Pedon merkin toteuttaminen

eiKirj

http://artolehkamo.puheenvuoro.uusisuomi.fi/188006-pedon-merkki-on-jo-taalla

Arto Lehkamo näki parisen vuotta sitten pedon merkin jo olevan teknisesti toteutettu.

Nyt samaa ihmisen siruttamistekniikkaa on toteutettu laajemmin:
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201704032200096455_ul.shtml

Tuollaisen sirun tulee olla tosi kätevä, että se yleistyisi. Käteen upotettu pankkisiru on esimerkiksi kätevämpi kuin kortti, jolla raha on, koska kortin voi hukata helpommin. Sama siru voi toimia sitten myös mm. passina.

Ilmestyskirja: "Se pakottaa kaikki, pienet ja suuret, rikkaat ja köyhät, vapaat ja orjat, ottamaan oikeaan käteensä tai otsaansa merkin. Kenenkään ei ole lupa ostaa eikä myydä mitään, ellei hänellä ole tätä merkkiä, joka on pedon nimi tai sen nimen luku."

Ilmestyskirjan kirjoitamisaikaan ensimmäisenä mieleen tullut merkintätapa on ehkä ollut tatuointi. Siru on kuitenkin tatuointia kätevämpi mm. siksi, että sirussa on sekä tunniste että rahamäärä. Tatuoinnissa ei kovin helposti ole muuttuvaista summaa.

Että siru voisi sijaita myös otsassa, se saattaisi vielä vaatia jonkinlaista silmän liikkeen seuraamista sirulta. Ajatellen, että saataisiin sama toiminnallisuus kuin kädellä ojentamalla.

Täydestä teknisestä valmiudesta edes 50% kattavuuteen saattaa mennä aikaa. Kuitenkin Ilmestyskirjan mainitsema pakottaminen voisi tuntua enemmistöstä järkevältä, jos enemmistöllä on jo "kätevä" siru käytössään.

Viimeisiä aikoja on kaiketi vietetty Jeesuksen ylösnousemuksesta lähtien. Henkilötasolla kuitenkaan emme kaikki voi taata olevamme hengissä edes ylihuomenna. Siksi on hyvä tehdä tilit selviksi elämän ja kuoleman Herran kanssa jo tänään. Vaikkei sitä sirua tulisi käteen edes ylihuomenna.

52

2234

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eikannataottaa

      Otsassa ja kämmenselässä on suurimmat lämmön
      vaihtelut kehossa .Siru toimisi erikoismekaniikalla ja siinä olisi muutakin kuin pelkät tilitiedot yms. Se toimisi myös energian lähteenä ja "terveyspoliisina" kehossa .Sillä olisi kyky tappaa virukset ja ylläpitää terveyttä . Siksi se tarvitsee virtalähteen, ns. tyhjiö akun johon on pakattu kamaa(super akku) Ihminen jaksaisi kävellä portaita tai jotain vähän pitempään. Terv. vaikutuksen kautta" kuolema pakenisi" -oikeastaan ei voisikaan delata koska "supervoima" pitäis kehon" päällä". Siru vaikuttaisi DNA;n kautta jokaiseen soluun.Ed mainitun lämmönvaihtelun kautta akun varaus kestäisi melkein loputtomiin( fuusioreaktori) että ei tarvis sitä laturia. Nyt on jo kehitteillä ,mutta ei kannata ottaa..

    • 1234567---

      Pedonmerkki on sunnuntai, ihmiskäsky pyhäksi. Täytyy tunnistaa Ilmestyskirjan peto 666, niin senjälkeen on helppo tunnistaa peto ja merkki. Tässä on viisaus, jolla ymmärrys on.
      Saa kaikki suuret ja pienet kumartamaan itseään peto 666.

      • Tuomarruut

        Nimenomaan saa kopioimaan ja kumartamaan itseään. Ihmiset ovat nuolemiseen ja kumartamiseen taipuvaisia välittömän hyödyn ja mieltymyksen maksimoimisen suhteen. "Mitä pahaa siinä on?" ja vaikka onkin, niin se hyödyttää meitä`´. Se vaan on kadottava asenne.


      • Anonyymi

        Älä puhu päättömiä.


      • Ei ole.


    • pihonsivulta

      13.11.2009

      A.L:n 12-vuotiaan tyttären uni 10.11.2009

      "Olin unessa 19-vuotias ja juuri kattamassa keittiöni pöytää, kun poikaystäväni tuli esittelemään merkkiä, jonka hän oli käsivarteensa ottanut. Poikaystävä sanoi, että ota sinäkin, tämä on niin kätevää kun ei enää tarvitse edes lompakkoa mukana kantaa."

      _ _ _ _ _ _ _

      Jouko Pihon kommentti 13.11.2009

      Ystäväni 12-vuotiaan tyttären uni on Raamatun Ilmestyskirjan mukainen. Lopunaikana tulee maailmaan pakkovalta, jolloin ihmisten on otettava otsaan tai oikeaan käteen merkki, joka vastaa yhdistettyä pankki- ja henkilöllisyyskorttia. Ilman sellaista merkkiä kukaan ei voi enää asioida kaupoissa, ei ostaa eikä myydä mitään. Kaikki käteisraha häviää ja rahaliikenne toimii vain digitaalisesti.

      Ihmiset saadaan ottamaan tämä uusi ihonalainen sirumerkki, koska sitä markkinoidaan turvallisena (sitä ei voi hukata tai varastaa) ja käytännöllisenä, kun ei tarvitse kuljettaa rahoja ja useita eri kortteja mukanaan. Kaikki tarvittavat tiedot ovat tuossa yhdessä ihon alle laitettavassa sirussa.

      Jos tässä olisi kaikki, niin ei syytä huoleen. Valitettavasti tässä ei ole kaikki.

      Kyseessä ei ole nimittäin vain pankkikorttien seuraava ja kehittyneempi sukupolvi. Kyseessä on aivan uusi vallankäytön ja ihmisten hallitsemisen, jopa orjuuttamisen muoto.

      Kyseessä on Pedon merkki. Vaikka Ilmestyskirja kirjoittaakin sanan pienellä p:llä, minä kirjoitan sana isolla alkukirjaimella, koska maailmassa on ollut historian aikana monia petohallitsijoita ja petovaltakuntia, mutta tämä ihmiskunnan viimeisen petovaltakunnan hallitsija eroaa kaikista muista edellisistä voimansa suuruudessa ja laajuudessa. Siksi kyseessä on Peto.

      Pedon merkki eroaa tavallisesta pankkikortista siten, että merkissä on koodattuna Pedon nimi tai nimen luku eli 666. Näin ollen Pedon merkin ottaminen merkitsee samalla kuuliaisuuden ja alamaisuuden osoitusta hallitsijalle. Tämän lojaalisuuden siteen takia Raamattu kieltää ehdottomasti ketään Jumalalle uskollista ihmistä ottamasta Pedon merkkiä itseensä.

      Peto tulee vaatimaan myös toista alamaisuuden osoitusta kaikilta ihmisiltä, nimittäin Pedon kuvan kumartamista. Kaikki, jotka eivät kumarra Pedon kuvaa, tullaan tappamaan.

      Raamattu varoittaa uskovia kumartamasta Pedon kuvaa ja ottamasta Pedon merkkiä. "Se, joka kumartaa petoa ja sen kuvaa ja ottaa otsaansa tai käteensä sen merkin, joutuu yhtä lailla juomaan Jumalan vihan viiniä, joka laimentamattomana on kaadettu Jumalan vihan maljaan."

      On parempi vaikka kuolla uskonsa takia ja päästä marttyyrinä taivaaseen kuin joutua Pedon merkin ottamisen takia helvettiin. Näin valitsivat alkukristityt, joita vaadittiin Rooman valtakunnassa kumartamaan keisarin kuvaa. He eivät voineet tehdä sitä sanoen, että heillä on vain yksi Herra, jota he kumartavat. Historia toistaa itseään. Lopunajan kristityt joutuvat saman kysymyksen eteen: kumarratko Pedon kuvaa tai...Toivon, että lopunajan uskovista löytyy samaa periksi antamatonta henkeä, eli mieluummin vaikka kuollaan Jeesuksen nimen tähden kuin aletaan kumartaa epäjumalaa.

      Uskon kuitenkin Raamatun kokonaisilmoituksen perusteella, että aivan kaikkia uskovia ei surmata pedon 3½ vuotta kestävällä valtakaudella, vaan osa selviää hengissä vankeudessa ja osa turvassa eri piilopaikoissa, joissa Jumala pitää heistä huolta yliluonnollisten ruokaihmeiden avulla ja myös luonnollisten etukäteen kerättyjen ruokavarastojen turvin sekä sen kautta, että Jumala herättää Pedon systeemiin menevissä ihmisissä inhimillisistä halua auttaa nälkään kuolevia naapureitaan. Eli ihmiset voivat mennä ymmärtämättömyyttään tai pelkojensa takia mukaan Pedon järjestelmään kannattamatta sitä kuitenkaan sydämestään (aivan kuin kommunismissa). Sitten kun he saavat tietää, että heidän hyvin tuntemansa naapurit ovat merkistä kieltäytymisen takia hädässä, niin osa merkin ottaneista ihmisistä tuntee aitoa sääliä ja he haluavat auttaa siten, että he antavat omista ruoka-annoksistaan ja muustakin, esim. bensiinistä, niille tuttavilleen, jotka eivät voi enää ostaa mitään. Näin siis Jumala tulee pitämään uskollisista omistaan hyvää huolta monin eri tavoin läpi koko Pedon ajan.

      Niiden ihmisten, joiden mielestä uskovat temmataan pois ennen Pedon vainoja, olisi syytä tarkistaa raamatuntulkintaansa ja lukea varsinkin 2.Tess. 2. luku uudelleen ilman opillisia ennakko-oletuksia. Siinä sanotaan selvästi, että uskovia ei oteta Jeesuksen luo ennen kuin laittomuuden ihminen ilmestyy.

      Tuo laittomuuden ihminen on sama kuin Peto. Hänet tunnetaan myös nimillä Vastustaja, vääryyden ihminen, kadotuksen ihminen, pieni sarvi (suuren vallan alku on ensin pientä) ja Antikristus.

      • pihonsivulta

        Vielä yksi tärkeä huomio. Ilmestyskirjan mukaan "pedon valtaan annettiin kaikki heimot, kansat, kielet ja maat". Onko näin? Tuleeko tuleva maailmanhallitsija hallitsemaan kirjaimellisesti koko maailmaa?

        En usko. Raamattu käyttää nimittäin monin paikoin erilaista kieltä kuin mihin me olemme tottuneet. Meillehän kaikki on kaikki.

        Mutta Raamatun teksteissä sanaa "kaikki" käytetään usein ilmaisemaan samaa kuin "hyvin moni" tai "suuri/suurin osa". Paras esimerkki lienee jouluevankeliumin kohta, jossa sanotaan, että "kaikki maailma oli verolle pantava". Me tiedämme, että kyseessä ei ollut kaikki maailma, vaan ainoastaan roomalaisten tuntema ja hallitsema maailma eli silloinen roomalainen maanpiiri eli lähinnä Välimeren ympärillä ollut maailma. Kaiken maailman ulkopuolella olivat Pohjois-Eurooppa, Venäjä, suurin osa Aasiaa, Keski- ja Etelä-Afrikka, Australia sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikka.

        Onko tällä sitten jotakin merkitystä?

        Uskon, että on. Uskon nimittäin, että jos ja kun Antikristuksen maailmanvalta ei ole absoluuttinen koko maailman alistava imperiumi, niin voi olla Jumalan tahto (itse uskon että on), että lopunaikana maailmaan syntyy myös Antikristuksen vallan ja valtakunnan vastavoimia, jotka eivät ole Pedon käskyvallan alaisia vaan itsenäisiä valtakuntia ja niiden liittoja.

        Kun ajattelen näin, niin silloin tulee ensimmäisenä mieleeni pohjoinen vastarinta. Voi olla ja luultavasti onkin, että Antikristusta tullaan vastustamaan eri puolilla maailmaa, vaikka suurin osa maailmasta palvookin häntä suurena Messiaana, mutta ennen kaikkea pohjolasta nousee ehkäpä suurin voima Pedon valtaa ja valtakuntaa vastaan.

        Kun näin käy, niin Suomi tulee olemaan tämän Antikristuksen vastaisen liittouman tärkein maa. Sen jälkeen Suomi saa liittolaisia samanmielisistä maista. Suurin tuki tulee muista Pohjoismaista. On hyvin mahdollista, että tämä samanmielisyys johtaa uuden Kalmarin Unionin perustamiseen eli Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja ja Islanti muodostavat yhteisen Pohjolan liiton, jonka maat ovat muuten itsenäisiä edelleenkin, mutta mailla on yhteisesti koordinoitu puolustus- ja ulkopolitiikka ja yhteinen rahaliitto omine valuuttoineen, jossa systeemissä ei mennä lainkaan Antikristuksen vaatimaan pakkosirutukseen eli Pedon merkin ottamiseen.

        Näen mahdollisena myös sen kehityksen, että tähän Pohjolan liittoon tulevat mukaan myös Baltian maat, Puola, Saksa ja Venäjä.

        Kaikki maita, jotka eivät kuuluneet muinaiseen Rooman valtakuntaan, joka tulee olemaan tulevan petovaltakunnan ydinaluetta.

        Jos varsinkin Venäjä ydinaseineen tulee mukaan tähän Pedon valtakunnan vastaiseen liittoumaan, niin silloin kyseessä on jo varsin merkittävä sotilaallinen voima. Tosin tämän sanottuakin minä uskovana ihmisenä olen sitä mieltä, että valtakuntien suurin turva on viime kädessä edelleen Kaikkivaltias Jumala, jonka apu taas edellyttää sitä, että kansa edes pyytää Jumalaltaan apua. Mieluummin tietysti vähän enemmänkin, eli Jumalan kunnioitusta ja parannuksen tekoa omassa elämässä.

        Aika näyttää, miten käy. Itse pidän kuvaamiani skenaarioita hyvin mahdollisina, enhän olisi niitä muuten edes kirjoittanut.

        Tuossa 12-vuotiaan tytön unessa hän oli 19-vuotias, kun hänen silloin oleva poikaystävänsä tuli esittelemään käteensä ottamaansa merkkiä. Jos tuo ajoitus pitää paikkansa, niin ihmisiin aletaan laittaa ihonalaisia sirumerkkejä vuoden 2016 tienoilla.

        Ajoitus on hyvin mahdollinen.

        Oletko valmistautunut henkisesti, hengellisesti ja aineellisesti siihen, että sinä et varmasti ota Pedon merkkiä, vaikka kaikki muut ympärilläsi ottaisivat sen?

        Oletko valmistautunut elämään 3½ vuotta ilman mahdollisuutta käydä missään kaupassa?

        Jos et, sinulla voi olla vielä 7 vuotta aikaa. Käytä se aika oikein.

        Ihminen, olet kuka tahansa, jos ja kun tulevaisuudessa sinulle ehdotetaan ihonalaisen sirukortin laittoa otsaasi tai oikeaan käteesi, niin kieltäydy siitä, vaikka sen hyvyyttä miten perusteltaisiin eri tavoin, koska kyseessä on Jumalan vastustajan, maailman viimeisen hirmudiktaattorin ja Saatanan tahto saada heille, pimeyden voimille, heille kuulumatonta palvontaa ja alistumista.

        Jumala on ennalta varoittanut sellaisen Pedon merkin ottamisesta noin 1900 vuotta sitten pyhän Johanneksen saaman ilmestyksen kautta.

        Miksi et uskoisi jumalallista varoitusta? Jos et usko ja otat Pedon merkin itseesi kaikista varoituksista huolimatta, niin siinä tapauksessa sinä saat syyttää vain itseäsi, kun olet helvetin tulijärvessä ja pirut nauravat sinua pilkaten: "Hah-hah-haa. Olitpa sinä tyhmä. Sinua varoitettiin Pedon merkin ottamisesta monta kertaa. Esim. Jouko Piho kirjoitti asiasta useasti. Silti otit kuitenkin merkin. Hah-hah-haa, miten tyhmä voi ihminen olla. Uskoit sittenkin enemmän meidän pirujen valheita kuin sinua varoittavia ääniä. Siksi olet täällä kärventymässä - ja ansiosta. Hah-hah-haa!"


      • Anonyymi

        12 v. Näkee unen, mitä se merkitsee, ei yhtään mitään. Lapset luonnollisesti näkevät unia siitä ilmestyskirjan pelottelupotaskasta mitä vanhemmat lapselleen syöttävät.

        Ihan niin kuin lapset näkevät painajaisia kuolemastaan kun heille luetaan iltarukous Levolle laske luojani. ("Jos sijaltani en nousisi, taivaaseen ota tykösi". Pelotellaan lasta sillä että hän sattaa kuolla yön aikana. Sairasta.)


    • Merkkipeto

      Mää näin kans pedonmerkin seon se punapääpappi hesasta se on riivaaja!

    • Tuomarruut

      Ei sitä sirua silti kannata ottaa, vaikkei siinä "vielä" kaikki pedon tunnuspiirteet ole sisällytetty. Sairas ja demoninen ilmiö silti.

    • pihonsivulta

      11.12.2008

      Nimimerkki A.L.:n näkyjä pidemmältä aikaa sekä lokakuussa 2008

      Viitaten uneesi ruokavarastosta sekä irja s:n tuntemuksiin tuon esille seuraavan asian:
      Olen nähnyt jo pidemmän aikaa rukouksessa säilykkeitä,
      etenkin sardiineja ja tonnikalaa. Nämä ovat edullisia hankkia ja säilyvät ainakin kolme
      vuotta.

      Lisäksi näky lokakuulta 2008, jonka jätän tähän koeteltavaksi: Leikkuupuimuri leikkaa viljaa. Liikkuu oikealta
      vasemmalle. Puimurin mentyä, välittömästi tämän jälkeen tulee panssarivaunu - niin ikään oikealta vasemmalle.

      ----------------


      23.7.2008

      A.L.:n näky 14.2.2008

      Järkyttyneenä luin englanninkielisen uusimman profetiasi. Järkyttyneenä
      siksi, että itse olen nähnyt 14.2.2008 samantyyppisen näyn rukouksessa
      vaimoni kanssa. Ei ole siis kyseessä uni vaan selkeä näky.
      Vaimoni kirjaa aina näkyni ylös ja ne ovat päivätty aina sille päivälle kun
      ne olen nähnyt.

      Tässä muistiinpanot ko. illalta:

      "Stadion, nyt näky on valmis. (Ennen olen useampaan kertaan nähnyt tyhjän
      stadionin - lokakuusta 2007 lähtien ) Nyt stadionilla on ihmisiä, se on
      täynnä ihmisiä. Ilmeisesti Baseball -ottelu on käynnissä, en ole aivan
      varma, mutta amerikkalainen laji kuitenkin kyseessä. Kiväärimies on jossakin
      stadionilla. Hän on tarkka-ampuja."

      _ _ _ _ _ _ _

      Jouko Pihon kommentti 23.7.2008:

      Laitoin tuon englanninkielisen James Collierin unen englanninkielisille sivuilleni 20.7.2008.

      En ajatellut kuitenkaan siinä vaiheessa, että mainitsisin siitä suomenkielisillä sivuillani.

      Mutta saatuani eilen tietää suomalaisen A.L.:n samansuuntaisesta näystä, laitan seuraavaksi myös
      yhteenvedonomaisen käännökseni Collierin unesta sekä koko unen englanniksi.
      Laitan tästä A.L.:n näystä myös tietoa James Collierille, koska hän nimenomaan pyysi sitä.

      -----------------

      A.L:n uni tammikuussa 1986

      Näin uneni muistaakseni tammikuussa 1986. Olin tullut uskoon muutamaa kuukautta aiemmin ja koin selvästi, että tämä uni oli Herrasta.

      Kun heräsin unesta minut valtasi valtava Herran pelko ja taisinpa itkeäkin. Opiskelin tuolloin Tampereen Yliopistolla kansantaloustiedettä ja
      siis ymmärsin ne asiat ( taulukot ym. ) mitä unessa näytettiin, tai ainakin tiesin mistä oli kyse.

      Uni oli hyvin monitasoinen ja nopeatempoinen, siinä oli paljon asiaa ja päällekkäisyyksiä. Mutta keskeisimpänä elementtinä siitä nousi esille kaksi ajankohtaa,
      jotka olivat sidottu minun omaan ikääni. Näin käyriä, taulukoita ja kaikkea muita talouden mittareina käytettäviä elementtejä.

      Käyrät menivät alaspäin ja selkeästi ne kuvasivat huonompia aikoja jotka olivat tulossa. Sanoisinpa jopa dramaattisesti heikompia aikoja.

      Ensimmäinen ajankohta tulisi olemaan silloin kun olisin 28 ja 1/2 -vuotias. Vuonna 1991 helmikuun 1. päivänä olin tuon ikäinen ja kuten kaikki muistamme,
      noihin aikoihin alkoi Suomessa lamakausi, jota kesti lähes 90-luvun loppuun asti.

      Seuraava ajankohta tulisi olemaan silloin kun olisin 45 ja 1/2 -vuotias.
      Tuosta toisesta ajankohdasta muistan sen, että jotkut käyrät menivät hyvin alas; paljon taulukoistakin ohi ja lattiaan oli sahattava reikä,
      jotta käyrä mahtuisi kulkemaan. Kaikkihan me tiedämme, että taulukkoa voidaan kalibroida eikä käyriä tarvitse piirtää taulukon ohi, mutta koin,
      että taulukon ohi meneminen kuvasti sitä valtavaa pudotusta mikä talouteemme oli tulossa.

      Minä olen 45 ja 1/2 -vuotias tarkalleen ottaen helmikuun 1. päivänä. Aikamääre "1/2" on kuitenkin hieman epätarkka
      ja mielestäni voi se tarkoittaa jopa paria kuukautta ennen tai paria kuukautta jälkeenkin ko. ajankohtaa.

      • pihonsivulta

        31.12.2011

        Nimimerkin A.L. näky 30.12.2011

        Eilen 30.12.2011 olin illalla myöhään rukouksessa vaimoni kanssa ja kiittelimme menneestä vuodesta
        ja kyselimme Herran sanaa tulevalle vuodelle. Herra näytti näyn,
        joka voi tapahtua joko alkavana vuonna tai aivan lähitulevaisuudessa.

        Näin rukouksessa näyn Suomen kartasta; sitä näkyi jonnekin Oulun korkeudelle saakka.
        Sitten koko läntinen rannikko muuttui oudosti; rantaviiva alkoi hämärtyä ja sininen alue hieman suureni.
        Myös kaikkien jokien "sininen" suureni, etenkin länsipuolella Suomea.

        Ymmärsin, että meriveden pinta nousee ja lisäksi tulee myös rajuja tulvia sisämaahan,
        jolloin joet tulvivat pahasti yli äyräittensä.

        Seuraavaksi näin suunnilleen Lahden seudulla suuren pinsetin (Merkitys ?)
        Sitten näin jonnekin samoille seuduille iskevän suuren lekan.

        --------------

        15.12.2010

        KD:n uni toukokuussa 2010

        Uneni tämän vuoden (2010) toukokuulta: Olin Lahdessa erään ystäväni (tunnettu evankelista ja profeetta)
        kanssa pitämässä kokousta jossain suuressa hallissa ja kuulijoita oli todella paljon. Sanomamme oli yksinkertainen -
        varoitimme tulossa olevasta maanjäristyksestä.

        ------------

        31.7.2010

        Nimimerkin K.D. saama sanoma lokakuussa 2009

        Mikäli ymmärsin oikein sanoman viime lokakuussa ollessani työmatkalla Kreikassa, niin tässä se koeteltavaksi:
        Syysmyrsky, puut lähtevät juurineen maasta, katot lentävät rakennuksista, uskovaisen ei tarvitse pelätä.
        Enkä usko, että kyseessä oli parin päivän takainen Asta, vaan jotain isompaa joka on tulossa.....

        -----------

        3.3.2013

        Nimimerkin A.L. kaksi näkyä 26.2.2013 ja 2.3.2013

        Näin tiistaina 26.2.2013 näyn, jossa oli hyvin paljon panssarivaunuja liikkeellä lumituiskussa.

        Lauantaina 2.3.2013 näin panssarivaunut uudelleen. Niitä oli todella paljon. En pysty sanomaan kansallisuutta, saattoi olla Venäjä.
        Lauantaina oli myös kova lumipyry.

        Herra ei turhaan tämäntyyppisiä näkyjä näytä. Koen, että olisi syytä rukoilla maamme puolesta.

        -------------

        15.7.2012

        Arto Lehkamon uni v. 2010

        Luin Rene Wallin unen ja muistin sitten oman uneni.

        Minä näin myös noin kaksi vuotta sitten vastaavan tyyppisen unen, jossa jollain ihmeellisellä laitteella tultiin ylhäältä alaspäin talon seinustaa
        ja edelleen pihamaalle. Unessa ymmärsin, että kyseessä on aivan uusi teknologia, joka liittyy kolmiuloitteisuuteen, mittaamiseen ja ihmisen haluun
        liikkua virtuaalisesti eri paikoissa. En kokenut tätä niinkään sotilaallisena kuin enemmänkin uutena keksintönä, josta tulee ainakin
        jonkinasteinen kaupallinen tuote.


      • pihonsivulta

        13.9.2013

        Arto Lehkamon uni 13.9.2013

        Näin unta Suomessa alkavasta herätyksestä. Unessa olin Hyvinkään helluntaiseurakunnassa ja siellä kastetilaisuudessa. Kasteelle meni viisi henkilöä. Nämä olivat juuri uskoon tulleita tavallisia ihmisiä, eivät siis seurakuntalaisten teini-ikäisiä lapsia, jotka ovat tulleet kastekysymyksen eteen. Eräskin nuorehko nainen oli niin innoissaan kastealtaassa, että hän huusi ylistystä Herralle ennen kuin hänet kastettiin. Eräs "harrikkamiehen" näköinen kookas mies oli hieman maltillisempi, mutta hänestäkin näkyi innostus.

        Tapasin unessa myös toisia kristittyjä, tuttuja ja tuntemattomia. Kaikkien keskustelunaiheena oli: kuinka monta teidän seurakunnassa meni viime kastekokouksessa kasteelle. Ja lukuja vertailtiin. Kaikki olivat innostuneita. Sanoin, että näyttää herätykseltä, mutta haluan vielä nähdä miten xxxx helluntaiseurakunnassa menee; onko siellä kastetilaisuuksia? Kuuluin tähän xxxx helluntaiseurakuntaan aikoinani seitsemän vuotta ja sinä aikana siellä ei kastettu yhtäkään ihmistä! Heräsin siihen.

        Haluan lisätä sen, että en ole koskaan käynyt Hyvinkään helluntaiseurakunnassa, en tunne sieltä tietääkseni ketään. Minulla ei ole myöskään tietoa, kuka heidän paimenensa on tai onko seurakunta suuri vaiko pieni. Ollakseni rehellinen, jouduin tarkistamaan netistä, että Hyvinkäällä ylipäätään on helluntaiseurakunta.

        Arto Lehkamo

        Kokemäki

        ----------------

        Arto Lehkamon uni 11.10.2013

        Näin viime yönä unta, että olin Yhdysvalloissa jossain toimistorakennuksessa rannan tuntumassa. Yhtäkkiä toimisto alkoi täristä. Jossain,
        ilmeisesti ei kuitenkaan aivan lähellä, oli maanjäristys. Sitten yhtäkkiä toimiston rannan puoleisista ikkunoista näkyi valtava tsunami-aalto.
        Olin viidennessä kerroksessa, mutta aalto nousi peittämään viidennen kerroksen ikkunatkin. Toimiston johtaja pelkäsi ja johdatin hänet uskoon
        sillä hetkellä. Hän sanoi: "Jos nuo ikkunat antavat periksi, me kuolemme." Ikkunat kestivät, vesi laski ja otimme mukaamme vain välttämätöntä
        (otin passini) ja menimme ulos. Mutta samalla uusi aalto oli tulossa. Jouduimme hakeutumaan nopeasti korkeammalle paikalle suojaan.
        Uusi aalto oli kuitenkin matalampi kuin ensimmäinen. Tsunami-aaltoja oli yhteensä neljä, mutta kolme viimeisintä oli huomattavasti
        matalampia kuin ensimmäinen. Viimeinen aalto toi kaikkinaista rojua rannalle; näin mm. junavaunuja. Jostain syystä en pelännyt yhtään.
        Unessa oli paljon muitakin asioita, mutta tässä tuon esiin vain oleellisimman.

        --------------


        27.6.2015

        Nimimerkin A.L. näky

        Näin rukouksessa 25.6.2015 näyn, jossa suuri rahtilaiva saa aluksi pahan kallistuman vasemmalle kyljelleen.
        Tämän jälkeen se uppoaa keula edellä lähes pystysuoraan. Vaikka kyseessä on rahtilaiva, on sillä ilmeisesti paljon myös matkustajia,
        sillä laivan uppoamisen seurauksena pystytetään muistomerkki tai laatta, jonka hallitsevana teemana on risti. Laivan alaosa on tumma
        ja yläosa on vaalea. Hytit ja ohjaamo sijaitsevat enemmänkin takaosassa laivaa kuin keskellä.

        Uskoisin, että tämä turma on estettävissä rukouksin.

