Ilman uskontoja ihmiskunta olisi pitkällä

alfa123om22

Ihmiset ovat aina luoneet korkeita kultuuureita ja kulttuurikaupunkeja. Esim. Baabelin torni oli hyvä yritys voittaa jumalattomat. Mutta jumalten pojat ovat Hesekielin kirjan mukaan aina tuhonneet ihmisen kaupungit ja murhanneet tärkeät ihmiset. Lähi-idässä on lukemattomia raunioituneita kulttuureita esim. sumerit ja ebla jne.

Kaikki uskonnot perustuvat noihin raunioihin ja yritykseen matkia ihmistä.
Mutta ne eivät voi edistyä ilman ihmistä ja sen vuoksi ne ovat taantumuksen pesiä.
Kaikki uskonnot ovat lähtöisin jumalten poikien yrityksestä matkia ihmistä.

Mikäli ihmiskunta olisi tuolloin 4500 vuotta sitten saanut rauhassa kehittyä ja tehdä kulttuuriaan olisi tänä päivänä paratiisi maan päällä ja olisi ollut jo kauan. Sen sijaan on uskontojen tuomat sodat, oikeudettomuus ja kurjuudet nykyisin maan päällä.

Maailmassa on voima, joka estää maailman olemasta paratiisi. Ja tuo voima tahtoo itse kunnian itselleen siitä, että joskus tulisi paratiisi maan päälle. Mutta kaikki kunnia kuuluu ihmiselle joka tapauksessa. Ihminen olisi luonut paratiisin jo 4500 vuotta sitten.

26

193

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • okkigaam

      Se Israel pyyntö on vanha kun mikä. En ymmärrä sen erinomaisuutta nykyään, enkä ole ymmärtänyt ennenkään. Olen ollut paikalla 2 v sitten tilaisuudessa jossa tuli viesti / sanoma. RUKOILKAA suomen rajojen säilyvyyden pysyvyydeksi. Rukoilkaa että Suomi ja Eurooppa säilyy valtioiden tasolla vapaana. Niin ettei pimeyden vallat saa eksytystä ja mitään kauhistusta aikaiseksi. Ei vielä ole myöhäistä. Minun lohtuni on se että tuo ainainen vaino eu takia matu vyöryinen tulee tuhoutumaan.

    • 12___13

      "Esim. Baabelin torni oli hyvä yritys voittaa jumalattomat."

      Baabelin torni oli käytännössä vähän kuin Mordorin musta torni, ensimmäinen ihmisten yritys orjuutta ihmiskunta yhden maailmanhallinnon alaisuuteen. Surullista, että niin moni kannattaa suomessakin fasismia.

    • yritys10hyvä

      - Esim. Baabelin torni oli hyvä yritys voittaa jumalattomat.

      Baabelin torni on opettavainen taru ja jatko-osa vedenpaisumustarulle. Opetus on se, että Raamatun änkyräjumalaa on toteltava tai käy kalpaten.

    • alfa123om22

      Tulee rukoilla seuraavat 200 vuotta Suomessa: PÄÄSTÄ MEIDÄT PAHASTA!
      Mutta ei se ole meidän valittavissamme kuka tuo paha on. Se voi olla oma lähisukulainen tai muu sellainen. Idässä tulee jumalattomuus levittämään tuhoa 2300 vuotta ja ahdingo on senkin takia läsnä. Mikä on kirjoitettu se tulee totetumaan ja kaikki me rukoilemme kirjoitusten toteutumisen vastaisesti rukoilemme sitten mitä tahansa muuta kuin: TAPAHTUKOON SINUN TAHTOSI!

      Ei pysy Suomen rajat, ei lopu pakolaisvirta, idässä jumalattomuus levittää ympärilleen tuhoa jne. Nämä ovat Jumalan tahdon totetumisia. Jos rukoilemme niitä vastaan rukoilemme Jumalan tahtoa vastaan.

