Elämä Emmerdalessa käy raskaaksi

20kertaanaimisissa

Kyllä kauhistellen saa katsoa eloa Emmerdalessa, naivat niin kovaa ristiin etteivät muista enää kenen kanssa on naimisissa? Kannattaisi varmaan hiljentää vähän tahtia ja suunnitella tulevaisuutta pidemmälle, ei se ruoho ole aina vihreämpää aidan takana.

43

836

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • robanaa

      Voisivat vaihtaa sarjan nimeksi "Sodoma ja Gomorra" Emmerdalen tyyliin.

    • ykskatsoja

      Belle nyt näyttää löytäneen ihan uuden ei-käytetyn kumppanin. Mitäs vanha Belle nyt on?

      • MitäsVanha

        Belle on Suomen ajassa 18v.
        Bellestä on tullut näpsäkän näköinen nuori nainen.


      • Lisaeitiennyt
        MitäsVanha kirjoitti:

        Belle on Suomen ajassa 18v.
        Bellestä on tullut näpsäkän näköinen nuori nainen.

        Voi olla vielä 17 vuotta, kun ensiesiintyminen oli 25.12.1998. Taisi syntyä "livenä".


      • kxft
        MitäsVanha kirjoitti:

        Belle on Suomen ajassa 18v.
        Bellestä on tullut näpsäkän näköinen nuori nainen.

        Hahaa, meinasin juuri sanoa, että Bellestä on tullut oikea varsinainen pikku suttura. Oikea tulevaisuuden Dingle.


    • Negro

      Oliko Emmerdalen sanoma tosiaan tämä : Älkää ihmeessä palkatko mustia lääkäreiksi, ei niistä ole näin vaativaan hommaan! Nyt mentiin riman ali oikein vauhdilla.

      • miespp

        Eli musta lääkäri ei voi epäonnistua, se on täysin mahdotonta? Savannilta voi het kättelyssä repiä 10000 kirurgia koska musta lääkäri ei voi epäonnistua, sekö olisi ollut oikea sanoma?


      • VähänSanomaa

        Ja löytyihän sieltä heti joku, joka löysi taas sitä kuuluisaa rasismia tuostakin juonenkäänteestä. Onnittelut, aivopesu uponnut sinne kunnolla.

        Näitä etnisiä henkilöitä ylipäätään näkyy rutkasti tv-sarjoissa nykyään, koska tämä monikulttuurisen unelman ajaminen on tunkenut myös televisioon. Tuskinpa kuvittelemasi kaltaista rasismia toteutetaan tänä päivänä tuolla tavalla, koska näitä henkilöitä halutaan televisioon kiintiöiden voimalla. Se on tietenkin eri asia, näkeekö sellaisessa sitten rasismia. Omaa viestiäsi mukaillen; pistäkää ihmeessä kiintiöt mustia varten sarjoihin, koska niillä ei muuten ole mahdollisuuksia päästä mukaan omilla kyvyillään.


    • nojoonhöpöhöpöhöpö

      Nykyään nämä juonikuviot menee ihan överiksi. Jotenkin tuo Andyn ja Crissien nopea rakastuminen ei oikein ole uskottavaa, samoin tuo Joanien rakastuminen tuommoiseen metsäläiseen, kuin tuo Zak. Megan häslää tuon Samin kanssa, vaikka on fiksu nainen. Bernice on muka onnellinen vanhan homon kanssa. Kohta varmaan Lisa ja Jai rakastuvat. Ashley ja Laurel menevät naimisiin ja saavat lapsen, kun toinen on dementikko, just, just.

      • kxft

        Andy ja Chrissie ovat kyllä erikoinen pari, en oikein sitä ymmärrä. No, luulen kyllä edelleen, että Bernice on aino oikea nainen Andylle, Katien kuoleman jälkeen. Bernicellä minusta on ainakin selkeästi vielä tunteita Andya kohtaan.

        Joanien rakastumisen Zakiin ymmärrän, mutta en toisinpäin, ja en sitä, että Zak jättäisi Lisan 20 vuoden avioliittovuoden jälkeen vain sen takia, että kaipaisi vaihtelua. Ehkä joskus nuorempana, mutta ei enää kaiken sen jälkeen mitä Zak ja Lisa ovat yhdessä kokeneet. Tähän kaikkeen olisikin ollut hyvä selitys esimerkiksi se, että Zak olisi jälleen masentunut, ja se olisi sekoittanut tämän pään, tms. Näin tässä ei kyllä ole mitään järkeä.

