Aihe

PÄÄJumalamme on PETO, HIRVIÖ

KaikiTotuusRevitäänEsill

Tässä tosiasioita TAAS jälleen JUmalastamme, Jahvesta, Jehovasta, alias nicknamed Pyhä Henki). Hän on ensinnäkin lasten kaataja hyväksikäyttöasioihin OMIINSA, muutenkin! Hän on AHNE haluissaan, HIMOISSAAN (VALEISIIN ym. ym.), LAISKA, VELTTO korjamaan ja lopettamaan KOSKAAN ajoissa, harvoin KOSKAAN! Hän TÄYTTÄÄ itse nämä kaikki tässä viestissä mainitut määritelmät=Hän on jakomielitautinen, ENIMMÄKSEEN sitä EIKÄ pääse KOSKAAN siitä parantumaan, KUN kiirehtii NOita VALEITANSA ym. hallaa ja vaaraa tekemään. Hänen aikaansaannoksensa OVAT ENEMMÄN kuin VAIN aikaansaannoksia, TIETÄEN TAHTOEN Hän on kaikki niitä Aikaansaannoksiaankin, AJATUKSIAAN, AIKEITAAN, kaikkea AINA ALOITTANUT ja jatkanut LOPETTAMATTA hätähuudoista huolimatta.

Hätäämme olemme ihmisten huutaneet jo YLI 11 vuotta, ja Hän, Herra PääJUmalamme muka oli KUURO, sokea, ja ymmärtämätön selkokielellä HUUDOILLEMME, LOPETTAAKSEEN yli vuosikymmenen KESTÄNYTTÄ VALEsaasta-alapääTEATTERIAANSAkin? Vaarallisuuksiako? EI VAAN TÄYSIN ymmärtäväisenä vaaroille ja halloille Hän ON PÄÄJehu, JOKA AINA ALOITTI ja JATKOI lopettamatta, IKUISUUDEN!

HÄN, Herra Jahve-PääJUmalamme häpesi skitsofreeisuuttaan (VAIKKA autoimme Heitä senkin asian suhteen, siitä pääsemään) ja HALUSI (erään Jeesuksenkin tavoin) mieluummin JATKAA psykopaattisuuteen ASTI, ollakseen He mieluummin psykopaatteja! Herrat ovat paranoideja, paranormaaleja ilmiöitä, OLENTOJA, JOTKA ovat LOIS-parasiitti-INVAASIONSA tehneet tähän maapallolle. LOISIANKSEEN lois-emämuna-tuotoksiaan KUTEN esim. lapsensa SAIVAT kaikki sellaisiksi, emämuniksi, JOTKA on Herrojen haarovälistä, LOISIMALLA tänne synnytetty, AIKAANSAATU, HERROJEN halusta! HERRA PääJUmalamme, Jahve, Jehova HINKKAA noita alapää-VALEpaska-kuviaan, ja -aineistoaan HALUTEN UHRIverta, ja UHRIN tuoksua. HÄLLE EIKÄ kumppaneillensa (lapsnensakaan EIVÄT välittäneet lopettaa) EI RIITTÄNYT, ETTÄ jo pelkästään lähi-idässä SAIVAT kaikki ne UHRIT surmautettua kauheimmalla, pahimmalla TAVALLA, VAAN Hänkin, Herra PääJUmala, Jahve (Hän YRITTÄÄ Päästä nyt sitäkin arvoasemaa, titteliä VAIHTAMAAN, muuttamaan), siis ELI Hälle, PÄäJUmalallemme EI RIITTÄNYT tuhannet UHRIT, VAAN piti JATKAA JA AINA ALKAA UHRIvereen ASTI! HERRA PääjUmalamme tuoksukoon ITSE, KUN HÄnet täällä UHRINA hoidellaan!

4

54

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • alfa123om22

   Kuullostaa totuudelta, mutta hyvä hän on niille jotka häntä rakastavat aina tuhansiin sukupolviin asti. Sen sijaan paha hän niille, jotka häntä vihaavat ja rankaisee heidän syntinsä aina kolmanteen ja neljänteen sukupolveen asti.

   Jos vihaisin Jehovaa niin ei ole väliä sillä kuinka siveellisesti eläisin tai kuinka hyvä olisin. Sillä silloin 400 vuotta aiemmin eläneen esi-isäni teot määräisivät sen kuinka minun käy.

