Jeesus, Herra, on Kallio ja Pelastaja

TotuudenTiestä

Katolinen kirkko opettaa väärää evankeliumia. He väittävät, että Pietari olisi kallio ja tästä olisi syntynyt Jeesuksen kirkko, eivätkä ymmärrä, että Jeesus on ainoa kallio, ei Pietari. Jos tutkii Raamattua, huomaa katolisen kirkon opetuksen olevan täysin ristiriidassa Jumalan Sanan kanssa. Katolinen kirkko otti Jumalan Sanan ja teki siitä oman evankeliumin, joka on väärä evankeliumi.

Jeesuksen viisautta ei laajasti ole ymmärretty, ja tämän kautta Saatana on saanut tuoda oman evankeliuminsa, jossa Pietari olisi kallio. Tätä saarnataan monissa muissakin kirkoissa. Jeesus ei jaa kunniaansa ihmisten kanssa, ei ole ikinä jakanut eikä tule ikinä jakamaan.

Ei ymmärretä sitä, että kun Jeesus puhuu Pietarin kanssa esim. Matt. 16-luvussa, Hän viittaa "kalliolla" Pietarissa olevaan uskoon, joka ei ole Pietarin usko, vaan Jeesuksen usko, eli Jeesus viittaa ITSEENSÄ. Ko. luvussa ensin Pietari ilmoittaa uskonsa (että Jeesus on Kristus, elävän Jumalan Poika). Sen jälkeen Jeesus kertoo, että tämän todistuksen ilmoitti Pietarille Isä, jonka jälkeen Jeesus viittaa tähän uskoon, ei Pietariin itseensä, puhuessaan kalliosta. Näemme myöhemmin Raamatusta monesta muustakin kohdasta, että kallio ja ainoa perustus ja ainoa Pelastaja on Jeesus.

Matt. 16:
15. Sanoi hän [Jeesus] heille: mutta kenenkä te sanotte minun olevan?
16. Vastasi Simon Pietari ja sanoi: sinä olet Kristus, elävän Jumalan Poika.

[jakeessa 16 Pietari ilmoittaa uskon Jeesukseen, joka on Jeesuksen usko, ei Pietarin oma usko - Pietari ymmärtää Jeesuksen olevan Jumalan Pojan; Jumalan, joka tuli lihaksi]

17. Ja Jesus vastaten sanoi hänelle: autuas olet sinä, Simon Jonan poika! sillä ei liha eikä veri ilmoittanut sitä sinulle, vaan Isäni, joka on taivaissa.
18. Mutta minä myös sanon sinulle: sinä olet Pietari, ja tämän kallion ["tämän kallion" eli Jeesuksen uskon, eli JEESUKSEN ITSENSÄ] päälle tahdon minä rakentaa minun seurakuntani, ja helvetin portit ei pidä häntä voittaman.

Jeesuksella (EI ihmisillä) on KAIKKI valta, kuten Matt. 28-luvusta käy ilmi. Kukaan ei voi voittaa Jeesusta.

Lisää Jumalan Sanaa:

1. Kor. 10:4. Ja kaikki yhtäläistä hengellistä juomaa juonee; sillä he joivat siitä hengellisestä kalliosta, joka heitä seurasi; mutta se kallio oli Kristus.

1. Kor. 3:11. Sillä muuta perustusta, ei taida yksikään panna, vaan sen, joka pantu on, joka on Jesus Kristus.

Ef. 2:20. Apostolein ja prophetain perustuksen päälle rakennetut, jossa Jesus Kristus paras kulmakivi on,
21. Jonka päälle kaikki rakennus toinen toiseensa liitetään ja kasvaa pyhäksi templiksi Herrassa,
22. Jonka päälle te myös rakennetaan Jumalalle asuinsiaksi Hengessä.

Ap.t.4:12 Ja ei yhdessäkään toisessa ole autuutta; sillä ei myös ole muuta nimeä taivaan alla ihmisille annettu, jossa meidän pitää autuaaksi tuleman.

Joh. 14:6 Jesus sanoi hänelle: minä olen tie, totuus ja elämä. Ei kenkään tule Isän tykö, vaan minun kauttani.

Joh. 10:9 Minä olen ovi: jos joku minun kauttani menee sisälle, se tulee autuaaksi, ja menee sisälle ja ulos, ja löytää laitumen. ...14. Minä olen hyvä paimen, joka tunnen omani, ja minä tunnetaan myös omiltani, ...27. Minun lampaani kuulevat minun ääneni, ja minä tunnen heidät, ja he seuraavat minua:
28. Ja minä annan heille ijankaikkisen elämän, ja ei heidän pidä hukkuman ijankaikkisesti, eikä pidä yhdenkään repäisemän heitä minun kädestäni.
29. Minun isäni, joka ne minulle antoi, on suurempi kaikkia: ja ei kenkään taida heitä reväistä minun Isäni kädestä.
30. Minä ja Isä olemme yhtä.

