Rikollisjärjestön jäsen kirkkovaltuustossa

Eron_aika

Nyt on asiaa Eroa kirkosta sivustolle.
Aseita ja huumeita - rikoksista tuomittu Cannonball-mies kokoomuksen ehdokkaana Seinäjoella

Tiistai 7.3.2017 klo 14.34

Seinäjoen kirkkovaltuuston ja moottoripyöräkerho Cannonball MC:n jäsen Voitto Välimäki on ehdolla Seinäjoen kokoomuksen listalla huhtikuun kuntavaaleissa.
Hänet valittiin Seinäjoen kirkkovaltuustoon vuoden 2014 seurakuntavaaleissa sitoutumattomana kokoomuksen listoilta. Facebook-sivuillaan Välimäki ilmaisee avoimesti sanoin ja kuvin olevansa Cannonballin jäsen. Hän esimerkiksi poseeraa CMC Squad -jengiliivissä ja kertoo viettävänsä aikaa Seinäjoen Cannonball Mc:n tiloissa.

Keskusrikospoliisi määrittelee Cannonballin rikollisjärjestöksi. Helsingin käräjäoikeus määritteli Cannonballin rikollisryhmäksi helmikuussa 2015. Helsingin hovioikeus hyväksyi käräjäoikeuden tulkinnan viime marraskuussa.

http://www.iltalehti.fi/politiikka/201703072200081379_pi.shtml

42

2026

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • OinasKarhunen

      Nyt tuli kokoomukselle iso virhe. Ei oo tutkittu tarkkaan. Ei per...le kyllä niit änyt hävettää.

    • KOKcannonssit

      Täytyy kyllä todeta, että täysin käsittämätöntä. Pj vielä julkeaa väittää, ettei ole koskaan moista taustaa tiennyt. Miten voi näin tietämättömät ihmiset juljeta pyrkiä päättämään kaupungin asioista. Olen perinteisesti äänestänyt tätä puoluetta, mutta en todellakaan halua antaa ääntäni huume-, väkivalta yms rikolliselle. Miettikää pikimmiten haluatteko pitää rikolliset ja rikollisten valitsijat ehdokkaina.

    • Mietityttää_nyt

      Kuinka mies on voinut päästä kirkkovaltuustoon? Eikö millään ole enää mitään väliä edes kirkonpiirissäkään?

      • canhemmo

        Eikö tämä hemmo istu kirkkovaltuustossa Persuna?


      • Ruovedenexkirkkoherra

        Kirkko valtuutettu Välimäki on harras uskovainen ja maalliset tuomionsa jo sovittanut. Eduskunnassa istuu kymmeniä rikosrekisterin omaavia henkilöitä. Välimäki on jumalaa palveleva pyyteetön mies, joka kiivastuessaan toisinaan voi toimia kuin Isä Camillo. Harrastuksinaan ravihevoset ja moottoripyörät. Kysynkin nyt teiltä rakkaat siskot ja veljet, kuka teistä voisi rehellisesti heittää sen ensimmäisen kiven..


      • ilmaistamainosta

        Kiitos ilkan, silloisen jutun läpimeno oli taattu, liekkö nyt käyvän saman, hyvä Vote !!


    • UpeaaKOKski

      ...ylpeänä esittää K Keskinen, Sevas, hallituksen jäsen, V Välimäki, Kirkkovaltuusto, ehdokas kaupunginvaltuustoon ( 2017 Nuorisolautakunnan pj?)

    • pääpomo

      Eikös Välimäki ole Seinäjoen Cannonballin johtaja eikä pelkkä jäsen?

    • roistoonroisto

      Vote joskus lehdellä itki kun ihmiset eivät hänen rikoksiaan heti unohtaneet, vaikka on nyt aivan eri mies...

    • Vain_yksi_tapa

      Ehkä ero rikollisjärjestöstä aluksi auttaisi asiassa. Taitaa vaan olla niin että ero ei ole mahdollista, sellaista vaihtoehtoa ei siellä tunneta.

