Muslimit kehoittaa ottamaan vallan Suomessa

fgdgfg

Helsingin Muslimit’ kehoittaa ottamaan vallan Suomessa

http://www.nykysuomi.com/index.php/2016/10/23/helsingin-muslimit-kehoittaa-ottamaan-vallan-suomessa/

"Helsingin Muslimien julkaisema kauhistuttava asiakirja yksiselitteisesti kieltää sopeutumasta ympäröivään ei-islamilaiseen kulttuuriin, kieltää ”kotoutumisen” ja vaatii jatkuvaa epäluulon ja kyräilyn ylläpitämistä. Muslimille, joka aikoo elää sovussa suomalaisten kanssa tämä ultimaatumi lupaa kauheaa kostoa."

http://keskustelu.suomi24.fi/t/14538092/helsingin-muslimit-haluavat-valtaan-suomessa!!!!

43

548

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • VasemmistonMaanpetos

      Äärivasemmiston tarkoitusperä: "Alas lyökää koko vanha maailma ja valta meidän silloin on!" Typeryyksissään he luulivat olevansa ovella, käyttäessään "maahanmuuttoa" yhteiskunnan hajoittamiskeinonaan. Muslimit pitävät nimenomaan heitä hyödyllisinä idiootteinaan.

      • hurjanNäköinenUkkeli

        ilmankos äärioikeistolaisia pelottaa...


    • Kuumaajantteria

      Pitäähän nyt lähiövalaille on tulisia janttereita tarjolla.

    • WhiteGenocide
    • Islam on kuten alkukristillisyys.

      • Mitä_on_tuo

        alkukristillisyys?


      • hfdhdfhfd
        Mitä_on_tuo kirjoitti:

        alkukristillisyys?

        Vanha testamentti. Lue


    • Helsingin muslimeissa om peräti 20-30 jäsentäkin, joten kyllä nyt tuli löysät housuun.

      • Kirkko julisti aikoinaan kirkon kiroukseen, jos ei uskonut kirkon lailla ja ihminen oli silloin ulkopuolella, hänellä ei ollut mitään suojaa, kuka tahansa saattoi tappaa hänet. Kirkko hallitsi ja laati lait ja kirkon usko oli ainoa usko.

        Ei mitään eroa islamiin.


      • Vainiinseonkin

        Suura 58:22 Kukaan niistä, jotka uskovat Allahiin ja viimeiseen päivään, ei rakasta niitä, jotka vastustavat Allahia ja Hänen lähettilästään, vaikka nämä olisivat heidän isiään ja poikiaan, veljiään tai muita sukulaisiaan.

        Suura 60:1. Te, jotka uskotte, älkää pitäkö Minun ja omia vihollisianne ystävinänne.

        Suura 60:4 Me sanoudumme irti teistä ja niistä, joita te palvotte Allahin lisäksi. Me kiellämme teidät, ja välillämme on viha ja vihollisuus aina siihen asti, kunnes te uskotte yksin Allahiin.

        Suura 3: 109 Te olette paras seurakunta, mikä on muodostunut ihmisten keskuuteen. Te määräätte ihmisille oikeat elämäntavat, estätte heitä pahuudesta ja uskotte Jumalaan. Jos Pyhän kirjan saaneet olisivat uskoneet, olisi se ollut heille parempi; heidän keskuudessaan on uskovaisia, mutta useimmat heistä ovat jumalattomia.

        Suura 9:123 Te, jotka uskotte, taistelkaa niitä uskottomia vastaan, jotka ovat lähellänne, jotta he kokisivat teidän voimanne, ja tietäkää, että Jumala on niiden kanssa, jotka hartautta harjoittavat.”

        Suura 2:89 Jumala kirotkoon uskottomat.

        Suura 2:90 He keräävät vihaa vihan päälle. Uskottomia odottaa nöyryyttävä rangaistus.

        Suura 48: 29 Muhammed on Jumalan sananjulistaja, ja ne, jotka ovat hänen kanssaan, ovat järkähtämättömiä uskottomille, mutta laupiaita toisiaan kohtaan.

        Alla olevissa Koraanin suurissa (jakeissa) uskottomat alennetaan eläimiksi.

        fullWidth_4064Suura 25: 44 Älä usko, että useimmat heistä mitään vaarinottavat tai ymmärtävät. He ovat karjan kaltaisia; ei, he ovat kauemmaksi oikealta tieltä eksyneet kuin karja.

        Suura 7: 176 Ja jos olisimme tahtonut, olisimme Me totisesti korottanut hänet niillä (tunnusmerkeillämme), mutta hän kiintyi maallisiin ja seurasi himojaan. Hän käyttäytyi kuin koira: jos käyt sitä kohti, pursuu sen kieli ulos suusta, ja jos jätät sen rauhaan, pursuu sen kieli suusta. Näin on laita myös ihmisten, jotka vääntävät tunnusmerkkimme valheeksi; kerro heille siksi tämä kertomus, jotta he ajattelisivat.

        Suura 7: 179 Ja totisesti olemme helvetin omiksi luonut joukon dzinnejä ja ihmisiä. Heillä on sydämet, joilla he eivät ymmärrä, heillä on silmät, joilla he eivät näe, ja heillä on korvat, joilla he eivät kuule; he ovat karjan kaltaisia, ei, he kulkevat vielä pahemmin harhaan; he ovat välinpitämättömiä

        Suura 2: 65 Tehän tiedätte joukossanne ne, jotka rikkovat sapatin ja joille Me sanoimme: »Muuttukaa halveksituiksi apinoiksi!»

        Suura 5: 60 Sano: »Onko minun lueteltava teille eräitä, jotka Jumalan kostoa ovat vieläkin enemmän kokeneet? Näitä ovat ne, joilta Jumala on riistänyt suosionsa ja jättänyt vihansa heidän päälleen.Ne, joiden keskuuteen Hän on siittänyt apinoita ja sikoja ja jotka paholaista palvelevat, – nämä ovat vielä kurjempia ja etäämmälle eksyneitä oikealta tieltä.»

        Suura 7: 166 Ja heidän kerskuessaan teoista, jotka heiltä olivat kielletyt, sanoimme Me heille: »Muuttukaa inhottaviksi apinoiksi!»

        Suura 19: 86 Mutta syntiset me ajamme helvettiin janoisena (karja)laumana.

        Alla olevissa jakeissa uskottomat rinnastetaan vähä-älyisiksi.

        Suura 6: 50 Sano: »En minä väitä teille, että omistan kaikki Jumalan aatteet tai että tunnen silmiltä salatun, enkä minä sano teille olevani henkiolento, enkeli; minä vain noudatan sitä, mikä minulle on ilmoitettua» Sano: »Ovatko sokea ja näkevä yhdenvertaisia? Eikö teillä ole arvostelukykyä?»

        Suura 38: 28 Vai olisiko meidän kohdeltava uskovaisia, hyvää tekeviä samoin kuin pahuuden levittäjiä maan päällä? Tai rinnastaisimmeko jumalaapelkääväiset väärintekijöihin?

        Suura 39: 9 Vai saisitteko saman osan kuin se, joka palvelee Herraa yönkin tunteina, langeten kasvoilleen tai rukoillen seisoaltaan, joka pitää mielessään tulevaa elämää ja luottaa Herransa armoon? Sano: »Ovatko tietävät ja tietämättömät samanarvoisia? Vain ymmärtäväiset ottavat vaarin.»


      • fari.g kirjoitti:

        Kirkko julisti aikoinaan kirkon kiroukseen, jos ei uskonut kirkon lailla ja ihminen oli silloin ulkopuolella, hänellä ei ollut mitään suojaa, kuka tahansa saattoi tappaa hänet. Kirkko hallitsi ja laati lait ja kirkon usko oli ainoa usko.

        Ei mitään eroa islamiin.

        Ihmisiä hirtettiin, poltettiin roviolla, kidutettiin veren puhtauden varmistamiseksi. Oli inkvisitiot ja kidutuskammiot.

