Matuleirejä nousee kuin

sieniä sateella, hieno meininki.
MiniCalaisit pois, pitäisi saada homma kuriin, toimikaa hallitus.
Ilmianna
Jaa

10 VastaustaHallitukseen tarvittaisiin hyvin päättäväistä ja fanaattista porukkaa että jotain muutosta tulisi.
Ilmianna
Jaa
Aikanaan englannilla oli pieniä ongelmia IRA:n terroristien kanssa. UK hallitus määräsi julman pelin, vankeja ei oteta eli kaikki terroristit kylmästi ammuttiin. Tämä vain siksi, että saatiin lopetettua loputtomat panttivankitilanteet, tyyliin " jos ette vapauta niin me ammutaan nämä." Nämä teot vaikka julmia olivat, saivat tilanteen rauhoittumaan. kysymys kuuluu että voisiko historiasta oppia?
Ilmianna
Jaa
Eivät ne mitään tee, eivät myöskään kiltit ja kuuliaiset, nöyrät suomalaiset. Ne ketkä yrittää leimataan hulluiksi, sivitymättömäksi rasisteiksi. Pitää olla Vihreää liittoa kannattavia tohtoreita kaikki nääs, vain he tietävät miten tässä maassa saa elää ja olla.
Ilmianna
Jaa
Halla-Aho pääministeriksi, niin luulis, että alkaa tapahtumaan! Tarvittaisiin myös lisää nuivia puolueita persujen rinnalle, jotka pistäisivät mokupuolueet kuriin. Eli politiikkaan vaan, jos tuntuu että on siihen hommaan rahkeita. Itselläni ei ikävä kyllä ole.
Ilmianna
Jaa
Luvattomia leiriä??? Jos toinen "puoli"leiriytyys niin mitä tehtäis??? EI rahottettais eikä roukaa annettais!! Ei ihme että rasismi kasvaa. SUOMI on väärään menossa. Kohta hävettää olla suomalainen. omat on unohdettu kokonaan. mitähän Sipilä paavin tykönä tekee tulee vieläkin omia sortimaan sehän on oikein poliitisesti antaa kaikki toisille ei omille,
Ilmianna
Jaa
Sipillä oli tärkeintä saada työpaikkoja suomeen ja koko suomi asutuksi.
Kuitenkin hänen toimensa ja ehdottelunsa ovat täysin toisaalla, kuten
nyt ruotsinkielen pakollisuudessa. Eivät työpaikkojen lisäämiset tai leipäjonojen vähentämiset häntä kiinnosta, kun on tärkempääkin
puhumista. Pakollinen ruotsinkieli on niin tärkeä, että se menee kaiken
muun edelle. Eiväthän suomalaiset mitenkään pärjäisi ilman kyseistä pakkoa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Täysin turha ukko! Ensin kutsuu näitä lusmuja tänne. Ja sitten ei tee mitään kun ongelmia on syntynyt.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
saiskohan vähävaraiset ja sairaat eläkeläiset perustaa leirin,olisihan siinä seuraakin sitten toisista samanlaisista ihmisistä ja yhdessä vois kokata jotain sapuskaakin eikä näin ollen kenenkään tarvitsisi elellä yksikseen.
Ilmianna
Jaa
Todellakin ihmettelen ettei päättäjät heräile näihin leireihin! Pelataanko tässä taas jotain vitun vaalipeliä kun laittomaan toimintaan ja paperittomien hillumiseen ei uskalleta puuttua! NYT PERKELE HANKKIKAA MUNAT!
Ilmianna
Jaa
Se puolue, joka ensimmäisenä uskaltaa kääntää politiikkansa vähemmän turvapaikanhakijoita suosivaksi ja suomalaisuutta arvostavaksi, tekee vaaleissa jytkyn.
Toteuttaa siis kansan tahdon, jota laaja kyselytutkimus tuki.
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Matuleirejä nousee kuin

sieniä sateella, hieno meininki.
MiniCalaisit pois, pitäisi saada homma kuriin, toimikaa hallitus.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta