Jälleen Nato sopimus ohi eduskunnan.

ylööö11

Taas allekirjoitettiin Naton kanssa hybridi sopimus, ja ohitettiin eduskunta ja perustuslaki- valiokunta, sopimus solmittiin muuten ensimmäisenä Euroopan maana. Ilmankos nämä Natomediat ovat jo hetken aikaa koittaneet vaikuttaa hybridi uhkien suureen vaaraan, siis idästä. Onhan se edistynyttä, kun se tekee jenkkilässäkin pressan kenestä vaan haluaa. Taas haluttiin etukäteen hiljentää arvostelu sopimuksen tekemisestä. Saksan tiedustelupalvelu sentään totesi väitteet Venäjän sekaantumisesta heidän vaaleihensa perättömiksi. Wikileaks kyllä paljasti CIA:n sekaantuneen Ranskan vaaleihin 2014, mutta eihän tälläinen paljastus sovi Ylen eikä Brysselin pravdan agendaan, se on sitä riippumatonta ja tasapuolista tiedonvälitystä, mitä nämä mediat vaalivat yli kaiken.

29

346

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ylöö11

      Sori, vuosiluku oli 2012.

      • ulaaniv

        lisää kybersotilaita esikuntaan, poliisiiin lisää nettivalvontaa, JEEEEEEEE


      • ulaaniv

        suomen johtavat eivät välitä eduskunnasta tai koko laista mitään


      • ulaaniv

        nyt lontoon iskun jälkeen tulee lisää valvontaa lisää poliiseja lisää singlaanitiedustelu eli katsotaa missä vaiheessa olet heräämistä, kuinka eliitti pisii sua silmille, KIVAAAA.......


    • farisealainen

      Hybridisopimus tietää turhaa rahanmenoa Suomelle.

      • SuomenSisältä

        Salainen NATO-hybridisopimus lienee sopimus jolla NATO/USA NSA:n tekniikalla massavalvoo Suomen sisäistä verkkoliikennettä ja infoaa Suomea uhista.
        Suomensisäisen dataliikenteen valvonta siis urkinta ja vakoilu on ulkoistettu. [email protected] sähköpostiosoite oli siis esimakua tulevasta.

        Edes eduskunta ei tunne sopimusta, jonka puolustusministeriö teki Naton kanssa.
        http://mvlehti.net/2017/03/09/edes-eduskunta-ei-tunne-sopimusta-jonka-puolustusministerio-teki-naton-kanssa/
        "Puolustusministeriö on antanut 9.3.2017 virallisen kieltävän vastauksensa ja valitusosoitteen Naton puiteasiakirjan julkistamisesta. Siinä vedotaan tarpeeseen suojella Suomen kansainvälisiä suhteita, joita asiakirjan julkisuus vaurioittaisi. Edes eduskunta ei saa tietoon Nato-sopimusta".

        Juuri tässä TeleFinlandin mainosposti suositti kaikkien kuvien varmuuskopioimista Microsoftin, Googlen tai Applen pilveen, siis kaikkien kuviesi tallennusta Made in N$A:lle (PRISM-järjestelmä). Jännää että suomalaiset operaattorit ja muut firmat mainostavat henkilökohtaisen datan tallennusta vieraan valtion tiedustelun analysoitavaksi. Jokainen valokuva ja video analysoidaan ja tallennetaan Utahin NSA-palvelukeskuksiin. Siellä on valokuvista löytyvät kasvokuvat, kuvissa olevien tuttujen kuvat, asuntosi kuvat ja kaikki seksikuvatkin kiristykseen käytettäväksi jos tarvetta ilmenee. Kuvia voi myös manipuloida koska monista eri kulmista otetuista kasvokuvista saa tehtyä 3D-mallin josta voi muokata mitä tahansa otoksia.