        Syytettiin noituudesta, paholaisen palvonnasta, mitä tahansa kirkko keksi, että sai rangaista esimerkiksi muille, etteivät vain sano mitään kirkkoa vastaan tai käänny muualle. Tästä syystä myös juutalaisia on vainottu, koska eivät kääntyneet kristinuskoon.


      • Olisko tuo nyt se Tuomiopäivä.

        Vai vedenpaisumustako odotatte ? Syvyyden kaivot aukeavat.


      • tuleeSeVedenpaisumus

        napajäät sulaa...


    • Ihmisten_kannattaa

      tehdä parannus ja alkaa tunnustamaan Juutalaisten Kuningas Jeesuksen Herrautta.

    • Muslimit_aktiivisia

      Muslimit aktiivisia Britaniassa ja vaikutuksensa aivan suhteetonta ja koska perustuu myös vaikeuksien aikaansaamiseen tarvittaessa myös ikäänkuin epädemokraattista vaikka toki vapaassa demokratiassa myös sananvapaus on kaikilla. Muslimit onnistuvat pelotevaikutuksen kautta vaikuttamaan poliittisiin vaikuttajiin tehokkaasti, kuten nähdään tästä asiasta:

      http://yle.fi/uutiset/3-9455113

      Muslimit pystyvät lyömään kiilaa USA:n ja Britanian suhteisiin, ja erittäin voimaakkasti siihen pyrkivät myös ennen Trumpin valintaa presidentiksi, kun esittivät ettei Trumpin pitäisi sallia Britaniaan olleenkaan tulevan.

      Hyvä jokaisen ihmisen ymmärtää nämä asiat ihan totuudellisesti kuinka pieni vähemmistö äänekkäänä ja mahdollisesti ongelmia aiheuttavana saa aikaan rauhaa rakastavat ihmiset taipumaan oman ideologiansa vaikutuksiin. Tietysti näissä asioissa on aina vastakkain ihmisten sanan vapaus ja mielenosoitusten mahdollisuus, mutta kun saavat aikaan yhteiskunnassa suhteetonta vaikutusta kuten edellä olevassa asiassa, niin silloin ollaan jo vaarallisella alueella. Myös natsit aikoinaan aloittivat Saksassa sen oman toimintansa pienellä kannatuksella mutta saatuaan lisää vaikutusvaltaa olivat seuraukset Euroopassa erittäin pahat.

      Myös Suomessa ei välttämättä haluta esittää asioita syystä tai toisesta avoimesti näissä maahanmuuttaja-asioissa, sillä pelätään vääränlaisia ilmiöitä maahanmuuttajia kohtaan ja toki ymmärrettävää myös tämä.

      Myös palestiinan presidentti on uhkaillut Trumpin hallintoa siitä, että jos USA siirtää suurlähetystönsä Tel Avivista Israelin Jerusalemiin, siitä seuraa epäjärjestystä ja agressioita, ja tällainen politiikka on kyllä kaukana demokratian hyvästä käytännöstä varmuudella, sillä on ikäänkuin kiristämistä varmuudella ja pyritään vaikuttamaan suvereenin valtion päätöksiin edeltä niitä vastustaen. Tietysti politiikassa on tällaista myös USA:n sisällä selvästi ja myös siellä islamistiset voimat pyrkivät vaikuttamaan Trumpin vastaisuutta voimakkaasti mielenosoituksin ja muutenkin kaikin mahdollisin keinoin. Hyvä jokaisen ihmisen ymmärtää tällainen likainen peli ja sitä käytetään myös Trumpia vastaan selvästi polittisesti.

    • Jeesus_opettanut

      Jeesus opettanut valvomaan ja rukoilemaan ja katsomaan ettei kukaan eksytä ja esivallan puolesta myös hyvä rukoilla, että totuus tulee julki kaikissa asioissa ja selvästi. Raamatussa on profetiat kaikesta siitä mitä tulee tapahtumaan lähitulevaisuudessa ennenkaikkea Israelin Jerusalemissa ja myös laajemmin. Jokaisen hyvä ymmärtää laittomuuden salaisuudesta, ja Ilmestyskirjassa Babylon sitä kuvaa hyvin selvästi ja Eufrat mainittu ja tarkoittaa nykyisen Irakin ja Syyrian aluetta, ja sieltä vapautetaan lähitulevaisuudessa neljä riivajavaltaa ja villitsevät kansoja hyökkäämään Israelin Jerusalemiin ja pakanat tulevat tallaamaan pyhää kaupunkia sen 3,5 vuoden ajan ennen Herran Jeesuksen paluuta.

