Kiusattu syrjäytyy.

yiimih

Kiusaamisen vastaisia kamppnjoita on ja hyvä niin. Kuitenkin aikuiset ja vanhatkin ihmiset ovat vakavia kiusaajia. Olin töissä paikassa, vastuuhenkilönä, johon laitettiin kuntouttavaan työtoimintaan iäkkäitä työttömiä henkilöitä. Pitkän työurani aikana en ikinä ollut tavannut niin järkyttävvää työpaikkakiusaamista, kuin siellä. Heikoimman hölmön kimppuun käytiin ryhmässä oikein joukkovoimalla. Miten olisit menetellyt asemassani? Yritin erottaa porukkaa toisistaan eri etäisyyksille, yritin puhua asiasta. Ei mitään tulosta. He olivat päättäneet jatkaa kiusaamiskulttuuriaan maailmantappiin. Ainoa hyvä puoli tuossa kuntouttavan työtoiminnan työpisteessä on, että ei sitä enää ole. Kiusaamisgeenikö se on niin sisäsyntyinen, että pitää kerätä kiusaajarinki heikoimman kimppuun päiväkodista vanhainkotiin asti. Vahnhainkodeissa on myöskin kiusaajia. Vahuksia, jotka kiusaavat toisia kaiket päivät. Vaikka hoitajat yrittävät heitä hillitä, niin pahemmaksi vain menee.

9

471

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kiusaamisella.tuhottu

      kiusaamisen vastaiset kampanjat eivät toimi, ne eivät ole edes vilpittömiä. omaa etuaan nämä kampanjoijat yleensä ajavat.

      kiusaajat pitävät hauskaa kiusaamisen vastaisissa tapahtumissa. kukaan ei pidä heitä kiusaajina, vaan he nauttivat suosiosta ja luottamuksesta. kukaan, ei kukaan, pidä kiusatusta. kiusattu seuraa sitä ahdistuneena ja pelkää että kiusausteema kääntää huomion häneen.

      • sivusta

        Kiusaajia ei ole haluttukkaa saada vastuuseen tekimisistä kiusaamisista vaan on kiusattua toimitettu hoitoon kiusaajan riemuksi ,kiusaaja pitää saada hoitoon luonteen oikasimiseksi ja vastuuseen tekemisistään jos kiusaajat toimitetaan hoitoon niin samala tulee kiusatut autetuksi ,nyt tällä kun toimitetaan kiusattu hoitoon niin kiusatulle tulee ikänsä kestävä syylisyyden ja huonoudun tunne ,eli kiussaajat vaikka pakko hoitoon niin se on kaikille parasta .


      • Sitä_ne_ei_tajua

        Se on ihan totta. Minua kiusattin koko peruskoulun ajan. Kiusaaminen oli iso ongelma, mutta eniten pelotti se että kiusaaminen tulee ilmi ja joudun koulun, psykiatrien, sossun ja ties kenen muun "auttamaksi".

        Paras apu olisi ollut laittaa kiusaajat lopettamaan kiusaaminen ilman että minua olisi siihen sotkettu. Koska enhän minä mitään tehnyt. Koulu olisi jatkunut normaalisti.


    • kiusaamisella.tuhottu

      ihmisten kiusaamista verrataan usein siihen, että luonnossa vahvemmat usein tappavat tai ajavat pois heikoimman yksilön. joillakin lajeilla, kuten susilla, heikoimman yksilön kimppuun käymisellä on ensin tarkoitus vahvistaa yksilöä ja jos se ei toimi ajan kuluessa niin vasta sitten tämä yksilö tapetaan.

      ihmisillä se luonnonlaki vaan ei toimi. kiusaaja on yleensä se tosiasiallisesti heikoin yksilö. kiusattu on yleensä äärimmäisen vahva ja tervejärkinen yksilö. rajansa kiusatun kestämiselläkin tietenkin on, ja paha kiusaaminen johtaa pysyvään vahinkoon tai kuolemaan.

      olen monesti sen nähnyt, että esimerkiksi jos kiusattu tönitään maahan, hän yrittää olla kuin ei olisikaan. jos kiusaaja tönitään maahan, siitä seuraa hirveä poru. kiusatulla ei tällaista dramaattista heikkohermoista reagointia yleensä näe.

      • aisreil

        Hän tietää kuka Palmen murhasi muttei kerro. Se oli Ice rail Harold. Israel kun lausutaan 'aisreil' ice raill' Kysykää häneltä kuka oli Harold Israel. Tässä video.
        https://youtu.be/hoO3LuwpnLo?t=3 Aarre Lehtonen/Puustinen on paennut 5 vuotta tai jotain sinnepäin Bulgariaan ja omien sanojensa mukaan hän pakeni häntä jahtaavia murhaajia.


    • kiusattueituhottu

      "kiusaamisella.tuhottu" on ymmärtänyt joitakin kiusaamisen piirteitä terävästi, nimimerkki siis varmaan totuudenmukainen. Kiusattu ihminen kantaa ihan kuin pirun puremaa joka ei parane koskaan. Heikot ihmiset saavat paljon seuraa ja suosiota kun näyttävät seurapiirilleen urotöitään. Kun törmää samaan ilmiöön kaikkialla, ei voi enää luottaa ihmisiin, ei ainakaan yhteisöihin, joiden toiminta perustuu siihen, että kaikkien pitää olla yhtä tyhmiä.

    • Itse olin jo lastentarhassa kiusaamisen kohteena. Lähinnä se oli sitä, että mulle naureskeltiin, kun llin hitaampi juoksemaan, kuin muut. Koulussa oli sitten eri kiusaamisen muodot.

    • oikeusoma

      Jos ei muu(t) auta on oikeus puolustaa kunniaansa vaikka väkivallalla. Kostaa voi silloin kun sillä kiusaajalla on asiat kunnossa, tuntee koston suloisen terän.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      91
      6510
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      25
      2624
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      32
      2200
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      74
      1876
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1661
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1447
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1357
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1341
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1279
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1233
    Aihe