HEI JEDIT EI ENÄÄ MEDITOI IKINÄ T. KARS SKYWALKER

KARSJEDIMESTARI

HEI STAR WARS FANIT JA TOSI FANIT ME EMME ENÄÄ MEDITOI SE EI OLE HYVÄ TAPA ENÄÄ OLLENKAAN. SE EI VIE PIMEÄLLE PUJOLLELLE JOS ON MAADOTTANUTIT MUTTAI LMAN SE VIE. MUTTA KUITENKIN SE PITÄÄ SIELUN HEIKKONA JA KKYLMÄNÄ EILI TAVLLAAM SE ONKIN HUON.MEDITATIO.

MÄ MEDITOIN ITSE 25 VUOTTA NOIN SUUNNILLEEEN JA IHAN TURHAAN MELKEIN. NO, TÄSSÄ KOPIOIN TÄMÄN TEKSTIN JOKA VASI VIIMEIN SILMÄNI:

Kaikkien itämaisten henkisen kehityksen teiden perusta on meditaatio. Mutta mitä meditaatio on? Meditaatio on taito asettua yhteiskunnan ulkopuolelle olemalla samalla siinä mukana. Meditaatiota harrastavien mukaan kyky sulautua elämänhenkeen on todellinen mahdollisuus saada yhteys Kaikkivoipaan. Mutta kehittyykö siinä henkinen kudos? Ihmisen sielu muotoutuu vain kehon kautta. Saavuttaako ihminen suuremman voiman kohtaamalla vaikeuden vai kiertämällä sen? Sielu puhdistuu ja henkinen voima lisääntyy vain voittamalla kiusaus. Meditaation tilassa aineellinen energia tasaantuu kun se kulkee kehon eri kanavien kautta ja se tuo henkisen energiankin tasapainoon. Sen ansiosta ihminen voi jäädä neutraaliin olotilaan, missä se ei ota vastaan mitään vahingollista. Mutta silloin ihminen ei säteile lämpöä.

Luuletteko todella, että teillä on keho sitä varten, että koko ajan pyritte irtaantumaan kehossa yhteydestä elämän arvoihin ja ympäristöön? Keho annettiin siksi, että kehitetään sielua, sillä sielun kehitys keskeytyy, kun se poistuu kehosta, vaikka se säilyttää kyvyn tuntea ja ottaa vastaan uutta tietoa.

Meditatiivinen olotila, jonka ihminen yrittää saavuttaa, muuttuu vähitellen pysyväksi olotilaksi. Tämä ihminen on aina tasapainoinen, sillä elämänhenki kiertää kehossa vapaasti. Ihmisellä on aina vähemmän kärsimyksen tunteita, mitä pidetään tärkeänä osoituksena kehityksestä. Mutta tärkeänä minkä kehityksestä?

On olemassa kahdenlaista kärsimystä: sääliä itseään kohtaan ja sääliä ihmisiä kohtaan. Ensimmäinen johtaa tuhoon, jälkimmäinen nousuun. Ihminen voi vapautua kärsimyksestä joko saavuttamalla välinpitämättömyyden tilan tai hävittämällä kaiken sisäisen yhteyden ympärillä oleviin ihmisiin kuten myös omaan kehoonsa ja arvoihinsa. Tässä auttaa meditaatio. Sen avulla voi olla ihmisten kanssa mutta samalla poissaoleva.

Mutta miten voi auttaa läheisiään? Ja tarvitseeko auttaa, jos puuttuu säälin tunne? Jos läheisellänne on vaikeuksia ja hän etsii teiltä tukea avaamalla sielunsa, voi apua antaa vain se, joka ottaa kantaakseen osan vaikeuksista.

Kun ihminen on meditatiivisessa tilassa psyykkisesti tasapainossa, pysyy hänen sielunsa heikkona ja ihminen saattaa joutua pimeyden kivien satuttamaksi. Vaikka hän pystyisi vapaasti kierrättämään energioita kehossaan ja sen avulla saisi uusia mahdollisuuksia, lähettää heikko sielu vain heikkoja kylmiä aaltoja. Kun muistaa, että ihmisessä sielu hallitsee järkeä, tarkoittaa se, että järkeä ohjaa heikko kylmä sielu.

LOPETTAKAA MEDITOINTI! MÄ OON SAANU TIETÄÄ SIITÄ MUUTAKIN PAHAA MUTTA EN ,LÖYHÄ SNSITÄ MITÄ HNALUJAN .
T. KARS LKYWALKER JEDISENSEIOPETTAJA SUURMESTARI/ PÄÄ KOULUTITTAJA SUOMEN JEDIYHDUSTYS RY:SSÄ'

L

11

261

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hallelujaaa

      Juuri näin: meditointi johtaa harhapoluille ja mielisairaalaan. Vain jooga on tie, totuus ja elämä.

    • KARSJEDIMESTARI

      NO JOO MÄ KUYLLÄ laitan joogankin ssmaana n nippuun emditaation kasnnsa, kumpikin huonia jommaa

      • KARSJEDIMESTARI

        mATKIJA pulliainen olen saanut Jedikoulutuksen valonkansoilta todella perusteellisen eli Jediritari tárkoittaa hengellistä mestaria.
        Jedisoturi tarkoittaa hengellstä mestaria joka on väkevä hengentáodoissa ja lissöksi ´itämaisen itsepulustus taidontaitja ja ninja lamautus taidon taitaja. mE EIK OLLA LOPETETTU NIITJÄÄN k taistelukajeja mitsään kuuten ei mesitaatiotakaan. Homaan kyllä että koetat vaan matkia ja aiheujtaa hämmännystä ja sekasortoa, uttaa tyrmkkään sen tykkänään alkuunsa

        t , KARS SKYWALKER JEDIMESTARI

        VOIMA OLKOON ´KANSSANNE


    • kARSJEDIMESTARI

      nyt LOPETAT SUOSOLLá mun NIMIMERKILLÄ KIRJOITTELUN JEDIT EIVÄT OLE IKINÄ LOPETTANEET MEDITOINTIA EKÄ ME TILLKAKAAN KOSKAAN LOÉTTAMAAN.

      T . ´KARS SAKYWALKER JEDIMESTARI

      PS 2017 on eka hetki jolloin HARMAAT EKAN KERRAN VIRALLISESTI ha<rkitdsevat tuloa tänne myönnän toki ettö siitä vio mennä senb jälkeen vielä vähäbn aikaa mutta, mun mielestä me ollaan siihen jo 2017 valmiita .
      VOIMA OLKOON KANSSANNE

      • KARSJEDIMESTARI

        Ei vaan harmaat harkitsevat tänne tuloa viuonna 2012 ja mun mielstä me ollaan olytu siihen valmiita jo buonna 2012 mä sekotin luvut taas, mutta nyt tänä vuonna 2017 on tapahtuu mystisyyttä sen saamae nähä t. KASR JEDIMESTARI


    • KARSJEDIMESTARI

      lOPETTAKAA MUN NIMIMERKILLA KIRJOITTELU JA ILKEILY. pAISKATKAA ENNEMMIN VELJEYDEN KÄTTÄ. sovittanko näinP? NO TOI ALOTUSVIESTI JA TOI MISSÄ VALE- KARS SANOO että joogain on huona ne ei oo mun .

      emme ole lopettaneet joogaa, meditaatiota varsinkaan tai muuta meiän kaanoniin kuluvaa tuo tyyppi pelleilee mun kustannuksella.
      hei Aloittaja kars vale kars joka alotti tan ketjun perutaan jedin oikeuden sulta ja nimeni käyttö oikeuden sinulta kekso uusi nimi kíitos kaikien valonpuolen huijaamisesta . Anna somulle nimen Indwarks Skywalker

      t. Kars Skywalker Jedimestari et enääbn saa käyttää niemäni tuliko selväksi.

    • KARSJEDIMESTARI

      SINÄ JOKA KOITAT MATKIA TÖKERÖSTI SOINÄ ALOTISVISTEISSÄSI LOPETA SE HETI MUN NIMI MERKKIÄ EI KÄYTETÄ ETTÄS TIEDÄTTE!!!!!!!!!!!!!!!

      T. KARS SKYWALKER JEDIMESTARI

    • KARSJEDIMESTARI

      JOA JOS TEUILLÄ ON KYSYMYSKSÄ NIIN SANON KAIKILLE KYSERLIJOILLE NYT YHTEIASESTI:

      HEI VASTAAN MIELUMMIN NÄIHIN KYSYMYKSIIN MAILITSE SILLÄ nuo kysymykset jos niihin vastaa täällä opettaa liikaa toisia ja kaikillehan Jedintie ei sovellu varmaan TEIDÄN PITÄSI TIETÄÄ tämän asian.

