Aihe

Jumalat levittävät tautiaan TAAS

TartuntatautinsaKaikille

Jumalat ja ehkä jotkut muutkin Valtiaat levittävät TAAS tautiaan lapsineen. Varsinkin, kun jos on julkisuudessa, uutisissa käsittelyssä hyväksikäyttöasioita, niin Jumalat alkavat lapsillansa levittämään sitä tartuntautina ihmisiin enemmänkin, isolle alueelle, joka on Heidän kaikkien alapuolella tai osumakentässä. Siis Noi Jumalat, `VAIKKA olisivatkin ensin vain Valtiaita, mutta kun tollaiseen alkaa, ottaa moisen Oikeuden ja vallaan käytännön asiat aikaansaannoksiinsa, niin silloin ovat jo samantien Jumalia.

Eikö olekin JO ällöille asioille ja ilmentymille tullut mittansa täyteen, JO vuonna 2011?! Kyllä VAIN, ja Jumalat lapsineen ja/tai lapsillansa alkavat AINA vaan uudestaan langetella noita tollaisia ällöjä, erittäin vaarallisia asioita, jopa ollakseen vaikka ihan vaan ilmentymiä. AIna, kun tollaisia ilmentymiä nähdään, aistitaan tai saadaan tuta, niin silloin on SUURI tartuntavaara tollaisen asian hyökätäkseen ihmisten ylle päälle, kiinni ihmisiin. EIVÄTKÄ Jumalat lapsineen välitä siitä tartuttamisestaan tuon taivaallista.

Oikeasti, KUINKA KAUAN annatte vielä/ENÄÄ anteeksi Jumalille, jotka EIVÄT ole lapsineen aikoihin, yli vuosikymmeneen ERITYISESTI halunneet, aikaansaaneet (EIVÄT ole vahingossa aikaansaatuja) MITÄÄN kunnollista, Oikeanlaista, hyvää säädyllistä. MITÄÄN Oikein?! Alkakaa pistää niille olennoille JO Ukaasit päälle, ja toteutus kans, muiden VAltiaiden taholta. Nyt ne muut Valtiaat on velvoitettava ampumaan kokonaan olemasta noi Jumalat lapsineen. Epäkelpoja, jOTKA EIVÄT koskaan muutu muuksi, kuten esim. kunnollliseksi ja Oikeanlaiseksi. Nyt pitää olla kAikilla mitta täynnä, sillä tässä on AINA VAAN taas ihmisten, syyttömien ja rehellisten ihmisten elämä ja turvallisuus paljon pahemmalla tolalla kuin VAIN vaakalaudalla.!!

7

57

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • KustaaKuuleminen

   Ihanko täyspäisenä syötät tulemaan tuollaista liirum laarumia?
   Kun edes saisi selkoa, mitä oikein valitat ja mistä?

   • nää_on_näitä

    Aloittaja on vilpitön ja hän on luvannut lopettaa pelkäämisen, mutta annetaan ajatukset hänestä anteeksi, hänenkin tavallaan pitää jonkun meistä kokea ja elää muutoin hän ei olisi olemassa.
    Olen varma että kukaan ei kadehdi hänen kokemuksiaan.


   • KustaKuuleminen

    Niinhän se taitaa olla, aina ei tule ajatelleeksi, asiat pitää kokea jotta tulee tietoiseksi.


   • äläViitsiVaivautua

    ÄO:si on varmasti pakkasen puolella. Älä kommentoi idioottimaisilla kommenteillasi, jos et EDES ymmärrä tekstiä, mistä on kyse, KustaaKuuleminen!


   • SitäKuustaKuuleminen

    Näinhän se on, olet oikeassa että älyni ei riitä selvittämään ajatuksenjuoksuasi? Väitän että sama ongelma on valtaosalla, jotka tuon aloituksen lukevat?
    Siksi kehottaisin yksinkertaistamaan viestiäsi ja sitä mitä haluat tuoda julki, näin meistä moni pystyisi ottamaan paremmin kantaa, jos kerran sitä haluaisit?


   • ihmeidenaikaonaina
    äläViitsiVaivautua kirjoitti:

    ÄO:si on varmasti pakkasen puolella. Älä kommentoi idioottimaisilla kommenteillasi, jos et EDES ymmärrä tekstiä, mistä on kyse, KustaaKuuleminen!

    Odotamme ja luemme innolla, miten edistyt hyvä aloittaja. Miten olisi että lukisit itse ennenkuin lähetät.
    Matkakumppanien ymärryksestä ei kantsi olla huolissaan, ajattele kaikkia niitä jotka jäävät täysin ilman, eivät saa edes mahdollisutta nähdä näitä? Miljardeja ihmiskohtaloita oman onnensa nojassa?


  • HomoJumalatEliAnti-ihme

   Joo, on varmasti epäselvää sellaisille, jotka eivät ole esim. aiemmin pahemmin lukeneet/kuulleet noista asioista. Erittäin usein, kun kirjoitan noita asioita, Herrat Jumalat, Valtiaat täällä vaikuttavat siihenkin. On kuin kynääni vääntäisivät toiseen suuntaan, mihin Totuus ja Oikeus ja ihmisten tahto sen haluaisin menevän, vaikka Herrojen psykopaatin-oikealle!

   En viitsi toistaa kaikkea alusta asti, mutta yritän kirjoittaa asiasta, asiallisesti ja ymmärrettävästi jatkossa. Muistakaa, Jumala sitä planeettaa heiluttaa psykopaatin-oikeallensa, jossa Hänestä/Heistä kirjoitetaan! Seuraava viesti tulee selkokielellä! JA olemme kaikki TOSI huolissamme niistä, jotka ovat UHRIKSI joutuneet, eivätkä pääse siitä, eivät uskalla ITSE sanoa ääneen, mikä on ongelma. Olemme huolissamme kaikista olennoista, kun on kyse Jumalien olemassaolosta tässä Universumissa ja lähelläkään tätä planeettaa!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   107
   10015
  2. Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku

   "Petteri Orpon joukkueen epäonni jatkuu – Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku". https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/0c6c716d-c8eb-4c01-aaf7-3626832
   Maailman menoa
   82
   3481