Jesaja 42:8. Minä Herra, se on minun nimeni: en minä anna toiselle kunniaani, enkä ylistystäni epäjumalille.

Matt. 28:18. Ja Jesus tuli ja puhutteli heitä, sanoen: minulle on annettu KAIKKI voima taivaassa ja maan päällä.

Jeesuksella on KAIKKI valta. Hän, Herra, ei kunniaansa jaa ihmisten kanssa. Vain Jeesus pelastaa. Jeesus on Pyhän Henkensä kautta uudestisyntyneissä uskovissa. Hän, Jeesus, on se kallio, Hän itse, uskovassa. Hän on Jumala.

20

344

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mitä.ihmettä

      Herramme Jeesus Kristus on koko universumin kuningas ja katolisen kirkon pää. Onko tässä jokin ongelma?

      • TotuudenTiestä

        Katoliselle kirkolle Pietari on kallio, ei Jeesus. Heidän mukaansa kirkko tarvitaan osana ihmisen pelastusta. Näin mitätöidään Jeesuksen sovitustyö ja Jeesuksen Herraus. Katolisen kirkon opetus on antikristillinen. He opettavat toista "jeesusta" kuten Raamattu varoittaa.


      • mitä.ihmettä
        TotuudenTiestä kirjoitti:

        Katoliselle kirkolle Pietari on kallio, ei Jeesus. Heidän mukaansa kirkko tarvitaan osana ihmisen pelastusta. Näin mitätöidään Jeesuksen sovitustyö ja Jeesuksen Herraus. Katolisen kirkon opetus on antikristillinen. He opettavat toista "jeesusta" kuten Raamattu varoittaa.

        Lue uudestaan edellinen. Älä anna väärää todistusta lähimmäisestäsi, sanoo Jumala - muutoin et ole Totuuden tiellä, sillä Totuus ei valehtele.


      • Jumalansanavaroittaa

        Rooman katolinen kirkko opettaa toista jeesusta.


    • näin on..Aamen

    • PasiToivonen

      Jeesus vihasi oikeasti Pietaria kuten omaa äitiään. Ja aurinkoakin Jeesus vihaa. Siksi Jumala loi auringosta pesäpallon kokoisen joka kiertää litteää maata. Joka muuta väittää on antikristus.

      https://www.youtube.com/watch?v=qqhNnKH8g5g

    • pikkukyssä.ev.lut

      Miksi sinä stressaat tästä asiasta noin kovin?

      Kolmiyhteinen Jumala on tietysti kaiken ihmistoimen yläpuolella, mutta miksei Jumala käyttäisi ihmistä ja ihmisten yhteisöä uskon Kalliona? Ymmärrätkö miten paljon työtä katolilaiset ovat tehneet kristinuskon ja muun läntisen sivistyksen eteen? Missä me oltaisiin ilman heitä?

      Eurooppalaiset (mukaanlukien Venäjä) ja Amerikkalaiset kristilliset suunnat kaikki perustuvat Bysantin ja Rooman perintöön (olisin sanonut kaikki kristillisyys, mutta en ole varma kopteista ja muista alkukristillisyyden aikoina Afrikkaan ja Lähi-Itään muodostuneista seurakunnista). Katolilaiset ovat kristinuskon meille välittäneet. Eikö tätä perintöä ole ihan reilua kutsua Kallioksi? Minusta on.

      • Katol.jesuiiittaharha

        No, ei ole, kun se ei nouse Raaamatusta, Jeesus on kallio, ei katolinen laitos.


      • pikkukyssä.ev.lut

        Ja onkohan katolilaisilla mahdollisesti ollut mitään tekemistä sen kanssa, että Raamattu on koottu, sekä sen sanaa levitetty?


      • yksiuskova___
        pikkukyssä.ev.lut kirjoitti:

        Ja onkohan katolilaisilla mahdollisesti ollut mitään tekemistä sen kanssa, että Raamattu on koottu, sekä sen sanaa levitetty?

        Seurakunnissa, uskovien keskuudessa oli Jumalan Sana hyvin tiedossa jo ennenkuin katolinen kirkko oli olemassa. Pyhät Kirjoitukset kiersivät eri seurakunnissa kuten Raamatusta voimme todeta. Katolinen kirkko siis ei voinut muuttaa Jumalan Sanaa. Täten he tekivät siitä oman oppinsa, joka ei ole se, mikä on Raamatussa, vaan tämä katolisen kirkon opettama luste-evankeliumi, antikristillinen oppi, joka mm. korottaa ihmistä asemaan, jota Jumala ei ole IKINÄ ihmiselle antanut. Raamatussa on Jumalan Sana. Mutta esim. katekismus ei ole Raamatun ilmoitus, vaan väärä oppi. Katolinen kirkko (ja monet muut paikat) opettavat väärin kallion lisäksi myös esim. ehtoollisesta, Mariasta yms.

