juutalais alueilla tarvitaan monikultturisuutta

monikulttuurinlähteellä

Se on mielenkiintoista miten tyhmät pomppii kusettajien pillin mukaan.

43

300

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Juutalaisuus on itseasiassa kantanut suuren taakan, sen eteen, että maailma oppisi hyväksymään erilaisia kulttuureita.

      • Toisinpäin_täysin

        Juutalaiset ovat oppineet hyväksymään erilaiset kulttuurit vaikka heitä on mahdollisesti vainottu näiden kulttuurien taholta. Tietysti taakka on juutalaisilla, ja nykyään myös nähdään, kuinka euroopankin kansat tekee sopimuksia Iranin kaltaisten kanssa ja juutalaisten ja Israelin ääntä ei juuri kuunnella. YK:n äänestyksissä Israelia vastaan lähinnä on äänestämättäjättämistä Israelin ymmärtäjillä ja suuri joukko valtioita tahtoo Israelia tuomita vaikka Israel joutuu puolustautumaan sitä vastaan agressiivisia tahoja vastaan. Lähitulevaisuudessa tämä tulee esille hyvin selvästi, mutta niinkuin natsien hallitessa Saksassa vain hyvin harvat saksalaiset tahtoivat olla juutalaisten tukena ja ne, jotka tahtoivat, joituivat sen tekemään oman turvallisuutensa uhalla. Maailmassa vallitsee suuri laittomuus ja välinpitämättömyys monissakin asioissa, mutta Israel ja Jerusalem ovat räikeimpiä esimerkkejä huonosta ja toki holokausti myös sitä ollut lähimenneessä.


    • Palsta-jaottelusta

      Juutalaisuus -palsta on nimensä mukaan juutalaisuus aiheisista keskustelua ja monikulttuurisuudelle omat palstat. Lisäksi Juutalaisuus -palsta on uskontojen alaisuudessa joten Raamattu ja Jeesus tärkeimmät aiheet varmuudella. Erikseen on politiikka ja taiteet ja kulttuuri ja tieteet varmaan myös palstajaottelussa. Tietysti juutalaisuus palstalle sopivat myös juutalaisuuteen linkittyvät aiheet ja uskontoa ja muita tarkemmin eriteltyjä aihepiirejä ei kannata alkaa erottamaan liian tarkasti.

      Monikulttuurisuus ei ole juutalaisuuteen liittyvä aihe, joten kusettajan aloitus selvästi tämäkin. Nykyään ääriglobalistit villitsee kansoja moninaisesti ja syyttävät eritavalla ajattelevia harhaanjohtavasti natiolisteiksi vaikka esimerkiksi EU:ssa nimenomaan suuret jäsenvaltiot ajavat omia etujaan täysin peittelemättömästi ja tietysti myös hallitsijat itse määrittelevät sen omalta kannaltaan mikä on sen valtion etu erinäisissä asiayhteyksissä.

      • Jeesus nimenomaan ei ole koskaan kuulunut juutalaisuuteen, kristinusko on isästä perkeleestä, murhaaja alusta asti, kyykäärmeen sikijöitä kaikki, valkeiksi kalkittuja hautoja, sisältä täynnä saastaa ja laittomuutta.


      • Jeesus_nimenomaan

        Jeesus nimenomaan Jumalan ilmoituksen mukaan on juutalaisuutta.

        Kristinuskolle on omat palstansa ja kirkkonsa, eikä niistä ole mitään Raamatussa. Edes sanaa vatikaani ei mainita Raamatussa, mutta juutalaisuus on esillä lähes kaikessa, toki israelilaisuus laajemmin, ja Jeesus on Jesajan kirjan profetioiden täyttymys Messiaana.

        Jumala tuomitsee kaiken ajallaan, joten kristinuskosta ei kannata enempää kommentoida.

        Juutalaisuus on palstan aihe ja Jeesus tärkein, sillä on Israelin Herra ja Juutalaisten Kuningas aina ollut Jumalan valtakunnassa ja Immanuelina syntyi Israelin Messias, ja profetiat täyttyneet ja osin täyttymättä vielä.


    • Kusettajien_taktiikka

      Kusettajien taktiikka on peri-roomalainen hajota ja hallitse taktiikka.

