Mitä tein väärin?

Yksinäinenlapsi

Hei olen 13-vuotias tyttö. Haluaisin vinkkejä yhteen asiaan eli siihen että miksi minulla ei ole ystäviä?:( enää... Juttu siis meni niin että asuin ennen kaupungissa ja minulla oli paljon HYVIÄ ystäviä mutta sitten kun muutin toiseen kouluun ystäväni eivät pitäneet minusta enää eivät kutsu enää minnekkää ei lähettele viestiä eikä vastaakkaan vaikka en omasta mielestäni ole tehnyt mitään väärää. Kerroin kyllä heille että muutan ja miksi muutan. Tuntuu vaan niin yksinäiseltä ja ettei ole enää ystäviä koulussakin olen vain poikien kanssa. En ole läski tai mitenkään erikoisen ruma en sano että olisin kaunis mutta en ymmärrä miksi "ystävät" tekevät noin. (EN HAE TEKSTILLÄNI MINKÄÄN LAISIA SÄÄLIPISTEITÄ TAI HUOMIOTA HALUAISIN VAIN JOTAIN VINKKEJÄ)

3

620

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • keski-ikäinen_mies

      Moi, Vaikutat fiksulta tyypiltä. Ehkä sinun kannattaa vaan hankkia uusia ystäviä niistä uusista kuvioista. Saat niitä varmasi.

      Joskus käy niin, että kun kuviot vaihtuu, niin myös yhteydenpito niihin vanhoihin tuttuihin/ystäviin vaan jää.

      Näin nelikymppisenä miehenä (eli suurin piirtein isäsi ikäisenä) sitä on vaan tullut tuo seikka todettua. On entistä koulukaveria, lukiokaveria, armeijakaveria, opiskelukaveria, kavereita aiemmista työpaikoista....yms... Ja hyvin harvaan tulee pidettyä yhteyttä. Ja niihin harvoihinkin tosi harvoin.

    • kolopulli

      Kuinkas imutahti? Sillä voi tienata hyvin.

    • Fiksusti ilmaistu tilanne, sinulla on elämässä miljoona ovea auki jo sen takia(ovia mitkä sun ikäisiltä monilta on jo sulkeutuneet kauan sitten). Ystävät jotka ovat ystäviä vain jos et ole läski tai ruma ovat aika schaibaa ystävinä minkä jo itsekin varmasti tiedät.

      Mitä voi tehdä? Paljon! Miljoonaa asiaa! Kokonainen elämä ja maailma! Sinä olet vielä kaiken edessä, maailman miljardi ovea on auki sinulle, mitä haluat tehdä ja kuka olla, mitä nähdä ja kokea.

      Mutta nyt, harrastuksia, mitä ikinä niin mee mukaan ja tee. Ei Koulu ole mikään mittari mihinkään, se on ihan arpomista mille ikävuodelle kusipäisimmät sattuu tai muuten huono meno. Uusia tuulia ja joku harrastus muualta. Se antaa itsevarmuutta jo. Kamppailu ja itsepuollustuslajit lisää ja paljon, sinne ovat kaikki tervetulleita ja moni lähtenyt samaa hakemaan.

      Ja mitä elämässä...Sulla on kaikki eessä, enemmän kuin tajuat nyt! Tee joka tentti hyvin ja kurssi riippumatta mitä schaibaa on ympärillä, niillä sä annat itselle jo siipiä joilla voit lentää, valita alan, ammatin ja uran missä ja millon kun kusipäät hakevat epätoivoisena pääsekö lähiön k-kauppaan. Elämä alkaa vasta kunnolla kun levität siivet ja nyt voit valmistaa ne. Mä koin paljon samaa, eri paketissa mutta samaa. En opiskellu mutta uskalsin lentää, monia mantereita ja huikeita juttuja. Naurattaa peruskoulun kusipäät, aina joskus vuosien varrella harvoin nähdessä lähinnä säälittää ja otin omani kauan sitten pois, ne viimeisestkin sieltä. Go for it!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      3170
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      117
      2214
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1624
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1408
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      76
      1112
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      941
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      904
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      900
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      815
    10. Rahtari s salmi

      Onkohan jutussa perää että kylän tyhmin rahtari on palanut ratista
      Suomussalmi
      8
      795
    Aihe