Pelko pienistä rinnoistani

avaudunkunongelma

Heissan. Täällä yksi nainen, joka on vähän tuskastunut noihin seksinovellien isoihin kannuihin ja muutenkin puheisiin miten kiihottavat kookkaat rinnat on.

OK, onhan ne naiselliset.

Mulla ei satu olemaan sellaisia. Olen muuten tosi tyytyväinen itseeni, mutta en rintoihin. Ne on aika pienet ja kun on noita lapsia, niin tietäähän sen...

Olen siis eronnut nainen. Aina miehen kanssa lähikontaktissa mua alkaa hävettämään ne tissit. Pidän mieluummin rintsikoita päällä. Tämä harmittaa itseäni kun haluisin kuitenkin hyväksyä itseni kokonaan.

Pelottaa, että jos mies pitää niitä mitättöminä tai jonain. Olen muuten kuuma pakkaus mutta tuolta osin...No, en halua tuottaa pettymystä.

Rinnat on sellaiset vähän litteät, ei roiku ja nänninpihat pienet, mutta nännit sellaiset mistä saa hyvin kiinni. Ne on kivat, mutta muuten...not mielestäni.

Harmittaa tää oma fobia kun rinnat on mulle kuitenkin tosi erogeeninen asia ja nautin kun niitä hellitään, imetään jne.

Miehet, kommentoikaa, onko pienet tissit kaikille ihan pettymys?

47

856

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jhjh4

      Pienet tissit ei todellakaan ole pettymys. Kokonaisuus ja seksuaalisuus ratkaisee.

    • pienetonmyöskauniit

      Mulle rintojen koolla ei ole merkitystä, kaiken kokoisia on mukava hyväillä ja nännit ne parhaimmat onkin. Nännejä on mukava kielellä lirkutella ja sopivasti imaista ne suuhun, myös silloinkin kun harrastaa seksiä ei pelkästään esileikin aikana.
      Jos minä sinun kanssa olisin niin valitettavasti et saisi pitää rintsikoita päällä,koska hyväilisin ja hellisin rintojasi ja etenkin nännejä...

    • Moittimatta tyttöjä, joilla on suuret rinnat, olen ehdottomasti sitä mieltä, että pinemmät ovat kauniimmat.

      Olet nyt todellakin joutunut vääriin luuloihin. Ongelma ei siis ole siinä, miten miehet suhtautuvat, vaan ongelma on luulossasi. Aivan EHDOTTOMAN tärkeätä on, että olet miehen kanssa "lähikontaktissa" rinnat paljaana. Miehet pitävät rintaliivien käyttöä yhdynnässä tosi etovana. Älä ikinä, siis ikinä, ryhdy siihen. Koska rintasi ovat pienet, voit jättää rintaliivit pysyvästi pois puseron alta. Waw!

      Kauneimmat rinnat olen nähnyt naisella, jolla ei ollut paljoa suuremmat rinnat kuin miehellä, paitsi raskaana ja imettäessään. Nännit olivat naisellista kokoa. Hän ei koskaan käyttänyt rintaliiveja. Hän oli usein mukana saunassakin, ja täytyy sanoa, että silmä lepäsi hänessä. Vaikutat hyvin samanoloiselta.

      Sinulla on aarre, josta kannattaa olla ylpeä. Näyttää muutenkin, että asiasi ovat kunnossa. Onnea! :-)

      • Mielipide.minullakin

        Ei pidä mies rintaliivejä etovana, seksikkäät alusvaatteet lisäävät nautintoa. Jos nainen tuntee olonsa epävarmaksi ilman liivejä, pitäköön päällä ne. Itsevarmaksi itsensä tunteva nainen on seksikäs, oli sitten kokonaan alasti tai ei. Eli älä sinä aloittaja kuuntele tätä edellistä idioottia, vaan toimi niinkuin itsestäsi parhaalta tuntuu. Kaikenkokoiset rinnat ovat kauniit ja kiihottavat, seksikkäät liivit vielä korostavat niiden ihanuutta.


      • Mielipide.minullakin kirjoitti:

        Ei pidä mies rintaliivejä etovana, seksikkäät alusvaatteet lisäävät nautintoa. Jos nainen tuntee olonsa epävarmaksi ilman liivejä, pitäköön päällä ne. Itsevarmaksi itsensä tunteva nainen on seksikäs, oli sitten kokonaan alasti tai ei. Eli älä sinä aloittaja kuuntele tätä edellistä idioottia, vaan toimi niinkuin itsestäsi parhaalta tuntuu. Kaikenkokoiset rinnat ovat kauniit ja kiihottavat, seksikkäät liivit vielä korostavat niiden ihanuutta.

        <<Jos nainen tuntee olonsa epävarmaksi ilman liivejä, pitäköön päällä ne. Itsevarmaksi itsensä tunteva nainen on seksikäs, oli sitten kokonaan alasti tai ei.>>

        Aivan niin, "avaudunkunongelma", on kyse siitä, haluatko käyttäytyä itsevarmasti ja seksikkäästi. Olen samaa mieltä tämän tytön kanssa, joka nimittelee minua idiootiksi.


    • Mievaanjoojuu

      Minä tykkään kaikenlaisista rinnoista. Ei hyvä suhde ja seksi ole rinnoista kiinni. Minusta vaimoni pienet rinnat ovat parhaat rinnat minulle. Jos vaimoni kärsisi pienistä rinnoista ja haluaisi silikonit niin minä ne hänelle hankkisin mutta vain häntä varten en itseäni varten. Olemme kuitenkin tyytyväisiä siihen mitä toisillamme on mitä luoja on meille suonut.

    • SeAp

      Onpas huojentavaa kuulla edellä kuvattuja ajatuksia! Valaa uskoa itseen, että se ongelma on pääni sisällä. Tästä eteenpäin riisun ne rintsikat pois kun miehen edessä olen!
      Nyt kun ajattelee, niin onhan miehilläkin omat epävarmuutensa. Tällä palstalla mietitään lähinnä onko kulli tarpeeksi iso jne.
      Näin naisena sanon, vaikka menee aiheen ohi, että kyllä se mies itsessään merkkaa, ei se mitä roikkuu jalkojen välissä.
      Miksipä minäkään ottaisin tisseistäni paineita, eipä niitä sillä saa kasvamaan. Ovat ainakin täyttäneet hyvin varsinaisen tarkoituksensa. :)
      Testaan ensi kerralla miten mies reagoi rintoihini. Pitää vaihtaa topatut liivit ohuempiin, niin ei itselle tule sellainen tunne, että huijaa. Eipähän tule vääriä luuloja. :D

      • Puhut viisaasti.

        Alunperin jo teit viisaasti, kun kysyit miehiltä, mitä miehet ajattelevat, etkä, mitä naiset luulevat miesten ajattelevan. Toisen käden tietoa vaivaa vinouma.

        Vaikka pienemmät rinnat ovatkin monen miehen mielestä kauniimmat, vielä tärkempi ominaisuus on herttaisuus. :-)


      • Ädldjdj

        Jos aloittajan itsetunto-ongelma helpottaa nettipervojen kommenteista, niin ei sitä ongelmaa koskaan ole ollutkaan! Että ei muuta kuin riipputissit esille ja vittu levälleen, kyllä joku tulee panemaan!


      • SeAp
        Ädldjdj kirjoitti:

        Jos aloittajan itsetunto-ongelma helpottaa nettipervojen kommenteista, niin ei sitä ongelmaa koskaan ole ollutkaan! Että ei muuta kuin riipputissit esille ja vittu levälleen, kyllä joku tulee panemaan!

        No tää ei ollu herttanen kommentti. :D Senhän näkee vasta tilanteessa että helpottiko. Huojensi ainakin.
        Tällaseen ala-arvoiseen viestiin ei kyllä kannattais vastata mitään


      • SeAp kirjoitti:

        No tää ei ollu herttanen kommentti. :D Senhän näkee vasta tilanteessa että helpottiko. Huojensi ainakin.
        Tällaseen ala-arvoiseen viestiin ei kyllä kannattais vastata mitään

        Veikkaan, että kun olet seuraavan kerran "lähikontaktissa" miehen kanssa, pidät kauniit rintasi paljaana, olet niistä ylpeä ja nautit tilanteesta. Olisinpa kärpäsenä katossa. :-)


    • naisenkipeä

      No niin täältä tulee selkeä vastaus poikamieheltä
      Pienet rinnat ovat ehdottomasti kaikkein kauneimmat ja haluttavimman näköiset rinnat .
      Älä usko seksilehdistä saatua käsitystä siitä että miehet ilmanmuuta tykkää isoista jättiläis tisseistä, ei pidä paikkaansa
      Siis rintojen suurentaminen on järjettömintä hommaa mitä kuvitella saattaa.

      ole tosi tyytyväinen jos oot saanu pienet söpöt ihanat rinnat

    • isotminullekiitos

      Kyllä mies vaan vaistomaisesti havainnoi kokonaisuuden. Ja jos rinnat ovat pienet, ei muodostu naisellista mielikuvaa. Rintava nainen erottuu jo kaukaa ja kiinnittää huomion. Kyllä pienirintainenkin voi olla seksikäs, mutta vaatii häneltä enemmän työtä saavuttaa miesten mielenkiinto. Lisäksi on mahtavaa haudata kasvot isojen pehmeiden rintojen väliin...

