SUOMEN KATTOCENTER OY FAKTAA JA LUULOJA 2017

kattomies112

Hei kaikki !
Suuresti ihmetystä aiheuttanut puhe mitä tulee suomen kattocenterille asikas tapaamisilla vastaan ,kumpuaa kuulemma (yllätys) täältä .
En koe tarvetta sen enempää ruveta puolustelemaan,mutta tässä hieman faktaa Suomen Kattocenterin toiminnasta jos sitä oikeasti etsitte ja jotka on kattoliiton ym vahvistamia (ettekä vihaisten kilpailijoiden kirjoituksia )

Suomen Kattocenterin työn tekijät :
- Ovat sekä virolaisia että suomalaisia ,molempia ryhmiä löytyy .
- Maksavat veronsa suomeen eivätkä OLE FRANCINE YRITTÄJIÄ .TEKEVÄT VAIN JA AINOSTAAN SUOMEN KATTOCENTERILLE TÖITÄ .
Yrityksen alku aikoina on ollut tätä ,mutta jokainen yritys haluaa tietenkin kehittyä siksi on panostettukkin kouluttamiseen ja työn /tuotteiden laatuun

-Kaikki asentajat käy yhteistyökumppanien sekä omistajan koulutuksen eikä taloon oteta täysin kokemattomia töihin . Tästä puhuu puolestaan reklamaatio prosentti 1.3% ! Jos epäilette tätä niin ottakaa rohkesti yhteyttä tai katsokaa nettisivuilta referenssi kohteita ja tutustukaa miten kohteet oikeasti ovat menneet . Täälä kirjoitukset ovat useasti kovasta kilpailusta johtuen muiden kattoalan yritysten kirjoittamia joten heitän vain kysymyksen ilmoille onko tieto silloin luotettavaa .

Kattocenter tekee 200 000 m2 kattoja vuodessa ja on suomen suurimpia sekä kasvava perheyritys ( n 14 M liikevaihto vuodessa ) joten maalaisjärjellä kun miettii on ilmeistä että noin isossa mittakaavasssa tietenkin kaikilla tulee virheitäkin joskus ,mutta kattocenter on tätä minimoinut sillä että keskittyy laatuun eikä nopeuteen . (eli sanotaan että jos kattoremontin tekee huolellisesti ei sitä tehdä mahdollisimman nopeasti .
Tietenkin jokainen arvostaa eri asioita,mutta kattoremontti on taloudessa yleensä isoimpia sijoituksia,joten kannattaako sitä juosten pilata ?

Lyhyesti jos olet miettinyt kattoremonttia niin kannattaa miettiä asioita siltä kannalta että suomen kattocenter on suomen ainut kelle on myönnetty suomessa sertifikaatti ja kaikelle katolle asennettaville tuotteille ruuveista lähtien on myönnetty 20 -vuotta vähintään ja rakentamista ja työn laatua vahtii Suomen Kattoliitto johon ei kuulu isoista ala toimijoista kun Ruukki ,koska rakenne on HITAAMPI rakentaa ,mutta on paljon tuulettuvampi ja paksummista materiaaleista rakennettu. Kattojahan ei ole järkeä rakentaa 22x 100 pystyjuoksuilla esim . ja kiilausta ei kuulu tehdä siinä vaiheessa kun aluskate on jo asennettu koska riski siihen että kiila repii aluskatteen on suuri .
Asioita mitä ei varmasti monikaan huomio tarjouksissa ,mutta näin suomessa isot toimijat rakentavat, koska se on todettu pitkäikäisimmäksi tyyliksi ( Ja sehän on varmasti tarkoituskin kun puhutaan isoista remonteista mitä ei tehdä lähtökohtaisesti kun kerran elämässä.

Joten kaiken tämän kun ynnää yhteen ihmetyttää suuresti puheet kattocenteristä .

Ottakaa itsellenne rohkeasti käynti ja tarjous niin huomatte laadun ja pyytäkää päästä vaikka näkemään kohteita :)
Niinhän se menee että ne ketkä menestyvät oikeasti,heitä haukutaan suomessa eniten ja keksitään huonoja puolia ,koska kilpailu alalla on kovaa kun kukkotappelut kiinassa :D

Kun teette mietitte kattoremonttia kannattaa pyytää että tarjouksessa näkyy kaikki mahdollisimman yksityis kohtaisesti . Esim: alalla myydään piipun pellitystä ,mutta todellisuudessa se käsittää vain piipun JUURIPELLITYKSEN täten saadaan hinta alemmaksi kun muilla ja jälkeenpäin näiden asioiden puiminen sitten harmittaa ja miettii että oliko sittenkään parempi se halvempi tarjous .



Hyvää kevättä kaikille!

Ystävällisin tervesin : Kattoasiantuntijasi

42

8600

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Omatoimiremonttireiska

      Tämä firma vainoaa jopa niin että tulee tontille lupaa kysymättä ja tekee pöytäkirjaa. Kun huomasin niin lähti kiireesti pois. En ikinä osta heiltä yhtään mitään piste.

    • Oikeinkirjoituskunniaan

      Kieliopillisesti oikein kirjoitettuna tuokin vuodatus olisi ollut uskottavampi.
      (Yhdyssanat, isot kirjaimet, pilkut ym.)

    • rahallasaa

      Rahalla saa vaikka minkälaisen sertifikaatin sillä ei ole mitään tekemistä työn laadun kanssa!

    • Laatukatto

      No, koska tuon pitkän vuodatuksen takana on epäilemättä firman omistajan bulvaani eli aviomies ei kieliasusta pidä alkaa moittimaan. Heppu joka on luonut tyhjästä valtakunnallisen rakentamisalan vaikuttajan muutamassa vuodessa (vajaassa vuosikymmenessä) ei välttämättä tarvitse läpäistyä kielitutkintoa (kuten eivät suomalaiset insinööritkään-edes DI:t mutta maahanmuuttajainsseiltä sse satavarmasti vaaditaan). Tunnen hemmon hänen aikaisemmilta vuosiltaan hyvin. Kunnianhimoinen ja varmasti myy ja etsii tiimeihinsä myyviä ihmisiä. Vaan kantaapa myös vastuunsa laadusta jota jälkeensä jättää.
      Vannomaan en mene etteivätkö oikaisisi lupa-asioissa pykälän tai kaksi.
      Tekivät tutulle kattorempan (kun olivat tehneet tutulle siiihen vastapäätäkin) ja lupia ei kuulema tarvittu vaan kamat tuli pihaan jo seur pnä, katto päälle ja uusi lupia vaativa kuisti pantiin väliaikaisten tukien päälle ja ei kun lasku perään.
      Me sinne sitten kuistille lupia hakemaan ja huomattiin ketkä olivat käyneet.
      Mutta mitä hittoa sillä oli väliä vaikka uusi kuisti olikin väliaikaisten tukien päällä koska maa oli soraa ja sitä oli siinä arvattavasti 50 metriä.
      Naurettiin sille ja asiakas haki luvawt.
      Toinen samanlainen kohde alkutalvesta Espoossa jossa nämä kenttämyyjät olivat näytelleet isompaa osaa kuin heidän pitäisi kuvitella.
      Kuten sanoin, tunnen miehen, kavereita me emme enää ole mutta kusetuksena leikki ihmisten kodeilla on vähän liian nopeasti tuhoon johtavaa.
      Ihan varmasti tuo alustuksessa esiintynyt reklamaatioprosentti pitää paikkansa.
      Se on suomalaiselle rakennusremonttilössille sellainen numero että joka alle painaa saa painaa vaan.
      Mikäli tämä vastsaus saa jonkun epäilemään motiivejani, ei muuta kuin ylläpitton vaan viesti että "sopimaton viesti".

    • Kotiäiti22

      Kattocenter tehnyt meidänkin katon järvenpäähän. Eivät turhaan puhuneet laadusta. Miehet olivat todella ahkeria ja meille merkkasi eniten että saisimme katon mitä ei tarvitse kiireen takia olla korjailemassa sitten ja sen varmasti saimmekin . Meidän perhe suosittelee 😊

    • Moimies668

      Itse mietin tuota sertifikaattia ja se kertoo kyllä että kyseinen firna noudattaa tuotteen valmistajan asennusohjeita todella tiukasti tällöin🤔pidän itse tätä hyvänä asiana. Koska kumppanit ei kattocenterillä ole kumminkaan mitään pilipali firmoja vaan suomessa pitkään toimineita ja varmistin asian että kattocenter käy tiivistä koulutus työtä näiden kumppanien kanssa. (Tuttu alalla) . Mutta joo .. tällä yrityksellä on saumat pysyä hyvin allalla . Koska kaikkihan on kyllästynyt hosuen tehtyihin remontteihin.

    • Timpuri53

      Ihmettelimme kun luimme ennen myyjän tuloa netistä että kuinka paljon pahaa tästä firmasta oli kirjoiteltu,mutta kun otimme remontin silti heiltä emme voi olla kun tyytyväisiä lopoutulokseen ja myyjä tuli vielä tuomaan sillon kahvi paketin kaupan päälle.heh Kattocenterin myyjät ovat rautasia ammattilaisia. Keravalta suosittelut . Älkää sortuko huhu puheisiin

    • pesonenhki

      Meillä Kuusitiellä, Helsingissä kerrostalo oli hupussa vuoden ajan kun piipunpeltejä odoteltiin. alkuperäinen työaika oli 3kk

    • seliselicenter

      lähde ess.fi
      Kattofirma mainosti, että mineriittikaton purkaminen ennen vuotta 2016 tuo säästöä. Kärköläläisellä kattotyömaalla mainos osoittautui yliampuvaksi - ainakin kattofirmalle.

      Asiakas tilasi uuden katon. Vanha mineriittikatto purettiin loppuvuodesta 2015.

      Purussa hutilointi paljastui vasta seuraavana keväänä lumien sulettua. Maasta löytyi rikkoutuneitten levyjen palasia. Levysilppua oli myös rakennuksen välikatossa.

      Kattolevyt olisi ollut mahdollista irrottaa kokonaisina ilman niin sanottua asbestityövaltuutusta ennen vuotta 2016. Tässä tapauksessa olisi kuitenkin tarvittu lupa, sillä levyt hajosivat.

      Syyttäjä vaati Suomen KattoCenter oy:n kahdelle työntekijälle useitten laiminlyöntien takia rangaistusta työturvallisuusrikoksesta. Molemmat kiistivät syytteen.

      Käräjäoikeuden mielestä vastaajien olisi pitänyt olla paikan päällä valvomassa ainakin purkutyön alkua, kunnes selviää, ovatko levyt irrotettavissa kokonaisina. Nyt valvonta ei ollut riittävää.

      Toinen vastaajista myönsi, että kiireen vuoksi "ihan kaikesta ei tullut huolehdittua". Hän ei ollut ilmoittanut työsuojeluviranomaiselle, vaikka myönsi tienneensä, että ilmoitus olisi pitänyt tehdä.

      Purkutyön hoiti kaksi aliurakoitsijan työntekijää. Toista heistä kuultiin todistajana. Hän sanoi tietävänsä, että kyse oli asbestityöstä, mutta hän ei tiennyt, miten asbesti puretaan.

      Työn tilaajan mukaan miehet paiskivat levyjä katolta maahan. Asbestipurusta ei ollut varoituksia. Miehillä ei ollut suojaimia.

    • fränkkärijakonkka

      Jos Kattocenterin systeeemi on toimiva, niin miksi sitten niin moni francshising-yrittäjä meni konkurssiin???

    • Tyytymätönkaikkeen

      Ei ole mitään hyvää sanottavaa tästä puljusta!

      • Tyytymätönlänkytykseen

        No kerro nyt edes, että miksi ei ole, äläkä vain länkytä.


    • Haiskahtaa

      Pirkanmaan alueella ei kyllä ole kuin pellimies talonkirjoilla! Muuten käytetään alihankkijoita ja kun kysyin alihankkijoilta mitä talon sisäisiä koulutuksia käyny niin ei mitään! Ihmettelin paljon koska myyjä vakuutti syksyllä että kaikki työntekijät ovat oman talon väkeä!?