      Anna meille Jumala voimaa kestää vaikka 500 000 pakolaisen tulo maahan aikanaan Egyptistä ja Iranista ja Syyriasta ym. Anna intoa ja voimaa rakentaa heille kunnon talot ja järjestää lisää elintarviketuotantoa. Toteuta suunnitelmasi maailmanlaajuisesta kansalaispalkasta ja anna kaikille pakolaisille hyvä elämä tässä maassa. Anna Jumala Suomen rajojen muuttua sen verran kuin on tarpeen, mutta ei enempää kuin mitä olet säätänyt. Anna EU:n päättäjille viisautta ja voimaa niin, että EU laajenisi Ukrainaan, Turkkiin ja tee Venäjästäkin EU:n liitännäisjäsen.
      Varjele luontoa tulemasta liikaa rasitetuksi niin, että uudet taajamat olisivat nykyisten ympärillä ja maanteiden varsilla.

      Edellä on otettu huomioon Jumalan tahto eikä se ole oman sydämeni ja tahtoni ja mielipiteeni antama rukous. Voi sitä rukoilla oman itsekkään luontonsa mukaisia rukouksia, mutta Jumalan tahdon mukaiset rukoukset ovat vaikeita paloja ehkä, mutta Jumalan tahdon huomioiminen rukouksessa on kuitenkin edullista.

      Jumala tee Suomesta suuri liikennesolmu niin kuin monet puolueet aikanaan sen suunnitelivat. Anna kaksi suuryritystä lisää, jos suomalaiset täysin luopuvat pornografiasta. Mutta jos ei niitä Suomeen voi antaa niin annan ne Venäjälle.
      Anna Suomeen saksalainen opetusministeri ja tee mahdolliseksi kaupankäynnin jatkuminen USA:n ja Israelin kanssa entistä enemmän. Kun toteutat näitä asioita, jotka ovat sinusta lähtöisin niin anna meille kärsivällisyyttä odottaa rauhassa josko ne kantaisivat mitään hedelmää. Anna Suomeen joskus tummaihoinen presidentti niin kuin olet jo antanut esim. naispresidentin.

      Mutta jos Suomessa ei ole tarpeeksi intoa toteuttaa sinun tahtoasi niin anna minulle voimaa käyttää näitä sinun siunauksiasi Sci-Fi kirjojeni aiheena, jotta ne eivät täysin menisi hukkaan. Jos Suomella on jo tarpeeksi omia suunnitelmia tulevaisuuden varalle ilman Jumalan mielipiteitäkin niin valota niitä suunnitelmia avoimesti ja auta syrjäytyneitä tulemaan mukaan yhteisten asioiden hoitoon.

    • 12___13

      "Ilman uskontoja ihmiskunta olisi pitkällä "

      Et todennäköisesti osaisi edes lukea, jos Kristinuskon mukana ei olisi tuotu lukutaitoa kaikkien ulottuville Suomessa. :)

    • alfa123om22

      Luku- ja kirjoitustaito syntyivät jo kauan sitten eli noin 3000 eKr. Kreikkalaisista ja roomalaisista monet osasivat lukea ja kirjoittaa jo ennen Kristuksen syntymää myös.

      • 12___13

        "Luku- ja kirjoitustaito syntyivät jo kauan sitten eli noin 3000 eKr. Kreikkalaisista ja roomalaisista monet osasivat lukea ja kirjoittaa jo ennen Kristuksen syntymää myös. "

        Ehkä, mutta et todennäköisesti olisi ollut sen taidon arvoinen, ilman Jeesuksen opetuksen synnyttämää rakkautta. :)


    • ylistys-Jumalalle

      ilman Jeesuksen sovitukuolemaa golgatalla, tämä maapallo olisi jo tuhoutunut aikoja sitten.
      Sillä Jumala rakastaa VANHURSKAUTTA enemmän kuin mitään muuta maailmassa.
      Psa 29:10
      "Herra istui valtaistuimellaan, ja vedenpaisumus tuli. Herra istuu kuninkaana iankaikkisesti."
      Luk 17:27
      "he söivät, joivat, naivat ja menivät miehelle, aina siihen päivään asti, jona Nooa meni arkkiin; ja vedenpaisumus tuli ja hukutti heidät kaikki"

      • Jeesus-nimi-ratkaisee

        Huom! ainoastaan Jeesuksen antama vanhurskaus kelpaa Jumalalle.

        Ei Jumalalle kelpaa sharia lain, ei hindujen ohjeitten noudattaminen, ei myöskään Mooseksen kautta tullut laki auta saamaan Jumalalle kelpaavaa otollisuutta.

        Apt 3:19- Tehkää siis parannus ja kääntykää, että teidän syntinne pyyhittäisiin pois,
        että virvoituksen ajat tulisivat Herran kasvoista ja hän lähettäisi hänet, joka on teille edeltämäärätty, Kristuksen Jeesuksen.
        Taivaan piti omistaman hänet niihin aikoihin asti, jolloin kaikki jälleen kohdallensa asetetaan, mistä Jumala on ikiajoista saakka puhunut pyhäin profeettainsa suun kautta. Sillä Mooses on sanonut: 'Profeetan, minun kaltaiseni, Herra Jumala on teille herättävä veljienne joukosta; häntä kuulkaa kaikessa, mitä hän teille puhuu. Ja on tapahtuva, että jokainen, joka ei sitä profeettaa kuule, hävitetään kansasta.' Ja kaikki profeetat Samuelista alkaen ja kaikki järjestään, jotka puhuneet ovat, ovat myös ennustaneet näitä päiviä. Te olette profeettain ja sen liiton lapsia, jonka Jumala teki meidän isiemme kanssa sanoen Aabrahamille: 'Ja sinun siemenessäsi tulevat siunatuiksi kaikki maan sukukunnat.' Teille ensiksi Jumala on herättänyt Poikansa ja lähettänyt hänet siunaamaan teitä, kun käännytte itsekukin pois pahuudestanne."

        Joh 1:12 sanotaan että kaikille jotka ottivat Jeesuksen vastaan, Hän antoi voiman tulla Jumalan lapseksi, niille jotka uskovat Hänen nimeensä.


    • alfa123om22

      Niin, kyllä Jumala pystyy jos vain maan asukkaat sen sallisivat, kiirimään kiinni sen menetetyn ajan ja menetetyt mahdollisuudet, jotka syntyivät uskontojen takia.
      Nytkin hän on puhunut maailmanlaajisesta kansalaispalkasta, joka olisi runsaampi kuin mitä poliitikot uskaltavat uneksia.

      Jumala on valmis korvaamaan kyllä uskontojen vuoksi menetetyt jutut, mutta barbaariset maailman asukkaat eivät oikein aina pysy tilanteen tasalla. Heillä on vielä keskinäisiä kahinoita ja intohimoja ja ristiriitoja.

      Suomessakin on uskonnovapauslaki muuttunut positiiviseen suuntaan. Nykyisin voi kuulua useampaan kuin vain yhteen uskontoon ja seurakuntaan; mikä on hyvin edistyksellistä. Jeesuskin on Profeetta Isaksi menossa islamiin ja myöhemmin ehkä hindulaisuuteen. Vuoden 2100 paikkeilla? Uskosta uskoon lukee roomalaiskirjeessä.

      Itse olen saanut kristinuskon maidosta jo tarpeekseni ja tahdon vahvempaa ruokaa. On tosiaan ikävää vain huomata, että Jumala järkyttyy kun ihminen vähänkin suuttuu. Hän ei oikein tahdo aina sietää itse vahvaa ruokaa käsissämme, vaan jatkaisi ehkä mieluummin maitoruokintaa.

      Tunteiden osoittamisella on monia positiivisia vaikutuksia, mutta kaikissa ympäristöissä ei ole totuttu sellaista suvaitsemaan. Ja jäädään paitsi niitä siunauksia, joita tunteiden osoittaminen toisi mukananaan.

    • olen-onnellinen

      helluntalaisseurakunnata ei ole uskonto, vaan Jumalan Pyhän Hengen vaikutuksesta Uudesti syntyneiden yhteisö. He ovat ottaneet Jumalan sanan uskossa vastaan , ottivat itse vastaan kasteen ja liittyivät paikallisen helluntai seurakuntaa.

      3:16 Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä. Sillä ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan tuomitsemaan maailmaa, vaan sitä varten, että maailma hänen kauttansa pelastuisi.