        Sam on selkeästi ihastunut Meganiin, Meganille Sam on kallis ja arvostettu ystävä, ei muuta.

        Ashleyn ja Laurelin tavallaan ymmärrän, ja tavallaan juuri tuon dementian takia, ja kun tietää, että Ashley tulee kuolemaan lopulta. Muutoin en ymmärtäisi, enkä haluaisi heitä yhteen, sillä se olisi takaisinpäin paluuta, ja outoa Laurelille kaiken jälkeen. Kuinka ollakaan, nyt sen ymmärtää, koska Laurel haluaa alitajuntaisesti myös samalla 'hyvittää' viimeisen vuoden sekoilevia tekojaan.


      • Kahelitkartanollakesällä

        Andylle jokainen eteen tullut nainen on se oikea. Hah.. Andylle ja Chrissielle on yhteistä viha ja kosto Robertia kohtaan. Kumpikin A ja C on manipuloi ns. sisarustaan vastaan. Chrissie ei ole Lawrencen tytär,Rebecca on. Taiselu isän huomiosta ja rahoista ja Chrissie on todellinen pahis. Bernice on holmö.


    • lsjfljsfljsfj

      En ole aikoihin kunnolla katsonut sarjaa, koska se on menettänyt se alkuperäisyytensä. Nyt siis naidaan ristiin rastiin, eivätkö jo näyttelijät itse kyllästy noiden samantapaisten roolien esitykseen vastapuolena aina joku naapuri tms.,,,,samat näyttelijtä vuodesta toiseen ja nyt vielä Zak meni naimaan toista, vaikka siitä, jos kenestä ei olisi kuuna päivänä uskonut...alas on menty...

      • KotikinkuinSikalaYök

        Kuvottavat puupökkelöt ja valittajat Zak, Lisa ja Belle ovat liian kauan olleet samoin Charity ja Cain toistuvat rikolliset kuviot,pahoinpitelyt,kiristykset ja temput joita he toistavat joutumatta vankilaan. Debbie kersoineen tympii kuten Andy.
        Dinglen norsulauma valtaa ruudun kesänaikana,tunkevat Willapakkaan,takahuoneeseen. Joaniella oli Cainin Kyle poika ja tietysti sen takia tämä kuvio. Aaron ja Chas ainoat Dinglet joilla on merlitystä,toistaiseksi muuten koko sakki saisi painua hevon kuseen.


    • fllösakfakfpjf

      Zakin itsetuntoa hiveli, kun koulutetumpi ja kultivoituneempi Joanie kiinnitti häneen huomiota. Kyllästyi jämähtäneeseen elämään Lisan kanssa. Ja kun Bellekin on jo aikuistumassa, elämä kahdestaan Lisan kanssa ei olisi enää toiminut?

      • pultsarinnäköinen

        Pitää olla kova miehen puute, jos tuommoinen metsäläinen, kuin Zak, kelpaa, hyi hitto, ei ollenkaan uskottava juonen käänne ja viemäristä nousseen näköinen äijä on vielä rahatonkin.


    • robanaa

      Katsokaa sillä mielialalla että Emme on komediaa minua ainakin juonikäänteet ja sattumat naurattavat enemmän kuin saavat myötätuntoa,suhtautuminen sarjaan muuttunut täysin valitettavasti.

    • Gjkjgdfjkl

      Nykyisin Emmessä ei juurikaan vaihdu porukka. Jotain uusia tulee mutta vanhat tai vakituiset vaan näyttelevät vuodesta toiseen... näitä samoja on ollut jo kolmattakymmenettä vuotta sarjassa.. eivätkö edes itse kyllästy esittämään samaa hahmoa. Nykyään rikollisuus ja kieroilu on pääasiassa ja ohjelman seuraaminen on lähes ahdistavaa.. lapsista kasvaa samanlaisia kieroilijoita ja onnellista naamaa saa sarjasta etsiä.... eihän oikeastaan elämä ole noin ahdistavaa. En näe tässä komediaa vaan enemmänkin tragediaa. No... enpä ole enää katsonut...