        --------------

        25.6.2014

        Arto Lehkamon uni 25.6.2014

        Näin unta, että olin suuressa matkustajalaivassa, joka oli juuri irtautunut satamasta, muttei ollut päässyt kuin laivanmitan eteenpäin.
        Näin kaukana horisontissa venäläisen sotalaivan saapuvan kovalla vauhdilla. Varoitin jotain ystävääni, jonka sotilasarvo taisi olla yliluutnantti.
        Hän ei uskonut. Yhtäkkiä näin, että sota-aluksia olikin kolme, ja ne tulivat valtavalla nopeudella laivan vierelle sekä satamaan. Samalla ne estivät,
        ettei kukaan päässyt auttamaan laivaamme. Huusin yliluutnanttia katsomaan tilannetta. Yliluutnantti alkoi voivotella ja vaikeroida ja puhui siitä,
        kuinka kaikki pääsi tapahtumaan nopeasti ja yllättäen, vaikka juurihan olin häntä varoittanut. Tämän jälkeen sotalaivat hinasivat
        matkustajalaivan matalikon päälle ja laivamme keikahti vasemmalle kyljelleen. Ihmiset poistuivat laivasta kovalla kiireellä ja seisoivat matalikolla,
        joka juuri ja juuri oli vesirajan yläpuolella. Kaikki halusivat laukkujaan ja päällystakkejaan yms. Venäläiset laittoivatkin yhden miehen tähän työhön,
        mutta työ edistyi hyvin hitaasti. Itse kärsimättömänä luonteena hoputin koko ajan muutamaa venäläistä kiirehtimään laukkuni kanssa.
        Lopulta hän laittoi jonkun hakemaan laukkuni ja takkini. Huomasin myös, että he etsivät jotain henkilöä ja löysivätkin tämän ja veivät pois.
        Tämän jälkeen he nostivat laivan takaisin pystyyn ja hinasivat sen takaisin veteen ja ihmiset pääsivät laivaan. Venäläiset poistuivat


      • pihonsivulta

        En nähnyt minkäänlaista väkivaltaa enkä kovin suurta vihamielisyyttäkään. Pystyimme keskustelemaan joidenkin venäläisten kanssa aivan asiallisesti
        ja jopa nauramaan yhdessä joillekin asioille.

        Unet ovat unia, mutta jotain tulkintaa voi kuitenkin tehdä: Kolme laivaa on kolme hyökkäyskiilaa. Laiva on Suomi.
        Matalikko on taloudellisesti vaikea aika, jolloin ihmiset ovat huolissaan taloudellisesta toimeentulostaan.
        Suomi on irtautumassa sitoutumattomuuspolitiikastaan ja lähdössä Natoon ja tämän takia Venäjä valloittaa maamme;
        kuitenkin ilman mainittavaa väkivaltaa. Lopulta Venäjä poistuu maastamme ja Suomi-laiva nousee jälleen pystyyn.

        - - - - - - -

        Jouko Pihon kommentti:

        Juuri näin tulee tapahtumaan. Venäjä ei hae Suomesta raaka-aineita eikä halua tuhota Suomea ja suomalaisia.
        Venäjä tulee miehittämään osan Suomesta vähää ennen tulevaa sotaa oman NATO-pelkonsa takia ja
        sen takia omien sotilasstrategisten turvallisuusintressiensä takia.


      • pihonsivulta

        2.2.2017

        Arto Lehkamon 2.2.2017 näkemä uni helluntaiherätyksestä

        Näin unta seurakunnasta, joka sisätiloiltaan muistutti Helsingin Saalemia ainoastaan sillä erotuksella, että lavalta katsottuna vasemmalla oleva seinä oli purettu ja sen takana sijaitsevasta ravintolasta oli tullut yhteinen tila seurakunnan kanssa. Alttaria tai saarnapönttöä ei enää ollut, vaan baaritiskiltä käsin hoidettiin kaikki. Ylistysryhmä ja baarimikko työskentelivät sulassa sovussa. Ravintola oli siis vasemmalla ja seurakunnan tila oikealla.

        Istuin sisällä ja ihmettelin uutta järjestelyä, mutta kukaan muu ei sitä tuntunut ihmettelevän, ehkä vain muutama vanha seurakuntalainen. Nousin ja kävelin ulos, mutta hämmästyksekseni seurakunta sijaitsikin Iso-Roobertinkadulla, ei kuitenkaan aivan samassa paikassa kuin missä Lähetysseurakunta.

        Unet ovat unia, mutta haluan silti antaa jonkinlaisen tulkinnan koeteltavaksi ja vakavaksi varoitukseksi. Helluntaiherätys on mennyt maailmaan, toisin sanoen maallistunut. Musiikista ei voi enää erottaa, onko kyse hengellisestä vai maallisesta. Esim. Juhannuskonferenssi alkaa nykyään muistuttaa rock-konserttia. Jopa pääsylippuja myydään joihinkin tilaisuuksiin. Seurakunta ei näe mitään ongelmaa siinä, että Jumalan pyhyys ja vanhurskaus on poistunut Jumalan huoneesta ja maailman tavat sekä maailman henki ovat ottaneet vallan. Lisäksi uskon uneni vihjaavan helluntaiherätyksen piilotettuun, mutta yhä suurempaan ongelmaan: alkoholinkäyttöön.

        Tässä yhteydessä haluan muistuttaa toisesta unestani, joka myös löytyy Jouko Pihon sivuilta parin vuoden takaa. Siinä olin Hyvinkään Helluntaiseurakunnassa ja näin, kuinka ihmisiä kastettiin ja he olivat valtavan iloisia. Viime kuukausina olen kuullut viestiä ko. suunnalta. Siellä on herätystä ja ihmisiä kastetaan paljon. Seurakuntien paimenilla ja vanhemmistolla on valtava vastuu, kumpaa he seuraavat, maailmaa vaiko Jeesusta.


      • pihonsivulta

        12.7.2012

        Vahvistus: nimimerkin A.L. ja Paavo Järvisen näkemät tulvat ovat tulleet

        Sain sähköpostia nimimerkiltä A.L.

        "Sen verran haluan sanoa, että tälle vuodelle profetoimani tulvat ovat nyt toteutuneet.
        1.1.2012 saarnasin Harjavallan Helluntaiseurakunnassa ja kerroin sielläkin mitä tämä vuosi tuo tullessaan. Siellä vielä korostin, että etenkin Länsi-Suomessa tulvii.

        Nyt Karvialla isäntämiehet ovat aivan hukassa ennenäkemättömien sateiden takia. Laiturit lähtevät joista tulvien mukana ja jokien pinnat ovat todella korkealla. Myös paikoin viljasato on menetetty. Pellot lainehtivat vedestä."

        Laitan oheen nimimerkin A.L. 31.12.2011 Profetioita 2 -osiossa julkaisemani näyn.

        Nimimerkin A.L. näky 30.12.2011

        "Eilen 30.12.2011 olin illalla myöhään rukouksessa vaimoni kanssa ja kiittelimme menneestä vuodesta ja kyselimme Herran sanaa tulevalle vuodelle. Herra näytti näyn, joka voi tapahtua joko alkavana vuonna tai aivan lähitulevaisuudessa.

        Näin rukouksessa näyn Suomen kartasta; sitä näkyi jonnekin Oulun korkeudelle saakka. Sitten koko läntinen rannikko muuttui oudosti; rantaviiva alkoi hämärtyä ja sininen alue hieman suureni. Myös kaikkien jokien "sininen" suureni, etenkin länsipuolella Suomea. Ymmärsin, että meriveden pinta nousee ja lisäksi tulee myös rajuja tulvia sisämaahan, jolloin joet tulvivat pahasti yli äyräittensä."

        Myös Paavo Järvinen on puhunut Suomeen tulevista tulvista kesällä 2010. Asiasta on viesti Profetioita 3 -osiossa päivämäärän 6.3.2012 kohdalla. Tässä tuo sanoma ja linkki.

        Paavo Järvisen kesällä 2010 näkemä näky tulvista ja maanjäristyksistä

        Saarnaaja Paavo Järvinen näki kesällä 2010 näyn tulevista suurista tulvista ja maanjäristyksistä. Katso ja kuuntele näky osoitteessa: http://www.youtube.com/watch?v=ZzdTtEuPPYM&feature=related


    • pihonsivulta

      14.7.2012

      Arto Lehkamon kertomus: tyttäreni kävi taivaassa!

      Alkuperäinen lähde: http://artolehkamo.puheenvuoro.uusisuomi.fi/111384-tyttäreni-kävi-taivaassa

      Tyttäreni kävi taivaassa!
      Vaimoni sairastui yllättäen 20 avioliittovuoden jälkeen ja viime talvi kevät oli meille HYVIN vaikeata aikaa. Sukulaiset, sossu, sairaala, ym. olivat perheemme kimpussa. Jopa eräs seurakuntaamme kuuluva sisar lisäsi taakkojamme tekemällä lastensuojeluilmoituksen, vaikkei tiennyt asioistamme mitään. Hän oli ymmärtänyt evankeliumin täysin väärin: kantakaa toistenne kuormia, älkää lisätkö niitä! Ainoa taho joka oikeasti tuki meitä, oli kotipaikkakunnallemme keväällä perustettu Jokilaakson Seurakunta ja siitä suurkiitos heille.

      Kaiken tämän ahdingon keskellä vaimo luki hengellisiä kirjoja ja etenkin kirja Heaven is for Real innosti häntä kovin. Siinä 4-vuotias poika kävi taivaassa. Kirjan voi ostaa netistä ko. hakusanalla. Siinä oli myös pieni maininta eräästä vanhemmasta tytöstä, joka on käynyt monta kertaa taivaassa ja hän on piirtänyt hyvin tarkan kuvan Jeesuksen ulkonäöstä. Vaimoni rukoili, että jospa meidän pikku tyttäremme (3v10kk) pääsisi käymään taivaassa. Tyttäremme kuuli rukouksen ja aamulla herättyään sanoi pettyneenä: "Emmä missään käynyt."

      Aikaa kului useita viikkoja ja me kaikki unohdimme koko asian. Mutta Jumala ei unohtanut! Eräänä yönä se sitten tapahtui. Aamulla tyttäreni heräsi ja kertoi kuinka hän oli käynyt taivaassa ja tapasi siellä vaarin, Jeesuksen ja Jumalan. Lisäksi hän sai ratsastaa hevosella ja syödä Jeesuksen kanssa jäätelöä. Taivaassa on sellaisia värejä, joita ei löydy maan päältä ja paljon kukkia. Kukkaloisto on kuulemma hämmästyttävä ja kuten sanottu; läheskään kaikkia värejä ei ole maan päällä. Kukat ovat ensimmäinen asia mihin taivaassa kiinnittää huomion.

      Kysyimme mille Jeesus näytti ja näytimme useita kuvia, mutta mikään ei ollut oikea. Sitten näytimme tämän useasti taivaassa käyneen tytön piirtämän kuvan ja heti tyttäreni tunnisti: "Tuon näköinen Jeesus on!"

      Olimme menossa tuona päivänä Helsinkiin ja muiden asioiden lisäksi minun piti myydä kultaa. Automatkalla sanoin tyttärelleni leikilläni: "No...olikos taivaassa tällaisia?" Näytin 92% kultapitoisuuden 1 unssin Krugerrand kolikkoa. ( tiedoksi, että tunnen kullan aika hyvin ). Tyttäreni sanoi, "kyllä siellä oli, mutta se oli puhdasta kultaa." Voin vannoa, ettei kukaan muu meidän perheessä tiedä mikä on puhdasta kultaa ja mikä ei. Ei etenkään alle 4-vuotias lapsi!

      Äitini luona Katajanokalla näytin kuvia 6 vuotta sitten kuolleesta isästäni, joka otti Jeesuksen kuolinvuoteellaan vastaan. Sain johdattaa hänet taivastielle vain 5 tuntia ennen kuin hän nukkui pois. ( saarnaan tästä aina silloin tällöin eri seurakunnissa, eikä kuulijakunnassa ole kenelläkään silmät kuivina sen saarnan jälkeen! ) Mutta vaikka näytimme nuoruudenkuvia ja vanhuudenkuvia, tyttäreni ei tunnistanut häntä. Ajoimme kotiin (minä olin aika pettynyt) ja vaimoni taas otti yhden kirjan iltalukemisekseen ja se oli hänen vaarinsa (tyttäreni isovaarin) kirjoittama. Tyttäreni huomasi kannessa vaarin kuvan ja sanoi: "Tuossahan vaari onkin!" Eli kyseessä oli hänen isovaarinsa, joka on ollut kuolleena suunnilleen yhtä kauan kuin me olemme olleet naimisissa. Tämä vaari muuten vihki meidät Puotilan kappelissa keväällä 1992 ja kuoli saman vuoden syksynä.

      "Taivaassa kaikilla on siivet ja ne vauvat jotka lähetetään sieltä maan päälle ovat sellaisen kuplan tai munan sisällä ja sieltä alhaalta ne sitten tulevat pää edellä ulos kun heidät lähetetään syntymään. Näin myös Alexandran pikkusiskon siellä ja se käveli sillä lailla hassusti (tyttäreni näytti miten) vaikka se oli vielä tosi pikkunen." Alexanrda on tyttäremme pikkusisko, joka eilen täytti vuoden eikä vielä kävele, mutta tämä tyttölapsi, jonka tyttäreni näki taivaassa oli helmikuussa keskenmenossa kuollut lapsemme - siis Alexandraa pienempi, mutta jo kävelee! (Fiksuimmat lukijat varmaan tässä kohtaa ymmärtävät, miksi vaimoni sairastui....)

      "Tapasin taivaassa pikkusiskoni ja myös kaksi serkkuani, ne oli poikia, minua vähän vanhempia...."(keskenmenoja on ollut muillakin, mutten halua tässä puhua toisten asioista!) Me emme ole sanaakaan puhuneet keskenmenosta tyttärellemme, joten miten hän voi nähdä Alexandran pikkusiskon taivaassa!!?? Tai serkkunsa - taatusti emme tämmöisiä asioita juttele kotona!!!

      "Mun mielivärini on pinkki ja Jeesus antoi minun ratsastaa myös pinkillä hevosella hurjaa vauhtia, mutta mä en pudonnut. Näin Jumalankin, Hän istui auringossa. Hän kutitti minun jalkapohjiani ja silitti minun päätäni. Ai niin....Jeesuksella on muuten käsissä ja jaloissa jotain outoa." Kysyimme, missä kohtaa ja tyttäremme näytti käsissä ja jalkapöydässä sekä jalkapohjassa paikan, josta naulat on lyöty läpi. Jeesuksella on pukuna valkoinen vaate ja Hänellä on myös vyö.

      • pihonsivulta

        "Sitten Jeesus vei minut taloon joka on valmistettu meille taivaassa ja odottaa meitä. Se on valkoinen ja iso ja meille kaikille on omat huoneet." "Mutta se pikkuinen nukkuu Assun (Alexandran) kanssa samassa huoneessa."