      • Lisäksi_kusettajat

        Lisäksi kusettajat tahtoo julkisesti noudatta julkisuusperiaatetta, mutta käytännössä salassa tahtovat toimia ja paratiisisaarien kaltaiset kovassa käytössä ja jälleen julkisesti eivät hyväksy tällaisia ja samalla sallivat omistussuhteiden piilottamiset ja toimivat yritysten kanssa, jotka toimivat veroparatiiseissa. Kusettajia lähes koko sakki! Toki ehkä suurempi osa on niitä tyhmiä idiootteja, kun sallivat tällaista ulkokultaisuutta tai sitten sitä juuri itsekkin tahtovat.


      • Kusettajilla_käytössä

        Kusettajilla käytössä lähes kaikki valta näissä asioissa.


      • Kusetettavana_kansa

        Kusetettavana kansa kaikkialla maailmassa!


      • Raamatussa_kerrotaan

        Suuresta Saatanasta, joka kansoja kusettaa valheilla ja antaa suosiotaan mammonassa ja vallassa seuraajilleen ja vastustajansa kusettajat tahtoo tuhota moninaisesti valheilla ja propagandalla ja vihallaan, kuten Raamatussa kerrotaan Jumalan pyhistä ja vainoista juutalaisia kohtaan olemme saaneet kuulla ja kaikesta siitä jumalattomasta ahneudesta, mitä maailmassa harjoittavat kusettajat ja pyrkivät myös Raamatun ilmoituksen poistamaan antamalla valheenlevittäjien toimia julkisuudessa ja tuomitsemalla Jumalan pyhiä epämääräisillä valheilla, kuten Raamatussa esitetään ja myös tässä ajassa tapahtuu moninaisesti. Maailma on pahan vallassa.


      • Ihmisten_toivona

        Ihmisten toivona on Jeesus ja pelastus juutalaisuudesta tarkoittaa pääsemistä tämän maailman kusettajien maailmasta Jeesuksen tuhatvuotiseen valtakuntaan, mutta Saatana kusettajineen tahtoo kärsimystä tuottaa Jumalan pyhille ja niille, jotka eivät tahto Babylonian vihan viinipuun hengen mukaan elää ja laittomuuteensa hukkua, eikä tietenkään näitä asioita näin esitetä vaikka ovat sitä todellisuudessa, sillä Saatana on suuri eksyttäjä ja suuren laittomuuden lähde ja valheet ja viha käytössään kaikkia Juaalan tahtoa tekeviä kohtaan, kuten nähdään tässäkin ajassa jo hyvin selvästi ja Suomessakin. Saatana tahtoo tuhota Jumalan antamat pyhät opetukset tässä maailmassa ja Saatana sen sijaan tuo laittomuutena ahneudet ja vääryydet ja valheet ja vihat ja väärät syytökset ja kaiken tämän se tekee valheen kaikella voimalla kuten nähdään selvästi. Aikansa kusettajat menestyvät Saatanansa kanssa vaikka eivät tätä itsekkään ymmärrä, kuten ei natsikkaan ymmärtäneet eivätkä edes silloin, kun alkoivat holokaustissa juutalaisia eli Jumalan valittuja kohtaan toimia vihassaan ja salassa tietysti niin pitkälle kuin pystyivät, sillä näin Saatana aina toimii ihmisten yhteiskunnissa. Ensin boikotteja ja vääriä syytöksiä ja valheita ja sitten vapauden riistoja ja omaisuuden ryöstöjä ja sitten pahuuden pidemmälle edistyessä murhia ja valheessa eutanasia erittäin sopiva ase Saatanan kusettajien käytössä, sillä ihmiset saadaan allekirjoittamaan omat murhansa nykyajassa lääkkeillä ja vainoilla, jotka erittäin taidokkaita esittänen mielenterveysongelmia ja syrjäytymistä ja muuta, jotka yhteiskunnassa saadaan helposti aikaan, kuten Turkissa toiminta osoittaa ja myös Suomessa työttömyyttä halutaan ylläpitää ihan tarkoituksellisesti tässä ajassa vaikka tietenkään sitä ei kukaan voi myöntää julkisesti.


      • Ihmiset_rikotaan

        Ihmiset rikotaan tässä ajassa henkisesti hyvin helposti yhteiskunnan hyväksynnässä, kuten uutiset osoittavat huostaanotettujen lastenkin kohdalla ja se on vain yhteiskunnan vallitseva tapa toimia eikä lainvastaista. Samoin virkavalta voi syyttää kansalaisia ihan tekaistuin syytöksin moninaisesti ja Saatanan kusettajilla vallan ollessa kaikki toiminta ihan lain mukaista vailla pienintäkään omantunnontuskaa eri päättäjien taholta.