    • PianentinenKOK

      Kuinka voi olla mahdollista, että sisäministerin puoliso ei tiedä asiasta! Heikki Risikko sanoo iltalehden jutussa, ettei tiennyt Välimäen rikollisesta taustasta.. Kokoomuksella Seinäjoella ainakin kaksi poliisia (eläkkeellä) ja sisäministeri listalla.. eikä kenelläkään kellot soi! Ainakin molemmat poliisiehdokkaat tuntevat Välimäen satavarmasti!

      Toki Välimäki menee läpi ja kerää kokoomukselle ison äänisaaliin. Sama se kuka ne äänet kerää.. tuntuu olevan kovaa touhua toi äänistä kilpailu!

      Heivatkaa nyt äkkiä ammattirikolliset pois listalta! Ja ottakaa tilalle sellainen joka edes joskus on maksanut veroja!

      • äänivotelle

        Taitaa olla vaikia enää purottaa listoolta:-) .Ennakkoluulottomin puolue ,KOKOOMUS. Ja Iltasanomia myöten saa VOTE ilmaista mainontaa.Oli kuulemma esitelly neuvotteluvalttejaan ilman paitaa,hienoa että sakkiin tulee joku hyväkuntoinenki


    • idioooootti

      Persujen puudeli ja putinin lakeija. Oikeen pohojalaanen peruukkiteline

      • Todenpuhuja

        Nimimerkkisi ja sepustuksesi sopivat hyvin yhteen persoonasi kanssa.


    • kokoomusyrittäjyys

      Sisäministeri Risikko ja Cannonball MC:n pomo Välimäki samalla kokoomuksen ehdokaslistalla. Hienoa Seinäjoki!

      Seuraavassa YLE:n uutinen 23.2.2017 Helsingistä
      Cannonball MC:n epäillään tehtailleen yli miljoonan euron veropetokset. Helsingin poliisi on tutkinut vuoden verran erittäin laajaa alv-petoskokonaisuutta, jossa noin 40 pöytälaatikkoyhtiötä on käytetty arvonlisäveropalautusten hakemiseen. Poliisin mukaan yrityksillä ei ole ollut todellista liiketoimintaa rikosten tekoaikana.

      Alv-palautuksia haettiin perusteettomasti vuosina 2014 - 2016. Esitutkinnan perusteella epäillään, että toimintaa on johtanut Cannonball MC.

      – Toimintaan on osallistunut useita kymmeniä henkilöitä, joista useimmat ovat kerhon jäseniä tai läheisesti kerhon toimintaan liittyviä henkilöitä. Mukana on ollut myös henkilöitä, jotka ovat toimineet bulvaaneina kerhon hyväksi, kertoo rikostarkastaja Sampsa Marttila Helsingin poliisilaitokselta.

      Esitutkinnassa rikoksesta epäiltynä on ollut lähes 70 henkilöä, joista yli puolet on ollut vangittuna. Suurin osa epäillyistä on pääkaupunkiseudulta. Marttilan mukaan rikoksilla on saatu yli 1,6 miljoonan euron rikoshyöty, josta osa on saatu takavarikoitua.

    • eroaakojotenkin

      Eikös muuten kepulla ollu Seinäjoen valtuustossa murhamies, ja linnakundi, joka on nykyään pappi. Muistanko väärin?

      • Olettyhmä

        Varmaan muistat väärin ja eroaa siten että tästä sinun mahdollisesta murhamiehestä ei löydy tietoa muuta kuin sinun päästäsi vai olenko väärässä?

        Sitäpaitsi onko esim raiskaus hyväksyttävämpää jos joku muukin kerran on aiemmin tehnyt niin vai mihin pyrit?

        Se että joku murhamies on mahdollisesti päässyt läpi ei mielestäni mitenkään oikeuta avaamaan ovia kaikelle paskasakille?


    • MOTtipääKokoomus

      2014 Seinäjoen Kokoomus yllättyi miehen taustoista kirkollisvaaleissa:
      http://www.is.fi/kotimaa/art-2000000833470.html

      2017 Seinäjoen Kokoomus yllättyi miehen taustoista kunnallisvaaleissa.

      2019 Seinäjoen Kokoomus yllättyy miehen taustoista Eduskuntavaaleissa ;)

      Seinäjoen Kokoomus on kuin dementikko joka tapaa joka päivä uusia ihmisiä.

    • Epnkäo

      Eilen alkanut vaihteeksi Välimäen pellellä käräjät ja jatkuu tänään! Epäiltynä useisiin rikoksiin...

    • HilpeästiHei

      On se hienoa kun kaikki Seinäjokiset " rikolliset" äänestää Välimäkeä, tulee oikein äänvyöry ja Ristikko jää kakkoseksi. Mahtaa olla kokoomuksessa täysi paniikki.

      • suunniteltu

        Vai onko suunniteltu juttu kokoomukselta? Ainakin äänivyöry tulee Välimäelle. Veikkaan että Seinäjoen kärkipäähän tulee menemään äänimäärässä.


    • voittovaltuustoon

      Vote voitaa vaalit VVV on iskulause ..eihän miehessä mitään vikaa ole, on perehtynyt politiikaan ja maan asioihin pakolaiskysymyksiin ja työttömyyteen ja pohjanmaan politiikkaan kunnolla. Voitto Valtuustoon äänestä sinäkin

    • sopiihyvästi

      Kaltaistensa joukossa sielä hän ompi, kun kokoomuksen ehdokkaana ompi !

    • ExViherKokÄänestäjä

      Paula Risikon PITÄISI EROTA. Mutta ei Hölmölässä...

      Näin hän vastaa Iltalehden kysymyksiin.
      Iltalehti kysyi Risikolta seuraavat kysymykset:

      1. Miten kommentoitte sitä, että olette Seinäjoella ehdolla samalla kokoomuksen listalla yhdessä rikollisjärjestö Cannonballin jäsenen, useista rikoksista tuomitun Voitto Välimäen kanssa?

      2. Olette poliisiministeri. Eikö tämä näytä aika pahalta?

      3. Tuliko asia yllätyksenä?

      4. Mitä aiotte mahdollisesti tehdä asian suhteen?

      Näin ministeri Risikko vastasi:

      - Olen itse antanut ehdokassuostumukseni viime syksynä, enkä ole tiennyt listan kokoonpanosta. En tunne kyseistä henkilöä, enkä hänen taustojaan. Kyllä, tuli yllätyksenä. (kuka uskoo?)

      http://www.iltalehti.fi/kuntavaalit-2017/201703072200082027_wa.shtml

      Yllätyksenä tuli kuin Petteri Orpolle: 32 000 sotakuntoista nuorta miestä käveli rajan yli ilman papereita vuonna 2015!

      • pysähtymisenpaikka

        Samaa mieltä. Kyllä nyt pitäisi Risikon pariskunnan vetää omat johtopäätökset! Näin puolue vielä jollakin tavoin puhdistaisi mainettaan Etelä-Pohjanmaalla. Sisäministeri Risikko ei ole koko ministeri kautenaan ollut asioiden tasalla, aina jälkijunassa kommentoinut. On kuulunut huhuja sieltä ja täältä, miksi näin on. Olisiko nyt oikea aika keskittyä vain omaan henkilökohtaiseen elämään ja väistyä kokonaan politiikasta. Jäisi parempi muisto Risikosta, joka alkuaikoina vaikutti terävältä ja asioihin paneutuvalta poliitikolta. Jotakin on matkan varrella mennyt kuitenkin pahasti pieleen.


    • Ryysyrantanousuun

      Mikäs Välimäessä on vikana. Tulee varmasti Seinäjoen ääniharfava, köyhien ja alistettujen puolella. Kyllähön sen tietää, että kokoomuksessa on paljon yhteiskunnan salakerhojen jäseniä, jotka ohjaavat takapiruina koko yhteiskuntaa omien mielihalujensa&etujensa mukaan. Välimäki on aivan oikeassa puolueessa - omien joukossa.
      Sitäpaitsi ei ole oikein nimitellä ketään rikolliseksi, joka on rikoksensa sovittanut. Eihän oikeuslaitoskaan ole erehtymätön - päinvastoin tulee vääriä tuomioita solkenaan. Tuomaria ei laki koske, he lukevat sen miten haluavat. Lait ovat löperöjä ja kun kerran joutuu tähtäimeen, niin aina epäillään. Vaino jatkuu. Poliiseja on eduskunnassa lähes 20, kuitenkin maassa alle 8000 poliisia, mitä se kertoo? He ajavat siellä omia etujaan, kovaa kontrollia ja mikä on tulos? Talous konkurssitilassa, yritykset ovat muuttaneet ulkomaille.Valtio maksaa verotuloista ison osan hyvityksiä ulkomaille. Lähevälinpitämättömät ja ahneet yhteiskuntaa ryöstävät ovat kokoomuksessa - Välimäki kuitenkin kykyjensä mukaan pyrkii hoitamaan vähäosaisten asiaa. Ehkä hän yhtä taitava kuin piilorikollisjärjestö, vapaamuurarit ja eräät muut. Vai uskooko joku, että vapaamuurari on synnitön salaseuralainen?

      Hyvä teko kokoomukselta ottaa myös tuollainen yhteiskunnan hylkimä ja sortama listoille. Siitä ihan plussa kuin k-kaupassa! Katsotaan vaan, nyt sai Välimäki sellaista ilmaista mainosta, että äänet valuvat kokoomukselle ja Välimäelle.

      • eivankilakokemusta

        Ei pääse tiikeri raidoistaan, rehellistä kansalaista Votesta ei saa tekemälläkään.


      • tervamunakokoomus

        Saattaa jopa äänestysprosentti nousta paikallisesti Voten ansiosta.Niin kovasti Votea nuo vähäosaisten asia kiinnostavat.Edellä joku kirjoitti ihan asiaa kokoomukselaasten omista hyvävelikerhoista jotka ei eroa Cannonista muuten kuin että Ballsilla on liivit ja muilla hyvävelikerholaasilla Ballsit on tervattu.


    • Kiitettäväpysykologiasta

      Kyllä tuomion jostakin joko väärin perustein tai oikeinkin saanut voi olla rehellinen. Ei voi leimata yhden asian perusteella. Useimmat ihmiset ovat epärehellisiä koko elämänsä tai elävät kuplassa, omissa harhaluuloissaan....

    • Kokoomusjarikolliset

      Sopii kuin nenä päähän kokoomuksen ehdokkaaksi. Samanlaisa rikollisia kokoomuksessa on ollut aina. Ilkka kaneravan synttäreillä joku rikollisjengi oli järjestystä pitämässä.

    • McKokoomusHellDrivers
      • onniitämuuallakin

        Juu ja Helsingissä vuosia sitten vallassa olleen presidentin silloinen turvamies (poliisi), nyt mp-kingiläinen, vaikka vanha gubbe jo on, mutta niin reteetä.


      • kulos-ri

        Antaa Gubben olla. On jo yli seitsemänkymmppinen. Aikoinaan hyvä turvamies. Pressakin jo kuollut. Eikö eläkkeellä saa jokainen tehdä mitä haluaa?


      • pressanturvamies

        Eikös ollut Kekkosen turvamies?


    • argumentoija

      Kovasti Voitto Välimäki saa ansaitsemattomasti puukosta selkäänsä.
      KIvittäjiä näyttää löytyvän useista sellaisista piireistä, joilla ei voisi olettaa olevan kanttia tuollaisiin puheisiin
      Voitto Välimäki taitaa ilmaisen mainonnan tuella mennä heittämällä valtuustoon.
      Kovin erikoisena voidaan pitää sitä, että ministeri Paula Risikko vedetään ulkopuolisena mukaan herjakirjoituksiin.