        Hedelmistään puu tunnetaan. Katolinen kirkko ohjaa ihmisiä uskonnollisuuteen, rituaaleihin, traditioihin jne, mutta ei henkilökohtaisesti Jeesuksen luokse, vaikka Jeesus käskee nimenomaan seuraamaan Häntä ja tuntemaan Hänet. Esim. nykyinen Paavi on sanonut Jeesuksen epäonnistuneen ristillä ja että Jeesuksen seuraaminen on vaarallista. Nämä ovat täysin antikristillisiä oppeja, joilla katolinen kirkko pyrkii vahvistamaan kirkon roolia väärässä "pelastuksen" tiessä. Katolinen kirkko on ollut mukana ihmisten murhaamisessa ja kidutuksessa (inkvisitiot), lasten hyväksikäytössä jne. Näinkö toimii Jeesusta totuudessa opettava paikka? Ei todellakaan. Jeesus käskee rakastamaan kaikkia Hänen rakkaudellaan. Jeesus käski Pietariakin laittamaan miekkansa tuppeen, varoittaen ihmisiä siitä, etteivät lähde pimeyden töihin esim. sotiin ja muihin.

        Mutta ihmisiä kiehtoo esim. glamour/hohto, näkyväinen jne. Katolinen kirkko on kautta aikojen myös antanut ymmärtää, että Jumalan Sanaa ei voi ymmärtää kuin vain kirkon työntekijät. Jeesus päinvastoin sanoo, että ihmiset eksyvät koska eivät (itse) tunne kirjoituksia. Moni ihminen luottaa mielummin ihmiseen kuin Jeesukseen. Jumala taas sanoo Sanassaan, että joka ihmisiin luottaa, eikä (yksin) Herraan, on kirottu (Jer. 17).

        Jeesus sanoo tien taivaaseen olevan kapean ja vain harvan löytävän elämään. Katolinen kirkko kehuu itseään sillä, että sillä on niin paljon jäseniä. Tämä ei kerro mitään totuudesta. Jeesus nimenomaan varoittaa, että kadotuksen tie on lavea tie. Kirkon jäsenyys ei vie iankaikkiseen elämään. Jos luottaa kirkkoon ja ihmiseen, on itse mitätöinyt omalla kohdallaan Jeesuksen pelastustyön, joka tulee ottaa henkilökohtaisesti vastaan (Joh. 1:12). Katolinen kirkko on muuttanut Jumalan Sanaa. Katolisen kirkon oppi on Jumalan Sanan vastaista. Viimeisellä sivullakin Jeesus varoittaa ihmisiä, etteivät ihmiset poista tai lisää Raamatun ilmoitukseen. Mutta suurin osa kirkoista on nimenomaan sivuuttanut suuren osan mitä Jeesus sanoo, ja tuonut tilalle oman antikristillisen oppinsa. Jos ei luota yksin Jeesukseen ja Hänen sovitustyöhönsä pelastuksessaan, ei ole Poikaa, eikä ole Isääkään. Jumala käskee eroamaan paikoista, joissa opetetaan väärin. Muutoin on osallinen toistenkin synneistä.


      • pistarit
        yksiuskova___ kirjoitti:

        Seurakunnissa, uskovien keskuudessa oli Jumalan Sana hyvin tiedossa jo ennenkuin katolinen kirkko oli olemassa. Pyhät Kirjoitukset kiersivät eri seurakunnissa kuten Raamatusta voimme todeta. Katolinen kirkko siis ei voinut muuttaa Jumalan Sanaa. Täten he tekivät siitä oman oppinsa, joka ei ole se, mikä on Raamatussa, vaan tämä katolisen kirkon opettama luste-evankeliumi, antikristillinen oppi, joka mm. korottaa ihmistä asemaan, jota Jumala ei ole IKINÄ ihmiselle antanut. Raamatussa on Jumalan Sana. Mutta esim. katekismus ei ole Raamatun ilmoitus, vaan väärä oppi. Katolinen kirkko (ja monet muut paikat) opettavat väärin kallion lisäksi myös esim. ehtoollisesta, Mariasta yms.

        Hedelmistään puu tunnetaan. Katolinen kirkko ohjaa ihmisiä uskonnollisuuteen, rituaaleihin, traditioihin jne, mutta ei henkilökohtaisesti Jeesuksen luokse, vaikka Jeesus käskee nimenomaan seuraamaan Häntä ja tuntemaan Hänet. Esim. nykyinen Paavi on sanonut Jeesuksen epäonnistuneen ristillä ja että Jeesuksen seuraaminen on vaarallista. Nämä ovat täysin antikristillisiä oppeja, joilla katolinen kirkko pyrkii vahvistamaan kirkon roolia väärässä "pelastuksen" tiessä. Katolinen kirkko on ollut mukana ihmisten murhaamisessa ja kidutuksessa (inkvisitiot), lasten hyväksikäytössä jne. Näinkö toimii Jeesusta totuudessa opettava paikka? Ei todellakaan. Jeesus käskee rakastamaan kaikkia Hänen rakkaudellaan. Jeesus käski Pietariakin laittamaan miekkansa tuppeen, varoittaen ihmisiä siitä, etteivät lähde pimeyden töihin esim. sotiin ja muihin.

        Mutta ihmisiä kiehtoo esim. glamour/hohto, näkyväinen jne. Katolinen kirkko on kautta aikojen myös antanut ymmärtää, että Jumalan Sanaa ei voi ymmärtää kuin vain kirkon työntekijät. Jeesus päinvastoin sanoo, että ihmiset eksyvät koska eivät (itse) tunne kirjoituksia. Moni ihminen luottaa mielummin ihmiseen kuin Jeesukseen. Jumala taas sanoo Sanassaan, että joka ihmisiin luottaa, eikä (yksin) Herraan, on kirottu (Jer. 17).

        Jeesus sanoo tien taivaaseen olevan kapean ja vain harvan löytävän elämään. Katolinen kirkko kehuu itseään sillä, että sillä on niin paljon jäseniä. Tämä ei kerro mitään totuudesta. Jeesus nimenomaan varoittaa, että kadotuksen tie on lavea tie. Kirkon jäsenyys ei vie iankaikkiseen elämään. Jos luottaa kirkkoon ja ihmiseen, on itse mitätöinyt omalla kohdallaan Jeesuksen pelastustyön, joka tulee ottaa henkilökohtaisesti vastaan (Joh. 1:12). Katolinen kirkko on muuttanut Jumalan Sanaa. Katolisen kirkon oppi on Jumalan Sanan vastaista. Viimeisellä sivullakin Jeesus varoittaa ihmisiä, etteivät ihmiset poista tai lisää Raamatun ilmoitukseen. Mutta suurin osa kirkoista on nimenomaan sivuuttanut suuren osan mitä Jeesus sanoo, ja tuonut tilalle oman antikristillisen oppinsa. Jos ei luota yksin Jeesukseen ja Hänen sovitustyöhönsä pelastuksessaan, ei ole Poikaa, eikä ole Isääkään. Jumala käskee eroamaan paikoista, joissa opetetaan väärin. Muutoin on osallinen toistenkin synneistä.

        Teinpä pienen pistokokeen. Ilmeisesti maininnallasi "Viimeisellä sivullakin Jeesus varoittaa ihmisiä, etteivät ihmiset poista tai lisää Raamatun ilmoitukseen" viittaat Johanneksen ilmestyksen kohtaan 22:18-19, sillä se on ihan UT:n lopussa. Piti oikein ottaa Raamattu esiin ja katsoa mitä siellä lukee. Eikä muuten lue ollenkaan niin kuin sinä asian esität.

        Siellä lukee: "18. Jokaiselle, joka kuulee tämän kirjan ennussanat, minä vakuutan: Jos joku panee niihin jotakin lisää, panee Jumala hänen kärsittävikseen ne vitsaukset, joista tässä kirjassa on kerrottu. 19.Jos joku ottaa jotakin pois tämän ennustusten kirjan sanoista, ottaa Jumala pois hänen osallisuudesta elämän puuhun ja pyhään kaupunkiin, josta tässä kirjassa on kerrottu.

        Kyse on siis tuosta "ennustuksen kirjasta" eli Johanneksen ilmestyksestä, ei suinkaan koko Raamatusta. Minusta ei myöskään ole ihan selvää, että sanoja olisi Jeesus. Nimittäin kohdasta 17 alkaa "Henki ja morsian sanovat..." eikä "sanojaa" siinä välissä vaihdeta.

        Taidat vähän väännellä Raamatun sanoja oman mielesi mukaiseksi. Mitäs se on ellei väärää evankeliumia? Jäit kiinni heti ensimmäisessä pistokokeessa;-).

        Ja muuten kohta 16 menee näin "Minä, Jeesus, olen lähettänyt enkelin luoksenne, jotta seurakunnat saisivat tämän todistuksen. Minä olen Daavidin juuriverso ja suku, kirkas aamulehti."
        Vähän on tämäkin ristiriidassa sinun painottamasi henkilökohtaisen kokemuksen kanssa. Enkeli on lähetetty seurakunnan luokse eli useamman ihmisen luokse ja nimenomaan todistaminen vuoksi, ei minkään henkilökohtaisen kokemuksen aikaansaamiseksi.

