Kuka vielä kehtaa lukea Ilkkaa?

En_tilaa

Ilkka on tympeä, vain Seinäjoen eduksi selittävä lehti, jota ei voi vastuuntuntoinen, toisista välittävä ihminen lukea.

13

268

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • entinen-aaretti

      Ylipäätään ihmettelen kuka maksaa tuosta enään. Oi niitä aikoja lehti oli vielä isänmaallinen.

    • Kahvikalusto

      Taitaa olla kaikki osat kahvikalustosta tallella taidan palauttaa.

    • Voi_Voi_Ilkkaa

      "Ei kannata juttua lukea - asiat on siinä saatu näyttämään aivan toiselta mitä tuo tutkimus sanoo. Ilkka on nykyään suurin valemedia! Kyllä hävettäisi olla Ilkan toimittaja." Lainaus kyllästyneeltä Ilkan uutisoinnista

    • NäinSenNäin

      Mikäs kupla tämä sitten on?.....ei mitään hajua.

      • Törnäväntarkkaampuja

        Ilkkahan tukee vain valtaeliittiä, virkamiehiä, poliiseja, isokenkäisiä - ainakin pääkirjoituksissa, joita vain harvat lukevat. Aika asenteellinen. Ilkka.
        Kyllä poliiseja puolustetaan, vaikka niitä on jo niin paljon, että ihan vain soittelevat toisilleen ja rientävät toinen toista autoa vastahan. Sitten mennähän kahville tai naisihin.
        Panevat vielä pillit päälle, että näyttäisi suureelliselta. Eihän ne muuta teekään kuin ajelevat pitkin maakuntaa ja ilmaa saatuttavat. Ihan näytösluonteisesti hakevat suurella hälyllä jonkun ruttuisen muarin tai laitapuolen viinapössön - tietenkin aina vähintään neljällä poliisautolla, jotta tulee "tapahtumia".

        Ilkkaa kiinnostaa eniten lesbot ja homot. Maakunnan ääni on jäänyt pihiseväksi pieruksi. Yrittäjiä se painaa niin kuin koko yhteiskunta - kohti valtion konkurssia. Ilkan osake on laskenut melkein sata prosenttia muutamassa vuodessa.

        Ilkka on mennyt kurakkohon kuin lehemän häntä. Hokkanen sentään oli päätoimittaja isolla Peellä. Nyt ilkka näyttää enemmän akkojen ompeluseuralta. Virsiä on, mutta virren aloittaja puuttuu.

        Saunan pesän virikkeenäkään ei tahdo palaa. Ehkä se on vietävä ongelmajätelaitokselle Riihimäelle...


    • osumamies

      Kyllähän Ilkka nyt on paljon parempi kuin vuosia sitten. Silloin Aamulehteä ja ilkkaa rinnakkain lukiessa hämmästyi, kun Ilkassa sama uutinen oli kerrottu niin, että Ilkkaan rajattuna sai täysin väärän kuvan asiasta. (Netistä saattoi tarkistaa, kumpi oli oikeassa.) Nyt asiat kerrotaan niin kuin ne käytännössä ovat. Ja kerrotaan myös sellaisista asisoista (esim. homot/lesbot/aseksuaalit), joista ennen ei kehdattu käsitellä ollenkaan. Lehdestä on tullut laaja-alaisempi. Painotus on sopivasti vaihteleva. Asioita pitää tuoda esille, jotta niistä saadaan ajateltavaa ja hankalastakin asiasta saadaan aikaan puheenaihetta Pienien paikkukuntien pakottava yhteisöllisyys helposti vieläkin jämähtää suosimaan vain samankaltaisuutta, kun asioista ei tiedetä eikä pystytä keskustelemaan.

    • säästöäsekin

      lopetin ilkan pari vuotta sitten---yhtiön lehtikeräyksestä haen niitä ja luen ilmatteeksi

    • ludensis

      Minä luen tänään Ilkkaa jo kolmannen kerran ja kello on jo 17.20. Hyviä juttuja, upeita valokuvia ja sahanarvoisia ilmoituksia. Hyvä lehti.

    • rosneeraaja

      Hyvä lehti, ainoa haitta näin kunnallisvaalien lähellä, että sinne tungetaan aivan käsittämätöntä soperrusta näiltä ehdokkailta. Harva heistä jos yksikään ei saa kirjoitukseensa pontta, onnetonta tekstiä; ei tuollaisia moukeroita pidä äänestää. Opetlkoot kirjoittamaan!!

    • TatuSakala

      Koska suuren enemmistön mielipide pakanamaahantunkeutujista,homosuhteista ja muista sen kaltaisista perversioista tulee julki kokosivun juttuna sympaattisine kuvineen ja kertomuksineen,olisiko se vihapuhetta.Ei näköjään mitään uutta auringon alla,tänä päivänä Natsit ovat ottaneet vain uuden nimen he ovat Suvaitsevaisia,jotka eivät oikeasti suvaitse ketään toisin ajattelevaa.Media suorastaan kiihottuu ja jopa provosoituu omista suvaitsevaisista mielipiteistään.Vielä ei kaikki toivo ole mennyttä,hyvä esimerkki on Päivi Räsänen,nainen joka pitää uskonsa ja arvomaailmansa kaiken pilkan ja ivan jälkeenkin,olisiko meistä monestakaan samaan.

    • Ompa menny elämä ankiaksi joillakin Seinäjoella. Mikåhän olis parempi lehti?

    • Lalettre

      Jaahas. Taas on aamu ja ovessa odottaa tuore Ilkka. Siitä se päivä lähtee käyntiin Ilkan ollessa tärkeä,tekijä. Hyvä lehti minunkin mielestäni.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      629
      4593
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      51
      3603
    3. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      104
      3491
    4. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      3011
    5. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      13
      2469
    6. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2374
    7. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2281
    8. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      2120
    9. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      2055
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      48
      2013
    Aihe