    • Frog47

      Pienet rinnat ovat minunkin mieleen! Vaikkakin naisen iloisuus ja avoimuus, on asioita jotka saavat minut innostumaan.
      Isot rinnat ei niinkään vedä puoleensa, viimeisenä silikonit:(

    • TotuuttaEsiin

      Kyllähän ne ihan pienet rinnat ovat vähän pettymys verrattuna täyteläisiin terhakoihin omenan tyylisiin tisuihin. Eipä ne silti miehen haluihin sen enempää vaikuta ellei ole kova tissi mies. Jos asia on niin suuri ja vaikea niin pitää vain ne rinulit päällä tai korsetin. Se nimittäin korostaa kehumaasi muuten hyvää kroppaa enemmän esille. Korkokengät ja vartaloa myötäilevä korsetti toimii varmasti, jos muuten et osaa rentoutua rakastelun vietäväksi.

    • Turhafobia

      Ei ole pettymys. Kuvailemasi rinnat kuulostaa hyviltä. Rintaliivien voit käyttää joskus jatkossakin. Ne tuovat seksiin vaihtelua, niistä on kiva kaivaa nänni näkyviin ja... tehdä noita toivomiasi juttuja :) Se on hienoa, että pidät siitä.

    • Kompensaatio

      Onko sulla millainen pillu eli montako lasta? Onko kurvikas kroppa?

      • Äökj

        Karvainen pillu ja 13 lasta, meidän lahkossa arvostetaan luonnollisuutta.


    • Jokaisella naisella on omanlaiset kauniit piirteet,pienet näpäkät nännit on kivoja jokaisella kun on omat mieleisensä.

    • Pienet rinnat on paremmat. Eivät riipu niin pahasti.

    • Eiväliäei

      Älä ihan oikeasti häpeä rintojasi ja peittele niitä. Muuten sun "touhuaminen" pelkästään siihen mitä toi äijä oikein ajattelee mun tisseistä... ja kyllä se äijäkin voi huomata,että kaikki ei nyt ole kunnossa. Ihan omia kokemuksia on kaiken kokoisia rintoja omaavista naisista! Voi kuule muistelen lämmöllä montakin pieni rintaista naista,eli melkoisen villejä tapauksia...(melkein ampui varpaankynnetkin seinille). Eli mun neuvo on että nyt lopetat turhan murehtimisen ja alat nauttia seksistä.

    • njamskis

      Pienet ballerinan rinnat ovat ehdottomasti kauneimmat, MUTTA silloin täytyy myös olla korkea rintakehä, kapea vyötärö ja hyvä ryhti.

    • miehekäsvain

      No ei todellakaan ole pettymys pienet ja herkät luomutissit. Minua yleensäkin kiihottaa naisen pienuus puhumattakaan, jos uskaltaa kertoa, että miten voi pitää hyvänä ja tuottaa orgasmeja. Anna mennä vaan, nauti itsestäsi.

    • SeAp

      Olen kropaltani todella hoikka, kapea vyötärö, peppu on semmonen sydämenmallinen. Sitä on kyllä paljon kehuttu. Hartiat luonnostaan leveähköt, lantio on raskauksien myötä tullut naiselliseksi. Ehkä voisi sanoa että x vartalo on mulla.

      • Ja rivien välistä voimme vielä lukea, että olet ystävällinen ja herttainen kauneuden lisäksi. Tsemppiä sinulle! :-)


      • Kukkahattu.täti

        Eli antaa pillua, sitähän sinä herttaisuudella tarkoitat??


    • A.kupit.OK

      Wanhaa kulunutta sanontaa käyttäen, kauneus on katsojan silmässä.
      Joku tykkää isoista rinnoista, joku toinen pienistä - kuka mistäkin, eikä ihan jokaista voi miellyttää ikinä.
      Mutta sellaista miestä ei olekaan joka siinä tilanteessa kun aletaan riisumaan vaatteita ja ns. pääsemään asiaan, perääntyisi varmasta seksistä vain todettuaan partnerin tissit omasta mielestään vääränlaisiksi. Sitä on siis aivan turha pelätä.

      Itsekin pidän enemmän pienemmistä kuin isommista rinnoista, käteensopivat tai aivan minipienetkin kiihottavat henk-koht enemmän kuin isot, saatikka aivan jättilollot. Sopusuhtainen, hoikka vartalo ja sen mukaiset pienet tai pienehköt rinnat ovat mieluisimmat, eikä D-kuppi ole enää lainkaan mun juttu. Mutta missään tapauksessa rinnat eivät kyllä ole "kynnyskysymys" eikä pääasia naisessa - siis minulle, joillekin tietenkin on, mutta niinkuin sanottu kauneus on katsojan silmässä ja makuja on yhtä monta kuin on miestäkin (ja naista :).

      Toisekseen on seksikästä kun nainen pitää sängyssä jotain yllään, esim. stayupit, korsetin tai vaikka topin - tai rintsikat. Itselleni todellinen turn-on on korkkarit joskus joku tiukka yläosa / rinulit lisäksi.

      • Naisenkipeä

        Joo näinhän se on. Jos mies käy kuumin kierroksin ja haluaa Naista , niin kyllä Naisen näköinen Nainen varmasti kelpaa olipa rinnat tai pimpsa minkä kokoisia tai mallisia tahansa.
        Parhaiten Naiset säilyttävät oman vetovoiman elämällä normaalia terveellistä ja liikunnallista elämää niin että mieli pysyy virkeänä ja paino kurissa.

        Tolkuton meikkaaminen ylpeily ja hienostelu on negatiivisia piirteitä joita kannattaa välttää.


    • lolloRiitta

      Heips. Rintani ovat tosi suuret ja kiinteät ettei miehet ja järkyttävää kyllä myös pojat tuijottavat vain niitä. Muuten olen aika löysä ja rumaksikin haukuttu, lievästi rupsahtanut nainen. Silti miehet vain näkevät kiinteät isot tissini ja kuolaavat niitä. Joskus tuntuu etteivät miehet muuten minun kanssani edes harrastaisikaan seksiä. Eivät he edes tunnu kuulevan mitä heille puhun. Täytyisi olla kuin sumopainijan vauvaa imettävä äiti antamassa nisua potralle pojalle.
      Ole aloittaja onnellinen. Vaihtaisin päikseen ongelmamme, jos voisi.

    • APvielä

      On varmaan pienempiäkin rintoja, mulla on sellaiset b-kupin rinnat. .Ei ne koskaan ole olleet kovin isot, semmoiset ceet ennen noita raskauksia.
      Kivoja kommentteja tullut, eikä mua haittaa yhtään se kun jotkut isoista rinnoista tykkäävät miehet ovat kertoneet mielipiteensä. :)
      Lolloriitalle: Milloinpa nainen olisi täysin tyytyväinen. :)

    • Kikkeliskok

      Minusta naisen rintojen koolla ei ole juurikaan väliä, kunhan ovat kutakuinkin paria muun vartalon kanssa. Ja tärkeää on tietenkin se, että nainen ei häpeile niitä vaan nauttii siitä, että niitä hyväillään. Jos hyväily osuu oikeaan, niin sen näyttäminen innostaa vielä enemmän miestä siihen puuhaan, jolloin kiva positiivinen kierre alkaa syntyä. Minä olen tähän mennessä pitänyt kaikkien kumppanieni rinnoista, olivatpa ne sitten olleen kokoa A tai E tai jotain siltä väliltä.

    • noihin

      Ei rintojen koko miehiä haittaa, paitsi henkisesti keskenkasvuisia. Se mikä haittaa on heikko itsetunto, varsinkin jos naisen itsetunto riippuu rintojen koosta. On suorastaan kurjaa jos nainen ei tykkää luomu rinnoistaan.
      Tosimies ei kiinnitä huomiota rintojen kokoon vaan niiden herkkyyteen.

    • Yöjuttu

      Kyllä mieluummin ottaisin pienirintaisen naisen ... Pienet tissit on vaan niin sexsikkäät... Mistähän sinut pienitissi löytäs niin voisin todistaa asiani??? :)

    • Turhafobia

      Taidat vain kiusata meitä miehiä rintoinesi ja x vartalollasi :)

      • Kukkahattu.täti

        Kyllä hän mieheltä kuulostaa, mut ei se haittaa, voi runkata silti.


    • pienistä

      Totta puhuen pornossa suuret rinnat ovat lähes pakolliset. Jos haluat ”esittää” pornotähden kaltaista pantavaa niin suuret silikonit on paras vaihtoehto. Vakisuhteissa sellaisista on enempi haittaa jos mies on täyspäinen.
      Onneksi aloittajan kaltainen nainen voi valita sellaisen kumppanin joka tykkää pienistä tisuista ja jättää isoja hamuavat muiden huoleksi.

      Kolmosen lottotytöllä on muuten jännä perä, onkohan luomu?

    • MitatKohdilleen

      Jos urheiljanaisia katsoo niin eipä edes kiinnitä huomiota olemattomiin rintoihin.

      Naiset vouhottavat tätä rintakoko touhua, koska eivät usko miesten sanomaa ettei rintojen koolla ole väliä. SIksi eivät usko, koska itse valehtelevat peniksen koosta ettei ole väliä. Mutta rinnat eivät ole miehille niin tärkeät kuin penis naisille.

    • Marionov

      Mika biologinen funktio rinnoilla on? Sinulla on siis lapsia joita olet imettany, rintasi ovat siis oikean kokoiset, sina olet hyva aiti lapsillesi. Jos jollekkin miehelle rintasi ovat ongelma, niin ukko pihalle, ei se ole sen vaarti.

      • Kukkahattu.täti

        Juurikin näin, jos ukko alkaa urputtaa, niin vaihtoon vain. Kun tätäkin palstaa selailee, niin Suomenmaa on pillupuutteesta kärsiviä miehiä pullollaan, on vara mistä valita. Ja löytyy näköjään sellaisia paljon, joille tärkein asia naisessa on se, että on pillu. Ihan sama, minkälaiset tissit ovat, kunhan ei turhan tarkka ole tavarasta ja persettä jos antaa, niin johan on jokainen palstarunkkari innoissaan!


      • stopmoaning
        Kukkahattu.täti kirjoitti:

        Juurikin näin, jos ukko alkaa urputtaa, niin vaihtoon vain. Kun tätäkin palstaa selailee, niin Suomenmaa on pillupuutteesta kärsiviä miehiä pullollaan, on vara mistä valita. Ja löytyy näköjään sellaisia paljon, joille tärkein asia naisessa on se, että on pillu. Ihan sama, minkälaiset tissit ovat, kunhan ei turhan tarkka ole tavarasta ja persettä jos antaa, niin johan on jokainen palstarunkkari innoissaan!

        Vittuhan kelpaa kyllä, mutta vittumaiset - ei kiitos :)


      • Kukkahattu.täti

        Eipä taida sinunkaan punkkaan tunkua olla, joten huutele mitä huutelet. Todistit juuri väitteeni todeksi, eli pillu kelpaa, kunhan muija osaa pitää turpansa kiinni,ihan sama miltä näyttää.


      • yhtä-asiallinen-vastaus
        Kukkahattu.täti kirjoitti:

        Eipä taida sinunkaan punkkaan tunkua olla, joten huutele mitä huutelet. Todistit juuri väitteeni todeksi, eli pillu kelpaa, kunhan muija osaa pitää turpansa kiinni,ihan sama miltä näyttää.

        Onko PMS vai eikö olekaan tavara kelvannut pitkiin aikoihin kenellekään?


      • Kukkahattu.täti

        Kävikö pojulla tunteisiin, voi voi.... tuli pikkuiselle paha mieli... Noo, tämä täti ei kyllä puhalla, joten mee äitilles itkemään.


      • hymyilyt

        Eli osu ja uppos - sorry nyt, jos tosiaan tuli paha mieli "pikkuiselle" :D
        Siis paino sanalla Täti - ja arvatenkin myös sanalla Paino :D


    • ei todellakaan häiritse , yleensä päinvastoin

    • SeAp

      No niin. Olin "lähikontaktissa" ja ilman liivejä. Sitten myöhemmin kun olimme uudestaan, unohdin ne päälle
      Mies sanoi, että ota rintsikat pois. Sanoi että on kivat tissit.

      Ja onhan se ihanaa kun rakastellessa mies imee rintoja. Edesauttaa laukeamista hurjasti ainakin minulla. Orgasmi tuntuu voimakkaammalta myös.

      Ei ollut mikään isokaluinen mies, mutta hyvältä tuntui. Eli lohdutukseksi miehille, ei se koko ole kynnyskysymys, jokainen on myös vastuussa omista orgasmeistaan.

      Mies laukesi neljä kertaa, minä kolme. Aika hyvin siis yhdelle yöllä. :) Ei oikein maltettu nukkua...

      • Naisenkipeä

        Onpa mukava lukea että pääsit eroon turhista peloista rintojen koon suhteen.
        Toivottavasti mahdollisesti muutkin keskustelua seuraavat Naiset hyväksyvät itsensä .

        Siispä seksinovellien lukeminen kannatta jättää vähemmälle ja olla vaan oma seksikäs itsensä sekä elää täysillä lemmiskelyn halimisen ja silittelyn merkeissä.

        Antaessaan paljon myös saa


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      64
      4406
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2219
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1734
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1478
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      25
      1411
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1278
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1207
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1126
    9. 22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1004
    Aihe