Jouho Pihon profetiasivulta

pitkäänhellari

Kim Clementin profetioita Donald Trumpista

Amerikkalainen, nyt jo kaksi kuukautta Herran luona ollut, profeetta Kim Clement profetoi jo vuosia aikaisemmin, että Trumpista tulee presidentti.

Kaksi vuotta ja kaksi kuukautta ennen kuin Trump julkisti ehdokkuutensa kesäkuussa 2015 Kim Clement profetoi, että Donald, jolla on Amerikan lippu kädessään, vaikutusvaltainen henkilö, tulisi voittamaan vuoden 2016 presidentinvaalit.

Helmikuussa 2007, 10 vuotta sitten, Kim Clement profetoi, että USA saa rukoilevan presidentin, ei muotouskonnollista. Herra sanoi: ”Hänestä, joka tullaan valitsemaan, sanotaan, että hän on kuumaverinen. Kyllä, hän saattaa olla kuumaverinen, mutta hänen toimensa tuottavat tälle maalle suurta turvallisuutta ja maan talous tulee muuttumaan nopeasti.”

Huhtikuussa 2007, kohta 10 vuotta sitten, Kim Clement profetoi, että Jumala tulee nostamaan Trumpin trumpetiksi kansalle.

2.2.2017

16

414

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dvndsphgpa

      Mitäköhän tuo mahtaa Isä Jumala ajatella Trumpista? Kerännyt suuria rikkauksia ja jo kolmas vaimo menossa. Enkä ole hellari.

      • Huorinteko

        Kuulemma avioeron saa ottaa ja heti uuden vaimon jos on käynyt vieraissa. Ja Trumppihan on oman ilmoituksensa mukaan himoinnut ja kourinut muita naisia koko ajan ja pelkästään se himohan on jo huorintekemistä. Eli ihan Jeesuksen määräysten mukaan on menty!


      • Huorinteko kirjoitti:

        Kuulemma avioeron saa ottaa ja heti uuden vaimon jos on käynyt vieraissa. Ja Trumppihan on oman ilmoituksensa mukaan himoinnut ja kourinut muita naisia koko ajan ja pelkästään se himohan on jo huorintekemistä. Eli ihan Jeesuksen määräysten mukaan on menty!

        Sinä olet vain saastainen valehtelija.
        "Kuulemma avioeron saa ottaa ja heti uuden vaimon jos on käynyt vieraissa. Ja Trumppihan on oman ilmoituksensa mukaan himoinnut ja kourinut muita naisia koko ajan ja pelkästään se himohan on jo huorintekemistä. Eli ihan Jeesuksen määräysten mukaan on menty!"
        __________
        Tuossa on se sanan kohta jota vääristelit :

        Matteuksen evankeliumi :
        19:9 Mutta minä sanon teille: joka hylkää vaimonsa muun kuin huoruuden tähden ja nai toisen, se tekee huorin; ja joka nai hyljätyn, se tekee huorin.


    • NäinhänSeOn

      Niin hedelmistään puu tunnetaan sanoo Sana, mutta nykyään kaiken moiset enteet ovat menneet Sanan arvon edelle. Enteiden seurannalle annetaan enemmän arvoa kuin Sanan opiskeluun ja sen mukaan elämiseen sekä pyhitykseen Sanan mukaisen elämän kautta.

    • asdfgfdsgfsd

      Trumphan on tunnetusti ateisti, joka "rukoilee" vain sen takia, että maansa hihhulit ovat pääasiallista äänestäjäkuntaansa. Talk about a paradox :)

    • filade

      Profetia muistuttaa Jes.45:- Näin sanoo Herra voidellulleen Koorekselle, jonka oikeaan käteen minä olen tarttunut alistaakseeni kansat... Palvelijani Jaakobin ja valittuni Israelin tähden...Minä vyötän sinut, vaikka sinä et minua tunne, jotta auringon nousun maista sen laskun sijoille asti tiedettäisiin, ettei ole ketään muuta kuin minä. Minä olen Herra, eikä toista ole.

      Trump pohjustaa sotakiihkoon ja tuomioon Ps.83 osapuolia, siirtämällä maansa suurlähetystön Jerusalemiin.

    • SudetJaLampaat

      Trumputinistipersut ainakin pitävät Trumpia Suurena erehtymättömänä johtajanaan elleivät peräti itse Messiaanaan?

    • Jarmo__EiKirj

      Jouko Piho edustaa universalismia ja menestysteologiaa, eikä tämä profetia ole mitään muuta. Maalataan maailmasta ihana kuva käyttämällä Jumalaa välikappaleena. Jeesus puuttuu näistä jutuista aina, koska Jeesus edustaa armoa katumuksen ja parannuksen kautta. Tämä edustaa tekojen ja maailman pelastumista ilman Jeesusta, Jumalan siunauksilla. Se on menestysteologiaa!

