IVALOSSA VALEHOITAJA

hoitsuvaan

Ivalon terveyskeskuksessa toimi valahoitaja ehkä noin 6 vuoden ajan. Kyseinen henkilö oli jättänyt opiskelut kesken. Jossain vaiheessa tämä pääsi sairaanhoitajaksi Ivalon terveyskeskukseen, vaikka ei ollut suorittanut opiskeluja loppuun. tuossa välissä ehti olla töissä mm. valintamyymälöissä ja lentotoimistoilla eri tehtävissä. Virassa ollut vastaava (osastonhoitaja A M) oli kysynyt useita kertoja valehoitajalta tämän koulupapereita ja aina oli valehoitaja luvannut tuoda ne nähtäväksi. Koskaan ei tuonut ja tämä esimies ehti lähteä eläkkeelle. tuli uusi henkilö paikalle ja tämä oli jossain vaiheessa huomannut, että valehoitajalta puuttui todistusten tarkastelu ja hyväksyntä arkisto papereista. Tämä esimiesasemassa oleva osastonhoitaja J S oli useita kertoja pyytänyt valehoitajaa toimittamaan oppilaitoksen sairaanhoitajan todistukset, mutta valehoitaja ei niitä koskaan toimittanut. Tämä esimies J S lähti talosta pois ja valehoitaja jäi edelleen töihinsä ja nautti hyvää palkkaa. Tuli uusi esimies S K tälle valehoitajalle. Tämä oli muutaman kerran vaatinut nähtäväksi valahoitajalta papereita ja lopulta valehoitaja oli tunnustanut ettei hänellä ole koskaan ollut papereita kun ei ole suorittanut opiskeluja loppuun. Uusi esimies S K osoitti naiselle ovea ja käski poistua talosta. Inarin kunta ei ryhtynyt mihinkään toimiin, että valehoitaja oltaisiin pantu vastuuseen tai peritty väärin konstein saatu palkka takaisin. Tämä valahoitaja ehti toimia sairaanhoitajana n. 6 vuotta. Asia oli niin hävytön kokonaisuudessaan että herrat ja narrit, jotavat lääkärit, terveyslautakunta, kunnan johto ym. vaikenivat tapauksen hiljaiseksi, vaikka suuri joukko veronmaksajia tuli asiasta tietoiseksi ja ilmeisesti talon henkilökunta lähes kokonaisuudessa. Eräs henkilö oli käynyt kunnassa tiedustelemassa ko. asiaa ja asiapapereita, mitään tietoa ei koskaan saanut. Yleisen käsityksen mukaan asia on pimitetty ja haluttu suojella joitain henkilöitä . Vastaavasti muualla on oikeustapauksia joista lainvoimaiset päätökset ja jopa paljon "lievempiä" tapauksia ja näissä on valehoitajat laitettu mm. rangaistuksen ohella korvausvastuuseen.

16

844

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • entisaika

      oliha tuo uutine ainaski paikallislehessä ja sieltä tuo näky, mutta nimi ei ollu laitettu, että tässäki väärintehnytä suojeltii

      • Ilmoituksia_tekemään

        Tuollaisessa tapauksessa lehti saisi syytteen jos julkistaisi nimen. Mutta jos "valehoitajuus" vietäisiin oikeuteen ja siitä annetaan tuomio, asia olisi julkinen ja lehti voisi kertoa nimen.

        Tuossa aloitusviestissä ei mainittu että kyseisestä hoitajasta olisi tehty ilmoitus Valviraan. Kuka tahansa voi tarkistaa Julkiterhikistä jonkun terveydenhoitoalalla työskentelevän henkilön pätevyyden. Siitä vaan tekemään ilmoitusta jos tietoja ei löydy, tällainen vuosikausia kestänyt vatvominen ei auta yhtään mitään.


    • yrppä

      Minä näin kaupungilla ison joukon valepakolaisia.

    • josssittelija

      kun noita tapauksia on eri puolilta ilmaantunut julkisuuteen niin kaikissa on varmaanki se yhteinen nimittäjä " lepsuus", välinpitämättömyy, ja / tai oman aseman joutuminen vaakalaudalle. Suhteet pelaa monissa paikoissa sekä useilla on työpaikka järjestynyt jäsenkirjan perusteella. Jäsenkirjattoman vähemmistön on näköjään väistyttävä vääryyden tieltä, onko jäsenkirja/poltiikka oikea sellainen joka määrää asioissa?

    • Anonyymi

      26.6.19 Iltalehti uutisoi, että valehoitaja Kristiinankaupungista oli tuoittu petoksesta ja tuomittu lisäksi maksamaan huomattava summa takaisin palkanmaksajalle ja muita kuluja. Tämä valehoitaja oli ehtinyt toimia vain n. 3 vuotta

    • Anonyymi

      Entä jos annetaan, saa valehoitoja?
      Mitä silloin pitäisi tehdä, vai olla tekemättä mitään?

    • Anonyymi

      Ivalon valehoitajan tunnistaa puolikylää

    • Anonyymi

      Ja tämä valehoitaja näkyy edelleen välillä terveyskeskuksessa töissä. Nykyään ilmeisesti käynyt kuitenkin koulun loppuun. Kai siitäkin täytyisi selvitys tehdä kuoliko esimerkiksi hänen toimintansa aikana potilaita epämääräisesti? Niinhän on selvitetty muidenkin valelääkärien ja valehoitajien paljastuttua.

      • Anonyymi

        Valehoitajaa rangaistaan innolla. Entä jos, kun saa valehoitoa, mitä siitä seuraa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Valehoitajaa rangaistaan innolla. Entä jos, kun saa valehoitoa, mitä siitä seuraa?

        Siitä valehoidosta? Onko se kiellettyä vai ei?


    • Anonyymi

      Ja minä näin kylällä vzlesaamelaisia.

    • Anonyymi

      moraaliton henkilö, sopiva kauppaan tai finavialle

    • Anonyymi

      Karigasniemellä valepedofiili. Kovasti kohistiin keväällä että ollut vuoden vankilassa tutkittavana jostakin Ja syksyllä syytetään. Taitaa se ainakin olla tietokoneajan virhe.

      Jos haluaa olla pahantahtoinen lähimmäistä kohtaan, taitavat nörtit osaavat siirtää toisten koneille vaikkapa alastomia lasten kuvia. Sitten ilmoitus poliisille että tutkikaa.

      Ja kiinni jää kusipää-äijä eikä osaa selittää miksi koneella on sellaisia kuvia.

      • Anonyymi

        näitä moraalittomia on tyrjyllä paikkaan jos toiseen. Pitäs panna ulos jo epärehellisyyden vuoksi ja ainakin maksamaan petoksella saamansa palkka takaisin ja valvojat vastuuseen, korvausvastuu.


      • Anonyymi

        höpötä mitä höpätät mutta valehoitaja on aina valehoitaja ja on leima otsassa lopunikäänsä, että olisi fiksu kun häipyisi kyläkuvasta ja maksaisi petokseella saamansa rahat takaisin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        höpötä mitä höpätät mutta valehoitaja on aina valehoitaja ja on leima otsassa lopunikäänsä, että olisi fiksu kun häipyisi kyläkuvasta ja maksaisi petokseella saamansa rahat takaisin.

        Onhan valelääkärikin, toimi tk:ssa 10v, nyt linnassa. Kuittasi hyvät rahat..
        Päivääkään ei opiskellut alaa...

        .


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5078
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3327
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1472
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1307
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1000
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      908
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe