Aihe

Jumalat ovat ihmisVARKAITA invaasioineen

iKuiset-imurit-imemässä

Jumalat ovat ihmisVARKAITA ja ovat olemassa, halusimme tai emme. Jumalat, meidän PääJumalat vievät, VARASTAVAT meiltä ihmisiltä ja muilta olennoilta sellaista, mikä ei ole Heidän. IKINÄ koskaan tollaiseen kuulunutkaan. Herrat pösilöt kEHTAAVAT vielä akiken tehdä, aikaansaada näkyvästi. Ja toikin Heidän alastomuutensa EI saanut Heitä KOSKAAN lopettamaan, avointa petturuuttansa, JOTA kaikkea ihmisille näyttivät evidensseineen. EI VAAN ihmisille piti tulla sekin rankaisemaan, VAIKKA kuiinka emme voineet olla näkemättä, aistimatta tollaista VARKAUS- ja alastomuus-aktiviteettiansa.

Herrat Jumalat EIVÄT ole mitään muuta kuin Jättiläis-Avaruus-parasiitit, jotka näköjään OIkeutenansa pitävät ihmisten, toisten olentojen kuppaamista, hyväksikäyttöä ravinnokseen ja kaikkeen. Herrat ovat sitä mieltä näköjään, että me kaikki muut, hyödylliset ihmisetkin olemme VAIN Heitä varten. Että voivat tulla tosta noin vAAN ilman mitään aihetta, syytä tai Oikeutta verenimemään meistä virtaa, elämää, jopa olemustamme. Herrat ovat idioottimaisessa tyranniassaan, ja alsitamisessaan menneet IHAN liian pitkälle ja LIIAN kauan. Kuvittelevat, luulevat pelaavansa oikein viisasta, ovelaa lautapeliänsä. mutt kun se idioottimainen lautrapeli, pelinappuloineen (ihmisineen) on jo näkynyt, esillä ollut, eikä lautapeli harvoine pelinappuloineen ole mikään viisas shakki-peli. Herrojen pelinappulatkaan EIVÄT edes liiku, edity pelilaudalla., VAAN paikallaan junnaa niin, että eteenpäin EI mennä VAAN taaksepäin ja kaikki tulee silloin esille, Heidän halunsa ja pelinsä. Pitäkää ihmiste kiinni teidän ihmisoikeuksista, sillä Tollaisilla, moisilla parastiitti-kuppareilla EI ole mitään Oikeutta ylitse muiden.

Tätä maapalloa populaatioineen EI luotu Heitä vAAN varten, ITSE asiassa EI ollenkaan, alisinkaan Tollaisille parasiitti-kuninkaille, JOTKA ottavat ja vievät VAAN kaiken Aikaa, Heille kuulumatonta asiaa, ainesta. Toisten elämää, virtaa ja Voimaa, JOKA EI Heille KOSKAAN kuulunutkaan. Lopettakaa tollainen ketään hyödyttämätön parasiitti-VALTAUS. Heidän invaasionsa ja koko planeetan alistaminen tyhmään diktatuuriin ON tullut tiensä päähän, ennen kuin se KOSKAAN aikoinaan alkoikaan.

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Riinan oudot selitykset

    Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
    Kotimaiset julkkisjuorut
    108
    10038
   2. Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku

    "Petteri Orpon joukkueen epäonni jatkuu – Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku". https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/0c6c716d-c8eb-4c01-aaf7-3626832
    Maailman menoa
    82
    3503