Voice of Finland 2017, voi perselomeus, niin ootin

Katsottuon

Joopa joo, kyllä on tällä kertaa Voice of Finland täysin perseestä. Aina seurannut ja odottanut. Nyt tosi pettymys. Valmentajat mukamasten niin ammatti-ihmisiä. Ainoat musiikin, kaikilla aloilla ja kategorioissa olevat asiantuntijat, joilla on herkkä ja sävelaloja ja yleensäkin äänialoja ja äänenkavalkaadeja tuntevat ihmiset ovat Monroe ja kenties Redrama. Kyllä on turhauttavaa katsoa tuollaista tyhjänpäiväistä paskaa. Valmentajien kopit pitäisi olla suljettuja, ku katsotaan koko ajan, mitä joku painaa, sitten painetaan. Ja se yksi : kun tää on mulle niin tärkee biisi. Mitä se siellä yleensä tekee: purkamassa pahaa oloaan, kuin kaikki ei oo mennytkään niin kuin putkeen. Ja elämässähän käy yleensä niin. J
os on tyhjät polvipussit, niin ei se pörssikään paljon paina. Blondiinikin arvostelee , ja kikattaa hermostuneena, kun ei tiedä mitä sanoa. Kyllä on pakko sanoa, että jos ei Monroeta olis siiinä, niin voi suoraan sanoottuna, lopettakaa.

18

815

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • onnetontatouhua

      Ihmettelen miksi tuomaristoon ei oteta pitkän linjan ammattilaisia. Vaan aina näitä nuoria typyjä. Onhan tässä maassa lahjakkaitakin.

    • käytettytunnus

      Ei kannata ottaa liian vakavasti, viihdettähän tämä on. Siitä kuitenkin samaa mieltä, että ilman Monroetta ohjelma olisi selvästi heikompi katsomiselämys. Toivottavasti tulee edelleen lisäkausia, eikä tuleva Idols jostain syystä kampea edelle, mitä tosin vaikea uskoa.

    • sivustaseuraaja3

      olli tekee aina kuin kuin konkari herra. pois vaan!

    • PettynyVOFkatsoja

      Vitun tyhmä ohjelma, se PASKA joka laulaa ensin pääsee jatkoon. Sitten tulee Niko ja istuin 3 Vittu, joo ei mitään mahiksii. TOSI AMATÖÖRI TUOMARISTO. Lopettasivat koko paskan, tai tuomariston.

    • emppu157

      Joo. Niko ja Yohan olis kuulunu jatkoon!

    • pentelevieköön

      Maikkeli pisti Saara Kurkolan jatkoon vaikka tarjolla oli oikeitakin laulajia. Victoria Shuudifonia esim äärettömän taitava ja ihana ääninen. Saara ei pysynyt vireessä, eikä nyt ainakaan mun mielestä ollut muutenkaan mitenkään kaksinen esiintyjä. Aattelin että tuolla kappale valinnalla saisi paljon yleisöääniä,
      hyvä että Andrea voitti.

      • eiherranjestas

        Järkyttävää miten vaikeena Michael kehu Saraa olikohan tää joku tuotannon kanssa sovittu juttu että Michaelin pitää valita Sara. Järkyttävää nuotinvierestä laulamista eikä ääni tahtonut riittää kappaleeseen tulkinnallisesti eikä teknisesti. Michael sanoi että on hyvää viihdettä, kun muiden kohdalla kertoi missä ne on hyviä kuten Victoria, jolla mahtava ja upea ääni ja osaa tulkita.

        Joku facebooksissa vertasi Saara Aaltoon, joka on valovuosien päässä teknisesti ja taiteellisesti tuosta ylimieliestä ja teennäisestä tyttösestä.


      • ainasamajuttu

        Juuh, kovin oli musikaalia ja tekotaiteellista tämä Saran esitys esim. verrattuna siihen Redin ryhmän blondiin, joka lauloi Anna Puun biisin. Tuntuu, että tässä Michaelin ja Saran jutussa toistuu taas Michael ja Saara Aalto... Onko tuotannot tarkoitus luoda draamaa, koska Sara selvästi jakaa mielipiteitä?


      • voisofvinlant
        ainasamajuttu kirjoitti:

        Juuh, kovin oli musikaalia ja tekotaiteellista tämä Saran esitys esim. verrattuna siihen Redin ryhmän blondiin, joka lauloi Anna Puun biisin. Tuntuu, että tässä Michaelin ja Saran jutussa toistuu taas Michael ja Saara Aalto... Onko tuotannot tarkoitus luoda draamaa, koska Sara selvästi jakaa mielipiteitä?

        Tuossa nelikossahan oli kolme ulkomaalaista, niin pakko kai oli valita toiseksi laulajaksi supisuomalainen, Vaikka tuo Sara oli huonoin noista neljästä.


    • Täyttä_roskaa

      Moista sontaa en ole ikinä katsellut, enkä ikinä tule katselemaan, kuuluu niihin yli 200 roska jäte sontaan, joita en katsele tippaakaan.

    • Hömppä.hemppa

      Miten helvetissä Monroe pisti Saara Kurkolan jatkoon. Koko kisan surkein finaalissa, ei helvetti. Ton Monroen vois myös vaihtaa jo pois. Joka vuosi se vie finaaliin jonkun tosi surkeen.

      • fggggg

        Sara kurkolan Nocturne oli yksi kisan parhaista esityksistä, muut esittämänsä kappaleet eivät ole olleet samaa tasoa ja se johtuu kappalevalinnasta, mutta Nocturnessa näkyi täydellisyys, Aksel on aivan huippu ja Saija Saarnisto, tämä kolmikko on paras, Emma Vaattovaara oli myös huikea mutta pudotettiin jatkosta.


    • jojfodjfodj

      No entäs redin Juuso, tuo karaokepelle olis joutanut ulos aikaa sitten. Ellei sitten valmetajat valmistele oman suosikin ajamamista finaaliin...

    • Suosikki

      Ilmeisesti Andrea on Monroen mielestä paras ja tuli mieleen että Michael valitsi Andrean pariksi huonoimman Saaran ettei jatkossa Andrea joudu äänestykseen hänen mielestään toiseksi parhaan kanssa ja saattaisi pudota.

    • VOFFIA

      Meni taas niin klisee tyttö poika jatkoon kisaksi...en erityisesti pitänyt Plamenista, mutta jätkä veti huikean esityksen vs jatkoon mennyt Saara.
      Nyt on ruvennut tosissaan sapettaan kun hyviä tippuu ja idols kurkkii ovella tässäkin kaudessa. Sitten on kiva järkätä "idols" finaali entistä suurempien kehujen kera. Olisi voinut oikeasti ottaa kaikki parhaat mukaan, ja nauttia kaikkien aikojen VOF finaalista.
      Tämän toki olisi voinut tehdä muillakin kausilla!

    • Mönkäänmeni

      Olli valitsi väärin finalistinsa, mutta arvasin että naispuolisen ottaa.

    • oletsairaanhyvä

      Nuo tuomarien kommentit on vaan jotenkin niin noloja, tulee semmoinen myötähäpeä olo, niin teennäistä skeidaa!

    • äitykkä

      Aksel on paras.Kaunis ääni ja hillitty käytös,ei mikään riekkuja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5339
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3447
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1572
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      193
      1484
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1066
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      25
      1003
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      788
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      779
    Aihe