      • Saatanan_kusettajien

        Saatanan kusettajien palkkoja voidaan nostaa, kun työnsä vihassa on niin raskasta.


      • Raamatussa_kerrotaan

        neljännestä ja erilaista pedosta kuin aiemmat ja se polkee kaiken jalkojensa alle ja yhteiskunnan sortokoneisto pystyy olemaan erittäin tehokas kuten natsit holokaustissa ja tietysti se julkinen totuus on ihan erilainen kuin todellinen totuus. Kuinka paljon turhaa kärsimystä aiheutetaan yhteiskunnissa, kun hallinnassa ovat julmat sudet lakeineen.

        Onneksi Jeesus palaa pian ja asiat maan päällä uudistuvat hyväksi ja Saatana kusettajineen joutuu poistumaan vallasta maan päältä kansoja villitsemästä ja kärsimystä ihmisille tuottamasta. Nyt kusettajat esittävät eutanasiaa tähän.


      • Raamatussa_kerrotaan kirjoitti:

        Suuresta Saatanasta, joka kansoja kusettaa valheilla ja antaa suosiotaan mammonassa ja vallassa seuraajilleen ja vastustajansa kusettajat tahtoo tuhota moninaisesti valheilla ja propagandalla ja vihallaan, kuten Raamatussa kerrotaan Jumalan pyhistä ja vainoista juutalaisia kohtaan olemme saaneet kuulla ja kaikesta siitä jumalattomasta ahneudesta, mitä maailmassa harjoittavat kusettajat ja pyrkivät myös Raamatun ilmoituksen poistamaan antamalla valheenlevittäjien toimia julkisuudessa ja tuomitsemalla Jumalan pyhiä epämääräisillä valheilla, kuten Raamatussa esitetään ja myös tässä ajassa tapahtuu moninaisesti. Maailma on pahan vallassa.

        Jos kiroat saatanan kiroat oman sielusi, sanoo Jeesus Siirakki.


      • Tunnetaan_Raamattu

        Raamatussa Saatana ja häntä seuraavat kusettajat esitetään koko ihmiskunnan vihollisina vaikka samalla Jumala tuo esiin ettei Jeesuksen pyhillä ole taistelu ihmisiä vaan pahuuden henkivaltoja vastaan, jotka ovat sitoneet kusettajat ahneuteen ja valheisiin ja ylimielisyyteen ja vihaan toisia ihmisiä kohtaan, jotka kokevat itselleen uhaksi, kuten Jeesus näin koettiin ja kateudesta hänet tahdottiin murhata ristillenaulittuna. Myös tulevassa ajassa ja menneessä näin on toimittu ja toimitaan, sillä maailma on pahan vallassa ja valheen kaikella voimalla se toimii moninaisesti eksyen itsekin yhä suurempaan pimeyteensä, kuten on kerrottu ja laittomuuden salaisuuden huipentumana tulee hävityksen kauhistus ja pedon merkki, ja tietysti sekin esitetään suurena siunauksena kaikille ihmisille ja samalla vainotaan Jumalan pyhiä, jotka eivät ota tätä pahan merkkiä eikä ilman sitä voi kukaan ostaa eikä myydä mitään maan päällä. Nykyään nähdään talous selvästi sotakeinona toisia vastaan ja kauppasota on todellisuutta ja boikotit eri syistä ja taloudellinen valta on todellista ja sitä käytetään myös moninaisesti yhteiskunnissa. Kun ihmiset rakastavat mammonaan, niin he eivät voi rakastaa Jumalaa eikä lähimmäisiään siten kuin Jumala on antanut opetuksensa siitä. Ihmisten hyväksyessä ahneuden ja rakkauden rahaan, he menettävät lähimmäisen rakkauden pakostakin, sillä kahta herraa ei kukaan ihminen voi yhtä aikaa palvella, kuten Jeesus on opettanut selvästi. Jo tässä ajassa apua tarvitsevat ihmiset eivät sitä saa ja tästä kaikesta nähdään tämän ajan petomaisuus ihmisten yhteiskunnissa. Valitettavasti pahenee vain tämä, sillä mammonalle tahdotaan antaa ääriglobalistinen valta vaikuttaa kaikkeen valtaa ihmisten yhteiskunnissa, kuten EU on sitä myös Suomen osalta, eikä siinä enää mitään merkitse yksi suomalainen tuo valtavan byrokraattisen laitoksen osalta, sillä sille on tärkeää vain sen oma menestyminen ja kriitisesti siihen suhtautuvat tahdotaan myös tuomita vastustajina ja vähävaraiset eivät merkitse EU:lle kuin kenties painolastia.


