Ei Esperi Carea Hankoon

Ellivellu

Onko perusturvalautakunta tai kukaan muukaan perillä tästä firmasta. Halutaanko todella hoitaa Hangon vanhukset tai käytännössä jättää hoitamatta kokonaan. Kaupunki pääsee ainakin uusiin oikeustaisteluihin, jos kyseinen pulju tänne tulee.

18

1104

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SurullistaMuttaTotta

      Hangon perusturvassa tuskin kuunnellaan, siellä valitaan ainoastaan halvin tarjous, valitettavasti. Ainoa tie on olla yhteydessä poliitikoihin , mieluiten näkyvästi median kautta. Kun Sote sitten tulee, maakunnat päättää.

    • Huijausta

      Todellakin halvin tarjous, eikä hoidon laadulla näytä olevan väliä. Novassahan on 37 asukasta ja tarjous pyydetty 29 asukkaasta. Eli kuka ne 8 asukasta hoitaa? Tässä on selkeästi vääristetty kilpailua. Muut tarjoajat on tietysti pystynyt kilpailemaan hinnalla, koska mm. henkilöstömitoitus on laskettu 29 asukkaan mukaan, paitsi Nova 37 asukkaan mukaan. Vai olenko väärässä?

    • turtapalli

      ihan selkee tutkinnan paikka

    • itk

      Jos katsoo netistä näitä kokemuksia esperi caren toiminnasta että vanhuksille ruokaa 15 tunnin välein ym. Niin ei oikein vakuuta tämä pulju. Näyttäkää nyt perusturva ja skipatkaa tämmönen huuhaa firma ja jatkakaa samalla konseptilla. Ja jos nykyinen palvelu loppuu niin sieltähän tulee jokunen työtön lisää ja niitähän Hankoon mahtuu vai mahtuuko oikeasti. Nyt on päättäjillä näytön paikka.

    • Utelias255

      Ja. Mihinkä tämä Esperi Care nyt on Hangossa valittu?.? Haluaisin vain tietää..

      • itk

        On vaan kovasti tulossa novan korvaajaksi !


      • Kuntalainen2

        Voi ei, onko ennestään Hangossa?


    • potkut

      www.tehylehti.fi/ihmiset/satu-sai-korvauksia-laittomista-potkuista

    • kyllästynytvirheisiin

      Ottakaa hyvät ihmiset selvää asioista ennenkuin kommentoitte. Novan korvaajaksi? Nova ei hoida ketään, Nova on talon/hoivakodin nimi. Heidät on valittu hoitamaan Novan hoitokotia ei Novan korvaajiksi. Novan hoitokotia hoitaa tänä päivänä säätiö. Perusturva ei valitse mitään eikä ketään, vaan politikot valitsevat eli perusturvalautakunta valitsivat Esperin. Tyytymättömät pitäisi tehdä valituksia ei kirjoitella näillä palstoille, se ei johda mihinkään.

      • Kiinteistö

        Svenska ylessä Kavanderin haastattelu. Onkohan ajateltu miten Novan kiinteistön käy, jos kaupunki haluaa lopettaa säätiön toiminnan. Säätiöhän omistaa kiinteistön ja kaupunki on vain vuokralla. Kaupungilla on ilmeisesti varaa ostaa koko kiinteistö.


    • Nohätämys

      Homma jätetty hallituksessa pöydälle ja uusintakierrosta halutaan. Ainoastaan kokoomus on tällä hetkellä esperin kannalla. Demareissa kun ei ole ryhmäkuria niin perusturvassa sooloilivat muita vastaan. Melkonen soppatykki. Asia korjataan muuten tullee katastrooffi. Joskus ryhmäkuri olis hyvä.

    • Inhimillisyys

      Kyllä sitä kuria tosiaan tässä kylässä kaivattaisiin. Nyt onkin sopiva hetki todella miettiä millaista hoitoa itse tai omaisemme ansaitsevat. Kyse on sentään ihmisten loppu elämän laadusta, jota mielestäni ei voi rahassa mitata.

      • Fkfkfkkfk

        Tosi on!


    • sln

      Hangon tilanteesta en tiedä, mutta täällä itärajan tuntumassa on Esperin toimintaan henkilökunta tympääntynyt. Työehtosopimuksia ei noudateta miltään osin, loma-ajan palkat ei tule ajallaan, eikä edes loppupalkka työntekijän itse irtisanoutuessa. Asukkaiden osalta tilanne surullinen, ei ennätetä hoitaa kunnolla, sauna/suihkureissut liukuhihnatyötä - kuka / mikä taho tähän voisi puuttua ? Työnantajaliittoon jo oltu yhteydessä ! Venäläiset työntekijät erittäin suosittuja - eivät valita pomolle suoraan, vaan selän takana, eivät ole pitävinään taukoja ja puhuvat keskenään venäjää. Onko oikein, että esim. tämä sallitaan työpaikalla ?

    • hoidossanollatoleranssi

      Attendo. Esperi Care tai Pihlajalinna, hyviä ja merkittäviä toimijoita kaikki. Ei ole varaa toimia huonosti, koska silloin asiakas vaihtaa toiseen. Kaupungin itse organisoimana on kallista ja tehotonta. Näillä asioilla ei kannata tehdä politiikkaa. Politisointi johtaa usein venäläiseen tulokseen: "yritettiin paremmin, mutta tuli niinkuin aina."

    • Flflflflffl

      Tulossa on

    • Molonen

      Tehy lehti. Esperin jäsen kysely. Ei yllätä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      112
      8791
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2623
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      128
      2371
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1989
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1736
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1540
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1497
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1427
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1296
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1219
    Aihe