   Miksi sitten ette rakasta Jehovaa? Rakkaus Jumalaan merkitsee KYMMENEN KÄSKYN LAIN KÄSKYJEN NOUDATTAMISTA. Se merkitsee, että vaikka nykyisin vallitsee täysi laittomuus salaisesti ja kaikki lait on rikottu ja pilkattuna niin silti LAKIA NOUDATTAMALLA TAI RISTIÄ KANTAMALLA voi toivoa osakseen tuhansiin sukupolviin ulottuvaa hyvyyttä.

   Tuo hyvyys ilmenee Jumalan itsensä ennalta tahtomalla tavalla. Se voi olla sitä, että saa syödä hyvää ruokaa, välttyy sairauksilta tai muulla sellaisella tavalla.

   Lähimmäisen rakastaminen on tärkeää samassa määrin kuin itseään ja Jehovaa tulee rakastaa kaikesta sydämestä, voimasta ja mielestä. Eli kaikella tunteella, tahdonvoimalla ja ajattelukyvyllä (Näistä kertoo hare krishna liikkeen kirjat tarkemmin).

  • RäjäyttäkääNeValtiaat

   Tossa juuri todistit olevasi yksi enin huora, JOKA antaa kaiken tapahtua, antaapa vielä anteeksi Jumalillensa ja Henkimaailman Heidän lapsilleen. Joka antaa Heidän VAAN AINA olla olemassa ja jatkaa aloittamiaan aikaansaannoksia Rakkaus ja hyvyys OVAT Noiden Jumalien, Huora-Valtiaiden ja samanlaisten lastensa törkeän VÄÄRIN täällä VÄÄRENTÄMÄT. Kun jos sanot rakastavasi Jumalaa (ehkä lapsiaankin) OLET todistanut kaikille olevasi suuri huora, JOKA antaa kaikki VAARALLISETKIN synnit, TAHALLISET aikaansaannokset ja sell. ajatuksetkin Noille HUORA-JUMALILLE (sano VAIKKA Jahveksi, Jehovaksi, Saatanakin kelpaa niitä kuvaamaan, KAIKKI ovat samanlaista HUORA-paskasakkiporukkaa lapsineen) ja huorakakaroillensa.

   OLETTE sillä kaikella samalla, samaan aikaan UHRANNEET ja nataneet KOKO maailman, koko MAAPALLON väestöineen Noiden HUORA-JUMALIEN ja lastensa KÄYTTÖÖN, HUORAAMISEEN, hyväksikäyttöön, IHAN MIHIN VAAN! Mielikuvituskaan EI RIITÄ RAJAKSI, He kaikki ovat senkin nuohonneet ja HUORANNEET nurin, kumoon, ketoon, EIKÄ ylös ENÄÄ päästä.

   Et viitsis lopettaa tota huoraamista, ELI kaiken anteeksi Heille antamista, HETKESTÄ, päivästä, vuodesta TOISEEN...JATKUVASTIKO??!

  • täyspakkaus

   Ihmiskunnan johtamiskysymys on monitahoisempi kuin kirjoitat; PÄÄJumalamme Jahve on PETO, HIRVIÖ.
   Ihmiskuntaa on johtanut viimeiset 12000 vuotta trio; Jahve, Gaia ja liskot. Jahve on negatiivisesti suuntautunut, samoin Gaia; maapallon sielu, mutta liskot edustavat äärimmäistä pimeyttä. Loppujen lopuksi liskot ovat olleet pääjumalia, joita Jahve ja Gaia ovat myötäilleet. Vallan piti vaihtua Jahvelta liskoille heidän keskinäisen sopimuksen mukaisesti joulukuussa 2012, mutta se ei ollut Hengen suunnitelma ja siksi siihen puututtiin. Liskojen tuloa maapallolle ei oltu suunniteltu missään Hengen suunnitelmissa, mutta he tulivat tänne Jahven kutsumana, ja tekivät ihmisten elämistä monilta osin helvetillisen.

