Lieksa-palstan sisältö

Hei! Lieksa-palstan tarkoituksena on keskustella Lieksan kunnan asioista. Palstalle kirjoitettujen viestien tulee vastata palstan aihetta ja olla Suomi24:n sääntöjen mukaisia.

Suomi24-palstoilla moderointi tapahtuu sivuston virallisten moderaattoreiden toimesta. He valvovat sivustoa muun muassa Ilmianna-painikkeen kautta tehtyjen ilmoitusten perusteella. Jos löydät viestin, joka mielestäsi pitäisi poistaa, voit tehdä siitä ilmoituksen viestin alakulmasta löytyvällä Ilmianna-painikkeella. Kaikki ilmiannetut viestit luetaan, mutta jokainen ilmianto ei välttämättä johda viestin poistamiseen. Käyttäjien aktiivisuus auttaa moderaattoreita pitämään palstan siistinä.

Mukavaa kevättä!
- Emma, Suomi24 Ylläpito

184

3960

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Oikein hyvä ja uskottava tieto suoraan ylläpidolta. Useat ilmiannot ovat vaikuttaneet positiivisesti. Pidetään palsta siistinä!

      • Karjalainenkultturi

        No jatkossa humisee sitten palsta tyhjyyttään. Ei täällä "syrjäkylillä" niin paljon tapahdu, että keskustelupalstalle riittäisi niitä "kunnan asioita". Jokaisella kunnalla ei ole edes omaa palstaa, missä voisi "keskustella kunnan asioita".
        Eikö tarkoitus ole ollutkaan järjestää kuntalaisille mahdollisuus keskusteluun, rupatteluun, höpöttelyyn ja muuhun sosiaaliseen kanssakäymiseen.

        Kaikenlaiset herjat, huutamiset ja meuhkaamiset on hyvin mahtuneet palstalle, mutta se iloinen karjalainen huumori ja sananokkeluus sitten heti karsitaan pois. Onko tarkoituksena jonkinlainen kultturi uudistus, vai miten on?


      • suvakkiKiihottuuNyt

        Helsingistä otettu kiinni kolme ulko­maalais­taustaista miestä – epäillään törkeistä lapseen kohdistuvista seksuaali­rikoksista
        Helsingin Roihuvuoressa on otettu kiinni kolme ulkomaalaistaustaista miestä epäiltyinä lapsen törkeästä seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja törkeästä raiskauksesta. Kuvituskuva.
        Helsingin Roihuvuoressa on otettu kiinni kolme ulkomaalaistaustaista miestä epäiltyinä lapsen törkeästä seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja törkeästä raiskauksesta. Kuvituskuva. (KUVA: Emmi Korhonen / Lehtikuva)


    • päivän.pelastus

      On todella hyvä muistutus, että keskustellaan Lieksan kunnan asioista. Ei Oulun eikä Helsingin saatikka Tukholman. Nyt ovat ilmiannoille hyvät perusteet, vaikka ne ovat olleet useimpien tiedossa jo ennenkin.

      • Siinäkunnanasiaa

        No ilimoja on riittännä...


    • nyt.otti.ohraleipä

      Heh heh, siinä onki sitten miettimistä tälle "perissuvakille", että mitäs nyt tehdään. Se kun on usein viettänyt täällä esim. koko viikonlopun, vastaillen itselleen.

      • kiitos.ylläpidolle

        Heh heh itsellesi. Koska ylläpito lopultakin siivoaa palstan rasistisesta roskasta, on suvaitsevaisten "missio" onnistunut :)


      • että.sellasta
        kiitos.ylläpidolle kirjoitti:

        Heh heh itsellesi. Koska ylläpito lopultakin siivoaa palstan rasistisesta roskasta, on suvaitsevaisten "missio" onnistunut :)

        Faktojen kertominen ei ole rasistista roskaa, paitsi yltiösuvakin mielestä.


    • qwertf

      voit pysyä omalla polullasi ja jatkaa olemassaoloasi surullisen säälittävänä internet-trollina, joka ei tuo maailmaan lisää, vaan pilkkaa pienisieluisesta kateudesta kaikkia, jotka tuovat

    • kiitoskiitoskiitos

      ainoat häiriköt täällä ovat suvakit jotka ei kestä totuutta.

      • tuntematon.setä

        Olen muuten samaa mieltä, jos palstaa on vähän seurannut niin paikkansa pitää. Pääasiassa on varmasti kyse yhdestä henkilöstä.


      • tunnistettu.täti

        Saman huomannut! Juuri noin se menee.


    • kyssäri

      Vielä olisi mukava tietää, että moderoiko tekoäly täällä vai ei. Sillä ainakin viestiketjuista lähtee tolkuttomasti vastauksia, vaikka niissä ei ole mitään vikaa. Tämä on yleistä ei siis vaan tällä palstalla.

      • Hei! Kyllä, myös käytössämme oleva tekoäly poistaa viestejä. Poistosyitä on monia, ja toisinaan virheellisiä poistoja tulee. Siksi ihmisen tekemä tarkistus onkin joskus paikallaan. Asiasta kannattaa kysyä viesti- tai ketjukohtaisesti palautelomakkeen kautta.

        - Emma, Suomi24 Ylläpito


    • Lieksan-persu

      Terve Emma;
      Saatko Lieksan poistettua kartalta, loppuis ongelmat ?

    • Mur.mur.Murre

      Onko alueen ikivanhat historian asiat tai muurrekyselyt sallittua, koska niissä on poistoja tehty paljon ja aivan asiallisia kysymyksiä ja vastauksia on poistettu? Ne on kuitenkin aloituksia joissa on paljon vastauksia joten mikä niissä on pahaa?

      • ikävää.mutta.totta

        Murresanatehtävissä on ollut kyse hyvin paikallisista sanoista. Kun moderaattori ei ole niistä mitään ymmärtänyt, hän on poistanut koko ketjun varmuuden vuoksi.

        Murrekyselyt ovat Lieksan keskustelupalstan parhaita paloja, mutta ikävä kyllä moderaattorin taholta eniten vihattuja.

        Saattavat ulkopaikkakuntalaiset tehdän niistä myös ilmiantoja kiusaamismielessä. Ilmiannon tapahduttua moderaattori ei lue ilmiannettua aloitusta, ketjua tai viestiä ollenkaan, vaan poistaa sen siltä istumalta.


    • Moustafas

      Somaleista ei saa puhua pahaa

      • Ei mielellään kenestäkään.


    • VellinLatkijatKuriin

      Nyt loppui viestittely peräkammarin rassepojilta

      • hahahahaha

        No sä olet lirissä....heheheheee!


    • Nyt tuli täyslaidallinen täyttä asiaa palstan valvojalta. Kiitos. Tätä ”paimenkirjettä” olenkin oikein todella odottanut. Myönnän syyllistyneeni silloin tällöin asiattomaankin kirjoitteluun. En tee sitä kuitenkaan ehdoin tahdoin. On näköjään vaikeaa olla virheetön, ja toisaalta se on kyllä jonkunlainen oikeuskin meillä ihmisillä tehdä virheitä ja korjata ne sitten sellaisen huomattuaan.

      Erittäin huojentava tieto tuo, että ei ole yksistään tekoälyn varassa. Mielestäni tuo tekoäly se vasta virheitä poistoissaan tekeekin! Se mikä on Lieksan asia mikä ei, on vaikea linjanveto. Joku saattaa ajatella, että lieksalaisena haluaa tuoda esille jonkun asian lieksalaisille, vaikka se ei olekaan täsmällisesti juuri tälle palstalle kuuluva asia.

      Kiitoksen annan vielä kerran tästä aloituksesta. Kyllä minäkin vilkaisen peiliin, ainakin toisella silmällä varovasti, että ei peili menisi rikki;)

      Mukavaa kevättä Emmalle ja kaikille kirjoittelijoille tasapuolisesti!

    • Tätä tekstiä on odotettu, ja luultu, että meidät on jätetty häiriintyneiden armoille.
      Sen tekoälyn voisi laittaa johonkin lataamoon, vai onko se tulevan Soten vuoksi siirretty avohoitoon.

    • Nyt kun aito, hehkeä ja elävä moderaattori todennäköisesti seuraa aloittamaansa ketjua, ainakin hetken, kysäisen vielä tulevien kuntavaalien suhteen sääntötäsmennyksiä. Missä kulkee suomi24 raja vaaliehdokkaiden piilomainonnan suhteen ja saako esimerkiksi laittaa vaalikone linkkejä tai omia tuloksiaan tänne. Sekin vaatii ehkä täsmennystä, onko vaaliehdokkaalla karenssi vaalien alla kirjoitella omalla nimellään tänne mielipiteitään?

