RJF auto Valkeakoski erittäin huono kokemus

Ostin auton 16.12.2015 RJF autolta myyjä Jarkko Flinckiltä käytetyn A150 Mersun ajettu 142.000km. Ostohetkellä ilmoitin viasta ja RJF auton Jarkko Flinck vastasi nopeasti että syy siihen oli kun moottori juuri pesty. Uskoin häntä ja lähdin autolla kotia kohti. Kitinä ei loppunut joten vein auton tarkastettavaksi Vantaan Mekonomen huoltoon 4.2.2016 Jakopäänkopan tiiviste vuotaa öljyä moniura hihnalle. Hinta arvio jos pelkkä tiiviste vaihdetaan noin 900e ilman tietämystä että moottorissa oli paljon muutakin vikaa. RJF auto Jarkko Flinck kiistää kaiken.
Vein auton toiseen huoltopaikkaan Kauklahteen 17.2 saadakseni toisen kannan asiaan. Sama arvio, Jakopäänkopan tiiviste vuotaa öljyä moniura hihnalle aiheuttaen kitinän ja oli epäilystä jostain mahdollisesta muustakin ongelmasta, koska sinne on lisätty sinne kuulumatonta tiivistemassaa. Varovainen arvio oli 1400-1700e koska moottoria ei ole purettu. RJF auto Jarkko Flinck kiistää kaiken. Kehottaa tuoman auton Vaajakoskelle jossa hänen luottomekaanikko katsoo asiaa. Katsoin parhaakseni jonkun muun puolueettoman tutkia ongelmaa.
Moottori lopulta purettiin Tallinnassa Mersuihin erikoistuvassa korjaamossa jolla 15 vuoden kokomus vain mersuista.
Moottorin jakoketjun kotelo on rikkonut sylinterin kannentiivisteen asennusvirheen vuoksi ja sen seurauksena moottori vuotaa öljyä.
On myös tärkeää huomioida, että aikaisemmin suoritetuissa korjauksissa oli käytetty liian paljon tiivistemassaa, joka on päätynyt öljypumppuun sekä sieltä eteenpäin moottorin öljykanaviin. Tämä voi johtaa voitelujärjestelmän tukoksiin ja aiheuttaa moottorille vakavia voiteluongelmia.
Tarkemmassa tarkastuksessa myös havaittiin, että nokka-akselin ja kampiakselin keskinäinen ajoitus oli 18 astetta pielessä ja jakoketjussa oli havaittavissa merkkejä ketjun venymisestä. Tämän johdosta on välttämätöntä vaihtaa jakoketju sekä jakoketjun kiristin. Virheellinen moottorin ajoitus johti virheelliseen kampiakselin tuuletukseen ja sen johdosta moottorin ilman otto järjestelmään on päässyt öljyä.
Asianmukaisen korjauksen mahdollistamiseksi moottori on irrotettava autosta yhdessä vaihteiston ja moottorin apurungon kanssa. Vasta sen jälkeen päästään irrottamaan sylinterilohko yhdessä jakopään kotelon kanssa. Lopputulos oli 30h töitä ja muut varaosat päälle yhteensä 1700e Tallinnassa. Kuinka paljon se olisi ollut Suomessa veikkaan että lähelle 4000e.
RJF auto Jarkko Flinck lupasi hyvittää 200e vaikka asia ei heille kuulu, koska auto oli ehjä ostettaessa.
Vein asian kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn ja päätös lopulta tuli 24.1.2017
Kuluttajariitalautakunta suosittaa että RFJ auto maksaa minulle 600e
Päätös oli yksimielinen. Ei ole maksanut. EN SUOSITTELE kenellekkään asioimista RJF auton kanssa. Tulen viemään asian käräjäoikeuteen tämän katson loppuun asti.
Ilmianna
Jaa

54 VastaustaEi ota käräjäoikeus tuollaista taskuraha kiistaa käsiteltäväkseen. Kuluttajariitalautakunnan päätös on todellakin vain suositus, jota ei tarvitse noudattaa.

Suosittelen uuden auton ostoa, mikäli takuun haluaa, mutta ilmeisesti sinunkin tapauksessa taloudelliset realiteetit estivät tämän mahdollisuuden...
Ilmianna
Jaa
Ehkä sinun kannattaisi tuulettaa kampiakseliasi jossain muualla kuin käräjillä, säästyypähän rahat sitten seuraavaan remonttiin.
Ilmianna
Jaa
Siis...
"Kuluttajariitalautakunta suosittaa että RFJ auto maksaa minulle 600e
Päätös oli yksimielinen. Ei ole maksanut. Tulen viemään asian käräjäoikeuteen tämän katson loppuun asti."
...lakia ja oikeutta tulkinneen kuluttajariitalautakunnankin mielestä aiheellinen "vastaantulo" olisi 600euroa, eikä siis lähellekään sinun järjetön vaatimuksesi "takuuseen".

Se on tottakai harmillista, ettei autoliike halua tuota suositusta noudattaa, mutta kannattaako oikeutta lähteä käymään 600euron tähden? No, ilmeisesti "kannattaa", kun niin aiot tehdä. Onnea vaan...
Ilmianna
Jaa
Tottakai kannattaa. Oikeus on varmasti jo olevan päätöksen kannalla ja liike häviää varmasti ja maksaa kulut. Ei mitään epäselvää.
Ota autoasioihin erikoistunut juristi niin tietää mistä puhutaan.
Ilmianna
Jaa
Hieman jättäisin nyt tilaa sillekin, että kuulimme vain yhden osapuolen tarinan tapahtuneesta...

Lisäksi autoliike on kertonut tutkivansa auton, mutta ostaja ei ole liikkeelle antanut tätä mahdollisuutta. Myyjäliikkeen ensisijainen vastuu on vikojen korjaus.

En ihmettele että korvauksia ei ole maksettu.

Auton ostajankin toiminta on hieman erikoista, jos tiedossa on että autossa on vika, niin miksi se piti mennä ostamaan?

Lisäksi hänen tulisi myös ymmärtää että 140tkm ajettu auto on käytetty, eikä enää uudenveroinen. Sen elinkaareen mahtuu kaikenlaista kulumaa, väärää käyttöä, väärää huoltoa jne.

Autoliikkeellä on tottakai jonkinlainen vastuu myymistään autoista. Myytävien autojen tulisi olla ikää / kilometrejä vastaavassa kunnossa. Eiköhän tuo ole ollut ihan just sellainen mitä 140tkm ajettu voi olla.

Onnea oikeuteen.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Käräjäoikeuden tulee muuten ottaa kaikki asiat käsittelyyn, olkoon rahallinen arvo vaikka 1 euron. Autoliikkeellä on vastuu ajoneuvon kunnosta siinä määrin kuin sen voi olettaa olevan annettujen tietojen perusteella. Myös piilevät viat kuuluvat vastuuseen. Korjauksesta ei saa aiheutua kuluja kuluttaja-asiakkaalle, ei aiheuttaa kohtuutonta haittaa tai viivyttelyä.

Mikäli autoliike ei korjaa vikaa, joka ilmenee kohtuullisessa ajassa, eikä johdu normaalien kuluvien osien vaihdosta, asiakas voi tarkistuttaa vian ja korjauttaa sen autoliikkeen laskuun. Toki tulee olla varma, että on oikeassa. Asiakas voi vaatia kaupan purkua, pidättää osan maksusta, kääntyä kuluttajariitalautakunnan puoleen tai suoraan käräjäoikeuteen. Kotivakuutuksen oikeusturva tai varallisuuden perusteella myönnettävä oikeusapu ovat taloudellisena tukena.

Asiakkaan ei pidä tyytyä autoliikkeiden vastauksiin, kun kuluttajansuojalaki mahdollistaa muunlaisen menettelyn: ulosotto ja konkurssiin hakeminen ovat myös mahdollisia oikeuden päätöksen jälkeen. Myös tutkintapyyntö ja rikosoikeudellinen prosessi on mahdollinen petosnimikkeellä.

Tämä autoliike tuntuu tekevän iloisesti autokauppoja luottaen kuluttajien tietämättömyyteen ja tyytymiseen asiain tilaan ja väittää kirkkain silmin, ettei asiaa ole reklamoitu tai annettu tilaisuutta todeta tai korjata vikaa. Tuttu katsastusmies iskee paperiin leiman, olkoon kosla millainen tahansa. "Luottokorjaamo" toteaa vian ja "korjaa". Tähän ei tarvitse tyytyä.