      VOIN VASTATA MUUTAMIIN TÄÄLLÄ OLEN alkukristillinesen ja Buddhalaisen mrstarinpoluntien kulkenut. Ja yhä suuemmaksi mestarksi kasvan.
      SANOTAAN NÄIN STAR WARS OPETTANUT OSAN JA VALONKANSAT LOPUT ps tarkemmin selostan terilles emailissa. ja tuo eräs kysyms tasitelulajieista kysymys ei tänne kuulu.
      no sanotaan tcaigii siis jonka peruspohja on thaitsi jota myös kutsutaan kiinalaiseksi aaamuvoimisteluksi ehkä sitä voisi myös kutsua lohikäärme kungfuksi . lohikäärme hengitystekniikoineen.

      niin kun on kinalainen sanonta ei taicsii ilman kungfua ei kungfuu ilman thaitsii .

      muihin kysymyksiin annan vastauksen mailitse TÄÄLLÄ liian henkilökohtasia kysymyksiä. eli mene kotisivullelle

      http://www.kolumbus.fi/jedi.akatemia

      täältä löydät maili osotteen

      t. KARS SKYWALKER JEDIMESTARI

      VOIMA OLKOON KANSSASI

    • DarthValtteri

      NO MEDITOISIT NYTTEN KUN SE ON IHAN TOSI SIISTII. KAIKKI SITHIN KOKOONTUVAT JARIN LUONA HUOMENNA KELLO 17.00 TERVETULOA MUKAAN! KEKSEJÄ ON TARJOLLA JA ILLALLA JÄRJESTETÄÄN ARPAJAISET JOISSA ARVOTAAN VIISI ALEKUPONKIA HESBURGERIIN. MEDIOTIMME YHDESSÄ JA SUUNNITTELEMME KUOLEMAN TÄHDEN RAKENNUSTA JA JUONITTELEMME MITEN SAAMME KOKO GALAKSIN VALTAAMME.

    • KARSJEDIMESTARI

      DARTH VALTTERI ekaks sanon muutamia sanoja Sitheudestä se tuhoaa siniut ihmisenä se tuhaoaa kkaiken hyvän sinussa se tekee sinusta demonien sätkynuken. LISÄÖLKSI pimeä puoli tekee sinusta himon orjan et piittaa rakkaudesta hioat vain seksiä kylmää himoa .
      Jos lährtät mailia voin auttaa sinut valonpuolelle se ei ole vioelä liian myöhästä .
      JOOS IISN MEDITAATION ON SIISTIÄ SIINÄ KYllä olet oikeas, jhuiomaan kyllä että sitheilläkin joskus väkälhtää. ja jos halautte meditioida maailmanráuhanpuolesta teette sen niin kun enen kun ,alat meditoimaan sano äänettösti tämä meditaatio on maailmanrauhan ja maailmanpuolesta. ja Suositten meditoimaan juuri tohon kellon aikaan sillä silloin olet yhteis meditaatiossa ja tunnet silloin yhteismeditaation valtavan mahdin voiman.

    • Papatiine

      Join Te Empire!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Metsäkoneen kuljettaja huuteli tutkijalle

      "voisit kyllä ottaa rintaliivit pois ennen kuin tulet minulle juttelemaan, hän sanoo." https://yle.fi/a/74-20106446 On
      Suomussalmi
      704
      10250
    2. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      421
      4543
    3. Kaikki ei vieläkään usko luontokatoon.

      Suomussalmen Hukkajoella foliohattu metsäkoneen kuljettaja tuhosi tuhansia harvinaisia jokihelmisimpukoita eli raakkuja
      Kajaani
      92
      3084
    4. Sano vain suoraan, että nyt riittää

      ettei kiinnosta. Sano, että lopeta! En ihmettelisi, jos olet saanut tarpeeksesi ja toivot minun ymmärtävän lopettaa. Eh
      Ikävä
      43
      2875
    5. Ohhoh! Ex-pääministeri Sanna Marinin Joni-rakas paljasti ilouutisen: "Tässä kuussa..."

      Sanna Marin on ollut naimisissa Markus Räikkösen kanssa. Nyt hänen seurassaan on usein julkkishiusmuotoilija Joni Willb
      Kotimaiset julkkisjuorut
      55
      2704
    6. Mari Rantanen asettaa sairaan lapsen edun oman uransa edelle - (tekikö Marin samaa)

      Noin toimii kunnon vastuuntuntoinen äiti, mutta siitäkin nämä mt-ongelmaiset vasemmistolaiset häntä täällä haukkuvat. "
      Maailman menoa
      230
      2698
    7. Mitä ajattelet aina

      Kun hän tulee näköpiiriin?
      Ikävä
      154
      1874
    8. Luokatonta toimintaa

      Tyrmistyttävää toimintaa Stora Enson korjuu yrittäjältä Hukkajoella. Täyttä piittaamattomuutta laeista ja luontoarvoista
      Suomussalmi
      73
      1748
    9. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      14
      1640
    10. Maailmankuulu homopingviini on kuollut

      Minä niin toivoin että pariskunta olisi saatu kunniavieraiksi ensi kesän Prideen. 💔 "Maailmankuulu homopingviini on k
      Lapua
      6
      1443
    Aihe