Miksei kristinusko kelpaa juutalaisille?

jurassix

Voisiko joku oppinut kertoa minulle, miksi kristinuskon synnyinseuduilla ei kannateta tätä oppia? Onko syynä se, että kristinusko on tarkoitettu alempiarvoisille? Onhan jehovan todistajillakin vain 144 000 asukasta siellä taivaassa. Onko juutalaisilla ääretön taivas ja mahtuvatko käännytetyt myös mukaan?
Vanha Testamentti on sisällytetty raamattuunkin, vaikka sen opetuksia ei noudateta lainkaan. Esimerkiksi tämä luonnonvastainen seksi avioliitossa ei tulisi kysymykseen, vaikka siihen Suomessa kehotetaan jopa tiedotusvälineissä.

44

337

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • k_h

      Eihän se kelpaa muillekkaan. Kristinusko on olemassa tässä laajuudessa siksi että 1) Theodosius I määräsi 300-luvun lopulla kristinuskon ainoaksi sallituksi ja 2) kristillisten kirkkojen jäseneksi tullaan niin että vastasyntynyt lapsi "pakkoliitetään" siihen, todennäköisesti sinutkin. Ei niin että niihin liityttäisiin vapaaehtoisesti itse. Eli siis juutalainen ei kuulu johonkin kristilliseen kirkkoon siksi kun häntä ei ole siihen pakkoliitetty.

      • Se oli hyvä kommentti.


      • HÖPÖLÖPÖPIISPAPASKAHOUSU

        Persia 2700v ennen kristuksia ollut ennen näitä setä topeliusta edellä nämä muut pelle hermanni uskonnot juutalais ortodoksiinit höperöt valetta alusta lähtien höpölpö


      • edefrfrreede

        Minut pakkoliitettiin tuohon omituiseen sekauskontoon nimeltään kristinusko ja erosin heti rippikoulun jälkeen kun ymmärsin sen olevan valetta.uskon kuitenkin Jumalaan ja yliluonnolliseen.


    • Jeesus_parempaa

      Jeesus parempaa uuden liiton juutalaisuutena ja Raamatussa tästä evankeliumista selvästi ja kelpasi juutalaisille apostoleille, joiden kautta saimme pyhät juutalaiset kirjoitukset. Tietysti ei kaikki juutalaiset ole uskoneet Kuninkaaseensa, sillä eivät ole pyhittyneet tässä totuudessa. Uudestisyntyessään vedestä ja Hengestä juutalainen Jeesuksessa ymmärtää Juutalaisten Kuninkaan Jumalan valtakunnassa.

      • Pahennukseksi juutalaisille.


      • Lakkaa_olemasta
        fari.g kirjoitti:

        Pahennukseksi juutalaisille.

        pahennukseksi totuudelle.


    • Lutherin_kirjoitukset

      Lutherin kirjoitukset juutalaisista kelpasi kyllä natseille ja ymmärrettävästi ei kelpaa Jumalalle eikä Jeesukselle eikä juutalaisille eikä tervemielisille yleensäkkään. Oliko Lutherin kirjoitukset juutalaisista sitten kristillistä?

      • aiNatstiDikkailiLutteria

        nostaahanse tietysti vihaa,
        murhanhimoa,
        rakkauden jumalilla on taas töitä,
        laskea ruumiita...


      • Lakkaa_vihasta
        aiNatstiDikkailiLutteria kirjoitti:

        nostaahanse tietysti vihaa,
        murhanhimoa,
        rakkauden jumalilla on taas töitä,
        laskea ruumiita...

        Lakkaa vihasta juutalaisia ja kaikkia kohtaan.


    • tämäntakia

      Miksi juutalaistyttö ei voi naida kristittyä avioon.

      • dgssfdk

        Kyllä toki voi ja moni on niin tehnytkin. Seka-avioliitot ovat nykyisin melko yleisiä.


      • Sisäsellaista

        EI VOI...jos DNA testit sanovat, että olet väärää rotua! Näin Israelissa tehdään avaruusaikana. Sisäsiittoista siitä vaan tulee ajanmittaan, taudit ja kuolleisuus lisääntyy.


    • Kannattaisi sinunkin pohtia miksi kristinusko ei kelpaa kovin hyvin edes kristityissä maissa.

      • Lutherin_kirjoitukset

        A'Miksipä toista uskontoa pittee vihata...?


    • JoukoR

      Juutalaisten toorassa muut ovat alempiarvoisia, vähäarvoisia ja heitä voi käyttää vain juutalaisia palvelemaan.
      Jos menet juutalaisen kanssa naimisiin, DNA testi on välttämätön, jotta rotu pysyy puhtaana.
      Hmmm...tässä tulee mieleen Hitlerin oppi arjalaisesta rodusta. Miksi se siis tuomitaan, kun vielä nykyaikanakin israelilaiset saavat harrastaa vaikka mitä monien maitten tuomitsematta. Eihän kansainvälisiä sopimuksiakaan ole kunnioitettu.

      • rrfedede

        DNA testiä ei oteta naimisiin mentäessä juutalaisen kanssa.??? Miksi otettaisiin?
        Pelkkä juutalaisuus riittää.Jos toinen kumppani ei ole juutalainen niin ei voi mennä naimisiin juutalaisin menoin Israelissa.


      • rodunOnPysyttävä

        puhtaana...


    • Professori Catherine Pickstockille kelpaa.

    • I-N-R-I

      Juutalaisethan iloitsivat Jeesuksen surmasta ! Että sellaisia :(

      • Jeeus oli tottelematon.

        " Sillä niinkuin yhden ihmisen tottelemattomuuden kautta monet ovat joutuneet syntisiksi, ".................


    • dmasjdh

      Miksi ihmeessä sen pitäisi kelvata? Miksi vieraan uskonnon oppien pitäisi kelvata sen enempää juutalaisille kuin muillekaan? Kysymyksenasettelu otsikossa on jo itsessään järjetön.

    • ajatmuuttuvat

      Kyllä se on kelvannut. Historian saatossa juutalaisia on kääntynyt paljon kristinuskoon ja ihan vapaaehtoisesti. Pakkokäännytykset eivät ole ikinä missään kantaneet hedelmää. Pakkokäännytyksen ongelma oli jo alunperin se, että juutalaiset kuitenkin salassa jatkoivat vanhojen rituaaliensa ja tapojensa noudattamista minkä seurauksena heihin suhtauduttiin kristityssä ympäristössä epäluuloisesti. Heitä karkotettiin tai heitä eristettiin gettoihin.

      1700-luvulla tilanne muuttui Euroopassa, kun juutalaisetkin saivat kansalaisoikeudet ja he ennen kaikkea vapautuvat gettoistaan - siis ennen kaikkea rabbien vaikutusvallasta ja ummehtuneista yhteisöistään. Erityisesti Keski-Euroopassa ja Saksassa kääntyi tuolloin valtaisat joukot juutalaisia kristinuskoon. Kehitys Itä-Euroopassa ja Venäjän valta-alueella oli hitaampaa ja juutalaisten vapautuminen johdatti heidät yleensä kommunismiin eikä kristinuskoon. Ainoa uskonsa säilyttänyt ryhmä oli maaseudun hasidijuutalaiset, joiden uskonto käytännössä oli 1700-luvulla syntyneen karismaattisen herätysliikkeen perua.

      Nykyiset juutalaiset: ortodoksit, konservatiivit ja reformit taas ovat vieläkin tuoreempaa tavaraa. Nämä suuntaukset ovat alunperin vain vastareaktio juutalaisten assimiloitumiselle ja kristinuskoon kääntymiselle. Ei ole ihan sattumaa, että nämä kaikki suuntaukset ovat syntyneet 1800-luvulla Saksassa. Ensin alkoi reformiliike, sitä syntyi vastustamaan ortodoksia ja kompromissi näille kahdelle oli konservatiivit. Joukkoon voi laskea myös zionismin eli juutalaisnationalismin, joka on kokonaan uskonnosta irroitettu merkitys juutalaisuudelle.

      Jos aloittaja tarkoittaa kristinuskon syntyseuduilla Israelia (kristinuskon syntyseutu voidaan ymmärtää laajemminkin), niin kysymys on mieletön. Israelin valtion perustaminen oli zionismin huipentuma. Ei Israeliin mennä kääntymään kristinuskoon tai mihinkään muuhunkaan uskontoon. Zionistit olivat alunperin nimenomaan sekulaareja. Nykypäivänä tilanne on jälleen muuttunut, kun messianissävytteinen uusortodoksia on yhdistynyt zionismin kanssa ja joidenkin kristillisperäisten ryhmien keskeinen uskonkappale on zionismi. Nämä ryhmät ovat kuitenkin etääntyneet varsinaisesta kristinuskosta ja ne lähestyvät todennäköisemmin uskonnollista zionismia juutalaisuudessa kuin juutalaiset niitä.

      • eddeedrfr

        Kärjistät aika rankasti kun väität 1800-luvulla olleen vain hasidit jotka olivat säilyttäneet uskonsa. Perinteinen ortodoksia oli silloinkin voimissaan joka puolella maailmaa ja on sitä edelleenkin.


      • ajatmuuttuvat

        Ei ollut voimissaan vaan syntyi silloin;-). Sitä nimitettiin moderniksi ortodoksiaksi erotuksena hasideille ja mitnaggedimille. Nämä marginaaliryhmät edustavat vanhempaa perinnettä ja ne eroavat modernista ortodoksiasta mm. suhtautumisessa moderniin teknologiaan, naisten koulutukseen ja alunperin myös suhteessa zionistiseen ideologiaan. Näiden suuntausten edustajat tunnistaa aina pukeutumisesta. Aina.

        Modernia ortodoksiaa ei nimitetä enää moderniksi, koska se ei sitä enää ole. Sen historia alkaa 1800-luvulta rabbi Samuel Hirschin juutalaisuuden tulkinnasta. Koko ortodoksi-termiä ei juutalaisuuden yhteydessä edes käytetty ennen sitä. Hirsch sovitti halakhan moderniin elämään mikä oli aivan uusi kombinaatio juutalaisuudessa.

        Ei ole mitään kahta sataa vuotta vanhempaa perinteistä ortodoksiaa ellei sitten laske myös noita aiemmin mainittuja marginaaliryhmiä mukaan. Ne ovat 1700-luvulta. En osaa sanoa olisiko jotkut litvakit kenties vieläkin vanhempaa perua, mutta ollaan silloin jo niin marginaalin marginaalissa, että on turha puhua mistään joka puolella maailmaa voimissaan olevasta perinteisestä ortodoksiasta.

        Lähes kaikki uskonnolliset suuntaukset pyrkivät selittämään historiansa pidemmäksi kuin mitä se on. Kriitisempää tarkastelua tämä ei kuitenkaan kestä. Jotkut englanninkielisen maailman juutalaiset määrittelevät itsensä uskonnolliseksi zionistiksi (religious zionist) mikä on erinomaisen realistinen, ajanmukainen ja paljon informatiivisempi termi kuin "moderni ortodoksi" tai "ortodoksijuutalainen".


      • Krabbi

        Edellä kirjoittaneet on tutkineet asioita. Uskovien olen kuullut sanovan, että Juutalaisille on määrä ajaksi pantu suomukset silmiin ja he elävät vielä vanhatestamentillista aikaa, eli sitä aikaa joka alkaa Aabrahamista. Tosin; uskon näin, että niitten suomuksien poisto Juutalaisten silmistä on alkanut, siellä Israelissa on jo Messiaaniset Juutalaiset kai eri seurakuntanaan. Vanhoillis Juutalaisuutta johtavat Krabit (Opettajat) Uskon näin, että Juutalainen kansa nyk Israel kääntyy Messiaaniseksi seurakunnaksi. Kiitokset edellä kirjoittaneille!!


      • Krabbi kirjoitti:

        Edellä kirjoittaneet on tutkineet asioita. Uskovien olen kuullut sanovan, että Juutalaisille on määrä ajaksi pantu suomukset silmiin ja he elävät vielä vanhatestamentillista aikaa, eli sitä aikaa joka alkaa Aabrahamista. Tosin; uskon näin, että niitten suomuksien poisto Juutalaisten silmistä on alkanut, siellä Israelissa on jo Messiaaniset Juutalaiset kai eri seurakuntanaan. Vanhoillis Juutalaisuutta johtavat Krabit (Opettajat) Uskon näin, että Juutalainen kansa nyk Israel kääntyy Messiaaniseksi seurakunnaksi. Kiitokset edellä kirjoittaneille!!

        "juutalaisilla suomukset "... on väärennös, oikein se menee näin Jesajassa

        "Ja hän hävittää tällä vuorella verhon, joka verhoaa kaikki kansat, ja peiton, joka peittää kaikki kansakunnat. "
        Jesaja 25:7


        "juutalaiset elävät vanhan testammentin aikaa"

        sana; Vanha testamentti on kristillinen, halventava nimitys Toorasta ja profeettojen kirjoista.


      • "Kyllä se on kelvannut. Historian saatossa juutalaisia on kääntynyt paljon kristinuskoon ja ihan vapaaehtoisesti. Pakkokäännytykset eivät ole ikinä missään kantaneet hedelmää. Pakkokäännytyksen ongelma oli jo alunperin se, että juutalaiset kuitenkin salassa jatkoivat vanhojen rituaaliensa ja tapojensa noudattamista minkä seurauksena heihin suhtauduttiin kristityssä ympäristössä epäluuloisesti. Heitä karkotettiin tai heitä eristettiin gettoihin."

        Kaiken mitä olet oppinut juutalaisista, olet ilmeisesti "oppinut" katsomalla viulunsoittaja katolla.

        Valitettavasti ongelmat eivät olleet niin paljon siitä missä he ovat asuneet vaan se ettei juutalaisten annettu omistaa esim. maata. Tämä tarkoitti lähinnä että todella monesta juutalaisesta tuli käsityöläisiä, ja näistä saadut rahat voi esimerkiksi lainata eteenpäin koron saamiseksi, Siinä missä keski-ajalla vaatisi sama kristityltä sen, että tekisi "contractum trinius", eli kolme yksittäistä sopimusta jotka yhdessä toimivat lainan antamisena korkoineen.

        Se missä olet osittain oikeassa on että erottelu ja vastaava kohtelu joka tuli kristityiltä sai juutalaiset pysymään pääosin kaukana kristinuskosta ja kristityistä. :)


        "1700-luvulla tilanne muuttui Euroopassa, kun juutalaisetkin saivat kansalaisoikeudet ja he ennen kaikkea vapautuvat gettoistaan - siis ennen kaikkea rabbien vaikutusvallasta ja ummehtuneista yhteisöistään. Erityisesti Keski-Euroopassa ja Saksassa kääntyi tuolloin valtaisat joukot juutalaisia kristinuskoon. Kehitys Itä-Euroopassa ja Venäjän valta-alueella oli hitaampaa ja juutalaisten vapautuminen johdatti heidät yleensä kommunismiin eikä kristinuskoon. Ainoa uskonsa säilyttänyt ryhmä oli maaseudun hasidijuutalaiset, joiden uskonto käytännössä oli 1700-luvulla syntyneen karismaattisen herätysliikkeen perua."

        Nämä getot mistä puhut (juutalaiset alueet) loppuivat vasta toisen maailmansodan jälkeen vaikka jonkin verran enemmän vapautta juutalaisille tulikin erityisesti euroopassa. Mutta missään vaiheessa ei ollut suurtaa määrää kääntymisiä kristinuskoon. Yhtenä poikkeuksena on että oli tällä ajalla monia tapauksia joissa juutalaiset ja kristityt menivät naimisiin koska loppujen lopuksi uskonto ei ole niin tärkeää kuin se kenen kanssa tahtoo viettää elämänsä.

        Toisin kuin sanot tosin, hasidijuutalaiset ovat verrattain uusi ilmiö ja muut juutalaiset ovat tällä hetkellä lähempänä alkuperäistä. Hasidi-juutalaisuus tuli lähinnä siitä että koska monet olivat näinä aikoina liberaalimpia, niin osa pelkäsi uskontonsa puolesta ja ryhtyi super-uskovaisiksi. Maaseudun kanssa tällä ei ollut kovinkaan paljoa tekemistä :)

        "Nykyiset juutalaiset: ortodoksit, konservatiivit ja reformit taas ovat vieläkin tuoreempaa tavaraa. Nämä suuntaukset ovat alunperin vain vastareaktio juutalaisten assimiloitumiselle ja kristinuskoon kääntymiselle. Ei ole ihan sattumaa, että nämä kaikki suuntaukset ovat syntyneet 1800-luvulla Saksassa. Ensin alkoi reformiliike, sitä syntyi vastustamaan ortodoksia ja kompromissi näille kahdelle oli konservatiivit. Joukkoon voi laskea myös zionismin eli juutalaisnationalismin, joka on kokonaan uskonnosta irroitettu merkitys juutalaisuudelle."

        Itseasiassa hasidijuutalaisuus on seuraus ja vastareaktio siitä että juutalaisista tuli vähemmän uskovaisia, samoin kuin ortodokseista ja konservatiiveista. "Reformijuutalaiset" taas ovat kuin normaalit sunnuntai-kristityt :)
        Näitä syntyi ei vain Saksan alueelta, vaan myös muilla alueilla missä juutalaisia oli kuten Espanjassa tai Venäjällä.

        Siionismi on osittain uskosta erotettu ja se on vain käsitys että juutalaisille olisi kiva jos olisi oma maa. En ole ihan varma mitä sinä tarkoitat sillä että se on tosin uskonnosta erotettu koska suurin osa tähän kuuluvista on keskitason juutalaisia. (Siis ei super-ortodokseja eikä super-liberaaleja)

        "Jos aloittaja tarkoittaa kristinuskon syntyseuduilla Israelia (kristinuskon syntyseutu voidaan ymmärtää laajemminkin), niin kysymys on mieletön. Israelin valtion perustaminen oli zionismin huipentuma. Ei Israeliin mennä kääntymään kristinuskoon tai mihinkään muuhunkaan uskontoon. Zionistit olivat alunperin nimenomaan sekulaareja. Nykypäivänä tilanne on jälleen muuttunut, kun messianissävytteinen uusortodoksia on yhdistynyt zionismin kanssa ja joidenkin kristillisperäisten ryhmien keskeinen uskonkappale on zionismi. Nämä ryhmät ovat kuitenkin etääntyneet varsinaisesta kristinuskosta ja ne lähestyvät todennäköisemmin uskonnollista zionismia juutalaisuudessa kuin juutalaiset niitä."

        Siionistit olivat alunperin uskovaisia juutalaisia. Mutta se miksi esimerkiksi ortodoksit (esim. naturei karta) ja hasidijuutalaiset eivät vieläkään tunnusta Israelin valtiota on koska juutalaisten valtion perustaminen kuuluu heidän mukaansa Messiaalle eli "juutalaisten kuninkaalle" kun tämä tulee maan päälle. Siinä missä siionismi perustuu siihen että ihmiset auttavat toisiaan saman tavoitteen puolesta.

        En ole aiemmin tavannut ihmisiä jotka ovat opiskelleet juutalaisuutta vain elokuvista.


    • Pelastuiko Jeesuksen kuoleman ansiosta oikeastaan kukaan muu, kuin Barabbas?

      Ja hänkin kansan äänestyksellä ja muut vihaavat kun joku pelastui.

    • Raamatussa_totuus

      Jeesus on Juutalaisten Kuningas Jumalan valtakunnassa ja 144 000 on Israelin yhdestätoista sukukunnasta 12 000 kustakin ja Joosefista 24 000 ja Daan on poissa.

      Tarkoittaako aloittaja kristinuskolla katollisuutta tai muuta kirkollista suuntausta?

    • "Miksi kristinusko ei kelpaa juutalaisille "

      vaikka näin nähtynä:

      Kirkko on Baabell.......Baa= isä ja Bell=kello ja kello on tornissa, joten se on Baabelin torni. Isänkellotorni


      "Baabelin virtain vierillä me istuimme ja itkimme kun Sionia muistelimme. " Psalmista

      • Baabelin_virta

        Baabelin virta on Eufrat ja kymmenen kansakuntaa, jotka Israeliin tulee hyökkäämään lienevät Uuden Jerusalemin alueelta ja Jerusalem on keskellä ja noin tuhat kilometriä siitä sivuille ja neliön muotinen pohja ja lounaisnurkka nähtävissä Egyptissä ja Babylon jäänee kaupungin sisään olemaan varoittavana esimerkkinä ihmisten kapinoinnista Jumalaa vastaan ja palaa sen tuhannen vuoden ajan Jeesuksen ollessa hyvänä paimenena ja Kuninkaana Jumalan Jerusalemissa. Jumalan hyvyys Israelia ja kaikkia kansoja kohtaan on ylitsevuotavainen, ja Saatanan pahuus eksytyksissään väkevää ja tuottaa tuhon monille ihmisille, sillä ottavat pedon merkin lähitulevaisuudessa.


      • Baabelin_virta kirjoitti:

        Baabelin virta on Eufrat ja kymmenen kansakuntaa, jotka Israeliin tulee hyökkäämään lienevät Uuden Jerusalemin alueelta ja Jerusalem on keskellä ja noin tuhat kilometriä siitä sivuille ja neliön muotinen pohja ja lounaisnurkka nähtävissä Egyptissä ja Babylon jäänee kaupungin sisään olemaan varoittavana esimerkkinä ihmisten kapinoinnista Jumalaa vastaan ja palaa sen tuhannen vuoden ajan Jeesuksen ollessa hyvänä paimenena ja Kuninkaana Jumalan Jerusalemissa. Jumalan hyvyys Israelia ja kaikkia kansoja kohtaan on ylitsevuotavainen, ja Saatanan pahuus eksytyksissään väkevää ja tuottaa tuhon monille ihmisille, sillä ottavat pedon merkin lähitulevaisuudessa.

        Bell bell, Idän assyrialainen kirkko.

        "Idän apostolinen kirkko[1] eli Itäsyyrialainen kirkko[2][3] eli Idän assyrialainen kirkko (syyr. ܥܕܬܐ ܩܕܝܫܬܐ ܘܫܠܝܚܝܬܐ ܩܬܘܠܝܩܝ ܕܡܕܢܚܐ ܕܐܬܘܪ̈ܝܐ) on kristillinen kirkko, jonka paikallinen alkuperä on Seleukeia-Ktesifonin piispanistuimessa. Perimätiedon mukaan kirkon perusti apostoli Tuomas ja tällä hetkellä sitä johtaa patriarkka Mar Dinkha IV. Nykyään Idän assyrialaisen kirkon jäsenet asuvat diasporassa ja kirkon hallinto elää maapaossa Chicagossa Yhdysvalloissa. "


    • TotuuttaMinäHaluan

      >>>>Voisiko joku oppinut kertoa minulle, miksi kristinuskon synnyinseuduilla ei kannateta tätä oppia? Onko syynä se, että kristinusko on tarkoitettu alempiarvoisille? Onhan jehovan todistajillakin vain 144 000 asukasta siellä taivaassa. Onko juutalaisilla ääretön taivas ja mahtuvatko käännytetyt myös mukaan?
      Vanha Testamentti on sisällytetty raamattuunkin, vaikka sen opetuksia ei noudateta lainkaan. Esimerkiksi tämä luonnonvastainen seksi avioliitossa ei tulisi kysymykseen, vaikka siihen Suomessa kehotetaan jopa tiedotusvälineissä.<<<<

      Kyllä täytyy sanoa, että harvoin lukee niin sekavaa ja tietämätöntä tekstiä, kuin tämä ap:n kirjoitus.

      Ensinnäkin KOSKAAN aiemmin ei ole ollut historiassa niin paljon messiaanisia juutalaisia (Jeesukseen, Yeshuaan uskovia juutalaisia) kuin nyt!!!

      Raamattu sanoo, että vasta vihan, eli antikristuksen ahdistuksen ajan lopulla juutalaiset kääntyvät kansakuntana Jeesuksen tykö ja ottavat Hänet vastaan Messiaanaan, koska huomaavat, että odotettu Messias onkin antikristus eli paljastuukin saatanaksi eikä heidän Messiaakseen, jota he ovat odottaneet ja odottavat yhä vieläkin.

      Kristinuskoa EI ole tarkoitettu vain ns. alempiarvoisille, vaan Jeesus Kristus nimenomaan kuoli potentiaalisesti kaikkien ihmisten puolesta, niin että jokainen, joka tahtoo, voi rukoilla syntejään anteeksi ja tehdä parannuksen pahoista teoistaan - Ja ne hänelle annetaan anteeksi ja hän saa tulla Jumalan lapseksi Jeesuksen veren ja ristintyön kautta.

      Jehovat sensijaan EIVÄT OLE edes kristittyjä, vaan harhaoppisia, koska eivät usko Jeesuksen Jumalana, eivätkä usko, että Pyhä Henki Jumalan kolmas Persoona elää Jeesus-uskovassa ihmisessä. Myös heidän raamattunsa on väärennös ja heidän "pelastumisensa" perustuu ainoastaan tekoihin ja siksi häiriköivät ihmisten kotiovilla jatkuvasti ja kadulla paasaavat harhaoppiaan aamusta iltaan.

      MItä tulee noihin mainitsemiisi 144 000 henkilöön, harhaoppi-jehovat väittävät heidän olevan jehovia, mutta Raamattu ja sen selitysteokset profetoivat niiden olevan sen 144 000 Jeesus/Yeshua-uskoon tuleen juutalaisen ryhmäksi, jotka lähtevät vihan eli ahdistuksen aikana erittäin voimallisesti evankelioimaan maailmaa ja kertomaan ihmisille siitä ainoasta Pelastajasta Yeshuasta/Jeesuksesta Kristuksesta.

    • tfuiopoipå

      Ap:lle vielä tämä: Taivaassa ihmiset ovat henki-sielu ruumiissaan, joten tilan ahtautta ei ole, samoin kuin nyt, kun olemme tässä liharuumiissamme ja elämme ajassa.

      Taivasten Valtakunnassa vain ensimmäinen 1000 vuotta on ajallista aikaa, mutta sen jälkeen alkaa Tuomiot ja iankaikkisuus, jolla ei ole loppua.

      Mitä tulee Vanhaan Testamenttiin, se on Uuden Testamentin perusta, jota Jeesuskin aikanaan lainasi kaikissa puheissaan, joten Vanha Testamentti pysyy voimassaan ihan yhtä kauan kuin Uusi Testamenttikin.

      Se, että luonnonvastaiseen seksiin, kuten homous/lesbous/pedofilia/eläimiinsekautuminen/insesti/ ym. syyllistyviä ihmisiä sallitaan yhä enemmän johtuu tämän synnin yhä pahemmin turmelemasta maailmasta ja koska elämme todella lopun aikoja, näitä kaikkein pahimpia demoneja on päästetty vapaaksi enemmän kuin koskaan ja maailma on sairaampi ja väkivaltaisempi yhä enemmän loppua kohden.

    • 144 000.

      "Nämä ovat niitä, jotka eivät ole saastuttaneet itseäään naisten kanssa, vaan ovat kuin neitsyet. "

      Tarkoittaa selkeäasti selibaattimiehiä, kuten paavit ja kardinaalit... ulkoisesti. Nyt kuitenkin, joukkoon ei ole enää tulijoita joten paavi ( Baal-isä) on hyvin huolissaan ja kokonaan henkimaailmaan uppoutumisen pelossa, hän harkitsee jo naimisissa olevien hyväksymistä 'katolistan' pappeuteen.

      Tai voihan olla että 144 ooo on jo tullut täyteen taivaassa ja portti on mennyt kiinni.

      Me naiset emme tietenkään tee tuossa joukossa mitään, käyskennelkööt vain keskenään.

      • uhoipoå

        <<<<144 000.
        "Nämä ovat niitä, jotka eivät ole saastuttaneet itseäään naisten kanssa, vaan ovat kuin neitsyet. "
        Tarkoittaa selkeäasti selibaattimiehiä, kuten paavit ja kardinaalit... ulkoisesti. Nyt kuitenkin, joukkoon ei ole enää tulijoita joten paavi ( Baal-isä) on hyvin huolissaan ja kokonaan henkimaailmaan uppoutumisen pelossa, hän harkitsee jo naimisissa olevien hyväksymistä 'katolistan' pappeuteen.
        Tai voihan olla että 144 ooo on jo tullut täyteen taivaassa ja portti on mennyt kiinni.
        Me naiset emme tietenkään tee tuossa joukossa mitään, käyskennelkööt vain keskenään.>>>


        Älä höpötä joutavia paavilla ei ole osaa eikä arpaa Jumalan Valtakunnassa - hän on suuri eksyttäjä, jonka kirkko muuttuu ahdistuksen aikana saatanan kirkoksi, johon kaikki uskonnot yhtyvät yhdeksi antikristuksen saatanan kirkoksi. Ja voit uskoa, että baal-paavi haluaa varmasti kirkkoonsa naispapittaria saastaisiin menoihinsa.


      • uhoipoå kirjoitti:

        <<<<144 000.
        "Nämä ovat niitä, jotka eivät ole saastuttaneet itseäään naisten kanssa, vaan ovat kuin neitsyet. "
        Tarkoittaa selkeäasti selibaattimiehiä, kuten paavit ja kardinaalit... ulkoisesti. Nyt kuitenkin, joukkoon ei ole enää tulijoita joten paavi ( Baal-isä) on hyvin huolissaan ja kokonaan henkimaailmaan uppoutumisen pelossa, hän harkitsee jo naimisissa olevien hyväksymistä 'katolistan' pappeuteen.
        Tai voihan olla että 144 ooo on jo tullut täyteen taivaassa ja portti on mennyt kiinni.
        Me naiset emme tietenkään tee tuossa joukossa mitään, käyskennelkööt vain keskenään.>>>


        Älä höpötä joutavia paavilla ei ole osaa eikä arpaa Jumalan Valtakunnassa - hän on suuri eksyttäjä, jonka kirkko muuttuu ahdistuksen aikana saatanan kirkoksi, johon kaikki uskonnot yhtyvät yhdeksi antikristuksen saatanan kirkoksi. Ja voit uskoa, että baal-paavi haluaa varmasti kirkkoonsa naispapittaria saastaisiin menoihinsa.

        Älä nyt noin moiti alkukristillisyyttä. Pappeus oli puhdas naisista, naiset olivat nunnia, puhtaita neitsyitä ja ilmaisia työntekijöitä.


    • "Taivaassa ollaan henki-sielu ruumiissa..."

      Joo, muututaan imakehäksi, joka alkaa olla niin saastunut, että pian tarvitaan hengityssuojaimet.

      • Ilmakehä....


      • uighiöooupo

        Raamattu sanoo, että Jumala luo uudet taivaat ja maat, joten myös ilmakehä uudistuu ja raikastuu täysin.


      • Ensin Hänen täytyy hävittää ihmiset, koska ihmiset eivät lopeta saastuttamista. Jotkut oikeamieliset voivat ehkä selvitä, ne jotka ovat kelvollisia jatkamaan. Tuntevat Lain ja Jumalan käskyt. Viljelkää ja varjelkaa.


    • JoEnnustettuTilanne

      Etkö ole kiinnittänyt huomiota mitä Raamatun ennustuksissa tällaisesta tilanteesta sanotaan.
      Tilanne on juuri niin kuin on ennustettu ja niin sen pitää mennä.
      Juutalaisille tulee vielä heidän hetkensä ymmärtää tämä tilanne, siksi aikaa heillä tulee olla "side silmillä".

      • Tarkoitatko, että juutalaisten pitäisi lopettaa saastuttaminen maailmasta.

        Voi pyhä yksinkertaisuus, eiväthän juutalaiset savuta vaan maailma. Ottakaa mallia, vai pitääkö se vielä sanoa ?
        Tehän sanoisitte sitä orjuuttamiseksi jos alkaisi neuvomaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      344
      3591
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      232
      2198
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1722
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      5
      1617
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      85
      1444
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      294
      1315
    7. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      87
      1165
    8. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      84
      1149
    9. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1141
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      986
    Aihe