      • Mitä siekin hosut ja hupajat, vaikka oppi kertoo, ettei hiuskarvakaan putoa päästä Jumalan tietämättä, joten Hän katsoo aina ja mitä tapahtuukin, hän sen tietää ja herättää ja paaduttaa ketä tahtoo, oman suunnitelmansa mukaan.
        Eikä kukaan voi pelastaa hänen kädestään.


      • Mistäs_päättelet
        fari.g kirjoitti:

        Mitä siekin hosut ja hupajat, vaikka oppi kertoo, ettei hiuskarvakaan putoa päästä Jumalan tietämättä, joten Hän katsoo aina ja mitä tapahtuukin, hän sen tietää ja herättää ja paaduttaa ketä tahtoo, oman suunnitelmansa mukaan.
        Eikä kukaan voi pelastaa hänen kädestään.

        sitä mitä esität. Tosiasiassa hosujat ihan muualla.


    • Jos ja kun evankeliumi on vienyt viisauden ja mitätöinyt ymmärryksen niin jopa voidaan tässä paatumuksessa odotella mitä tahansa tapahtuvaksi, eikä siinä auta muu kuin ottaa viisaus sisareksi ja ymmärrys ystäväksi ja ryhtyä katselemaan asioita sitä kautta.

      Joskus pitää luopua entisestä, että uusi voi tilalle tulla.

      • Lähitulevassa_nähdään

        kenellä sitä viisautta on ja toki jo tässä ajassa nähdään tätä myös ja menneessä myös ja valitettavasti viisautta aika vähän tässä maailmassa ja ihan muut arvot täällä esillä laajasti vaikka asiantuntijoita on täynnä tämä maailma. Uskonnollisuuden saralla asiantuntijat oikein kilpailee siitä kuka esittää kaikista järjettömimpiä esityksiä Raamatusta ja varsinkin pääsiäisenä niitä sitten julkaistaan tiedotusvälineissä ja samoin sijaa saavat varsinkin radikaalit muutoksentekijät kuten tässä homojen ja lesbojen vihkimisessä viime päivinä on ollut esillä Suomessakin.


    • SunniMuslimmi

      Lähtekää suomilapset vielä kun voitte

      • Oleellista_on_se

        kenet Jeesus omaan valtakuntaansa ottaa


    • Tässä_ajassa

      Iran julkisesti esittää tuhoavansa Israelin ja jopa siten sen esittänyt tapahtuvaksi ettei itse sen tarvitse hyökätä ja myös aseistanut Libanonin terrori Hizbollahin sadalla tuhannella hyökkäysaseella Israelia kohtaan ja samoin tukee Gazan Hamasia vaikka toki ei onnistu sinne viemään aseita, kun Egypti ei sitä salli, kuten Syyrian ja Irakin kautta voi kuljettaa Libanoniin. Nyt Iran haluaa ydinaseen ja ohjukset ja pitkänmatkan sellaisia, ja maailma sopimuksia tekee sen kanssa näissä asioissa. Euroopankin päättäjät kehuu kuinka hyvän sopimuksen saaneet Iranin kanssa, samoin Obama USA:ssa samoin teki.

      Selvästi myös nähdään se, kuinka maailman kansat hiljaisuudessa hyväksyy tätä pahuuden mahdollistumista Lähi-idässä lähitulevaisuudessa.

      Onneksi Jeesus tulee lähitulevaisuudessa myös ja saattaa maan päälle sen hyvän valtakuntansa ja tuhatvuotisen valtakuntansa, niin lakkaa tällainen laittomuus mitä on maailmassa ja toki sitä ennen vielä paljon pahempaa on tulossa, kuten selvästi kerrottu edeltä Jumalan profetioissa, kun pakanakansat ovat jakamassa Israelin luvattua maata ja Jerusalemia ja enemmän rakastavat Mammonaa kuin Jeesusta, ja toki aina näin on ollut maan päällä, sillä monet ovat kutsutut ja harvat ovat valitut.

    • Israelin_historiassa

      Persia eli Iran on se neljäs petovaltakunta. Hyvä tuntea Danielin kirjan lisäksi myös muut Jumalan profetiat ja Ilmestyskirjassa myös kerrotaan kuinka Eufrat kuivuu auringonnousun suunnasta tulevien maan kuninkaiden sen ylittäessä ja samoin Raamatussa kerrotaan selvästi maan vihan viinipuusta ja Babylon on se varmuudella, kuten Raamatussa esitetty. Toki Euroopassa ihan käsittämätöntä vihaa ollut myös juutalaisia kohtaan ja hyvin lähimenneisyydessä ja nyt selvää tukea tahtoo monet antaa islamin ideologille myös siellä Lähi-idässä, kun hyväksytään Iranin ohjusaseistusta ja ydinasemahdollisuutta ja samoin terrorin tukemista aseiden viemisessä Hizbollahin terroristeille Israelia vastaan.

      • " Käsittämätöntä vihaa juutalaisia kohtaan.."

        Sen ydin on evankeliumin vastakkainasettelu, Jeesus-Juudas. Jeesus hyvä, Juudas paha. Kristityt ovat olevinaan hyvä puoli ja Juudaksesta johtuen juutalaiset paha puoli.

        Miljoona kertaa on julistettu, Jeesus juutalaisten kuningas, kun eivät ottaneet vastaan, kun kavalsivat, etsivät tappaakseen, halusivat kivittää, eivät tehneet kuningasta, eivät ottaneet pelastusta.

        Johannes kuitenkin kertoo 6:15 " Kun nyt Jeesus huomasi, että he aikoivat tulla ja väkisin ottaa hänet tehdäkseen hänet kuninkaaksi, väistyi hän taas pois vuorelle, hän yksinänsä. "

        Lopettakaa valehtelu, kuten näet, jeesus ei halua kuninkaaksi.


      • Olet_väärässä
        fari.g kirjoitti:

        " Käsittämätöntä vihaa juutalaisia kohtaan.."

        Sen ydin on evankeliumin vastakkainasettelu, Jeesus-Juudas. Jeesus hyvä, Juudas paha. Kristityt ovat olevinaan hyvä puoli ja Juudaksesta johtuen juutalaiset paha puoli.

        Miljoona kertaa on julistettu, Jeesus juutalaisten kuningas, kun eivät ottaneet vastaan, kun kavalsivat, etsivät tappaakseen, halusivat kivittää, eivät tehneet kuningasta, eivät ottaneet pelastusta.

        Johannes kuitenkin kertoo 6:15 " Kun nyt Jeesus huomasi, että he aikoivat tulla ja väkisin ottaa hänet tehdäkseen hänet kuninkaaksi, väistyi hän taas pois vuorelle, hän yksinänsä. "

        Lopettakaa valehtelu, kuten näet, jeesus ei halua kuninkaaksi.

        natsit Euroopassa rakastivat Saatanaa ja harjoittivat okkultismia ja olivat valtaa ja rahaa haluavia ahneita ihmisiä ja samoin petoja, kuten nähdään hedelmistään juutalaisia ja polittisia vastustajiaan kohtaan myös ne tekonsa. Toki uskonnollisuutta myös eräillä natseilla oli varmaankin.


      • Evankeliumissa_jako
        fari.g kirjoitti:

        " Käsittämätöntä vihaa juutalaisia kohtaan.."

        Sen ydin on evankeliumin vastakkainasettelu, Jeesus-Juudas. Jeesus hyvä, Juudas paha. Kristityt ovat olevinaan hyvä puoli ja Juudaksesta johtuen juutalaiset paha puoli.

        Miljoona kertaa on julistettu, Jeesus juutalaisten kuningas, kun eivät ottaneet vastaan, kun kavalsivat, etsivät tappaakseen, halusivat kivittää, eivät tehneet kuningasta, eivät ottaneet pelastusta.

