Jumalat levittävät tautiaan TAAS

TartuntatautinsaKaikille

Jumalat ja ehkä jotkut muutkin Valtiaat levittävät TAAS tautiaan lapsineen. Varsinkin, kun jos on julkisuudessa, uutisissa käsittelyssä hyväksikäyttöasioita, niin Jumalat alkavat lapsillansa levittämään sitä tartuntautina ihmisiin enemmänkin, isolle alueelle, joka on Heidän kaikkien alapuolella tai osumakentässä. Siis Noi Jumalat, `VAIKKA olisivatkin ensin vain Valtiaita, mutta kun tollaiseen alkaa, ottaa moisen Oikeuden ja vallaan käytännön asiat aikaansaannoksiinsa, niin silloin ovat jo samantien Jumalia.

Eikö olekin JO ällöille asioille ja ilmentymille tullut mittansa täyteen, JO vuonna 2011?! Kyllä VAIN, ja Jumalat lapsineen ja/tai lapsillansa alkavat AINA vaan uudestaan langetella noita tollaisia ällöjä, erittäin vaarallisia asioita, jopa ollakseen vaikka ihan vaan ilmentymiä. AIna, kun tollaisia ilmentymiä nähdään, aistitaan tai saadaan tuta, niin silloin on SUURI tartuntavaara tollaisen asian hyökätäkseen ihmisten ylle päälle, kiinni ihmisiin. EIVÄTKÄ Jumalat lapsineen välitä siitä tartuttamisestaan tuon taivaallista.

Oikeasti, KUINKA KAUAN annatte vielä/ENÄÄ anteeksi Jumalille, jotka EIVÄT ole lapsineen aikoihin, yli vuosikymmeneen ERITYISESTI halunneet, aikaansaaneet (EIVÄT ole vahingossa aikaansaatuja) MITÄÄN kunnollista, Oikeanlaista, hyvää säädyllistä. MITÄÄN Oikein?! Alkakaa pistää niille olennoille JO Ukaasit päälle, ja toteutus kans, muiden VAltiaiden taholta. Nyt ne muut Valtiaat on velvoitettava ampumaan kokonaan olemasta noi Jumalat lapsineen. Epäkelpoja, jOTKA EIVÄT koskaan muutu muuksi, kuten esim. kunnollliseksi ja Oikeanlaiseksi. Nyt pitää olla kAikilla mitta täynnä, sillä tässä on AINA VAAN taas ihmisten, syyttömien ja rehellisten ihmisten elämä ja turvallisuus paljon pahemmalla tolalla kuin VAIN vaakalaudalla.!!

7

87

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KustaaKuuleminen

      Ihanko täyspäisenä syötät tulemaan tuollaista liirum laarumia?
      Kun edes saisi selkoa, mitä oikein valitat ja mistä?

      • nää_on_näitä

        Aloittaja on vilpitön ja hän on luvannut lopettaa pelkäämisen, mutta annetaan ajatukset hänestä anteeksi, hänenkin tavallaan pitää jonkun meistä kokea ja elää muutoin hän ei olisi olemassa.
        Olen varma että kukaan ei kadehdi hänen kokemuksiaan.


      • KustaKuuleminen

        Niinhän se taitaa olla, aina ei tule ajatelleeksi, asiat pitää kokea jotta tulee tietoiseksi.


      • äläViitsiVaivautua

        ÄO:si on varmasti pakkasen puolella. Älä kommentoi idioottimaisilla kommenteillasi, jos et EDES ymmärrä tekstiä, mistä on kyse, KustaaKuuleminen!


      • SitäKuustaKuuleminen

        Näinhän se on, olet oikeassa että älyni ei riitä selvittämään ajatuksenjuoksuasi? Väitän että sama ongelma on valtaosalla, jotka tuon aloituksen lukevat?
        Siksi kehottaisin yksinkertaistamaan viestiäsi ja sitä mitä haluat tuoda julki, näin meistä moni pystyisi ottamaan paremmin kantaa, jos kerran sitä haluaisit?


      • ihmeidenaikaonaina
        äläViitsiVaivautua kirjoitti:

        ÄO:si on varmasti pakkasen puolella. Älä kommentoi idioottimaisilla kommenteillasi, jos et EDES ymmärrä tekstiä, mistä on kyse, KustaaKuuleminen!

        Odotamme ja luemme innolla, miten edistyt hyvä aloittaja. Miten olisi että lukisit itse ennenkuin lähetät.
        Matkakumppanien ymärryksestä ei kantsi olla huolissaan, ajattele kaikkia niitä jotka jäävät täysin ilman, eivät saa edes mahdollisutta nähdä näitä? Miljardeja ihmiskohtaloita oman onnensa nojassa?


    • HomoJumalatEliAnti-ihme

      Joo, on varmasti epäselvää sellaisille, jotka eivät ole esim. aiemmin pahemmin lukeneet/kuulleet noista asioista. Erittäin usein, kun kirjoitan noita asioita, Herrat Jumalat, Valtiaat täällä vaikuttavat siihenkin. On kuin kynääni vääntäisivät toiseen suuntaan, mihin Totuus ja Oikeus ja ihmisten tahto sen haluaisin menevän, vaikka Herrojen psykopaatin-oikealle!

      En viitsi toistaa kaikkea alusta asti, mutta yritän kirjoittaa asiasta, asiallisesti ja ymmärrettävästi jatkossa. Muistakaa, Jumala sitä planeettaa heiluttaa psykopaatin-oikeallensa, jossa Hänestä/Heistä kirjoitetaan! Seuraava viesti tulee selkokielellä! JA olemme kaikki TOSI huolissamme niistä, jotka ovat UHRIKSI joutuneet, eivätkä pääse siitä, eivät uskalla ITSE sanoa ääneen, mikä on ongelma. Olemme huolissamme kaikista olennoista, kun on kyse Jumalien olemassaolosta tässä Universumissa ja lähelläkään tätä planeettaa!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1425
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1214
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1212
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1196
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1188
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1164
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe