israelin ystävät

uskouskouskoko

Kuulin jutun eilen illalla, jonka todenperäisyyttä en käy vahvistamaan. Jutun mukaan eräät iranista, irakista tai syyriasta suomeen tulleet miehet näkivät itä-suomessa naisen, jonka kaulassa killui kultainen daavidin tähti tai kultainen risti ja tämän tähden hänet leimattiin israelin ystäväksi. Nämä miehet olivat jutun mukaan valmistaneet lihakoukun nostaakseen naisen siihen ja paloitellakseen roskikseen. Uskon tunnuksen tähden, jota hän jatkuvasti kantoi ja joka näitä kiihkomielisiä miehiä ärsytti. Kun kannatte uskonne tunnuksia, olkaa varovaisia myös puheissanne, sillä samat mietteet saattaa olla joillakin suomalaisilla jatkuvasti kasvavan pakolaisvirran takia, kun asuntoja ja yhteiskunnan tukia ei anneta edes suomen kansalaisille. Juttuja ei kannata ottaa vakavasti eikä varsinkaan uskoa, vaan yrittää katsoa maailmaa pakolaisen silmin.

17

237

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eiuskotakaikkea

      No tarina tuo on tarinoiden joukossa. Ja ei edes kovin viisasta levitellä Suomi24-palstoilla tuollaisia vihapuheita.
      Ei ole edes Iltasanomat vihjailleet moisesta huhusta ja ei liene koivin laajan porukan ajanvietettä.

    • kirjoitteluavain

      Lieneekin pubijuttuja tai kaljabaarin miesten juttuja. Levinnyt vain laajalle, niin uskon, mutta kirjoitin, kun kuulin.

    • ääniä.kuuluu

      Minä kuulin myös jutun jonka todenperäisyyttä en käy vahvistamaan. Sen mukaan alottajalla ei ole kaikki muumit laaksossa.

    • Minä kuulin Viitasaaren Essolla eilen, että Suomeen on tulossa Saudi-Arabiasta puoli miljoonaa raakaa muslimimiestä, joiden elämäntarkoitus on viedä meiltä naiset ja lapset.

      • menetyksiä

        Ja menetys tulee olemaan suurin mv-lehteä työkseen lukeville peräkammarin pojille, joilla ei ole naista koskaan ollutkaan.


      • menetyksiä kirjoitti:

        Ja menetys tulee olemaan suurin mv-lehteä työkseen lukeville peräkammarin pojille, joilla ei ole naista koskaan ollutkaan.

        En tiedä, miten voi menettää naisen, jos ei ole koskaan naista ollutkaan (lapsista puhumattakaan). Mutta ajattelijoina ja järjen käyttäjinä nimenomaan "peräkammarin pojat" (siis syrjäytyneet ja yksinäiset ihmiset) ovat kaikkein parhaassa asemassa, koska heiltä puuttuu kokonaan sosiaalinen paine. Näin heidän on muita helpompi ajatella objektiivisesti ja pysyä loppuun asti älyllisesti rehellisinä.

        Ehdotus: ne ajatukset, jotka ovat suosituimpia ja tavallisimpia syrjäytyneiden ihmisten keskuudessa, ovat todennäköisesti älyllisesti perustellumpia ja siis oikeampia kuin muiden ihmisten ajatukset.

        Toisaalta on myös niin, että älykkyys ehkäisee syrjäytymistä. Niinpä syrjäytyneet ovat todennäköisesti jonkin verran keskimääräistä vähemmän älykkäitä, mikä tietysti nakertaa heidän ajattelunsa arvoa. Mutta lopputulemaksi jää joka tapauksessa se, että todellista henkistä vapautta esiintyy todennäköisimmin ja kenties jopa yksinomaan syrjäytyneiden ja yksinäisten parissa.


    • vaintarina

      Kiitos kannan otoista. Uskon rättipäiden pystyvän kiihkoilunsa ohessa mihin vain, mutta pidetään tämä vain tarinana.

      • en.huolis.minäkään

        Pystyvänsä mihin vaan, pyh. Itehän nuo akat niille antaa. Eikähän tota tartte ihmetellä kun lähijunassa kattelee suomalaisia miehiä, sellasia pystyyn paskannettyja lapamatoja hyvä ettei maata siellä junanpenkissä.


    • valitusta

      Kyllä suomalainen mies on minulle se oikea. Muista en tiedä. Tämä oli vain tarina, joka lähti aloittajan päänupista. Sorry, ei voi kuin valittaa.

    • MuitakoSaaTappaa

      Hapatusta! Tuon jos sanoisit päinvastoin Saksassa niin olisit linnassa, muuten kyllä juutalaiset saavat sanoa kristittyjä karjaksi, joka tekee heille töitä ja joitten rahat he keräävät. Tämän laatuista tarinaa Jerusalem Postissa. Halveksuvat kristittyjä noissa teksteissään ja muita uskovaisia, Thora on aika raakaa tekstiä ja muita saa tappaa, ei tietenkään juutalaisia, tämä oli pahaa tekstiä, mitä eilen näistä lehdistä luin.

    • Markus22

      Vihapuheita saa pitää muttei juutalaisista, siitä seuraa maapallon ainoa yksipuolinen tuomio monessa maassa ja linnatuomio tulee kuin myös kyseenalaistaessa holokaustin esim. Saksassa. Painostus, kiristys ja pakoitteet rahan voimalla jyllää.