      • Jarmo__EiKirj

        Nämä eivät tuo Taivasten Valtakuntaa, vaan heille se on jo meissä täällä. He eivät odota Jeesusta, vaan maailmanrauhaa meidän tekojemme kautta.


    • brbrbrbrb

      Piho kertoo olleensa eksyksissä nuorempana mutt hän on sitä kyllä vieläkin.

    • pihallavain

      Kaikkea sitä uskonnon varjolla tehdään. Luulen, ettei Jumalalla ole mitään tekemistä tällaisten profetioiden kanssa.

    • Anonyymi

      https://www.soininvaara.fi/2016/11/13/michael-yopung-ennusti-trumpin-voiton-jo-vuonna-1958/

      Michael Young ennusti Trumpin voiton jo vuonna 1958

      Michael Young ennusti Trumpin voiton vuonna 1958 kirjassaan Meritokratian nousu 1870-2033.

      Tai ainakin minulle tuon kirjan lukeneena Trumpin voitossa ei ollut mitään yllättävää. Kirjoitin kirjasta ensimmäisen kerran vuonna 2007 otsikolla Meritokraattinen painajainen .

      Kirjassa Young kuvaa sitä, miten luokkarajojen kaatuminen johtaa meritokraattisen valikoitumisen kautta entistä eriarvoisempaan yhteiskuntaan, jossa hyväosaiset ovat lahjakkaita, terveitä, kauniita ja alaluokka vastaavasti aivan muuta. Youngin kirjassa kasvava yhteiskunnallinen eriarvoisuus johtaa populistiseen vallankumoukseen vuonna 2033.

      Trump tuli 17 vuotta etuajassa.

      Trumpin voitto oli niin vähästä kiinni, että sitä voi selittää äänestäjien ennakkoluuloilla naisehdokasta kohtaan, Hilary Clintonin sähköpostiskandaalilla ja vaikka millä. Se on selvää, että demokraatit auttoivat Trumpin voittoa huonolla ehdokasvalinnalla. Tämä ei kuitenkaan ole olennaista.

      Olennaista on, että Trumpin kaltainen ehdokas pystyi tunkemaan itsensä vyörynomaisella suosiolla republikaanien ehdokkaaksi ja että melkein puolet amerikkalaisista äänesti häntä. Se olisi ollut merkittävä juttu, vaikka Clinton olisi voittanut hiuksenhienosti.

      Sanotaan, että teollisuusmaissa kansa on jakautunut globalisaatiosta hyötyjiin ja niistä kärsijiin. Tämä on vähän yksinkertaistettu kuva asiasta – on itse asiassa sorruttu kuuntelemaan Trumpin propagandaa.

      Kyse on hyvien duunarityöpaikkojen katoamisesta, keskiluokan kurjistumisesta. Näitä työpaikkoja on kadonnut Kiinaan ja Yhdysvalloista myös Meksikoon, mutta paljon enemmän työpaikkoja on syönyt teknologinen kehitys ja automaatio. Kiinalaisista ja meksikolaisista on vain helpompi luoda viholliskuvia kuin teknisestä edistyksestä.

      Samanaikaisestyi meritokraattinen eliitti – luova luokka – parantaa asemiaan ja erkaantuu arvoiltaan ja kokemusmaailmaltaan ”tavallisesta kansasta”.

      Trump voitti demokraateilta ääniä ruostevyöhykkeeltä samaan tapaan kuin perussuomalaiset Suomessa demareilta.

      Kuihtuvan keskiluokan protestin voi helposti leimata epä-älylliseksi. Brexitin puolesta Britanniassa äänestivät ne alueet, jotka ovat eniten hyötyneet EU:n aluetuista ja Yhdysvalloissa työttömiksi jääneet duunarit äänestivät itseltään pois oikeuden terveyspalveluihin. Tällä ei voi kuitata sitä, että äänestystulokset kertovat syvästä epäluottamuksesta nykyisiin päättäjiin.

      Perinteinen poliittinen vasemmisto voi tietysti kysyä itseltään, miksi taloudelliseen ahdinkoon joutuneet duunarit etsivät pelastusta oikeistopopulismista eikä vasemmistopuolueista.

      Varmaankin se johtuu siitä, että vasemmistolla on ollut tilaisuus näyttää mihin se pystyy – on esimerkiksi juuri nyt Ranskassa, mutta se ei ole pystynyt suuntaa muuttamaan. On hyvin todennäköistä, että ranskalaiset äänestäisivät seuraavaksi valtaan Le Penin havaittuaan, ettei sosialisteista ole mihinkään. Politiikassa tarvitaan unelmia paremmasta tulevaisuudesta. Demarien unelma on murentunut pieniksi palasiksi teollisten työpaikkojen katoamisen myötä.