      • ex-pistemies

        Sama itsellä, yhä enemmän vaikeuksia jaksaa seurata tätä sarjaa. Harmi sikäli, on tullut seurattua 1990-luvun lopusta. Ihan liikaa rikollisuutta, Holly tuli sarjaan takasin ja heti se alkoi auton varastamisena. Olisihan tuon juonin voinut tehdä muutenkin kuin auton tai pubin varastamisyrityksenä? Elämässä on normaalisti muitakin haasteita ja vaikeuksia mitkä ei liity rikollisuuteen ja asioita harvoin normaali ihminen ratkaisee rikollisuudella.


      • todellistaElämää

        Huumeiden käyttäjät tekevät rikoksia ja valehtelevat. Se on todellisuutta. Holly oli huume veloissa. Ja tarina jatkuu, katsotaan miten käy.


      • realistics

        Vaihtuisiko porukka noin paljon oikeassa pikkukylässä? Ei, sillä oikeassa elämässä vastaavan kylän porukan vanhennuttua väki kuolee eikä tule uusia. Siihen nähden Emmerdalessa on suuri vaihtuvuus.


      • Dinglettympii

        Minä haluaisin vaihtaa Lisan,Zakin,Bellen,Samin,Charityn,Cain,Bartoneista tylsän amatööri Finnin ja Davidin,Tracyn,Kerryn, Debbien pentuneen,Andyn.
        Uusia vakituisia hahmoja on tullut salamyhkäinen lakimies Pierce,Aaronin vauhdikas sisarpuoli Liv oik. (Olivia) ja jo ensi viikolla tulee Chrissien löytämä putkimies Ronnie Hale, joka onkin reipas tapaus ja näyttää siltä että tekee eikä seiso tumput suorana kuin laiska Zak. Tuottaja K.Oates on vaikuttanut vielä käsikirjoituksiin kesään asti.


      • kxft
        Dinglettympii kirjoitti:

        Minä haluaisin vaihtaa Lisan,Zakin,Bellen,Samin,Charityn,Cain,Bartoneista tylsän amatööri Finnin ja Davidin,Tracyn,Kerryn, Debbien pentuneen,Andyn.
        Uusia vakituisia hahmoja on tullut salamyhkäinen lakimies Pierce,Aaronin vauhdikas sisarpuoli Liv oik. (Olivia) ja jo ensi viikolla tulee Chrissien löytämä putkimies Ronnie Hale, joka onkin reipas tapaus ja näyttää siltä että tekee eikä seiso tumput suorana kuin laiska Zak. Tuottaja K.Oates on vaikuttanut vielä käsikirjoituksiin kesään asti.

        Kyllä, nämä uusimmat tulokkaat ovat kaikki olleet oikein hyviä. Liv, Ronnie ja Rebecca. Kaikki liittyvät myös sattuneesta syystä Aaroniin, Robertiin ja Whiten perheeseen, jotka ovatkin kiinnostavimpia henkilöhahmoja koko sarjasta. Pidän myös Meganista ja Sharman perheen juonikuvioista, Jai, Priya, Rakesh, Rishi.

        Pierce on minulle melko yhdentekevä, mutta tuonee kai jotain hyypiömäistä sarjaan.


    • turha.sarja

      Haluan söpön Kirinin takaisin!
      Alex oli toinen eyecatcher, sekin piti tappaa.
      Höh. Jos sarjaan ei tule kivannäköistä miestä, goodbye.
      - Ja ei, Ross ei ole yksi heistä.

      • Xela

        Heh, eipä muistu nyt mieleen kuka oli edes Alex?


      • kljhgfcd
        Xela kirjoitti:

        Heh, eipä muistu nyt mieleen kuka oli edes Alex?

        Bartonien renkipoika, jonka Cameron pisti kylmäksi.


      • TurhaKatsoja

        Ai sarja on turha, jos ei ole näyttelijöillä ulkonäköä? Niin, eihän sillä juonella olekaan mitään merkitystä.


      • Xela
        kljhgfcd kirjoitti:

        Bartonien renkipoika, jonka Cameron pisti kylmäksi.

        Oliko semmoinen siilipää, kekkosen näköinen lasit päässä?


    • joriittääitku

      Nyt on katseltu viikko tolkulla tuota Aaronin ja Chasin raivoamista ja itkua. Nyt olis aika saattaa jo loppuun tuo juonikuvio, siitä ei irtoa enää mitään.