      Olisin hyvilläni jos vastaisit kysymykseeni arvoisa moderaattori.

      • Vaaliehdokkailla on samanlainen sananvapaus kuin muillakin käyttäjillä, ja tietenkin palstalle kirjoitettujen viestien tulee vastata kunkin palstan aihetta. Suomi24:n säännöt kuitenkin kieltävät esimerkiksi massapostittamisen, tekijänoikeuksin suojatun materiaalin esittämisen ja suoran tekstin kopioimisen muista julkaisuista.

        - Emma, Suomi24 Ylläpito


      • 1Kysymys
        suomi24 kirjoitti:

        Vaaliehdokkailla on samanlainen sananvapaus kuin muillakin käyttäjillä, ja tietenkin palstalle kirjoitettujen viestien tulee vastata kunkin palstan aihetta. Suomi24:n säännöt kuitenkin kieltävät esimerkiksi massapostittamisen, tekijänoikeuksin suojatun materiaalin esittämisen ja suoran tekstin kopioimisen muista julkaisuista.

        - Emma, Suomi24 Ylläpito

        Saako linkittää? Vai estääkö Gestapo?


    • VellinLatustelijatKuriin

      Nyt tuli kuri Lieksan peräkammarin rassepojille.

    • sattumaakonvain

      Totta kai haittamaahanmuutto keskustelu kuuluu Lieksa-palstalle.Joutuuhan kunta kantamaan siitä osansa.Sattuipa muuten somasti tämä "siivous" samaan aikaan, kun ennakko-äänestys alkoi...

      • asiallisuutta.toivonut

        Lieksassa ei ole ollut kyse mistään haittamaahanmuutosta. Vapaasti paikkakunnalta toiseen liikkuvat maahanmuuttajat tulivat Lieksaan saatuaan kuulla paikkakunnalla sijaitsevista tyhjistä asunnoista. Jokaisella on mahdollisuus valita asuinpaikkansa. Pakolaisasiat käsitellään erikseen. Maahanmuuttajat eivät olleet pakosalla mistään. Verorahoilla kustannetaan monen lieksalaisen kanta-asukkaankin toimeentulo.

        Ennakkoäänestyksellä ja Lieksan keskustelupalstan palauttamisella asialliselle tasolle ei ole minkäänlaista yhteyttä. Tätä olemme toivoneet jo pitkään ja nyt se on toteutunut. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.


      • sattumaakovain

        Näitä mielipidepoliiseja riittää.
        Siitä huolimatta varaan itselleni oikeuden olla hyväksymättä haittamaahanmuuttoa.


      • sattumaakovain kirjoitti:

        Näitä mielipidepoliiseja riittää.
        Siitä huolimatta varaan itselleni oikeuden olla hyväksymättä haittamaahanmuuttoa.

        Kukaan ei sensuroi mielipiteitäsi jos ilmaiset ne asiallisesti, palstalla joka on tarkoitettu asialle. Tämä on Lieksa-palsta ja täällä puhutaan Lieksan asioista.


      • pikku.huomio
        Uuninpankko kirjoitti:

        Kukaan ei sensuroi mielipiteitäsi jos ilmaiset ne asiallisesti, palstalla joka on tarkoitettu asialle. Tämä on Lieksa-palsta ja täällä puhutaan Lieksan asioista.

        Et ole kirjoittanut yhtään asiallista aloitusta Lieksan asioista.


      • just.joo
        Uuninpankko kirjoitti:

        Kukaan ei sensuroi mielipiteitäsi jos ilmaiset ne asiallisesti, palstalla joka on tarkoitettu asialle. Tämä on Lieksa-palsta ja täällä puhutaan Lieksan asioista.

        Aivan, et vaan ole kirjoittanut mitään asiallista Lieksaan liittyvää.


    • tälleen.tällä.kertaa

      Tais tekoäly raivostua kamuttajan ja sheriffin kirjoittelusta. Kamuttaja puhui avoimesti soten avohoidosta ja sheriffi kysyi sääntöihin tarkennusta. Taitavat olla kohta molemmat bannisa.

      • aika.outoa

        Kumpikin oli asialisia kirjoituksia toisessa oli huumoria mukana aika outoa.


    • No nythän on outoa toimintaa, tätä en hyväksy yhtään enempää.

      Häiriköt olen vielä sietänyt, ja ollut palstalla, mutta nyt Ylläpito on poistanut asiallisia kirjoituksia.
      Nomikäänsheriffi kirjoitti hyvää asiaa, siinnä ei ollut mitään väärää.
      Minäkin kiittelin ja olin mielissäni uudesta linjasta.
      Huumorilla hieman vihjasin tekoälyn virheistä, jonka Ylläpito itsekin aikaisemmin myönsi todeksi.
      Nyt molempien kirjoitukset on poistettu sääntöjen vastaisena.
      Ei ole ensimmäinen kerta kun minun varmasti asiallisia kirjoituksia on poistettu.

      Häiriköt vielä olen kestänyt, ja jopa nuo aiheettomat poistotkin, mutta tässä ketjussa jonka Ylläpito itse aloitti, ei minulta hyväksytä kehumistakaan, eikä humoristista tekoälyn lievää arvostelua.
      Tätä en aio sietää.

      Minut saa bannata jos haluaa, mutta minä bannaan itseni puolelta Suomi24 palstan.

      Aika aikaa kutakin, sanoi pässi kun päätä leikattiin.
      Kiitän kaikkia asiallisia kirjoittajia, oli mukava vaihtaa ajatuksia ja tietoja.

      Minä siirryn nyt kirjoittelemaan sivustoille (ei Suomi24), joille olen myös kirjotellut erilaisia tieto- ja tiede artikkeleita.

      Pidän nimimerkkini aktiivisena, ettei kukaan pääse sitä väärinkäyttämään.
      Kamuttaja vaikenee nyt.

    • neparemmatmielipiteet

      Tämä ylläpidon kurinpalautus antaa lisää vettä "suvaitsevaisten" myllyyn.
      Se antaa heille selkänojaa läksyttää erimieltä oleville mikä on soveliasta.
      Käytännössähän tämä tarkoittaa sitä,että heidän mielestään keskustella kyllä saa,kunhan muistaa olla samaa mieltä heidän kanssaan...
      Muuten,olen sitä mieltä,että haittamaahanmuutto on vahingollista.

    • pötövskiv

      Oho, rasset ovat keksineet uuden termin, haittamaahanmuutto. Mitään sellaista vain ei ole.

      • jolkotelijat-jotkat

        haitta syöpöttelijät -sitten mittään tekemättömät -elintaso silleen, kelpaiskos tämän tyyliset paremmin.


    • moneytalks-

      On sanonta..-Sosialisti,joka ymmärtää taloutta, on entinen sosialisti.
      Nykyversio on..-Suvaitsevainen.,joka ymmärtää taloutta,on entinen suvaitsevainen.Ainakin jos omilla rahoillaan suvaitsee.

    • No johan on ihme ja kumma. Muutama asiallinen teksti on taas poistettu. Toivottavasti asialla on ollut se tekoäly. Jos aito mode, niin on perusteltua syytä kyseistää ammattitaito. Minä nuorena miehenä kävin kysymässä neuvoa esimiehiltä jos olin epävarma tehtäväkuvauksesta.

      Ainoa peruste jolla katson kirjoitukseni voidun poistaa, että sen olisi pitänyt olla vaalikeskustelupalstalla. Olisi pitänyt laittaa siihen se ”kunnaksi valitaan Lieksa”, niin olisi sekin Lieksan asia ehto täyttynyt. Menee jo saivarteluksi.

      Sanalla ”hehkeä” tarkoitin sisäistä kauneutta ja oikeamielisiä kannanottoja aloituksessa. Eikös naisille olisi syytä olla kohtelias?

      • Tässä vielä sanasta sanaan arvioitavaksi uudelleen tuo poistettu kirjoitukseni:

        "Nyt kun aito, hehkeä ja elävä moderaattori todennäköisesti seuraa aloittamaansa ketjua, ainakin hetken, kysäisen vielä tulevien kuntavaalien suhteen sääntötäsmennyksiä. Missä kulkee suomi24 raja vaaliehdokkaiden piilomainonnan suhteen ja saako esimerkiksi laittaa vaalikone linkkejä tai omia tuloksiaan tänne. Sekin vaatii ehkä täsmennystä, onko vaaliehdokkaalla karenssi vaalien alla kirjoitella omalla nimellään tänne mielipiteitään?