Rohkeasti asiaa eteenpäin, kysymyksessä on usein suuri summa, joka näin menee petosmiesten kukkaroon.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Edellinen käyttäjä joka on tuonut auton vaihdossa on jättänyt kertomatta pari asiaa piilevät viat ja pessyt kätensä aivan joka päivästä paskaa minkä myyjä saa niskoilleen tuskin liikkeesä rikkovat autot ennen myyntiä vai?
Ilmianna
Jaa
Häviät 100-0 takuuvarmasti ja kulut on n. 20 000€ ja + mitä liike vaatii nimensä lokaamisesta, vanha auto käsitellään aiempien päätösten valossa aina, ostajan täytyy tietää valossa, no tulee kokemusta pojalle oikeasta ja väärästä, krl:ta on aina ostajan puolella, ko katsoo kokonaisuutta ja oikeaa oikeutta.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
...sieltähän oli KRL:stä jo suositus saatu: 600euroa.
Itse vikahan on n.200euron tiiviste, jonka vuotaminen on vanhassa autossa "normaalia kulumista" ja liikkeen tarjoama 200euroa perustuu varmastikin tähän osan hintaan; "maksamme osan, asiakas vaihtotyön" -tyylinen sovittelu?

Siitä 200euroa-600euroa summasta käsittääkseni aloittaja lähtee "sotimaan" ja sen "sodan" järkevyyden kyseenalaistin ja samalla toki ihmettelin, miksi ei liike ole tuota noudattanut. Voi toki heilläkin tähän olla ihan perustellut syynsä, kuten tuossa joku viittasikin "kuulimme vain yhden osapuolen tarinan tapahtuneesta..."
Jos ja aloittajan tekstin perusteella _kun_ kyseessä on erityisen valitusherkkä "minä kyllä tiedän oikeuteni" -asiakas, jonka mielestä autossa oli "takuu", niin voi hyvinkin olla että liike on vittuunnuksissaan päättänyt olla korvaamatta vinkujalle euroakaan ja katsoa vaikka oikeuden päätökseen asti, montako satasta oikeasti joutuvat hyvittämään.

Kuten sanoin aloittajallekin, niin onnea oikeuteen myös kyseiselle autoliikkeelle. Itse kuitenkin pidän tällaisia "satasten juttuja" molemmin puolin ihan aasin toimintana ja oikeuslaitoksen turhana rasittamisena.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Terve Jarkko Liimatainen Virtual Design Rendering Oy! Sain toki s postisi jossa kerroit että tällainen päätös on kuluttujariitalautakunnasta tullut. Samassa viestissä sanoit että jos maksua ei ole suoritettu 17.2 mennessä, viet asian käräjäoikeuden ratkaistavaksi. Jos ja kun tällainen päätös tulee meillekkin, varmasti maksamme summan tilillesi hetimiten, älä huoli! Tällä hetkellä olemme viestisi varassa kun päätös ei ole vielä meille tullut. Sehän tulee kirjattuna kirjeenä jossainkohtaa myös meille! Hienoa että tapasi hoitaa asioita on näinkin fiksu.
Nimeni muuten kirjoitetaan yhdellä k kirjaimella.

T : Jarko F, RJF
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Homma siis hoidossa!
"Jos ja kun tällainen päätös tulee meillekkin, varmasti maksamme summan tilillesi hetimiten, älä huoli! "

...eli aloitus on kuin onkin asiaton solvaus, jossa autoliike ja jopa liikkeen edustaja katsottiin oikeudenmukaiseksi nimeltä mainita. Hyvä, että liikkeen edustaja "bongasi" tämän paskansuollon tältä palstalta ja julkisti myös kuspää asiakkaan tiedot. Näin se on tasapuolista molemmille ja voidaan myös valittajan "taustoja" hahmottaa!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
homma.hoidossa.com kirjoitti:
Homma siis hoidossa!
"Jos ja kun tällainen päätös tulee meillekkin, varmasti maksamme summan tilillesi hetimiten, älä huoli! "

...eli aloitus on kuin onkin asiaton solvaus, jossa autoliike ja jopa liikkeen edustaja katsottiin oikeudenmukaiseksi nimeltä mainita. Hyvä, että liikkeen edustaja "bongasi" tämän paskansuollon tältä palstalta ja julkisti myös kuspää asiakkaan tiedot. Näin se on tasapuolista molemmille ja voidaan myös valittajan "taustoja" hahmottaa!
Ja kun vilkasee tuosta yhden kirjoituksen linkistä, aloittajan yhtiön taloustilanteen, näkeekin aivan selvästi mikä on "itkun" perimmäinen syy.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
"Asianmukaisen korjauksen mahdollistamiseksi moottori on irrotettava autosta yhdessä vaihteiston ja moottorin apurungon kanssa. "

Tuossa A-mersussa on moottori rakennettu sillä tavalla, että jopa starttimoottorin vaihtaminen vaatii moottorin irrottamisen autosta. Voimakkaasti kallistettu moottori on puolittain auton alla.

http://www.aclassinfo.co.uk/W168/A160 cut away engine.JPG

Jos / kun tuollaiseen toteutukseen joutuu tekemään mitään korjauksia, se maksaa aina enemmän kuin ns perinteisin tavoin toteutetussa ratkaisussa.