        "Jeesus sanoi, että hän hakee minut vielä uudestaan taivaaseen. ( Tätä emme tietenkään uskoneet, mutta n. viikon päästä tyttäreni pääsi sinne uudestaan ). Tällä toisella kerralla Jeesus sanoi, että seuraavan kerran te tulette sitten koko perhe tänne ja olette täällä yön yli ja sitten menemme yhdessä takaisin maan päälle. Tällä toisella kertaa Jeesus kantoi tyttäreni myös jollekin vuorelle ja näytti sen huipun. Tällä toisella kertaa tyttäreni tapasi miehen, jonka nimi oli Unto ja joka oli "ihan iskän näköinen....." (JESS!)

        Tyttäreni kertoi monia sellaisia asioita mitä tähän en halua julkisesti laittaa esille vaikka mieleni kyllä tekisi! Yksi pikku detalji oli se, kuinka hän piteli taivaassa pienen pientä kissanpoikasta sylissään ja yllättäen vanhin lapsemme ( 15v.) otti viikko sitten salaa kissanpoikasen meille ja kuinka ollakaan: täysin samanlainen kuin mitä tyttäremme oli aiemmin taivaassa pidellyt!

        "Minä pystyin lentämään niillä siivillä mitkä minun selässäni olivat ja sitten minä nukahdin Jeesuksen syliin ja Jeesus laski minut hyvin, hyvin varovasti äidin viereen sängylle nukkumaan ja otti minun siipeni pois."

        "Taivaassa oli paljon ihmisiä, mutta en minä tuntenut niitä. Mutta vaarin (isovaarin) kanssa minä juttelin tosi pitkään ja se kyseli kaikennäköistä, mm. "Asutteko te nyt siellä Kokemäellä?"

        Haluan tähän yhteyteen mainita, ettemme ole tentanneet tai tiukanneet tyttäreltämme yhtään mitään. Annamme hänen itse kertoa tai olla kertomatta. Me emme missään nimessä ole painostaneet häntä emmekä sitä tule tekemään. Hän on lapsi ja hän saa itse kertoa tai olla kertomatta lapsen sanoin asioita, kuten: "Taivaassa on myös leijonia ja tiikereitä, mutta ne on kilttejä eikä satuta ketään."

        Haluan myös sanoa sen, että jos tämä ei kolahda sinun teologiaasi, niin en voi mitään. Olen kirjoittanut asiat niin kuin alle 4-vuotias tyttäreni on kertonut.

        Lisäksi sanon: Vaimoni on nyt parantunut, mutten koskaan enää halua takaisin tuota aikaa mitä viime talvi ja kevät piti sisällään.

        Googlaa Heaven is for real ja kuvahaku niin saat esiin kuvan Jeesuksen ulkonäöstä niiden ihmisten mukaan, jotka taivaassa ovat käyneet.


    • 666_Netanjahu-Trump

      Pedon merkki 666 ampui aseettomia Palestiinalais mielenosoittajia ihan muutama päivä sitten.


      Kun Trumppi kuuli sivviili ja lapsiuhreista, hän virnuili leveästi ja viittasi kintaalla Israelilais sotilaisiin kohdistettuille rikossyytöksille.

      • tupuna11

        puhuu sellainen, joka laittaa suut ja korvat kiinni totuudelle ja puhuu vain epärehellisten terroristien puolesta.


    • Se.joka.tietää

      Pedon merkki on 666. "Jolla viisaus on, se laskekoon sen luvun tai sen luvun summan".
      Minulla tuo viisaus on.
      Summa tarkoittaa yhteenlaskun tulosta.
      6 6 6= 18.
      Sama Ihmisen luvusta.

      Jolla ei tuota Pedon merkkiä ole, se ei voi ostaa eikä myydä mitään. Siis käteinen raha on poistettu käytöstä ja mm kaikki maksaminen tapahtuu Pedon merkin avulla.
      Mikä sen pitäisi olla, että tämä toimisi?
      No tietenkin siru.
      Siru peukalonhangassasi sisältää sinun Ihmisen lukusi RFID -tekniikalla. Samalla kuin esimerkiksi varashälytin ostamassasi vaatteessa tai muussa tavarassa.
      Kun ostat tai myyt jotakin, se siru luetaan lähimaksutekniikalla, jota nyt sisäänajetaan pankkikorteissa. Pankkikortilta lukeminen muuten onnistuu jo nyt ainakin 4 metrin päästä. Pedon tietokone tekee tarvittavat siirrot tililläsi.
      Sirua on koeajettu jo kauan eläinten, Israelilaisten sotilaitten, USA:n väkivaltakoneiston ja vapaaehtoisten sirutuksena.
      Pedon luvun 18 tarkoittaa minkä tahansa suomalaisen pankkitilin merkkien lukumäärää. Merkkejä on aina tuo 18. Laske ja tarkista ellet usko!

      Ihmisen luvun 18 tarkoittaa sinun ihmisen lukuasi, joka on vain sinulla, eikä kenelläkään muulla. Suomessa se muodostuu näin: Ensin maatunnus FI, kaksi merkkiä. Sitten asuinalueesi eli se postinumerona meille myyty 5 merkkiä; nyt yhteensä 7 merkkiä. Jatkoksi se sinulle annettu henkilötunnus, joka alkujaan myytiin meille työeläkekortin numerona, 11 merkkiä. Eli nyt yhteensä 18 merkkiä. Jos sait muuta, niin tarkasta uudestaan!
      Tämä toimii jo. On toiminut kauan, olen testannut muutamia kertoja vuosia sitten viranomaisyhteyksissä.

      Sirutus on määrätty Suomessakin pakolliseksi jo vuosia sitten ja tekniikka on ollut valmis ja testattu kauan sitten. Syytä en tiedä sille, miksi sitä ei vielä ole pantu toimeen. Saattaa olla, että odotetaan suoraan aivoihin tapahtuvan ajatuksensiirron kehittymistä niin, että tekniikka saadaan sopimaan siruun jolloin se siru injektoidaan otsaasi.

      On siinä sirussa vielä yksi muukin asia. Pieni määrä plutoniumia joka vapautetaan elimistöösi, jos alat pullikoida Petoa vastaan. Sinä kuolet syöpään...

      • pohdintaa

        Mutta pedon valtakunta tulee pimeäksi. Mietin, mitä se tarkoittaa?
        Ensinnäkin sille vuodatetaan vihan maljat, niissä tulee niin suuret kiroukset, etteivät pedon merkityt pysty niistä vapautumaan.
        Sitten mitä peto valtakunnassaan teetättää? Eikö niin, että ahneus kaiken pahuuden alkujuuri määrittää sitä ja myös väkivalta. Nimittäin sieltä lähtevät ajattamaan ja vainomaan muita. Ja eiköhän niinkin, että saavat kiduttamisistaan rahaa palkkioksi. Siellä myöskään ei enää moraali toimi, joten pedon varjoaine päässä on syövyttänyt normaalin terveen järjen, jolloin pedon palvelija pystyy väkivaltaan.


      • Anonyymi

        "Sirutus on määrätty Suomessakin pakolliseksi jo vuosia sitten"

        Missä todisteet?


      • pohdintaa kirjoitti:

        Mutta pedon valtakunta tulee pimeäksi. Mietin, mitä se tarkoittaa?
        Ensinnäkin sille vuodatetaan vihan maljat, niissä tulee niin suuret kiroukset, etteivät pedon merkityt pysty niistä vapautumaan.
        Sitten mitä peto valtakunnassaan teetättää? Eikö niin, että ahneus kaiken pahuuden alkujuuri määrittää sitä ja myös väkivalta. Nimittäin sieltä lähtevät ajattamaan ja vainomaan muita. Ja eiköhän niinkin, että saavat kiduttamisistaan rahaa palkkioksi. Siellä myöskään ei enää moraali toimi, joten pedon varjoaine päässä on syövyttänyt normaalin terveen järjen, jolloin pedon palvelija pystyy väkivaltaan.

        Lopunajassa on pimeä vaihe eli konkreettisesti on pimeää päivälläkin.


      • Anonyymi
        MrHyvis kirjoitti:

        Lopunajassa on pimeä vaihe eli konkreettisesti on pimeää päivälläkin.

        Eli noin viiden miljardin vuoden päästä kun aurinko sammuu. Tosin emme ole sitä näkemässä, koska ennen sitä aurinko on kärventänyt kaiken tältä kivipallolta. Eikä yhtäkään jumalaa ole siltikään näkynyt....


      • Anonyymi kirjoitti:

        Eli noin viiden miljardin vuoden päästä kun aurinko sammuu. Tosin emme ole sitä näkemässä, koska ennen sitä aurinko on kärventänyt kaiken tältä kivipallolta. Eikä yhtäkään jumalaa ole siltikään näkynyt....

        What ever makes you happy..stupid


      • Anonyymi
        MrHyvis kirjoitti:

        What ever makes you happy..stupid

        Etkö saanut mitään muuta sanottua? Ja vielä kehtaa haukkuu muita tyhmiksi. :D


    • Anonyymi

      Siruttajille asiaa, Venäjä on jo nyt saanutn puolimaailmaa palvomaan petoa, vain lähettämällä kirjeitä.
      Onnitelut Putin.

    • Anonyymi

      Jos väität, että pedon merkki on jo käytössä, puhut paskaa. Pedon merkki,
      käteen tai otsaan laitettava merkki on niin ilmeinen ja selvä, ettei
      yksikään eksy vahingossa ottamaan merkiä.
      Koska nyt on niin, ettet ymmärrä, mitä puhut, pidä suusi kiinni.

    • Anonyymi

      Koettakaa hyvät ihmiset palata reaalimaailmaan, unohtakaa tällaiset pedonmerkkihöpötykset.

      (Maailmanloppua ennustettu tuhansia kertoja, pieleen mennyt aina, ja eikun uusi päivämäärä maailmanlopulle. Täyttä pelleilyä.)

    • Anonyymi

      Älä puhu lööperiä. Missä peto?

    • Anonyymi

      mitenhän tuollaisen sirun kanssa onnistuu käteen vetäminen?

    • Anonyymi

      Jälleen kerran pieni ja "arkipäiväinen" osoitus pedon merkki - asian salakavalasta mutta 100% varmuudella etenevästä profetiasta on ottamassa täälläkin kotimaassamme jalansijaa.

      Älkääkä tahallaan käsittäkö väärin, sillä EN tarkoita että kortti tai mobiili maksu on se "pedon merkki" --vaan nimenomaan siirtymä vaihe siihen. Ensin tuli korttimaksut ja me pöljät hyväksyimme sen , sitten mobiili ja osa meistä hurrasi sillekkin "voi miten upeaa" ajattele, vain puhelimen vilautus ja se on siinä! Miten helppoa! Mutta kun aikaa kuluu ajetaan lammaslauma ostamaan vaikkapa älykelloilla ja sormuksilla ---- ja lopulta, kuten Raamattu selkeästi kirjoittaa tulee tapahtumaan seuraavaa:

      Ilm 13:16

      16. Se pakottaa kaikki, pienet ja suuret, rikkaat ja köyhät, vapaat ja orjat, ottamaan oikeaan käteensä tai otsaansa merkin. 17. Kenenkään ei ole lupa ostaa eikä myydä mitään, ellei hänellä ole tätä merkkiä, joka on pedon nimi tai sen nimen luku.

      *Eli mikä muu tuo on kuin asennettava maksusiru ja joka ei ota ei voi ostaa eikä myydä. Käteisen lopettamisessa on juuri tuosta kyse. Mistä muusta jos ei tuosta?
      En ole muuta vastausta oikein saanut kun olen asiaa tutkinut. Kyllä ihminen on lajina erittäin pöljä! Erittäin pöljä että menee tuohonkin halpaan lopulta.

      Miksi kirjoitin tästä? No kuten alussa mainitsin on jälleen pieni merkki siitä tullut kun pieni ja mitätön kahvilaketju lopetti käteisen vastaanoton muka syystä että sen kuljettaminen on kallista! Mikä oiva tekosyy. Yrittäjälle tiedoksi jos joskus lukee näitä, että käteisen voisi tilittää vaikka puolen vuoden välein.

      https://yle.fi/a/74-2000804

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      http://www.kolumbus.fi/jouko.piho/sivu10.htm

      Arto Lehkamon uni v. 2010

      Luin Rene Wallin unen ja muistin sitten oman uneni.

      Minä näin myös noin kaksi vuotta sitten vastaavan tyyppisen unen, jossa jollain ihmeellisellä laitteella tultiin ylhäältä alaspäin talon seinustaa
      ja edelleen pihamaalle. Unessa ymmärsin, että kyseessä on aivan uusi teknologia, joka liittyy kolmiuloitteisuuteen, mittaamiseen ja ihmisen haluun
      liikkua virtuaalisesti eri paikoissa. En kokenut tätä niinkään sotilaallisena kuin enemmänkin uutena keksintönä, josta tulee ainakin jonkinasteinen kaupallinen tuote.y

      --------------

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/3d-teknologia-voi-tulla-laajaan-kayttoon-rikostutkinnassa/8188416#gs.klevc9

      3D-teknologia voi tulla laajaan käyttöön rikostutkinnassa

      JULKAISTU 11.07.2021 11:18

      Digitaalinen 3D-teknologia saattaa edetä laajaan käyttöön rikosten selvittämisessä, arvioi ruotsalainen tutkija.

      Viime vuonna pilottihankkeeseen osallistuneet Ruotsin poliisit saivat käyttää 3D-malleja vakavien rikosten tutkinnassa.

      Nyt Malmön ja Göteborgin poliisilla on pääsy tekniikkaan.

      3D-teknologian avulla pystytään luomaan malli rikospaikasta laserskannerilla. Sen jälkeen tutkijat voivat digitaalisesti käännellä rikospaikkaa haluamallaan tavalla.

      –  Luulen, että tämä tutkintatapa voi kasvaa niin tärkeäksi, että sitä hyödynnetään käytännössä kaikissa vakavissa rikoksissa, sanoi Ruotsin kansallisen rikosteknisen keskuksen (NFC) oikeuslääketieteellinen tutkija Håkan Larsson Ruotsin yleisradion haastattelussa.

      Larsson uskoo, että digitaalisesta tutkinnasta voi olla merkittävää hyötyä etenkin ampumatapausten selvittämisessä.

    • Anonyymi

      https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/1704ef89-dba2-4134-acd4-3fed9ab908c8

      Elon Musk kehittää aivoimplanttia, jonka aikoo asentaa myös itselleen
      Implantin kliinisten kokeiden on tarkoitus alkaa puolessa vuodessa. Tähän mennessä implanttia on testattu eläimillä.

      Perjantai 2.12.2022 klo 10:52

      Maailman rikkain ihminen, Elon Musk, kertoi keskiviikkona, että hänen terveysteknologiayrityksensä Neuralink alkaa pian testata kehittämäänsä aivoimplanttia ihmisillä. Kliinisten kokeiden on tarkoitus alkaa seuraavan puolen vuoden aikana.

      Asiasta uutisoineen The Guardianin mukaan miljardööri kertoi aikovansa asentaa implantin myös omiin aivoihinsa.

