OLEN OLLUT KOKO ELÄMÄNI KÖYHÄ,ITÄ-SUOMESTA.
MINULLA ON SELLAINEN RAJOITE,ETTÄ EN OLE KOSKAAN PÄÄSYT TÖIHIN,VAIKKA MUNULLA ON KOULUTUSTA.
NUORENA TÖRMÄSIN AINA SIIHEN,ETTÄ "RAJOITE" IHMISTÄ EMME VOI PALKATA.
TULONI OVAT PUDONEET VUOSI VUODELTA JA MINULLA ON YKSI LAPSI ELÄTTÄVÄNÄ,KOSKA SILLOIN USKOIN,ETTÄ VIELÄ ON TOIVOA.
AIKONAAN KELA POTKAISI MINUT ELÄKKEELLE,KUN OLI VAIKEATA TYÖLLISTÄÄ MINUT. TULONI OVAT OLLEET AINA PIENEMMÄT MITÄ KÖYHYYSRAJA ON.
NYT VUODEN ALUSTA ASUMISTUKINI PIENENI SITEN,ETTÄ EIPÄ ENÄÄ RIITÄ MENOT PAKOLLISIIN MONOIHIN.
MINULLA ON YKSI LAPSI ELÄTETTÄVÄNÄ,JOLLE JOUDUN SANOMAAN,ETTÄ EI OLE RAHAA,KUN TAHTOO KAVERITEN KANSSA JONNEKIN.
AINA OLEN OLLUT TARKKA RAHAN SUHTEEN JA KEKSILIÄS,MUTTA NYT KUN TULONI TAAS PIENENI JA TOIMENTULOAKAAN EN PALJON AINA SAA. NIIN NYT ALKAA HENKINEN KANTTI OLLA AIKA LOPPU,KOSKA MUUTENKIN ON OLLUT AINA TIUKKAA.
JA KUNNAT SIIRTÄVÄT TAAS ASIAN KELALLE,JOTEN OLEN VAIN PELINAPPULA.
N.25VUOTTA TAISTELIN TYÖVOIMATOIMISTON KANSSA,ETTÄ SAISIN TÖITÄ ENNEN ELÄKKEELLE JÄÄMISTÄ JA KAIKENLAISIA PROJEKTIA OLLUT. KAIKKIA MOHDOLLISTA OLEN YRITTÄNYT RAJOTTEESTA HUOLIMATTA,MUTTA SILTI ON TULLUT SEINÄ VASTAAN,VAIKKA KUINKA YRITÄN SIIRTÄÄ SITÄKIN. JOTEN EI HALLITUS PAHEMMIN AJATTELE TÄLLÄISIÄ IHMISIÄ,JOILLA EI OLE MAHDOLLISTA SAADA TÖITÄ TAI HAKEA.
EN PYSTY ANTAMAAN LAPSELLENI EDES PAREMPAA TULEVAISUUTTA,KUN LAPSI NÄKEE TÄMÄN HELVITIN KÖHYYDEN JO NYT. MITÄ SE VAIKUTTAA LAPSEEENI?
VAIKKA KUINKA YRITÄN SALATA ASIOITA LAPSELTANI,MUTTA LAPSENI TAJUAA TILANTEEN.
JOTEN YMMÄRRÄN HYVIN NIITÄ MUITA KÖYHIÄ JOTKA JOUTUU ELÄMÄÄN JATKUSTI NIIN. JA MONIKIN VANHUUSELÄKEELLÄ OLEVA,JOKA ON TEHNYT IKÄNSÄ KOVAA TYÖTÄ NIIN SILTI JOUTUU KITUMAAN PIENLLÄ ELÄKKEELLÄ,KUN PALKKA OLLUT PIENI JA ELÄKKEESTÄKIN MENEE VERO.
SAMOIN PITKÄ AIKASTYÖTÖNKIN KÄRSII AINAISESTA KÖHYYDESTÄ,ENKÄ USKO ET KUKAAN ON OMASTA TAHDOSTAAN KÖYHÄ,VAIKKA NIIN VÄITETÄÄN.
KOSKA SELLAISET VÄITTÄVÄT,JOTKA EIVÄT EDES YMMÄRRÄ KÖYHYYDESTÄ MITÄÄN!
JOKU KANSANEDUSTAJA SANOI TV:SSÄ,ETTÄ PAKKO VÄHENTÄÄ VELKAA,ETTÄ RIITTÄSI RAHA ELÄKE MAKSAMISEEN. SEN VERRAN HYVIN VOIVA HÄN ON.
JOTEN EI KANSANEDUSTAJAT JA HALLITUS PIITTAA KUIN ITSESTÄÄN,ETTÄ OLISI HEILLÄ ISOT TULOT. EIVÄTKÄ EDES PIENENÄ OMIA TULOJA,VAAN ETTÄ HEIDÄN PALKKA NOUSEE JA HEIDÄN VEROTUSTA EI KYLLÄ NOSTETA.
AIHEESTA VOISIN KOIRJOITTAA ENEMMÄNKIN,MUTTA TUSKIN MONIKAAN LUKEE TÄTÄ. MUT JOS JOKU LUKEE NIIN LAITTAKAA LINKKIÄ ETEENPÄIN.
IKUINEN KÖYHÄ!
10
161
Vastaukset
- Aivanja
Sanonpahan vaan että IKUINEN CAPS LOCK.
- uujhghytr
NIIN LAITTAKAA LINKKIÄ ETEENPÄIN...paljastaa että jälleen huuhaa trollikirjoitus joltain kakaralta!! On se vaan kumma että tällä kakaralla ei ole mitään omaa elämää . On täällä 24-7 suoltamassa tota keksittyä spämmiä.
- vaintyhmävastaaniin
Te kaksi tyhmää vastajaa!
Ilmeisesti ette ymmärrä mistään mitään,et menkää muualle trollaamaan! - Näitävalittajiariittää
Vaikka olisi mikä "rajoitteinen" niin aina onnistuu kuitenkin yksinhuoltajaksi hankkiutumaan jossain toivon välissä. Onhan lapsella isäkin jolta tulee elatusmaksut ainakin. Aivan tekosyy "jossain toivon pilkahduksessa" muka lapsi tehdä kun et ole työelämään päässyt ikinä. Taisi olla vahinko, eikä edes tiedä kuka on isä.
On näitä koko elämän köyhiä hyvin paljon niin ettet ole ainoaa laatua.
Alle 500 eurolla kuussa eläviä köyhiä on paljon .
Kukaan ei ole pakottanut lasta tekemään niin en ymmärrä valittamista. Onko se jonkun muun vika että olet ikuinen köyhä? Ei se köyhyys ruikuttamalla poistu.- sullaonsuurisuu
Tuskin edes ymmärrät itsekään mitä puhut,kun luulet tietäväsi kaiken. Vahinko oli kun äitisi sinut teki.
- menkäätöihin
Täällä suomi24 kuskustelu palstoilla on ollut aina kaiken tietäviä ja trollija,jotka trollaavat pitkät päivät sekä yötä päivää. Kun ei ole muuta kuin trollata ja istua netissä.
Ovat itse niin pahansuopaisia ja pessimistiä. - Vinjetti
Vahinko että huudat se ei lisää asian oikeutta, eikä motivoi asiaan.
- ohhoijaas
Ei maailmasta ole vielä huutaminen loppunut,eikä lopu.
Mut kuka täällä on huutanut? En ole vielä kuulut huutoa.
Taittaa olla hallusinaatiota. - Pitkäaikatyötön
ohhoijaas kirjoitti:
Ei maailmasta ole vielä huutaminen loppunut,eikä lopu.
Mut kuka täällä on huutanut? En ole vielä kuulut huutoa.
Taittaa olla hallusinaatiota.Vakiintunut tulkinta on, että huutaminen on tekstin kirjoittamista isoilla kirjaimilla.
- Apua.ei.täältä
Ei jaksakaan lukea noin suurta huutotekstiä. Laita tuo kirjoituksesi Sipilälle.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Immu otti pataan
Olen pettynyt, hänen piti viedä Stagalaa kuin litran mittaa - mutta kuinka kävikään? Voi hemmetti sentään.... Ääääääh!1742593Näetkö feminismin uhkana
Vai mahdollisuutena kun deittailet naisia? Mitä miehet mieltä feminismistä?2061204Tykkäätkö halaamisesta?
Minä en. Tänään tuttava, jolle olen maininnut että en pidä halaamisesta, yritti halata minua ja olen vieläkin ihan raivo1131111Hinduilu on suurta eksytystä
tekosyvällinen tarina uppoaa moneen. Harhautusta todellisen Jumalan yhteydestä. Kuka haluaisi nähdä sielunvaelluksessa389940Malmin tapaus on järkyttävä
Kolme ulkomaalaistaustaista miestä raiskasi nuoren tytön tavalla, jota ei meinaa uskoa todeksi. Mikä voisi olla oikeampi299933- 101912
- 66878
- 62865
- 53851
- 46849