Bernerin esitys ei toteudu

toteaja-

Se on varma. Kyseessä on jokin käsittämätön huomionhakutempaus.
15 minutes of fame, tai jotain semmoista....

39

584

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sontiaismolottaja

      Eiköhän tuolle ole tie maaliin asti jo pohjustettu hallituksessa ym. kun se Ylelle annettiin jo tiedoksi. Pelkäksi mediatempuksi vaikutukset ovat liian suuret.

      • läpimennyt

        valtiovarainministeriö hiljaa valmistelemassa muutoksia , suomi satavuotis juhlan kunniaksi lahjoitetaan teit yksityisille ja tehdään osa kansasta elinkelvottomaksi .ulkomaalaiset rellestää


    • voevoevoevoe

      Liikenneministeriö avaa kansalaiskeskustelun julistuksen jälkeen. Sitten on hyvä keväällä todeta, että kansalaiset ovat päässet osallistumaan :)

      • pahaaunta

        digilisoitunut suomi - sivut jumissa


    • Sveitsinmummo

      Kyllä Sveitsin Mummo ei anna periksi. Vanhoilla autoilla ajavat jotka on jo kerran maksaneet tieverkon pannaan maksamaan uusien ökyautojen autoveron poisto. Kaikki nykyisen hallituksen linjausten mukaan. Ts köyhät maksakoot liikenneplatformille tulevien yksityisten firmojen "palveluista". Voi olla tuottoisampaa kuin Vallilan verhojen ripustelu.

      • Vanhoilla kotteroilla ajelevat ovat ajelleet teitä pilalle noin 4- miljardilla. Mikä sinua siinä vituttaa, jos joku ajelee ökyautollaan? Ökyautoilija on voinut maksanut autoveroa enemmän kuin kuin sinä saat muutamassa vuodessa palkkaa. Mitä te köyhät muuten maksellette, sillä eihän köyhillä ole varaa maksaa oikein muusta kuin sapuskoistanne!


      • mene_ajelemaan
        ironmikess kirjoitti:

        Vanhoilla kotteroilla ajelevat ovat ajelleet teitä pilalle noin 4- miljardilla. Mikä sinua siinä vituttaa, jos joku ajelee ökyautollaan? Ökyautoilija on voinut maksanut autoveroa enemmän kuin kuin sinä saat muutamassa vuodessa palkkaa. Mitä te köyhät muuten maksellette, sillä eihän köyhillä ole varaa maksaa oikein muusta kuin sapuskoistanne!

        Eipä näytä sinullakaan olevan muuhun varaa kuin puhua paskaa suoli24 palstalla !!
        Painuppa hiiteen täältä !! ajelemaan sillä bemarin romullas !!!


      • Naurajasi
        mene_ajelemaan kirjoitti:

        Eipä näytä sinullakaan olevan muuhun varaa kuin puhua paskaa suoli24 palstalla !!
        Painuppa hiiteen täältä !! ajelemaan sillä bemarin romullas !!!

        Köyhää näköjään vituttaa kun kuulee totuuden itsestään? Buaaaaah!


      • Rautaper_e
        ironmikess kirjoitti:

        Vanhoilla kotteroilla ajelevat ovat ajelleet teitä pilalle noin 4- miljardilla. Mikä sinua siinä vituttaa, jos joku ajelee ökyautollaan? Ökyautoilija on voinut maksanut autoveroa enemmän kuin kuin sinä saat muutamassa vuodessa palkkaa. Mitä te köyhät muuten maksellette, sillä eihän köyhillä ole varaa maksaa oikein muusta kuin sapuskoistanne!

        Tekstihän on kuin suoraan bodarin kynästä tullut. Laskukonettakin on käytetty ja tulokseksi saatu suuria lukuja. Suurten lukujen syylliseksi on paljastettu köyhät, kateelliset muttei nälkää kärsivät kanssaeläjät.

        Jatka samaa rataa, sillä tällaista tajunnanvirtaa ei usein löydy (paitsi punttisalilta).


    • parasta.pitkään.aikaan

      tämä taitaa olla hallituksen ja kansan yhteinen tahto, ei yksin bernerin

      • Hyväberner

        Erittäin hyvä uudistus.


      • maastureita30vuotta
        Hyväberner kirjoitti:

        Erittäin hyvä uudistus.

        Hyvä uudistus, ainakin maasturi perheen silmin


    • berneri.kusettaa

      Ihmisiä ei voi pakotttaa ostamaan uusia autoja. ja ketä se hyödyttää jos uuden auton hinta tippuu 4000 euroa, mutta muut auton käyttömaksut ym. nousevat sadoilla euroilla vuodessa. Parissa vuodessa koko hyöty on kusetettu valtiolle..

      Täyttä passkaaa koko esitys !!!

      • bwm

        käytettyjen hinta tippuu myös


      • BTW_

        Eli väliraha ei muutu paljoakaan, ellei vaihda todella vanhasta melko uuteen.


      • eipätie
        BTW_ kirjoitti:

        Eli väliraha ei muutu paljoakaan, ellei vaihda todella vanhasta melko uuteen.

        Miks luulet niin? Entä jos vanhat tippuu kovemmin?


      • berneri.kusettaa nikille: Olet tietämätön MOUKKA, joten älä ajettele liikaa, ettei päässäsi niksahda. Liian vaikeita asioita sinulle ja järjenkäytöllesi. Jokainen tekee niin kun itselleen on
        parhaaksi, siinä eivät sinun itkusi auta.


    • kannattaa-ajatella

      Ja varmaan toteutuu,
      siitä tulee valtion rahasampo.

      Kun kaikki muutetaan, voidaan ottaa helpolla 6 % lisää ja Suomi tulee kuntoon.

      Saadaan myös lähes tuhat työpaikkaa.

    • YksNälkiintynyt

      Takuulla toteutuu. Valtio tarvitsee lisää rahaa, jotta poliitikkojen ja johtavien virkamiesten palkkiot saadaan maksettua, lisäksi vielä EU-"avustukset" ja maahanmuuttajatkin pitää saada kustannettua. Oman maan kansalaisilla ei ole väliä, ne saa kuolla vaikka nälkään, ketään ei kiinnosta.

      • kuihtuva

        toteutuu , sovittu juttu mutta riittääkö maksajat kun osa kuihtuu pois , joutuu pian ökyautoilijat maksamaan , luontohan tässä hommassa ei ole kyseessä kun maastureilla ja paljon ajavat hyötyvät


    • hutsu-mikä-hutsu

      Ei tule sillä persut,vihreät eikä SDP kannata koko asiaa ja osa Kokoomuksestakin vastaan. Utepiaa koko huoran ajatus.

      • Dr.Salvation

        No joku yrittää sentään tehdä jotain eikä istu sormi perseessä katsomassa kun kaikki menee Suomessa päin v..tua. Taannutaan jonnekin s..tanan kivikaudelle.

        Tapa, jolla tämä tehtiin tuntuu vaan idioottimaiselta. Miksi ei alunperin otettu puolueiden edustajia mukaan miettimään tätä, jolloin tällaista showta esittelyn jälkeen ei tarvitsisi katsoa. Vai onko tämä tehty näin juuri shown takia? Tämä on kuin huono projekti, josta puuttuu osapuolien määrittelyt halutulle tuotteelle. Tehdään jotain, mennään esittelemään, takaisin sorvin ääreen korjaamaan, uusi esittely, takaisin sorvin ääreen jne. Aikaa ja rahaa menee hukkaan.


    • per-ele

      Trafin sivuilla on laskuri jolla voi laskea paljonko verot muuttuu uudella verotus tavalla, mulla verot nousee muutamalla kympillä.

      • malttivalttius

        sivut jumissa ,heijaa digitalisaatio , hienoja palveluja harmi kun ei vaan sivut aukee


      • tekniikanihmeet

        Kunhan saadaan 5000000 mustaalaatikkoa niin varmaan siinä digitalisaatio pelaa.