    • nää_on_näitä

      Ruotsi valloitti suomen ennenkaikkea siksi että se pystyi siihen. Kristinusko oli hyvä savuverho sodan siunaamiseksi.
      Ei ole uskontojen syy että ihminen on vallanhaluinen

    • Dionnessos

      Uskonnonvapaus – myytti?
      Onkohan kukaan koskaan vapaasti valinnut uskontoaan? Paitsi jotkut käännynnäiset.
      Ainahan on joku opettaja, pappi tai muu 'tietävämpi' sen uskovaiselle tuputtanut.

    • Näkökulmaa1

      Sodat johtuvat saatanallisten valtaapitävien pahuudesta,ja sodilla ei ole mitään tekemistä uskonnon kanssa.
      On totta,että uskontoa käytetään tekosyynä sotiin,vaikka taustalla on vain pahuus.Jumala ei ole luonut kirkkoja,ne loi saatana.
      Jumala ei tahtonut isrelille kuningasta,sen tahtoi kansa.Jopa kristittyjen käyttämä sana seurakunta on väärin,sillä alkuteksti puhuu uskovien yhteydestä.
      Teidän olisi hyvä tuntea raamatun sanaa,ettette puhuisi omianne,sodat johtuvat aina saatanallisten valtaapitävien pahuudesta.
      Miten voi olla mahdollista,että ihmiskunta hyväksyy kuninkaat ja hallitsijat.?
      Mikä oikeus yhdelläkään ihmisellä on korottaa itsensä muiden yläpuolelle,varastaa heidän hyvinvointinsa,omaisuutensa,jopa ruokansa,ja vaatia palvontaa kuin jumalat.?
      Taustalla onkin demonivallat.

    • nää_on_näitä

      Jumala ei ole luonut kirkkoja,ne loi saatana.
      Eli valanhaluinen ja pelokas ihminen valtansa menettämisen pelossa.

      <Mikä oikeus yhdelläkään ihmisellä on korottaa itsensä muiden yläpuolelle,>

      tarkoitat että mikä oikeus kellään on korottaa ketään itsensä yläpuolelle ja näin pakottaa asemaan jossa pitää näytellä tietävänsä mikä kullekin on oikein.
      Kaikki pietarit ja paavalit on asetettu jumalan ja ihmisen väliin ihmisen omasta tahdosta käsin, Jeesus sanoi että minä lähetän Pyhän Hengen teille oppaaksenne..... hän ei nimennyt kirkkoja eikä saarnaajia eikä raamatun käännöksiä tässä tilanteessa MIKSIKÖHÄN?

      alkuperäiseen ajatukseen tässä pyysit katsomaan.. (näkökulma1)

      • Näkökulmaa1

        Kiteytytit asian hyvin.Jeesushan on niin opettanut.

        Joka tahtoo teidän joukossanne tulla suureksi, se olkoon toisten palvelija, ja joka tahtoo tulla teidän joukossanne ensimmäiseksi, se olkoon kaikkien orja. Ei Ihmisen Poikakaan tullut palveltavaksi, vaan palvelemaan ja antamaan henkensä lunnaiksi kaikkien puolesta.
        Mark. 10:43–45


      • Näkökulmaa1

        Lisään tähän vielä sen,että ei ihmiset valinneet Pietaria ja Paavalia,vaan Jumala valitsi heidät.Samoin valitsee sinut tai minut,kun annamme elämämme Hänen johdatukseensa.Tiedätkö,että kaikki käskyt voi kiteyttää tähän yhteen ja ainoaan käskyyn.

        ”Rakasta Herraa, Jumalaasi, koko sydämestäsi, koko sielustasi ja mielestäsi. Rakasta lähimmäistäsi niin kuin itseäsi” (Mt. 22:37-39).


      • nää_on_näitä
        Näkökulmaa1 kirjoitti:

        Lisään tähän vielä sen,että ei ihmiset valinneet Pietaria ja Paavalia,vaan Jumala valitsi heidät.Samoin valitsee sinut tai minut,kun annamme elämämme Hänen johdatukseensa.Tiedätkö,että kaikki käskyt voi kiteyttää tähän yhteen ja ainoaan käskyyn.

