Natsien ydinaseet saattaneet löytyä!

natsienydinaseet

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3594579/Engineer-claims-Adolf-Hitler-s-secret-NUCLEAR-BOMBS-German-cave-warns-decay-Chernobyl-hands.html

"Edessämme toinen Tshernobyl"

Historiaa harrastava eläkeläismies uskoo löytäneensä natsi-Saksalle kuuluneita atomipommeja maanalaisesta bunkkerista.

70-vuotias Peter Lohr tutki Thüringenin osavaltiossa sijaitsevan Jonastalin alueen isoja luolia, kun hän huomasi tutkansa tutkassaan ydinaseen muotoisia hahmoja. Tehtyään tarkempia tutkimuksia, konetekniikan insinöörin koulutuksen saanut mies tuli siihen tulokseen, että hän on löytänyt kaksi atomipommia.

Bildin haastattelema harrastelijahistorijoitsija pelkää, että hänen löydöksensä kanssa käy vielä huonosti.

- Se metalli on ollut siellä 71 vuotta. Jossain vaiheessa se haurastuu, ja meillä on edessämme toinen Tshernobyl, hän on ennustanut.

Paikalliset viranomaiset ovat kieltäneet Lohria jatkamasta tutkimuksiaan.

----------------

Thüringenin alapuolella saattaa siis olla kosteassa bunkkerissa ydinaseita, jotka ovat lahonneet siellä jo yli 70 vuoden ajan. Jossakin kohtaa vesi syövyttää näiden ydinaseiden suojakuoret puhki ja seurauksena on joko radioaktiivinen vuoto tai fissioräjähdys. Mitä tekevät viranomaiset? Kieltävät lisätutkimukset!
Pommien yläpuolella asuu kolmen mailin säteellä 20 000 ihmistä.
Väittely Natsien ydinaseista voitanee lopettaa, nuo aseet löytyivät, eikä nykyajan viranomaisia kiinnosta käydä kaivamassa maan alla tikittävää ydinkatastrofia ylös jotta se voitaisiin estää.

6

157

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kaikenlaista-huuhaata

      Natsit eivt koskaan olleet lähelläkään atomipommin valmistamiskykyä.

    • MeAgain

      "Tehtyään tarkempia tutkimuksia, konetekniikan insinöörin koulutuksen saanut mies tuli siihen tulokseen, että hän on löytänyt kaksi atomipommia."

      Ellei miestä ole siunattu ihmeellisellä selvänäköisyyden lahjalla, hän tuskin olisi voinut tehdä "tarkempia tutkimuksia". Nuo tunnelit romautettiin kasaan jo aikoja sitten, joten tarkempien tutkimusten tekeminen olisi aika työlästä.

      "Jossakin kohtaa vesi syövyttää näiden ydinaseiden suojakuoret puhki ja seurauksena on joko radioaktiivinen vuoto tai fissioräjähdys."

      Hm, miksi? Vaikka paikassa olisikin ydinmatskua, kosteus yksinään ei sitä räjäyttäisi ja maan alla se olisi todennäköisesti aika hyvässä turvassa toistaiseksi.

      "Väittely Natsien ydinaseista voitanee lopettaa, nuo aseet löytyivät, eikä nykyajan viranomaisia kiinnosta käydä kaivamassa maan alla tikittävää ydinkatastrofia ylös jotta se voitaisiin estää."

      Ehkäpä se kertoo jotain väittämän uskottavuudesta ;)

      • 3dtutkimusta

        Lohr oli tutkinut kohteita maan alla 3d-kuvantamismenetelmällä ja tullut kohteiden muodon perusteella siihen tulokseen, että kyseessä täytyy olla ydinaseet jotka natsit piilottivat.
        Saksa oli suunnitellut ydinaseensa V2-raketin kannettavaksi, eli aseen muoto on todennäköisesti V2.n nokkakartio jonka sisällä itse ydinlataus on.


      • OutoKieltoKylläOn

        Tunneleita Saksassa riittää, myös niitä jotka olivat natsien käytössä. Kyllähän tuo asia kannattaisi viranomaisten tutkia, vai mikä estää?


      • MeAgain

        "Lohr oli tutkinut kohteita maan alla 3d-kuvantamismenetelmällä ja tullut kohteiden muodon perusteella siihen tulokseen, että kyseessä täytyy olla ydinaseet jotka natsit piilottivat."

        Nii-in, kuten sanoin; hänellä täytyy olla aika uskomattomat selvänäkijälahjat tuon tempun tekemiseen ;)

        "Saksa oli suunnitellut ydinaseensa V2-raketin kannettavaksi, eli aseen muoto on todennäköisesti V2.n nokkakartio jonka sisällä itse ydinlataus on."

        Sitten heidän on täytynyt olla vielä kahelimpia kuin kukaan uskoikaan. V2:n hyötykuorma oli noin tonnin verran ja ensimmäisten pommisukupolvien painot olivat melkein viisi kertaa sen ;)

        "Tunneleita Saksassa riittää, myös niitä jotka olivat natsien käytössä. Kyllähän tuo asia kannattaisi viranomaisten tutkia, vai mikä estää? "

        Öh, pelkästään jo se, että useimmat noista tunneleista on turvallisuusriskeinä aikaa sitten räjäytetty umpeen, jotta henkipatot intiaanijoonakset pysyisivät kaukana niistä. Toiseksi, jokaiseen tunneliin liittyy legendoja joistain kätketyistä aarteista ja Saksan hallitus tuskin alkaa repimään niitä auki urbaanilegendojen perusteella.


    • Huuhaahan-uskovia

      riittää aina. Kohta taas Hitler pakenee bunkkeristaan pari ydinpommia kainalossaan.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1595
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      172
      1263
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1090
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      1037
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      86
      930
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      68
      861
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      44
      858
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      61
      779
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      753
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      748
    Aihe