      • aivotnarikassa

        Rasismi, vihapuhe ja kansanryhmää vastaan kiihottaminen ovat rikoksia jokaisessa sivistysmaassa. Ihan sama keneen ne kohdistuvat. Jos muuta väität, niin todellisuudentajusi on pahasti hämärtynyt. Sitä kutsutaan myös mielisairaudeksi.


    • yleissivistystä

      Ja minä olen taas kävellyt vuosikausia risti kaulassa 7 eri muslimimaassa ilman minkäänlaista häirintää tai vainoa.

      Tavalliset muslimit kunnioittavat aabrahamisia uskontoja. Juutalaiset, muslimit ja kristityt uskovat Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalaan. Islam sai alkunsa Aabrahamin pojan Ishmaelin jälkeläisten joukossa. Kaikissa kolmessa uskonnossa on samoja pyhiä kirjoituksia. Muslimit pitävä Jeesus profeettana ja Hänen sanojaan opetetaan jatkuvasti.

      Muhammedilla oli hyvät suhteet juutalaisiin. Hän kävi kylässä heidän johtajiensa luona ja teki sopimuksia heidän kanssaan. He saivat noudattaa uskoaan ja käydä kauppaa vapaasti. Israelilaisten ja muslimien nykyinen vihanpito ei johdu suinkaan uskonnosta, vaan myöhemmästä palestiinalaisten kohtelusta.

    • pahaaallahintähden

      Osittain olet oikeassa, osittain et. Nykyään tapetaan ihmisiä hirveästi kristityissä maissa ja israelissa Allahin ja muhamedin nimeen. Koraanilla lyödään päähän ja kirkoista tulee moskeija. Paljon pahaa, älä selitä sitä hyväksi, äläkä silitä sitä.

      • periaatteet-ei-auta

        Miksi ISISIsistä ei varoiteta: Irakin kristityt ovat joutuneet lähtemään Mosulin kodeistaan. Mosulin kaupungin väestön. oli paettava kun islamilaisen valtion ISIS taisteliat lähestyivät kaupunkia.
        Kaldean katolilaisen kirkon arkkipiispa pakeni.
        Nyt hän sanoo lännen kristityille:
        Teidän demokraattiset ja liberaalit arvonne eivät merkitse näille mitään.
        Katsokaa kuinka meille kävi.
        Te otatte vastaan kasvavan määrän muslimeja maahanne.
        Myös te olette vaarassa.
        Teidän on tehtävä vahvoja päätöksiä, vaikka ne olisivat ristiriidassa omien periaatteiden kanssa.
        Mielestänne tasa-arvo kuuluu kaikille, mutta se ei ole totta. Islamissa, ihmiset ei ole tasa-arvoisia.
        Teidän arvot eivät ole heidän arvojaan.
        Ellette tätä ymmärrä ajoissa teistä tulee maahan lasketun vihollisen uhreja.


    • eiislamia

      Näinhän se menee, islamissa ei ole tasa-arvoa. Mutta sen uhrit huomaavat sen vasta islamiin ihmisen kautta tutustuttuaan. En kannata suomen islamilaistamista.

    • Jorma2223

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Se ääni ja

      Olemus vaan, kyl teis jotain samaa on ja samoja luonteenpiirteitäkin löytyy vaikka paljon on höpöäkin mukana 😍😂🤭 vaik
      Ikävä
      29
      2994
    2. Hallitus heitti kymmeniä miljoonia

      Yksityislääkäri kela korvauksiin. Ei ole mikään ihme, että se ei lyhentänyt terveyskeskusjonoja niinkuin hallitus väitti
      Maailman menoa
      118
      1812
    3. Anna anteeksi

      Olen rikkonut sinua vastaan tavalla, josta minäkin kärsin. Syitä tutkiskellessani löydän vain itseni. Minä kuulin jokais
      Ikävä
      86
      1569
    4. Ville Mykkänen, sankari vai typerys?

      Tietenkin typerys. Lähteä nyt toisten sotaan ottamaan vapaaehtoisesti luotia päähänsä. Kuvitteli raukka, että saa hyvän
      Maailman menoa
      81
      1426
    5. HS haukkuu Pate Mustajärven uuden levyn

      Täytyypä käydä ostamassa se. https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000010618367.html
      Maailman menoa
      95
      1365
    6. Todellinen brahmani ei koskaan menisi lastentarhaan

      Joku, joka tekee kaikkensa käännyttääkseen vääräuskoiset maailman ”ainoaan oikeaan” uskontoon, kristinuskoon, on kertonu
      Hindulaisuus
      384
      1223
    7. Kohta tulee iso uutinen

      muutama päivä niin kuullaan tästä!
      Kotimaiset julkkisjuorut
      92
      1206
    8. Kotipizza Hyllykallio

      Meniköhän jotain pieleen? Arveletteko, että lisää arvostusta teitä kohtaan?Arveletteko, että ei vaikuta myyntiä vähentäv
      Seinäjoki
      62
      1128
    9. Mietin minä sitä vieläkin

      että rakastuitkohan sinäkin minuun silloin. Olin niin sekaisin ja onnellinen pelkästä näkemisestäsi aina....
      Ikävä
      49
      1100
    10. Nyt jos haluat vielä jotain nainen

      Niin laita tähän nimikirjain. Muuten klousaan keissin. Liikaa aikaa kulunut.
      Ikävä
      103
      1071
    Aihe