Tuollaista ei oikeastaan kenenkään kannata ostaa. Korjaukset maksaa sen verran paljon että normaaliauton ylläpito jää merkittävästi halvemmaksi. Vielä kun kyseistä mallia käsittelevällä sivulla kerrottiin että jakoketjun katkeamiset on hyvin tyypillisiä ongelmia, joiden seurauksena auto menee usein romuksi, en näe mitään hyviä perusteluita ostaa tuollaista.
Ilmianna
Jaa
Kyllä on ihme piipitystä asiasta jossa auton ostaja kirjoittaa sontaa oletuksella että autoliike on jättänyt maksamatta jotain. Mielestäni tuollaisen A-mallin neiti Mersun ostaja joka selvästikin on rahaton niin kannattaisi ottaa selvää kuluttajariitalautakunnasta ovatko he toimittaneet asiasta päätöksen kyseiselle liikkeelle ennen kuin lähtee rahapulassaan lokaamaan yksityisyrittäjää.
Suosittelen nyt tuohon pahaan oloon minkä auton korjauskustannukset ovat aiheuttaneet niin kun korvaukset näemmä tulet saamaan niin ostamaan muutaman metrin mekkokangasta, lumenen luomiväriä ja huulipunaa jotka käyvät sävyltään yhteen tuollaiseen söpöön pikku mersuun.
On meitä joka lähtöön, huhhuh!
Ilmianna
Jaa
Huhhuh...?!?
"Kehottaa tuoman auton Vaajakoskelle jossa hänen luottomekaanikko katsoo asiaa. Katsoin parhaakseni jonkun muun puolueettoman tutkia ongelmaa.
Moottori lopulta purettiin Tallinnassa..."

=> Miten voit noin TÖRKEÄSTI SIVUUTTAA myyjäliikkeen OIKEUDEN itse todeta vika, jos sellainen on ja jos sellaisen kunnostukseen kuitenkin VAADIT liikettä osallistumaan!?!?! Absoluuttisen törkeätä toimintaa sinulta Jarkko (nimi oletus yllä vastineesta)!

"Lopputulos oli 30h töitä ja muut varaosat päälle yhteensä 1700e Tallinnassa. Kuinka paljon se olisi ollut Suomessa veikkaan että lähelle 4000e."

=> Kuinka paljon se olisi maksanut LIIKKEEN VALITSEMASSA (laillinen oikeus olisi ollut liikkeen osoittaa korjauspaikka!) korjaamissa? Vaikkaan että tonnin, joten 200euron liikkeen osallistuminen oli ihan oikeansuuntainen, sinäkin olisit selvinnyt halvemmalla kuin nyt ja saanut tämän mielipahan pois päiväjärjestyksestä parissa kk:ssa kun nyt menee pari vuotta ja mielipaha jää kuitenkin.

Oli miten oli, tulen mielenkiinnosta seuraamaan miten sinulle Jarkko käy, kyseiselle autoliikkeellehän tässä kävi ja tulee käymään jatkotoimissakin ihan hyvin, sinusta Jarkko yritystoimintoinesi (oletus yllä sanotusta) en ole ihan niin varma.
Ilmianna
Jaa
Heh...
"Tulen viemään asian käräjäoikeuteen tämän katson loppuun asti."

...niin, jos rahat riittää oikeudenkäyntiin?
https://www.asiakastieto.fi/yritykset/fi/virtual-design-rendering-oy/20561892/yleiskuva
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
6 VASTAUSTA:
Omavaraisuusaste ratkaisee enemmän kuin yhden vuoden tappio, eipä näytä mitään hätää olevan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Menkääköyhättöihin kirjoitti:
Omavaraisuusaste ratkaisee enemmän kuin yhden vuoden tappio, eipä näytä mitään hätää olevan.
...ja sinustako 29% omavaraisuusaste on ihan ok? Minusta ei ole.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
ddd.ddd kirjoitti:
...ja sinustako 29% omavaraisuusaste on ihan ok? Minusta ei ole.
Omavaraisuusasteen viitearvot:

Erinomainen: yli 50 %
Hyvä: 35 – 50 %
Tyydyttävä: 25 – 35 %
Välttävä: 15 – 25 %
Heikko: alle 15 %
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
ddd.ddd kirjoitti:
...ja sinustako 29% omavaraisuusaste on ihan ok? Minusta ei ole.
Ja sitten perusteluita? Mitä ongelmia on tiedossa ja voiko omavaraisuusasteeseen vaikuttaa suunnittelulla?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
BuuhaaBeetee kirjoitti:
Ja sitten perusteluita? Mitä ongelmia on tiedossa ja voiko omavaraisuusasteeseen vaikuttaa suunnittelulla?
Pullistelette osaamistasoanne esille, vaikka mitään faktoja ei ole tiedossa. Sarvet kalisee vaikka naarasta ei ole lähimaillakaan.

Testosteronia ilmassa. Se on kevät.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
BuuhaaBeetee kirjoitti:
Ja sitten perusteluita? Mitä ongelmia on tiedossa ja voiko omavaraisuusasteeseen vaikuttaa suunnittelulla?
Perustelut:
Kuten yllä joku summasikin, 29% omavaraisuusaste ei ole hyvä. Tämä on fakta.

Lisäksi -1900% liiketoiminnan tuloslasku antaa viitteitä ongelmista, kuin myös -2300% liikevoiton aleneminen kertoo karusti, että jotain on menossa huonoon suuntaan ja kuten yllä todettua; saattaa hyvinkin vaikuttaa "itkuherkkyyteen" ja omien ongelmien sysäämiseen muiden syyksi ja maksettavaksi. Kuten tässä taisi päästä käymään...
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Paskoja vehkeitä ei pidä mennä ostelee, vain laadukas riittää meille!
Ilmianna
Jaa
Harvemmin se virhevastuu niin toimii, että korjautetaan auto ja sitten mennään pullistellen lyömään laskua myyjän kouraan.

Tuossakin myyjä tarjoutui tutkituttamaan auton, ei kelvannut.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
9 VASTAUSTA:
Virhevastuu ei KOSKAAN toimi niin... kuten ei tässäkään tapauksessa tietenkään toiminut ja siitäkös aloittaja mielensäpahoittajaksi muuntui.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Koska tuon hintaisissa ei virhevastuulla ole mitään käytännön merkitystä, niin osta yksityiseltä ja korjaa auto autoliikkeen osuudella saat valmiiksi korjatun auton samaan rahaan.
Autoliike on aina voittoa tai ainakin sitä yrittävä tekevä yritys, joka ei myöskään harrasta hyväntekeväisyyttä, ei nyt eikä koskaan. Osta aina edullisesti yksityiseltä ja pidä pieni puskuri korjausrahaa tallessa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Evernewer kirjoitti:
Koska tuon hintaisissa ei virhevastuulla ole mitään käytännön merkitystä, niin osta yksityiseltä ja korjaa auto autoliikkeen osuudella saat valmiiksi korjatun auton samaan rahaan.
Autoliike on aina voittoa tai ainakin sitä yrittävä tekevä yritys, joka ei myöskään harrasta hyväntekeväisyyttä, ei nyt eikä koskaan. Osta aina edullisesti yksityiseltä ja pidä pieni puskuri korjausrahaa tallessa.
?
"Koska tuon hintaisissa ei virhevastuulla ole mitään käytännön merkitystä..."

Olihan tuossa 600euron merkitys. Lopeta paskan puhuminen.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
ddd.ddd kirjoitti:
Virhevastuu ei KOSKAAN toimi niin... kuten ei tässäkään tapauksessa tietenkään toiminut ja siitäkös aloittaja mielensäpahoittajaksi muuntui.
Seisooko nyt, kun pääsit pullistelemaan?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
ddd.ddd kirjoitti:
?
"Koska tuon hintaisissa ei virhevastuulla ole mitään käytännön merkitystä..."

Olihan tuossa 600euron merkitys. Lopeta paskan puhuminen.
Paskan puhuminen? Niin, sinultahan se sujuu luonnostaan? Hengityksesi ainakin haisee aivan paskalle?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Pelkääbaskaatulee kirjoitti:
Paskan puhuminen? Niin, sinultahan se sujuu luonnostaan? Hengityksesi ainakin haisee aivan paskalle?
Niin juuri: paskan puhuminen.
Vai miten tulkitset itse tämän dilemman muuksi kuin paskan puhumiseksi:

"Kuluttajariitalautakunta suosittaa että RFJ auto maksaa minulle 600e
Päätös oli yksimielinen."

Ja sinä paskaa puhuen väität:
"Koska tuon hintaisissa ei virhevastuulla ole mitään käytännön merkitystä..."

Minun mielestäni 600euroa on kohtuullisen paljon rahaa, ainakaan se ei ole täysin merkityksetön rahasumma, kuten sinä paskaa puhuen väitit.

Minulta toki sujuu, kiitos huolissaan olostasi, monikin asia ihan luonnostaan. Esimerkiksi hampaiden pesu, joten hengitykseni on aina pastillinraikas! Väärän tiedon levittely, toisin sanoen paskan puhuminen, ei suju oikein millään... ei luonnostaan eikä kovin helposti edes väkisin vääntämällä, kun olen kuitenkin saanut sellaisen kasvatuksen että paskan puhumisella ja valehtelulla ei elämässä pärjää. Suosittelen sinullekin edes vähentämään paskan puhumista, voit iloisesti yllättyä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Paskaa tuntuu tulevan ulos suu ruskeana. Kerroppas ruskeasuu paljonko 6000 autosta jää liikkeelle voittoa kaikkien kulujen jälkeen 1000-1500? Et varmaankaan uskalla muuta sanoa kuin ympäripyöreitä ruskeavanaisia paskanpuhujan sanoja ja änkyttää asian vierestä? siihen luonteesi riittää? ei suoraselkäiseen totuuteen? Jos ostan liikkeen 6000 euron auton 4500-5000 eurolla yksityiseltä jää vielä korjausrahaa ihan hyvin yli, eikä tarvitse haistella karmeaa löyhkää jota pulppuaa joka sanalla ihrapalleron suusta.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Bbooomm kirjoitti:
Paskaa tuntuu tulevan ulos suu ruskeana. Kerroppas ruskeasuu paljonko 6000 autosta jää liikkeelle voittoa kaikkien kulujen jälkeen 1000-1500? Et varmaankaan uskalla muuta sanoa kuin ympäripyöreitä ruskeavanaisia paskanpuhujan sanoja ja änkyttää asian vierestä? siihen luonteesi riittää? ei suoraselkäiseen totuuteen? Jos ostan liikkeen 6000 euron auton 4500-5000 eurolla yksityiseltä jää vielä korjausrahaa ihan hyvin yli, eikä tarvitse haistella karmeaa löyhkää jota pulppuaa joka sanalla ihrapalleron suusta.
Sellaisesta autosta, josta liike pyytää 6000,-, yksityiset pyytää 7-8000 ja yleensä autossa on yli 6000,- loppuvelkaa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Bbooomm kirjoitti:
Paskaa tuntuu tulevan ulos suu ruskeana. Kerroppas ruskeasuu paljonko 6000 autosta jää liikkeelle voittoa kaikkien kulujen jälkeen 1000-1500? Et varmaankaan uskalla muuta sanoa kuin ympäripyöreitä ruskeavanaisia paskanpuhujan sanoja ja änkyttää asian vierestä? siihen luonteesi riittää? ei suoraselkäiseen totuuteen? Jos ostan liikkeen 6000 euron auton 4500-5000 eurolla yksityiseltä jää vielä korjausrahaa ihan hyvin yli, eikä tarvitse haistella karmeaa löyhkää jota pulppuaa joka sanalla ihrapalleron suusta.
Onpa ihmisillä paha olla elämänsä kanssa.

Täällähän se on helppo levitellä koko kansan nähtäväksi kun kukaan ei tunnista.
Muistakaa öykkäröidä liikenteen seassa myös, se on kovin suosittua puuhastelua kaltaisillenne pahoinvoiville.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Olin lähdössä Akaasta Koskiin autokaupoille, markkinoin peruskoulutuksen Koskissa aikoinaan saaneena suunta muuttui Tampereelle.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Minä taasen meinasin antaa taloni suunnittelun Virtual Design Rendering Oy:n tehtäväksi, mutta onkin syytä tarkistaa suunnitelmaa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Ei jobbariliikkeistä kannata mitään ostaa. Aina tulee kusetetuksi.
Ilmianna
Jaa
Saimme vihdoin kuluttajariitalautakunnan päätöksen meillekkin. Päätöksessä suositeltu 600e on maksettu asiakkaalle. Päätöshän nojasi täysin asiakkaan kertomukseen asiasta. Meille ei annettu mahdollisuutta autoa tutkia vaikka sitä pyysimme. Mutta loppu hyvin, toivottavasti kaikki hyvin.