      • ajatelkaanytjärjellä

        Paula Riskko on sisäministeri ja Voitto Välimäki kuuluu Cannoball MC ,joka on rikollisjärjestö ja än on siellä aktiivijäsen eikä hänellä ole aikomustakaan irrottatua jäsenyydestä. Ei siinä ole herjauksesta kysymys, jos ihmetellään, kuinka samalla kokoomuksen vaalilistalla voi olla kyseiset henkilöt. Voitte lukea Seinäjoen Cannoball MC facebook sivuja ja päätelkää sitten enemmän. Ei ole oikein, että rikollisjärjestön jäsenelle mahdollistetaan pääseminen kunnallis- ja miksei valtionkin päätöksen tekoonn. Kunnallispolitiikassa tulee eteen asioita, joita koskee vaitiolovelvollisuus. En voi mitenkään ajatella, että luottaisin Välimäkeen näissä asioissa. Hän pystyy saamaan tietoonsa asioita, joita voi käyttää hyäkseen omassa rikosllisjärjestön toiminnassa.

        Välimäkihän on saanut mm. tuomion pahoinpitelystä, joka oli todellinen muilutus eikä mikään nakkikioskijuttu.


    • Rikollisetvaltaan

      Välimäki on tainnu yllättää jonkun paikallisen Kok päättäjän sikalasta täydestä touhusta. Eipä siinä sitten jäänyt vaihtoehtoja pääseekö listoille vai ei.

    • K-O-K

      miksi Herra Välimäellä ei olisi oikeus osallistua vaaleihin ?
      Läpi meno on taattu kiitos ilkan ja iltapäivälehtien, samailmiö oli kirkollisvaaleissa,

      • nouroistoille

        Meinaat että retkut lukevat Ilkkaa ja iltapäivälehtiä suuressa määrin. Mahdollisesti!


    • Onlyio

      Aika löyhässä on aloittajan usko. Itse erosin sen takia koska sehän koko raamattu on ihan täyttä fiktiivistä tuubaa johon kukaan täysjärkinen ei usko.

    • kokoomusfani

      Onhan se omituista, ettei ulosottomiehenpoika Ville Ojalalla, kokoomuksen nuorisojärjestön pomo Seinäjoella, muka edes tiedä, että puoleen sitoutumattomana ehdokkaaksi on nimetty Voitto Välimäki. Ei tiedä mennen talven lumi varatuomari, koksaan ei eduskuntaan päässyt Ilmari Ylä-Autiokaan Risikosta puhumattakaan. Osoittaako tämä, että kokoomus on täynnä tekopyhyttä ja tietysti tällaisten henkilöiden on syytä kirkosta erotakin.
      Taitaa kokoomus olla sisäänlämpiävä toistensa kehumisen kerho, tosin kai vapaamuurarit ja muut herra- ja rouvakerhojen salaseurayhdistysten jäsenet yleensä ovat kokoomuslaisia, kun täällä kirjoitetaan Cannoballista rikollisjärjestönä. Eihän kerhoa ole kielletty, jotta sekin väite taitaa olla soopaa, mielestäni olen nähnyt heidän ajelevan moottoripyörillä.
      Samanlaisia paljon enemmän yhteiskunnan takapiruina vaikuttaa moni muukin "kerho" kuin vapaamuurarit hassunkurisine essuineen pirunmustassa "temppelissään", lantiolla rippuvine laastikauhoineen. Laastiseuraan kuuluu moni poliisi, poliitikko ja oikeuden tuomari. Jotta ei korppi korpin silmää puhkaise. On näillä salaseuroilla paljon vakavampia tekoja kulisseissa kuin yleensä arvataankaan.

      Yleisesti ottaen kaikilla suomalaisilla on mahdollisuus olla ehdokkaana kunnallisvaaleissa säädystä ja asemasta riippumatta.

    • Aivan kauhiaa!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      601
      4183
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3448
    3. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      67
      3051
    4. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2931
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2264
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2201
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      2157
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1965
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1950
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1919
    Aihe