   Vuonna 2006 vallan ottivat ihmiskehoissa olevat luomakunnan korkeimmat persoonallisuudet. Maapallolla on kaksi persoonaa, joiden yläpuolella ei ole ketään persoonaa missään, ei luomakunnassa eikä Hengen maailmoissa. Molemmat ovat Suomessa, ja molemmat ovat olleet ihmiskehoissa suurten muutosten aikaan, niin nytkin. He ovat kulkeneet tässä elämässä pienen ihmisen elämää eläen pitkän tien tietämättömyydestä tietoisuuteen. Heillä on kaikki valta kaikkiin olentoihin luomakunnassa.

   Miksi ei tapahdu kaivattua muutosta, vaikka arkkienkeleistä lähtien kaikki ovat heidän käskyjensä alaisia. "Niin ylhäällä kuin alhaalla." Ongelmia on koko luomakunnassa, ei vain maassa ihmiskunnan keskuudessa. Täällä, ihmiskunnan muodostamalla koekentällä, haetaan ratkaisuja koko luomakunnan ongelmiin. Siksi täällä on sieluja kaikkialta luomakunnasta, myös luomakunnan pohjasakka on lunastuksen (lunastus on negatiivisten olentojen; Jahven ja liskojen tekemä, ei Hengen) avulla täällä. Olette kaikki osallistuneet projektiin tietämättänne ja siksi saatu tieto on puolueetonta ja sopivaa käytettäväksi koko luomakunnan hyväksi.

   Muutos tulee, ehdottomasti. Kaikki tarvittava tieto; "katso uudeksi minä teen kaiken" -prosessia varten on kasassa. Jahve ja Gaia on hyllytetty. Heidän tekemisensä suhteessa liskoihin tarkistetaan ja tuomiot tulevat sen mukaisesti; voi olla vapauttavakin. Liskot ovat edelleen maassa ja taistelevat epätoivoisesti vallastaan. Jahve antoi heidän tulla ihmiskehoihin omaisuuskansansa juutalaisten kautta. Heillä on siis juutalainen sukulinja vaikka eivät juutalaista rotua olekkaan. Lisko-ihmiset tulevat kiroamaan syntymäpäivänsä.

   Kuten avaaja, niin myös kaikki toiset, kyseenalaistakaa kaikki oppimanne. Tietäkää, että negatiiviset voimat ovat kaikkien opetusten takana. Teidät on pidetty pelossa, vihassa ja surussa, jotta liskojen valtapyrkimys olisi 2012 toteutunut. Etujoukot estivät sen. Nyt on teidän vuoronne avata tietoisuutenne. Taivasten valtakunta on sisäisesti teissä. Totuus ei tule ulkopuolelta vaan sisältä; sydänkeskuksesta.

  • KertokaaLisääLiskoistaym

   Kuulostaa uskomattomalle, mutta en voi sitä kieltääkään. Minun näkemykseni ja oppimami kokemus on, että Henkimaailman olennot, kuten mm. ne lapsiolennot, ovat ehkä joskus saaneet oikeudella pitää ihmisen arvonimen ja -aseman, heillä on jopa ihmisen olemusta, mutta joka on viety, varastettu luvatta meiltä eläviltä ihmisiltä, siis eli heidän solunsa. Pystyn näkemään juuri noita iljettäviä, alhaisia hyväkskäyttäjä-lapsia pelkillä silmilläni, kuten myös pystyn näkemään Noita Jumalia, Valtiaita sekä muitakin Henkimaailman olentoja (ihmisiä muistuttavia). Niin paljon noi lapsiolennot mm. asuvat meidän ihmisten ruumiissa ja ilmakehässä, koko elämämme ajan. En tiedä yrittävätkö he sillä tavoin päästä syntymään, elämään, ihmiseksi.

   Olen Ikionnellinen tuon vastaajan ilmoituksesta, ETTÄ Jumalamme pääsevät vastaamaan teoistaan, haluistaan, jopa AJATUKSISTAAN PAKKO on joutua (koska nekin ovat erittäin usein olleet HETI perään Oikeita, konkreettisia aikaansaannoksia, aikaansaatuja TEKOJA). Toivon todellakin kaikkien muidenkin normaali-ihmisten ja varmasti muidenkin olentojen kanssa, ETTÄ JOKAINEN Noi Jumalat ja lapsensa JOUTUVAT maksamaan KAIKEN Asiansa, ja toivomme, ETTÄ Maapallolle tulee, palautuu, OIkeus, TosiAsiat, turvallisuus ja Oikeudenmukaisuus ja Noi edellä mainitut olennot JOUTUVAT tuhoutumaan (koska EIVÄT oppineet karmeimmissakaan, vaarallisimmissakaan aiheuttamissaan hengenvaaroissa Oikeutta ja Totuutta, EIVÄTKÄ jättäneet meitä ihmisiä rauhaan, turvaan).