        Olisin hyvilläni jos vastaisit kysymykseeni arvoisa moderaattori".


      • bnhngng

        Homma on pilalla täällä.


    • RealismiaVaiUtopiaa

      Mielestäni pakolaiskeskustelu kuuluu jokaisen kunnan keskustelupalstoille.Koska asia vaikuttaa jokaikisen suomalaisen lompakkoon.
      Joka kiistää tämän, ei ymmärrä rahan päälle,tai on itse hyötymässä tilanteesta.On paljon näitäkin,jotka ihan ilmeisen tosissaan kuvittelevat, että Suomi on jopa velvollinen toimimaan koko mailman sosiaalitoimistona.On tietenkin helppo olla hyvän ihmisen roolissa,jos joku muu maksaa.Huomionarvoista onkin, että äänekkäimmin näitä turisteja puolustavat ne,joiden ei itse tarvitse tinkiä pienimmästäkään asiasta tämän takia.
      He vaativat sitä muilta.Tämän joutuvat esim. vanhukset karvaasti kokemaan tulevina vuosina.Asiasta olisi linkkikin(Aamulehti),mutta se on ilmeisen kuumaa kamaa ja kiusallinen päättäjille, koska on poistettu niin useasti.

      PS. Päättäjistä tulikin mieleen,että kiky-sopimuksella ja sote-uudistuksella ei ole aikuisten oikeasti mitään merkitystä ja todellista vaikutusta, jos meillä on vuosittainen kumulatiivisesti nouseva miljardiluokan ylimääräinen kuluerä näistä asyyleista.Tähän johtopäätökseen riittää Elon laskuoppi.

      • ei.enää.kiinnosta

        Lieksassa pakolaiskeskustelua on käyty jo kymmenen vuotta. Eiköhän se ole jo ihan tarpeeksi!


      • Varsinkin kun se "pakolaiskeskustelu" ei ole mitään muuta kuin ihmisten haukkumista.


      • näin.on
        Uuninpankko kirjoitti:

        Varsinkin kun se "pakolaiskeskustelu" ei ole mitään muuta kuin ihmisten haukkumista.

        Faktojen esiin tuontia lähinnä.


      • Suvakinkiima
        Uuninpankko kirjoitti:

        Varsinkin kun se "pakolaiskeskustelu" ei ole mitään muuta kuin ihmisten haukkumista.

        Kerro jotain positiivista lieksan somaleista. Laita faktaa, mita hyvaa he ovat lieksaan tuoneet. Mielestani ihan oikeutettu kysymys.


    • entinen.klikkaaja

      On mielenkiintoista, että yläpito vahvistaa tekoälyn poistavan viestejä. Olinkin hämmästellyt sitä, että muutamat laatimani avaukset eivät lainkaan päässyt palstalle. Ilmeisesti ongelma oli, että avaukseni sisälsivät liikaa linkkejä. Viis siitä, että linkit viittasivat Suomen lakiin ja Ylen uutisiin. Pois, pois – liikaa linkkejä.

      Vaivihkaan mietin, että Suomen perustuslaki kieltää ennakkosensuurin: ”Sananvapauteen sisältyy oikeus ilmaista, julkistaa ja vastaanottaa tietoja, mielipiteitä ja muita viestejä kenenkään ennakolta estämättä.” Tekoälyn ei tarvitse pohtia laillisuusasioita, kirvestä päähän vaan.

      Tekoäly – näin olen ollut havaitsevina – harjoittaa silkkaa mielivaltaa. Mielipiteitä poistetaan miten sattuu. Samaan aikaan palstalla sallitaan – jopa suositaan – äärimmäisen rivoa ja väkivaltaista öyhöttämistä.

      Suomi 24 – tarkemmin sanottuna Aller Media – elää mainoksilla. Mainostulot taas riippuvat käyttäjien määrästä. Olisiko aika vaihtaa maisemaa?

    • älyttömyys.auttaa.pois

      On selvää, että ylläpidon mielivaltaiset ja asiattomat toimet ja sen suosima tekoäly auttaa hyvinkin vaihtamaan maisemaan ja poistumaan kokonaan Suomi24 palstoilta. Minun osallistumisestani ei enää mainotuloja kyseiselle toimijalle heru. Hyvästi!

      • Todellakin-

        Juuri näin ,lompsalla äänestäminen on yllättävän tehokas keino.
        Pienenevät mainostulot kyllä pistävät miettimään.


      • Uuninpankko

        Tervemenoa vaan sitten. Kyllä täällä pärjätään ja jatketaan asiakeskusteluja kun häiriköinti loppuu.


      • Todellakin- kirjoitti:

        Juuri näin ,lompsalla äänestäminen on yllättävän tehokas keino.
        Pienenevät mainostulot kyllä pistävät miettimään.

        Tervemenoa vaan sitten. Kyllä täällä pärjätään ja jatketaan asiakeskusteluja kun häiriköinti loppuu


      • hehehehehee
        Uuninpankko kirjoitti:

        Tervemenoa vaan sitten. Kyllä täällä pärjätään ja jatketaan asiakeskusteluja kun häiriköinti loppuu

        Kerro perisavaaja, että mitä asiallista olet kirjoittanut?


    • surkea.juttu

      Jo tässäkin viestiketjussa näkyy että monta viestiä on poistettu, ilman mitään logiikkaa. Eivät ne ole asiattomia olleet.

      Eli pielessä on.

      • Poistetaan jos ovat asiattomia TAI eivät liity millään tavalla asiaan. Mamujankutus ei liity mitenkään siihen mistä tässä ketjussa keskustellaan.


      • en.kyni.kuitenkaan

        Omituista höpötystä. Jos paino on sanalla tai, niin ainakin asiaan ovat poistetut viestin liittyneet ja oleellisesti. Paino tällä kertaa sanalla oleellisesti.

        Ajatte paremmin, ennen kuin käytät toistologiikkaa.Sitä käyttävät pääsääntöisesti asiansa osaavat keskustelijat kuten Sir Winston Leonard Spencer Churchill aikoinaan käytti.


    • tekoälyn.älyttömyys

      Tämäkin tänään kirjoittamani mielipide lähti pois palstalta. Voi teidän kanssanne.

      Oli mielenkiintoista, että ylläpito vahvistaa tekoälyn poistavan viestejä. Olinkin hämmästellyt sitä, että muutama laatima avaukseni ei lainkaan päässyt palstalle. Ilmeisesti ongelma oli, että avaukseni sisäsivät liikaa linkkejä. Viis siitä, että linkit olivat Suomen lakiin ja Ylen uutisiin. Pois, pois – liikaa linkkejä.

      Vaivihkaan mietin, että Suomen perustuslaki kieltää ennakkosensuurin: ”Sananvapauteen sisältyy oikeus ilmaista, julkistaa ja vastaanottaa tietoja, mielipiteitä ja muita viestejä kenenkään ennakolta estämättä.” Tekoälyn ei tarvitse pohtia laillisuusasioita, kirvestä päähän vaan.

      Tekoäly – näin olen ollut havaitsevina – harjoittaa silkkaa mielivaltaa. Mielipiteitä poistetaan miten sattuu. Samaan aikaan palstalla sallitaan – jopa suositaan – äärimmäisen rivoa ja väkivaltaista öyhöttämistä.

      Sitten esitin vielä muutamana sanan Kalle Mediasta, joka elää mainostuloista. Sekö nyt oli syynä poistoon?

      Näkemiin taas.

    • paskaateille

      Ota asioista selvää ennekuin kommentoit, ettei käy niinkuin mamun hirttäjäisvideota kommentoidessasi? Väitit maidanilaisten kehottaneen huutamalla hirttäytymään matua, mutta jos viitsit vaivautua videon katsomaan, niin kehotushuutoja ei kuulu!
      Tidampa minäkin vetäytyä taka-alalle, niin saatte levitellä perättömyyksiä rauhassa omana totuutenanne!

    • asiallisuuden.seuraaja

      Ylläpidon aloittamasta keskustelusta on postettu jo ainakin 16 viestiä sääntöjen vastaise(na)sti. Siitä voimme päätellä, että aloitus on ollut hyvin huono, koska asialliset kommentit eivät kelpaa ylläpidolle. Uskon, että kyseinen kokopäiväinen poistaja puhisee kiukussaan vahinkoa aiheuttaneen aloituksensa takia.

