Aihe

Klaukkalan koulut

Stindebinde2

Olemme aikeissa muuttaa Klaukkalaan, joten kiinnostaisi tietää millaisia ovat paikalliset ala- ja yläkoulut. Mitkä koulut ovat hyviä, mitkä huonompia? Kertokaahan kokemuksistanne.

2

232

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Stindebinde2

   Huhuu, eikö täällä kukaan osaa kertoa kouluista?

  • Beldarius

   Vastaus tulee hieman myöhässä (olette ehkä valinneet jo koulun), mutta ajattelin kuitenkin kantaa korteni kekoon.

   Kaikki koulut ovat tietääkseni aika hyviä, ja löytyyhän täältä lukiokin (joka oli muuten alun perin Helsingissä Arkadiankadulla - kyseisestä lukiosta ovat valmistuneet mm. Lenita Airisto ja Pentti Siimes).

   Opiskelin itse Haikalan ala-asteella ja sen jälkeen Mäntysalossa enkä voi sanoa pahaa sanaa kummastakaan. Opettajat asiansa osaavia, kiusaamiseen puututaan (eräs poika kerran potki allekirjoittanutta jalkoihin - opettaja huomasi, tuli paikalle ja oli niin vihainen että melkein tarttui poikaa korvasta kiinni). Tilat turvallisia ja kummassakin koulussa on mahdotonta eksyä. Itselläni on juuri Mäntysalosta hyviä muistoja, erityisesti historianopettaja ja puutyönopettaja jäivät mieleen (ensimmäinen oli hyvin persoonallinen, toinen oli hyväntuulinen savolainen). Yhtäkään 'inhottavaa' tai syrjivää opettajaa en tuntenut, toisaalta osa on vähän tiukempia, osa vähän rennompia. Yhdeksän vanhaa opettajaani 13+ vuoden takaa on yhä siellä. Arkadian lukiokin on hyvin tasokas yksityinen lukio ja itse sieltä valmistuneena voin sanoa, että sieltä jäi vielä parempia muistoja kuin peruskoulusta.

   Keskustan kouluista en tiedä paljoa, mutta Isoniittu on aika lähellä ja se on myös melko uusi. Kyseisessä koulussa on sekä ala- että yläaste, eli koulua ei tarvitsisi vaihtaa, ja sen tilat ovat todella hienot. Ala-aula ja luokkahuoneet ovat valoisia ja avaria (olen käynyt paikan päällä, sillä Nurmijärven kansalaisopisto opettaa sen tiloissa). Koulussa on paljon portaita, mutta myös muutama hissi liikuntarajoitteisille. Alle kilometrin päässä on bussiasema, joten pidempikin koulumatka onnistuu.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   213
   13978
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   223
   3681
  3. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   151
   2359