Englannissa kristinuskosta tulossa jäänne

RatkaisevaHetki

Lontoossa 423 uutta moskeijaa, kun taas 500 kirkkoa on suljettu, taikka myyty moskeijoiksi. Tulevaisuuden uskonto Englannissa tulee olemaan islam. Yhdysvaltalainen Gatestone Institute väittää, että Britannian monikulturistit ruokkivat islamilaista fundamentalismia.

Alkuperäiset lähteet löytyvät jutun lopusta, mutta tässä suomeksi:
http://mvlehti.net/2017/04/02/lontoossa-423-uutta-moskeijaa-500-kirkkoa-suljettu-tai-myyty-moskeijoiksi/

Nythän täälläkin ollaan kovasti valmistelemassa suurmoskeijaa Helsinkiin, ja siten antamassa alkusysäystä vastaavanlaiselle kehitykselle. Kun yksi moskeija on pystyssä, ja muslimien määrä lisääntyy jatkuvasti, on tulevaisuudessa kysyntää useammallekin moskeijalle. Samalla kirkosta eroaa porukkaa, kun ihmiset katsovat tämän monikulttuurisuus -ideologian, joka on jo saanut jalansijaa kirkoissakin, turmelevan kirkon, koska sen nimissä on jo ruvettu muuttamaan kristittyjä perinteitä, ja ne, jotka hyväksyvät kirkon suunnan, vievät kirkkoa syvemmälle pois kristinuskon perinteistä. Eli siinä missä kirkko jakaa porukkaa, kerää islam jatkuvasti samoin ajattelevia ihmisiä yhdeksi rintamaksi kristinuskon raunioille.

5

107

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • aika.näyttää

      "kerää islam jatkuvasti samoin ajattelevia ihmisiä yhdeksi rintamaksi"

      Islamilaisilta puuttuu itsekritiikki kokonaan, toisin kuin kristityiltä. Olkoot aivottomia laumasieluja, mutta kyllä se vielä totuus esiin tulee islamilaisistakin.

      • ikävä.juttu.se

        Muslimiksi ryhtyvä ei mene siihen siksi että hän uskoo, vaan siksi koska se on heillä tapana, ja jonkinlainen välttämättömyys. Eivät he niinkään usko epäjumalaansa, mutta he tottelevat "orjamaisesti orjuuttavia" tapojansa. Mutta ovat valmiita silti tappamaan jos joku pilkkaa heidän muhammettiansa, vaikka itse pilkkaavat kristinuskoa.


    • Blösä

      Ei muslimit pilkkaa kristinuskoa.
      Nykyinen kuningatar queen elizabeth2 ja heihin uskovat saastaiset apinat ovat koko radikalismin takana ja pakolaistulvien syypäitä. He ovat tehneet ihmiskauppaa ja median avulla he yrittävät pimittää kaiken. He yrittävät suojella heidän systeemiä kuningatar joka ei perustu mihinkään eikä he halua luopua vallasta ja kuningatar piiloittelee avaintaan perseenreijässä eikä kukaan pääse hänen aarre holviin buckinghamin palatsin maan alle missä hänen arvokkaansa metallit ja kullat ovat sekä timantit ja oikea alkuperäinen kruunu ja kaikki kuuluvat minulle eikä hänelle ja hänen äidinnussija huoranpentu tukijoille ketkä ovat joka ikinen ällöttäviä. He ovat tuhonneet koko maapalloa 1500 luvulta lähtien. Jos olet niin äidinnussia paskapentu idiootti että et ymmärrä että he salaavat historiaa keskiajalta ja yrittävät tappaa vanhoja ihmisrotuja sekä he eivät osaa maanviljellä eikä pitää maapallon struktuuria oikeanlaisena. He ovat tehneet ihmisoikeusrikkomuksia ja kaiken näköistä ja he vielä jatkavat sitä kuin queen elizabeth2 voisi luopua vain siitä kruunusta niin ihmishenkiä säästyisi päivä päivältä. Ettekö näe jo mitä idioottia ihmisrotua tämä identiteetti varas kuningatar kunta on? Kyllä uskoisin että myös ette näe koska kuningatar on niin idiootti että se näkyy värisokeus tilastoissa karmealla tavalla. Ei ennen vanhaa ollut mitään kehitysvammaisia. Kyllä nyky ajan ihmiset ovat tiedottomia ja tyhmiä kuningattaren johdosta. Me ei kaivata mitään huoraa ketä piiloittelee äidinnussijan tavoin avainta perseenreijässä jotta holviin ei päästäisi. Haluan kruunun minulle ja arvokkaimmat metallit sekä kullat ja timantit mahdollisimman pian. Tämmöinen äidinnussinta kuningattareelta muita äitiä ja äitien kautta isiin kohdistuvasti jatkuvalla agressiolla täytyy loppua.

      • RatkaisevaHetki

        "Ei muslimit pilkkaa kristinuskoa."

        Kristinusko on muslimeile väärä usko, siinä missä muutkin ei-islamilaiset uskonnot. Goglaa kuvahaulla "muslim apostate to christianity", niin näet kuinka islam palkitsee miehen, joka kääntyi kristinuskoon. Videokin tuosta on nähtävissä. Kyseinen mies siis luopui islamilaisittain uskostaan, koska vain islam on oikea usko, ja kaikki muut vääriä sellaisia.

        Se ketkä ovat tämän monikulttuurisuus -ideologian takana, selviää tämän linkin takaa:
        https://www.youtube.com/watch?v=5pFbkTbQiSM

        Kannattaa myös tutustua henkilöön nimeltä Richard Coudenhove-Kalergi ja hänen 20-luvulla julkaisemaansa teokseen "Praktischer Idealismus", eli "Käytännön Idealismi". Tämä kyseinen henkilö oli EU:n alullepanija, ja kuten nyt voimme nähdä, on EU se, jonka suunnalta tulee paine pitää rajoja auki kaikelle kansalle, sekä osallistua kaikennäköisiin taakanjakoihin.
        https://www.youtube.com/watch?v=wRZhD8S6o5s


    • Erernity

      Kristinusko on vähän aikaa jäänne, mutta ei kauaa.

      Ensin tulee seurakunnan tempaus hääjuhliin -> tulee antikristuksen kauhun ajat 7 v - > Jeesus tulee alas tuhansine pyhineen ja tuhoaa vastustajansa Jerusalemissa - >Kristinusko puhkeaa todelliseen kukkaansa, kun usko muuttuu näkemiseksi ja tuhat vuotiseksi valtakunnaksi -> Suuren valkoisen valtaistuimen tuomio ei-kristityille ja Bema-istuin eli palkintojenjako Jeesuksen omille - > Iankaikkisuus; taivas tai helvetti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      262
      2457
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      86
      1951
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      77
      1586
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      155
      1408
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      65
      1244
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1185
    7. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1074
    8. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1066
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      1010
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      901
    Aihe