      – Haluamme edetä äärimmäisen varovaisesti ja varmistaa, että siru toimii oikein ennen laitteen asentamista ihmiseen, Musk sanoi uutistoimisto Reutersin mukaan.

      Neuralink kertoo, että yhtiön kehittämällä aivosiruteknologialla voitaisiin palauttaa näkö jopa sokeana syntyneille ihmisille. Teknologialla voitaisiin yhtiön mukaan myös palauttaa liikkumis- ja puhekyky ihmisille, joiden selkäydin on vaurioitunut, kertoo CNBC.

      Yhtiöllä ei vielä kuitenkaan ole Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto FDA:n lupaa tuoda kehitteillä olevaa laitetta markkinoille. Musk sanoi keskiviikkona, että suurin osa tarvittavista lupa-anomuksista on toimitettu virastolle.

      Yhtiö on myös kohdannut kritiikkiä siitä, että laitetta on testattu eläimillä.

      Vastuullista lääketiedettä edistävä tutkimusjärjestö Physicians’ Committee for Responsible Medicine (PCRM) on vaatinut Muskia julkaisemaan yksityiskohtia yhtiön apinoilla tehdyistä kokeista.

      CNBC:n mukaan apinat kärsivät vakavia vammoja kokeissa. Yhtiön kokeet johtivat muun muassa sisäiseen verenvuotoon, halvaantumiseen, kroonisiin infektioihin, kouristuksiin sekä terveyden heikkenemiseen ja kuolemaan.

      Tästä huolimatta Musk on toiveikas.

      – Edistys voi aluksi vaikuttaa jopa tuskallisen hitaalta, mutta teemme kaikkemme saavuttaaksemme tavoitteemme, Musk sanoi The Guardianin mukaan.

    • Anonyymi

      https://vm.fi/digitaalisen-henkilollisyyden-hanke

      Digitaalinen henkilöllisyystodistus

      Valtiovarainministeriö valmistelee digitaalista henkilöllisyystodistusta, jota kansalaiset voisivat käyttää erilaisissa asiointitilanteissa.

      Poliisin myöntämä digitaalinen henkilöllisyystodistus mahdollistaisi henkilötietojen osoittamisen sähköisessä asioinnissa ja käyntiasioinnissa. Se toimii mobiilisovelluksena älypuhelimessa tai tabletissa ja tulee passin ja henkilökortin rinnalle.

      Digitaalinen henkilöllisyystodistus parantaa omien henkilötietojen hallintaa. Digitaalinen henkilöllisyystodistus mahdollistaa asiointitilanteessa nykyistä paremman yksityisyyden suojan ja tietosuojan. Valtion ei ole mahdollista seurata, miten digitaalista henkilöllisyystodistusta käytetään.

      Valtiovarainministeriö valmistelee parhaillaan lainsäädäntöä Linkki toiselle sivustolledigitaalisen henkilöllisyystodistuksen käyttöönotosta. Hallituksen esitys on tarkoitus antaa eduskunnalle syksyllä 2022.

      Digitaalinen henkilöllisyystodistus on tarkoitus ottaa käyttöön syyskuussa 2023.

      Nykyisiin passeihin ja henkilökortteihin ei tule muutoksia.

      Lisäksi lakiehdotuksella on tarkoitus mahdollistaa luonnollisen henkilön tunnistusvälineen sekä ulkomaalaisen digitaalisen asiointivälineen tuottaminen ja käyttö. Digi- ja väestötietoviraston myöntämä luonnollisen henkilön tunnistusväline mahdollistaa sähköisen tunnistautumisen julkishallinnon palveluihin. Luonnollisen henkilön tunnistusvälinettä ei voi käyttää henkilöllisyystodistuksena.

      ------------

      Digitaalinen henkilöllisyystodistus on virallinen henkilöllisyyttä osoittava asiakirja passin ja henkilökortin rinnalla.

      Sitä voi hyödyntää monissa arjen asiointitilanteissa, niin käyntiasioinnissa kuin sähköisessä asioinnissa. Sitä voidaan käyttää esimerkiksi

      henkilöllisyyden osoittamiseen, kun noudetaan paketteja
      iän osoittamiseen, kun ostetaan erilaisia ikärajoitettuja tuotteita
      henkilöllisyystodistuksena, kun haetaan vahvaa sähköistä tunnistamisvälinettä (pankkitunnukset, mobiilivarmenne)

      henkilöllisyystodistuksena, kun noudetaan passia tai henkilökorttia noutopisteestä
      sähköisiin asiointipalveluihin kirjautumisessa.

      • Anonyymi

        http://www.kolumbus.fi/jouko.piho/sivu10.htm

        Jarmon näky maailmantaloudesta 23.10.2008

        Näky potilas maailmantaloudesta ja sen jatkosta

        Näin aluksi valtavan lihavan ja muodottoman potilaan, jolla oli kasvoissa paiseita, hänellä oli sian kärsä ja kissan korvat, kaula oli yhtä läskiä rinnasta leuan yli saakka ja paksua ihraa. Potilaalla oli toinen käsi aivan surkastunut ja toinen oli suht normaali, maha oli epäkesko ja siinä koko torsossa oli paljon haavoja ja mustelmia.

        Potilaan jalat olivat vain osin näkyvillä ja näin niissäkin epämuodostumia. Tuosta potilaasta näkyi ihmisen muodot mutta se oli aivan selkärankaa myöden vinossa, jalat vasemmalle ja pää oikealle hieman yläviistoon. Potilas hikoili koko ajan ja näin hänen sänkynsä alle laitetun punaisen altaan, jonne kirkas punaisen lilavärinen neste tippui. Lääkäreitä oli valtavasti ympärillä ja potilas vääntelehti.

        Ovi avautui takaseinällä ja sieltä tuli lääkäri valkoisessa takissa, eikä paljon puhunut, vaan nykäisi yhdellä kädellä piuhat irti potilaasta. Muut lääkärit poistuivat heti paikalta. Potilas alkoi tehdä kuolemaa ja laihtui ohueksi luurangon näköiseksi hyvin nopeasti ja lopulta näin potilaan nousevan istumaan kouristuksesta ja sitten hän ravisteli itseään, kuin olisi ravistanut itsestään pois jotain.

        Siihen potilas kuoli ja hän oli todellakin enää vain luuranko.

        Näky jatkui, koska en voinut keskittyä, koska häirintää ympärilläni oli valtavasti. Välillä näin kummia hirviöitä ja paljon erilaisia kasvoja kuin filminauhalta. Kuulin välillä itkua. Sitten sain taas näyn takaisin ja potilas palasi kuvaan, kun hän makasi kuolleena viitan alla. Alla olevaan altaaseen ei enää tihkunut mitään, koska potilas oli jo ilmeisesti kuihtunut kokonaan. Ylilääkärikin oli poistunut ja kaikki oli hiljaista.

        Sitten näin matelijan, joka oli kooltaan pienen alligaattorin kokoinen, ulkomuodoltaan kuin Varaani ja sillä oli kuin lohikäärmeen pää. Tuo peto tuli määrätietoisesti, mutta varovaisesti, aivan kuin se ei haluisi kenenkään huomata itseään ja veti hitaasti tuon vadin potilaan alta ja lähti raahaamaan vatia pois. Tähän näky katkesi pitkäksi aikaa ja en saanut enää lankaa takaisin. Pyörin sängyssä ja tuntui ettei tässä ole järkeä ja yritin taas nukkua. Uni ei tullut.

        Kesti entistäkin kauemmin saada näyn lanka kiinni. Näin jopa jäätyneiden ihmisten ruumiita, joiden päälle oli satanut lunta. Mutta sitten näky kumminkin jatkui selvänä, koska siinä oli se sama allas.

        Altaassa oli nestettä, sitä samaa kirkasta nestettä, johon alkoi ilmestyä selviä kolikoita ja ne muodostuivat altaan nesteestä pinnalle ja siinä hetken kelluttuaan, ne nousivat nesteestä ylös. Yksitellen hitaasi ne tulivat yhteen rivistöön.

        Tunnistin monen kolikon valuuttasymbolin ja osaa en taas tuntenut. Huomasin myös ettei sieltä noussut läheskään kaikkia tuntemiani valuuttoja ja kun niitä pikkuhiljaa nousi riviin, ne muodostivat tasaisen rintaman, yhtä suurina ja niiden valuuttatunnukset ikään kuin häipyivät ja menettivät merkityksensä. Ne olivat siinä näkyvissä mutta ei niin selvästi ja ne kaikki olivat tasapäistetty.

        Sitten yhtäkkiä huomasin että jokaiseen kolikkoon tuli numero valuuttatunnuksen yläpuolelle ja kun katsoin numeroita, niin melkein kaikissa oli nolla ensin ja pilkku sen jälkeen, jota seurasi ainakin viisinumeroinen epämääräinen luku. Kolmessa kolikossa oli etunumerona jokin suurempi, eli yksi tai sitäkin suurempi. Niidenkään pilkku ei ollut sitä yhtä numeroa kauempana, vaan kaikissa pilkku oli ensimmäisen numeron perässä ja sitten pitkä rivi epämääräisiä desimaalilukuja.

        Hetken kuluttua tapahtui niin, että kolme suurinta meni ihan vähän oikealle ja loput myös hieman vasemmalle ja niiden väliin ilmestyi katkoviivajana, kuin piirtyen kolikoiden välistä ylöspäin, jonne muodostui suurempi kolikko, mutta se ei ollut kolikko, vaan jotain muuta, joten en osannut kuvata, koska se näytti myös seteliltä, mutta ei ollut sitäkään. Rahaksi sen silti tunnistin ja sen yhdenmukaisuus muiden kolikkojen kanssa oli sama.

        Sitten siihen uuteen rahaan tuli myös luku ja se oli 666 mutta valuuttamerkintä puuttui kokonaan. Lopuksi näin tekstin joka kuvaan piirroksessa. Pedon luku on 666 ja sille annetaan nimi. Sekä janan, jossa on numeroita 1-1000 alkaen vasemmalta oikealle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        http://www.kolumbus.fi/jouko.piho/sivu10.htm

        Jarmon näky maailmantaloudesta 23.10.2008

        Näky potilas maailmantaloudesta ja sen jatkosta

        Näin aluksi valtavan lihavan ja muodottoman potilaan, jolla oli kasvoissa paiseita, hänellä oli sian kärsä ja kissan korvat, kaula oli yhtä läskiä rinnasta leuan yli saakka ja paksua ihraa. Potilaalla oli toinen käsi aivan surkastunut ja toinen oli suht normaali, maha oli epäkesko ja siinä koko torsossa oli paljon haavoja ja mustelmia.

        Potilaan jalat olivat vain osin näkyvillä ja näin niissäkin epämuodostumia. Tuosta potilaasta näkyi ihmisen muodot mutta se oli aivan selkärankaa myöden vinossa, jalat vasemmalle ja pää oikealle hieman yläviistoon. Potilas hikoili koko ajan ja näin hänen sänkynsä alle laitetun punaisen altaan, jonne kirkas punaisen lilavärinen neste tippui. Lääkäreitä oli valtavasti ympärillä ja potilas vääntelehti.

        Ovi avautui takaseinällä ja sieltä tuli lääkäri valkoisessa takissa, eikä paljon puhunut, vaan nykäisi yhdellä kädellä piuhat irti potilaasta. Muut lääkärit poistuivat heti paikalta. Potilas alkoi tehdä kuolemaa ja laihtui ohueksi luurangon näköiseksi hyvin nopeasti ja lopulta näin potilaan nousevan istumaan kouristuksesta ja sitten hän ravisteli itseään, kuin olisi ravistanut itsestään pois jotain.

        Siihen potilas kuoli ja hän oli todellakin enää vain luuranko.

        Näky jatkui, koska en voinut keskittyä, koska häirintää ympärilläni oli valtavasti. Välillä näin kummia hirviöitä ja paljon erilaisia kasvoja kuin filminauhalta. Kuulin välillä itkua. Sitten sain taas näyn takaisin ja potilas palasi kuvaan, kun hän makasi kuolleena viitan alla. Alla olevaan altaaseen ei enää tihkunut mitään, koska potilas oli jo ilmeisesti kuihtunut kokonaan. Ylilääkärikin oli poistunut ja kaikki oli hiljaista.

        Sitten näin matelijan, joka oli kooltaan pienen alligaattorin kokoinen, ulkomuodoltaan kuin Varaani ja sillä oli kuin lohikäärmeen pää. Tuo peto tuli määrätietoisesti, mutta varovaisesti, aivan kuin se ei haluisi kenenkään huomata itseään ja veti hitaasti tuon vadin potilaan alta ja lähti raahaamaan vatia pois. Tähän näky katkesi pitkäksi aikaa ja en saanut enää lankaa takaisin. Pyörin sängyssä ja tuntui ettei tässä ole järkeä ja yritin taas nukkua. Uni ei tullut.

        Kesti entistäkin kauemmin saada näyn lanka kiinni. Näin jopa jäätyneiden ihmisten ruumiita, joiden päälle oli satanut lunta. Mutta sitten näky kumminkin jatkui selvänä, koska siinä oli se sama allas.

        Altaassa oli nestettä, sitä samaa kirkasta nestettä, johon alkoi ilmestyä selviä kolikoita ja ne muodostuivat altaan nesteestä pinnalle ja siinä hetken kelluttuaan, ne nousivat nesteestä ylös. Yksitellen hitaasi ne tulivat yhteen rivistöön.

        Tunnistin monen kolikon valuuttasymbolin ja osaa en taas tuntenut. Huomasin myös ettei sieltä noussut läheskään kaikkia tuntemiani valuuttoja ja kun niitä pikkuhiljaa nousi riviin, ne muodostivat tasaisen rintaman, yhtä suurina ja niiden valuuttatunnukset ikään kuin häipyivät ja menettivät merkityksensä. Ne olivat siinä näkyvissä mutta ei niin selvästi ja ne kaikki olivat tasapäistetty.

        Sitten yhtäkkiä huomasin että jokaiseen kolikkoon tuli numero valuuttatunnuksen yläpuolelle ja kun katsoin numeroita, niin melkein kaikissa oli nolla ensin ja pilkku sen jälkeen, jota seurasi ainakin viisinumeroinen epämääräinen luku. Kolmessa kolikossa oli etunumerona jokin suurempi, eli yksi tai sitäkin suurempi. Niidenkään pilkku ei ollut sitä yhtä numeroa kauempana, vaan kaikissa pilkku oli ensimmäisen numeron perässä ja sitten pitkä rivi epämääräisiä desimaalilukuja.

        Hetken kuluttua tapahtui niin, että kolme suurinta meni ihan vähän oikealle ja loput myös hieman vasemmalle ja niiden väliin ilmestyi katkoviivajana, kuin piirtyen kolikoiden välistä ylöspäin, jonne muodostui suurempi kolikko, mutta se ei ollut kolikko, vaan jotain muuta, joten en osannut kuvata, koska se näytti myös seteliltä, mutta ei ollut sitäkään. Rahaksi sen silti tunnistin ja sen yhdenmukaisuus muiden kolikkojen kanssa oli sama.

        Sitten siihen uuteen rahaan tuli myös luku ja se oli 666 mutta valuuttamerkintä puuttui kokonaan. Lopuksi näin tekstin joka kuvaan piirroksessa. Pedon luku on 666 ja sille annetaan nimi. Sekä janan, jossa on numeroita 1-1000 alkaen vasemmalta oikealle.

        http://www.kolumbus.fi/jouko.piho/sivu10.htm

        12.2.2009

        Annen uni "pedon merkistä" v. 2003

        Unessa oli joitakin uskovaisia, olin heidän kanssaan. Oli tullut yleinen määräys, että käteen piti laittaa injektioruiskulla jokin merkki tai kapseli. Sen piti olla vaaraton ja jotkut uskovaiset olivat sitä mieltä, että sen merkin voi ottaa, kun se ei vielä ole se Raamatussa ennustettu ja varoitettu "pedon merkki" (Ilm.13:16-17).

        He olivat ottaneet sen ja puolustivat sitä ja eräs henkilö ("uskovainen" hänkin) antoi ymmärtää, että ei siinä ole paljoakaan tietoa/informaatiota (nk. mikrosirussa/pedon merkissä pitäisi olla), kun jotakin vain vähän siitä ihmisestä, kehen se laitetaan.

        Minä olin ainoa, joka sanoin ja varoitin, että älkää missään tapauksessa sitä ottako.

        Sanoin, että vihollinen on tämän näin pimittänyt, saadakseen uskovaisetkin ottamaan sen. Tiesin (minulle oli Herralta siitä annettu erityisesti tieto), että se oli juuri se Raamatussa ennustettu tappava merkki, että kuka sen ottaa "uskovainenkin", niin hänellä ei ole enää mahdollisuutta koskaan pelastua ja päästä taivaaseen.

        Jotkut epäröivät kun siitä varoitin. Kun eräs mummukin kuunteli minua, hän kallistui minun puolelle. Mutta kun hän meni sellaisten uskovaisten seuraan, jotka olivat toista mieltä asiasta, niin kun hän tuli heidän luotaan, niin hän oli menossa ottamaan merkkiä.

        Erikoista oli se, että ne uskovaiset, jotka olivat sen jo ottaneet, olivat edelleen vielä olevinaan uskossa ja niin kuin ei mitään olisi tapahtunutkaan.

        Sanoin heille, että kyse voi olla valhe-Jeesuksesta, koska jos ihminen on ottanut sen merkin, josta Raamatussa varoitetaan, niin hän ei enää voi olla uskossa. He vastasivat minulle, että "pitää vain turvata Jumalan armoon".

        Erikoista tässä myös vielä oli se, että ne jotka eivät olleet sitä ottaneet, saivat edelleen ostaa ja myydä. Eli se ei vaikuttanut siihen, niin kuin Raamatussa on sanottu.

        Sekin oli eräs syy, miksi uskovaiset eivät uskoneet, että se on juuri se Raamatussa varoitettu asia, senkin tähden he menivät ottamaan sen. Mutta käsitin, että sekin oli silmälumetta ja vihollisen hämäystä, että uskovaiset menisivät lankaan. Siihen heräsin.

        Tämän jälkeen otin aamulla Raamatun ja peukalopaikan, sillä mielellä että Herra vahvistaisi, oliko kyseinen uni Häneltä, vai mitä tuo tarkoitti. Silmieni eteen tuli ensimmäisenä seuraavat sanat:

        "Tämän kehottamisen minä aikaisempien, sinusta annettujen ennustusten mukaisesti uskon sinun tehtäväksesi, poikani Timoteus, jotta niiden nojalla taistelisit tuon jalon taistelun, säilyttäen uskon ja hyvän omantunnon, jonka eräät ovat työntäneet luotaan ja uskossaan haaksirikkoon joutuneet."

        (1.Tim.1:18-19)

        _ _ _ _ _ _ _


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        http://www.kolumbus.fi/jouko.piho/sivu10.htm

        12.2.2009

        Annen uni "pedon merkistä" v. 2003

        Unessa oli joitakin uskovaisia, olin heidän kanssaan. Oli tullut yleinen määräys, että käteen piti laittaa injektioruiskulla jokin merkki tai kapseli. Sen piti olla vaaraton ja jotkut uskovaiset olivat sitä mieltä, että sen merkin voi ottaa, kun se ei vielä ole se Raamatussa ennustettu ja varoitettu "pedon merkki" (Ilm.13:16-17).

        He olivat ottaneet sen ja puolustivat sitä ja eräs henkilö ("uskovainen" hänkin) antoi ymmärtää, että ei siinä ole paljoakaan tietoa/informaatiota (nk. mikrosirussa/pedon merkissä pitäisi olla), kun jotakin vain vähän siitä ihmisestä, kehen se laitetaan.

        Minä olin ainoa, joka sanoin ja varoitin, että älkää missään tapauksessa sitä ottako.

        Sanoin, että vihollinen on tämän näin pimittänyt, saadakseen uskovaisetkin ottamaan sen. Tiesin (minulle oli Herralta siitä annettu erityisesti tieto), että se oli juuri se Raamatussa ennustettu tappava merkki, että kuka sen ottaa "uskovainenkin", niin hänellä ei ole enää mahdollisuutta koskaan pelastua ja päästä taivaaseen.

        Jotkut epäröivät kun siitä varoitin. Kun eräs mummukin kuunteli minua, hän kallistui minun puolelle. Mutta kun hän meni sellaisten uskovaisten seuraan, jotka olivat toista mieltä asiasta, niin kun hän tuli heidän luotaan, niin hän oli menossa ottamaan merkkiä.

        Erikoista oli se, että ne uskovaiset, jotka olivat sen jo ottaneet, olivat edelleen vielä olevinaan uskossa ja niin kuin ei mitään olisi tapahtunutkaan.

        Sanoin heille, että kyse voi olla valhe-Jeesuksesta, koska jos ihminen on ottanut sen merkin, josta Raamatussa varoitetaan, niin hän ei enää voi olla uskossa. He vastasivat minulle, että "pitää vain turvata Jumalan armoon".

        Erikoista tässä myös vielä oli se, että ne jotka eivät olleet sitä ottaneet, saivat edelleen ostaa ja myydä. Eli se ei vaikuttanut siihen, niin kuin Raamatussa on sanottu.

        Sekin oli eräs syy, miksi uskovaiset eivät uskoneet, että se on juuri se Raamatussa varoitettu asia, senkin tähden he menivät ottamaan sen. Mutta käsitin, että sekin oli silmälumetta ja vihollisen hämäystä, että uskovaiset menisivät lankaan. Siihen heräsin.

        Tämän jälkeen otin aamulla Raamatun ja peukalopaikan, sillä mielellä että Herra vahvistaisi, oliko kyseinen uni Häneltä, vai mitä tuo tarkoitti. Silmieni eteen tuli ensimmäisenä seuraavat sanat:

        "Tämän kehottamisen minä aikaisempien, sinusta annettujen ennustusten mukaisesti uskon sinun tehtäväksesi, poikani Timoteus, jotta niiden nojalla taistelisit tuon jalon taistelun, säilyttäen uskon ja hyvän omantunnon, jonka eräät ovat työntäneet luotaan ja uskossaan haaksirikkoon joutuneet."

        (1.Tim.1:18-19)

        _ _ _ _ _ _ _

        _ _ _ _ _

        Jouko Pihon kommentti 12.2.2009

        Annen uni on varoittava ja vakava. Tulee käymään juuri noin kuten Anne kirjoitti. Ihon alle laitettavaa sirua, joka sisältää henkilö- ja pankkitiedot, tullaan aluksi markkinoimaan hitaasti ja varovaisesti.

        Lisäksi heti alkuun ei kieltäytyville tule mitään seuraamuksia. Kaikki tämä ystävällinen ja diplomaattinen lähestymistapa on kuitenkin vain uuden Maailmanjärjestyksen viisasta ja hienostunutta uuden asian sisäänajoa siten, että ihmisiä ei säikäytetä, vaan heille annetaan aikaa tottua uuteen järjestelmään.

        Koska uudessa systeemissä on kieltämättä myös monia hyviä puolia, on lopulta suurin osa ihmisistä, myös osa uskovista, sitä mieltä, että kyseessä on vain tekninen toimenpide, jonka vaarallisuutta vähätellään tai se kielletään kokonaan.

        Samalla ihmiset unohtavat Raamatun yksiselitteisen kiellon, että otsaan tai oikeaan käteen laitettavaa Pedon merkkiä ei tule ottaa, tai joutuu samaan paikkaan kuin Petokin eli helvettiin. Jos siis ottaa Pedon merkin, niin kyseessä on samalla alistuminen Pedon valtaan ja hänen mahtinsa tunnustaminen.

        Sen jälkeen onkin edessä jo vaatimus, että myös Pedon kuvaa on kumarrettava, aivan kuten alkukristittyjä vaadittiin kumartamaan Rooman keisarin kuvaa, mutta he kieltäytyvät ja joutuivat marttyyreinä polttorovioille.

        Vähitellen Uusi maailmanhallitus alkaa kuitenkin kiristää otettaan ja pikku hiljaa aletaan vaatia, että kaikkien olisi oltava alamaisia uudelle järjestykselle ja otettava uuden systeemin henkilötunnus.

        Kun yhä löytyy niitä, jotka kieltäytyvät merkin ottamisesta, tulee ensin erinäisiä rajoituksia vastustelijoiden elämään, mutta lopulta pääsee vallalle
        täysimittainen, raaka ja suorasukainen merkistä kieltäytyvien vaino, jolloin he eivät voi enää asioida missään kaupoissa, liikkeissä tai virastoissa ilman merkkiä.

        Sen lisäksi näitä kieltäytyviä aletaan pitää yhteiskunnan vihollisina, jolloin heitä aletaan vangita ja kuljettaa keskitysleireihin, joissa osa uskovista tapetaan.

        Uskova, oletko valmis olemaan uskollinen Jeesukselle kuolemaan asti?

        Älä ota mitään merkkiä itseesi, jos se vaaditaan laittamaan siruna ihon alle. Se on se Pedon merkki, josta Raamattu meitä varoittaa sitä ottamasta. Merkin ottanut joutuu Kaikkivaltiaan Jumalan vihan kohteeksi. On parempi kokea Pedon
        ja maailman vihaa kuin joutua Jumalan vihan alle.

        --------------

        14.2.2009

        Keijo Mustosen uni jouluna 2008

        Näin lyhyen, mutta selkeän unen jouluna 2008.

        Uskoville tarjottiin pedon merkkiä. Merkki sisälsi luvun 666.

        Olin unessa uskovan pariskunnan kanssa. Mies kysyi minulta, uskonko tuohon, johon vastasin, että uskon jokaiseen sanaan, joka on Raamatussa kirjoitettu. Hänen vaimonsa jotenkin vähätteli merkkiä.

        _ _ _ _ _ _ _

        Jouko Pihon kommentti 14.2.2009

        Näin tulee tapahtumaan. Uudessa maailmanjärjestyksessä myös uskovia pyydetään (sittemmin käsketään) ottamaan pedon merkki.

        Osa uskovista vähättelee koko asiaa, jopa naureskelee,

        ja ottaa merkin omaksi tuhokseen, vaikka Raamattu nimenomaan varoittaa ottamasta pedon merkkiä. Jokaisen olisi syytä lukea Ilmestyskirjan luvut 13 ja 14.

        _______________________________________________________________________________________________________________________

        14.2.2009

        Hannele Suortin uni helmikuussa 2009

        Koin (en siis vain nähnyt) viime yönä merkillistä unta, joka jatkui pitkään välillä herättyänikin. Olimme kovin kiireisiä, kuljimme ympäriinsä varoittaen ihmisiä, etteivät he ottaisi pedon merkkiä.

        Pyysin ja anomalla anoin ihmisiä olemaan ottamatta ja kerroin heille avoimesti ja suoraan, mikä ja millainen on se paikka, johon he joutuvat, jos he ottavat merkin. Sainkin monia kieltäytymään.


    • Anonyymi

      https://www.pelastussanoma.fi/Profetiat/Paivittain 4_2008/Paivitain.htm

      10.6.2008

      Jeesuksen tulemus vakavasti ottaen omana elinaikanasi - vai veikkauksella mahdollisuudet voittaa

      Oletko pelannut koskaan Lottoa, Jokeria, Vakioveikkausta tai vaikkapa V5 raviveikkausta? Lotto on se kaikkein huonoin mahdollisuus ja eniten rahaa voittava. Suhde 1 rivi vastaa yli 15 miljoonaa vaihtoehtoa. Jokeripeleissä sama suhde 1:10 miljoonaan.

      Jos olet veikannut, niin oletko uskonut ja luottanut, että voitto tulisi. Oletko haaveillut ja jännännyt jokin ilta silmät pullollaan tv:n ääressä, että kyllä se nyt tulee? Miten on, oletko odottanut ”lähes” mahdotonta tulevaksi? ja kun se ei tullut, menet kioskille ja veikkaat silti taas.

      Vakiopeleissä suhde muuttuu ihan oleellisella tavalla, koska tässä ei pelata enää ihan pelkän tuurin varassa, vaan tässä täytyy olla tietoa ja pieniä vihjeitäkin saa kaikkialta, lehdistä, kirjoista, netistä ja muista tiedotusvälineistä. Jos veikkaat ilman noita vinkkejä, et voi kuin arvailla, joka nostaa jälleen suhdekerrointa ylemmäs. Jos esimerkiksi Jokerit ei ole koskaan hävinnyt aiemmin KalPalle kotonaan ja nytkin kaudella edelliset kohtaamiset ovat olleet rökälevoittoja Jokereille, ethän sinä lähde veikkaamaan KalPaa voittajaksi. Vai mitä?

      Sinä saat siis vihjeitä, jotka auttavat veikkaamaan oikein. Sitten on paljon pelejä, joissa kerroin määräytyy aikalailla tuurin perusteella. Pelkkä matemaattinen suhdeluku vakioveikkauksessa on 1:1,5 miljoonaan eli huomattavasti alempana kuin lottovoiton suhde. Tähän sinä luotat koska olet kuullut jo monen ystäväsi jääneen 13 oikein vain yhden osuman päähän. Ajatteles, vain yhden osuman päähän voitosta. Tässä pelissä tieto on avuksi ja luottamus voittoon kovaa tasoa, koska johan nyt vahvalla tiedolla suhde kaventuu jo 1:100 000:n voittomahdollisuuteen. Eihän se enää ole paljon ja siihen voi uskoa jo hyvällä syyllä.

