Julkinen terveydenhoito pois kristitityiltä

RahaaSäästyisi

Nyt kristityt tekosairaat tulevat vain passauttamaan itseään yhteiskunnan ylläpitämiin sairaaloihin ja terveysasemille vaikka he pystyisivät helposti paranemaan rukoilemalla niin kuin itse opettavat. Ja jos rukous ei auta niin sehän on vain Jumalan tahto, vai mitä?

Sama koskee myös saattohoitoa. Eikö kunnon kristitylle olisi otollisempaa kuolla kotona rakkaiden sukulaisten ympäröimänä kiitosvirsi huulillaan sen sijaan että he tulevat sairaaloihin saattohoidettaviksi?

Päivähoitokin kristittyjen lapsille on vähän siinä ja siinä. Jo pyhäkoulussa opetetaan että Jeesus on lasten kaitsija ja katsoo pienten perään päivin öin. Mihin siinä enää tarhantätiä tarvitaan kristittyjen kakaroiden päivähoitamiseen kun Jeesuksella on jo homma hanskassa?

18

155

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • uskonpohjatontyhmyys

      Ehdottomasti kaikki uskovat pois sairaaloista ja leikkausjonoista ja odotushuoneista!

      Pelkästään hakeutumalla lääkärin pakeille tai sairaalaan uskova osoittaa, ettei hän usko ollenkaan omaan uskoonsa eikä siihen mitä siinä opetetaan. Rukoilu ja Jeesus parantavat kaikki vaivat ja sairaudet ja jos eivät, niin sekin on jumalan tahto johon on kiitollisena tyytyminen. Joten kaikki uskovat ulos sairaaloista ja kiltisti rukoilemaan, uskonsa mukaisesti. Tai sitten lopettavat lässytyksensä uskostaan, johon eivät itsekään usko.

    • VADE.RETRO

      Onpas typerä aloitus, on pakko olla hengellisyyttä ymmärtämättömän ateistin tekemä!

      Jumala vaikutaa monesti juuri lääkärien kautta, vaikka ei aina. Jos kristityt eivät pääse lääkäriin, niin Jumalan vaikutus voisi jäädä tapahtumatta. Sellainen ateistinen sääntö olisi siis Jumalan tahdon vastainen.

      Mutta niinhän kaikki ateistien tekemä on. Siksihän he ovat ateisteja, koska sielunvihollinen vaikuttaa heissä ja saa heidät toimimaan Jumalaa vastaan ilman, että he edes itse käsittävät sitä! Täälläkin montaa kertaa kirjoittaneet, että eivät muka ole Jumalaa vastaan, vaikka aivan selvästi ovat!

      • lääkärit.ovat.meidän

        Älä höpäjä joutavia!!! Aloittaja kommentoi asiaa!!!

        Uskovaisilla on Pirkko Jalovaarat ja muut ihmeparantajat turvanaan parantamassa. Pyytäkää niiltä reseptinne!!! Lääkärit on tarkoitettu meille muille, jotka emme usko teikäläisten huuhaahan. Painukaa te tauteinenne helvettiin palvomaan iki-ihanaa Saatanaanne!!!


      • VADE.RETRO

        Eikä komentoi. Jumala pelastaa kaikki paitsi epäuskoiset, seiraaloita ei tarvita

        Vieruskaveri pärisee matalalla äänellä murrosiän vuoksi.. jotain Luterilaista luteenpaskaa mutta minä MINÄ OLEN OIKEASSA, ET SINÄ ATEISTI


        Olet juonut liikaa ateistisSatanististä energiajuomaa ja olet vähän levoton, koska päässä "pärisee".
        - Muta tulat kyllä uskoon

        Meinasit jäädä auton alle ja päässä "pärisee", koska mietit, mitähän olisi voinut tapahtua.. se on ateismi koko sisältö


      • uskon_sairautta

        Aloitus on asiaa.
        Juuri uskisten tekopyhyys paistaa kaikessa uskisten toiminnassa: rukoilun pitäisi auttaa kaikkeen (ei kuitenkaan...), henkisyys on suurta kusetusta (äänet päässä on henkisyyttä...), eivät täytä raamattunsa uskovaisen tunnusmerkkejä, jotka juuri heidän palvomansa jumala on raamatun mukaan "merkiksi" uskoviin laittanut.

        Uskikset ovat valehtelijoita ja huijareita väitteineen jumalistaan, ja lopulta ovat vain ja ainostaan tekouskovaisia, jotka eivät edes itse noudata raamatun jumalansa käskyjä, jumalusko on mielensairautta.


      • uskonpohjatontyhjyys

        Lääkäreiden kautta vaikuttaa lääketiede, ei usko. Uskovat jotka eivät usko tieteeseen eivätkä siten lääketieteeseen, vaan ihmeisiin ja ihmeparantumisiin voivat pitäytyä omissa uskomuksissaan ja jättää lääketieteen niille jotka eivät ihmeparantumisiin ja rukoilemiseen usko.

        Mutta eiväthän uskovat itsekään usko ihmeisiin, vaan jonottavat laumoina lääkärille hakemaan lääketieteellistä hoitoa ja samalla todistavat uskonsa kaksinaamaisen tekopyhyyden ja sen etteivät itsekään oikeasti usko siihen uskoonsa.


      • Epäjumalienkieltäjä

        <<Jumala vaikutaa monesti juuri lääkärien kautta, vaikka ei aina.>>

        Tarkoitatko, että vaikka Jumala ei tahdo jonkun kuolevan, hän antaa tämän kuitenkin kuolla, jos tuo sairas ei mene/pääse lääkäriin? Entäpä seuduilla joissa lääkäreitä ei ole? Yleisimmät kuolinsyyt ovat ripuli ja malaria - tapahtuvatko ne kaikkivaltiaan tahdon vastaisesti? Mikäs kaikkivaltias sellainen on, joka ei saa asioita sujumaan oman mielensä mukaan?


    • ateistivihaa

      Juuri uutisissa kerrottiin jopa 10% suomalaisista joutuneen vihapuheen kohteeksi ja yksi syy on uskonto. Tämäkin aloitus on kiihotus uskovaisia kohtaan, että heiltä pitäisi evätä jopa suuri ammattiryhmä.

      • a----a

        Kiihotuitko?


      • kiitossitäsamaa

        Laskepa huviksesi kuinka monessa palstan etusivun viestissä on selkeää vihapuhetta ateisteja kohtaan. Niitä nimittäin löytyy kymmenittäin.


    • YlistysHallelujaa

      Uskovilta voi sitten lopettaa verotukset, kun ei kerran autetakkaan.

      • asiallista.suuntausta

        Uskovia pitää verottaa ihmeparannusverotuksella. Heiltä pitää ottaa lisäksi tuntuvampi kirkollisvero, koska uskovatkin.


      • veroja_lisää_uskiksille

        Uskoville pitää määrätä ainakin kaksinkertaiset verot, koska väittävät aina olevansa ainakin kaksikertaa enemmän lähimmäisrakkaita kuin muut.


    • ghjgkjgjhkg

      Kyllähän kunnon kristitty tarvitsee kaiken mahdollisen lääkäriavun. Vaikka taivaaseen uskotaan ja taivaspaikkaa toivotaan tietää jokainen kristitty sisimmässään ettei ole elänyt tarpeeksi jumalallisesti voidakseen olla lähellekään satavarma taivaspaikastaan. Varsinkin kun yläkerran herra on aikojen saatossa osoittautunut suosionsa jakamisessa oikullisemmaksi ja arvaamattomammaksi kuin edes Trump konsanaan.

      Joten tämänpuoleisessa roikutaan kynsin ja hampain hinnalla millä hyvänsä.

      Karmeinta seurausta tästä on pimeä elinkauppa rikkaille kristityille. Brasiliassa ja Venäjällä tapetaan katulapsia varaosiksi näille kuolemanpelkoisille ja taivaspaikastaan epävarmoille uskovaisille.

      • mitäpäsiitä

        Uskovien syntilistaan näköjään luetaan koko maailman mahdolliset ja mahdottomat synnit. Varsinainen fariseusten ja kirjanoppineiden lentoonlähtö!


      • hjhdgj
        mitäpäsiitä kirjoitti:

        Uskovien syntilistaan näköjään luetaan koko maailman mahdolliset ja mahdottomat synnit. Varsinainen fariseusten ja kirjanoppineiden lentoonlähtö!

        Ollakseen syntinen pitää uskoa syntikäsitteeseen. Uskova uskoo, joten muu kuin uskova ei voi olla syntinen. Yksinkertaista.


      • mitäpäsiitä kirjoitti:

        Uskovien syntilistaan näköjään luetaan koko maailman mahdolliset ja mahdottomat synnit. Varsinainen fariseusten ja kirjanoppineiden lentoonlähtö!

        No ihmekös tuo, jos teitä kerran on valtava enemmistö, kuten ehtimiseen muistutatte.


    • Jumalavarjelee

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miehen lapsettomuus keski-ikäisten deittailussa

      Tällä palstalla esitetään usein ajatus, jonka mukaan lapsia saanut nainen olisi parisuhdemarkkinoilla huonommassa asemas
      Sinkut
      304
      2834
    2. Kunpa voisin halata sinua

      ja sanoa sinulle miten onnellinen olen siitä, että olet elämässäni. Mutta et ole halausetäisyydellä... etkä elämässäni.
      Ikävä
      48
      1366
    3. Mikä oli se hetki

      kun tajusit rakastuneesi?
      Ikävä
      82
      1245
    4. Muut yrittää seata meidän välejä

      Nainen, oot varmaan sen myös huomannut. Ihan irl oon sen huomannut jo hyvän aikaa. Eihän anneta sen häiritä.
      Ikävä
      100
      1093
    5. Miksi Suomi ärsyttää Venäjää?

      Jatkuvasti? Hyvin suomen herrat tietää, että tuo DCA-sopimus on paha ärsyke Venäjälle. eihän Venäjä ole hyökännyt Suomen
      Maailman menoa
      298
      1086
    6. Älä turhaan nainen ikävöi minua

      Olen sellainen jäntevä pantteri ja sinä jo melkein rollaattorikamaa. Ei onnistu mikään.
      Ikävä
      83
      945
    7. Miksi laatikkomansikoihin jätetty kannat?

      Tympeä homma kotona sitten poistaa...
      Maailman menoa
      76
      922
    8. Jotenkin tätä asiaa pitää nyt käsitellä

      Vaikka sitten anomuumisti. Olen lähestulkoon rakastunut vanhempaan mieheen mutta tämä ei nyt oikein suju niin kuin pitäi
      Ikävä
      76
      921
    9. Kun unohdat tämän

      Sivuston, unohdat myös meidät nopeammin. Kokeile. Naiselle.
      Ikävä
      79
      845
    10. Meillä olisi kaunis kesä

      Yhden viestin päässä. Haluaisin tutustua. Vaikka oltaisiin vaan ystäviä. Eikä mitään vaan vähättelyä. Ajattelen et olet
      Ikävä
      24
      837
    Aihe