      • PankonPumppu

        Katsokaa hullunhauska jollei suorastaan tragikoominen nettivideo nimellä "Suomalaisen lapsiperheen elämä Pietarissa" niin ehkä ymmärrätte poistajan taustoja. Video on jo useamman vuoden ikäinen jolloin skitsofrenia ei vielä puskenut läpi siinä laajuudessa kuin nykyisin.


    • Sillalailla, sano Tarvajärvi aikoinaan;) Aamukahvin join tänään ihan hyvillä mielin vaikka totesinkin tapahtuman. Ei minua suuremmin harmita, vaikka en kyllä osannut ennakoida tämän ketjun kääntyvän näille väärille raiteille ja veturin törmäyskurssille. Se mikä aivan hieman harmittaa, niin tuli kiitos annettua hieman ennenaikaisesti.

      Ajattelinpa kokeilla tuossa aamulla sanasta sanaan toistoa sille poistetulle viestilleni, se poistettiin, ylempänä olevien perusteluiden (9:11) millään lailla vaikuttamatta asiaan. En ymmärrä miksi.
      Olen työelämässä joutunut lukemaan ja laatimaan useita sääntöjä, lakiakin lukemaan ja tulkitsemaan. Tämänkaltaisen toiminnan periaatteista en vielä ole päässyt jyvälle. Aivan rehellisesti kysyin vain sääntöjen tulkinnasta erinäisiin asioihin viitaten. Se on liikaa, miksi? Vastausta ei ole vielä kuulunut.
      Nyt täytyy sanoa, että menee taitamattomien puuhasteluksi. Vivahtaa ylpeydeltä ja kopeudelta, otan takaisin tuon hehkeän. Tiesittekö muuten, että ylpeys on pahin seitsemästä synnistä.

      Minä en moisien pikkuisten seikkojen takia katoa täältä toistaiseksi minnekään. Asiat on selvitettävä loppuun asti, että ei jää kaivertamaan, miten tahansa. En hyväksy ennakkosensuuria näissä asioissa.

      Hyvää keväänjatkoa toivotan edelleen siitä huolimatta, myös moderaattoreille! Kohtelias voi olla vaikka asiat riitelevät. Enkä se avaa asialliseen suuntaan tätä ”kynäilyä ja polemiikkia”.

      https://www.youtube.com/watch?v=YrHba7awwyI

    • Direktiivit.rulettaa

      Hyvä hyvä. Tehdään poistoennätys.

    • Pohjanmaa.tulee

      Miksi?

    • Kurkiauraa
      • niin.kauan.tramppaan

        Ehdottomasti.

        Kuulin juuri, että Donald Trump ja Vladimir Putin haluavat tavata Suomessa. Lieksan Puustellin puitteet ovat ehkä köyhähköt tapaamiseen, mutta mielenkiintoista kuitenkin.

        Kylät ovat mukavia kulkea. Ajatukset myös ajatuksiemme kylineen;)


    • nauhuri.päällä

      Repesin. Taitaa aloittajalla mennä kohta ns. lieksalainen c-kasetti sotkuun.

    • olekkonyt

      Jotai tälläistä olen epäillyt, kun nämä homojutut ja rasse sekoilut on olleet erityisesti
      esillä, eikä niitä ole poistettu.

      EMMA on nuoren naisen nimi, nuorilla naisilla on unelma, eikös vaan olekkin ?

      Yltiösuvaitsevaiset jotka ei suvaitse juuri mitään oman mielipiteen vastaista !

      Onko sinulla Emma sellainen tuki takanasi, suomi24 organisatiossa, että voit laatia
      säännöt joissa rassejutut ja homoilut jatkuu, mutta vastakkaiset mielipiteet poistetaan.

      Aika näyttää miten uusi linjasi kestää Suomen tuulisessa ilmastossa, katsos olemme
      vielä vapaassa maassa.

      Asiattomuudet kuuluukin karsia pois, sitä ei vastusta kukaan.

      Soitellen sotaanlähdöstä on olemassa aikaisempia kokemuksia.

      • vekotin.ajattelija

        Tuon allekirjoitan täysin. Hyvä. Ehdin laittaa seuraavan, ei haittaa.

        Vekotin on joskus nuortuva.


    • vekotin.ajattelija

      Olen salainen, vielä tutkimattomien teillä oleva nuorehko lieksalainen. Kiinnostuin tämän ketjun sävystä ja kiistelyn kinastelun huomattavan vahvasta vireestä.

      Vastavireen ja myötävireen suhteen aikomukseni on tehdä tutkimus.

      Perusperiaatteenani on, että en tekisi mitään turhanpäiväistä tutkimusta. Niitä riittää. Sisäpiireissä varsinkin tehokasta poliittista käyttelyä syvällisemmin ajatellen olen huomannut monenkaltaista harhaan ja muuhun johtamista.

      Toimiiko rehellinen ajatus, vai onko rehellisestä, terveestä ajatuksesta siirryttävä uudelleen oppimaan kettujen, ovelien sääntötulkintoja, ennen kuin edes haavaa ajatukseen tulee.

      Fiksuja on vain omalla kohdallaan ja piirissään?

      https://www.youtube.com/watch?v=RE7TOaTv3SI

    • muriseva.karhu

      Oh hohhoijaa.

      En koskaan ole osallistunut mitenkään tänne. Lieksa palstalle. Haluan kuitenkin ennen terveysuniani sanoa naapurikunnasta, että hyviä ovat olleet keskustelijat kiukutteluineen. Minä en kiukuttele, en.

      Jotain järkevää omituisesti ilmeisen selkeästi koetin muualla ilmentää. Olette näennäisesti väijyn varjossa, ainakin osa teistä.

      Ps. Potatelkaa hyvin mielin. Varokaa Coca Colaa;)

    • aika.näyttää

      Tein kokeen, en kirjoittanut pahasti, kirjoitus lähti, pikkujuttu ei vaikuta.

      Mutta Emma ajaa näköjään tiukasti omaa mielipidettään, rassejutut ovat hänestä ok.

      Tuli selväksi. Huvittavaa on et muka joku automaatti poistaa viestejä.

      Täyttä höpöhöpöä Emmahan siellä terrorisoi viestejä, eikä mikään kone.

      Onhan tässä mahdollisuus tarkistaa riittävän korkealta taholta miten asia on.

    • Katsotaanpas saako muistella Aigabrihan muistoja poistamatta.

      Kun ko. matkaajan ravintolamajapaikka aikoinaan oli voimissaan. Matkailijoille rakennettiin, olin hyvin jyvällä asioista.

      Aikoinaan erään Pielisjärven risteykseen istahtaen kirjasin rekisterinumeroita monta vihkollista 60- luvulla.
      Ja taas vain tanssittiin. levot ja lavat oli silloin kunnossa, kuin Ukko-Pekatkin.
      http://hoyryveturimatkat1009.fi/tietoa-hoyryjunakalustosta/ukko-pekka-hr1-1009

      https://www.youtube.com/watch?v=FNn0y088mfA

      Joku haluaisi runoilla. Antakaa minun olla.

      Serkuilleni en ota yhteyttä. Serkkuja on;)

      Kuitenkin hyvin huvittaa.
      Periksi en anna.

    • turisti.juristi

      Kiitos.
      En ole ensikertalainen vastaajana, en kantajanakaan.

      Usein kantaja toivoo vastaajalta itselleen jotain menetettyä korvausta. Kantajan ja vastaajan erimielipiteitään käsitellen on usein tuleva kohdallaan kummankin, otettava huomioon se, että heillä on oma maallinen usko luottamuksiin, monimutkaisiin välittyvä käsite ja ajatusmaailmansa äärettömän runsas.

      Nyt en laita PS. Laitan liitteen seuraavaksi Aleksanterinkadulle.

      Tunnen tehtäväkseni olla oikeamielinen.

      PS. kerään nyt kaiken materiaalin, mahdollista sananvapauden estämisen ryhmäkannetta osallisuuteen ryhtyvien kera. makea juttu. Kuka voittaa.
      En vielä haasta. Haastan vasta yleisen siivon ja sovittelun jälkeen. Siivotkaa suomi24 palstanne tavan tyylikkääksi, ja kansalaisille sopivaksi. Nyt tyylinne on kansantapon tyyli.

    • Ei, ei elämä ole kärsimys. Kaikessa elämämme vaiheissa on aineksia iloon;)

    • Väkevä Väkevähkö sanankäyttö tietyin tyylein voi olla nuoremmalle, oleelliselle, sukupolvelle anteeksi annettavaa.

      Minun mielestäni ei liian nopeasti kannattaisi arvoja tiettyjä särkien muutella.
      Yksi, ei niin ensimmäinenkään sananvapautta estä, täällä on, sananvapaus. Herkistyn joskus. Joskus en.
      Palstavalvoja on ihan ok. Kunpa hänkin kasvaisi aikuiseksi ensi, ja sen jälkeen, vanhemmaksi.
      Elo on kuin pihdit. Jos puristan kovin, vikiset.
      Jos hellitän, suistut siniseen avaruuden tyhjyyteen.

      Ja kohta ei hymyilytä. Katson kohta sinua syviin kauniisiin silmiin, ja syvälle.

      Toivon, että tietämättömyys huomisesta on tallella.

    • Uuninpankkohuruukko

      Onko tämä "Uuninpankko" se äärivasemmistolainen populisti? Miksi tämä nyt täällä pitää kontrollia? Jotakin rajaa.

    • olenko.väärässä

      Olin huomaavinani että joitakin viestejä on palautettu paikoilleen poiston jälkeen. Ovatkohan olleet tarkemmassa syynissä ns. ”koulutustarkoituksessa”. Sitten kun on todettu, että ei olekaan sääntöjen vastainen viesti, on palautettu, jopa kohteliaasti vastattu kysymykseen.

      • ikävää.toimintaa

        Turhaan on palautettu. Eivät kaltoin kohdellut kirjoittajat enää palaa palstalle.


    • Ehdotan Suomi24:lle Lieksa-palstan tilapäistä sulkemista. Pistettäisiin pahimmat häiriköt tällä tavalla jäähylle ja saavat vaihteeksi elämäänsä muuta ajateltavaa. Avataan sitten taas jonkun ajan päästä ja katsotaan ovatko oppineet kirjoittamaan ihmisiksi.

      • Gemsutigee

        (Ehdotan Suomi24:lle Lieksa-palstan tilapäistä sulkemista. Pistettäisiin pahimmat häiriköt tällä tavalla jäähylle)
        Idioottimainen ehdoitus sillä tuohan sulkisi ovet myös meiltä kunnollisiltakin kirjoittajilta!


      • Gemsutigee kirjoitti:

        (Ehdotan Suomi24:lle Lieksa-palstan tilapäistä sulkemista. Pistettäisiin pahimmat häiriköt tällä tavalla jäähylle)
        Idioottimainen ehdoitus sillä tuohan sulkisi ovet myös meiltä kunnollisiltakin kirjoittajilta!

        Ei tarvitse sulkea ovia vaan pitää viedä asiakirjoitukset sinne missä asiaa kirjoitetaan. Jos haluaa kirjoittaa murrejuttuja menee kieli ja murteet palstalle, tai jos haluaa kirjoittaa vanhoista ajoista menee historia-palstalle. Näillä palstoilla on todennäköisesti enemmän samoista asioista kiinnostuneita ihmisiä ja vähemmän häiriköitä koska nämä aiheet eivät häirikköjä kiinnosta.


      • vain.Lieksan.palstalle
        Uuninpankko kirjoitti:

        Ei tarvitse sulkea ovia vaan pitää viedä asiakirjoitukset sinne missä asiaa kirjoitetaan. Jos haluaa kirjoittaa murrejuttuja menee kieli ja murteet palstalle, tai jos haluaa kirjoittaa vanhoista ajoista menee historia-palstalle. Näillä palstoilla on todennäköisesti enemmän samoista asioista kiinnostuneita ihmisiä ja vähemmän häiriköitä koska nämä aiheet eivät häirikköjä kiinnosta.

        Lieksan palstalle kirjoitetut historiajutut kiinnostavat lieksalaisia. Eivät lieksalaiset lähde etsimään jostakinomen yhteiseltä historiapalstalta Lieksa-Pielisjärven historia-asioita.

        Eivät myöskään Lieksan paikalliset murresanat kiinnosta ketään jollakin Suomen yleisellä murrepalstalla. Kyllä paikallishistoria ja paikallismurre kuuluvat lähimmälle paikalliselle palstalle eli tässä tapauksessa Lieksan keskustelupalstalle. Ne ovat Lieksan asioita.


    • uunissa

      Jaksoin lukea kaikki viestit, paljon näytti sensuuri syöneen, olivatko poistot oikein ?

      Toinen esille nouseva huomio oli, tämä uuninpankko näyttää olevan suosiossa suuressa. Lähes puolet on hänen varsin yksipuolista lätinäänsä.

      Kannattaisiko otsikko "keskustelut Lieksa " muuttaa muotoon ulvova uuninpankko

      • No okei. Mutta älkää sitten syyttäkö ylläpitoa jos homma ei toimi. Syyttäkää häiriköitä jotka ilkkuvat oikein sillä että ovat saaneet pilattua palstan asiakirjoittajilta.


      • Uuninpankko kirjoitti:

        No okei. Mutta älkää sitten syyttäkö ylläpitoa jos homma ei toimi. Syyttäkää häiriköitä jotka ilkkuvat oikein sillä että ovat saaneet pilattua palstan asiakirjoittajilta.

        Olen seurailija ja kohde perättömyyksille tänäänkin


    • sivusta-katsellut

      Onkohan sinunkaan juttusi aina todenperäisiä, mutta pääasia että on omaan mieleen sopivia!

    • ilmiantajat

      Hyvä huomio huomasin saman, nämä rasistiksihaukkuvat älyköt iloitsevat tilanteesta.
      Onkohan nyt niin, että seriffi meni halpaan kiristäessään valvontaa ja poistaa ilmiannettuja viestejä urakalla. Ihan sama minulle

    • tätä.vähän.epäilin

      Tein kokeen, otin hesarista kaksi mielipidekirjoitusta, siirsin ne tänne Lieksan palstalle.

      Kirjoitukset olivat pilkulleen samanlaiset, koska siirsin ne leikkaa/liitä tyylillä.

      Kirjoitukset käsittelivät poliittisia kysymyksiä, oliko ne ylläpidon mielestä vihapuhetta.

      Helsingin Sanomat ei tietääkseni siedä vihapuhetta, suurin toimija Suomessa.

      Lieksan palstalla nämä hävisivät "sääntöjen vastaisina " aika korkea moraaliko ?

      En usko hesarin julkaisevan yhtäkään rasse rasse juttua, joita täällä lähes kaikki viestit nykyään.

      Mitä tästä pitäisi meidän työssäkäyvien veronmaksavien Lieksalaisten ajalella.
      Onko pohjoiskorean säännöt

    • omaan.nilkkaan.ampujat

      Miksi ylläpito pitää oikein nastalla tätä poistotiheydessään typerää ja muutenkin epäonnistunutta ketjua Lieksakeskustelun etunokassa.

      Naurettavaa. Poistukaa välillä taakse.
      Jatkakaa! Turha kenenkään huutaa huomiota tämän jälkeen.

      Omaan nilkkaan ampujia luulin olevan tosi harvassa, nyt asetan oman laskentataitoni kyseenalaiseksi. Onneksi on mediaanijärkeviäkin ilman keskiarvoista palstanpoiston tekojärkeä, keskenkasvuista eräistä, järkeä.

      • tekoälynarvostelija

        Ummi on hieno sana ken ymmärtää;)


    • ihme.touhua.nyt

      Hei, miksi täysin sääntöjen mukainen edellinen kommentointo poistettiin???!!!!

    • sisukas.sissi

      Ota tekoäly pois. Olet sen aikaisemminkin osannut. Hyvät ovat toivottavasti eväät biteissä. Tekoäly on ylemmällä siellä, missä sen olisi suotavaa kehittyä inhimillisen järjen kera ajatuksen oivaksi tulkitsijaksi.
      Liika poistaminen voi ihan aikuisten tavoin johtaa asioiden hoitoon pidemmälle. Et sinä ääntäsikään anna ajattelematta, vai annatko?

      Kaikella hyvällä. Minä kestän kyllä.

      Ikävä on vai lain ja sääntöjen tarkoittamaa oikeamielisyyttä ryhtyä laittamaan ojennukseen. Sovittelu, kaikenpuolinen tietysti on ensin tuleva.

    • Kurapuro

      Tervehdys Lieksa-palstan valvojalle,hyvä kun poistetaan näitä asiattomia juttuja sitä minäkin monen muun lisäksi olen kaivannut,mutta järki päässä jos esimerkiksi Kamuttaja lopettaa palstalla paljon menetämme mies joka vuodesta toiseen on tuonut erilaisia asioita esille Ei asiattomuuksia kaikki sellaisia mistä minä tykkään ja varmasti moni muukin.Pyyntö sinulle Kamuttaja elä vaikene ,minäkin olen ollut pitkään hiljaa noitten häirikkö juttujen vuoksi.jatketaan jos palstasta tulee asiallinen,hyvää kevään jatkoa ja terveyttä Kamuttajalle.

      • Feeniksin.pesä

        Hyvä Kurapuro. Minusta tuntui hyvältä ja oikeamieliseltä tuo yllä oleva tekstisi. Minä arvostan ajattelijaa, oikeamielisyyttä ja sanoin asiansa ilmentäjää, kuten sinä.

        Harmi jos ajattelevat monet katoavat. Mutta enpä usko. Toimivat hieman piilottaen näin;)
        En ole kamuttaja, en wanha, en mikään muukaan jo aiemmin tunnustamani erkaneva. Kertaukseksi voisin antaa historian maikkamaisille mielipiteille. He heh. Se on sotilaan nauru. Jatkakaa hyvillä mielin. Niin minäkin.
        Tuhoan ehkä kotvan tauollani siniseni. Se on oma päätökseni. Mutta elämää on paljon muuallakin.


      • sinkomies

        Helpoin homma ylläpidolle on tsekata nuo siniset niket. Tällä palstalla niistä valtaosa tulee samasta ip osoitteesta.


      • sinkomies
        Feeniksin.pesä kirjoitti:

        Hyvä Kurapuro. Minusta tuntui hyvältä ja oikeamieliseltä tuo yllä oleva tekstisi. Minä arvostan ajattelijaa, oikeamielisyyttä ja sanoin asiansa ilmentäjää, kuten sinä.

        Harmi jos ajattelevat monet katoavat. Mutta enpä usko. Toimivat hieman piilottaen näin;)
        En ole kamuttaja, en wanha, en mikään muukaan jo aiemmin tunnustamani erkaneva. Kertaukseksi voisin antaa historian maikkamaisille mielipiteille. He heh. Se on sotilaan nauru. Jatkakaa hyvillä mielin. Niin minäkin.
        Tuhoan ehkä kotvan tauollani siniseni. Se on oma päätökseni. Mutta elämää on paljon muuallakin.

        "Kertaukseksi voisin antaa historian maikkamaisille mielipiteille. He heh. Se on sotilaan nauru. Jatkakaa hyvillä mielin. Niin minäkin." Lainaus

        Onkos kamuttajalle jäänyt jotain hampaan koloon, josta ei kykene sanomaan kasvokkain.
        Näetkö jo kaikkialla hissan maikkoja. ??? Heijaako sulla jo nyt??


    • Feeniksin.pesä

      Kaikella hyvällä. Minä kestän kyllä.

      Ikävä on vai lain ja sääntöjen tarkoittamaa oikeamielisyyttä ryhtyä laittamaan ojennukseen.
      Suosittelen, että palautat hyvä moderaattori sen ennen 22.30 kirjoittamani viestin.

      Puna-ahven keittoa saatamme syöden ehkä joskus herkutella.

    • kuratonpuro

      Ohjeissa mainitaan. Mainostaminen kielletty.
      Täällä on vuosikymmeniä muuan hemmo mainostanut kunta- ja kirkkovaalinsa kenenkään puuttumatta asiaan.
      Ja samoin luonut eduskuntavaalien aikaan kepuliketjunsa tänne, kenenkään siihen puuttumatta.
      Lisäksi samainen hemmo pitää tätä palstaa paikkana, jossa kehua retostelee omilla saavutuksillaan, milloin mistäkin aiheesta. Ja mikäli siihen laittaa napakan kommentin, uhitellaan poliisilla ja tutkintapyynnöillä.
      Kysyä pitää, ne säännöt. Kelle ne on luotu.
      Tämähän ei ole mikään facebook keskusteluketju, mihin moiset mainokset ja omatkehut kuuluisi..

      Laitan aloituksen lainauksen alle luettavaksi .

      "Hei! Lieksa-palstan tarkoituksena on keskustella Lieksan kunnan asioista. Palstalle kirjoitettujen viestien tulee vastata palstan aihetta ja olla Suomi24:n sääntöjen mukaisia."

      Ja toiveena olisi. että ylläpito kommentoisi kyseiseen aiheeseen.

      • Feeniksin.pesä

        Olen samaa mieltä.

        Palstaylläpidon tyylin ja muun taattua ei ole oikeata linjaa ollut pitkiin aikoihin.

        Se kirjoitukseni ja linkkini jonka nopsasti poistuttivat he tai tekoäly, oli vain ystävällismielinen muistelo MTV-50 v. parhaista mainoksista. Poliisin aprillipiloihin viittasin positiivisesti ”possupoliisien ja minimäyräkoirien kera”.

        Ehkä tietynlainen huumorintajuttomuus aiheutti poiston kun oli tätä mainonnassa tuplasuklaan patukkaa seinän takana tarjolla?

        Uskallan toki laitta linkin uudestaan. Tai hetkinen. Täällä onkin niinsopivaa ajattelusuuntaa esikasteleva herkkähipiäinen tulkinta, että en laitakaan.

        Googlatkaa, kyllä sitten ymmärrätte parhaat mainokset ja elämänkin patukat, mitä tarkoitin.

        Tulkinta on vaikea laji terveissä ajatuksissa nykyisinä aikoina. Olkaamme tarkkoja.


    • Jotain tolkkua näihin poistoihin.

      Pitääkö jonkun aidosti ryhtyä.

    • sallimus.tutkii.paljon

      Ohoh. Miksi edellinen poistettiin?

    • sustakinvoivalittaa
    • vikkelä.välkky

      saahan mainostaa...kun mainostaa oikein;)

    • minua.saa.haastattaa

      Kurki on aura avautunut. Kiitos ihanalle. Kärkeen tikattoman teroittamattoman nokan nastasti ottaen siirtyneelle.

      Toukokuuta odotan. Silloin saan olla. rauhaa ei suurta kuitenkaan, mutta lähes.

      Susi ei toivottavasti tule sanoin sanellen.
      Pahempi olisi jos ei sopua synny.

      Taiten en taitamattomana kapinoi. Lavan vahvaa toivon. Tanssi en lemmen tähden. Lempeä minulla riittää. Jos on pyrkimys näin pääsemällä, tervetuloa ymmärtävän suureen joukkoon.

      Piste ei ole mitään muuta, kuin väliaikaista.

      • minua.saa.haastattaa

        Ajan kanssa.


    • VaraSinkomiesikö

      Ja pysyy varamiehenä. IKUISESTI !!

      • minua.saa.haastattaa

        Jos ikuisuutta ei huutamatta, ja läheskään itkemättä ajan kanssa ymmärrä. On pareet olla huutamatta, suuremmin nerokkuuttaan julki tuoda.

        Koskaan en ole ollut varamies. Minä olen täysin muu.

        Mutta en sinua ohjaa navettaan edes sonnina epäpätevyytesi tähden. Annan mahdollisuuden.


      • minua.saa.haastattaa

        Kohta pitää näin miettiä, kuilla on kivekset ja muut ajatuskuviot tallella. Minun muut on navetassa;)

        Tontut kun ne vuoden varrella töittänsä tehkööt tekeleikseen, käyvätien myös kattomassa miten on kiltteinä lapsukaiset tapojensa aikoina pysytelleet.


    • minua.saa.haastattaa

      Harmi, kun tulee tämänkaltaisia ajatuksen ilmakuoppia.

      Pyrin välttämään niitä, ainakin silloin, kun vauhdin pitäisi olla sopiva ja muuta suuremmalle alukselle sopivaa.

    • minua.saa.haastattaa

      Ja voi tonttujen poistoja. Antakaa minun olla rauhassa. Niin annan minäkin olla teidän, rauhassa. Käytännön tasolla.

    • minua.saa.haastattaa

      Kansalaisena taivun nyt nukkumaan. Onhan kellonmyötä jo vuorostanikin jo toisen otettavissa vaarinsa;).
      Totta on joku.

      Hyvää yötä.

      • Ylläpito voisitteko puuttua tuohon jatkuvaan vanhojen asioiden nostoon, jossa on vain henkilööni Markku meneviä parjaamisia joten ne ei ole Lieksan asioita
        Koska jos nyt poistatte jonkun kirjoituksen niin tuo häirikkö päätoimenaan nostaa esiin vanhoja juttuja tämän voitte poistaa


    • sääli.ettei

      Eipä ukaasi ole "rassettelijauuninpankkovelli"-hokijaa saanut hiljaiseksi.

