Onko minussa Pyhä Henki?

AutuusSydämmessäni

Onko se Pyhä Henki, kun en osaa kieliä joita ymmärrän ja ymmärrän kieliä joita en osaa? Onko se Pyhä Henki joka täyttää autuudella ja puhuu sydämmessä? Onko se pyhä henki joka sanoo "kirjoita ja saarnaa, saarnaa ja kirjoita, sinä, kaikille luoduille" ? Onko se Pyhä Henki joka sanoo "Ylistää Herraa taivas ja maa. Suusi olkoon kuin lyyra, sanasi kuin harppu, kielesi kuin Miriamin rumpu. Tule, mene, kulje, käy, saarnaa kaikille luoduille" ? Onko se Pyhä Henki joka sanoo "Herra on katsonut omiensa sydämmeen ja nähnyt heidän sydämmensä kovuuden. Siksi Herra on tehnyt tuskalliseksi heidän taakkansa, ja vienyt heidän sanan ymmärryksen kyvyn" ? Onko se Pyhä Henki joka auttaa rakastamaan jailoitsemaan, joka tuo rahan ja kärsivällisyyden, jonka lahja on ystävällisyys ja hyvyys sekä uskollisuus, jolta ammentaa lempeyttä ja itsehillintää? Onko se pyhä henki joka on yhtä Kristuksessa? Onko se pyhä henki josta tämä kaikki, tämä ja kirjoitukset, ovat lähtöisin Hengen voimasta?

23

295

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kielimiekkonen

      Jos ymmärrät kielilläpuhujia, niin sinussa on Pyhä henki!

      • kielillä puhuja puhuu seurakunnassa,kuten mys selittäjin.


      • Yksi-usko

        Eivät kaikki, joissa on Pyhä Henki, ymmärrä kielillä puhujia. Kielilläpuhujan tulkki on vain yksi armolahja lukuisten muiden joukossa. Kaikkien kuitenkin pitäisi pyrkiä rakkauteen. Alla olevassa Raamatunkohdassa Paavali vertaa profetoimisen ja kielilläpuhumisen armolahjoja.

        1 Kor. 14:1-25, Profetoiminen ja kielillä puhuminen
        "1 Pyrkikää rakkauteen, mutta tavoitelkaa myös henkilahjoja, ennen kaikkea profetoimisen lahjaa. 2 Kielillä puhuva ei näet puhu ihmisille vaan Jumalalle; kukaan ei ymmärrä häntä, Hengen valtaamana hän puhuu salaisuuksia. 3 Mutta se, joka profetoi, puhuu ihmisille: hän rakentaa, kehottaa ja lohduttaa. 4 Kielillä puhuva rakentaa itseään, profetoiva rakentaa seurakuntaa. 5 Toivoisin teidän kaikkien puhuvan kielillä, mutta vielä mieluummin toivoisin teidän profetoivan. Profetoiva on arvokkaampi kuin kielillä puhuva, ellei tämä sitten osaa myös tulkita puhettaan, niin että se koituu seurakunnan parhaaksi. ".


    • maramarama

      Kummoinen se lyyra on?
      Ja kyllä se nyt siltä vaikuttaa.
      Jos vielä sairaita osaat parantaa, niin äidilläni on hankala syöpä.
      Voisin laittaa yhteystiedon.

      • Ei uskovat paranna saitaita,me olemme vain Jeesuksen työ tovereita,jos hän käskee niin sitten sairas paraneen,henkiseseti ja fyysiseti.


    • 12___13

      Tässä on hyvä apuväline tunnistamaan onko henkilössä Pyhä Henki.

      "Mutta Hengen hedelmä on rakkaus, ilo, rauha, pitkämielisyys, ystävällisyys, hyvyys,
      uskollisuus, sävyisyys, itsensähillitseminen."
      Gal. 5:22

    • Vai pelkkä hurmoksen käväisy, jota seuraa tyhjyys?

