Arkkipiispa - ihmisen asialla

Jollapoika

Tänään aamutv:ssä arkkipiispa epäsuoraan vahvisti kirkon eron kristinuskosta ja Jumalan tahdosta. Uuteen avioliittolakiin liittyen hän totesi, että kyse on ihmisistä. Useasti on todettu, että kirkko on muuntunut ihmiskeskeiseksi humaaniksi empatia-laitokseksi hyödyntäen nykyistä määritelmää suvaitsevaisuudesta. Tässä suvaitsevaisuus koetaan yhden vähemmistön etujen ajajaksi. Uskovien vähemmistö ohitetaan.

Tämä ei ole kristinuskoa, koska kristinuskossa on kyse Jumalan palvelemisesta, ei ihmisen palvelemisesta. Jos palvelemme Jumalaa, niin Jumala sitten auttaa ja ohjaa meitä ja myös koko kansakuntaa. Kristinuskossa kyse on Jumalan tahdosta, ei ihmisen eikä varsinkaan arkkipiispan tahdosta. Ihminen ei ole kaiken keskus.

Itse uskon, että tämä uusi avioliittolaki selkeyttää kristinuskon ja kirkon välistä eroa. Uskovien on paljon turvallisempi ja selväpiirteisempää nyt toimia Jumalan tahdon mukaan ja julistaa Jumalan tahtoa kaikkeen maailmaan, myös Suomeen. Emme voi hyljätä suomalaisia pahojen voimien temmellyskentäksi, sillä uskomme mukaan Jumala tahtoo myös suomalaisten keskuudesta vielä pelastaa kansaa itselleen ja taivasten valtakuntaan.

4

74

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • filade

      Sateenkaariperheille hän oli narsistinen, ei ollut Jumalan rakkautta ojentaa eksyksissä olevia.
      Niinpä, eksymyksessä olevalta voi tuollaista odottaakin.

    • hhfghfghfghfg

      Elämme Nooan kaltaisia päivä. Silloin tuomioden jälkeinen merkki oli sateenkaari. Nyt sama merkki on silmiinpistävänä ennen tuomioita.

      • luonnon.lait

        No mitä sinäkin siitä piilohommeli, joo homo saa olla mut sitä ei pidä näyttää on se varmaan aika kova piikki polkee akkas paksus, vai ei sillä tolla ulkonäöllä sais parempaakin.


      • ertrtertert
        luonnon.lait kirjoitti:

        No mitä sinäkin siitä piilohommeli, joo homo saa olla mut sitä ei pidä näyttää on se varmaan aika kova piikki polkee akkas paksus, vai ei sillä tolla ulkonäöllä sais parempaakin.

        Eikö Jumalan Sana merkitse sinulle mitään? Raamatussa homoseksuaalisuus ja kaikki muutkin synnit tuomitaan ehdottomasti. Sodoma on varoittavana esimerkkinä kaikillle aikakausille, myös meille 2010-luvulla eläville.

        Jeesus otti Sodoman ajat esimerkiksi hänen tulemuksensa päivistä. Elämme nyt samoja aikoja. Homoseksuaalisuuden lisääntyminen ja hyväksyminen on uskoakseni erityinen merkki siitä, että Jumalan viha on kansakunnan päällä. Sen synnin hyväksyjät eivät ole matkalla taivaaseen.

        Siksi kaikkien tulee tehdä parannus synneistään ja kääntyä Jeesuksen puoleen. Vain silloin voi saada synnit anteeksi ja päästä kerran kirkkauteen. Tämä on kaikista vakavin kysymys, jonka edessä me jokainen olemme.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      428
      2993
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      102
      2344
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      360
      2071
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      155
      1923
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1787
    6. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1227
    7. 158
      1222
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1156
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1072
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      937
    Aihe