        Johannes kuitenkin kertoo 6:15 " Kun nyt Jeesus huomasi, että he aikoivat tulla ja väkisin ottaa hänet tehdäkseen hänet kuninkaaksi, väistyi hän taas pois vuorelle, hän yksinänsä. "

        Lopettakaa valehtelu, kuten näet, jeesus ei halua kuninkaaksi.

        Jeesus-Saatana, eikä esittämäsi. Jeesuksen apostoleissa oli kaksi Juudas -nimestä ja vain toinen kavalsi Jeesuksen ahneudesta ja samoin varasti yhteisestä kukkarosta omaan käyttöönsä rahaa, mutta ei nimi miestä pahenna vaan Saatana voi miehen pahentaa kun laittomuuteen mies lankeaa Saatanan eksyttämänä. Samoin Saatana naiset pyrkii langettamaan.

        Oikeassa olet siinä, ettei Jeesuksen valtakunnan kuninkuuden aika vielä ollut kaksi vuosituhatta sitten vaan vasta lähitulevassa tulee olemaan, kuten noin kuusi vuosituhatta on Aadamin luomisesta ja elämän alkamisesta maan päällä. Vasta Jeesuksen paluun yhteydessä alkaa se tuhatvuotinen valtakuntansa aika.

        Jumala valitsi Abramin ja koetteli ja Israel on jälkeläisensä ja kaksitoista sukukuntaa sai Jaakob ja Diinan myös tyttärenä siihen lisänä. Hyvin hankala asia on Israelin juutalaisten kansakuntana ja Jeesuksen kohtaaminen maan päällä, sillä jo Mooses oli painottanut Israelia siunauksista ja kirouksista ja valitsemaan oikein näissä asioissa eli rakastamaan Herraa Jumalaa ja Pyhästä Hengestä myös on kerrottu Herran Henkenä.

        Israelin pohjoiset sukukunnat saivat jo aiemmin monia satoja vuosia aiemmin sen erokirjan Jeesukselta ja Juuda ei ole vieläkään saanut erokirjaa vaan ollut siinä liittolaissuhteessa, toki vanhan kautta enimmikseen vaikka toki Jeesuksen juutalaiset apostolit ja alkuseurakunta monikymmentuhatlukuisena otti vastaan Jeesuksen Messiaanaan ja Pyhä Henki väkevästi vaikutti Jerusalemissa ja kolme tuhatta kastettiin vedessä heti helluntaina siellä portaiden alapäässä olevissa vesialtaissa.

        Jokaisen ihmisen kannattaa keskittyä tässäkin ajassa Jeesuksen tuntemiseen ja rakastamiseen Pyhässä Hengessä, sillä ihmisessä itsessään ei ole mitään hyvää Jumalan rakkauden suhteen, mutta jokainen anova ihminen saa sen hyvän Herran Jeesuksen Hengen ja syntiensä anteeksiannon myös ja voi kasvaa Jumalan armossa ja rakkaudessa tässä maailmassa vaikka myös koetukset annetaan ja ahdistukset myös arkipäivää voivat olla maailmassa Jeesuksen pyhillä ja varsinkin lähitulevassa suuressa ahdistuksessa ja vainossa.


    • Raamatussa_totuus

      lähitulevaisuuden ajasta kun pedon merkki tulee ja suoraan kerrotaan Ilmestyskirjassa kuinka Saatanan edustajille annetaan valta sotia Jeesuksen pyhiä vastaan ja samoin annetaan valta Saatanan edustajille voittaa Jeesuksen pyhät maan päällä, mutta kun Jeesus palaa, niin Jumalan pyhät kootaan valtakuntaansa ja ilman parannusta ei yksikään Saatanan seuraaja voi päästä hyvään määränpäähän eli Jumalan Paratiisiin ja Jeesus on ainoa tie ja totuus tässä asiassa.