   Kaikki alkoi tosiaankin v. 2006 ja v. 2012 oli kaikenlainen taitekohta Maailman ja ihmiskunnan kohtalossa (maailmanlopuilla pelottelu ja ne tapahtumat). Tämä kaikki juontaa kuitenkin vuoteen 1996, jolloin Jumalilta, Ylhäältä valui, vuoti faktatieto, profetia, bulgaarialaiselle vanhalle mummolle (Baba Vanga), joka ennusti, näki, että islamista ja islamilaisista tulee koko Euroopan vaara, ongelma ja hän näki, ennusti myös kaikenlaiset muut vaaratilanteet Eurooppaan, maailmaan sinä vuonna 1996. N. 86% hänen ennustuksistaan on pitänyt paikkansa, juuri silloin, kun hän ilmoitti niiden ajankohdan olevan. Myös minulle Jumala ilmoitti joskus v. 2005-2006 aikoihin, että Hän uhraa minut. No niin tapahtuikin, eikä tässä nyky-sivistysmaailmassa olekaan muita sellaisia kohdeltuja, UHRATTUJA kuin minä ja läheiseni (asia erikseen on toki ne kaikki oikeat teurastetut UHRIT viime vuosienkin aikana).

   Eli tämä kaikki, nämä kaikki asiat kuuluvat TOSIAANKIN JUmalien Isoon Suunnitelmaan, JONKA He tiesivät viimeistään laittavansa käyntiin, tapahtumaan jo vuonna 1996. Ainoa, mikä pelasti Euroopan muslimisodalta ja sen häviämiseltä ISISläisille oli se, että Euroopassa oli luojan kiitos niin paljon valppaita, hereillä olevia, silmät auki olevia, välittäviä ihmisiä, JOTKA ilmoittivat viranomaisille UHKAkuvat ja VAARAT, ne rikolliset. Mutta se ei tarkoita sitä, etteikö joku vuosi Eurooppaankin tulisi ISIS-sota, jonka häviämme täpärästi. KOSKA Herrat Jumalat, KUKAAN Heistä Henkimaailman olennoista ja/tai Valtiaista EIVÄT ole ilmoittaneet KOKO ISIStä, ketkä he ovat, missä oleskelevat. Sillä ne n. 20 000 ISIS-nimeä, JONKA Herrat Jumalat ilmoittivat pari vuotta sitten viranomaisille, olivat ihan jokainen niitä pikkutekijöitä, tiedustelijoita, EIKÄ oikein kukaan heistä ollut niitä pahimpia, vaarallisimpia. Tekopyhää oli Herroilta Jumalilta ilmoittaa vain 20 000 pikkutekijä-ISISläistä, kun ne pahimmat, vaarallisimmat ovat olleet kaikenaikaa piilossa, katveessa viranomaisilta, kiinni syvästi yhteiskuntiimme, maastossa piilossa. Herrat Jumalat tekivätkin niin, ETTÄ Heillä on AINA valmiina, isku-kykyisenä ISISläisiä jossain, ETTÄ saavat (Jumalat) kostettua, pistettyä hiljaiseksi ihmisiä, jotka tietävät ja ilmoittavat asioista, siis eli Heidän olevinaan mukamas ongelma-ihmiset, olevinaan viholliset. Herrat Jumalat EIVÄT KOSKAAN tule paljastamaan (VAIKKA kaiken noidenkin olemassaolosta tietävät) KAIKKEA, KOKO ISIStä, vAAN pitävät heitä valmiina, kiinni yhteiskunnissamme olemassa, vapaana iksemään kun Herrat Jumalat vainoharhaisuudessaankin niin luulevat olevan tarvetta.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   622
   30262
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   300
   22323
  3. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   14120
  4. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   356
   11178
  5. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   94
   8287