      • Raamatussa_opetetaan

        Saatanan ja kusettajiensa suhteen: "Herra Jeesus nuhdelkoon sinua Saatana, ja kusettajien tuomiot jätetään Jeesukselle".


      • Raamatussa_opetetaan kirjoitti:

        Saatanan ja kusettajiensa suhteen: "Herra Jeesus nuhdelkoon sinua Saatana, ja kusettajien tuomiot jätetään Jeesukselle".

        Voi miten riehuu, syöksee tulta ja tulikiveä kuin lohikäärme.


      • Juuri_tuollaisia
        fari.g kirjoitti:

        Voi miten riehuu, syöksee tulta ja tulikiveä kuin lohikäärme.

        Juuri tuollaisia vääriä syytöksiä esittää petojärjestelmän edustajat.


      • Jeesus_opetti

        Jeesus opetti seuraajilleen kuinka heitä tullaan syyttämään Beelsebuliksi ja vastaaviksi, ja näin Jeesusta myös syytettiin ajallaan.


      • Tietysti_surullista

        Tietysti surullista tämä Suomen tilan raaistuminen ja EU-jäsenyyden myötä poliisivoimiin otettiin karhukoplat ja muut mellakkavalmiudet, sillä päättäjät tiesivät mitä tekevät ja varautuivat ilmapiirin kärjistymiseen. Nyt tätä kehitystä on jatkettu nämä muutamat vuosikymmenet ja poliisin liipasinsormi herkistynyt ja toimillaan myös nostattaa vihaa itseään vastaan selvästi. Näin se menee maailmassa, missä laittomuus lisääntyy.


    • Syyriassa_nykyään

      Syyriassa nykyään sitä monikulttuurisuutta ja hajota ja hallitse taktiikan käyttöä, eikä minkään tahon oman ilmoituksen mukaan tule yhtään siviiliuhreja vaan pelkästään niitä terroristiuhreja.

      • Montako_eri_tahoa

        Montako eri tahoa toimii Syyriassa tässä ajassa ja onko toiminta rakkaudellista vai vihan lietsomaa?


    • Syyriassa nykyään......

      Helpottaahan se kestämistä kun perintönä kritinuskosta on marttyyrikuolema. Kuolema on voitto.

      • Risti_on_voitto

        Jeesuksen ristinkuolemassa on voittomahdollisuus jokaiselle ihmiselle, kun ottaa vastaan Jumalan armon ja rakkauden ja totuuden evankeliumista. Tämä on juutalaisuutta täysin, eikä edes sanaa kristitty ollut tässä vaiheessa olemassa.

        Jeesuksen juutalaisuudessa on palkinto on elämä Jumalassa ja yltäkylläinen ja hyvä kuten hedelmä sen todistaa.

        Tietysti Jeesuksen juutalaisuudessa myös vainot ovat todellisuutta ristin kantamisessa tässä maailmassa, sillä vielä ei Saatanaa ole sidottu maan alle.


      • Risti_on_voitto kirjoitti:

        Jeesuksen ristinkuolemassa on voittomahdollisuus jokaiselle ihmiselle, kun ottaa vastaan Jumalan armon ja rakkauden ja totuuden evankeliumista. Tämä on juutalaisuutta täysin, eikä edes sanaa kristitty ollut tässä vaiheessa olemassa.

        Jeesuksen juutalaisuudessa on palkinto on elämä Jumalassa ja yltäkylläinen ja hyvä kuten hedelmä sen todistaa.

        Tietysti Jeesuksen juutalaisuudessa myös vainot ovat todellisuutta ristin kantamisessa tässä maailmassa, sillä vielä ei Saatanaa ole sidottu maan alle.

        "ristinkuolemassa vottomahdollisuus..."

        Harmi kun sitä mahdollisuutta ei enää ole, on nimittäin loppunut tuo ristille naulitseminen, sitä pidettiin liian raakana rangaistuksena.

        Vaikka haluaisitkin tämän palkinnon, niin laki on armollisempi ja antaa nykyisin paljon lievempiä tuomioita.


      • Kun_eutanasia

        Kun eutanasia hyväksytään valtion virkamiehen päättämänä, niin ei tarvita kuin muutamia mengeleitä silloin päätämään kaikkien ei-toivottujen ihmisten murhaaminen ja voidaan myös puhua armomurhasta valheen kaikella voimalla. Onko rangaistus sitten kova vai lievä, kun samaan aikaan murhamiestenkään tuomioksi ei hyväksytä kuolemaa sillä tahdotaan esittää niin humanistista ja sivistynyttä ja ihmis-viisasta julkisesti. Ainakin itse ole kokenut virkamiesten täydellisen kyvyttömyyden lähimmäisen rakkauteen.


      • Anonyymi
        Kun_eutanasia kirjoitti:

        Kun eutanasia hyväksytään valtion virkamiehen päättämänä, niin ei tarvita kuin muutamia mengeleitä silloin päätämään kaikkien ei-toivottujen ihmisten murhaaminen ja voidaan myös puhua armomurhasta valheen kaikella voimalla. Onko rangaistus sitten kova vai lievä, kun samaan aikaan murhamiestenkään tuomioksi ei hyväksytä kuolemaa sillä tahdotaan esittää niin humanistista ja sivistynyttä ja ihmis-viisasta julkisesti. Ainakin itse ole kokenut virkamiesten täydellisen kyvyttömyyden lähimmäisen rakkauteen.

        Armomurha on siunaus. Kyllä sinäkin lat ajatella uusiksi, kun kädestäsi otetaan leipä, ja annetaan toiselle selityksellä, ettet ole arvollinen syömään sitä. Armomurha olisi varsinainen taivaan lahja!


    • Jeesusta_tarvitaan

      Jeesusta tarvitaan juutalaisuudessa! Juutalaisuudessa ei tarvita epäjumalia eikä laittomuutta vaan tervettä rakkautta Israelin Jumalaa kohtaan ja Jeesus on Kuningas Jumalan valtakunnassa ja samoin Herra, kuten on vain yksi Herra juutalaisuudessa.

    • Mitä rististä jäi jäljelle ? Miten idea jatkui ?

      Ainakin siitä kehittyivät ämmänlänget, poikkipuu niskan taitse ja ämpäri kiikkumaan molemmin puolin, näin sitten naiset kantoivat vettä karjalle ja kasvimaille niin kauan, kuin henki, pyhempi, tai pahempi pihisi.

      Naisen oli kärsittävä, koska Eeva antoi Adamille omenan ja ihmisten silmät aukesivat ja he huomasivat olevansa alasti.

      • Jeesuksen_veri

        Jeesuksen rististä jäi veri, joka sovittaa jokaisen ihmisen synnit Jumalassa. Tietysti ihmisen tulee tämä armo ja rakkaus ottaa vastaan eikä halpana pitää.

        Feminismi-palsta on muualla.


    • Jumala_viisaudessaan

      Jumala viisaudessaan on antanut Jeesuksen evankeliumin juutalaisena leviämään maailmaan että ihmisinä voimme elää hyvää elämää ja rakastaa Juutalaisten Kuningas Jeesusta ja lähimmäisiämme ja kantaa myös ristimme tässä maailmassa ja tämä ei ole monikulttuurisuuden levittämistä vaan Juutalaisen Jumalan perheväen kuninkaallista ja papillista ja pyhää elämää Jumalassa. Tätä janotaan ja muut todetaan lähes turhiksi tämän rinnalla, amen, halleluja! Runsaana asukoon Jeesuksen elävät sanat sydämissämme ja suussamme myös sen mukaan mikä on viisautta ja samoin pidetään esikuvanamme Israelin profeetat jotka ovat puhuneet sen minkä saivat Jumalaltaan Jeesuksessa ja Pyhässä Hengessä. Jokainen anova saa ja hyvä kiittää ja kunnioittaa Luojaa ja Isää Jumalaa Jeesuksen nimessä. Ollaan viisaat ja kestävät ja vastustetaan Saatanaa ja kusettajia, jotka täällä toimivat pahuuden henkivaltojen tahdon mukaan.

      • Merkillinen tittelin kipeys sinulla, kuninkaallista ja papillista ja pyhää.

        Eräs henkilö sanoi ajatelleensa, kun pääsi telkkariin töihin, että "nyt ollaan yläilmoissa, ei missään tavistasolla."


      • Ymmärrät_väärin

        Jeesus on Herra ja Kuningas ja titteli on Immanuelilla. Jumalan tahto jokaisen ihmisen suhteen on pyhittää hänet totuudessa, kuten meidät on luotu Jumalan kuvaksi ja Jumala tahtoo totuutta salatuimpaan saakka. Tietysti totuus on hyvää ja valheet pahaa, samoin hyvä hedelmä on hyvää ja paha hedelmä on pahaa, ja sanoistaan ihmiset voidaan tunnistaa ja myös tuomitaan, ja Jeesus on Tuomari.


    • noh-mutta

      Jos tarkoitat Israelia, niin sehän vasta monikulttuurinen maa on. Sinne on muuttanut ihmisiä monista eri maista. Kuulemma Saksasta muuttaneet juutalaiset eivät ole olleet siellä suosittuja, koska ovat niin tarkkoja ja täsmällisiä ihmisiä ja tuntuvat muiden mielestä liian saksalaisilta...

      • Jeesusta_tarvitaan

        Ei Israelin monikulttuurisuudessa olekaan mitään vikaa.

        Israel tarvitsee Jeesusta ihan konkreettisesti ja tarkoittaa Pyhän Hengen vuodatusta ja saadaan anomalla Jeesuksen nimessä. Tietysti myös kaikki kansat tarvitsevat tätä samaa, jos tahtovat elää ainoan todellisen Jumalan tahdon mukaan.

        Todellisuudessa kaikki eri kulttuurelliset maat koko maailmassa tarvitsevat Jeesuksen uuden liiton juutalaisuutta, jotta monet ihmiset voivat päästä Jeesuksen juutalaiseen Jumalan valtakuntaan ja näin on myös Suomessa.

        Mikä on sitten suomalaisille tärkeää Israelin ja Suomen ja muiden kansojen kohdalla? Riippuu tietysti siitä ihmisen sydämen suhteesta Jumalaan ja maailmaan, ja täällä esitetään ihan täysin niitä vähäarvoisempia asioita ja tietysti eri kusettajille ovat hyvinkin arvokkaita sillä elävät pimeydessä eikä Jeesuksen valkeudessa.

        Sydämen kyllyydestä sanat ihmisestä tulevat ja hätä tai levollisuus on ihmisille moninaisista asioista, ja kuinka ne esitetään yhteiskunnissa riippuu tietysti siitä, rakastaako esittäjä mammonaa vai Jumalaa, kuten Jeesus opettanut myös näistä asioista. Monet Suomessakin huolissaan Suomen EU-jäsenyydestä ja varmaan monien virkamiesten yksi tärkeimmistä asioista.

        Mitä siis mielestäsi juutalaiset tarvitsevat alueelleen? Siis koko luvattuun maahansa Raamatun ilmoituksen mukaan ja varmuudella Jumalalta saatuna patriarkkojen ja Mooseksen kautta! Mitä eurooppalaiset esittää Israelille ja juutalaisille tässä asiassa? Eurooppalaiset tahtoo Iranin kanssa sopia ydinasioista ja ovat vaiti jostain, ja Iran esittänyt julkisesti Israelin tuhoamista jo moneen kertaan ja aseistaa myös terroristeja Israelia vastaan, mitähän eurooppalaisten päättäjien pitäisi esittää Israelille ja Iranille? Kerroppa sinä! Toki jo tiedät ettei voi mitään esittää.


    • Ihan_hyvä_esitys

      Ihan hyvä esitys tuo monikulttuurisuus sen sijaan että esitettäisiin, että tulee antaa palestiinalaisterroristeille koko Länsiranta vapaasti heidän käyttöönsä ja Iranille myös vapaat mahdollisuudet kuljettaa aseita sinne.

    • Ei_kauan_siitä

      Ei kauan siitä, kun Euroopan natsit ja palestiinalaiset pyrkivät yhteistyötä tekemään juutalaisten tuhoamiseksi. Nyt osa tahtoo Israelin luvattua maata ja Jerusalemia jakaa ja toiset tahtoo tuhota koko Israelin juutalaisvaltion. On siinä jotain kehitystä parempaan. Iranille, joka tahtoo Israelin tuhota, annettiin suuret taloudelliset mahdollisuudet lisätä terroritukeaan Israelia vastaan. Libanonissa 100 000 ohjusta Israelia vastaan nykyisellään Iranin käsikassara Hizbollahilla jo nykyään, ja Euroopan kansat painostaa Israelia jakamaan sitä luvattua maata ja palestiinalaisille täyttä suvereenisuutta aseistuksen suhteen. Ei tarvitse ihmetellä jos Syyriassa soditaan ja asevienti suurta Lähi-itään ja bisnes kukoistaa.

    • Euroopassa_Jeesus

      Euroopassa Jeesus vaikuttaa sitä Israel-ystävyyttä ja juutalais-rakkautta ja samoin rakkautta kaikkia muitakin tahoja kohtaan ja tulee esille Israelin kohdalla parannuskehotuksena puolin ja toisin ja todellista rakkautta varmuudella Jumalalta ja evankeliumin mukaan. Valitettavasti ei tässä ajassa ole kovin paljon ymmärrystä enää näistä asioista monillakaan sillä rakkaus kylmentynyt pitkälti ja luopumus lisääntynyt ja laittomuus vaikuttaa moninaisesti, toki jo viimeisen sadan vuoden aikana tämä kehitys räjähtänyt kaikkialla maailmassa, kuten nähdään juutalaistenkin suuret vainot näissä asioissa ja silti Jumala antanut heille sen oman luvatun maan hyvässä rakkaudessaan ja uskollisuudessaan, mutta ihmisten viha ei vain laannu, kuten nähdään. Ihmiset ymmärrettävästi kovasydämisiä monissa asioissa ja jokainen sen tuomionsa ajallaan saa Jumalalta ja Jeesukselta sen mukaan kuinka on suhtauduttu Israelin Herran veljiin ja sisariin. Autuaat ne, jotka Israelia siunaavat totuudellisesti!

    • Onneksi_Suomessa

      Onneksi Suomessa on paljon Israelin ja juutalaisten ystäviä, toki voisi olla enemmänkin.

    • Monikulttuurisuudesta puheen ollen, eikö siellä Getsemanessa ole kristillinen kirkko, jota sanotaan kaikkien kansojen kirkoksi.

      Se kertoo siellä kaikille kansoille kuinka Jeesus tässä kavallettiin, vaikka ei kavallettu. Vähän ikävä tuollainen monikulttuurinen valhekirkko.

      Siellä esitellään kiveä, jonka äärellä Jeesus rukoili, vaikka olisi voinut mennä karkuun, kun kuitenkin jätti syyn Juudaksen ja koko kansan päälle.



      Ikävä petos häneltä.

    • Lähitulevaisuudessa

      Lähitulevaisuudessa kansat tulevat sotimaan Jeesusta vastaan ja nähdään suhtautumisena Israeliin ja Jeesuksen opetuslapsiin, ja tämä kehitys on selvästi nähtävissä ollut jo pidempään ja toki vielä huipentuu siihen hävityksen kauhistukseen ja sen jälkeen kansojen tuomitsemiseen ja Saatanan alas sitomiseen ja Jeesuksen tuhatvuotisen valtakunnan koittamiseen ja pyhien ensimmäiseen ylösnousemiseen kuolleista ja samoin elossa olevat pääsevät Uuden Jerusalemin porteista sisälle, kun nimensä ovat Jumalan elämänkirjassa.

      • No ajattele nyt, mitä jeesus ja seuraajat ovat saaneet aikaan, kauhean juutalaisvihan ja murhasyyttelyt, varsinainen pahanilman lintu koko tarina.

        Joku peite ja paatumus teillä todentotta on. Getsemanen kirkkokin vielä syyttämässä ja kertomassa vihanlietsomistarinaa petollisesta Juudaksesta vaikka Jeesus itsekin sanoo, että hän itse antaa henkensä ei sitä kukaan ota. Hänellä on valta antaa ja ottaa se taas takaisin... toistaen tässä erään filosofin sanoja.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      60
      2464
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      284
      2118
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      86
      2050
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      57
      1771
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1681
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1649
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1554
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1377
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1341
    10. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      109
      1259
    Aihe