T Jarko RJF
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
4 VASTAUSTA:
Voehan bärce....mitä skeidaa koko show!!!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Nonnih.
"Päätöksessä suositeltu 600e on maksettu asiakkaalle. Päätöshän nojasi täysin asiakkaan kertomukseen asiasta. Meille ei annettu mahdollisuutta autoa tutkia vaikka sitä pyysimme."

Ja vaikka toimittekin omasta puolestanne kuten virhevastuuasioissa laki määrää, tämä mielensäpahoittaja aloitti liikettänne ja sinua Jarko henkilökohtaisesti herjaavan keskustelun. Ihmetellä täytyy, kun jäljempänä vielä selvisi, että aloittaja itsekin on yrittäjä!? Todellakin; kunnon skeidaa koko show ja show:n pellenä hääräsi mr Liimatainen.
Ymmärtääköhän edes hävetä?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
toinenkauppias_ kirjoitti:
Nonnih.
"Päätöksessä suositeltu 600e on maksettu asiakkaalle. Päätöshän nojasi täysin asiakkaan kertomukseen asiasta. Meille ei annettu mahdollisuutta autoa tutkia vaikka sitä pyysimme."

Ja vaikka toimittekin omasta puolestanne kuten virhevastuuasioissa laki määrää, tämä mielensäpahoittaja aloitti liikettänne ja sinua Jarko henkilökohtaisesti herjaavan keskustelun. Ihmetellä täytyy, kun jäljempänä vielä selvisi, että aloittaja itsekin on yrittäjä!? Todellakin; kunnon skeidaa koko show ja show:n pellenä hääräsi mr Liimatainen.
Ymmärtääköhän edes hävetä?
Vilkaisitko tuosta ylempänä olevasta linkistä, miten "tuloksekkaasti" mr Liimatainen liiketoimintaansa on hoitanut? Siitähän on suoraan luettavissa, mistä mr liimataisen itkuherkkyys johtuu.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
selvästinäkee kirjoitti:
Vilkaisitko tuosta ylempänä olevasta linkistä, miten "tuloksekkaasti" mr Liimatainen liiketoimintaansa on hoitanut? Siitähän on suoraan luettavissa, mistä mr liimataisen itkuherkkyys johtuu.
Toki vilkaisin... ja tokihan ne on "vaan numeroita", mutta melkoisia miinus-% on saanut osakseen. Syystä tai toisesta ja tottahan se on, että kun omalla tyhjällä lompakolla hieroo otsaansa niin oman autonsa korjauksen maksajaksi helpostikin hakee maksajaa jostain muualta. Siltikin, tuntuu "pahalta" että toinen yrittäjä yrittää teloa toisen yrittäjän elantoa keskustelupalstoilla nimeltä yrittäjänkin mainiten paskaa levittelemällä. Ja ihan syyttä, kuten tässä on julki tulotu.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
300€ myydää 3000€ kannattaa Liike kiini
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Tee itse perässä, muuta 300 kolmeksituhanneksi niin et ehdi täällä häpeen ja jännitteleen masentuneisuuttasi kateellisena.......
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Vapaus valita! Ole Hilja Prk...
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Jarkot haistakaa paska molemmat.
Ilmianna
Jaa
Tämä autokauppa jatkaa samaa touhua edelleen, pakoilee vastuuta nyt toisessa tapauksessa!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Kerro toki enemmän.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Höpö höpö paska puhetta. Otappas yhteyttä liikkeeseen äläkä täällä sössötä paskaa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Ei sinun omaa autoasi kukaan puolestasi maksa tai korjaa, vastuu on aina omistajalla, ei arvon autoliikkeet ole mitään Pelastusarmeijoita jotka holhoo kokomaailman rikkinäisiä autoja, koita nyt hyvä lapsi käsittää sekin asia.
Korjauta tai korjaa itse romusi niin se vain aina menee, kaikki muu on omaa mielikuvitustasi, paina se visusti mieleesi mäysti.
Ilmianna
Jaa