      • Gghhööööh

        Sinun pitäisi varmaan katsella vain hupiohjelmä hömppää.


      • eteenpäinjuonessa
        Gghhööööh kirjoitti:

        Sinun pitäisi varmaan katsella vain hupiohjelmä hömppää.

        Tiedän ihan tasan tarkkaan mitä katson, ilman sinun puuttumistasi, mutta kyseisessä ohjelmassa on tapana jumittua johonkin juonikuvioon loputtomiin, vaikka juoni on jo loppuun kaluttu.


      • Jotkuteivainääääjh

        Omituista purnausta. Jatkuvajuonineen sarja tuottaa vaikeuksia joillekin seurata miten asiat menee ja tehdään. Aaronin hyväksikäyttö oikeusjutun käsittely vasta alkoi. Ei ole kärsivällisyyttä näköjään ja tapahtumatkin tulkitaan väärin.
        Sarjan kaksi parasta näyttelijää Robertin ja Aaronin rooleissa tekevät vaativaa draamaaa jota palkitaan ja katsotaan.


      • tympiijo
        Jotkuteivainääääjh kirjoitti:

        Omituista purnausta. Jatkuvajuonineen sarja tuottaa vaikeuksia joillekin seurata miten asiat menee ja tehdään. Aaronin hyväksikäyttö oikeusjutun käsittely vasta alkoi. Ei ole kärsivällisyyttä näköjään ja tapahtumatkin tulkitaan väärin.
        Sarjan kaksi parasta näyttelijää Robertin ja Aaronin rooleissa tekevät vaativaa draamaaa jota palkitaan ja katsotaan.

        Kuka jaksaa katsoa viikko tolkulla Aaronin raivoamista ja itkua, Aaronilla on tasan kaksi ilmettä, itkua vääntävä ja vihainen. Mistä niin päättelet, että Aaronin näyttelijä on hyvä. Ilman tätä hyväksikäyttö juontakin, Aaron esittää aina vihaista. Voi jättää muutaman viikon katsomatta, jos ei tapahtumat yhtään etene.


      • en.voi.sietää
        tympiijo kirjoitti:

        Kuka jaksaa katsoa viikko tolkulla Aaronin raivoamista ja itkua, Aaronilla on tasan kaksi ilmettä, itkua vääntävä ja vihainen. Mistä niin päättelet, että Aaronin näyttelijä on hyvä. Ilman tätä hyväksikäyttö juontakin, Aaron esittää aina vihaista. Voi jättää muutaman viikon katsomatta, jos ei tapahtumat yhtään etene.

        Aaronia näyttelevä ei ole todellakaan hyvä näyttelijä!
        En voi ymmärtää hänen jatkuvaa pään pudistelua.
        Yhtään kohtausta ei mene ilman sitä pään vapinaa ja pudistelua.


      • Dinglen.jörösakki
        tympiijo kirjoitti:

        Kuka jaksaa katsoa viikko tolkulla Aaronin raivoamista ja itkua, Aaronilla on tasan kaksi ilmettä, itkua vääntävä ja vihainen. Mistä niin päättelet, että Aaronin näyttelijä on hyvä. Ilman tätä hyväksikäyttö juontakin, Aaron esittää aina vihaista. Voi jättää muutaman viikon katsomatta, jos ei tapahtumat yhtään etene.

        Oletko nähnyt Aaronin enoakaan koskaan hyväntuulisena?Samat kaksi ilmettä silläkin, se silmät tapillaan raivona, tai sitten se toinen.Ilkeä ja ivallinen.
        Samaa sakkia ja se huomaa.


      • kxft
        tympiijo kirjoitti:

        Kuka jaksaa katsoa viikko tolkulla Aaronin raivoamista ja itkua, Aaronilla on tasan kaksi ilmettä, itkua vääntävä ja vihainen. Mistä niin päättelet, että Aaronin näyttelijä on hyvä. Ilman tätä hyväksikäyttö juontakin, Aaron esittää aina vihaista. Voi jättää muutaman viikon katsomatta, jos ei tapahtumat yhtään etene.

        Lol, no noin kolme palkintoa ja yhteensä 8 ehdokkuutta kuluneelta vuodelta, sekä median ja katsojien ylistys, ja juuri tästä juonitarinasta kertonevat asiasta jotain...


      • kxft
        tympiijo kirjoitti:

        Kuka jaksaa katsoa viikko tolkulla Aaronin raivoamista ja itkua, Aaronilla on tasan kaksi ilmettä, itkua vääntävä ja vihainen. Mistä niin päättelet, että Aaronin näyttelijä on hyvä. Ilman tätä hyväksikäyttö juontakin, Aaron esittää aina vihaista. Voi jättää muutaman viikon katsomatta, jos ei tapahtumat yhtään etene.

        Ja sitä paitsi tämä kuuluu tähän tarinaan, kyllä sieltä vielä iloisempiakin juonitarinoita on tulossa : P


    • huomioitsija

      Kaikki muut seksuaalisuuten liittyvät "sanotaanko" poikkeavuudet.homoutta ja lesboilua en edes laske niihin kuuluvaksi,insestiä on ollut mutta pedofilia tai eläinseksiä ei ole vielä tainnut olla,ei edes Emmen koirat ole tainneet paritella toistaiseksi?

      • huomioitsija

        Korjausta,unohdin Aaronin.


    • veetuttaamaksaapeestä

      Minä olen hattua myöden täynnä televisiosta tunkevaa seksuaalisuutta, lesboja, homoja, heteroita, ihan sama ei ne osaa sovussa olla päivääkään.
      Joka ohjelmassa on kiintiöhomo, who cares, ei ketään kiinnosta kenenkään sarjahenkilön seksielämä, suutelut, naimiset.
      Emmerdalekin on mennyt niin persiilleen kuin olla ja voi. 1980-1990 luvulla sarjassa elettiin kutakuinkin kuin ihmiset, mutta nyt ei yhtään jaksoa päästä läpi ilman draamaa, toraa ja tappelua.

      Itse katsoisin paljon mieluummin positiivista viihdettä, ihmisille voisi tapahtua iloisia asioita, heidän välillään voisi olla kunnollista, hyvää rakkautta ja kunnioitusta. Mutta ei, joka jakso on ilkeilyä, selkään puukottamista ja muiden kiusaamista.

      Olen ajatellut, pitäisikö pakko tv-verosta tehdä valitus eu-tuomioistuimeen.
      Miksi maksaa kun sieltä ei kertakaikkiaan tule mitään katsottavaa.

      • kxft

        No älä katso lol : D Ei kai siinä oo sen kummempaa.

        Naurattaa aina tällaiset valitukset kun kyse on aina vaan siitä että haluaa tuoda itseään esille välittämättä siitä mikä aihe on edes kyseessä. Normaali ihminen jos ei pidä jostain jatkaa siitä eteenpäin vain, mitäs siinä sen kummempaa on.


      • kxft

        Ja sitäpaitsi mitä tarkoitat edes tällä, onhan sarjassa kunnollista, hyvää rakkautta ja kunnioitusta, juuri tällaista tulee olemaan Aaronin ja Robertin välillä. Robert on muuttunut mies.


      • jo_on_heitto
        kxft kirjoitti:

        Ja sitäpaitsi mitä tarkoitat edes tällä, onhan sarjassa kunnollista, hyvää rakkautta ja kunnioitusta, juuri tällaista tulee olemaan Aaronin ja Robertin välillä. Robert on muuttunut mies.

        siis häh?
        Rooperttiko hyvä ja kunniallinen ihminen?
        Ja Aaron, pahoinpiteli täysin syyttömän duunarin varastoryöstössä jne.
        Sulla on outo käsitys muiden ihmisten kunnioittamisesta.


      • kxft
        jo_on_heitto kirjoitti:

        siis häh?
        Rooperttiko hyvä ja kunniallinen ihminen?
        Ja Aaron, pahoinpiteli täysin syyttömän duunarin varastoryöstössä jne.
        Sulla on outo käsitys muiden ihmisten kunnioittamisesta.

        And? No kukas siellä ei olisi vastaavaa tehnyt. Katso perhesarjoja jos haluat katsoa täydellisiä ihmisiä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      100
      2936
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      106
      2500
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      92
      2256
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      22
      2082
    5. 177
      1896
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      44
      1883
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      46
      1825
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1756
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1558
    10. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      137
      1323
    Aihe