    • Pyhä henki on vain ja ainoastaan uudestisyntyneissä krstityissä jotka ovat syntyneet ylhäältä. Nimi kristityissä ei ole he ovt penseitä.

      • Yksi-usko

        >>Nimi kristityissä ei ole he ovt penseitä.>>

        Mitä tarkoitat sanalla "penseitä"? Mitä tarkoitat "nimikristityillä"? Oletko sinä tuomari? Mistä sinä tiedät kenellä on Pyhä Henki?


      • Yksi-usko kirjoitti:

        >>Nimi kristityissä ei ole he ovt penseitä.>>

        Mitä tarkoitat sanalla "penseitä"? Mitä tarkoitat "nimikristityillä"? Oletko sinä tuomari? Mistä sinä tiedät kenellä on Pyhä Henki?

        Mutta sinä olet haalea, et kuuma etkä kylmä, ja siksi minä oksennan sinut suustani.

        Oletko luopunut kristitty, ehkä penseä ja välinpitämätön?

        Hyvä ihminen tuo sydämensä hyvyyden varastosta esiin hyvää, paha ihminen tuo pahuutensa varastosta esiin pahaa. Mitä sydän on täynnä, sitä suu puhuu. Luuk 6:45. Siiltä tunteen ihmisen mitä tekoa on,asuuko pyhähenki ihmisessä.


    • wvqwrv

      ei uo, jos pitää kysellä.

    • Kyllä minä ymmärrän kielillä puhujia, minulla on Googlen kääntäjä. Luen paljon ulkomaisia lehtiä.

    • GolgatanHerraaTarvitseva

      Steve Hill sanoo seurakunnissa olevan uudestisyntymättömiä ihmisiä. Uudestisyntymätön ihminen on uskonnollinen ihminen mutta ei uskova. Uudestisyntynyt on uskova ja Jumalan lapsi.

      Ihminen uudestisyntyy Golgatan sovitustyön kautta ja uskossa siihen ja sen suorittajaan Herraan Jeesukseen Kristukseen. Tarvitsemme Golgataa ja Golgatan verta ja veriuhria jotta voisimme uudestisyntyä. Uudestisyntyminen on uskoon tulo jonka kautta ihminen syntyy ylhäältä Jumalasta Jumalan lapseksi.

      Steve Hill väittää että seurakunnissa on uudestisyntymättömiä käännynnäisiä koska heitä ei ole koskaan viety Golgatalle. Heille on vain puhuttu kauniita ja hyviä asioita. Oletko käynyt Golgatalla katsomassa veristä ristillä riippuvaa sinun tähtesi uhrattua uhrikaritsaa? Oletko syntynyt Sanasta ja Hengestä; Jumalasta? Lue 4 Mooses 21:4-10 ja Joh 3:1-21

      Etsi You Tubesta "Steve Hill - Varoitus seurakunnalle".

      • Yksi-usko

        >>uskonnollinen ihminen mutta ei uskova.>>

        Tarkoittaako tämä sitä, että noudatetaan pelkkiä perinnäistapoja eikä Jeesuksen erimerkkiä? Voi olla kuitenkin aika vaikeaa erottaa uudestisyntynyttä. Ihmiselle erottaminen on kaiketi mahdotonta, koska emme näe sydäntä. Jumala sen sijaan tietää sydämen tilan. Me ihmiset tuskin sitä voimme nähdä toisesta. Sen vuoksi toisen ihmisen tuomitseminen jonkun ominaisuuden vuoksi saattaa mennä pahasti pieleen.


    • Terv.Mirka

      Kyse on Psykoosista (mielisairaus)

      Psykoosi on usein oire vakavasta mielenterveyden häiriöstä kuten skitsofreniasta. Psykoosissa henkilön todellisuudentaju hämärtyy ja vääristyy eli henkilöllä on huomattavia vaikeuksia erottaa tosi epätodesta.

    • Yksi-usko

      Jos hengen ohjeet eivät ole ristiriidassa Raamatun kanssa, niin silloin ollaan aina oikealla tiellä. Jos hengen ohjeet jossakin tilanteessa ovat ristiriidassa Raamatun opetusten kanssa, niin henki ei ole Jumalasta. Lukemalla Raamattua ja rukoilemalla, voit itse tunnistaa, onko henki Jumalasta vai paholaisesta.

      • Yksi-usko

        On ainoastaan yksi keino osata erottaa väärät ja oikeat henget ja se on Raamatun kirjoitusten tunteminen. Jeesus itse vetosi aina kirjoituksiin. Jeesus antoi meille esimerkin:

        Matt. 4:1-10
        1 Sitten Henki vei Jeesuksen autiomaahan Paholaisen kiusattavaksi. 2 Kun Jeesus oli paastonnut neljäkymmentä päivää ja neljäkymmentä yötä, hänen vihdoin tuli nälkä. 3 Silloin kiusaaja tuli hänen luokseen ja sanoi hänelle: "Jos kerran olet Jumalan Poika, niin käske näiden kivien muuttua leiviksi." 4 Mutta Jeesus vastasi: "ON KIRJOITETTU: 'Ei ihminen elä ainoastaan leivästä, vaan jokaisesta sanasta, joka lähtee Jumalan suusta.'"
        5 Sitten Paholainen vei Jeesuksen pyhään kaupunkiin ja asetti hänet temppelimuurin harjalle. 6 Hän sanoi Jeesukselle: "Jos kerran olet Jumalan Poika, niin heittäydy alas. ONHAN KIRJOITETTU: 'Hän antaa enkeleilleen käskyn. He kantavat sinua käsillään, ettet loukkaa jalkaasi kiveen.'" 7 Jeesus vastasi hänelle: "On myös kirjoitettu: 'Älä kiusaa Herraa, Jumalaasi.'"
        8 Vielä Paholainen vei Jeesuksen hyvin korkealle vuorelle, näytti hänelle maailman kaikki valtakunnat ja niiden loiston 9 ja sanoi: "Kaiken tämän minä annan sinulle, jos polvistut eteeni ja kumarrat minua." 10 Silloin Jeesus sanoi hänelle: "Mene pois, Saatana! ON KIRJOITETTU: 'Herraa, Jumalaasi, sinun tulee kunnioittaa ja ainoastaan häntä palvella.'"

        Tehdään niin kuin Jeesuskin. Tuntemalla Raamattua, voimme mekin vedota kirjoituksiin ja tietää, mikä on Jumalasta ja mikä ei ole.


    • Ainakaan suomen kieltä et osaa.

      Kunnon miehen sydämeen mahtuu vain yksi ämmä. Ja tietysti pari biatchia.

    • Yleisellätasolla

      Mitä olette mieltä siitä, että ainoa anteeksiantamaton synti on Raamatun mukaan Pyhän Hengen pilkkaaminen? Onko siihen, että sanamuoto on nimenomaan Pyhä Henki eikä Jumala, jokin syy, mielestänne?

      • Yksi-usko

        Pyhän Hengen pilkkaaminen on sitä, että ei ota Jeesusta vastaan. Kun Jumala Pyhän Hengen avulla kutsuu ihmistä luokseen ja ihminen aina vain kieltäytyy ottamasta Jeesusta vastaan. Lopulta Pyhä Henki ei enää kutsu. Ihminen on ollut välinpitämätön Pyhän Hengen kutsulle, hän on valinnut tiensä, joka ei vie taivaaseen.


    • Anonyymi

      On se, jatka vaan isiesi tapaan, kunnes mittasi on täysi.

    • Anonyymi

      Selvästikin näin on.
      Minkä uskontokunnan tai lahkon Pyhä Henki sinulla on?
      Kuulostaisi helluntailaiselta.

    • Anonyymi

      Mitenkäs on sitten kun ihminen on elävä? Jonkunlainen henki hänessä pitää olla,jos menaa elää.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5674
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2506
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1987
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      60
      1738
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1601
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1398
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1307
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      13
      1295
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1239
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1193
    Aihe