Aihe

Tietäkää, ETTÄ Jumalat & kumpp. VALEHTELEVAT

HeidätOnAmmuttava

KOKO pääkaupunkimme horisontissa, ILMAkehässä ESITETÄÄN taas JÄLLEEN tauotta VALE-alapäääTEATTERIA, mukamas oleviaan asioista, yhteyksistä lasten hyväksikäyttöön, meillä joillain! SIIS TÖRKEÄÄ, ja siinä te KAIKKI olette huomanneet, ymmärtäneet itsekin, KUINKA JUMALAT lapsineen EIVÄT VÄLITÄ kenenkään, muidenkaan elämän turvallisuudesta. TIETÄKÄÄ, Oppikaa näkemään TON Kaiken ESITYKSEN (=VALEEN) verhon taakse. SIELLÄ EI ole Mit'ään muita kuin liuta, ISO kasa VALEHTELVIA Huora-olentoja, JOTKA haluavat halukkaina hinkata niitä VALEITANSA noihin lapsiolentoihinsakin.

TIETÄKÄÄ, ETTÄ Toi PääJumalamme, JAhve, Jehova ON Saatana-, Paholais-Jumala, JOKA ON TÄÄLLÄ ESITTÄNYT, vetänyt MYÖS Pyhän Hengen roolia, OSAA. SIIS tollainen HUORApäällikkö,JOKA lapsensakin AINA pakottaa ja väkisin VETÄÄ mukaan tohon tollaiseen VALE-alapääteatteriinsa, HUORAN halukkaisiin HALUIHINSA, eli VALEISIIN.

NOI olennot ovat niin HALUKKAITA noihinkin alapääVALEISIINSA, JA nyt olette koko pääkaupnkiseutu nähneet Noiden Herrojen ja lastensa halukkuuden ja HIMOKKUUDEN VALEISIIN ja hyväksikäyttöasioihin. Muistakaa, ETTÄ täällä ESITETÄÄN juuri sitä kaikkea ASIAA, MITÄ Herrat Jumalat HALUAVAT, ja juuri niin paskat välittämättä muistakaan, HALUKKAITA ovat, ETTÄ ihan hedonististä, HIMOKAS on Heidän HALUNSA ton tollaisen ESITTELYYN. Olette JO varamstikin saaneet, toivon mukaan MITTANNE täyteen Herrojen välinpitämättömyydestä ketään, muitakaan KOHTAAN(muka huoliamttomuuttaan, EI Se KAIKKI on nähty Näiden vuosien AIKANA). ESITTÄVÄT just sitä ja just niin pahasti, VAARALLISESTI ja just niin KAUAN KUIN HALUAVAT. TARkat näkee, KUINKA totakaan PääJumalaa EI KIINNOSTA KOSKAAN Pistää, laittaa ITSEÄÄN ja lapsiaan KURIIN, KÄSKEÄ kaikkia, ITSEÄÄNKIN lopettamaan, EI VAAN olette nähneet, ETTÄ KUINKA hErra Jumalamme VAAN Asettautuu KAATAMAAN ja KAATUMAAN tolla VALEELLANSA kaikkien meidän PÄÄLLE. HERRAA JUmalaa EI KIINNOSTA elämän turvallisuussyistä LOPETTAA, EI KIINNOSTA ITSEKURI, EIKÄ Heitä KOSKAAN kiinnostanut näiden vuosien aikana mennä EDES Oikeiden syyllisten kimppuun, EI KOSKAAN; EI KOSKAAN, EI KOSKAAN, EI VAAN samat syyttömät UHRIT, alusta ASTI, AINA vaan esillä jaHerrojen kohdistelussa, KOHTELUSSA. AIVAN KAikkeen VALEPaskaan!!! Herroja EI KIINNOSTA meidän kenenkään elämän turvallisuus ja suojeleminen, EDES rauhaan JÄTTÄMINEN! KOHTA olette muutkin UHREJA Noille asioille ja Olennoille, JOS EI pistetä ÄKKIÄ TÄYSIN kaikki TAKAISIN Noita PÄIN ja Heidät Kaikki OLEMASTA! Kyllä KEINOT KEKSITÄÄN!

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Riinan oudot selitykset

    Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
    Kotimaiset julkkisjuorut
    109
    10108
   2. Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku

    "Petteri Orpon joukkueen epäonni jatkuu – Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku". https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/0c6c716d-c8eb-4c01-aaf7-3626832
    Maailman menoa
    83
    3559