Saanko pettää tyttöystävääni

Mikko_821

Olen 34-v kundi ja olen ollut parisuhteessa n.2-v, tyttöystäväni on lihonnut seurustelumme aikana n.15kg, eikä hän juurikaan panosta ulkonäköönsä enää. Minua ei ole tyttöystävä viehättänyt seksuaalisesti enää lainkaan noin puoleenvuoteen, eikä kumpikaan jaksa tehdä aloitetta. Tyttöystäväni on muutenkin kiireinen ja tressaantunut päivästä toiseen kiireisen elämänsä takia vaikkei meillä ole lapsia.
Kysymys kuuluukin saanko miehenä pettää puolisoani? Minulla on erinäisiä seksuaalisia fantasioita, niistäkin olen avautunut tyttöystävälleni mutta hän ei niille lämpene, eikä edes suostu niistä neuvottelemaan eikä niitä kokeilemaan...

28

586

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nimimerkillä

      Pitäisköhän teidän vaikka yhdessä miettiä jatkoa... Siis, jos on jatkoa... 😒

      • nimmariton

        Ihan samaa mietin ja AP voisi ajan hyödyntää, vaikka käymällä koulua; ihan jotain yleissivistävää.


    • Nainenvuosiseitkytyks

      Älä petä vaan sano suoraan asia niinkuin se on. Et rakasta häntä oikeasti jos näin jo ajattelet. Parempi teille molemmille että eroatte.

    • kipsan_kautta_kotiin

      Ehkä vika on sinussa. Ehkä menisitte yhdessä lenkille ja laihduttaisitte. Seksillä ei ole mitään väliä parisuhteessa, kun ainoastaan alkuvaiheessa. Mitään elokuvasuhdetta ei ole olemassa. Vain äärettömän tyhmät miehet hakee jännitystä elämään seksistä talouden sun muiden asioiden kustannuksessa. Vedä käteen ja osta muutama porkkulehti. Tulee halvemmaksi kun lähtä säätää sinkkumarkkinoille, jossa vain kaikkiista huonoimmat on jäljellä..

      • SSSNA1

        tuo on täysin totta!! Mitä sillä seksillä muutenkaa tekee?


      • enkiljupalstalla

        Noh, meitä on joka junaan. Omasta mielestäni seksi on vielä tärkeä osa suhdetta vaikka sitä suhdetta on 22 vuotta eletty saman ihmisen kanssa.


    • uwuwuw

      Petä vain, tuskimpa tuo välittää ellei viitsi omasta ulkoisesta olemuksestaan huolehtia. Lihominen on pelkkää laiskuutta monella ellei ole sairautta takana. Minulla kävi samoin...vaimo lihoi yhdessä vaiheessa noin 15-20 kg eikä ole halunnut laiduttaa. Ei mullakaan haluja enää vaimo kohtaan mutta toiset naiset ovat tuoneet helpotusta seksin osalta.

      • reppanaa

        Etkö uskalla jättää vaimoasia? Kerro ainakin vieraissa käynneistäsi niin voi olla että pääset lihavasta vaimosta helposti eroon.


      • 47ur4f

        Miksi sinä roikut vaimossasi? Mukavuuden halustako?


    • Mulkku-Seppo

      Eikö se kannata jättää tommoset lihavat läskilootat. Otat eron ja annat akallesi lahjakortsun makkarakauppaan ja heseen. Sitte otat jonku piukeapyllysen lutkan itellesi ja katot ku se horo tuhlaa rahat meikkeihin ja kampaamoihin ja muotiin. Soveltuuhan se tietysti pinnalliseen nussintapainotteiseen suhteeseen tommoset vosut.

      • 74qydfuuq8

        Vau, onpa todella kypsä ajattelutapa! NOT!


      • hehheeh
        74qydfuuq8 kirjoitti:

        Vau, onpa todella kypsä ajattelutapa! NOT!

        Rehellistä se oli. Puolensa ja puolensa.
        Kylmää kyytiä aloittajalle mutta totta.


    • Katsopeiliin

      Oletko kenties itse katsonut peiliin tai kysynyt tyttöystäväsi mielipidettä onko hän onnellinen? tai kiinnostatko sinä enää häntä ollenkaan? Vitut*aa tuollaiset miehet kun luulette olevanne maailman napoja ja että kaikki on aina vain teistä kiinni tai teidän haluistanne! Tai että olisitte jotenkin hyvännäköisiä? Mikä saa teidät kuvittelemaan että naisen pitäisi aina näyttää hyvältä tai olla laittautunut? katsoisitte itse peiliin ja tekisitte ulkonäkönne eteen jotain! Kun katsoo teitä miehiä niin tukan annetaan harmaantua parta repsottaa kun vanhoilla pulsuilla naamaa ei hoideta ja näyttää likaiselta ja ryppyiseltä itsensä eteen ei tehdä yhtikäs mitään. Homot omaavat hienosti tyylitajun pukeutuu trendikkäästi ja laittavat itseään. Ette te vanhetessanne enää ketään haluta kaljamaha ja naama roikkuu kullikin repsahtaa eikä enää edes seiso! Toivottavasti tämä nainen lukee viestisi ja tajuaa ottaa sinusta eron mahdollisimman äkkiä! Hänelle on varmasti paljon parempaa tarjolla niin ulkoisesti kuin sisäisestikkin! Toivottavasti löydät bimbon lutkan itsellesi joka käyttää sinua kuin rättiä ja jättää parempien rahojen saapuessa!

    • Miksi pettäisit, puhukaa ja ehkä teidän on mietittävä onko järkevää olla enää yhdessä.

    • mitäpelkäät

      Jospa kundi eroaisi tuosta lihoneesta tyttöystävästä. Kysehän on vaan seurustelusta. Tyttöystäväkin voisi piristyä ja ruveta elämään itselleen. Voisi vaikka paino ruveta laskemaan.

    • voihantorvi

      Et sä siihen mun lupaa tarvi - torvi!!!

    • akanlihomisesta_asiaa

      Ehdota eukollesi vapaata suhdetta puolin ja toisin. Vastaavassa tilanteessa olin itsekin pari vuotta sitten ja kyllä alkoi eukko laihduttamaan mustasukkaisuuksissaan.Nyt on tosi kaunis ja minä olen mustis. Mietin vaan että olisiko sittenkin pitänyt pitää turpa kiinni ja kaataa akka petiin niinkuin mies eikä ehdotella jonniijoutavia.

    • pohtija2

      Kannattaisi puhua suoraan heti toisen kanssa näistä ja ehkä suhde päättyy näin eroon, jos se ei toimi. Eikä asia siirry ja siirry. Seksifetissit kuulostavat liian vaativilta, naiset eivät elä niitä varten usko tai älä. Voit toki etsiä sellaista naista jota ne kiinnostavat aidosti. Lihonut taas usein laihtuu joskus.

      Mutta jos toinen ei kiinnosta, myöhemminkään -kun sitä nyt miettii, niin ei varmaan kannata jatkaa. Sisäinen puoli hänestä ei taida myös kiinnostaa, niin ehkä sun pitää etsiä onneasi toisaalta. Toki itse päätätte, ulkopuolisten ei pidä vaikuttaa, mutta pakko oli kommentoida suoraan. Pettäminen ei ole hyvä vaihtoehto, ne tulevat esille ja satuttavat. Syntyy outoja soppia.

      • pop98

        "Lihonut taas usein laihtuu joskus."
        -Vain hetkellisesti jonkun laihdutusohjelman myötä, mutta lihoo takaisin AINA.

        Jos muija lihottaa itsensä porsaaksi, kenkää perseelleen vaan, kertoo ettei kunnioita miestään tippaakaan vaan tarvi vaan mukavuudenhalustaan ja laiskuudestaan jonkun rinnalle että voi alkaa mussuttamaan karkkia ja sipsejä.
        Äklöttävää..


    • Teinitohtori

      Tuo puolison lihominen ja mummoutuminen on nykyään monen suomimiehen ongelma. Liian harva suominainen välittää ulkonäöstään avioiduttuaan. Kun se ulkonäön rapistuminen aiheuttaa vääjäämättä myös psyykkisiä ongelmia naiselle, on suhde tuhoon tuomittu.

      • hahhhaaaaa

        No niinpä on. Suomimiehen ongelma nimenomaan. Kummasti miehelläkin rupeaa maha kasvamaan kun naimisiin pääsee. Onhan nämä nähty.


      • joopajoo24
        hahhhaaaaa kirjoitti:

        No niinpä on. Suomimiehen ongelma nimenomaan. Kummasti miehelläkin rupeaa maha kasvamaan kun naimisiin pääsee. Onhan nämä nähty.

        Ja muijilla leviää perse ja alkaa kyllä se mahakin turpoamaan kuten omalla muijalla, sitä sitten kyttää päivästä toiseen. Siinä se seksin tappaja muuta ei tarvita.


      • yökkkk
        joopajoo24 kirjoitti:

        Ja muijilla leviää perse ja alkaa kyllä se mahakin turpoamaan kuten omalla muijalla, sitä sitten kyttää päivästä toiseen. Siinä se seksin tappaja muuta ei tarvita.

        Miksi et jätä tuollaista muijaa? On muijia ja muijia niin kuin ukkoja ja ukkoja. Joku leviää joku ei. Joillakin leviää perse, joillakin joku muu. Miehellä turpoaa maha ja perse ja kintut kapenee. Seksikästä?


    • ootkotosissast

      Miten niin saanko, senkus petät siihen mitään lupaa tarvita. Luuletko että kysyin täältä lupaa kun petin kumppaniani.

    • silläselvä

      Onkos toi pettäminen joku monivalinta kysymys sulle? Mitäs siinä kyselet, etit sopivan misun ja poraat sitä jos saat.

    • Minulla on samanlainen ongelma kanssa. Naiminen ei oikein kiinnosta kumpaakaan kuin joskus, kun mu ei paineeseen. Auta. Pysyy hengissä sitä naimattakin, mutta elämää se ei ole. Seksuaalisuus, läheisyys, intiimiys, kohtaaminen, kenties jopa rakastuminen - ja rakastaminen, ovat vain niin suuri kokonaisuus, ettei sitä ilman tunne olevansa kunnolla edes olemassa. Minä tarvitsee Sinän! Naiseni ei jaksa edes jutella. Emme voi erota lasten vuoksi.

    • filoso

      Naisille tuntuu seksi olevan joku hemmetin vallan väline. Pitäiskö miehenkin sanoa muijalleen jos se huomauttaa vaikka että voisit korjata auton ku se on edelleen rikki niin pitäiskö miehen sanoa että otetaan sitten ero ja etsi itselles mies joka sen korjaa. Ratkaisu tähän on pyytää ulkopuolista apua. Samaa kannattaa miettiä jos muijaa ei seksi kiinnosta niin apua löytyy muualta.

      • nerous

        Olen samaa mieltä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 137
      3888
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      108
      3542
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      19
      2513
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1861
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1717
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1599
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1575
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1506
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1481
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      87
      1458
    Aihe