    • arszca

      mutta mitenkäs jos oppositiopuolueet saisivat päättää,
      yksityisautoilu kiellettäisiin kokonaan,
      kaikkien pitäisi käyttää julkisia (=kommunistisia) kulkuvälineitä

    • yksiahnes

      Ikävä kyllä menee läpi, todellinen rahasampo muutamalle yrittäjälle, kunnes kaatuvat veromaksajien syliin. On vain pienelle pedattua härskiä bisnestä, ei muuta.
      Se että omistaako yrityksen valtio, yksityinen, joku kommuuni ei ole toistaan huonompi, tai parempi, vaan hyvyyden tekee, ketkä on siellä hoitamassa omia etujaan. ns. Suomessa yksityistäminen onnistunut sen verran hyvin että myyty heti ulkolaisille "tuottamattomina" esim Caruna , posti tosin tekee tulosta kannattomana vaikka suomen hinnat on yli 10 x esim. ko. paketti Kiinasta 2,40- 3 € suomessa hesasta tamperelle 40 € . Tietysti tietulleja perivät vain harvat ja valitut esim. kesk. nuorisosäätiö hyvällä provikalla. Seuraavissa vaaleissa voit taas vaikuttaa jos niitä vielä tulee , tosin äänestämisellä ei ole mitään merkitystä, koska asioitasi tulee hoitaa sellainen joka ei ole ollut edes ehdokas. kun se on ollut tapana, tosin ei taida Suomi itse pysyä kasassa 2019 vuoteen kun historia toistaa veljessodan.
      .

    • 76hgfrt54

      Jos uudenlainen autonkäyttömaksu halutaan, sen tulee koskea vain uusia autoja (esim vuosimalli 2018->), mistä autovero on poistettu. Vanhoilla autoilla tulee säilyttää nykyinen käytäntö. Muuten tasa-arvo ei toteudu, vaan vanhojen autojen omistajat pistetään uusien autojen ostajien maksumieheksi. Näin ei voi tehdä! Uusi autonkäyttömaksu on oltava sellainen, että kokonaismaksu vero auton elinajalta ei nouse siitä, mikä se nyt on. Eli kaksi rinnakkaista järjestelmää ja pitkä siirtymäkausi. Valitettavasti.

      • uiDERvvfs12

        ei mitään järkeä sellaisessa


      • vajaavuosienää

        ei pussi kestä kokoajan keksittyjä maksuja , tapan itseni , berneri vei voiton


      • rakastanautoveroa

        Tässäpä ehkä erikoisimmat perustelut autoveron säilyttämisen puolesta


    • hhhhhhhhhhhhsssssssss

      Tuhannen taalan huomio, kenen taskuun menee viimeinen veropotti joka tulee silloin kun perinteinen autovero loppuu kuin seinään. Orpo ei niitä saa koska jätkä parkui jo.
      Siellä on se autoverokertymä jonka kuluttajat ovat maksaneet

    • ediots

      Urpo orpopiru taisi tajuta että autovero kertymä lakkasi heti.

    • Älkää_menkö_halpaan

      Älkää myöskään menkö sitten siihen halpaan, jospa onkin vain vaaleja varten tehty temppu, että uusi autovero perutaan viime tipassa että joku vielä suostuisi kepuli ripuleita äänestämään. Ennenkin pelattu vastaavia pelejä, etenkin juuri kepu ja sekoomus, ja kummatkin saa unohtaa äänestyskopeissa heti kättelyssä.

    • toteaja-

      no noon

    • Miserles

      Berner sai tempauksellaan median huomion pois Sipilän toilailuista.

    • KeskenMeni

      Ennustit oikein, Bernerin esitys ei toteudu, ei ainakaan lähiaikoina, mutta jossain muodossa tähän aihepiiriin kuuluvat asiat kyllä vielä tulemme kohtaamaan tulevina kuukausina ja vuosina...

      Ranskan kielessä berner tarkoittaa muistaakseni huijausta...

    • maalikko47

      Onneksi Timo Soini autoveron poiston lupaillut, käänsi takkinsa viime metreillä. Autoveron poisto olisi tiennyt 900 miljoonan vajetta. Uuden auton ostajat olisivat vasta vuosien kuluttua liikenteen "nettomaksajia" Suomessa on satoja tuhansia autoilijoita, eiväs kykene missään olosuhteissa ostammaan uutta autoa. Porukka joka koostuu työttömista,luottotiedottomista ja muista pientuloisista. Tämä porukka olisi joutunnut maksamaan autoveron poistumen. Kuvioihin olisi vielä tullut teleyhtiöt imuroimaan kovilla katteilla euroja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      126
      3108
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1265
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1251
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1056
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1051
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      1010
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      956
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      52
      947
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      914
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      44
      826
    Aihe