    • Franchisekusetus
    • 247_kattoa_tehnyt

      Katto saa maksaa maksimissaan 35€ neliö. Huom max. Saumapelti 19€
      Loppu on Lapin kelohonka mökin ylläpitoon.

    • ihmetetelläpittää

      Valitettavasti kattocentterillä ei ole omia miehiä kirjoillaan kovinkaan monia. Suurin osa virolaisista firmoista ei ole edes firmoja vaan kattocenter maksaa annetulle tilinumerolle joka voi olla jonkun kuormamiehen. Tämä takaa alhaisen asennushinnan josta kaikki hyötyy. Kiertäisin kaukaa.

    • Puhelinmyyjäsaaturpaa

      Meillä kävi antamassa hinta-arvion kattoremontista, siin ku toitotin et ei nytte ja sanoin että palataan kesällä asiaa uudemman kerran ja mietitään sitte tehdääkö kaupat vai ei, ni ny sit ku pitäs soitto tulla ni tuleeki viesti et remonttinne alkaa ensi viikolla?! Että mitä vittua.. aamulla heti 8 aikaa oven taakse odottamaa ja selvittämää vähä asiaa koska minä en mitää vitun kattoa ole tilannu 🤔

    • Unikki

      meillä juuri kävi kattocenterin edustajat (Lpr) itselleni ja myös miehelle jäi todella epäluuloinen olo ko. puljusta. Kova myyntipuhe,minua eivät tahtoneet oikein edes noteerata toisin kuin muut kattofirmat joita olimme pyytäneet käymään. "tarjouksen" heittivät,kova tyrkytys tiilikatolle,lopulta kun uskoivat että halutaan saumakatto niin väriäkään ei voinut itse valita vaan olisi pitänyt ottaa tumman ruskeana. ja tarjous voimassa vain sen hetken. Rouvittelun jälkeen tämä "rouva" totesikin että me ei nyt heti tehdä mitään kauppoja vaan mietitään asiaa.. "yllätys" kun tarjous pysyi siltikin vielä 2vk voimassa vaikka kova manaaminen että pitäisi heidän käynnin aikana päättää.. Joo kiitos ei..niin paljon vilppiä oli myyntipuheissa mutta jokainen kokekoon itse ken haluaa,hyvä kun saatiin talosta pois edustajat

    • Kokemusta_saatu

      Ainakaan käytöksensä puolesta eivät ole mitään koulutuksia käyneet tai sitten jäänyt asiat ymmärtämättä! Tullaan kyselemättä suoraan pihaan, ajetaan autot kevytväylille tai asukkaiden omille parkkipaikoille / autokatokseen yms. Ei kuunnella lainkaan asiakkan puhetta tai ymmärretä sitä vaan puhutaan koko ajan päälle. Näiltä en ainakaan koskaan tilaa mitään ja taitaa tuo "sertifikaattikin" olla samaa sarjaa noiden valelääkäreiden ym. todistusten kanssa.

    • Kattoasiakas

      Jaahas, no meillä käynyt myyjä oli ainakin asiallinen , eikä mitään valittamista hänessä muutenkaan. No kaupat syntyikin ja asennus sovittu vko 29/2018.
      Katsellaan, miten pojat katon asentaa. Lupaan laittaa tänne kommenttia sitten.

    • Juhani_66

      Ihmetyttää lukea näitä. En olisi tilannut, jos olisin nämä lukenut mutta tilasin silti...
      Olen itse teetättänytt keittiötä, maalämpöä, saunaa ja nyt katon. Yksi asia kyllä totta, sillä myynti muuttuu kokoajan kovemmaksi. Noh ostettiin katto ehkä vähän hätiköiden ja ehdittiin kilpailuttaa vain kolme yritystä. Töitä siirrettiin sovitusta viikolla eteenpäin, sillä oli aikasemmalla työmaalla ilmeisesti kestänyt normaalia kauemmin, jos oikein ymmärsin.
      EI meillä ainakaan mitään valitettavaa ollut, työssä meni neljä päivää ja uus tiilikatto meillä Vantaalla nyt on.
      Hinta oli aika samaa luokkaa muiden kanssa, mutta jämäkämpi puuratkaisu ja takuut teki lopullisen valintamme. Kyllä minä ainakin tuttavalleni suosittelin kys firmaa

    • PetriLoviisa

      Ketjua lukiessa minun mielipide on että positiiviset mielipiteet on hyvin perusteltu ja negatiiviset kommentit pääosin heitetään ilmaan väitteitä perustelematta.

    • Korkepaine

      Kattocenter kiertää eri paikkakunnilla tekemässä kattojen kuntoarvioita ja usein arvion perusteella katto pitäisi vaihtaa. Korkeapainemyynnillä ja pelottelulla eläkeläiset saadaan laittamaan nimet paperiin ja monissa tapauksissa turha remontti myytyä. Suosittelen, että älkää avatko ovea kun tulevat pimputtelemaan.

    • Jumissa

      Miten toimitaan jos tulet ”huijatuksi” ja firma ei suostukaan enää purkamaan sopinusta?

      • Laki

        Kirjallinen peruutus kaupalle/toimittajalle, katot eivät ole mittatilaustyötä! Peruuttamisaika on 14 vrk, jos asennusajankohtaa ei ole erikseen tilattu aikaisemmaksi.

        Jos kotimyyntiasiakirjaa ei ole kaupan vahvistamisen yhteydessä toimitettu voi kaupan perua vaikka sillä hetkellä, kun asentajat saapuvat pihaan


    • Anonyymi

      Henkilökohtainen kokemukseni jätti vaan negatiivisen kuvan yrityksestä. Tekivät huomattavaa vahinkoa autolleni parkkipaikalla, vaikka parkkipaikkaa ei oltu merkitty työmaa-alueeksi ja kysyttäessä työntekijöiltä "eikö ole turvatonta jättää autoa omaan parkkiruutuun kun yläpuolella remontoidaan", vastaus oli aina että ei ole - aja vain omaan parkkiruutuun. Eipä korvannut heidän vakuutus vahinkoa ja menetin omat bonukset. Nyt kun vahingosta on keskustellut laajemmin tuttaville ja autokorjaamolle niin enpä ole ainut, jolla on jäänyt huonoja kokemuksia yrityksestä.

    • Anonyymi

      Meille tehtiin kattoremontti 4 vuotta sitten. Tänä talvena lumiesteet tulivat alas. Kannattimet oli kiinnitetty kahdella ruuvilla, osa oli katkennut. Kannattimissa oli 6 reikää valmiina. Olimme yhteydessä KattoCenteriin. Rakennusaikainen puhelinnumero ei ole käytössä. Netissä oleva numero vastaa ja naishenkilö lupaa välittää soittopyynnön. Firmaan on jätetty soittopyyntö neljä kertaa, mutta soittoa ei ole kuulunut. Lunta ei ole ollut kovin paljon katolla, suurin lumikuorma oli toisella puolen taloa. Katossa on nyt reikiä. Ihmettelen miksi kannattimia ei ole kiinnitetty kuudella ruuvilla. Asumme Lapissa ja täällä sataa lunta, joka pitäisi huomioida. Soittopyyntöihin voisi vastata. Onkohan koko firmaa enää olemassa?

    • Anonyymi

      Tää on kyllä ihan uskomaton maineenpuhdistus yritys. Taitaa olla pää vetävän kädes. Ei se totuus niin vaa muutu. Ei muutakun Mustonen uutta matoa koukkuun, tää on menetetty bisnes (huijaus) centerin osalta. Rehellistä teidän toiminta ei ole ollut koskaan, eikä tule sitä olemaan.....

    • Anonyymi

      Jos olisin tiennyt miten tämä firma hoitaa asiakas asiansa, olisin valinnut luotettavamman firman. Laskutusta Suomen kattocenter ei suorita niinkuin sopimukseen oli sovittu eikä täytä lupauksiaan. Olen todella pettynyt firmaan.

    • Anonyymi

      Myyvät uutta kattoa pelottemalla kosteudella ja homeitiöillä, paikan päällä käymättä. Aika röyhkeää. Ehkä tuohon joku lankeaa.

      • Anonyymi

        Meidän kohteessa Lahden Kattocenterin kanssa lähti kaikki alusta asti pieleen ja jatkuu vaan. Reklamaatioihin ei vastata ja viestit häviää. Näin menee viikkoja , paitsi kun kuluttajaneuvoja ottaa yhteyttä tulee vastaus seuraavana päivänä. Jos jollekkin jäi epäselväksi niin en suosittele kyseistä firmaa.


    • Anonyymi

      Paska firma

      • Anonyymi

        Otettiin kattocenteriltä meille peltikatto. Katontekijät toivat remontin ajaksi miksron missä lämmittivät ruuat ulkona. Siivousta ei katon tekemisen jälkeen tehty kunnolla. Lopputarkastus ja sen jälkeiset toimet jäi puolitiehen. Vastauksen saaminen kesti ja nyt on ensimmäisenä lumitalvena lumieste irronnut, vastaukseksi tuli vaan vittuilua. En ikinä enää käytä kattocenterin palveluita. Yritys voi olla suomalainen mutta tekijät on virolaisia.


    • Anonyymi

      Meillä kattocenter teki kans katon. Luvattiin suomalaisia työmiehiä niin saimme kaksi virolaista jotka eivät edes osanneet suomea.
      Kommunikointi oli työmiesten kanssa vaikeaa.
      Rikkoivat yläpohjasta wc. N tuuletusputken joka lähti tiputtamaan vettä yläkerran portaikkoon. Eivät olleet paikalla kun imuauto kävi tyhjentämässä yläpohjan purueristeitä ja näin ollen jouduin maksamaan ylimääräistä imuautolle odottamisesta (imuauto oli kattocenterin oma tilaama ja sopima.) tilasivat meille aluksi väärän värisen katon onneksi olin kyttäämässä heidän työtään. Odotusta tuli kun kielsin purkamasta vääriä kattopeltejä tontille. Sopimus oli laadittu myyjän puolesta niin ettei työnjohtajakaan siitä ymmärtänyt ja myyjä oli irtisanoutunut siinä välissä, joten myös virolainen työnjohtaja soitteli jatkuvasti minulle että miten työtä pitää tehdä ja mitä siihen kuuluu. Työssä meni yliaikaa ja paljon harmia. Tavarat olivat levitetty pitkin tonttia eikä niitä ollut asian mukaisesti suojattu. Valitin näistä asioista moneen kertaan, mutta työntekijät eivät minua ymmärtäneet. Työntekijöillä ei myöskään ollut asianmukaisia suojauksia katto työskentelyyn. Laskutuksen puhuivat sisäilmacenterin kautta jolloin heidän mukaan heidän ei tarvinnut noudattaa heidän myyjän sopimia ehtoja.. Toisin kävi.

      Tein monista virhe kohdista reklamaation ja sain vittuilua takaisin. Sitten tein kuluttaja mikä lie ilmoituksen ja lopulta kattocenter joutui korvaamaan osan virheistään myös rahana. Kuten imuauto odotusajan, laskutukseen liittyneen virheen. Koska heidän on noudatettava heidän myyjän antamia sopimuksia vaikka laskuttaisivat toisen yrityksen kautta.

    • Anonyymi

      Vanhat Restakotilaiset vauhdissa. Kohta sammuu valot ja hyvä niin.

    • Anonyymi

      Juu jos saisi edes sen tarjouksen

    • Anonyymi

      Näillä on ulkomaiset työntekijät joita ei pysty tavoittamaan.

      • Anonyymi

        Miksi y-tunnus on vaihtunut ?

        Onko vielä pystyssä ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi y-tunnus on vaihtunut ?

        Onko vielä pystyssä ?

        On pystyssä ja hyvin menee. Uusi y-tunnus sen takia kun toiminta yhtiöitetty uudelleen, samaa tehnyt myös muuan Kymen kattokeskus


    • Anonyymi

      Y-tunnus laitettu varmasti sen takia ettei vanhoja vuotavia kattoja tarvitse tulla korjaamaan enään....

      • Anonyymi

        Sillä ei ole mitään merkitystä onko Y tunnus vaihtunut vai ei, takuu on aina takuu


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1665
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      19
      1525
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      69
      1434
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      45
      1401
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      50
      1323
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1268
    7. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      9
      1147
    8. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1130
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1114
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1105
    Aihe