ottaa Yeshuan, Jeesuksen Kristuksen vastaan omana ainoana Messiaanaan.


    • jvigufugiguyfu

      Benjamin Freedman syyttää kirjassaan heimoveljiään kasaarialkuperänsä tahallisesta salaamisesta, jotta nämä saisivat kristityt uskomaan, että heidän alkuperäinen kotimaansa olisi Palestiina, vaikka se todellisuudessa onkin jossain Keski-Aasiassa.

      Benjamin Freedman kääntyi heimoveljiään vastaan ja käytti suuren osan omaisuudestaan tiedottamiseen juutalaisten kasaarialkuperästä. Hän ei hyväksynyt, että kasaarit käyttivät itsestään nimitystä "juutalainen", vaan
      nimitti heitä "niin sanotuiksi juutalaisiksi" ("self-styled jews"). Freedman piti Israelin perustamista kaikkien pahana kansainvälisenä rikoksena, sillä hän pelkäsi sen saattavan johtaa jopa kolmanteen maailmansotaan.

      Kasaarit olivat turkkilais-mongolidinen kansa, joka oli sukua hunneille.

      Kasaarit olivat kovasti mieltyneitä sotimiseen ja sen seurauksena Aasian muut kansat ajoivat kasaarit länteen.

      Kasaarit valtasivat ajanlaskumme ensimmäisinä vuosisatoina suuren alueen Mustanmeren ja Kaspian meren pohjoispuolelta eli Etelä-Venäjältä. Sinne he perustivat suurvallan alistettuaan alueen 25 maanviljelystä harrastavaa kansaa.

      Valtakunta oli mahtavimmillaan 700- ja 800-luvuilla, jolloin se oli kiistatta Euroopan mahtavin valtio. Noin 1000 jkr. venäläiset voittivat kasaarit, jolloin osa kasaariylimystöstä pakeni Eurooppaan lähinnä Unkariin ja Espanjaan.

      Mutta varsinainen monimiljoonainen kansa jäi paikalleen ja tästä muodostui Itä-Euroopan ja Etelä-Venäjän kasaariväestö, joka käsitti 1900-luvun alussa noin yksitoista miljoonaa ihmistä.

      Juutalaisen tietosanakirjan mukaan kasaarit olivat ryöstelyyn taipuvainen ja hyvin kostonhimoinen kansa. Juutalainen tietosanakirja mainitsee ns. itäjuutalaisten (ashke-natsi) polveutuvan kasaareista. (Itäjuutalaiset valloittivat Palestiinan)

      Juutalaisen historiantutkijan Arthur Koestlerin mukaan kasaarit olivat raakoja ja likaisia, eivätkä esim. puhdistautuneet ulostamisen ja virtsaamisen jälkeen eivätkä koskaan vaihtaneet alusvaatteita, vaan antoivat niiden mädäntyä riekaleiksi.

      • PussaaHitlerinPersettä

        Hahah - Kuka on Benjamin Freedman? Entä Arthur Koestler?

        Yksittäisiä pipipäitä, kuten sinäkin. :D


    • StopTerroristiPutin

      Ei länsimaat tukevat palestiinalaisia terroristia, vain tavalla tai toisella Venäjän lahjoitettu poliitikot, kun dessantti ja Halonen.

    • 860939

      Israelin johto pehmoilee. Terroristeille pitäisi antaa kunnon kurinpalautusta. Gazaan vain antamaan turpaan Hamasille vähintään muutaman kuukauden ajaksi.

      Israel on onnistuneesti lopettanut ohjusiskut ja itsemurhapommitukset. Nyt on aika pysäyttää puukottajat yhtä päättäväisesti. Kansan tuki on varma.

    • israel_on_terrorivaltio

      israel on tappanut tuhansia pikkulapsia ihan hallituksensa päätöksiin perustuen. Kun yksittäiset palestiinalaiset hakevat kostoa tapettujen lastensa puolesta niin se sitten onkin väärin. Ei, väärintekijä on israel joka terrorisoi koko kulmakuntaa Lähi-Idässä, nytkin on kaikin voimin ajamassa sotaa Irania vastaan.

      • 860939

        Israelin oikeutetuissa rankaisutoimissa kohteet ovat yleensä miehiä. Palestiinalaisterrori kohdistuu useammin naisiin ja lapsiin.


      • NimiPertti

        Mistä olet saanut sellaista informaatiota, että olet päätynyt tuollaisiin johtopäätöksiin? Annan mielellään linkki.


      • 860939
        NimiPertti kirjoitti:

        Mistä olet saanut sellaista informaatiota, että olet päätynyt tuollaisiin johtopäätöksiin? Annan mielellään linkki.

        Israelilaisista uhreista 69 % siviilijä, palestiinalaisista 59 %. Israelilaisista uhreista miehiä niin ikään 69 %, palestiinalaisista peräti 94 %.

        https://en.wikipedia.org/wiki/Israeli–Palestinian_conflict


      • OtaSilmäKäteen

    • ..länsimaisen ihmisen pitää ajatella lähi-idässä muslimien terroria.
      Israel on joutunut koko ajan muslimien, kaikkien muslimien uhriksi. Näemme Turkin fanaattisen johdoon Israel vihan jne. Muslimi maat ovat kieltäneet Israelin valtion kansalaisten maahantulon jo kauan sitten, ennen Trumpppia.

      Kristittyjä vainotaan lähi-idässä koko ajan.

      Berliinin muurin murtumisen jälkeen mullahit lähi-idässä eivät halunneet pysyvää rauhan tilaa länsimaiseen, kristilliseen maailmaan. Ryhdyttiin pyhään sotaan länsimaita vastaan, terrorisoimalla sitä.

      Samaa tehtiin itä-euroopasta kylmänsodan aikana, DDR ja Neuvostoliitto tuki muslimien terroria.

      Olemme saaneet nyt samaa mitä Israel koko ajan. Israel vaan osaa pelata tätä valhe "itsenäisyys"-peliä paremmin kuin eurooppa ja USA. Aina kosto isku, aina joku kärsii kun valtiota vastaa tehdäään tuhoiskuja.
      Muslimien kuuluisi saada Trumpin ehdottomaa klobaalia vastuuta.

      Eurooppa on ikuista velkaa Israelin kansalle. Tuhannnet ja tuhannet uhrit euroopassa ja jopa nyt ranskassa ja Belgiassa on tehty juutalaisiin kohdistuneita murha iskuja! Ne ovat velkaamme.

      Muslimit eivät halua länsimaiseen yhteiskuntaan rauhaa vaan epäsopua, he ovat sen itse sanoneet "pyhien miestensä "sanomana.....

    • ApuaPalestiinalaisille

      Suurin terrori-isku nähtiin kun israel hyökkäsi Gazaan tappaen pari tuhatta ihmistä, joitten joukossa reilut 500 lasta.
      Täsmäaseita käytettiin ja kaasua, joka lienee sariinia. Sariinin aineksia oli israelilaisen koneen ruumassa, kun se putosi Amsterdamiin....eikä liene todella ainutlaatuista. Aseita ja ammuksia
      virtaa maahan solkenaan ja niitä myös käytetään niin ns. omassa maassa kuin myös ulkomailla.
      WT-iskujenkin yhteydessä pidätettiin 5 juutalaista, joista 2 mosadin palkkalistoilla, auto täynnä
      räjähdeaineita ja mm. sukissa rahaa piilossa! Mitä olivat tekemässä, siitä ei uutisoida.
      Terrori alkoi jo kun israelin valtio perustettiin. Erilaiset väkivaltaiset jengit aloittivat rauhallisten
      asukkaitten tappamisen ja kylien valtaamisen. Tästä terrorista ei kerrota! He ovat myös tuhonneet
      satoja palestiinalaisten kirkkoja...terrorista ei juuri ainuttakaan uutista lehdissä.
      Näitä pahoja tekoja ei muistella, mutta juutalaiset kuitenkin lähes pakottavat muistelemaan heidän leirikokemuksiaan, joista USA on tehnyt valtavan määrän työtä ja paljastaneet valheita.
      Saksalaisten maine on kuitenkin hyvä. Kukaan ei ole pystynyt näyttämään todisteitten valossa, että ihmisiä olisi kaasutettu, mutta amerikkalaiset ovat pystyneet todistamaan, että heitä ei
      kaasutettu. Todisteita ei vain lehdissä näy! Nämä oli hyvin helppo todistaa holohoaxiksi, maailman suurimpaan valheelliseen levitettyyn tarinaan ja siihen uskoo vielä hyvin moni.

      Väkivaltaan ovat vastanneet palestiinalaiset. Heiltä on monelta tapettu omaisia, sukulaisia ja ystäviä. He elivät tuolla alueella hyvin rauhallista elämää ennen israelin valtion perustamista.

      • Jubba

        Totta. Hamas kylvi kauhua Gazassa pakotettuaan Israelin puolustautumaan rakettitulitusta vastaa. Tämän Hamasin aggression uhriluvuksi Hamas on ilmoittanut n. 2000 gazalaista, joista se väittää n. 500 olleen lapsia. Luku ei tosin sisällä niitä ainakin 160 lasta, jotka Hamas ilmoittaa tappaneensa vuoden 2012 kesään mennessä hyökkäystunnelien rakentamisessa Gazasta Israeliin. Lapsia kuoli tosin näissä rakennuspuuhissa ainakin vuoteen 2014 asti, joten tuo 160 lasta ei ole vielä kokonaismäärä, mutta uudempia lukuja en muista nähneeni Hamasin ilmoittamana Näiden tunnelien rakentamiseen käytettiin niin paljon sementtiä, ettei sitä sitten enää riittänyt koulujen ja sairaaloiden rakentamiseen.

        Jos päätelmäsi sariinin käytöstä perustuu siihen, että lentokoneen kyydissä oli aineita, joita pystyy käyttämään mm. sariinin valmistukseen, niin olen hieman eksyksissä. Nämä aineet oli tarkoitettu kaasuja vastaan käytettävien suojavälineiden testausta. varten. Israelin ympäristössä kun on sellaisia toimijoita, joiden keinovalikoimaan kuuluu tai ainakin hyvin potentiaalisesti voi kuulua taistelukaasujen käyttö. Lentokoneessa olleet määrät olivat niin mitättömiä, että jos ne olisi käytetty sariinin valmistukseen, olisi sariinin määrä jäänyt merkityksettömäksi taistelukäyttöä ajatellen.

        Mitä ovat/olivat WT-iskut? Entä mikä tai mitä on mosad?

        Kuinka määrittelet palestiinalaisen? Tämä on osoittautunut erittäin vaikeaksi kysymykseksi, jopa niin vaikeaksi, että siihen ei oikeastaan koskaan tule vastausta sellaisilta kirjoittajilta, jotka kyseistä nimitystä ahkerastikin käyttävät.

        Mikä on tarkkaan ottaen Amerikan Yhdysvaltain se toimielin, joka on sinun mukaasi tehnyt ”valtavan määrän työtä” ja todistamaan jotain?

        Monelta israelilaiselta on tapettu omaisia, sukulaisia ja ystäviä. He elivät Palestiina-nimisellä alueella hyvin rauhallista elämää ennen kuin Israelin valtio perustettiin ja naapurimaat sanan laajemmassa merkityksessä hyökkäsivät Israelia vastaan ja arabit alkoivat harjoittamaan väkivaltaa juutalaisia vastaan.

        Suomi24.fi keskusteluihin osallistuu moni kirjoittaja noilla esittämilläsi väitteillä eri keskusteluihin. Yleensä nämä kirjoittajat lopettavat ensimmäisen kirjoittamansa viestin jälkeen. Tuntuu vahvasti siltä, että jokin taho on jakanut jonkin yksinkertaisen koulutusmateriaalin trollausta varten, mutta eväät loppuvat siinä kohdassa kun joku vastaa viestiin ja pitäisi alkaa vastaamaan esitettyihin kysymyksiin. Ilmeisesti sinulle käy samalla tavalla.


    • oihytts

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      311
      3700
    2. 208
      3019
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      72
      2574
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      242
      2034
    5. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      16
      1465
    6. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1371
    7. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      171
      1355
    8. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1347
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      24
      1328
    10. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1277
    Aihe