1.3.17 avioliittolaki rikoslain vastainen?

Ns. tasa-arvoinen avioliittolaki, joka hyväksyy "avioliiton" samaa sukupuolta olevien kesken, loukkaa ja häpäisee sitä, mitä uskovat, kirkko ja uskonnolliset yhteisöt pitävät pyhänä, rikkoo käsitykseni mukaan uskonrauhasta säädettyä rikoslakia.

Rikoslain 17 luvun 10 §:ssä sanotaan: "Joka julkisesti pilkkaa Jumalaa tai loukkaamistarkoituksessa julkisesti herjaa tai häpäisee sitä, mitä uskonnonvapauslaissa tarkoitettu kirkko tai uskonnollinen yhdyskunta muutoin pitää pyhänä, tai meluamalla, uhkaavalla käyttäytymisellään tai muuten häiritsee jumalanpalvelusta, kirkollista toimitusta, muuta sellaista uskonnonharjoitusta taikka hautaustilaisuutta, on tuomittava uskonrauhan rikkomisesta sakkoon tai vankeuteen enintään kuudeksi kuukaudeksi."

Sama koskenee kaikkia julkisia homoseksuaalisia suhteita.

10

169

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sdfgsdfgsdfg

      Olet sinä epätoivoinen pelle.

    • TotuusSattuu

      Tuolla tulkinnalla esim. perustuslakimme mukainen uskonnonvapaus on rikollista koska Ramattu sano selkeästi kymmenessä käskyssä että "älä pidä muita jumalia". Samoin uskonrauhaa rikkovia olisivat vaikkapa avoliitot, työnteko sunnauntaisin tai avioliiton ulkopuolinen seksi.
      Jostain kumman syystä aloittaja ei kuitenkaan muista näitä vaan keskittyy vain loputtomaan homojen jahtaamiseen ja parjaamiseen milloin milläkin tekosyyllä.

    • "Tuolla tulkinnalla esim. perustuslakimme mukainen uskonnonvapaus on rikollista koska Ramattu sano selkeästi kymmenessä käskyssä että "älä pidä muita jumalia". Samoin uskonrauhaa rikkovia olisivat vaikkapa avoliitot, työnteko sunnauntaisin tai avioliiton ulkopuolinen seksi."

      Kyllä kaikki yllä mainitsemasi asiat ovatkin Suomen rikoslain vastaisia ja niistä tulisikin nostaa syyte. Suomen oikeuslaitos ei valitettavasti kuitenkaan taistele rikollisuutta vastaan, vaan pikemminkin puolustelee sitä. Tämä nyt voimaan tuleva "avioliittolaki" on kuitenkin siksi suuri yhteiskunnan peruspilareita tuhoava laki, että sen vastustamiseen on tällä hetkellä ensisijainen asia.

      • novoiiiiii

        Voi! Pahoittiko markin palvoma kamelikuskien keksimä mielikuvitusjumala mielensä? No voi hellanlettas sentään :D


      • TotuusSattuu

        "Kyllä kaikki yllä mainitsemasi asiat ovatkin Suomen rikoslain vastaisia ja niistä tulisikin nostaa syyte"

        Eivät tietenkään ole. Elät jossain omassa harhaisessa mielikuvitusmaailmassasi jossa vallitsee ihan oma todellisuutesi.


    • Justiinsa_juu

      Tiedätkö mitä, sinun kannattanee tehdä poliisille rikosilmoitus jostakin homoparista heti heidän vihkiäistensä jälkeen.

    • Ei pidä paikkaansa koska on uskonnonvapaus joka takaa ihmisille oikeuksia riippumatta uskonnosta tai uskonnottomuudesta. Avioliitto on asia joka on laillisesti säädetty uskonnonvapaus ottaen huomioon, tähänkin asti millään uskontokunnalla ei ole ollut yksinoikeutta avioliittoon vaan uskontokunnasta riippumatta ihmiset voivat solmia avioliittoja.

      Homoparien avioliitot ehkä voivat sinua henkilökohtaisesti loukata mutta on otettava huomioon että kyseessä on asia joka vastaa loukkaavuudeltaan sitä kuinka avioerojen salliminen ja esim. uskonnonvapaus itsessään loukkaa sinua kristittynä, joten voimme todeta se että joudut loukkaantumaan homojen avioliittojen takia on täysin kohtuullisissa haitan rajoissa.

      Pitää muistaa myös että monet kristityt ja ei-kristityt eivät pidä homoavioliittoja loukkaavina ja itseasiassa heitä loukkaa enemmänkin se ettei homoparit voisi solmia avioliittoja. Koska ei ole kyetty osoittamaan miksi homoavioliitoista loukkaantuvien loukkaantuneisuus omaisi suuremman painoarvon kuin homoavioliittojen puutteesta loukkaantuneiden loukkaantuneisuus, päädymme siihen että homoparien oikeus avioliittoon nimenomaan uskonnon- ja aatteenvapauden näkökulmasta oikeuksia vain parantavana sekä muutenkin vailla todellisia perusteltavia haittatekijöitä on asia jonka toteutuminen on parempi kuin sen toteutumattomuus.

      Homoavioliitot eivät ole haitaksi kenenkään kristityn uskonnonharjoitukselle joten sillä että homoavioliitot olisivat ristiriidassa kristityn uskonnonharjoituksen kanssa ei voida perustella sitä että homoavioliitot salliva laki uhkaisi tämän uskonnonvapautta.

    • Kysymys ei ole pelkästään siitä, että homosuhteet loukkaavat monia, vaan myös siitä, että omatuntomme kehottaa meitä vastustamaan vääryyttä, josta joutuvat kärsimään erityisesti lapset.

      On olemassa osuva sanonta: " Jos pirulle antaa pikkusormen, se vie koko käden."
      Vaikka homoliitto nyt olisikin "vaatimaton" paha, niin seuraavan sukupolven aikana se on muuttunut oikeudeksi mennä eläinten kanssa naimisiin, sitten seuraa oikeus mennä tiiliskiven kautta naimisiin jne.

      Ei tarvitse kuin katsoa taakse päin niin näemme, kuinka nykyiseen tilanteeseen on juuri päädytty siksi, että pirulle on ensin annettu pieni valta. Sitten on esitetty uusia vaatimuksia ja sen jälkeen taas uusia vaatimuksia aina rekisteröityneisiin parisuhteisiin saakka. Siitä onkin sitten taas päästy helposti ottamaan uusi askel, joka on homojen "avioliitto"

      Saatana on ovela ja salakavala ja on pettänyt ihmisiä koko ajan valheillaan. Se sanoo: "Kunhan hyväksytte vain tämän lain, niin tyydymme siihen." Pian lain hyväksymisen jälkeen se kuitenkin alkaa esittämään uusia vaatimuksia. Nytkin luvattiin, että kirkko saa noudattaa omaa linjaansa. Mutta jo nyt heti on alkanut painostus kirkkoa ja piispoja kohtaan, jotta ne saataisiin samaan ruotuun jumalattomien ihmisten kanssa. Saatana vetää sateenkaariväkeä kuin pässiä narusta.
      Saatana on suuri huijari ja petkuttaja ja valehtelija. Yksi sen suurimpia valheita on se, että homojen "avioliitto edistäisi tasa-arvoa, vaikka asia on juuri päin vastoin.

      • "Kysymys ei ole pelkästään siitä, että homosuhteet loukkaavat monia, vaan myös siitä, että omatuntomme kehottaa meitä vastustamaan vääryyttä, josta joutuvat kärsimään erityisesti lapset. "

        Moni homon tai lesbon lapsi tulee vain hyötymään siitä että nyt heidän huoltajansa voivat solmia avioliiton kumppaninsa kanssa. Homosuhteet eikä homoavioliitot eivät tuota kärsimystä lapsille. Toki sitten homo- ja lesboparien kelvollisuudesta adoptiovanhemmiksi voidaan olla montaa mieltä mutta toisaalta on selvää että samaa sukupuolta oleva pari huoltajina on loogisesti ajatellen aina lapsen kannalta parempi lähtökohdiltaan kuin lapsuus yksinhuoltajuudessa.

        "Vaikka homoliitto nyt olisikin "vaatimaton" paha, niin seuraavan sukupolven aikana se on muuttunut oikeudeksi mennä eläinten kanssa naimisiin, sitten seuraa oikeus mennä tiiliskiven kautta naimisiin jne. "

        Toisin kuin homoavioliittojen kohdalla on, eläinten ja tiiviskivien kanssa naimisiin meneminen on oikeasti juridisesti ongelmallista. Se tarkoittaisi sitä että meidän tulisi määritellä koko avioliitto uudelleen niin että sen voisi solmia yksipuolisesta, vain yhden juridisesti toimivaltaisen tahon toimesta sen sijaan että se olisi kuten nykyään, kahden juridisesti toimivaltaisen tahon välinen sopimus, kuten kaikki muutkin sopimukset ovat.

        Samaa sukupuolta olevat ovat voineet solmia iät ja ajat kaikenlaisia sopimuksia keskenään, vain avioliittosopimus on puuttunut ja nyt sekin on mahdollista. Sen sijaan kukaan ei voi solmia esim. vuokra- tai työsopimuksia eläinten tai tiiliskivien kanssa joten avioliiton juridinen solminen näiden kanssa ei tule toteutumaan vaikka varmasti löytyy niitäkin jotka sellaista toivoisivat.

        Myöskin asiahan ei liity mitenkään sukupuolineutraaliin avioliittoon vaan jos juridiset avioliitot eläinten tai esineiden kanssa olisivat tulossa, ne olisivat tulossa joka tapauksessa vaikkei sukupuolineutraalit avioliitot olisi koskaan toteutuneet.

        "Sitten on esitetty uusia vaatimuksia ja sen jälkeen taas uusia vaatimuksia aina rekisteröityneisiin parisuhteisiin saakka. Siitä onkin sitten taas päästy helposti ottamaan uusi askel, joka on homojen "avioliitto""

        Monille ihmisille, kuten minulle itsekin rekisteröidyt parisuuhteet olivat selkeästi vain välivaihe, testausta sille että voisiko homoparien suhteiden virallistamisella olla kysyntää ja miten se toisaalta yhteiskunnallisesti vaikuttaisi. Kyseinen kokeilu oli selvästikin hyvin onnistunut kun siitä päädyttiin tasa-arvoiseen avioliittolakiin, aivan kuten ympäri maailma muuallakin on tapahtunut, joko suorempaa reittiä tai kuten meillä, välivaihteen kautta. Niin kauan kuin homo- ja lesboparien rakkaus on samanlaista kuin heteroparien rakkaus ja rakkaus on avioliitossa on tärkein asia, niin kauan myös tulee olemaan kysyntää sukupuolineutraalille avioliitolle. Se on täysin kohtuullista että lainsäädäntö huomioita homojen ja lesbojen tarpeet samalla tavalla kuin heteroidenkin tarpeet.

        "Nytkin luvattiin, että kirkko saa noudattaa omaa linjaansa. Mutta jo nyt heti on alkanut painostus kirkkoa ja piispoja kohtaan, jotta ne saataisiin samaan ruotuun jumalattomien ihmisten kanssa. "

        Monet kirkon jäsenistä ovat kirkon linjan kanssa eri mieltä, painostus asian suhteen tuleekin nimenomaan eniten kristittyjen joukoista, mukaanlukien monet papit. Monet kristityt eivät pidä sukupuolineutraalia avioliittoa ongelmana, aivan kuten monet kristityt eivät pidä myöskään avioeron ottamista ongelmana. Kirkkohäät ovat kulttuurissamme suuri ihanne joten on täysin luonnollista että tasa-arvoiseen avioliitto-oikeuteen uskovat ja asian kristillisesti ongelmattomaksi kokevat haluasivat kirkon palvelevan kaikkia pareja tasa-arvoisesti. Ihmisillä on oikeus uskoa kristinuskoon joka siunaa homopareja avioliittoon.

        "Yksi sen suurimpia valheita on se, että homojen "avioliitto edistäisi tasa-arvoa, vaikka asia on juuri päin vastoin."

        Homojen avioliitto edistää tasa-arvoa, se ei ole mikään valhe eikä sitä valheeksi kukaan ole kyennyt osoittamaan.


    • Matteus44

      Lakia varmaankin luetaan niin, että tuota loukkaamistarkoitusta ei eroteta tuosta häpäisemisestä, joten siihen se ajatus pysähtyy, vaikka kristilliseettisesti homoliitot häpäisevätkin pyhää Jumalaa ja hänen seurakuntansa pyhänä pitämään avioliittoa ja niin ollen olisi vaikeata osoittaa tuomareille oikeudessa, että homoliitot on solmittu tarkoituksella loukata heteroliittoja . Se mitä Suomessa 1.3.2017 jälkeen tapahtuu sen kyllä JUMALA tuomitsee.. ...sodalla, joka herättää ja puhdistaa!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      81
      1840
    2. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Maailman menoa
      237
      1639
    3. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      91
      1523
    4. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      106
      1328
    5. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      164
      1105
    6. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      64
      1083
    7. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      32
      932
    8. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      62
      916
    9. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      61
      856
    10. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      95
      817
    Aihe