Aihe

JUMALAT ovat Transformereita! IIK!!

KUINplaneettPAINAISIpäin

Vannon, ETTÄ tämäkin on TOSI, JUMALISTA. HE kaikki (Valtiaat ja Henkimaailmankin Olennot) OVAT transformereita, JOTA siis elikä PYSTYVÄT muuttamaan muotoaan, ollakseen esim. IHMISEN henkilöllisyydellä ja ULKONÄÖLLÄ. He siellä sitten vARASTETTUAAN ja VIETYÄÄN ihmis-ressukoiden henkilöllisyyden ja ulkonäön ESITTÄVÄT IHAN MINKÄVAANLAISEN VALEsaastaTEATTERINSA. OLLEN Pääosissa, mutta VÄÄRENNETYLLÄ identiteetillä ja ulkonäöllä.

USEIMMITEN näitä transformei-asioita TAPAHTUU niin, ETTÄ ESIINTYVÄT Isoina (Henkimaailman) OLENTOINA, Henkinä, siis paljon JÄTTIKOKOISEMPIA (kuin ihmiset oikeasti ovat) ja ilmatilasssa. SILLOIN olisi TOIVOTTAVAA, ETTÄ ihmiset tuomitsemisen, huolestumisen ja uskomisen sijaan YMMÄRTÄISIVÄT, ETTEI ihminen VOI olla NIIN ISO, KUIN Mitä OIkeasti NOi Henkimaailman Olennot ILMASSA leijuen ovat, ESITTÄVÄT.

SILLOIN on KYSE VAIN nimenomaan henkilöllisyys- ja ULKONÄKÖvarkaudesta, JONKA tekevät AINA Noi JUMALAT, VALTIAAT ja Henkimaailman OLENNOT. SIIS ihmisen Henki EI OLE NOIN ISO, YLI kymmenen metria KORKEA ja METREJA leveä. OVAT tästäkin HUOMAUTUKSESTANI alkaneet tehdä, VALMISTAA niitä myös IHMISEN KOKOISINA versioina! Muistakaa MYÖS, ETTÄ JOS ihminen ON ELOSSA vieläkin, niin hän EI VOI SILLOIN, SINÄ AIKANA leijua ILMASSA, ISona Henkimaailman Olentona!

Kaikkien JUMALIEN ja lastensa SYNTI- ja SYYLLISYYSLISTAT ESILLE! Muuten PAHA (He JOKAINEN mainittu) meidät PERII! ÄLKÄÄ uskoko ENÄÄ, OLKAA VAROVAISIA ja auttakaa Oikeasti IHMISIÄ! KUNPA tietäisitte, MONET EIVÄT uskaltaisi EDES katsoa, KUN JOS saisin kaikki Noi Noiden ASIAT ESITETTYÄ teille, JUURI sellaisena KUIN MITÄ ne ovat olleet!

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • AlkuAmeebojaOvat

   Jumalat, Valtiaat, Henkimaailman olennot ja ne lapsiolentonsakin ovat tosiaan transformereita, JOTKA osaavat (ja vievätkin) IHMISEN identiteetin, henkilöllisyyden ja ulkonäön, olemuksen ja VALEHTELEVAT, esittävät kaiken alapää-paskaVALEteatterinsa ihmisten nimiin, henkilöllisyyteen, piikkiin, kontolle. Täällä on sellainen Herrojen PELI, meininki, että jos ihmisen elämä ei ollut pyhiinvaellusta läpi helvetin jo eläessään, niin ihmisen elämä on pyhäinhäväistys sitten viimeistään kuoltuamme.

   Tästä ovat TODISTEENA mm. niin monet noio kuolleet julkkikset=esim. Riki Sorsa, Freud&Marx&Jung:n solisti, David Bowie ym. ym., jotka tiedämme varmasti olleen kunnollisia, streittari-ihmisiä (mutta jotka ehkä eläessään tekivät jotain sellaista, josta Jumalat EIVÄT tykänneet, eli esm. jotain himen Jumalien vastaista), niin heitä on pyhäinhäväisty Taivaassa heidän kuoltuaan ja tällaista tapahtuu ja tulee tapahtumaan myös niin monelle muullekin kuin julkkikselle. Jos olet YHTÄÄN ihmisten muistikuvissa tai tunnettu, etkä ole aina ollut JUmalien mieleen, niin ole VARMA, että sellaiset täällä häväistään, eläessäänkin, mutta VARMASTI viimeistään kuoltuamme, KUN emme pysty ENÄÄ kukaan puolustamaan Oikeutta, Totuutta, TosiAsioita emmekä Reilua Peliä.

   Muistakaa, ETTÄ suurin osa, ellei jopa IHAN aikalailla kaikki, mitä näemme (ihmisten kuoltua) ihmisistä, julkkiksistakin, ilmatilassa yms., OVAT useimmiten, ELLEI JOPA AINA vain niitä transformereita, JOTKA vievät, varastavat ihmisen idnetiteetin, eli siis henkilöllisyyden, ulkonäön, ja ESITTÄVÄT VALEteatteriansa ihmisten nimiin, henkilöllisyyteen, kontolle! Noi Henkimaailman KAIKKI olennot ovat kuin alkuameeboja, hieman kuin alkulimoja, JOTKA ovat eläessämme vieneet, varastaneet MYÖS ihmisten olemusta, soluja, JOSTA syystä sitten heidän onkin HELPPO ESITTÄÄ vaikka Mitä VALEteatteria ihmisistä, jälkikäteen ja jopa eläessämme. MUISTAKAA, etä ne ihmiset, MITÄ näette ilmakehässä, horisontissa, OVAT useimmiten Isompia kuin aikuinen ihminen, JA JOKA on sitten todisteena SIITÄ, ETTEIVÄT ne ole ihmisiä, VAAN Henkimaailman olentoja ja Valtiaita (IHAN sama asia sekin), JOTKA ovat vieneret, VARASTANEET ihmisen henkilöllisyyden, nimen ja ulkonäön.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   109
   10108
  2. Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku

   "Petteri Orpon joukkueen epäonni jatkuu – Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku". https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/0c6c716d-c8eb-4c01-aaf7-3626832
   Maailman menoa
   83
   3559