      Unkari, Puola, Turkka ja Venäjä on jo menetetty populistisille hallituksille. Mitä pitäisi tehdä, ettei sama vyöry peitä alleen koko Eurooppaa?

      Olennaista on uudistaa markkinataloutta. Kirjoitin tästä elokuussa otsikolla Markkinataloutta pitää uudistaa. Toimeen pitää tarttua nopeasti, koska demokratiassa ei ole mahdollista, että taloudellinen kehitys on kansan enemmistön etujen vastaista.



      = = =

      Tämä on vain yksi näkökulma asiaan. Kirjoitan niistä muista näkökulmista myöhemmin.

    • Anonyymi

      The Great Evangelical Double Down

      https://www.youtube.com/watch?v=bfDouDlHM88

    • Anonyymi

      nokialaiselta mielenkiintoinen julkaisu lukekaa!

      http://nokialainen.blogspot.fi/2015/09/amerikka-pisteessa-josta-ei-ole-paluuta.html

      lauantai 26. syyskuuta 2015

      Amerikka pisteessä josta ei ole paluuta – kansakunnan luopumuksen ennusti pastori David Wilkerson 40 vuotta sitten

      Tässä Dr. David Reagan'ilta kirjoitus Lamplighter -lehden syys-lokakuun 2015 numerossa, jossa käydään tiivistäen läpi Amerikan moraalisen luopumuksen vaiheet varsinkin 1960-luvulta lähtien, mutta jo sitä ennen oli profeettoja, jotka näkivät Amerikan menevän väärään suuntaan – kohti maallistumista, pakanallista yhteiskuntaa. Kuitenkin vasta nyt kansakunta on lähes avoimessa kapinassa Jumalaa vastaan, jonka seurauksena tulee tuomio kansallisen tuhon muodossa, kuten tapahtui muinaiselle Israelille kun se vaihtoi Jahven seuraamisen Baalin ym. epäjumalien palvontaan.

      Tässä Samuel Korhosen suomentamassa artikkelissa kerrotaan, miten David Wilkersonin, Amerikan tuhon profeetan, Näky-ennustukset ovat toteutuneet tähän mennessä erikoisen hyvin siitä saakka kun Näky-kirja julkaistiin v. 1974.

      • Anonyymi

        Taidan ymmärtää uneni, jonka näin 2000 luvun alussa, missä pappi puhui sotilaille (ei suomalaisille), ja hänet surmattiin kaivinkoneella, ja sotilaat nauroivat kuin todetakseen, että se oli oikein sille.
        Kun nyt Naton aikana katsoo näitä palstoja, missä sairas mies vaeltaa ja julistaa saastaa sisältävine kirjoituksineen Naton puolesta ja Venäjää vastaan. alkaa yhtälö olla selvä. Uni varoitti kaikesta päätellen jumalattoman vallan tulosta Suomeen.

        Näin myös unen harmaisiin pukeutuneista sotilaista tulevan idästä päin Suomeen, Lappiin. Kysyin poroisännältä mikä vuosi, ja hän vastasi: 2020. Piholle ei tarvi ilmoittaa tästä, hänellä ne unet jo ovat. Tuolloin alkoi korona hässäkkä ja poikkeustila, kuten sodassa, mutta se, että sotilaat tulivat Lappiin merkkaa luultavasti sitäkin, että Venäjä valtaa sen alueen, ja tuolloin tulee olemaan samankaltainen tilanne, kun korona aikaan, eli viranomaiset eivät osaa työtään.
        Ja kuten kansa kärsi, ja eräs opettaja kutsui poliisin sen sijaan, että olisi suostunut puhumaan lapsen isän kanssa, ja vielä pahempaakin tapahtui, ja on nykyäänkin tapahtunut, mihin liittyy saastaisuus, ja koska joillain viranomaisilla on hysteerinen tarve tarttua valtaan, arvelen, että jos ei hommaa viranomaispuolelta hillitä mitenkään, tulevat lässyhumanistit muuttumaan noitatuomareiksi.

        Jos jo alkuaan media hihhuloitui niin äärimieliseksi 2020-22 Venäjän hyökkäyksestä, mitä tapahtuu "Venäjämielisille" suomalaisille Venäjän hyökätessä Suomeen? Tuleeko media kirjoittamaan tuolloin Natosta samoin, kun Ukrainasta silloin? Jokainen uutisia seurannut muistaa mitä tapahtui: jopa ukrainalaisten omistamaan ravintolaan hyökättiin möykkäämään, koska tyyppiä luultiin venakoksi, kunnes tämä laittoi sivustolleen huomautuksen kansalaisuudestaan!

        Suomihan on niin sivistynyt maa, että se edelleenkin kivikautisin selityksin hyökkää viattomien kimppuun kansalaisuuden perusteella! Mitä tarvitaan, että saadaan lisättyä siihen vielä uskontokin?

        Kuten tulevaisuudesta kerrotaan: "eivätkä he saastuta enää itseään kivijumalillaan"...
        Jos minulla olisi 2000 vuotta vanha kivijumalaksi veistetty kivipalanen kirjahyllylläni, se ei saastuttaisi kämppääni. Ennuste viittaa 5G verkkoihin yms.

        "Heillä on profeetat, kuulkoot heitä". Osoita yksikin! Et pysty siihen. Viranomainen ehkä pystyy?
        Jos sanotaan: "te elätte teräskautta". Todista se, ja tee minulle rautainen veitsi rautakauden menetelmin. Hän ei pysty siihen.

        Eläintä ei kiinnosta isännän jutut, ja
        lasta ei kiinnosta lelun käyttöohje.
        Kumpikin toiminta on tuttua kansalla.


    • Anonyymi

      Niistä ennustetuista "tulevista kentsuista". Meinaako sitä, että he eivät ole syntymässä (biologisesti), vaan jo syntyneet, ja heidät tunnistetaan, tai antavat itsensä ilmi kirjoituksellaan, eli tällä tavalla 'tulevat ihmisten tietoisuuteen' olemassaolostaan, mihin viittaa profetia, että hän ei korota ääntään kadulla?

      Jes. 42:4 "Ei hän huuda eikä korota ääntään, ei anna sen kuulua kaduilla"
      Tämä viittaa kirjoittamiseen.
      vert.
      Mutta Jeesus huusi ja sanoi: "Joka uskoo minuun, se ei usko minuun, vaan Häneen, joka minut lähetti...!"

      Kuka oli paikalla, kun papit(?) kokosivat UT:n? Kuka teki (vai tehtiinkö mitään raporttia?) siitä Talmudin kaltaisen väittelyn, että mitä julkaistaan?

      Suomen lipun ristillä ei ole virallista tunnustusta.
      Suomen vaakunan ruusukkeet eivät tarkoita mitään? Kuka päätti, että tuo viimeinen vakuutus julkaistaan wikissä?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuvat! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki, 22, on puhjennut naisena kukkaan - Some sekoaa: "Sä..."

      Ooo, kaunis aikuinen nainen Helmistä on kasvanut siinä yli 80-vuotiaan Dannyn rinnalla! Katso uudet kuvat: https://ww
      Suomalaiset julkkikset
      47
      3065
    2. Henkirikos Alakylässä

      Nainen löydetty elottomana, mies otettu kiinni. Mitä on tapahtunut?
      Seinäjoki
      47
      2301
    3. Suodatinpussin kastelemalla saa parempaa kahvia

      Kokeilin niksiä ja kyllä tämä kahvi on parempaa nyt. Ei lainkaan maistu paperiselta. Huljuttelee hanan alla suppiloa pap
      Maailman menoa
      122
      1680
    4. Tidätkö nainen

      että suoraan sanottuna v.tut.aa että pääsit näin lähelle minua. Ei olisi oikeasti aikaa tähän mutta silti aina välillä o
      Ikävä
      100
      1543
    5. Onkohan sinulla kaikki hyvin?

      Nyt vähän sellainen outo tunne tuli. Sinun asiasi niin ei minulle toki tarvitse kertoa. Kunhan mietin...
      Ikävä
      38
      1067
    6. Viimeinen reissu tälle kesälle

      Pian se syksy on. Hyvää huomenta ja aurinkoista päivää. ☕🌞🍁🌻🐺❤️
      Ikävä
      169
      934
    7. Mikä on kaivattusi etunimi?

      Otsikossa siis on kysymys eriteltynä. Vain oikeat vastaukset hyväksytään.
      Ikävä
      44
      901
    8. Huikeeta, mahtavaa, ihan mielettömän upeeta

      Me ostettiin talo Espanjasta. Tosin saadaan käyttää sitä vain muutama viikko vuodessa kun on monta muutakin ostajaa! M
      Kotimaiset julkkisjuorut
      175
      846
    9. En kestä katsoa

      Sitä miten sinusta on muut kiinnostuneita. Olen kateellinen. Siksi pitäisi lähteä pois
      Ikävä
      71
      791
    10. Oho! Arja Koriseva paljastaa TTK:n ekasta suorasta lähetyksestä: "On vähän ärsyttävä yhtälö!"

      Upea Arja Koriseva! Tsemppiä haasteelliseen tilanteeseen! Lue lisää: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-arja-koriseva-
      Suomalaiset julkkikset
      14
      754
    Aihe