      • Samoin_Raamatussa

        Raamatussa kerrotaan myös Jumalan pyhien menestymisestä Jeesuksessa ennen Herran päivää ja iankaikkisen evankeliumin julistaminen Ilmestyskirjan luvun 14 mukaan on sitä tietysti ja 144 000 Jeesuksen apostolia Israelin yhdestätoista sukukunnasta sen tekee myös ja voitto saadaan Saatanasta ensin taivaassa ja heitetään maan päälle, ja sen jälkeen alkaa maan päällä se hävityksen kauhistus ja autuaat Jeesuksessa ristinsä kantavat ja voittavat tämän maailman ruhtinaan, kuten on kerrottu selvästi Ilmestyskirjassa, ja tarvitaan voittojilla voimaa taivaasta tässä kaikessa.


      • Olettehan te menestyneet aika hyvin, väkeä on enempi kuin Vilkkilässä kissoja ja maailma täynnänsä komeita kirkkorakennuksia, mutta mikään ei riitä.


      • Tässä_menestymistä
        fari.g kirjoitti:

        Olettehan te menestyneet aika hyvin, väkeä on enempi kuin Vilkkilässä kissoja ja maailma täynnänsä komeita kirkkorakennuksia, mutta mikään ei riitä.

        Tässä menestymisestä: "Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille. Joka uskoo ja kastetaan, se pelastuu; mutta joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen. Ja nämä merkit seuraavat niitä, jotka uskovat: minun nimessäni he ajavat ulos riivaajia, puhuvat uusilla kielillä, nostavat käsin käärmeitä, ja jos he juovat jotakin kuolettavaa, ei se heitä vahingoita; he panevat kätensä sairasten päälle, ja ne tulevat terveiksi." (Markus 16:15-18)

        Siis ei pelkästään lukumäärä eikä rakennukset tässä maailmassa.

        Pian alkaa se Ilmestyskirjan iankaikkisen evankeliumin julistaminen:

        ´Ja minä näin lentävän keskitaivaalla erään toisen enkelin, jolla oli iankaikkinen evankeliumi julistettavana maan päällä asuvaisille, kaikille kansanheimoille ja sukukunnille ja kielille ja kansoille. Ja hän sanoi suurella äänellä: "Peljätkää Jumalaa ja antakaa hänelle kunnia, sillä hänen tuomionsa hetki on tullut, ja kumartakaa häntä, joka on tehnyt taivaan ja maan ja meren ja vetten lähteet". Ja seurasi vielä toinen enkeli, joka sanoi: "Kukistunut, kukistunut on se suuri Babylon, joka haureutensa vihan viinillä on juottanut kaikki kansat". Ja heitä seurasi vielä kolmas enkeli, joka sanoi suurella äänellä: "Jos joku kumartaa petoa ja sen kuvaa ja ottaa sen merkin otsaansa tai käteensä, niin hänkin on juova Jumalan vihan viiniä, joka sekoittamattomana on kaadettu hänen vihansa maljaan, ja häntä pitää tulella ja tulikivellä vaivattaman pyhien enkelien edessä ja Karitsan edessä. Ja heidän vaivansa savu on nouseva aina ja iankaikkisesti, eikä heillä ole lepoa päivällä eikä yöllä, heillä, jotka petoa ja sen kuvaa kumartavat, eikä kenelläkään, joka ottaa sen nimen merkin. Tässä on pyhien kärsivällisyys, niiden, jotka pitävät Jumalan käskyt ja Jeesuksen uskon.´ (Ilmestyskirja 14:6-12)

        Vasta näiden tapahtuessa nähdään se suomalaisten menestyminen. Todellisen menestymisen tunnustus on tässä:

        ´Ja minä näin valtaistuimia, ja he istuivat niille, ja heille annettiin tuomiovalta; ja minä näin niiden sielut, jotka olivat teloitetut Jeesuksen todistuksen ja Jumalan sanan tähden, ja niiden, jotka eivät olleet kumartaneet petoa eikä sen kuvaa eivätkä ottaneet sen merkkiä otsaansa eikä käteensä; ja he virkosivat eloon ja hallitsivat Kristuksen kanssa tuhannen vuotta. Muut kuolleet eivät vironneet eloon, ennenkuin ne tuhat vuotta olivat loppuun kuluneet. Tämä on ensimmäinen ylösnousemus. Autuas ja pyhä on se, jolla on osa ensimmäisessä ylösnousemuksessa; heihin ei toisella kuolemalla ole valtaa, vaan he tulevat olemaan Jumalan ja Kristuksen pappeja ja hallitsevat hänen kanssaan ne tuhannen vuotta.´ (Ilmestyskirja 20:4-6)


    • Mikä_on_Suomen

      Mikä on Suomen ja suomalaisten asema Jumalan valtakunnassa ja Jeesuksessa lähitulevaisuudessa, on tietysti se elintärkeä kysymys jokaiselle suomalaiselle myös tässä ajassa ja ennenkaikkea lähitulevassa, sillä siinä on hyvin suuri ero suomalaisten kohdalla, pääseekö Jeesuksen valtakuntaa suomalaisista 5% vai 25%, ja viisaat tämän ymmärtää ja rakkaus Israelin Herraa ja lähimmäisiä kohtaan on aivan ratkaisevassa asemassa tässä ja ilman Pyhän Hengen voimaa ei todellista rakkautta voi olla kellään ihmisellä toista kohtaan eikä myöskään Jumalan vanhurskautta sydämessään.

      Esivallalla Suomessa on ihan keskeinen asema myös siinä, miten suuri osa suomalaisista tulee pääsemään Jumalan eli Jeesuksen valtakuntaan, sillä valtaa omaavina voivat estää Jumalan evankeliumin menestymistä tai sitä myös edistää omissa päätöksissään ja tästä on kysymys täysin myös Suomessa ja samoin muissa maissa myös. Missä jumalattomat hallitsevat siellä kansa kärsii, ja myös toisin päin on tämä asia, kuten voimme Raamatusta lukea Israelin hyvistä ja pahoista kuninkaista vallassaan Israelissa ja pätee myös tähän aikaan tämä sama asia. Pelkkä uskonnollisuus ei tee ketään ihmistä Jumalaa pelkääväksi ja rakastavaksi vaan tarvitaan Jeesuksessa Pyhän Hengen voima ja siunaus.

      • tottapuhut

        Niin on asiat.


    • Kyllä minäkin toivon, että joku kristallialus tempaisisi teidät jonnekkin toiselle lokaplaneetalle. Saa olla vaikka kultainen paratiisi, kunhan maa saa teistä rauhan, ei käy kateeksi puitteet. Minä en sinne halua.

      • niin_ja_onhan_teillä

        vankilat ja putkat ja muutkin pakkohoitokeinot.


      • sotatilanteessa_myös

        tykinruokaa riittää ja eikös se miinakenttien puhdistus ollut myös esillä aiemmin.


    • Eikökukaanmahda

      Löperöt päättäjät yrittävät ajaa suomea vaikeuksiin monessa suhteessa, ajattelevat vain omaa rahapussiaan. Ajattele äänestäessä nepotismin ja korruption riivaamia roistoja

      • onhan_yhteiskunta

        paljonkin laajempi kokonaisuus.


    • JohnDeBaptist

      Ei Suomen kaltaisessa maassa pitemmän päälle pärjää olemalla perse pystyssä viisi kertaa päivässä. Nälkä ja kylmäkin voi tulla.

      • Ratrettt

        Kengät riisuvat, miksei housujaankin?


    • taittaaa

      Kyllä siinä muslimaanit vielä suomessa kuriin laitetaan.Hallituksen herrat vaan ei oikein ymmärrä minkä sopan ovat aikaansaaneet.Täytyy olla kyllä kokolailla tyhmää sakkia suomen päättäjät.Oma kansa säästö- kilpailukyky talkoissa ja toisesta kädestä syydetään rahaa miljarditolkulla muslimien taskuihin että jaksavat norkoilla ja suunnitella kaikkea "hyvää"Suomen eteen.Kyllä tarttisi valan tehneet herrat laittaa näistä vakavista isänmaata loukkaavista virheistä vastuuseen.

    • valejutskut

      Terroristjutskutmiehittäälaittomastipalestiinaa

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      36
      1476
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1235
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      7
      1233
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      Hämähäkit, kotilot ja hyönteiset
      1
      1136
    Aihe