        ”Rakasta Herraa, Jumalaasi, koko sydämestäsi, koko sielustasi ja mielestäsi. Rakasta lähimmäistäsi niin kuin itseäsi” (Mt. 22:37-39).

        ihme kumma et jättänyt pois lähtökohtaa eli niin kuin itseäsi, kuten aivan yleisesti on tapana.
        Kun tässä dualismissa mikään ei ole mitään ilman vertailua eli vastaparia.
        Tässä on LÄHTÖKOHTANA niin kuin itseäsi.
        Jumalan valinnoista en tiedä mutta itseni olen saanut tälle keikalle ja se minun on viisasta hyväksyä koska sen olen saanut Luojaltani joten itsensä vähentäjät vähentävät Luojaansa.


      • Näkökulmaa1

        Ymmärtäisin tuon Rakasta lähimmäistäsi niin kuin itseäsi” tarkoittavan sitä,että älä tee lähimmäisellesi sitä mitä et tahtoisi itsellesi tehtävän.Voihan se toki tarkoittaa paljon muutakin.


    • alfa123om22

      Eivät sodat johdu valtaa pitävien pahuudesta, vaan uskonnoista. Ei ihminen ole vallanhaluinen, vaan valtias maan päällä luonnostaan.

      Esivalta ei ole paha, vaan esivalta on Jumalasta. Sen on määrä rangaista väärintekiöjöitä ja pahoja sekä palkita hyväntekijöitä.

      Mutta uskonnot ovat "ihmislähtöisiä" ja usein Jumalan tahtoa vastaan.
      Esimerkiksi tänä päivänä Jumala on valinnut minut esivalta-asemaan. Entinen esivalta ei ole hoitanut tehtäviään tyydyttävästi, vaan on korruptoitunut ja valansa rikkonut ja moraaliton.

      Mitä tulee uskontoihin niin ne tekevät tosin enemmän hyvää kuin pahaa niukin naukin. Se ei muuta sitä tosiasiaa, että ne pilkkaavat Jumalan kunniaa ja kirkkautta, joka on IHMINEN.

      Profeetta Hesekiel kertoo selvää kieltään, että Israelin ruhtinaat alkoivat murhata ihmisiä ja tuhota heidän kaupunkejaan. Ajatellaan esim. Karthagon tuhoa, joka Rooma tuhosi. Jerusalemin tuhoa vuonna 70, jonka Rooma tuhosi jne.

      Uskonnoissa on paljon pahuutta ihmistä kohtaan. Jumalan ei ole vika sillä hän on alati Hyvä. Jumalattomat taistelivat Johannes Kastajasta lähtien taivasta vastaan ja valloittivat sen itselleen. Kyse on jumalattomien ja Hyvän Jumalan välisestä sodasta. Uskonnot ovat jumalattomien saastuttamat, mutta Jumala on yhäti Hyvä.

    • nää_on_näitä

      Minusta kuitenkin mikään uskonto tai uskomus ei ole mitään, hyvä eikä paha, ilman ihmistä. Kuten kirjoitat ihminen on valtias. Sitten on keksitty uskonnot, eihän se uskonto näin ole ole syyllinen. Ihminen valitsee itse omat suhtautumisensa asioihin joka hetki, siinä on ihmisen valta.
      Halusit siten valtaa sinäkin, josta seurasi välittömästi ymmärrys kaverin väärinkäytöksestä??
      Missä siinä on uskonnon syyllisyys, tarviiko valtius aina syylliset?

    • alfa123om2

      Intian uskonnot ovat esimerkki teokraattisesta eli jumalajohtoisesta uskonnosta, jossa ihmiset eivät saa määrätä asioita kovin paljoa. Jos uskonto taantuu inkanoituu Krishna. Intian uskonnot ovat kuuluisia ahimsa periaatteesta. Ja siitä kuinka vähän ne ovat tehneet väkivaltaa muille kultuureille.

      Tietenkin myös teokraattinen uskonto kuitenkin alistaa ihmistä jonkin verran. Esim. se ei hyväksy äpäryyttä ja perustaa kasteihin paljon. Eli oli uskontojen takana vaikuttava voima sitten itse Jumala tai enkelit tai ihmiset niin uskontojen tapana on alistaa ja tuhota ihmiskuntaa.

      Ihmisen kuuluu olla uskontojen yläpuolella. Hänen kuuluu olla tuollaisten sortojärjestelmiä korkeampi sivistykseltään.
      Sen vuoksi Jumalan oma viisaus on luonut antiikin filosofian esim.
      Filosofit mm. ennakkoluulottomasti rakensivat valtavia kolosseja ja
      patsaita. Näin osoittaen olevansa vapaita uskontojen rajoituksista.

      Ihminen itse loi ensimmäisen uskonnon Baabelin tornin luona.
      Tuo uskonto riistettiin ihmisiltä ja korvattiin kauhealla vääryydellä.
      Alettiin perustaa uskontoja jumalattomia varten. Ja ihmisiä alettiin murhata ja heidän kaupunkinsa kukistettiin.

    • nää_on_näitä

      Minä määrään joka hetki miten reagoin mihinkin ja niin uskon jokaisen tekevän. Toki jatkuvasti huomaan että minua pyydetään tai johdatellaan johonkin mutta itse kuitenkin valitsen.
      Selviö on että joku (kuultuaan ensin mihin kirkkokuntaan kuulun) määrittelee minun kannanottoni uskonnostani johtuvaksi.
      Uskonto sanan laajentaisin käsitteeksi elämänkatsomus ja jokaisella on oma elämänkatsomuksensa. Toisilla se menee lähelle jotain Raamattua tai vastaavaa, kukaan ei kuitenkaan elämässään (kaupan kassalla tai verottajan edessä) pärjää Raamatun lauseilla, elämä nyt on vain jokaisen elettävä itse vaikka syyllistäsi tai kiittäisi mitä tahansa uskontoa.

    • alfa123om22

      "Elämä on elettävä itse ......"

      Yhteiskunta loi meidät. Lapsi syntyy ja rääkäisee ensi parun yhteiskunnan luomassa synnytyssairaalassa. Sitten käy yhteiskunnan luomaa koulua jne.

      Ei yhteiskunta meitä paljoa holhoo, vaan vapaasti saavat kansalaiset kirjoittaa ja lukea mitä kummallisinta roskaa. Vilpittömiä ja hyvää ajattelevia ovat ehkä olleet ne yhteiskunnat, jotka loivat uskontoja. Mutta kansalaisten joukossa on paljon roistoja ja hyväksikäyttäjiä ja siivelläeläjiä. Sellaisiakin, jotka kirjoittavat oman hyödyn toivossa valheita.

      Kansalainen Jeesus vaikutti paljon pahaa, vaikka ajatteli ehkä hyvää. Miehenä hän epäonnistui elämässään, mutta hänen puheensa oli saanut suuren joukon kansalaisia luopumaan omaisuudestaan ja näiden piti varattomuudessaan alkaa tehdä mitä tahansa työtä pärjätäkseen ja he alkoivat lupailla muille kansalaisille paljon suuria lupauksia. Näin he kokosivat paljon rahaa, vaikka olivat eräässä vaiheessa tyhjätaskuja.


      Hänen opettamansa asiat lopulta tuhosivat sen yhteiskunnan, joka oli hänet luonut. Itse elän ja minut loi hieno yhteiskunta. Ei se paljoa puhu, vaan antaa etsiä muiden puheita. Mutta harvassa ovat ne kansalaiset, jotka osaavat viisaita puhua. Sen vuoksi kaikenlaiset roistot saavat tilaa puheillaan.

      Etsin nuorena useita vaihtoehtoja roistomaisille uskonnoille. Ei löytynyt helpolla tarpeeksi laadukasta luettavaa. Ei löytynyt ylistystä Rousseuan jumaluuden kunniaksi. Ei kiitosta mahtavien luomisvoimaa täynnä olevien yhteiskuntien osalle. Löytyi vain parapsykologiaa, joka sekin oli yhteiskuntavastaista ja sitä tuhoamaan pyrkivää.

      Oi jumalainen Rousseau sinä loit paljon hyvää
      tietosi oli pyhää ja syvää,
      Sinun edessäsi tahdomme polvistua, mutta
      kansalaiseksi kutsumme sua

      Jotain tämän tapaista olisin tahtonut löytää ja lukea. Kirjoja, joissa annetaan kunnia niille, joille se kuuluu. Mutta itse minun pitää sellaiset kirjat kirjoittaa.

      Yhteiskunta, joka loi minut ansaitsee kiitosta ja kunniaa
      Se pitäisi viedä kaikkialle maailmaan aina avaruuteen laajaan
      Sua tahdon ylistää ja sulle tahdon laulaa
      Olet antanut rauhaa ja vapautta sekä kaikkea hyvää enemmän
      kuin pystyn kertomaan.

      Jopa roistot ja tyhjäntoimittajat kuten kansalainen Jeesus
      seuraajineen ovat saaneet imeä nisääsi huoletonna
      Olet äiti kaikille kansalaisille katsomatta heidän mieskuntoon
      Miten on voinut syntyä jotakin noin jaloa ja hyvänsuopaa
      Olet Jumala, joka minutkin loi ja tähän tuntiin toi

      Sen asemesta luin roistojen kirjoituksia. En tiennyt, että itse pitää kirjoittaa se minkä myöhemmin itse tahtoo lukea.

      Oi yhteiskunta pyhä, ylväs ja jalo
      onnetonna huokaan kun roistot
      päivät ja yöt sinua kiroo.
      Tahtoisin kirjoittaa kuinka kuulut
      kaikkialla maailmaan ja avaruuteen
      laajimpaan.
      Sun viedä tahtoisin pyhää tulta kaikkialle
      mut roistot jo vei kuntoni parhaan rappiolle
      En kykene muuhun kuin pari riviä kunniaksesi
      kirjoittaan.

      Annat roistoille niin kuin hyville
      Annat kaikkien kukkien kukkia niin kuin
      luonto olisi sun jumalasi opettaen sitä
      Nuo roistot tulkoon polvillaan sua siitä
      kumartamaan, he laulakoon sun kunniaa.
      Paremmin kuin ne, jotka tyhjiin imetyt
      ovat vaan.

      Kaikki kunnia Yhteiskunnalle ja ne joilla vielä
      voima on sen kunniaksi laulaa
      Tehköön niin hartain mielin - polvillaan.

      • nää_on_näitä

        Jotain tämän tapaista olisin tahtonut löytää ja lukea. Kirjoja, joissa annetaan kunnia niille, joille se kuuluu. Mutta itse minun pitää sellaiset kirjat kirjoittaa.

        Kun alat kirjoittaa suosittelen että et muuta maailmaa vaan muutat käsityksesi maailmasta, toinen ajatus on haluatko olla oikeassa vai onnellinen.
        Eihän ole maailman syy että se nähdään tällaisena vai?
        Minä näen milloin mitäkin eikä sitä näkemystä valitse yhteiskunta eihän? Kuinka paljon näen virheitä niin paljon minussa on virheellistä, sitä tarkoittaa lause rakasta Jumalaa yli kaiken.
        Jumala antoi minulle nämä olosuhteet, toisin sanoen minulla on mahdollisuus nähdä tämä maailma mahdollisuutena eikä virheenä eikä sattumana.


    • alfa123om22

      Oi jumalainen Rousseau
      sun pöksysi mulle tuotakoon
      ne pesen valkeaksi kuin puhtaimman villan
      Niin puhdas sun pyhyytesi on
      Ja sananen sun huuliltas myös Jupiterille
      suotakoon
      Pluto odottaa sydämin kipein
      saadakseen kuulla huultesi pyhät tavut

      Polvistukoon sun edessäsi kaikki roistot
      jotka imevät pyhän yhteiskunnan jaloa nisää
      Anna heille jumalaisen armosi kautta
      jotakin tehtävää
      He orjasi olkoot ja sua palvelkoot
      Oi kunpa saisin pöksysi pestä puhtaiksi
      Ja tuntea niiden tuoksun lähelläni

      Oi, jumalainen Rousseau ja yhteiskunta
      niin kauan uinuimme ooppiumissa unta
      On aika herätä teitä ylistämään
      Niin kuin aurinko paistatte armon säteitä
      Ja teidän satunne iäti jatkukoon

      tämä iloni summa on mittaamaton
      jonka syy teidän menestys suurin on
      olkoon kaikki teidän omat
      ja vapautukoon kun tehneet teidän
      kunniaksi ovat laulut somat

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      434
      3133
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      108
      2522
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      376
      2394
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      158
      2045
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1867
    6. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1287
    7. 167
      1273
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1186
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      72
      1121
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      977
    Aihe