        Samoin kun käytät GoogleMapsia niin kaikki kysely ja paikkatiedot menevät talteen, niistä saa paljon tietoa. Itse asiassa koko netin karttakyselyt on monopolisoitu Googlelle, ja kun katsot jonkun reitin tai osoitteen netissä kartalta, niin tieto kulkee aina Googlelle ja NSA:lle. On niillä tietoa poikineen jokaisen tietokoneen, mobiililaitteen, älykellon, iPodin, aktiivisuusrannekkeen, tv:n, pelikonsolin ym. käyttäjästä. Myös Berner-Sipilän SIM-autovalvontajärjestelmä tulee käyttämään Googlen karttapohjia. Ja se tulee ennemmin tai myöhemmin, Bernerhän jatkaa edelleen liikennekaaren aitojenseurantajärjestelmän ja tiestönkäyttömaksuverojärjestelmän kehittämistä.

        Kaikki elektroniikka ja datatekniikka ajavat yhden suurvallan ja globaalin eliitin etuasemaa.

        Maailmanlaajuista joukkovalvontaa koskevat paljastukset (2013 alkaen)
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Maailmanlaajuista_joukkovalvontaa_koskevat_paljastukset_(2013_alkaen)
        Tämä artikkeli käsittelee Edward Snowdenin tietovuotoa seuranneita paljastuksia maailmanlaajuisesta joukkovalvonnasta.

        .

        "Information Awareness Office (IAO) oli(on) Yhdysvaltain asevoimien tutkimusorganisaation (DARPA) tammikuussa 2002 perustama tiedustelupalvelu, jonka tarkoituksena oli tuoda yhteen useita DARPA:n projekteja. Kyseisten projektien tavoitteena oli soveltaa informaatioteknologiaa Yhdysvaltoja uhkaavien terroristien ja muiden epäsymmetristen uhkien valvontaan saavuttamalla Total Information Awareness (TIA) -tilan.

        Tämä saavutettiin rakentamalla valtavia tietokantoja kaikkien Yhdysvalloissa olevien henkilöiden sähköpostien, sosiaalisten verkostojen, luottokorttitietojen, puheluiden, potilastietojen ja monien muiden tämänkaltaisten yksityisten tietojen keräämiseksi ilman tarvetta hankkia etsintälupaa.
        Tämä tieto oli sitten analysoitu etsien epäilyttävää toimintaa, ihmisten välisiä kytköksiä ja "uhkia". Tämän lisäksi, ohjelmaan sisältyi rahoitus biometriselle valvonnalle, joka kykeni tunnistamaan ja seuraamaan yksilöitä käyttäen valvontakameroita ja muita keinoja.

        Yhdysvaltain kongressi peruutti IAO:n rahoituksen yleisen kritiikin seurauksena vuonna 2003. Arvostelun perustana oli huoli siitä, että järjestelmän kehittäminen ja käyttöönotto johtaisi joukkovalvontaan. Useiden IAO:n yksittäisten projektien rahoitusta kuitenkin jatkettiin eri nimien alla IAO:n rahoituksen peruuttamisesta huolimatta. Tämä selvisi Edward Snowdenin vuonna 2013 tekemää vuotoa seuranneissa paljastuksissa".

        Tuonhan Edward Snowden nimenomaan paljasti ja käynnissä on ja vielä kehittyneempänä ES updaten jälkeen. Päälle IoT -eli "Internet of Things" Asioiden Internet joka lisää totaalisen massavalvonnan verkkoyhteyksien avulla jokaiseen laitteeseen.

        .

        Information Awareness Office (IAO) tunnus kertoo jo paljon. Illujen 13 portainen pyramidi ja kaikennäkevä silmä huipulla vakoilemassa kaikkia dollarin setelin sinetin tapaan. Mottona vielä: "lat. scientia est potentia – tieto on valtaa". Että kaikki varastetaan vallan takia.

        https://fi.m.wikipedia.org/wiki/IAO#/media/Tiedosto:IAO-logo.png

        Tuo okkulttinen symboliikka massavalvontatahojen logoissa ei voi olla sattumaa, kuten ei pääkallot ja sääriluut aikoinaan SS-miesten ja Gestapon asuissa.

        Tämä totaalimassavalvonta ei siis toimi kansan laskuun vaan sen takana ja hyötyjinä ovat rahavallan hyvävelimafiat.

        .

        USAN NSA-vakoilu kattaa "kaikkien ihmisten kaiken nettitoiminnan"
        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14287957/usa-vakoilee-kaikkien-ihmisten-kaikki-nettitoimet


      • Tiltun-pötyä

        Ei ole mitään "hybridisopimusta". Suomi ei sellaista tarvitse, eikä missään tapauksessa Naton kanssa.

        EU-maiden kanssa kehitettävä hybridiuhkien torjuntakeskusz lienee laukaissut tiltuissa tämän valemeuhkaamisen?


      • salainen_sopimus
        Tiltun-pötyä kirjoitti:

        Ei ole mitään "hybridisopimusta". Suomi ei sellaista tarvitse, eikä missään tapauksessa Naton kanssa.

        EU-maiden kanssa kehitettävä hybridiuhkien torjuntakeskusz lienee laukaissut tiltuissa tämän valemeuhkaamisen?

        Puolustusministeriö allekirjoitti

        Puolustusministeriö allekirjoitti kyberpuolustuksen puiteasiakirjan Naton kanssa.

        Suomen Puolustusministeriö on tiedottanut 16.2.2017 kyberpuolustusta koskevan puitejärjestelyn allekirjoituksesta Suomen ja Naton välillä. Puiteasiakirjan sisältöä ei ole toistaiseksi julkaistu.
        Puolustusvoimien kansliapäällikkö Jukka Juusti allekirjoitti Brysselissä 16.2.2017 Suomen ja Naton välisen kyberpuolustusta koskevan poliittisen puitejärjestelyn. Puitejärjestelyä on valmisteltu Suomen ja Naton välillä vuodesta 2011 alkaen. Asian valmistelussa keskeisessä rooleissa ovat olleet Suomen puolelta puolustusvoimat, puolustusministeriö ja ulkoasiainministeriö.
        Naton puolesta allekirjoittaja oli ESCD:sta eli ”Syntyvien turvallisuushaasteiden divisioonasta”. Divisioonassa on kuusi sektoria, joista yksi on kyberturvallisuus (Cyber Defence Section, CD). ESCD:n visiona on vastata Naton uusiin turvallisuushaasteisiin kehittyvässä kansainvälisessä ympäristössä.
        ESCD korostaa periaatteenaan vuorovaikutusta Liittouman tiedustelupalvelun kanssa uhkien analysoinnissa ja seurausten arvioinnissa. ESCD korostaa pääperiaatteenaan uudistaa Naton tiedustelutoimintaa ja elimiä.

        Suomea viedään ja lujaa liittoumiin joista kansa ei tiedä mitään ja joista ei valistuskirjelmiä julisteta.


      • Kummastuttaa

        Kummasti asiallisia viestejä poistetaan kun Venäjän vaalimanipulaation rinnalle otetaan globalistien länsipuolen vaalimanipulointi.


    • srgnrjnd

      Eduskunta on vastuussa kansalle, Niinistön kopla ei näytä olevan vastuussa kenellekään.

      • matanbuchus

        kyllläää niiinistö tulee viellä eteeen asia


    • Voi hyvänen aika sentään !

      • ulaaniv

        tuliko kessun jämät : )


    • Tiltun-valeita-taas

      Tiltu: "Taas allekirjoitettiin Naton kanssa hybridi sopimus, ja ohitettiin eduskunta ja perustuslaki- valiokunta, sopimus solmittiin muuten ensimmäisenä Euroopan maana."

      Eduskunnan päätettäväksi kuuluvat vain valtiosopimukset. Tässä on jälleen kyseessä tekninen asiakirja, jonka hallitus hyväksyy. Sen takana on eduskunnan enemmistö.

      "Ilmankos nämä Natomediat ovat jo hetken aikaa koittaneet vaikuttaa hybridi uhkien suureen vaaraan, siis idästä. "

      Meillä ei ole mitään "Natomedioita", on vain erittäin vapaa media.

      "Onhan se edistynyttä, kun se tekee jenkkilässäkin pressan kenestä vaan haluaa."

      Niinkö? Trump väittää tulleensa presidentiksi nimenomaan vastoin valtamediaa.

      "Taas haluttiin etukäteen hiljentää arvostelu sopimuksen tekemisestä."

      Vapaa media julkistaa, ninkä katsoo aiheelliseksi.

      "Saksan tiedustelupalvelu sentään totesi väitteet Venäjän sekaantumisesta heidän vaaleihensa perättömiksi."

      Entä sitten? Mitä se tähän kuuluu?

      "Wikileaks kyllä paljasti CIA:n sekaantuneen Ranskan vaaleihin 2014, mutta eihän tälläinen paljastus sovi Ylen eikä Brysselin pravdan agendaan, se on sitä riippumatonta ja tasapuolista tiedonvälitystä, mitä nämä mediat vaalivat yli kaiken."

      Sotkeennut valeisiisi. Yle on eduskunnan valvoma media. Brysselissä ilmestyyy belgialaisia lehtiä.

      • Kysynpäkysymyksen

        Taas niin 'vakuuttavaa' perustelua, tuo alkaa jo ärsyttää ja kaipa se on tarkoituskin?
        Ja tämä on sitä kiimakon kaipaamaa 'PERUSTELUA', vastineissa ei yhtään hyväksyttäävää tosi perustelua?
        Onko kysymys tyhmyydestä, vaiko tahallisesta provosoinnista jota tämä harjoittaa palstalla jatkuvasti?


      • MeNotNato

        Tiltu: "Onko kysymys tyhmyydestä, vaiko tahallisesta provosoinnista jota tämä harjoittaa palstalla jatkuvasti?"

        Kyse on tiltujen valeiden kumoamisesta faktoin, mihin tiltut eivät kykene vastaamaan.


      • KuulostaaSiltä

        Naton hybriditrollausta?


    • Tämä_tänne

      Tiltu valehtelee "Nato-sopimuksesta"

      MeNotTiltu

      25.2.2017 9:21
      Tiltu: "Taas allekirjoitettiin Naton kanssa hybridi sopimus, ja ohitettiin eduskunta ja perustuslaki- valiokunta, sopimus solmittiin muuten ensimmäisenä Euroopan maana."

      Mikä sopimus mahtaa olla kysessä?

      Eduskunnan päätettäväksi kuuluvat vain valtiosopimukset.

      "Ilmankos nämä Natomediat ovat jo hetken aikaa koittaneet vaikuttaa hybridi uhkien suureen vaaraan, siis idästä. "

      Meillä ei ole mitään "Natomedioita", on vain erittäin vapaa media.

      "Onhan se edistynyttä, kun se tekee jenkkilässäkin pressan kenestä vaan haluaa."

      Niinkö? Trump väittää tulleensa presidentiksi nimenomaan vastoin valtamediaa.

      "Taas haluttiin etukäteen hiljentää arvostelu sopimuksen tekemisestä."

      Vapaa media julkistaa, minkä katsoo aiheelliseksi.

      "Saksan tiedustelupalvelu sentään totesi väitteet Venäjän sekaantumisesta heidän vaaleihensa perättömiksi."

      Entä sitten? Mitä se tähän kuuluu?

      "Wikileaks kyllä paljasti CIA:n sekaantuneen Ranskan vaaleihin 2014, mutta eihän tälläinen paljastus sovi Ylen eikä Brysselin pravdan agendaan, se on sitä riippumatonta ja tasapuolista tiedonvälitystä, mitä nämä mediat vaalivat yli kaiken."

      Sotkeennut valeisiisi. Yle on eduskunnan valvoma media. Brysselissä ilmestyyy belgialaisia lehtiä.

      Mikä sopimus muuten MAHTAA OLLA KYSEESSÄ?

      • liity-meihin-ystäväin

        "Entä sitten? Mitä se tähän kuuluu?"

        Etkö hahmota isoa kuviota.


      • Siis-mikä-kuvio

        Kyseessähän on puhdas valehtelu.


    • MeNotTiltu

      Tiltu: "Eduskunta on vastuussa kansalle, Niinistön kopla ei näytä olevan vastuussa kenellekään."

      Tiltu ei tunne alkeisasioitakaan. Eduskunnan ja muiden instituutioiden valta ja vastuut on määritetty perustuslaissa. Hallitus on vastuussa eduskunnalle, joka edusta kansaa.
      Presidentti on vastuussa suoraan kansalle, joka on hänet valinnut.

    • HulluksiOnMennyt

      Ja Sauli jeesustelee maakuntamatkoillaan.

    • Tärkeä_yksityiskohta

      EU:n hybridiuhkien keskus tulee Helsinkiin myös
      http://keskustelu.suomi24.fi/t/14585138/eun-hybridiuhkien-keskus-tulee-helsinkiin-myos

      "SUOMI perustaa EU:n hybridiuhkien torjuntaa varten osaamiskeskuksen, jonka rakenne on kevyt ja verkostomainen.

      Toistaiseksi vasta keskuksen projektipäällikkö on nimitetty. Suojelupoliisin osastopäällikkö Matti Saarelainen on tehtävässä seuraavat puoli vuotta.

      Osaamiskeskuksella on laaja kansainvälinen hyväksyntä ja sitä pidetään ilmeisen tarpeellisena. Valtioneuvoston kanslian mukaan ”riittävän” määrän kiinnostusta osallistumiseen on ilmaissut 11 valtiota, muiden muassa Baltian maat ja Yhdysvallat. Toiminnot käynnistyvät keväällä 2017 ja ensimmäiset rekrytoinnit tehdään silloin.

      Keskus perustetaan Helsinkiin ja sen henkilöstön vahvuudeksi tulee neljästä kuuteen ihmistä. Asiasta kertoi maanantaina Valtioneuvoston kanslia. Perustamiskokous pidettiin viime viikolla Helsingissä.

      Työtä on paljon enemmän kuin suunniteltua isompikaan keskus saisi tehtyä. Ensi töikseen osaamiskeskuksen pitää määritellä omat tehtävänsä.

      HYBRIDIUHKA ON yhdistelmä erilaisia uhkia, jotka eivät ole pelkästään sotilaallisia.

      Julkisuudesta tutuimpia esimerkkejä hybridiuhkista ovat Krimin valtauksessa käytetyt tunnuksettomat sotilaat eli ”vihreät miehet”, terroristijärjestö Isiksen toiminnan kaltainen sissisota, verkkovakoilu ja tiedon sabotointi, kyberhyökkäykset kriittiseen infrastruktuuriin ja informaatiovaikuttaminen.

      KATTOKÄSITE muistuttaa sekametelisoppaa, jossa yhden ainesosan voi huoletta korvata toisella ilman, että lopputulos lakkaa olemasta hybridiä. Kaiken lisäksi nämä uhat ovat kasvamassa, ja niiden luonne muuttuu.

      Euroopan komissio listasi oman tulkintansa hybridiuhista viime keväänä. Komission mukaan hybridiuhka tarkoittaa diplomaattisia, sotilaallisia, teknologisia tai taloudellisia keinoja, joita voi kohteen horjuttamiseksi käyttää joko valtiollinen tai ei-valtiollinen toimija – tai jotain ihan muuta, mitä ei ole vielä aiemmin edes havaittu.

      PERIAATEPÄÄTÖS hybridiuhkien torjunnasta tehtiin Euroopan komissiossa jo kesäkuussa 2015.

      Hybridiuhkien osaamiskeskuksen lisäksi EU päätti keväällä hybridiuhkien ”solun” eli tilannekeskuksen perustamisesta. Tilannekeskuksen on tarkoitus toimia EU:n tiedustelukeskuksen INTCENin ja unionin ulkotoiminnoista osaltaan vastaavan EEAS:n yhteydessä.

      SUOMEEN SYNTYVÄN osaamiskeskuksen on tarkoitus tehdä läheistä yhteistyötä Naton osaamiskeskusten kanssa. Tällaisia ovat esimerkiksi terrorisminvastaisen työn, energiaturvallisuuden, vastatiedustelun, rannikkoalueiden sodankäynnin ja kylmien olosuhteiden operaatioiden osaamiskeskukset.

      Suomella on edustajat paitsi rannikkoalueiden sodankäynnin osaamiskeskuksessa Saksassa, myös kyberpuolustuksen ja strategisen viestinnän osaamiskeskuksissa Viron Tallinnassa ja Latvian Riikassa.

      Ainakin Virossa toimiva kyberpuolustuksen osaamiskeskus CCDCOE ja Latviassa toimiva viestinnän osaamiskeskus StratcomCOE ovat EU-hankkeessa.

      ”Ne ovat kiinteästi mukana”, sanoi Valtioneuvoston kanslian apulaisosastopäällikkö Jori Arvonen maanantaina.

      Osaamiskeskuksen kokonaiskustannukset ovat noin kaksi miljoonaa euroa, joista Suomi kattanee suurimman osan. Kustannuksia pyritään myös jakamaan osallistujien kesken. Organisaatiosta on tarkoitus tulla kevyt ja verkostomainen".

      ..

      Onko verkkovalvonta Suomen omissa käsissä, vai ulkoistetaanko massavalvonta NATO:lle, USA:lle, NSA:lle ja CIA:lle?

    • ylpp99

      Tämän palkatun natotrollin horinat ovat tosi naiveja, kaipa ne joitakin tiettyjä piirejä palvelevat. Trollin selvää propagandaa on väite, että eduskunta tietäisi Suomen hybridi-sopimuksen sisälllön, sitä pyydetty julkistettavaksi, ja puolustuministeriö ei sitä luovuta edes kansan-edustajille, vetoamalla valtioitten välisiin suhteisiin, että sillä lailla demokratia toimii, vai mitä trolli on mieltä?

      • ulaaniv

        kai se tarkoittaa sitä ettei tarvitse lähteä palvelukseen jos ei halua


    • KynäJaPaperi

      Venäjä halusi Trumpin voittavan ja Clintonin häviä

      FBI:n ja NSA:n johtajat: Venäjä halusi Trumpin voittavan ja Clintonin häviävän

      http://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005134866.html




      Siirrytään me Suomessakin sähköiseen äänestykseen kuten PersKeKo-porvarit haluavat siirtyä mahdollisimman nopealla aikataululla kaikissa Suomen vaaleissa vaikka tietoturvagurut(Hyppönen, Hursti ym.) vastustavat, niin Venäjä voi valita myös Suomen kunnallisvaalien, eduskuntavaalien, eurovaalien ja presidentinvaalien voittajat, siis ellei Suomen ja Naton eduskunnaltakin salatulla kyberpuolustussopimuksella NSA ja CIA hoida jo äänestystulokset kuntoon.

      • valoja_tauluun

        On se vaan melkoinen mahtivaltio tuo Venäjä. Päättää USA:n presidentinkin :D -LOL


      • BigBrotherland
        valoja_tauluun kirjoitti:

        On se vaan melkoinen mahtivaltio tuo Venäjä. Päättää USA:n presidentinkin :D -LOL

        Kun Hollanti, Saksa, Ranska ym. aikovat ulkomaiden Venäjä/USA vaalimanipulaation takia luottaa enää vain äänestyslippuun ja lyijykynään, Suomi haluaa nopeutettuna kaikki vaalit sähköisiksi. No miten muuten 10%:n politiikka saadaan "myydyksi" 90%:lle.


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      206
      4974
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      292
      3085
    3. 134
      1797
    4. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      228
      1647
    5. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1451
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1223
    7. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      76
      1173
    8. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1164
    9. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      78
      1129
    10. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1128
    Aihe