Näkymätön periytyvyys - Evolutionistit vaikenevat

Missing heritability eli näkymätön periytyvyys on yksi evoluutioteorian vakavimmista ongelmista. Se perustuu tieteelliseen faktaan, jonka mukaan yksittäiset muutokset (mutaatiot) genomissa eivät korreloi perinnöllisten sairauksien, käyttäytymisen tai muiden periytyvien ominaisuuksien kanssa.

Evolutionistit eivät kykene ratkaisemaan näkymättömän periytyvyyden ongelmaa, koska vakavasti otettavan tieteen havainnot eivät enää tue evoluutioteoriaa. He eivät hyväksy tosiasiaa, että näkymätön periytyvyys on ratkaistavissa ainoastaan tuomalla epigeneettiset mekanismit osaksi heidän teoriaansa. Ja se taas johtaisi koko evoluutioteorian kaatumiseen, koska epigeneettiset mekanismit eivät lisää biologista informaatiota. Ne mahdollistavat vain tehokkaan muuntelupotentiaalin kaikissa eliötyypeissä, erityisesti kasveissa, joiden DNA:sta n. 95% on epigeneettisesti vaimennettua ja siis käytettävissä variaatioihin.

On tieteellinen fakta, että ihmisen DNA:ssa tunnetaan n. 200 000 sairautta aiheuttavaa geenivirhettä (todellisuudessa syyt siis pääasiassa epigeneettiset) ja joka vuosi havaitaan n. 10 000 uutta. Joka sukupolvi tuo 150-200 uutta mutaatiota, eli genomista virhettä. Valtaosa (86%), jopa evoluutiobiologian tutkimuksen mukaan, näistä mutaatioista on tapahtunut viimeisen 5000 vuoden aikana. Nämä tosiasiat viittaavat siihen, että 6000 vuotta sitten ihmisen genomi on ollut virheetön. On helppo päätellä, että virheetön genomi on luotu virheettömäksi, kunnes ihmisille on tapahtunut jotain,mikä on alkanut rappeuttaa genomia.

Näkymättömän periytyvyyden ratkaisemiseksi kannattaa lukea esim. seuraava tieteellinen julkaisu, joka auttaa ymmärtämään, että geenisekvenssit eivät sanele eliön periytyviä ominaisuuksia. Eliöt eivät kehity, ne ainoastaan varioituvat. Varioituminen johtaa genomin rappeutumiseen. Evoluutiolle ei ole olemassa mekanismia.

https://humgenomics.biomedcentral.com/articles/10.1186/s40246-015-0041-3

Lisää luettavaa löytyy hakusanoilla:
epigenetic reprogramming embryonic stem cell sperm mirnas

6

137

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Epiphaniuseikirj

      "Valtaosa (86%), jopa evoluutiobiologian tutkimuksen mukaan, näistä mutaatioista on tapahtunut viimeisen 5000 vuoden aikana."

      Lähteitä tähän?

      • Tuo tutkimus siis kertoo todellisuudessa siitä miten geneettinen monimuotoisuus on kasvanut ihmispopulaation kasvun myötä, ihan odotetusti. Lauseet jotka hörhö on taas lueskellut kieroon ovat tutkimuksessa seuraavat:

        "Of 1.15 million single-nucleotide variants found among more than 15,000 protein-encoding genes, 73% in arose the past 5,000 years, the researchers report.

        On average, 164,688 of the variants — roughly 14% — were potentially harmful, and of those, 86% arose in the past 5,000 years. “There’s so many of [variants] that exist that some of them have to contribute to disease,” says Akey"

        http://www.nature.com/news/past-5-000-years-prolific-for-changes-to-human-genome-1.11912

        Valtaosa mutaatioista on siis neutraaleja tai hyödyllisiä, potentiaalisesti haitallisia on vain 14%. Tutkimuksessa vielä korostetaan miten siinä etsittiin nimenomaan myös harvinaisia mutaatioita, eli noista luvuista ei voi vetää johtopäätöksiä siitä miten yleisiä nuo potentiaalisesti haitalliset ovat populaatiossa.

        Yleisistä hyödyllisistä mutaatioista esimerkkinä vaikka useat vaihtoehtoiset aikuisiän laktoositoleranssin mahdollistavat mutaatiot, joka on ROTille perin kiusallinen esimerkki, koska ROT nosti sen itse esiin, eikä kykene mitenkään kiistämään tosiasioita.


    • Jkgjgjhkh

      Ja tuotako opetat oppilailedi? Mikset munaton pelkuri vastaa kysymyksiin aikaisemmissa ketjuissasi?

    • rakkennusmies

      "Eliöt eivät kehity, ne ainoastaan varioituvat."

      Mitä eroa on muurahaisella ja koiralla? Onko tässä tapahtunut kehitystä toiminnassa?

    • "näkymätön periytyvyys on ratkaistavissa ainoastaan tuomalla epigeneettiset mekanismit osaksi heidän teoriaansa. Ja se taas johtaisi koko evoluutioteorian kaatumiseen, koska epigeneettiset mekanismit eivät lisää biologista informaatiota."

      Hörhö hei, se epigenetiikka on edelleen osa evoluutiota ja evoluutioteoriaa, ja sitä tutkivat edelleen ne samat tutkijat. Sinä et tietäisi edes sen olemassaolosta, jos evoluutiota tutkivat tutkijat eivät olisi siitä kertoneet.

      Ja se biologinen informaatio lisääntyy aivan yhtälailla kaikilla sitä muuttavilla mekanismeilla.

      Katsopa vaikka täältä miten PZ Myers opettaa (vuodelta 2008) mitä epigenetiikka on ja miten merkittävä sen rooli on:

      http://scienceblogs.com/pharyngula/2008/07/22/epigenetics/

      PZ Myers on tietysti myös teitä kretupelleja ahkerasti pilkkaava evoluutiobiologi. Jotta älä suotta yritä taas esittää tuota samaa idiotismiasi siitä että te hörhöt olisitte jotenkin onnistuneesti varastaneet yhden biologian osa-alueen itsellenne. Ette ole. Tuo idiotismisi on ihan helvetin noloa.

    • Fiksu.Kreationisti2

      Evoluutioteorian ongelmat eivät kuulu palstan aihepiiriin.

      Ilmoitettu poistoon.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      63
      1779
    2. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      75
      1136
    3. 45
      1055
    4. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      71
      1043
    5. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      71
      949
    6. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      158
      919
    7. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      44
      870
    8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      183
      823
    9. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      58
      808
    10. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      34
      772
    Aihe