    • Kevättuleekohta

      Kiitos ylläpito, toivottavasti palsta säilyisi muuna kuin ikuisena haukkumis/parjaamispalstana. Lisäksi toivoisin että niiltä tahoilta jotka tekevät palstalla esim. Ilmaista vaalipropakandaa perittäisiin maksu ilmaisen mainostilan käytöstä.

    • ahvenfef

      Hyvå LIEKSA! eDES suOMI24 lIEKSA sensuuri ei mahda mitt e.

    • Jaksetaanvielä

      Hei. Taas alkaa palsta suttaantua. Pitäkää tiukka linja.

      • Kannattaa tehdä ilmoituksia ahkerasti. Moderaattorit ei ehkä kerkiä päivystämään pelkästään tällä palstalla vaikka täällä erityisen paljon häiriköitä onkin.


      • inttelijä.lieksasta
        Uuninpankko kirjoitti:

        Kannattaa tehdä ilmoituksia ahkerasti. Moderaattorit ei ehkä kerkiä päivystämään pelkästään tällä palstalla vaikka täällä erityisen paljon häiriköitä onkin.

        Tarvitaanko me aina moderaattorin apua palstan siivona pysymiselle? Olen sitä mieltä, että vastuu sääntöjen noudattamisesta on meillä itse kullakin.
        Runsaat ilmiannot eivät ole itsetarkoitus, vaan olisi parasta ettei ilmoituksia tarvitsisi tehdä ollenkaan. Meissä läsnäolijoissa joissakin varmaan on peiliin katsomisen paikka.

        Sinä Uuninpankko kehotat tekemään ilmoituksia ahkerasti. Minä muotoilisin asian niin, että kirjoitelkaa asiasta kuin asiasta sävyllä sillä, että ilmiantoja ei ole syytä tehdä. Ymmärrän kyllä, että kaikilla ei ole luontaista taitoa keskustella sääntöjen edellyttämällä tavalla vaikeista ja tulkinnanvaraisista asioista. Kyllin hyvään on pitkä matka;)


      • Tietysti paras onkin niin että kirjoittaa niin että ilmiantoja ei kenenkään tarvitse tehdä.


    • lieksankyrpäjooseppi

      [ Ymmärrän kyllä, että kaikilla ei ole luontaista taitoa keskustella sääntöjen edellyttämällä tavalla vaikeista ja tulkinnanvaraisista asioista. ] Luontaista taitoa? Tuon pitäisi jo kuulua yleissivistykseen jopa kansakoulupohjan tason käyneiltäkin! Jopa peruskoulun oppimäärä riittää ymmärämään sen, miten keskustellaan!

    • siisisi

      Halla aho voitti. ja oikea henkilö Suomalaisittain!
      Se nyt jää nähtäväksi onko sanojensa takana.

      • Onnea.vaan

        Juuri tuohon teidän pölvästien hyväuskoisuuteen näiden populistien menestys perustuu!


    • Pellehermanneille

      SMP kohtalo odottaa. Persujen Soini jo jätti uppoavan laivan.

    • Nastamuumioooo

      Miksi nasta irrotettiin tästä?

    • todistapase

      Varoituksen paikka autonrenkaan puhkojille!
      Illat pimentyvät ja päiväsaikakin sopii joillekin renkaiden särkijöille, eilen tapahtunutta.
      Motiivia etsien, nuoret ovat vähäinen ongelma ja syy usein on ajattelematon jännityksen hakuista, mutta ikääntyneet miehet ryhmänä, tai yksin, se ongelma on, siellä riittää uteliaisuutta joka johtaa kateuteen ja pahantekoon, viina usein kimmokkeena ajatuksille..
      Vuosien ajan, usein kohteeksi joutuneena, alan pitää rengasrikkoja hengenvaarallisina varsinkin, kun rengas tyhjenee ajonaikana, kuten eilen 80 km nopeudessa, viittaankin siihen, antaako toistuva vahingonteko autonrenkaille rikosnimikkeen, ( toistuvataponyritys )???????????
      Renkaan lopullinen tyhjeneminen ajonaikana, voi johtaa pahimmillaan useampaan kuolemantuottamukseen. Jos syy on vain kateus, se ei oikeuta kenenkään omaisuuden vahingoittamiseen.
      Kynnys on suuri tehdä rikosilmoitusta, koska uhri on aina syyllinen, kunnes se toisin todistetaan, sanonta, sana sanaa vastaan, todistapas se!

    • laadunvalvontaako

      Reippaasti sitten vain poistamaan kaikki Ilja Janitskinista tehdyt solvausketjut joita onkin monia kymmeniä. Tuskinpa ihan asiallisia ovat.

      • PankonPumppu

        En kai minä nyt omia kirjoituksiani ala poistattamaan.


    • loppuu.lätinä

      IP bannatkaa " rasse bemukka draama " - vuosikausia piinannut häirikkö.

    • Palsta näyttää pitkästä aikaa siistiltä. Oikein hyvä. 👍

    • mukt

      Palstan sisältö on pääasiassa syrjäydyneiden heikkoälyisten työttömien kyykyttäminen simputus mielenvikaiset höpelöt te toimistossa kuvailee hyvin Lieksan palsta sisältöä kunnan asia t ei ole tärkeitä

    • rjuuky

      lieksa ei kylläkään ole kunta vaan kaupunki

    • EiSensuuriLieksa

      Jos Lieksan kunnan asiat nousevat valtakunnan uutisiin, niin Lieksalaisten on se hyvä tietää.
      Jos maahanmuuttajat koskevat koko Suomea niin se koskee myös Lieksaa. Karjalainen lehti on siitä useasti uutisoinut. Samoin valtakunnallisesti Lieksassa on eniten maahanmuuttajia suhteessa kunnan väestöön.

      Esim. vanhempi uutinen.
      https://www.karjalainen.fi/uutiset/uutis-alueet/kotimaa/item/55238-maahanmuutto-tasaista-pohjois-karjalassa

      Lieksa ei ole eristynyt kupla vaan osa Suomea.
      http://www2.uef.fi/documents/1462980/1462995/Monikulttuurinen Lieksa.pdf/d3b21a87-95c2-49e4-a633-e5bec395f193

      • dsdsdsdsdsddsd

        Sensurointi on alkanut täälläkin, ja pari hörhöä sitten vielä itkee ylläpitoon jatkuvasti.


    • Utelias-ihminen

      Terve! Miksi tänään aiemmin vastauksessani tervehdykseksi tarkoitettu sana "Terve!" poistettiin "asiattomana"? Olisi mukava jos Emma voisit vastata.

    • kokemuksia_lieksasta

      Lieksassa on kateellisia ihmisiä. Ja se kateus on enemmän sellaista selkäänpuukottavaa, kuin nokittelevaa. Lieksassa ei ole pohjoiskarjalaista suoruutta. Asioita ei sanota suoraan, vaan esitetään toista mitä selän takana ollaan. Omia mielipiteitä sanotaan toisten mielipiteinä, mustamaalaus on arkipäivää. Lisäksi kun lieksalainen jää valheesta kiinni, niin hän saattaa täysin kirkkain silmin kiistää sanoneensa niin, vaikka 3 henkilöä todistaisi. Lieksassa sanotaan toista mitä tarkoitetaan. Lieksalainen puhuu kasvotusten mielin kielin, mutta selän takana sitten heti haukkuu ja mustamaalaa.

      Kerronpa esimerkin. Ostimme syksyllä HongKongista maahan iskettävät pienet tunnelmavalaisimet, jotka toimivat varaavalla aurinkoenergialla. Ne eivät ole kovinkaan kirkkaat, ja luovat lähinnä tunnelmaa. Olemme päätyasunto, mutta ajattelin varmuuden vuoksi kysyä naapurilta suostumuksen, että ei kai häntä haittaisi jos sellaiset takapihalle laittaisimme. Naapuri hihitti että eei häntä haittaa ollenkaan, ja puhui muutenkin mielin kielin, ja sanoi vielä että sehän on vain hyvä että tulee valoa syksyn pimeyteen. Iskimme ne sitten sinne nurmikolle. Muutaman päivän päästä isännöintifirmasta soitettiin että kyseinen naapuri oli tehnyt meidän valaistuksesta valituksen. Toki isännöintifirma luuli että kyse oli isommistakin valopylväistä, ja oli kiinnostunut lähinnä sähkövedoista. Kun sanoin että kyseessä on honkkarista ostetut aurinkosähköllä toimivat kapistukset ilman piuhoja, niin isännöitsijä nauroi itsekin ja totesi että no se asia ei sitten kuulu naapurille pätkääkään. Lamput sai siis olla. Eräänä aamuna huomasin sitten että lamput oli käyty repimässä pois. Postilaatikossa oli heippalappu, jossa haukuttiin ja nimiteltiin, kuitenkin nimettömänä. Että se siitä lieksalaisesta suoruudesta sitten....

      • Itsenäisenä

        Muuta maalle asumaan.
        Tällää kilowatin ledivalot suomen lippua valaisemaan.
        Niin minä tein. Kyllä tuntui upealta.
        Kommunistit kyykkyyn ja yle rutikyykkyyn.


      • Itsenäisenä

        Suomen lippua. Ehdottomasti isolla. Lipulta anteeksi pyydän, en muilta.


      • 1.__-Markkinat

    • pitääyllä

      nin on

    • säännöt.tunteva

      Ilmoitus: Tästä on poistettu viesti sääntöjenvastaisesti.

    • dvfvfvdvdvdvvdd

      Palstan moderoijilla noussut kus päähän, hirveää viestien poistelua.

      • 1___-Markkinat

        Lieksassa yritettiin joukkorahoitusta. Väestö oli älykästä ! Ei menty mukaan!
        Hyvä Lieksa!


      • 1___-Markkinat

        PYROLYYSIÖLJY on helvetin suuri vale!
        http://oulun1.blogspot.fi/2017/04/kun-kerrot-valheen-kerro-iso.html

        Lieksassa valheeseen ei uskottu. Siksi joukkorahoitus epäonnistui!
        Siitä saatiin kasaan ainoastaan 2% minimitavoitteesta.

        Binderholtz on erinomainen perheyritys, joka jalostaa korkealaatuista laatupuuta Eurooppaan ja Aasiaan.

        Vastaavia yrityksiä kaivataan Lieksaan. Näissä yrityksissä on tulevaisuus. Vakavaraisuus ja oikea osaaminen. Sekä osaava työvoima.


      • 1___-Markkinat
        1___-Markkinat kirjoitti:

        Lieksassa yritettiin joukkorahoitusta. Väestö oli älykästä ! Ei menty mukaan!
        Hyvä Lieksa!

        Green Fuel Nordic Oy sai hankittua PYROLYYSITEHTAASEEN ainoastaan 2% minimjoukkorahoitustavoitteen verran.
        Yritys on tuhoon tuomittu!


    • vuononpoika
    • työstä.ette.tiedä

      Minä ja Munkki -Mustonen tehtiin tulosta -70-80 luvulla niin, että teitä reppanoita varmasti vituttaa. Eipä tehty tyhjästä, vaan työllä. Koittakaa tekin ;)

      • työstä.on.tietoa

        Tiedän, olin mukana!


    • heikossa-mallis-on

      Missä paremminkuin täälä on keskusteltu paremmin lieksan ongelmasta ja koko suomen-

    • Lieksan-kaupungin-asukas

      Lieksa ei ole kunta, vaan kaupunki. Lieksan kunnan asioista keskustelu on "menneen talven lumia", mutta voihan tietenkin keskustella myös vanhoista asioista.

    • Albert.Pykälä

      Olen lukenut säännöt hyvin tarkkaan. Sääntöjen kohdista en löydä yhtään selkokielellä kirjoitettua kohtaa, missä paikkakuntien palstalla pitäisi puhua juuri Lieksan asioista. Erinäisiltä tahoilta on alettu sen sijaan painostaa, että säännöt kieltäisivät ko. asian. Tuo alussa oleva spiikattu kirjoitus on yksi niistä tulkinnan epäselvyyksistä, joka aiheuttaa täällä jatkuvaa kirmaa. Se on itsessään ristiriidassa sääntöjen kanssa, saati Suomen lainsäädännön kanssa. Ei sääntö voi olla lain yläpuolella, vai voiko?
      Uuninpankko on yksi tämän epäselvän tulkinnan puolestapuhuja, voiko epäselvä olla hyvä sääntö, varsinkin jos se tahtoo mennä lain edelle?
      Aivan. Se on poliittista rasismia, epäkelpoa kohteliaankin mielipiteen, ja perustellun sellaisen häväistystoimintaa. Sitä ei pidä hyväksyä. Turhat ja aiheettomat, täysin sääntöjen sallimien kirjoitusten poistot, antavat aihetta vain suurempaan vastustukseen taistella oikeiden asioiden puolesta. Näitä sääntöjen sallimia kirjoituksia poistetaan täältä nykyisin säännöllisesti. Todella sokeaa tämä on, ja pitkässä juoksussa heikkoa toimintaa tällä palstalla. Kapinallisten kohtalo on hyvin jo historiassamme todettu. Valitettavasti.

    • poliittinenpoliisi

      Nyt on POLPO iskenyt kuin Pohjois-Koreassa ja vienyt meiltä sananvapauden!

      • taitajan.turha.tuskata

        On niitä näköjjään suolipalstal muitahhi ongelmii.
        Moteroinnin lisäks näkkyy olevan ohjelmiston päivitys ja operointi ongelmiikki niin maan perusteellisest, että iha hikka hätkähyttää taitamattommuus.


    • kone.tai.muu

      se ole koneen vika, jos ei käynnisty, vaan vika on taitamattomassa käyttäjässä.

      • toskaaja

        Ei ole koneen vika. mie en pääse muualle kuin tänne spiikattuun ketjuun. lienenkö syyttä suotta "puolibannissa"
        Toissaalta kyllä aivan sama, mitäs hittoja minä tällä suolipalstalla teen, ku on männynä aivan "polpoksi".


    • polpo-asialla

      POLPO jarruttaa taas!

    • niinsome

      Vois muuttaa pois täältä.

    • palstan.säännöt

      Ahah. Typerin ketju pituudessaan ja vetelyydessään, kautta aikojen on täällä vielä.

      • ruttantutaa

        Olen samaa mieltä. Palstan modet ovat ihan perseestä.


      • Öyhöttäjäkomukka
        ruttantutaa kirjoitti:

        Olen samaa mieltä. Palstan modet ovat ihan perseestä.

        Eivät viestien poistot modeista kiinni ole vaan ylivalvoja Pankosta ja Pumpusta. Mutta nyt hauskempiin asioihin. Hullunhauskaa sosiaalipornoa nettivideolla "Suomalaisen lapsiperheen elämä Pietarissa". Miettikää hetki, minkälaisista olosuhteista mielenterveysongelmat oikein kumpuavat.


    • 1.___-Markkinat

      Seuraava koskee Lieksaa ja Lieksan tulevaisuutta.

    • LaitontaTutkimusta

      Hei Emma ylläpidosta sen lisäksi että yrität kieltää puhumisen suomessa voisitko poistaa ihmisen havannointikykyä vakoilevan "en ole robotti" kyselyn keskustelu alueelta. Se ei ole laillinen.

    • kim-un-vitt

      Homma toimii taas kuin Pohjois-Koreassa!

    • Tympeetä.toimintaa

      Tämän palstan viestienpoisto on usein täysin perusteetonta ja mielivaltaista. Alkaa jo näkyä niin, että asiakirjoituksia on enää harvoin. Miksi?

      • Jägermaistelija

        Siksi, että joku poliittinen pyrkyryys yrittää puhjeta onnettomaan kukkaansa. Nuppunsa on oleva katkeava. Tiedän, että Lieksa on pullollaan vanhoja jääriä, jotka tietävät miten toimitaan, kun aika on.


    • heraa

      Kas, kassiin. Neula ja naula on helpompi lyoda sassiin, kuin vetaa se pois passiin.
      Tama on musitaakseni vanha Afrikkalainen sanonta;)
      Yllatys, jotta neula heras.

    • Palstan tilanne on muuttumassa todella surkeaksi. Ylläpidolta toivotaan nopeita toimenpiteitä.

    • Haluaisin_tietää

      Mikäs tässä oikein mättää kun Lieksan keskustelut eivät avaudu lukuunottamatta tätä "Lieksan palstan sisältö"-aihetta. Onko vika ylläpidossa vai tässä omalla koneella?

      • MissäMättää

        Jotain häikkää todellakin on ollut jo useamman päivän, aloitukset eivät jostain syystä näy, ei vika ole meidän koneissa, testaa esim. Nurmeksen sivu, siellä toimii.


    • Anonyymi

      Hölmöt ihailevat. Viisaat hyväksyvät. Mitä muuta voi sanoa?

      Hyväksymätön ajatus aina kapinoi. Hyväksymättömän ajatuksen siemenet eivät löydä selvää ajatusta joka on...?

    Ketjusta on poistettu 62 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3120
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2111
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2044
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1885
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      72
      1587
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1346
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1242
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1241
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      34
      1201
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe