Pois pois vaan.

raivonpartaalla

Sahanmäen Vokissa puhkesi tänään kapina, kun eräs poppoo sai käännytys määräyksen. On se merkillistä, tänne ängetään väkisin, mikään ei kelpaa, valitetaan vain. Massiivinen poliisioperaatio , hälytys oli tullut klo 10.45 hältyskeskukseen, kertoo tämän päivän Iltasanomat.

30

559

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • huomattiin

      Myös Iltalehti kertoo asiasta, eli julkista tietoa on. Poliisiautoja meni pillit päällä ja paljon läpi kaupungin. On hyvä että julkiset iltapäivälehdet kertovat asiasta, ettei jää salailun tunnetta.

      • tiedostaja

        Suomen media vaikenee kuin cccp:n kultakaudella.MV lehti kertoo mitä maassa oikeasti tapahtuu ainoana puolueettomana mediana.


      • Tätä.ounailtu

        Siellä oli toistakymmentä poliisipartiota. Nähtävästi kaikki lähialueen poliisit paikalla, mutta se riitti rauhoittamaan mellakan aloittaneet.


      • KONTROLS

        Verkkouutiset - Ke, 05/04/2017

        Kansanedustaja Ville Tavio (ps.) on huolissaan Suomeen palaavien jihadistitaistelijoiden aiheuttamasta uhasta.

        Ville Tavio jätti keskiviikkona eduskunnassa kirjallisen kysymyksen Suojelupoliisin seurannassa olevista henkilöistä. Suojelupoliisi seuraa yli 300 henkilöä, joilla arvioidaan olevan yhteyksiä terroristeihin.

        Tavio on huolissaan siitä, että seurattavien määrä on kasvanut vuonna 2015 alkaneen siirtolaiskriisin jälkeen. Suojelupoliisin uhka-arvion mukaan terroritekojen riski Suomessa on kohonnut.

        Tavion mukaan Suojelupoliisin toteuttama seuranta on hyvin perusteltua, mutta samaan aikaan maan hallituksen on varmistettava, ettei nykyisten 300 henkilön lisäksi maahan saavu enää enempää terrorismikytköksiä omaavia.

        Hän huomauttaa kirjallisessa kysymyksessään, että Lontoossa tapahtui keskellä kaupunkia 22. maaliskuuta terrori-isku siitäkin huolimatta, että sikäläinen terrorisminvastainen yksikkö tiesi tekijän entuudestaan.

        – Suomesta lähtevät ja Suomeen palaavat jihadistitaistelijat ovat jo nyt yksi maamme suurimmista turvallisuusuhista. Jos tätä kehitystä ei pystytä pysäyttämään, myös Suomeen tullaan tekemään terroritekoja, Tavio sanoo.


    • Iuyhvbju

      Joutavat kaikki pois Hyvinkäältä ja Suomesta.

      Ei niistä mitään iloa ole. Aiheuttavat vain ongelmia.

      • Olkjuhgcv

        Katsoin mv:stä matun kuvaaman videon poistosta.

        Ihmettelinkin alkuviikosta miksi vokin fillariröykkiöt, koko rakennuksen matkalta, pyörä nurin toisensa päällä- oli siivottu.

        Poliisi tietty ilmoittanut että pihan tulee olla vapaa, mellakkaa jos joutuvat torjumaan.

        Hyvä poliisi, hoiditte matupoiston asiallisesti ja rauhallisesti.

        Kiitos ja kumarrus. Lisää tätä.


    • tiedostaja

      Suomalaiset ovat naiveja hölmöjä joita nämä tyypit vie kuin litran mittaa.

      • Nähnyt.tietää

        Ei kaikki suomalaiset ole lapsellisen hölmöjä tässä asiassa. Näistä asioista on puhuttu kansan parissaa 90-luvun alusta lähtien. Siihen asti tulleet mm. venepakolaiset kotoutuivat hyvin ja käyttäytyvät kuten maassa käyttäytytään. Myös tänne tulleet ns. paluumuuttajat Venäjältä kotoutuivat vanhempia ihmisiä myöten. Tämä myöhempi jakso on tapahtumineen kääntänyt kansan mielipiteen aivan toiseksi. Turha tässä on syyttää veronmaksajia asiasta, koska totuus on aivan erilainen. Kaikesta ei voi vieläkään puhua täälläkään vapaasti sensuurin pelossa, mutta lehdistön käytös muuttui paljon vuoden 2015 loppupuolella. Itsesensuuri väheni huomattavasti.


    • Aikaakuluu

      Erityisesti päättäjiä viedään kuin tiskirättiä. Suomessa ei ole mitään suvaitsevaisuutta vaan EI YMMÄRRETÄ MITÄ OLLAAN TEKEMÄSSÄ. Kyllä hävettää päättäjien puolesta.

    • ReaLististi

      Kuinka päättäjiä viedään?
      Kuin: Litran mittaa, tiskirättiä, pässiä narussa, rippikoulutyttöä pusikkoon, muoviämpäriä halpakaupan avajaisista, jne.
      Siis kuka on päättäjä? Itsehän heidät on valittu.
      Yksi lienee se Kempeleen lesdatiolaismiljonääri: Lupasi pakolaisille kotinsa asuttavaksi, ja juttua käännettiin eri kielille sanomalehtiin, mm. arabiaksi, ja se oli ainakin kahdessa merkittävässä lähi-idän sanomalehdessä. Ja porukat osasivat lukea. "Suomen pääministeri tarjoaa kotinsa pakolaisten asunnoksi". Jälki näkyy.

      • pehvaedelläpuuhun

        Sipilä reppana luuli tekevänsä 'hyvän työn' mutta teki karhun palveluksen Suomen kansalle. Maahantunkeutujia tuli ovista ja ikkunoista, kun luulivat täältä asunnot löytyvän tosta noin vaan. Nyt sitten rähjätään ja kapinoidaan, kun täällä ei otetukkaan avosylin vastaan.


      • Usea.uskoi
        pehvaedelläpuuhun kirjoitti:

        Sipilä reppana luuli tekevänsä 'hyvän työn' mutta teki karhun palveluksen Suomen kansalle. Maahantunkeutujia tuli ovista ja ikkunoista, kun luulivat täältä asunnot löytyvän tosta noin vaan. Nyt sitten rähjätään ja kapinoidaan, kun täällä ei otetukkaan avosylin vastaan.

        Salakuljettajat valehtelivat matuille että Suomessa maksetaan 800 euroa kuukaudessa palkkaa ja annetaan täys ylöspito. Ei muuta tarvittu.


      • olen_saatana
        pehvaedelläpuuhun kirjoitti:

        Sipilä reppana luuli tekevänsä 'hyvän työn' mutta teki karhun palveluksen Suomen kansalle. Maahantunkeutujia tuli ovista ja ikkunoista, kun luulivat täältä asunnot löytyvän tosta noin vaan. Nyt sitten rähjätään ja kapinoidaan, kun täällä ei otetukkaan avosylin vastaan.

        Ei sipi ole mikään reppana tai hyväntahtoinen hölmö vaan toimii laskelmoidusti tarkan suunnitelman mukaan ja se suunnitelma on kotoisin eu:sta. Siinä sivussa sipilänpaska junailee perheelleen ja lähipiirille mukavan siivun verorahoja kuten aidon keskustalaisen kuuluukin.


      • Rahat.takaisin
        Usea.uskoi kirjoitti:

        Salakuljettajat valehtelivat matuille että Suomessa maksetaan 800 euroa kuukaudessa palkkaa ja annetaan täys ylöspito. Ei muuta tarvittu.

        Kuluttajasuoja salakuljettajia vastaan on olematon.


    • hehhehhee

      Saapa nähdä, koska ilmestyy hitsaajapatsaalle joku mieltä osoittavien matujen teltta...

    • Matumatu

      Hmm... pitääpä miettiä tuota telttaa.

    • MeteliVille

      Hyysäriarmeija oli mobilisoitu mieltä osoittamaan perheestä jota ei edes karkoitettu.

    • Ripanbroidi

      Vastustan matuja. Äänestän sen mukaan.

    • VerojaMaksava

      Miksi median pitää toitottaa ja jankuttaa mielenosoituksista jatkuvasti. Lisää vain katkeruutta niiden parissa joiden palvelut tökkivät, esim. lääkärille pääsy. Poliisin suuresta operaatiosta vaietaan tai vähätellään. Ei poliisin tarvitse rehellisten takia yli 10 partiota kiinnittää yhteen kohteeseen. En tarkenna jotta viesti pysyisi.

    • pllskkehhfffkkkk

      Ei Suomalaisten palvelut parane yhtään vaikka tänne ei tulis yhtään pakolaista tai maahanmuuttajaa tai maksetaan me kehitysapua tai sitten ei. Oletteko huomanneet, että kantasuomalaisia lääkäreitä ei ole tarpeeksi vaikka miten niitä yritetään palkata ja sitä paikataan ulkomaisilla apujoukoilla. Mikäli näitä apuja ei ole, ei pääse mihinkään lääkäriin, sekö sitten parempi? Joidenkin mielestä kyllä ja he kuolevat ennemmin kuin hakevat apua vaivoihinsa.

      • Turha.hymistellä

        Kyllä lääkäreitä on, mutta ne ovat jo valmiiksi sotea varten kermankuorintayhtiöissä. Ohituskaistaa käyttäen matut ohittivat jopa ajanvarauksen tehneet maksavat asiakkaat.


      • vihainenukko
        Turha.hymistellä kirjoitti:

        Kyllä lääkäreitä on, mutta ne ovat jo valmiiksi sotea varten kermankuorintayhtiöissä. Ohituskaistaa käyttäen matut ohittivat jopa ajanvarauksen tehneet maksavat asiakkaat.

        Olin kerran itse paikalla, odotin lääkärille pääsyä. Siitä vaan ohi jonojen, kovalla metelillä koko sakki. Me muut jouduttiin tietysti taas odottamaan ja odottamaan. Suututti itseäni niin pirusti, että meinasin käydä raivelista kiinni, ja vetästä turpiin. Mutta olisin tietenkin ollut putkassa hetken päästä, voi prkle sentään


      • Odyssseus

        Jos lääkäreiden määrä pysyy samana ja matut postetaan jonoista paranee suomalaisetn terveydenhuolto


      • Uskalletaan.puhua

        Ja vielä jotkut inhoittavat hyysärit väittävät ettei ohituskaistaa ole! Kun ihmiset niitä kokemuksiaan kertovat ja ohituskaistan olemassa olon paljastavat, niin miksi selvä asia pitää kiistää. Tämä on yksi syy maahanmuuton penseään vastaanottoon veronmaksajien keskuudessa.


    • suvakittässänäette

      No niin tässä taas nähtiin, mitä Tukholmassa tapahtui, koska se on meillä on vain ajan kysymys. Eiköhän se ollut taas näitä Ruotsiin tunkeutujia, eli matu. Siellähän niitä on niin, että päät kolisee.

      • Suoraa.puhetta

        Nyt sisäministerikin myöntää asian, josta kansalaiset keskenään ovat puhuneet jo pitkään. Kiitos rehellisyydestä.


    • sahanmäenkadulla

      Taas meni tänään vokkiin palokunta ja ambulanssi pillit huutaen. Oli tikasautokin mukana, olisiko joku matu kiivennyt katolle ja uhannut hypätä...

    • miettikääpätarkoi

      vaalit sunnuntaina ..vain yksi on mahdollisuus ! ja tämä on viimeinen kerta suomessa... ikävä kyllä :(

    • Anonyymi

      Nyt tilat ovat tyhjänä ja tyytyväinen omistaja tehnyt pintaremontin, sekä odottaa uusia vuokralaisia. Valtio eli me veronmaksajat pulitimme melkoiset vuokranmaksut tästäkin kohteesta.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      47
      4813
    2. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      96
      4583
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      620
      4194
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3167
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      79
      2701
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      129
      2213
    7. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      222
      2172
    8. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      347
      2163
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      31
      1797
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1512
    Aihe