        Eipä muuten tarvinnut paljoa Raamattua lukea, kun pystyi sinun korttitalosi kastamaan;-)


      • uskova2017
        yksiuskova___ kirjoitti:

        Seurakunnissa, uskovien keskuudessa oli Jumalan Sana hyvin tiedossa jo ennenkuin katolinen kirkko oli olemassa. Pyhät Kirjoitukset kiersivät eri seurakunnissa kuten Raamatusta voimme todeta. Katolinen kirkko siis ei voinut muuttaa Jumalan Sanaa. Täten he tekivät siitä oman oppinsa, joka ei ole se, mikä on Raamatussa, vaan tämä katolisen kirkon opettama luste-evankeliumi, antikristillinen oppi, joka mm. korottaa ihmistä asemaan, jota Jumala ei ole IKINÄ ihmiselle antanut. Raamatussa on Jumalan Sana. Mutta esim. katekismus ei ole Raamatun ilmoitus, vaan väärä oppi. Katolinen kirkko (ja monet muut paikat) opettavat väärin kallion lisäksi myös esim. ehtoollisesta, Mariasta yms.

        Hedelmistään puu tunnetaan. Katolinen kirkko ohjaa ihmisiä uskonnollisuuteen, rituaaleihin, traditioihin jne, mutta ei henkilökohtaisesti Jeesuksen luokse, vaikka Jeesus käskee nimenomaan seuraamaan Häntä ja tuntemaan Hänet. Esim. nykyinen Paavi on sanonut Jeesuksen epäonnistuneen ristillä ja että Jeesuksen seuraaminen on vaarallista. Nämä ovat täysin antikristillisiä oppeja, joilla katolinen kirkko pyrkii vahvistamaan kirkon roolia väärässä "pelastuksen" tiessä. Katolinen kirkko on ollut mukana ihmisten murhaamisessa ja kidutuksessa (inkvisitiot), lasten hyväksikäytössä jne. Näinkö toimii Jeesusta totuudessa opettava paikka? Ei todellakaan. Jeesus käskee rakastamaan kaikkia Hänen rakkaudellaan. Jeesus käski Pietariakin laittamaan miekkansa tuppeen, varoittaen ihmisiä siitä, etteivät lähde pimeyden töihin esim. sotiin ja muihin.

        Mutta ihmisiä kiehtoo esim. glamour/hohto, näkyväinen jne. Katolinen kirkko on kautta aikojen myös antanut ymmärtää, että Jumalan Sanaa ei voi ymmärtää kuin vain kirkon työntekijät. Jeesus päinvastoin sanoo, että ihmiset eksyvät koska eivät (itse) tunne kirjoituksia. Moni ihminen luottaa mielummin ihmiseen kuin Jeesukseen. Jumala taas sanoo Sanassaan, että joka ihmisiin luottaa, eikä (yksin) Herraan, on kirottu (Jer. 17).

        Jeesus sanoo tien taivaaseen olevan kapean ja vain harvan löytävän elämään. Katolinen kirkko kehuu itseään sillä, että sillä on niin paljon jäseniä. Tämä ei kerro mitään totuudesta. Jeesus nimenomaan varoittaa, että kadotuksen tie on lavea tie. Kirkon jäsenyys ei vie iankaikkiseen elämään. Jos luottaa kirkkoon ja ihmiseen, on itse mitätöinyt omalla kohdallaan Jeesuksen pelastustyön, joka tulee ottaa henkilökohtaisesti vastaan (Joh. 1:12). Katolinen kirkko on muuttanut Jumalan Sanaa. Katolisen kirkon oppi on Jumalan Sanan vastaista. Viimeisellä sivullakin Jeesus varoittaa ihmisiä, etteivät ihmiset poista tai lisää Raamatun ilmoitukseen. Mutta suurin osa kirkoista on nimenomaan sivuuttanut suuren osan mitä Jeesus sanoo, ja tuonut tilalle oman antikristillisen oppinsa. Jos ei luota yksin Jeesukseen ja Hänen sovitustyöhönsä pelastuksessaan, ei ole Poikaa, eikä ole Isääkään. Jumala käskee eroamaan paikoista, joissa opetetaan väärin. Muutoin on osallinen toistenkin synneistä.

        "Seurakunnissa, uskovien keskuudessa oli Jumalan Sana hyvin tiedossa jo ennenkuin katolinen kirkko oli olemassa. Pyhät Kirjoitukset kiersivät eri seurakunnissa kuten Raamatusta voimme todeta. Katolinen kirkko siis ei voinut muuttaa Jumalan Sanaa. "

        Mistähän oikein puhut? Katolinen kirkko syntyi ensimmäisenä helluntaina Pyhän Hengen vuodatuksesta. Jeesus perusti Katolisen kirkon ja apostolit olivat ensimmäiset kirkon piispat:

        Matt. 16:18 Ja minä sanon sinulle: Sinä olet Pietari*, ja tälle kalliolle minä rakennan kirkkoni. Sitä eivät tuonelan portit voita. 19 Minä olen antava sinulle taivasten valtakunnan avaimet. Minkä sinä sidot maan päällä, se on sidottu taivaissa, ja minkä sinä vapautat maan päällä, se on myös taivaissa vapautettu."


      • TotuudenTiestä
        uskova2017 kirjoitti:

        "Seurakunnissa, uskovien keskuudessa oli Jumalan Sana hyvin tiedossa jo ennenkuin katolinen kirkko oli olemassa. Pyhät Kirjoitukset kiersivät eri seurakunnissa kuten Raamatusta voimme todeta. Katolinen kirkko siis ei voinut muuttaa Jumalan Sanaa. "

        Mistähän oikein puhut? Katolinen kirkko syntyi ensimmäisenä helluntaina Pyhän Hengen vuodatuksesta. Jeesus perusti Katolisen kirkon ja apostolit olivat ensimmäiset kirkon piispat:

        Matt. 16:18 Ja minä sanon sinulle: Sinä olet Pietari*, ja tälle kalliolle minä rakennan kirkkoni. Sitä eivät tuonelan portit voita. 19 Minä olen antava sinulle taivasten valtakunnan avaimet. Minkä sinä sidot maan päällä, se on sidottu taivaissa, ja minkä sinä vapautat maan päällä, se on myös taivaissa vapautettu."

        Et tainnut lukea ensimmäistä kirjoitusta, jossa selitettiin tämä Matteuksen evankeliumin kohta, jossa Jeesus viittaa omaan uskoonsa Pietarissa, eli ITSEENSÄ. Koska se on Jeesus Pietarissa, joka on kallio, EI Pietari itse. Ihmiset nyt vaan ylpeydessään haluavat ajatella, että yhtäkkiä iankaikkinen kallio, joka Herra on, joka on mainittu jo Vanhassa Testamentissa, muuttuisikin ihmiseksi. Tämä on Saatanan hengestä. Saatana, kuten Raamattu ilmoittaa, halusi olla kuten Jumala, ja tästä syystä hänet sekä 1/3 enkeleistä heitettiin maan päälle. Saatanan henkivallat vaikuttavat ihmiseen, joka on mieltynyt vääryyteen, ja saavat uskomaan, että ihminen olisi yhtäkkiä "jotain". Raamattu sanoo, että ihminen ei ole mitään. Raamattu sanoo myös, että Jumala ei katso henkilöön. Raamattu sanoo myös, että Jumala ei jaa kunniaa kenenkään kanssa. Jeesus on Jumala, Hän ei jaa kunniaa kenenkään ihmisen tai enkelin kanssa.


      • TotuudenTiestä
        pistarit kirjoitti:

        Teinpä pienen pistokokeen. Ilmeisesti maininnallasi "Viimeisellä sivullakin Jeesus varoittaa ihmisiä, etteivät ihmiset poista tai lisää Raamatun ilmoitukseen" viittaat Johanneksen ilmestyksen kohtaan 22:18-19, sillä se on ihan UT:n lopussa. Piti oikein ottaa Raamattu esiin ja katsoa mitä siellä lukee. Eikä muuten lue ollenkaan niin kuin sinä asian esität.

        Siellä lukee: "18. Jokaiselle, joka kuulee tämän kirjan ennussanat, minä vakuutan: Jos joku panee niihin jotakin lisää, panee Jumala hänen kärsittävikseen ne vitsaukset, joista tässä kirjassa on kerrottu. 19.Jos joku ottaa jotakin pois tämän ennustusten kirjan sanoista, ottaa Jumala pois hänen osallisuudesta elämän puuhun ja pyhään kaupunkiin, josta tässä kirjassa on kerrottu.

        Kyse on siis tuosta "ennustuksen kirjasta" eli Johanneksen ilmestyksestä, ei suinkaan koko Raamatusta. Minusta ei myöskään ole ihan selvää, että sanoja olisi Jeesus. Nimittäin kohdasta 17 alkaa "Henki ja morsian sanovat..." eikä "sanojaa" siinä välissä vaihdeta.

        Taidat vähän väännellä Raamatun sanoja oman mielesi mukaiseksi. Mitäs se on ellei väärää evankeliumia? Jäit kiinni heti ensimmäisessä pistokokeessa;-).

        Ja muuten kohta 16 menee näin "Minä, Jeesus, olen lähettänyt enkelin luoksenne, jotta seurakunnat saisivat tämän todistuksen. Minä olen Daavidin juuriverso ja suku, kirkas aamulehti."
        Vähän on tämäkin ristiriidassa sinun painottamasi henkilökohtaisen kokemuksen kanssa. Enkeli on lähetetty seurakunnan luokse eli useamman ihmisen luokse ja nimenomaan todistaminen vuoksi, ei minkään henkilökohtaisen kokemuksen aikaansaamiseksi.

        Eipä muuten tarvinnut paljoa Raamattua lukea, kun pystyi sinun korttitalosi kastamaan;-)

        Katolinen kirkkohan toimii mm. Ilmestyskirjaa vastaan. Lue Jumalan Sana kokonaisuudessaan, niin tiedät, että Raamattuun ei saa lisätä, eikä saa siitä poistaa.

        Sananl. 30:6 Älä lisää hänen sanoihinsa mitään, ettei hän vaatisi sinua tilille ja ettet valhettelijaksi joutuisi.

        2. Kor. 11:4 Sillä jos joku tulee ja saarnaa jotakin toista Jeesusta kuin sitä, jota me olemme saarnanneet, tai jos te saatte toisen hengen, kuin minkä olette saaneet, tai TOISEN EVANKELIUMIN, kuin minkä olette vastaanottaneet, niin sen te hyvin kärsitte. ... 13 Sillä semmoiset ovat valheapostoleja, petollisia työntekijöitä, jotka tekeytyvät Kristuksen apostoleiksi. 14 Eikä ihme; sillä itse saatana tekeytyy valkeuden enkeliksi.

        Gal. 1:8 Mutta vaikka me, tai vaikka enkeli taivaasta julistaisi teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä me olemme teille julistaneet, hän olkoon kirottu. 9 Niinkuin ennenkin olemme sanoneet, niin sanon nytkin taas: jos joku julistaa teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä te olette saaneet, hän olkoon kirottu.

        Kuten ylläolevasta Jumalan Sanasta näkee, jos joku saarnaa toista evankeliumia, on kirottu! Katolinen kirkko otti Jumalan Sanan, ja toimii nyt sitä vastaan. Esim. he antavat ymmärtää, että Pietari olisi kallio, vaikka kallio on Jeesus. Jeesus Pietarissa on kallio. Jo Vanhassa Testamentissa Herra ilmoittaa, että Hän on iankaikkinen kallio. Sama vahvistetaan Uudessa Testamentissa.

        Turha puhua, että minun perustukseni olisi väärä. Herra Jeesus on ainoa perusta (1. Kor. 3:11). Jos uskoo, että yhtäkkiä Jumala, joka ei jaa kunniaa, ei olisikaan ainoa Kallio ja ainoa perusta ja ainoa Pelastaja, on itse väärällä perustalla.

        Jer. 17:5 Näin sanoo Herra: Kirottu on se mies, joka turvaa ihmisiin ja tekee lihan käsivarreksensa ja jonka sydän luopuu Herrasta.

        1. Kor. 3:11 Sillä muuta perustusta ei kukaan voi panna, kuin mikä pantu on, ja se on Jeesus Kristus.

        *****

        Katolinen kirkko opettaa monessa asiassa vastoin Raamattua. Esim. Raamattu sanoo, ettei ole muuta välimiestä kuin Jeesus (1. Tim. 2:5). Katolinen kirkko on taas nostanut Marian välittäjäksi. Raamattu sanoo, että on synti yrittää ottaa yhteyttä ihmisiin, jotka eivät ole enää maan päällä. Raamattu kertoo mikä on epäjumalanpalvontaa. Raamattu sanoo, että YKSIN Jumalaa tulee rukoilla. Mitä Katolinen kirkko opettaa? Täysin Jumalan Sanaa vastaan. Ja koska on ymmärretty väärin kohta, jossa Jeesus ilmoittaa Pietarille kuka on kallio (eli Jeesus itse), oikeutetaan Raamatun Sanan muuttaminen. Katolinen kirkko ei voinut muuttaa Jumalan Sanaa, se oli hyvin tiedossa, eikä Jumala olisi sitä sallinut. Sen sijaan he ovat tuoneet täysin "uuden" eli "väärän" evankeliumin. Koko Paavin virka on valheellinen. Mitä Katolinen kirkko opettaa on väärää evankeliumia. Ja tästä Jumala varoittaa: jos joku saarnaa toista evankeliumia, olkoon kirottu! Monet kirkot ovat katolisen kirkon pieniä kopioita. Väärä evankeliumi ei koske vain katolista kirkkoa. Ja on paljon muitakin harhaoppeja.

        Ja mitä ilmestyskirjaan tulee, katolinen kirkko toimii sitä vastaan, on sekä lisännyt että poistanut (myös) siitä.