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Taitavat muuten olla useat kommentit RJF-auton Jarkon (yhdellä k-kirjaimella) tai "kollegansa" kirjoittamia. Perustellusta asiasta saa ja pitää reklamoida. Jolleivat asiakkaat sitä tee, taskusta taskuun -autokauppiaat eivät koskaan opi ottamaan lainmukaista vastuuta kauppatavaarastaan.
Ilmianna
Jaa
Ihan vitun kusettajia koko pulju! Älkää ihmiset tehkö sitä virhettä että teette kauppaa tän kusipään kanssa. Rekisteriotteesta nyppästy korjauskehotus lappu pois. Koneessa ei tippakaan öljyä ja ilmoituksessa lukeneista varusteista ei ollut puoliakaan 😂
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
VALKEAKOSKI on siis kusipäitä täynnä, sinä mukaan lukien vtun Urpo.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Mitähän varusteita jäi puuttumaan?
Kai olit asiasta yhteydessä kuluttajaneuvontaan?
Kannataa muuten koeajolla tutkia että löytyykö koneesta öljyä ja että listatut varusteet myös löytyy autosta, se kun vähän on myös koeajon tarkoitus.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Muuta sinne Tallinnaan pysyvästi
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

RJF auto Valkeakoski erittäin huono kokemus

Ostin auton 16.12.2015 RJF autolta myyjä Jarkko Flinckiltä käytetyn A150 Mersun ajettu 142.000km. Ostohetkellä ilmoitin viasta ja RJF auton Jarkko Flinck vastasi nopeasti että syy siihen oli kun moottori juuri pesty. Uskoin häntä ja lähdin autolla kotia kohti. Kitinä ei loppunut joten vein auton tarkastettavaksi Vantaan Mekonomen huoltoon 4.2.2016 Jakopäänkopan tiiviste vuotaa öljyä moniura hihnalle. Hinta arvio jos pelkkä tiiviste vaihdetaan noin 900e ilman tietämystä että moottorissa oli paljon muutakin vikaa. RJF auto Jarkko Flinck kiistää kaiken.
Vein auton toiseen huoltopaikkaan Kauklahteen 17.2 saadakseni toisen kannan asiaan. Sama arvio, Jakopäänkopan tiiviste vuotaa öljyä moniura hihnalle aiheuttaen kitinän ja oli epäilystä jostain mahdollisesta muustakin ongelmasta, koska sinne on lisätty sinne kuulumatonta tiivistemassaa. Varovainen arvio oli 1400-1700e koska moottoria ei ole purettu. RJF auto Jarkko Flinck kiistää kaiken. Kehottaa tuoman auton Vaajakoskelle jossa hänen luottomekaanikko katsoo asiaa. Katsoin parhaakseni jonkun muun puolueettoman tutkia ongelmaa.
Moottori lopulta purettiin Tallinnassa Mersuihin erikoistuvassa korjaamossa jolla 15 vuoden kokomus vain mersuista.
Moottorin jakoketjun kotelo on rikkonut sylinterin kannentiivisteen asennusvirheen vuoksi ja sen seurauksena moottori vuotaa öljyä.
On myös tärkeää huomioida, että aikaisemmin suoritetuissa korjauksissa oli käytetty liian paljon tiivistemassaa, joka on päätynyt öljypumppuun sekä sieltä eteenpäin moottorin öljykanaviin. Tämä voi johtaa voitelujärjestelmän tukoksiin ja aiheuttaa moottorille vakavia voiteluongelmia.
Tarkemmassa tarkastuksessa myös havaittiin, että nokka-akselin ja kampiakselin keskinäinen ajoitus oli 18 astetta pielessä ja jakoketjussa oli havaittavissa merkkejä ketjun venymisestä. Tämän johdosta on välttämätöntä vaihtaa jakoketju sekä jakoketjun kiristin. Virheellinen moottorin ajoitus johti virheelliseen kampiakselin tuuletukseen ja sen johdosta moottorin ilman otto järjestelmään on päässyt öljyä.
Asianmukaisen korjauksen mahdollistamiseksi moottori on irrotettava autosta yhdessä vaihteiston ja moottorin apurungon kanssa. Vasta sen jälkeen päästään irrottamaan sylinterilohko yhdessä jakopään kotelon kanssa. Lopputulos oli 30h töitä ja muut varaosat päälle yhteensä 1700e Tallinnassa. Kuinka paljon se olisi ollut Suomessa veikkaan että lähelle 4000e.
RJF auto Jarkko Flinck lupasi hyvittää 200e vaikka asia ei heille kuulu, koska auto oli ehjä ostettaessa.
Vein asian kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn ja päätös lopulta tuli 24.1.2017
Kuluttajariitalautakunta suosittaa että RFJ auto maksaa minulle 600e
Päätös oli yksimielinen. Ei ole maksanut. EN SUOSITTELE kenellekkään asioimista RJF auton kanssa. Tulen viemään asian käräjäoikeuteen tämän katson loppuun asti.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta