Sliders (Avaruusluikkarit)

Quinn

Muistaako kukaan TVTV:llä pyörinyttä scifi sarjaa: Avaruusluikkarit (Sliders)? Tää oli mun lemppari sarja ja se tylysti lopetettiin kolmannen kauden jälkeen, vaikka sarjasta tehtiin viisi kautta.

Sarjan soittoäänen pongasin maikkarin mobiilista (monoääniset) ja herää kysymys että mistä lähtien sellanen soittari on siellä ollut?

Sarja tuli vielä osittain uusintana TVTV:n muuttuessa subtv:ksi ja tällöin sarja poistui telkusta, kuten moni muukin sarja. Subtv:lta kerrottiin että kaikki sarjan esitysoikeudet on menny umpeen eikä sarja ole enää tulossa subille.

Jotain tietoa sarjasta löytyy suomenkielisiltä sivuilta: http://www.saunalahti.fi/metsomii/sliders/sliders_index.htm

3

402

Vastaukset

  • Sarja alkoi scifinä, mutta tuottajat halusivat siitä teinisaippuaa. Äreä professori potkittiin pois ja alkuperäinen naispääosan esittäjäkin sai myöhemmin lähteä ja tilalle otettiin muovibarbeja. Luikkarit liukuivat alaspäin eikä viimeisissä kausissa ollut enää paljon esittämistä.

    • Ja tämä äreä professorihan esitti Gimliä Sormusten herrassa, jos joku ei tiennyt!


  • En muistanut, mutta katselin vanhoja VHS -tallenteita ja monta jaksoa oli nauhoitettua. Muistan katsoneeni, mutta muuten ei mitään hajua juonesta, piti googlata.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.