      • uskova2017
        TotuudenTiestä kirjoitti:

        Et tainnut lukea ensimmäistä kirjoitusta, jossa selitettiin tämä Matteuksen evankeliumin kohta, jossa Jeesus viittaa omaan uskoonsa Pietarissa, eli ITSEENSÄ. Koska se on Jeesus Pietarissa, joka on kallio, EI Pietari itse. Ihmiset nyt vaan ylpeydessään haluavat ajatella, että yhtäkkiä iankaikkinen kallio, joka Herra on, joka on mainittu jo Vanhassa Testamentissa, muuttuisikin ihmiseksi. Tämä on Saatanan hengestä. Saatana, kuten Raamattu ilmoittaa, halusi olla kuten Jumala, ja tästä syystä hänet sekä 1/3 enkeleistä heitettiin maan päälle. Saatanan henkivallat vaikuttavat ihmiseen, joka on mieltynyt vääryyteen, ja saavat uskomaan, että ihminen olisi yhtäkkiä "jotain". Raamattu sanoo, että ihminen ei ole mitään. Raamattu sanoo myös, että Jumala ei katso henkilöön. Raamattu sanoo myös, että Jumala ei jaa kunniaa kenenkään kanssa. Jeesus on Jumala, Hän ei jaa kunniaa kenenkään ihmisen tai enkelin kanssa.

        "Ihmiset nyt vaan ylpeydessään haluavat ajatella, että yhtäkkiä iankaikkinen kallio, joka Herra on, joka on mainittu jo Vanhassa Testamentissa, muuttuisikin ihmiseksi."

        Missähän tällaista on? Tämä on jokin protestanttien keksimä väite. Katolisessa kirkossa Jumala on ikuinen kallio.


    • PasiToivonen

      Et sitten saanut Suomen 14 000 katolilaista käännytetyksi omaan uskontoosi. Hyvä yritys silti.

      • TotuudenTiestä

        Et tainnut lukea kokonaan ensimmäistä kirjoitusta. Kyseessä on Jeesuksen usko ja Jumalan Sana, ei oma uskoni, ei omat sanani.

        Kirkkojen jäsenmäärä ei kerro totuutta. Maailman hengessä nimenomaan ajatellaan, että jos jollain asialla on paljon kannattajia, niin se on silloin oikein.

        Mitä Jeesus, Herra, sanoo?

        Matt. 7:13 Menkää ahtaasta portista sisälle. Sillä se portti on avara ja tie lavea, joka vie kadotukseen, ja monta on, jotka siitä sisälle menevät; 14 mutta se portti on AHDAS ja tie kaita, joka vie elämään, ja HARVAT ovat ne, jotka sen löytävät.

        Joh. 14:6 Jeesus sanoi hänelle: "Minä olen tie ja totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani."

        Joh. 10:14 Minä olen se hyvä paimen, ja minä tunnen omani, ja minun omani tuntevat minut, ... 27 Minun lampaani kuulevat minun ääntäni, ja minä tunnen ne, ja ne seuraavat minua. 28 Ja minä annan heille iankaikkisen elämän, ja he eivät ikinä huku, eikä kukaan ryöstä heitä minun kädestäni. 29 Minun Isäni, joka on heidät minulle antanut, on suurempi kaikkia, eikä kukaan voi ryöstää heitä minun Isäni kädestä. 30 Minä ja Isä olemme yhtä."

        1. Sam. 2:2 Ei kukaan ole pyhä niinkuin Herra; paitsi sinua ei ole yhtäkään, eikä ole kalliota meidän Jumalamme vertaista.

        2. Sam. 22:32 Sillä kuka muu on Jumala paitsi Herra, ja kuka muu on pelastuksen kallio paitsi meidän Jumalamme? ... 47 Herra elää! Kiitetty olkoon minun kallioni, ja ylistetty Jumala, minun pelastukseni kallio.

        Ps. 95:1 Tulkaa, kohottakaamme ilohuuto Herralle, riemuhuuto pelastuksemme kalliolle.

        Jes. 26:4 Turvatkaa Herraan ainiaan, sillä Herra, Herra on iankaikkinen kallio.

        Jes. 42:8 Minä, Herra, se on minun nimeni, minä en anna kunniaani toiselle enkä ylistystäni epäjumalille.


    • PasiToivonen

      >>Et tainnut lukea kokonaan ensimmäistä kirjoitusta.>>

      Enkä lue.

    • Anonyymi

      Meaning:Rock; Stone. Peter is a masculine name originating in the Greek language meaning "rock" or "stone." This name is derived from the Greek version, Petros, which translates to "stone.;) Tässä kaikille 20 IQ protestanteille ketkä käyvät sunnuntai pop messussa heiluttemassa käsiä ja kieltämässä Jumalan sanaa... ,muutenkin miksi Jeesus jättäisi kirkonsa ilman maallista johtajaa, jos kirkon tehtävä on nimen omaan torjua harhaoppeja jne...?

    • Anonyymi

      Ja Aleksis on Kivi.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      65
      1458
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      162
      1299
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1142
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      117
      1092
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      26
      891
    6. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      775
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      51
      664
    8. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      614
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      88
      608
    10. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      181
      607
    Aihe