      Entäpä V5 jossa varsinainen tietämys täyttää koko mahdollisuuden voittaa päävoitto. Ilman hevostuntemusta voittomahdollisuus on 1:65 000:n ja kun tuntee hevoset, niin voi voittaa ihan muutaman tuhannen mahdollisuudella.

      Oletko siis ymmärtänyt?

      Tässä pelissä et voi hävitä, koska suhdeluku on vain yhden suhde muutamaan hassuun tuhanteen. Tämä ei enää siis tarvitse uskoa voittoon vaan sen kun käyt hakemassa voittosi kotiin.

      Kun veikataan Jeesuksen paluuta sinun elinaikanasi, niin pelkkä matemaattinen suhdeluku Alkaen Aatamista on 1:83 ja mikäli vähennetään Aatamista Nooaan ihmisiän sukupolven pituus, saadaan luvuksi 1:72 eli luku pienenee siitä hieman. Hups, eihän Jeesuskaan edes luvannut tulla kuin vasta kuoltuaan ja vasta sen jälkeen kun itse ylipäätään nousi taivaaseen.

      Aloitetaanpa siis alusta eli vuodesta n. 30 JKr. tarkoittanee 72:n ikävuoden jaolla vaikkapa 2000 vuotta on vajaa 1:28 sukupolvea. Eli voittosuhde on 1:28:n ja sinä uskot mieluummin lottovoittoon kuin Jeesuksen paluuseen omana elinaikanasi.

      Eikä tässä vielä… Mitähän ne ennustukset, eli vanhan testamentin profetiat kertoivat, jotka Raamattu on suunnattoman suurella sattumasuhdeluvulla kohdalleen satuttanut, kuten Jeesuksen ennustukset osumaan johonkin toiseen henkilöön.

      Se suhde on 1:1 potenssiin numero jossa on 137 nollaa. Raamattu siis on osunut yhtälöön, jossa voittaa peräjälkeen jopa satoja lottovoittoja. Herääpäs nyt kuule laskemaan uudelleen elämän arvosi.

      Eikä tässäkään vielä kaikki, koska edellinen vain viittasi siihen, mikä on veikkaussuhde Jeesuksen sanojen paikkansapitävyys. Jeesus siis on sanonut, että kun te näette Israelin kansan jälleen kukoistavan, se sukupolvi ei katoa, kun Hän tulee. Niinpä, ei ole suuri ihme jos tämän veikkauksen voitat, koska voittokerroin on 1:1, eli jokainen arpa voittaa päävoiton. Elinaikasi on siis tässä ja tämä, Jeesus silti tiesi, että kun Israel tekee rauhaa, silloin loppu tulee.

      Ystäväni Rakkaani, kopio tämä ja lähetä se kaikille niille epäilijöille, jotka tunnet.

      -jarmo-

    • Anonyymi

      https://www.pelastussanoma.fi/Profetiat/Paivittain 3_2008/Paivittain.html

      1.1.2008

      HYVÄÄ UUTTA VUOTTA -> vaikkakin uusi 2008 vuosi alkaakin vasta 1.4.2008
      Liekö se 1.4. sekään ihan tarkka aika, mutta sinne päin ainakin, eli me eletään Nooan ajan ja Raamatullista syksyä nyt. Jeesuskin syntyi syksyllä.

      Henkimaailman kanssa olet kuin nettipelissä anonyymina, sinä et näe ketään, mutta sinut nähdään jopa alastomana

      Jumala on pelin luoja ja sen kehittämisen sivustaseuraajat ovat henkiä ja enkeleitä. Sinä olet pelaaja, joka olet pelisi netistä löytänyt, luulet olevasi muutaman harjoituskerran jälkeen hyvä, koska tunnet jo hieman pelin ominaisuuksia ja kentät.

      Pelissä on "HELP" painike, mutta et välitä sitä käyttää, koska olethan niin hyvä. Luulet että vastassasi on kaltaisesi pelin itseoppinut pelaaja mutta pelissä vastustajat ovatkin henkiä, jotka ovat nähneet koko pelin bittirakenteen, koodin, sekä olleet mukana katsomassa kun sen ominaisuudet luodaan. Luulet että nuo vastustajasi ovat kaltaisiasi aloittelijoita, jota nämä vastustajasi erehdyttävän hyvin myös esittävät ja sinua niin bluffaavat.

      Valehtelet itsellesikin, että olet hyvä pelaaja ja hallitset pelin paremmin kuin muut. Totuus paljastuu sinulle vasta kun olet murskaantumaisillasi, etkä voi enää vastustaa.

      Olet armottomasti mennyttä miestä, koska nämä vastustajasi pelaavat tätä peliä 1 000 000:1 paremmin kuin sinä, joten mahdollisuutesi ovat sen mukaiset.

      Näin toimit, kun luulet että itse osaat kaiken, hallitset kaiken ja kaikki pelaavat tätä peliä siten kuin sinä sen näet. Kaikki mitä ympärilläsi tapahtuu, se on tarkoitettu vain sinun tuhoamiseksesi, jos niin kerran haluat tätä peliä pelata.

      Halu uskoa ja muuttaa pelin sääntöjä on sinun kädessäsi, painamalla HELP painiketta, joka on Jeesus Kristus. Usko puolestaan tulee pelin kehittäjältä, Jumalalta. Tämän pelin kehittäjä, ei sinua auta, jollet käytä tuota HELP painiketta.

      Tässä on tämän pelin todelliset säännöt.

      Sillä mitalla sinulle mitataan, millä sinä itse mittautat. Usko HELP painkkeeseen. Vain luja Usko Jeesukseen Kristukseen, vapauttaa sinut mittamaljasta, jolla tämän pelin tuomiot sinulle kaadetaan. Käytä siis HELP-painiketta.

    • Anonyymi

      2. Tessalonikalaiskirje 2

      1 Mutta mitä tulee meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen tulemukseen ja meidän kokoontumiseemme hänen tykönsä, niin me pyydämme teitä, veljet,

      2 ettette anna minkään hengen ettekä sanan ettekä minkään muka meidän lähettämämme kirjeen heti järkyttää itseänne, niin että menetätte mielenne maltin, ettekä anna niiden itseänne peljästyttää, ikäänkuin Herran päivä jo olisi käsissä.

      3 Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä ei tule, ennenkuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi,

      4 tuo vastustaja, joka korottaa itsensä yli kaiken, mitä jumalaksi tai jumaloitavaksi kutsutaan, niin että hän asettuu Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala.

      5 Ettekö muista, että minä, kun vielä olin teidän tykönänne, sanoin tämän teille?

      6 Ja nyt te tiedätte, mikä pidättää, niin että hän vasta ajallansa ilmestyy.

      7 Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää,

      8 niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä,

      9 tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä

      10 ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua.

      11 Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen,

      12 että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen.

      13 Mutta me olemme velvolliset aina kiittämään Jumalaa teidän tähtenne, veljet, te Herran rakastetut, sentähden että Jumala alusta alkaen valitsi teidät pelastukseen Hengen pyhityksessä ja uskossa totuuteen.

      14 Siihen hän on myös kutsunut teidät meidän evankeliumimme kautta, omistamaan meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen kirkkauden.

      15 Niin seisokaa siis, veljet, lujina ja pitäkää kiinni niistä opetuksista, joita olette oppineet joko meidän puheestamme tai kirjeestämme.

      16 Ja meidän Herramme Jeesus Kristus itse ja Jumala, meidän Isämme, joka on rakastanut meitä ja armossa antanut meille iankaikkisen lohdutuksen ja hyvän toivon,

      17 lohduttakoon teidän sydämiänne ja vahvistakoon teitä kaikessa hyvässä työssä ja puheessa.

    • Anonyymi

      https://www.koronatilastot.fi/fi/rokotukset/

      Koronarokotukset annoksittain

      1. rokotusannoksia on annettu 4 523 948 kappaletta, noin 81 % väestöstä.

      2. annoksen osalta on 78 %, sillä 2, rokotusannoksia on annettu 4 346 897 kpl.

      3. koronarokotusannoksen on saanut noin 55 %, eli 3 070 439 annosta.

      4. rokotusannoksia on annettu 1 177 293 annosta, siis noin 21 %.

    • Anonyymi

      http://www.reijotelaranta.fi/reijon_blogi/david_wilkerson__profetia_talouden_ja_moraalin_romahtamisesta/

      Näky viimeisestä yrityksestä pettää Jumalan valittuja

      Wilkerson on nähnyt tämän sukupolven Jeesukseen uskovat "viimeisinä kristittyinä". Wilkerson kuvaa, kuinka Saatana tulee viekkaasti, viattomasti ja huomaamatta, että vain harvat käsittävät sitä. Paha houkuttelee kristityt asioilla, jotka sinänsä ovat hyväksyttäviä, mutta jotka väärinkäytettyinä tulevat tuomioksi.
      Wilkerson näkee, että kaikkein suurin kiusaus viimeisille kristityille on hyvinvointi. Jumala ei ole vaurautta ja menestymistä vastaan, mutta Wilkerson näkee silti, että hyvinvointi pettää miljoonia kristittyjä. Hän näkee kuinka Saatana pyytää lupaa kiusata viimeisiä kristittyjä. Tämä on Wilkersonin näky kirjasta Näky nyt:

      Ja Herra sanoi saatanalle: "Mistä sinä tulet?" Saatana vastasi: "Maata kiertämästä ja kuljeksimasta ja tarkkailemasta viimeisiä kristittyjä." Ja Herra sanoi saatanalle: "Oletko pannut merkille viimeisen ajan kristityt - miten nuhteettomia, miten rehellisiä, miten Jumalaa pelkääviä ja Kristusta rakastavia he ovat? Miten he yrittävätkään karttaa pahaa?"

      Sitten saatana vastasi Herralle: "Niin, mutta otahan pois se aitaus, jonka olet rakentanut heidän ympärilleen. Job ei olisi hylännyt sinua köyhyydessään, mutta sinun ei tarvitse kuin lisätä ja siunata kaikkia viimeisen ajan kristittyjä yli kaiken sen, mitä Jobilla oli, niin saat nähdä, mitä tapahtuu.

      Anna heille kaikille omaisuutta yltäkylläisesti niin kuin Jobille. Rakenna heille hienot, uudet kodit. Anna heille hienoja autoja, rahaa ja kaikenlaisia laitteita niin paljon kuin tarvitsevat. Hukuta heidät asuntovaunuihin, veneisiin, ulkomaanmatkoihin, hienoihin vaatteisiin, eksoottisiin ruokiin, maatiloihin ja säästötileihin.

      Saat nähdä kuinka käy viimeisille kristityille, kun heistä tulee kylläisiä, rikkaita, kun he saavat lisää tavaroita ja kun he eivät enää tarvitse mitään. He hylkäävät Jumalan ja heistä tulee itsekeskeisiä.

      -----------

      Enmän Wilkeronin vuonna 1973 saamasta ja hätkähdyttävällä tavalla jo toteutuneesta näystä voit lukea tästä osoitteesta: https://ajankohtainen.wordpress.com/2014/02/08/wilkersonin_naky/

      --------------

      Sananlaskut 30

      7 Kahta minä sinulta pyydän, älä niitä minulta koskaan kiellä, kuolemaani saakka:

      8 Vilppi ja valhepuhe pidä minusta kaukana. Älä köyhyyttä, älä rikkautta minulle anna; anna minulle ravinnoksi määräosani leipää,

      9 etten kylläisenä tulisi kieltäjäksi ja sanoisi: "Kuka on Herra?" ja etten köyhtyneenä varastaisi ja rikkoisi Jumalani nimeä vastaan.

      ------------

      Hesekiel 16

      49 Katso, tämä oli sisaresi Sodoman synti: ylpeys, leivän yltäkylläisyys ja huoleton lepo hänellä ja hänen tyttärillään; mutta kurjaa ja köyhää hän ei kädestä ottanut.

      50 He korskeilivat ja tekivät kauhistuksia minun edessäni, ja minä, kun sen näin, toimitin heidät pois.

      -------------

      Matteus 10

      7 Ja missä kuljette, saarnatkaa ja sanokaa: 'Taivasten valtakunta on tullut lähelle'.

      8 Parantakaa sairaita, herättäkää kuolleita, puhdistakaa pitalisia, ajakaa ulos riivaajia. Lahjaksi olette saaneet, lahjaksi antakaa.

      9 Älkää varustako itsellenne kultaa, älkää hopeata älkääkä vaskea vyöhönne,

      10 Älkää laukkua matkalle, älkää kahta ihokasta, älkää kenkiä, älkääkä sauvaa; sillä työmies on ruokansa ansainnut.

      ---------

      1. kirje Timoteukselle 6

      6 Ja suuri voitto onkin jumalisuus yhdessä tyytyväisyyden kanssa.

      7 Sillä me emme ole maailmaan mitään tuoneet, emme myös voi täältä mitään viedä;

      8 mutta kun meillä on elatus ja vaatteet, niin tyytykäämme niihin.

      9 Mutta ne, jotka rikastua tahtovat, lankeavat kiusaukseen ja paulaan ja moniin mielettömiin ja vahingollisiin himoihin, jotka upottavat ihmiset turmioon ja kadotukseen.

      10 Sillä rahan himo on kaiken pahan juuri; sitä haluten monet ovat eksyneet pois uskosta ja lävistäneet itsensä monella tuskalla.

      11 Mutta sinä, Jumalan ihminen, pakene semmoista, ja tavoita vanhurskautta, jumalisuutta, uskoa, rakkautta, kärsivällisyyttä, hiljaisuutta.

      12 Kilvoittele hyvä uskon kilvoitus, tartu kiinni iankaikkiseen elämään, johon olet kutsuttu ja johon hyvällä tunnustuksella olet tunnustautunut monen todistajan edessä.

      ------------

      Luuk. 18:25

      Helpompi on kamelin käydä neulansilmän läpi kuin rikkaan päästä Jumalan valtakuntaan."

    • Anonyymi

      https://www.pelastussanoma.fi/Jumalan lasten kalenteri/Luukku14.htm

      25.4.2009 Rukoukset, velka ja anteeksianto

      Esimerkkirukous kuuluu näin, jonka Jeesus opetti: Isä meidän, joka olet taivaissa! Pyhitetty olkoon sinun nimesi; tulkoon sinun valtakuntasi; tapahtukoon sinun tahtosi myös maan päällä niinkuin taivaassa; anna meille tänä päivänä meidän jokapäiväinen leipämme; ja anna meille meidän velkamme anteeksi, niinkuin mekin annamme anteeksi meidän velallisillemme; Äläkä saata meitä kiusaukseen; vaan päästä meidät pahasta, sillä sinun on valtakunta ja voima ja kunnia iankaikkisesti. Amen.

      Vanha tarina, jonka kaikki tietävät, kun fariseus ja publikaani rukoilivat, näytti fariseus kuinka hurskas mies tämä oli ja oikein kiitti Jumalaa, ettei ollut kuin tuo publikaani. Tämä on Jumalalle kauhistus, eikä Jumala halua kuulla fariseuksen rukouksia. Jaakob oli hieman samanlainen aikoinaan ja joutui aikamoisen elämän käymään läpi ennen kuin Jumala teki hänestä Israelin. Jaakobhan tarkoitti sanaa pettäjä. Jaakob muuttui ja nöyrtyi Jumalan kouliessa tätä kovalla ja ankaralla kädellä, mutta hioi Jaakobista kelpo miehen, jossa Jumalan Henki lopulta asui.
      Vaikka fariseus näyttää tässä olevansa jotain pyhää ja hyvää, niin tämähän on nimenomaan sellainen kielikuva, joka ei toimi nykyään, vaan tässä on kyse omavoimaisuudesta ja pinnallisesta rukoilemisesta. Rukoukset eivät ole tarkoitettu alunperin ihmisille näkyväksi tai rituaalinomaiseksi kommunikoinniksi Jumalan ja ihmisen välille, vaan yhteys Jumalaan tapahtuu aivan toisella tavalla.

      Matteus 6:5-7 Ja kun rukoilette, älkää olko niinkuin ulkokullatut; sillä he mielellään seisovat ja rukoilevat synagoogissa ja katujen kulmissa, että ihmiset heidät näkisivät. Totisesti minä sanon teille: he ovat saaneet palkkansa. Vaan sinä, kun rukoilet, mene kammioosi ja sulje ovesi ja rukoile Isääsi, joka on salassa; ja sinun Isäsi, joka salassa näkee, maksaa sinulle. Ja kun rukoilette, niin
      älkää tyhjiä hokeko niinkuin pakanat, jotka luulevat, että heitä heidän monisanaisuutensa tähden kuullaan.

      Me rukoilemme nykypäivänä Jeesukselle, välimiehelle ja puolustajallemme: Rakas Jeesus...

      Kun tähän rukoukseen omassa kammiossamme, näkymättömällä tavalla liitetään Jeesuksen ilmoitus, minkälainen meidän kuuluisi olla jotta olisimme oikeassa hengessä suhteessa häneen.

      Matteus 18:2-4 Niin hän kutsui tykönsä lapsen, asetti sen heidän keskellensä ja sanoi: "Totisesti minä sanon teille: ellette käänny ja tule lasten kaltaisiksi, ette pääse taivasten valtakuntaan. Sentähden, joka nöyrtyy tämän lapsen kaltaiseksi, se on suurin taivasten valtakunnassa.

      Kun rukoilemme lapsen kaltaisesti, vailla vilppiä ja epäilystä, rukoukset saavat suuren voiman. Lasta Jeesus haluaa kuulla, koska lapsella ei ole omaa tahtoa, joka rukouksen jälkeen heti alkaa voittaa rukouksen nöyryyden. Lapsi kysyy isältään, saanko minä tämän ja voinko tehdä tuon. Aikuinen päättää itse ja toimii yleensä itsekkäästi sekä määrätietoisesti Jumalan tahtoa vastaan kuuntelematta enää rukouksen jälkeen omaatuntoaan. Rukous jää näin pinnalliseksi ja tarpeettomaksi. Monesti ihmiset huutavat "Jeesus Kristus, auta meitä". Kun Jeesus auttoi, mitä sitten? Jeesus heitettiin taas nurkkaan vuosiksi, eikä tätä tarvittu enää sen jälkeen kun apu oli saatu. Näin toimii aikuinen omavoimainen, omahyväinen ihminen, joka on omasta mielestään sellainen, "en minä mitään pahaa ole tehnyt", ihminen.
      Voi kuinka vähän ihmiset luulevat olevansa velkasuhteessa Jumalaa kohtaan, vaikka uskovatkin avoimesti Jumalaan. Mutta jos alkaa tivaamaan näiltä kysymällä, minkälainen Jumala on, he vastaavat monesti vain korkeampi voima, kuten kuka tahansa pintauskova, joka uskoo vaikka ufoihin loppupeleissä. He eivät tunne Jumalaa ja siitä johtuu pinnallisuus. He eivät ole koskaan halunneetkaan tutustua Jumalaan, vaan Jumala on heille "joulupukki", "Väinämöinen", tai vaikka jokin "haltijatonttu", eikä muuta. He eivät tunne Jumalaa, vaikka velka Hänelle on valtava.

      Ohessa hyvin aiheeseen osuva kuva Nummelan Rukoushuone Osakeyhtiön velkakirjasta ihan pian tasan sata vuotta sitten toukokuun 21. päivä vuonna 1909
      Velka Jumalalle on siis olemassa ja se on suuri, niin suuri ettei ihminen sitä koskaan kykene maksamaan, siksi se velka täytyy antaa anteeksi. Muuta maksutapaa tähän velkaan ei ole ja maksu tapahtuu anomalla velan anteeksiantoa.

      Isämeidän- rukouksessa on sisällä ansa meille kaikille ja tämä ansa on monille täysin huomaamaton ja muuttunut pelkäksi hokemaksi, vaikka kirkkokansa joka sunnuntai sen hokee uudelleen ja taas uudelleen. Tämä hokema on siksi siellä, että ajattelematon hurskastelija ei voisi sanoa myöhemmin, ettei olisi lausunut sanoja: "anna anteeksi meille meidän velkasyntimme, koska mekin annamme niille, jotka ovat meitä vastaan rikkoneet". MEKIN SIIS ANNAMME NIILLE?

      Ihan aluksi haluan muistuttaa perusneuvo:

      • Anonyymi

        Luukas 6:36-39 Olkaa armahtavaiset, niinkuin teidän Isänne on armahtavainen. Älkääkä tuomiko, niin ei teitäkään tuomita; älkää kadotustuomiota lausuko, niin ei teillekään kadotustuomiota lausuta. Antakaa anteeksi, niin teillekin anteeksi annetaan. Antakaa, niin teille annetaan. Hyvä mitta, sullottu, pudistettu ja kukkurainen, annetaan teidän helmaanne; sillä millä mitalla te mittaatte, sillä mitataan teille takaisin." Hän sanoi heille myös vertauksen: "Eihän sokea voi sokeaa taluttaa? Eivätkö molemmat lankea kuoppaan?
        Syntivelkamme on suuri ja se on yhteinen, joten kukaan ei ole toistaan kummempi ja siksi anteeksianto on anteeksipyyntöä paljon tärkeämpää, koska synti on taakka jota meistä kukaan ei kykene kantamaan ja anteeksianto Jeesuksessa Kristuksessa on synnin kantoväline. Muuta meillä ei ole.

        Matteus 18:21-35 Silloin Pietari meni hänen tykönsä ja sanoi hänelle: "Herra, kuinka monta kertaa minun on annettava anteeksi veljelleni, joka rikkoo minua vastaan? Ihanko seitsemän kertaa?" Jeesus vastasi hänelle: "Minä sanon sinulle: ei seitsemän kertaa, vaan seitsemänkymmentä kertaa seitsemän. Sentähden taivasten valtakunta on verrattava kuninkaaseen, joka vaati palvelijoiltansa tiliä. Ja kun hän rupesi tilintekoon, tuotiin hänen eteensä eräs, joka oli hänelle velkaa kymmenentuhatta leiviskää. Mutta kun tällä ei ollut, millä maksaa, niin hänen herransa määräsi myytäväksi hänet ja hänen vaimonsa ja lapsensa ja kaikki, mitä hänellä oli, ja velan maksettavaksi. Silloin palvelija lankesi maahan ja rukoili häntä sanoen: 'Ole pitkämielinen minua kohtaan, niin minä maksan sinulle kaikki'. Niin herran kävi sääliksi sitä palvelijaa, ja hän päästi hänet ja antoi hänelle velan anteeksi. Mutta mentyään ulos se palvelija tapasi erään kanssapalvelijoistaan, joka oli hänelle velkaa sata denaria; ja hän tarttui häneen, kuristi häntä kurkusta ja sanoi: 'Maksa, minkä olet velkaa'. Niin hänen kanssapalvelijansa lankesi maahan ja pyysi häntä sanoen: 'Ole pitkämielinen minua kohtaan, niin minä maksan sinulle'. Mutta hän ei tahtonut, vaan meni ja heitti hänet vankeuteen, kunnes hän maksaisi velkansa. Kun nyt hänen kanssapalvelijansa näkivät, mitä tapahtui, tulivat he kovin murheellisiksi ja menivät ja ilmoittivat herrallensa kaiken, mitä oli tapahtunut. Silloin hänen herransa kutsui hänet eteensä ja sanoi hänelle: 'Sinä paha palvelija! Minä annoin sinulle anteeksi kaiken sen velan, koska sitä minulta pyysit; eikö sinunkin olisi pitänyt armahtaa kanssapalvelijaasi, niinkuin minäkin sinua armahdin?' Ja hänen herransa vihastui ja antoi hänet vanginvartijan käsiin, kunnes hän maksaisi kaiken, minkä oli hänelle velkaa. Näin myös minun taivaallinen Isäni tekee teille, ellette anna kukin veljellenne sydämestänne anteeksi."

        Rukoileminen vilpittömällä mielellä omassa hiljaisuudessaan, on paras tapa pitää yhteyttä Isään Jeesuksen Kristuksen, välimiehemme kautta. Älkäämme rukoilko Jumalaa niinkään, vaikka se kuulostaakin ehkä kummalliselta. Jeesus Kristus on välimies rukouksissamme, aivan samalla tavalla välimies Jumalan suuruutta ja kirkkautta kohtaan oli välimiehenä Mooses. Hänen kauttaan kulki sana Jumalalta Israelin kansalle ja päin vastoin.


    • Anonyymi

      https://www.veikkaus.fi/fi/yritys? #!/article/tiedotteet/pelit/2023/21_lotto-eurojackpot-ja-muut-veikkauksen-kuponkipelit-edellyttavat-tunnistautumista-15.5.-alkaen

      Lotto, Eurojackpot ja muut Veikkauksen kuponkipelit edellyttävät tunnistautumista 15.5. alkaen

      Kuponkipelien tunnistautumisen myötä myös suosittu porukkapelaaminen kokee uudistuksen.

      Toukokuussa tehdään suomalaista rahapelaamisen historiaa, kun Loton, Eurojackpotin ja muiden Veikkauksen kuponkipelien pelaaminen edellyttää tunnistautumista. 15.5.

      voimaan tuleva tunnistautumisedellytys perustuu arpajaislakiin. Tunnistautumisen avulla ehkäistään pelihaittoja, vahvistetaan ikärajavalvontaa sekä rakennetaan turvallisempaa peliympäristöä. Tunnistautuminen takaa asiakkaalle myös sen, että voitot kotiutuvat turvallisesti talteen.

    • Anonyymi

      Johanneksen ilmestys 7

      1 Senjälkeen minä näin neljä enkeliä seisovan maan neljällä kulmalla ja pitävän kiinni maan neljää tuulta, ettei mikään tuuli pääsisi puhaltamaan maan päälle eikä meren päälle eikä yhteenkään puuhun.

      2 Ja minä näin erään muun enkelin kohoavan auringonnoususta, ja hänellä oli elävän Jumalan sinetti, ja hän huusi suurella äänellä niille neljälle enkelille, joille oli annettu valta vahingoittaa maata ja merta,

      3 ja sanoi: "Älkää vahingoittako maata älkääkä merta, älkää myös puita, ennenkuin me olemme painaneet sinetin Jumalamme palvelijain otsaan".

      4 Ja minä kuulin sinetillä merkittyjen luvun, sata neljäkymmentä neljä tuhatta merkittyä kaikista Israelin lasten sukukunnista:

      5 Juudan sukukunnasta kaksitoista tuhatta merkittyä, Ruubenin sukukunnasta kaksitoista tuhatta, Gaadin sukukunnasta kaksitoista tuhatta,

      6 Asserin sukukunnasta kaksitoista tuhatta, Naftalin sukukunnasta kaksitoista tuhatta, Manassen sukukunnasta kaksitoista tuhatta,

      7 Simeonin sukukunnasta kaksitoista tuhatta, Leevin sukukunnasta kaksitoista tuhatta, Isaskarin sukukunnasta kaksitoista tuhatta,

      8 Sebulonin sukukunnasta kaksitoista tuhatta, Joosefin sukukunnasta kaksitoista tuhatta, Benjaminin sukukunnasta kaksitoista tuhatta merkittyä.

      9 Tämän jälkeen minä näin, ja katso, oli suuri joukko, jota ei kukaan voinut lukea, kaikista kansanheimoista ja sukukunnista ja kansoista ja kielistä, ja ne seisoivat valtaistuimen edessä ja Karitsan edessä puettuina pitkiin valkeihin vaatteisiin, ja heillä oli palmut käsissään,

      10 ja he huusivat suurella äänellä sanoen: "Pelastus tulee meidän Jumalaltamme, joka valtaistuimella istuu, ja Karitsalta".

      11 Ja kaikki enkelit seisoivat piirissä valtaistuimen ja vanhinten ja neljän olennon ympärillä ja lankesivat kasvoilleen valtaistuimen eteen ja kumartaen rukoilivat Jumalaa,

      12 sanoen: "Amen! Ylistys ja kirkkaus ja viisaus ja kiitos ja kunnia ja voima ja väkevyys meidän Jumalallemme aina ja iankaikkisesti, amen!"

      13 Ja yksi vanhimmista puhui minulle ja sanoi: "Keitä ovat nämä pitkiin valkeihin vaatteisiin puetut, ja mistä he ovat tulleet?"

      14 Ja minä sanoin hänelle: "Herrani, sinä tiedät sen". Ja hän sanoi minulle: "Nämä ovat ne, jotka siitä suuresta ahdistuksesta tulevat, ja he ovat pesseet vaatteensa ja valkaisseet ne Karitsan veressä.

      15 Sentähden he ovat Jumalan valtaistuimen edessä ja palvelevat häntä päivät ja yöt hänen temppelissään, ja hän, joka valtaistuimella istuu, on levittävä telttamajansa heidän ylitsensä.

      16 Ei heidän enää tule nälkä eikä enää jano, eikä aurinko ole sattuva heihin, eikä mikään helle,

      17 sillä Karitsa, joka on valtaistuimen keskellä, on kaitseva heitä ja johdattava heidät elämän vetten lähteille, ja Jumala on pyyhkivä pois kaikki kyyneleet heidän silmistänsä."

    • Anonyymi

      Dan. 11:15

      Ja Pohjan kuningas hyökkää ja luo vallin ja valloittaa varustetun kaupungin. Eivät kestä Etelän käsivarret, ei sen valioväki, ei ole sillä voimaa seisoa vastaan.

      Dan. 11:25

      Ja hän panee liikkeelle voimansa ja rohkeutensa Etelän kuningasta vastaan, hyökäten suurella sotajoukolla. Mutta Etelän kuningas varustautuu sotaan suurella ja ylen väkevällä sotajoukolla. Hän ei kuitenkaan kestä, sillä häntä vastaan hankitaan juonia.

    Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1631
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1289
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1285
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1277
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1210
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe