Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Otatko sirun kalloosi? Ilmestyskirjan ennustukset uutisissa? Kyllä!

Anonyymi-ap

Suomi24 Kristinusko: evlut. hell... jne


Siru tulee - kuka on valmiudessa?
-----------------------------------------


Kovasti huimaa vauhtia etenee se ennustus, joka löytyy Raamatusta, Ilmestyskirjan luvusta 13.

Ne ihmiset (uskovatkin) jotka vielä vuosikymmeniä sitten arvuuttelivat että MIKÄ ihme se "pedon merkki" voisi olla? Jonka luku on 666? Kyllä riitti sepityksiä niin ja näin? Satoja hypoteeseja. Mikä ja kuka ja miten se "peto ja pedon merkki" voisi toteutua?

Vaan ei enää! Se asia, minkä apostoli Johannes näki ja kirjoitti muistiin yli 2000 vuotta sitten? Hupsista vain! - Sen näyn ja ennustuksen toteutuminen onkin tätä päivää?

"Peto" ei ole mikään sarvipäinen otus, eikä jokin ihminen. Peto edustaa sitä hallintamallia, jossa kaikki ovat merkittyjä, ja....Peto on koneisto.

Nyt, ensin tähän aikaan, sen perästä historian huoneeseen yli 2000 vuoden taakse!


Mikrosiru - siru - on tulevan ajan hallintostrategiaa!
---------------------------------------------------------------

Jokainen normi-ihminen on perillä siitä, että digitaalinen maailma ja hallinta on kaiken aikaa etenemässä ja laajentumassa. Ja?

Kun sen sortin mies kuin Elon Musk - maailman rikkain mies - on puuhissa tämän sektorin kehittelyssä? Jokainen voi olettaa, ettei siinä millään pikku panoksilla pelata? Raha on valtaa. Ja valta on rahaa. Missä raha- siellä--- mikä? Mutta nyt asiaan.

Tätä päivää. Uutisista 10.12.2022. Ei mitään salaseurasatuja, vaan ihan veronmaksajien varoilla ylläpidetyn uutiskanavan, YLEN otsikoissa:

• "ELON MUSK haluaa istuttaa tietokoneen ihmisten päähän – ihmiskokeet alkavat pian.....""

• "Amerikkalaisen monimiljardöörin ja sarjayrittäjän Elon Muskin Neuralink-yhtiö ilmoitti viime viikolla alkavansa asentaa mikrosiruja ihmisten aivoihin puolen vuoden kuluessa."

• "Laite asetetaan otsalohkon pinnalle kalloon poratun reiän kautta.

• "Elon Musk perusti Neuralinkin vuonna 2016. Yhtiö on kuuden vuoden ajan kehittänyt aivoihin asetettavaa tietokoneimplanttia ja ohjelmistoja, jotka lukevat sekä tulkitsevat aivosignaaleja. "

• "Musk on jo ilmoittanut ottavansa itse Neuralinkin sirun aivoihinsa.

• "Aiemmin siruja on kokeiltu eläimillä. Yhtiö on myöntänyt apinoita kuolleen (siirryt toiseen palveluun) koeolosuhteissa. Neuralink-yhtiön tekemät eläinkokeet ovat parhaillaan viranomaisten tutkinnan kohteena Yhdysvalloissa."

• Noin 20 sentin kolikon kokoisen implantin on tarkoitus yhdistää aivot tietokoneisiin.

https://yle.fi/a/74-20008091

Aloitus jatkuu

271

1152

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jatkoa aloitukseen: Otatko sirun kalloosi? Ilmestyskirjan ennustukset uutisissa? Kyllä!


      No niin, näin sitä mennään - vai?
      ----------------------------------

      Monia niitä, jotka eivät tunne Raamattua, ja sitä mitä apostoli Johannekselle näytettiin siis yli 2000 vuotta sitten - tuo em. Ylen uutisointi olisi vain yksi uutinen muiden joukossa.

      Mutta ne (me) jotka olemme tutustuneet siihen kaikkeen, mitä UT (ja myös VT) Raamatussa lausuu ns. "lopunajoista" - ymmärrämme MISTÄ on kysymys?

      Siitä kehityksestä ja trendistä, jossa ihmiskuntaa - hm - ohjastetaan ihan uuteen vaiheeseen!

      Ei enää monilukuisia pankki-, henkilö- ja muita kortteja. ( Vaikka niissä jo siru onkin!). Ei. Ihmisestä on suuniteltu kävelevä ja / tai oleva tietokone. Kaikki kropassa mukana! Aina ja joka paikassa. Yötä päivää - nähtävissä - valvottavissa... hallittavissa. Ei enää kadonneita kortteja, unohtuneita salasanoja, ei ...? Kaikki varman päälle! Kaikki reaaliajassa. Se on idea ja tavoite... ja miksi ja kenelle?

      Kannattais olla realisti ja kysyä? Eikä pistää päätä pensaaseen...


      Nyt yli 2000 vuoden taakse... "Peto ja pedon hallintavalta" = Ennustus.
      -------------------------------------------------------------------------
      • "Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin OIKEAAN käteensä tai OTSAANSA, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku. " ( Ilm 13:16-17)

      • "Se pakottaa kaikki, pienet ja suuret, rikkaat ja köyhät, vapaat ja orjat, ottamaan OIKEAAN käteensä tai OTSAANSA merkin. Kenenkään ei ole lupa ostaa eikä myydä mitään, ellei hänellä ole tätä merkkiä, joka on pedon nimi tai sen nimen luku.." (Ilm 13:16-17)
      • "Ja sallittiin hänelle antaa hengen pedon kuvalle, että pedon kuva myös puhuis, ja tekis, että jokainen, joka ei pedon kuvaa kumarra, pitää tapettaman."
      "Ja se saattaa kaikki, pienet ja suuret, rikkaat ja köyhät, vapaat ja palveliat, ottamaan merkin OIKIAAN käteensä taikka OTSIINSA;
      " Ja ettei kenkään taitanut ostaa eikä myydä, jolla ei se merkki ollut, taikka pedon nimi, eli hänen nimensä luku. " ( Ilm 13: 15-17)

      • "Ja se on tekevä, että kaikki, vähäiset ja suuret, rikkaat ja köyhät, herrat ja palvelijat, heille annetaan merkki OIKEISIIN käsiin tai OTSIINSA. Etteivät ihmiset voi enää ostaa tai myydä, ainoastaan se, jolla on olennon nimen merkki, tai nimen lukumäärä." ( Ilm 13:15-17)


      Merkintä oikeaan käteen taikka otsaan!
      --------------------------------------------------

      Kyseessä ei siis ole mikään "tatuointi" jossakin ihon pinnassa?

      Lähestymme siis sitä aikaa. Ensin tämä kaikki on kokeiluluonteista. Tietysti? Mutta sitten sen varsinainen juju toteutuu, ja toteutetaan jopa pakkokeinoin. Jopa kuoleman uhalla.

      Ihmiset merkitään kuin karjalaumat. On vain kaksi vaihtoehtoa.
      - Joko ottaa merkin (sirun). taikka sitten kieltäytyy?

      Merkityt ovat yhteiskuntakelpoisia, miten käy toisten? Viisas pohtii sitä ajoissa?
      On hämmästyttävää, miten UUTISET ovat kuin lukisi Ilmestyskirjan 13. lukua?
      • Oikeaan käteen?
      • Otsaan?
      Ihmisten käteen on jo rajatuissa tapauksissa asennettu mikrosiruja, samoin kuin mm. lemmikkeihin ja tuotantoelämiin on sovellettu mikrosirutekniikkaa.
      OTSAAN ympättävällä implantilla on toki eräitä tiettyjä näkökulmia (joista ei tässä enempää.)

      Lopuksi
      ------------
      Ihmiskunta etenee kohden - mitä? Ei se ole mikään suuri tuntematon? Koska Jumala on nähnyt oikeaksi antaa ENNAKKOINFOA siitä, miten maailma makaa. Kun pahuus on maksimoitunut.

      Mutta kaikki eivät ota sirua, eivät minkään sorttista. Ne kuuluvat siihen samaan sarjaan jossa pakkopiikit ja pelottelulla manipuloinnit ajavat ihmisiä tiettyyn hallintaleiriin. Joka ottaa (sirun, merkin, implantin) on valinnut puolensa. . .

      Jumala tahtoo varjella niitä, jotta eivät KUMARRA minkään tahon vallankäyttäjiä. Jotka kumartavat ja kunnioittavat VAIN Elävää Kaikkivaltiasta Jumalaa. Jeesuksen Kristuksen nimessä.

      Näin Ilmestyskirja varoittaa: (Ilm 14:9-12)
      • "Jos joku kumartaa petoa ja sen kuvaa ja ottaa sen merkin otsaansa tai käteensä,
      • niin hänkin on juova Jumalan vihan viiniä, joka sekoittamattomana on kaadettu hänen vihansa maljaan, ja häntä pitää tulella ja tulikivellä vaivattaman pyhien enkelien edessä ja Karitsan edessä. "

      • "Ja heidän vaivansa savu on nouseva aina ja iankaikkisesti, eikä heillä ole lepoa päivällä eikä yöllä, heillä, jotka petoa ja sen kuvaa kumartavat, eikä kenelläkään, joka ottaa sen nimen merkin."

      • "Tässä on pyhien kärsivällisyys, niiden, jotka pitävät Jumalan käskyt ja Jeesuksen uskon."

      Jumala tulee vahvistamaan kaikkien niiden uskoa, jotka totisella sydämellä pysyvät kiinni Herran Jeesuksen armossa ja voitossa!

      • Anonyymi

        Nyt mene hanskalle lahkolinen saunan taakse.Hurmos vihasi ei toteudu.
        Helluntalisille tulee elon muskin takia perse sondi joka lähettää avaruuteen singnaalit..
        Nää on niin hurmospaskaa...huh.huh..


      • Kristuksen omat eivä sitä tarvise, eivä joudu kärsimään pedon merkin omaavia ihmisä heille on kärsimys kerran tuleva.


      • Anonyymi
        kotipaju2 kirjoitti:

        Kristuksen omat eivä sitä tarvise, eivä joudu kärsimään pedon merkin omaavia ihmisä heille on kärsimys kerran tuleva.

        Raamattu kyllä minusta ja monista muistakin osoittaa sen, että uskovat ovat maan päällä 6. pasuunan loppuun asti eli 7. pasuunan pärähtäessä ääneen, tulee ylösotto. Eli tempaus on vasta juuri ennen kuin Jumala vyöryttää viimeiset tuhoavat vitsauksena kääntymättömien niskaan. Vasta siis ne viimeiset vitsaukset ovat sitä Jumalan vihaa, josta vanhurskaat pelastetaan. Ilmestykirja keroo selvästi, että viimeiset koitokset tulevat niille, jotka eivät tehneet parannusta. Aikaisemmat vitsaukset siis voivat vielä kääntää ihmisiä parannukseen, mutta ei enää 7. pasuunan kohdalla. Tähän skenaarioon minä ainakin varaudun, koska se, etteivät uskovat joutuisi pahoja aikoja kokemaan, on monen mieestä harhaoppia ja väärää ymmärrystä.

        Se tarkoittaa sitä, että uskovat ovat myös pedon merkin ajassa. Eihän ei-uskovia tarvitse koittaa eksyttää, he ovat jo eksyneet. Eksytykset ja pedon merkit ja vainot kohdistuvat uskoviin, joita koitetaan MYÖS eksyttää pois Jeesuksesta, jotta mekin joutuisimme kadotukseen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Raamattu kyllä minusta ja monista muistakin osoittaa sen, että uskovat ovat maan päällä 6. pasuunan loppuun asti eli 7. pasuunan pärähtäessä ääneen, tulee ylösotto. Eli tempaus on vasta juuri ennen kuin Jumala vyöryttää viimeiset tuhoavat vitsauksena kääntymättömien niskaan. Vasta siis ne viimeiset vitsaukset ovat sitä Jumalan vihaa, josta vanhurskaat pelastetaan. Ilmestykirja keroo selvästi, että viimeiset koitokset tulevat niille, jotka eivät tehneet parannusta. Aikaisemmat vitsaukset siis voivat vielä kääntää ihmisiä parannukseen, mutta ei enää 7. pasuunan kohdalla. Tähän skenaarioon minä ainakin varaudun, koska se, etteivät uskovat joutuisi pahoja aikoja kokemaan, on monen mieestä harhaoppia ja väärää ymmärrystä.

        Se tarkoittaa sitä, että uskovat ovat myös pedon merkin ajassa. Eihän ei-uskovia tarvitse koittaa eksyttää, he ovat jo eksyneet. Eksytykset ja pedon merkit ja vainot kohdistuvat uskoviin, joita koitetaan MYÖS eksyttää pois Jeesuksesta, jotta mekin joutuisimme kadotukseen.

        Jos olet uskossa, tullet kokemaan valtavan iloisen yllätyksen, kun olet muiden uskovien mukana ylöstempauksessa, ehkä jo pian.

        Laitan tähän lyhyen listan, johon olen koonnut Jeesuksen kahden tulemuksen eroja. Muitakin eroja löytynee, saa lisätä. Yksi asia, jota sinun kannattaisi ajatella, on se, että jos armon ajan kristityt jäisivät antikristuksen aikaan, Jumala joutuisi tekemään itsestään valehtelijan - ja sehän ei ole mahdollista. Nythän meidän uskovien pelastuminen on sinetöity. Emme voi menettää pelastusta, kun kerran olemme uskoneet ja olemme saaneet pyhän hengen, tulleet osallisiksi Kristuksen ruumiista. Mutta antikristuksen aikana, jos ottaa pedon merkin, on tuomittu helvettiin. Mitä siis tapahtuisi heikolle uskovalle, joka ottaisi merkin? Jos hän joutuisi helvettiin, hänen pelastuksensa ei ollutkaan taattu, vaikka Raamattu niin lupaa. Jos hän pelastuisi, ei toteutuisi se varoitus, että kaikki merkin ottajat joutuvat kadotukseen. Jotkut selittelevät, että Jumala varjelee niin, ettei kukaan uskova ota merkkiä. Raamatussa ei missään niin sanota; kirkkoa ei mainita sen jälkeen, kun Johannes temmattiin taivaaseen. Ei, olemme sen sijaan taivaassa Johanneksen kanssa. Vasta Ilmestyskirjan lopussa tulemme takaisin Harmagedoniin Jeesuksen perässä. Ja seitsemän vuotta kuvaa juutalaisten häiden seitsenpäiväistä perinnettä. Meidän on oltava taivaassa koko seitsemän vuotta. Kymmenen neitsyttä kuvaa Israelia. Jumalan vihan ajassa pyhän hengen voi menettää, jolloin ei pelastukaan. Ne, jotka pysyvät uskossa loppuun asti, pääsevät häihin - vieraina, ei morsiamena.

        Ja tässä on tämä lista:

        Tempausta ei edellä merkkejä, vaan se tapahtuu yllättäen (Ap. 1:6-7).
        Paluuta edeltää seitsemän vuotta merkkejä ja tuomioita (Ilm. 6-19).

        Tempauksessa Jeesus saapuu ilmakehään (1 Tess 4:16-17).
        Jeesus palaa maan päälle (Sak. 12:9; Ilm. 19:11).

        Tempauksessa Jeesus pelastaa uskovat Jumalan vihalta (1 Tess. 1:10, 5:9).
        Jeesus palaa jakamaan Jumalan vihaa (2 Tess. 2:8; Ilm. 19:11).

        Tempauksessa Jeesus tulee seurakuntansa takia (1 Tess. 4:13-18).
        Toisessa tulemuksessaan Jeesus palkitsee ne, jotka uskoivat häneen ylöstempauksen jälkeen (Ilm. 19:11-21).

        Tempauksessa Jeesus nostaa pyhät haudoistaan (1 Kor. 15:51-55; 1 Tess. 4:16).
        Toisessa tulemuksessaan Jeesus hautaa jumalattomat (Ilm. 19:21).

        Kristuksen morsian kutsutaan hääaterialle (Joh. 14:3; Ilm. 19:7-9).
        Taivaan linnut kutsutaan aterialle (Ilm. 19:17-18).

        Tempausta ei ennustettu vanhassa testamentissa.
        Toinen tuleminen ennustettiin vanhassa ja uudessa testamentissa monessa kohti, mm (sak. 14:3-5; Matt. 24:29-31).

        Tempaus tapahtuu hetkessä (1 Kor. 15:51-52; 1 Tess. 4:17).
        Toiseen paluuseen liittyy taistelu (Ps. 2:1-6; Jes. 24:1-7; Ilm. 16:12-16; 19-21).

        Tempauksen jälkeen alkaa ahdistuksen aika (Ilm. 3:10).
        Jeesuksen paluusta alkaa tuhatvuotinen valtakunta (Ilm. 20:1-6).

        Golgatan vapahtaja lunastaa (1 Kor. 15:55-56).
        Joukkojensa edessä valkoisella hevosella ratsastaja tuomitsee (Ilm. 19:11-16).

        Tempauksessa vain Jeesuksen omat näkevät hänet (1 Tess. 4:16-17; 1 Joh. 3:2).
        Kaikki näkevät hänet (Ilm. 1:7).


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos olet uskossa, tullet kokemaan valtavan iloisen yllätyksen, kun olet muiden uskovien mukana ylöstempauksessa, ehkä jo pian.

        Laitan tähän lyhyen listan, johon olen koonnut Jeesuksen kahden tulemuksen eroja. Muitakin eroja löytynee, saa lisätä. Yksi asia, jota sinun kannattaisi ajatella, on se, että jos armon ajan kristityt jäisivät antikristuksen aikaan, Jumala joutuisi tekemään itsestään valehtelijan - ja sehän ei ole mahdollista. Nythän meidän uskovien pelastuminen on sinetöity. Emme voi menettää pelastusta, kun kerran olemme uskoneet ja olemme saaneet pyhän hengen, tulleet osallisiksi Kristuksen ruumiista. Mutta antikristuksen aikana, jos ottaa pedon merkin, on tuomittu helvettiin. Mitä siis tapahtuisi heikolle uskovalle, joka ottaisi merkin? Jos hän joutuisi helvettiin, hänen pelastuksensa ei ollutkaan taattu, vaikka Raamattu niin lupaa. Jos hän pelastuisi, ei toteutuisi se varoitus, että kaikki merkin ottajat joutuvat kadotukseen. Jotkut selittelevät, että Jumala varjelee niin, ettei kukaan uskova ota merkkiä. Raamatussa ei missään niin sanota; kirkkoa ei mainita sen jälkeen, kun Johannes temmattiin taivaaseen. Ei, olemme sen sijaan taivaassa Johanneksen kanssa. Vasta Ilmestyskirjan lopussa tulemme takaisin Harmagedoniin Jeesuksen perässä. Ja seitsemän vuotta kuvaa juutalaisten häiden seitsenpäiväistä perinnettä. Meidän on oltava taivaassa koko seitsemän vuotta. Kymmenen neitsyttä kuvaa Israelia. Jumalan vihan ajassa pyhän hengen voi menettää, jolloin ei pelastukaan. Ne, jotka pysyvät uskossa loppuun asti, pääsevät häihin - vieraina, ei morsiamena.

        Ja tässä on tämä lista:

        Tempausta ei edellä merkkejä, vaan se tapahtuu yllättäen (Ap. 1:6-7).
        Paluuta edeltää seitsemän vuotta merkkejä ja tuomioita (Ilm. 6-19).

        Tempauksessa Jeesus saapuu ilmakehään (1 Tess 4:16-17).
        Jeesus palaa maan päälle (Sak. 12:9; Ilm. 19:11).

        Tempauksessa Jeesus pelastaa uskovat Jumalan vihalta (1 Tess. 1:10, 5:9).
        Jeesus palaa jakamaan Jumalan vihaa (2 Tess. 2:8; Ilm. 19:11).

        Tempauksessa Jeesus tulee seurakuntansa takia (1 Tess. 4:13-18).
        Toisessa tulemuksessaan Jeesus palkitsee ne, jotka uskoivat häneen ylöstempauksen jälkeen (Ilm. 19:11-21).

        Tempauksessa Jeesus nostaa pyhät haudoistaan (1 Kor. 15:51-55; 1 Tess. 4:16).
        Toisessa tulemuksessaan Jeesus hautaa jumalattomat (Ilm. 19:21).

        Kristuksen morsian kutsutaan hääaterialle (Joh. 14:3; Ilm. 19:7-9).
        Taivaan linnut kutsutaan aterialle (Ilm. 19:17-18).

        Tempausta ei ennustettu vanhassa testamentissa.
        Toinen tuleminen ennustettiin vanhassa ja uudessa testamentissa monessa kohti, mm (sak. 14:3-5; Matt. 24:29-31).

        Tempaus tapahtuu hetkessä (1 Kor. 15:51-52; 1 Tess. 4:17).
        Toiseen paluuseen liittyy taistelu (Ps. 2:1-6; Jes. 24:1-7; Ilm. 16:12-16; 19-21).

        Tempauksen jälkeen alkaa ahdistuksen aika (Ilm. 3:10).
        Jeesuksen paluusta alkaa tuhatvuotinen valtakunta (Ilm. 20:1-6).

        Golgatan vapahtaja lunastaa (1 Kor. 15:55-56).
        Joukkojensa edessä valkoisella hevosella ratsastaja tuomitsee (Ilm. 19:11-16).

        Tempauksessa vain Jeesuksen omat näkevät hänet (1 Tess. 4:16-17; 1 Joh. 3:2).
        Kaikki näkevät hänet (Ilm. 1:7).

        Raamattu lupaa erityisen kruunun niille, jotka odottavat Jeesuksen yllättäen tapahtuvaa paluuta, eli uskovien ylöstempaamista. Hänen paluunsa kuninkaana ei tapahdu yllättäen. Sitä edeltää ihan selvät tapahtumat seitsemän vuoden ajan.

        Kai sinäkin haluaisit sen kruunun? Odota innolla Jeesusta. Se on suuri lohdutus meille uskoville. Ei tarvitse pelätä lähestyvää maailmanhallitsijan aikaa suurine valheineen.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Raamattu kyllä minusta ja monista muistakin osoittaa sen, että uskovat ovat maan päällä 6. pasuunan loppuun asti eli 7. pasuunan pärähtäessä ääneen, tulee ylösotto. Eli tempaus on vasta juuri ennen kuin Jumala vyöryttää viimeiset tuhoavat vitsauksena kääntymättömien niskaan. Vasta siis ne viimeiset vitsaukset ovat sitä Jumalan vihaa, josta vanhurskaat pelastetaan. Ilmestykirja keroo selvästi, että viimeiset koitokset tulevat niille, jotka eivät tehneet parannusta. Aikaisemmat vitsaukset siis voivat vielä kääntää ihmisiä parannukseen, mutta ei enää 7. pasuunan kohdalla. Tähän skenaarioon minä ainakin varaudun, koska se, etteivät uskovat joutuisi pahoja aikoja kokemaan, on monen mieestä harhaoppia ja väärää ymmärrystä.

        Se tarkoittaa sitä, että uskovat ovat myös pedon merkin ajassa. Eihän ei-uskovia tarvitse koittaa eksyttää, he ovat jo eksyneet. Eksytykset ja pedon merkit ja vainot kohdistuvat uskoviin, joita koitetaan MYÖS eksyttää pois Jeesuksesta, jotta mekin joutuisimme kadotukseen.

        Uskovien eksytät ovat väärät kristukset. Sillä vääriä messiaita ja vääriä profeettoja ilmaantuu, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että he johtavat, jos mahdollista, valitutkin harhaan. Matt24:24
        Uskovat ei vät ota pedon merkkiä, ne jota ottavat pedon mekin joutvat samaan paikka kun paholainenkin, jota luopuvat uskostaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Raamattu lupaa erityisen kruunun niille, jotka odottavat Jeesuksen yllättäen tapahtuvaa paluuta, eli uskovien ylöstempaamista. Hänen paluunsa kuninkaana ei tapahdu yllättäen. Sitä edeltää ihan selvät tapahtumat seitsemän vuoden ajan.

        Kai sinäkin haluaisit sen kruunun? Odota innolla Jeesusta. Se on suuri lohdutus meille uskoville. Ei tarvitse pelätä lähestyvää maailmanhallitsijan aikaa suurine valheineen.

        Jeesus ei tuu millään konilla ,vaan valkealla Teslalla ,nykyään siellä on lähetetty auto avaruuteen


      • Anonyymi
        UUSI

        🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑

        🍑 ­­­N­y­­m­f­o­­m­­­a­­­a­­­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21#17663928q

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      2.
      On turha oma voimamme
      vääryyden valtaa vastaan.
      Me turman vallat voitamme
      Herrassa ainoastaan.
      Hän, Kristus, kuningas,
      on voitonruhtinas,
      lyö joukot helvetin,
      ne tallaa jalkoihin
      ja voiton meille saattaa.

      3.
      Jos täyttyisikin maailma
      nyt valheen enkeleistä,
      niin pimeys ei voittoa
      kuitenkaan saisi meistä.
      Ne olkoot raivoissaan
      ja syöskööt kiukkuaan.
      Nyt valheen vallat on
      jo saaneet tuomion.
      Ne yksi sana kaataa.

      4.
      Se sana seisoo vahvana,
      ne ei voi sitä kestää.
      Kun kanssamme on Jumala,
      ken meiltä voiton estää?
      Jos veis he henkemme,
      osamme, onnemme,
      ne heidän olkohon,
      vaan meidän iät on
      Jumalan valtakunta.

    • Anonyymi

      Höpö höpö !

      Tuollaista se on, kun ymmärrys puuttuu !

      Ydin asia kaikessa on tämä:

      Petoa pitää palvoa jumalana !

      Minkään sirun ottaminen ei sitä tee.

      Vaikka kehoni olisi täynnä siruja, niin se ei tee minusta antikristuksen palvojaa !

      Minä palvon Jumalaa !

      2. Tess. 2:4 tuo vastustaja, joka korottaa itsensä yli kaiken, mitä jumalaksi tai jumaloitavaksi kutsutaan, niin että hän asettuu Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala.

      Ilm. 13:15 Ja sille annettiin valta antaa pedon kuvalle henki, että pedon kuva puhuisikin ja saisi aikaan, että ketkä vain eivät kumartaneet pedon kuvaa, ne tapettaisiin

      On oikeasti kyse siis siitä, että palvooko / kumartaako ihminen antikristusta jumalana !

      • Anonyymi

        Sinusta tulee pedon palvleija, sinä hetkenä kun tottelet ja alistut ja otat sirun kehoosi.

        Niin yksinkertaista se on. Jota tottelee sitä kumartaa...

        Jumala asettaa valinnan paikan.

        Et voi enää palvoa YKSIN Jumalaa, jos otat pedon merkin, sirun.


      • Anonyymi

        Tuollaista se on, kun ymmärrys puuttuu !

        Ydin asia kaikessa on tämä:

        Petoa pitää palvoa jumalana !

        _____________________

        Sinulta näyttää puuttuvan sekä ymmärrys, että tieto?

        Kun diktaattorit ovat valtaa käyttäneet, ovatko alamaiset palvoneet ja kumartaneet
        vapaaehtoisesti näitä tyranneja?

        Et taida olla kovin hyvä historian tuntemuksessa?

        ON ollut PAKKO kumartaa, palvoa. Jos ei muuten niin piipun pyssyn avulla....

        Sellaista se on, tulee olemaan.

        Palvominen on pakollista!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuollaista se on, kun ymmärrys puuttuu !

        Ydin asia kaikessa on tämä:

        Petoa pitää palvoa jumalana !

        _____________________

        Sinulta näyttää puuttuvan sekä ymmärrys, että tieto?

        Kun diktaattorit ovat valtaa käyttäneet, ovatko alamaiset palvoneet ja kumartaneet
        vapaaehtoisesti näitä tyranneja?

        Et taida olla kovin hyvä historian tuntemuksessa?

        ON ollut PAKKO kumartaa, palvoa. Jos ei muuten niin piipun pyssyn avulla....

        Sellaista se on, tulee olemaan.

        Palvominen on pakollista!

        Ette te raukat edes käsitä sen vertaa, että mistä uskossa on kyse !

        Se on SYDÄMEN uskoa, eikä siten sitä voi millään pakottaa !

        Voi teitä sokeita ja ymmärtämättömiä.

        Minkään sirun ottaminen ei muuta sydämen uskoa.

        Se vaatisi siis tietoisen valinnan luopua uskosta Jumalaan !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ette te raukat edes käsitä sen vertaa, että mistä uskossa on kyse !

        Se on SYDÄMEN uskoa, eikä siten sitä voi millään pakottaa !

        Voi teitä sokeita ja ymmärtämättömiä.

        Minkään sirun ottaminen ei muuta sydämen uskoa.

        Se vaatisi siis tietoisen valinnan luopua uskosta Jumalaan !

        Ette te raukat edes käsitä sen vertaa, että mistä uskossa on kyse !

        Se on SYDÄMEN uskoa, eikä siten sitä voi millään pakottaa !

        Voi teitä sokeita ja ymmärtämättömiä.

        Minkään sirun ottaminen ei muuta sydämen uskoa.

        Se vaatisi siis tietoisen valinnan luopua uskosta Jumalaan !

        Se on sydämmen Rakkautta,se on niin ihmellinen asia,Ei sitä pakotettu minulle,en olisi uskonut nuorenpa,kunne asuin Israeliessa.Kävelin ne pyhät paikat ja ne tuli jälkeenpäin olemaan elämässäni.
        En usko valtauskontoihin(Kristilisyyten osin),muutoin en lahkoihin en mihinkään,kuin luonnon kauneuteen ja Luojan Rakkauteen.
        Kukaan mitään sirua ota,kuin sama,tutkimatonta rokotetta phizer,en ottanut ja en ota.
        Sinä päivänä, kun saatte tiedon mitä olmemme,mistä olemme tulleet..


      • <<Vaikka kehoni olisi täynnä siruja, niin se ei tee minusta antikristuksen palvojaa !>>

        Mutta jos siru on aivoissa, sillä voi potentiaalisesti ohjata ihmisiä kuin radio-ohjattavia autoja, ja saada heidät palvomaan vaikka mitä.


      • Anonyymi
        Trexnonar kirjoitti:

        <<Vaikka kehoni olisi täynnä siruja, niin se ei tee minusta antikristuksen palvojaa !>>

        Mutta jos siru on aivoissa, sillä voi potentiaalisesti ohjata ihmisiä kuin radio-ohjattavia autoja, ja saada heidät palvomaan vaikka mitä.

        KYllä yhtä lailla kädessä olevan sirun kautta voi ihmisiä ohjastaa. Signaalia ja dataa vain sirun vastaanottopuolelle, ja ...

        Mutta tämä Elon Muskin idea asentaa aivoihin implantti, se on vielä enemmän kuin siru.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        KYllä yhtä lailla kädessä olevan sirun kautta voi ihmisiä ohjastaa. Signaalia ja dataa vain sirun vastaanottopuolelle, ja ...

        Mutta tämä Elon Muskin idea asentaa aivoihin implantti, se on vielä enemmän kuin siru.

        Ei voi. Miten meinasit mahduttaa kaiken tämän yhdelle sirulle? Siitä tulisi aika iso ja akkuakin pitäisi olla koko ajan lataamassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinusta tulee pedon palvleija, sinä hetkenä kun tottelet ja alistut ja otat sirun kehoosi.

        Niin yksinkertaista se on. Jota tottelee sitä kumartaa...

        Jumala asettaa valinnan paikan.

        Et voi enää palvoa YKSIN Jumalaa, jos otat pedon merkin, sirun.

        Ottakaa vaan lävistyksiä ja siruja napa täyteen , kyllä se siitä hoituu


    • 2030 on ihminen itse vastaanotin.
      Näin nokian hemmo kertoi ja varmaan näin onkin.
      On sirua ja implanttia ja joillakin yhdistettynä aivoihin.
      Tämmöistä siis tulee ja se antikristus näin ollen on hyvin lähellä.
      Eihän tämmöistä olisi voinut tietää vielä 60v sitten ,mutta nyt siis on NYT.
      Tuohon sitten pankki ja rahaliikenne ja valvonta kuten digi id .
      Et voi ostaa ,ellei ole täplät vihreällä.
      Ovet ei aukea kauppaan... bensa asemille...teatteriin.. rauta kauppaan jne jne
      Kuulostaako jo samalta kuin ilmestyskirja.
      Tuo on jo lähes varma ja tulee.
      Kontrollointi täydellinen.
      Valmistautukaa kristityt ja verkostoitukaa ja kotisrk t toimintaan.
      Maalle ja verkostoituminen..

      • Anonyymi

        Oikein hyviä ajatuksia, Mrhyvis.

        Kiinassahan tämä suunta on hyvin pitkällä. Jokaista valvotaan. Ei pääse mihinkään piiloon eikä suojaan.

        Eikä se muuallakana onnistu, ei auta edes pakeneminen maalle...
        Meitä valvotaan valvontasatelliteilla.

        Nyt jo.

        Jokainen neliösentti maan pinnasta näkyy kuvissa.

        Kuvia voi suurentaa.

        Pienikin kivi - tai muu voidaan tekniikalla suurenta, saati ihminen maastossa...

        Ei ole mitään pilopaikkaa.

        Mutta? Herra on turvalinna.

        On oltava valmis kaikkeen, antamaan henkensäkin uskonsa tähden.


      • Anonyymi

        NIin?

        Vain kättä vilauttamalla siru kertoo kaiken.
        Kun astuu bussiin, mihin vain.

        Se systeemi on kaupoissa. Kun viivakoodi vilahtaa lukijalaitteen alla, siitä nousevat tiedot kassakuitille.

        Näin meitä tullaan paimentamaan. Lukijalaitteet on, ja ihminen on koko maailman edessä
        täysin näkyvä.

        Mistä on kyse?

        Siitä, että viimeiseen saakka paholainen koettaa matkia kaikkinäkevää ja tietävää Jumalaa, koettaa soveltaa VALTAANSA, jonka kerran menetti kun lankesi. Ollessaan vielä korkea Kerubi: Lusifer....

        Mutta? JUmala on jo säätänyt, että vallankäytölle on olemassa raja, finaali.

        Ja siitä kaikesta kaaoksesta juuri Ilmestyskirja kertoo. Detaljeissa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Oikein hyviä ajatuksia, Mrhyvis.

        Kiinassahan tämä suunta on hyvin pitkällä. Jokaista valvotaan. Ei pääse mihinkään piiloon eikä suojaan.

        Eikä se muuallakana onnistu, ei auta edes pakeneminen maalle...
        Meitä valvotaan valvontasatelliteilla.

        Nyt jo.

        Jokainen neliösentti maan pinnasta näkyy kuvissa.

        Kuvia voi suurentaa.

        Pienikin kivi - tai muu voidaan tekniikalla suurenta, saati ihminen maastossa...

        Ei ole mitään pilopaikkaa.

        Mutta? Herra on turvalinna.

        On oltava valmis kaikkeen, antamaan henkensäkin uskonsa tähden.

        Kyllä kyllä.... mutta uskon ,että Jumala pitää kiinni jostain asioista eli ihminen vaikkei voi ostaa niin ruokaa on mahdollista saada maalla.
        Yksi ihan perusasia on maakellari ja peruna pelto.
        Jos järvi lähellä niin kalaa.
        Kaupungeissa ei ole juurikaan mahdollisuuksia.
        Joko otat pedonmerkin maksuliikenteeseen tai kuolet nälkään.
        Siinä merkissä varmaankin on paljon muutakin ...aika näyttää.


      • Anonyymi
        MrHyvis kirjoitti:

        Kyllä kyllä.... mutta uskon ,että Jumala pitää kiinni jostain asioista eli ihminen vaikkei voi ostaa niin ruokaa on mahdollista saada maalla.
        Yksi ihan perusasia on maakellari ja peruna pelto.
        Jos järvi lähellä niin kalaa.
        Kaupungeissa ei ole juurikaan mahdollisuuksia.
        Joko otat pedonmerkin maksuliikenteeseen tai kuolet nälkään.
        Siinä merkissä varmaankin on paljon muutakin ...aika näyttää.

        voi hyvää päivää, että noi jaksaa niiden pedonmerkkiensä kanssa, kun todellisuudessa ovat täysin pihalla koko raamatullisesta pedonmerkistä , huh, huijaa.

        hakevat asiaa jostain, mistä saavat ennustella ja pähkäillä,
        "kun eivät tervettä oppia kestä" 2 Tim: 4: 3

        monet ovat ottaneet jo sen raamatullisen "pedon merkin", ja se ei todellakaan ole
        mikään ULKONAINEN > ULKONAISESTI otettava . . .
        "raamattu on kaikkina aikoina kaikelle kansalle"


      • Anonyymi
        MrHyvis kirjoitti:

        Kyllä kyllä.... mutta uskon ,että Jumala pitää kiinni jostain asioista eli ihminen vaikkei voi ostaa niin ruokaa on mahdollista saada maalla.
        Yksi ihan perusasia on maakellari ja peruna pelto.
        Jos järvi lähellä niin kalaa.
        Kaupungeissa ei ole juurikaan mahdollisuuksia.
        Joko otat pedonmerkin maksuliikenteeseen tai kuolet nälkään.
        Siinä merkissä varmaankin on paljon muutakin ...aika näyttää.

        Maalle pakenemista on puhuttu iät ja ajat.

        Se voi joissakin tapauksissa olla vähäinen ratkaisu?

        Mutta sitten?

        Kun - jos ei sirua ota, eli jää systeemin ulkopuolelle?
        Kyse ei ole pelkästään maksuliikenteestä?
        Terveydenhoito? Tietoliikenne?

        Miten jossakin Jumalan selän takana yhteydet toimii, kun ei ole kännyä?
        Miten kukaan maksaa eläkettä, palkkaa.... etuja?

        Miten pitää yhteyttä vaikka olisi kuink "verkostoitunut" kun ei ole yhteydenpitovälineitä.

        Miten ostaa polttoainetta, saada sähköä, lämmitysöljyä?


        Ei ei.

        Kuulkaa nyt hyvät aikuiset ihmiset. NYT on korkea aika herätä illuusioista ja toiveajattaluista.
        Se on maailman pahin poikkeusaika, mitä koskaan on ollut.

        Tosin se on rajattu aika.

        Pääasia ei ole selviytyminen, vaan että usko pysyy - vaikka keho menehtyisi.

        Tämä sirutus on jo niin kattavaksi suunniteltu, että se on perfecto.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        voi hyvää päivää, että noi jaksaa niiden pedonmerkkiensä kanssa, kun todellisuudessa ovat täysin pihalla koko raamatullisesta pedonmerkistä , huh, huijaa.

        hakevat asiaa jostain, mistä saavat ennustella ja pähkäillä,
        "kun eivät tervettä oppia kestä" 2 Tim: 4: 3

        monet ovat ottaneet jo sen raamatullisen "pedon merkin", ja se ei todellakaan ole
        mikään ULKONAINEN > ULKONAISESTI otettava . . .
        "raamattu on kaikkina aikoina kaikelle kansalle"

        Sinä taidat olla pihalla? Ja peloissasi? Ryhdistäydy!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        voi hyvää päivää, että noi jaksaa niiden pedonmerkkiensä kanssa, kun todellisuudessa ovat täysin pihalla koko raamatullisesta pedonmerkistä , huh, huijaa.

        hakevat asiaa jostain, mistä saavat ennustella ja pähkäillä,
        "kun eivät tervettä oppia kestä" 2 Tim: 4: 3

        monet ovat ottaneet jo sen raamatullisen "pedon merkin", ja se ei todellakaan ole
        mikään ULKONAINEN > ULKONAISESTI otettava . . .
        "raamattu on kaikkina aikoina kaikelle kansalle"

        "voi hyvää päivää, että noi jaksaa niiden pedonmerkkiensä kanssa, kun todellisuudessa ovat täysin pihalla koko raamatullisesta pedonmerkistä , huh, huijaa"
        --------------------------------------------------------------------

        Kuules huhhuijaa, menepäs neuvomaan tuota Elon Muskia? Hän se niitä siruja puuhaa. Ja on pikkuisen rahaakin? Jospa saisit ukon keksimään suurilla rahoilla JOTAKIN ihmiskunnallae parempaa tekniikkaa?

        Mutta kun geat reset -- on päätetty, niin täytyyhän tekniikoidenkin olla synkronoituja?

        Ei riitä hevonen ja auto!



        Tätä päivää. Uutisista 10.12.2022. Ei mitään salaseurasatuja, vaan ihan veronmaksajien varoilla ylläpidetyn uutiskanavan, YLEN otsikoissa:

        • "ELON MUSK haluaa istuttaa tietokoneen ihmisten päähän – ihmiskokeet alkavat pian.....""

        • "Amerikkalaisen monimiljardöörin ja sarjayrittäjän Elon Muskin Neuralink-yhtiö ilmoitti viime viikolla alkavansa asentaa mikrosiruja ihmisten aivoihin puolen vuoden kuluessa."

        • "Laite asetetaan otsalohkon pinnalle kalloon poratun reiän kautta.

        • "Elon Musk perusti Neuralinkin vuonna 2016. Yhtiö on kuuden vuoden ajan kehittänyt aivoihin asetettavaa tietokoneimplanttia ja ohjelmistoja, jotka lukevat sekä tulkitsevat aivosignaaleja. "

        • "Musk on jo ilmoittanut ottavansa itse Neuralinkin sirun aivoihinsa.

        • "Aiemmin siruja on kokeiltu eläimillä. Yhtiö on myöntänyt apinoita kuolleen (siirryt toiseen palveluun) koeolosuhteissa. Neuralink-yhtiön tekemät eläinkokeet ovat parhaillaan viranomaisten tutkinnan kohteena Yhdysvalloissa."

        • Noin 20 sentin kolikon kokoisen implantin on tarkoitus yhdistää aivot tietokoneisiin.

        https://yle.fi/a/74-20008091


      • Anonyymi

        Melkoisia salaliittoteoreettisia kytköksiä, jotka eivät liity Raamatun teksteihin mitenkään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Maalle pakenemista on puhuttu iät ja ajat.

        Se voi joissakin tapauksissa olla vähäinen ratkaisu?

        Mutta sitten?

        Kun - jos ei sirua ota, eli jää systeemin ulkopuolelle?
        Kyse ei ole pelkästään maksuliikenteestä?
        Terveydenhoito? Tietoliikenne?

        Miten jossakin Jumalan selän takana yhteydet toimii, kun ei ole kännyä?
        Miten kukaan maksaa eläkettä, palkkaa.... etuja?

        Miten pitää yhteyttä vaikka olisi kuink "verkostoitunut" kun ei ole yhteydenpitovälineitä.

        Miten ostaa polttoainetta, saada sähköä, lämmitysöljyä?


        Ei ei.

        Kuulkaa nyt hyvät aikuiset ihmiset. NYT on korkea aika herätä illuusioista ja toiveajattaluista.
        Se on maailman pahin poikkeusaika, mitä koskaan on ollut.

        Tosin se on rajattu aika.

        Pääasia ei ole selviytyminen, vaan että usko pysyy - vaikka keho menehtyisi.

        Tämä sirutus on jo niin kattavaksi suunniteltu, että se on perfecto.

        "Maalle pakenemista on puhuttu iät ja ajat."

        Adventismissa jo 1800-luvun lopulla lähtien.


      • Anonyymi kirjoitti:

        voi hyvää päivää, että noi jaksaa niiden pedonmerkkiensä kanssa, kun todellisuudessa ovat täysin pihalla koko raamatullisesta pedonmerkistä , huh, huijaa.

        hakevat asiaa jostain, mistä saavat ennustella ja pähkäillä,
        "kun eivät tervettä oppia kestä" 2 Tim: 4: 3

        monet ovat ottaneet jo sen raamatullisen "pedon merkin", ja se ei todellakaan ole
        mikään ULKONAINEN > ULKONAISESTI otettava . . .
        "raamattu on kaikkina aikoina kaikelle kansalle"

        Olisiko sunnuntai 😆😆😆


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        voi hyvää päivää, että noi jaksaa niiden pedonmerkkiensä kanssa, kun todellisuudessa ovat täysin pihalla koko raamatullisesta pedonmerkistä , huh, huijaa.

        hakevat asiaa jostain, mistä saavat ennustella ja pähkäillä,
        "kun eivät tervettä oppia kestä" 2 Tim: 4: 3

        monet ovat ottaneet jo sen raamatullisen "pedon merkin", ja se ei todellakaan ole
        mikään ULKONAINEN > ULKONAISESTI otettava . . .
        "raamattu on kaikkina aikoina kaikelle kansalle"

        Varsinainen pedonmerkki on sunnuntai, sirut voivat olla hallintavälineitä, nähtäväksi jää.

        Vastaavasti Jumalan merkki on sapatti.

        1234567---


      • Anonyymi kirjoitti:

        Maalle pakenemista on puhuttu iät ja ajat.

        Se voi joissakin tapauksissa olla vähäinen ratkaisu?

        Mutta sitten?

        Kun - jos ei sirua ota, eli jää systeemin ulkopuolelle?
        Kyse ei ole pelkästään maksuliikenteestä?
        Terveydenhoito? Tietoliikenne?

        Miten jossakin Jumalan selän takana yhteydet toimii, kun ei ole kännyä?
        Miten kukaan maksaa eläkettä, palkkaa.... etuja?

        Miten pitää yhteyttä vaikka olisi kuink "verkostoitunut" kun ei ole yhteydenpitovälineitä.

        Miten ostaa polttoainetta, saada sähköä, lämmitysöljyä?


        Ei ei.

        Kuulkaa nyt hyvät aikuiset ihmiset. NYT on korkea aika herätä illuusioista ja toiveajattaluista.
        Se on maailman pahin poikkeusaika, mitä koskaan on ollut.

        Tosin se on rajattu aika.

        Pääasia ei ole selviytyminen, vaan että usko pysyy - vaikka keho menehtyisi.

        Tämä sirutus on jo niin kattavaksi suunniteltu, että se on perfecto.

        Monella usko pysyy jos saa vaikka perunoita keitettyä.
        Tyhjällä vatsalla saattaa monella mieli muljahdella kuin ilma tyhjässä vatsassa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Varsinainen pedonmerkki on sunnuntai, sirut voivat olla hallintavälineitä, nähtäväksi jää.

        Vastaavasti Jumalan merkki on sapatti.

        1234567---

        Ihan myötähäpeää tunnen kun et ilmeisesti osaa lukea etkä ymmärtää..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Varsinainen pedonmerkki on sunnuntai, sirut voivat olla hallintavälineitä, nähtäväksi jää.

        Vastaavasti Jumalan merkki on sapatti.

        1234567---

        Sinulla kummiskin on kai hiukan nuo höperöt jutut alkanu muuttumaan 😄


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Melkoisia salaliittoteoreettisia kytköksiä, jotka eivät liity Raamatun teksteihin mitenkään.

        Sorry jos et tunne Raamattua. Vois olla aika tutustua?

        Elon Muskia ei voi mitenkään sovittaa "salaliittoteorioihin"?

        Mutta selitäpsä tyhjentävästi, MIKSI hän puuhaa juuri SAMAA asiaa, joka on selvästi lausuttu Ilmestyrkirjassa.

        Pedon merkki. Siru, jolla voidaan merkitä kaikki systeemin sisälle`?

        Jos et osaa selittää, eikä ajattelu pelaa?

        Niin olet ihan väärällä palstalla asioimassa.


      • Anonyymi
        MrHyvis kirjoitti:

        Olisiko sunnuntai 😆😆😆

        Pedon merkki on ja tulee olemaan siru. Ihmiseen asennettava.
        Sellainen, joka on ja pysyy. Näin porukka pysyy kasassa, hallinnassa ja valvonnassa.

        Kun Herra FURER aikoinaan käytti valtaansa, niin systeemistä ulos poistettavat merkattiin.

        Juutalaisilla tuli olla keltainen tähti vaatteissaan.

        Mutta se oli lasten leikkiä suhteessa siihen, mitä tulossa on, eikä kaukana...

        Sill erolla, että vastaisuudessa ne ovat aliarvostettavia ihmishylkiöitä, joilla EI OLE merkkiä, sirua.

        Harjoitukset on jo tehty parin viime vuoden aikana. Miten helposti ihmiset alistuu, kun heidät pelotellaan ja, ja.... sitten kipin kapin juostaan jonoon...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Varsinainen pedonmerkki on sunnuntai, sirut voivat olla hallintavälineitä, nähtäväksi jää.

        Vastaavasti Jumalan merkki on sapatti.

        1234567---

        Sorry. Sunnuntai ei ole pedon merkki. Koska?
        Vain kristityillä tahoilla vietetään sunnuntaita.
        Ja kristittyjä on vain noin 2, 5 miljardia,
        maailman koko väestöstä, joka nyt 8 miljardia.

        Pedon merkki toteutuu näin:Nyt yli 2000 vuoden taakse... "Peto ja pedon hallintavalta" = Ennustus.
        -------------------------------------------------------------------------
        • "Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin OIKEAAN käteensä tai OTSAANSA, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku. " ( Ilm 13:16-17)

        • "Se pakottaa kaikki, pienet ja suuret, rikkaat ja köyhät, vapaat ja orjat, ottamaan OIKEAAN käteensä tai OTSAANSA merkin. Kenenkään ei ole lupa ostaa eikä myydä mitään, ellei hänellä ole tätä merkkiä, joka on pedon nimi tai sen nimen luku.." (Ilm 13:16-17)
        • "Ja sallittiin hänelle antaa hengen pedon kuvalle, että pedon kuva myös puhuis, ja tekis, että jokainen, joka ei pedon kuvaa kumarra, pitää tapettaman."
        "Ja se saattaa kaikki, pienet ja suuret, rikkaat ja köyhät, vapaat ja palveliat, ottamaan merkin OIKIAAN käteensä taikka OTSIINSA;
        " Ja ettei kenkään taitanut ostaa eikä myydä, jolla ei se merkki ollut, taikka pedon nimi, eli hänen nimensä luku. " ( Ilm 13: 15-17)

        • "Ja se on tekevä, että kaikki, vähäiset ja suuret, rikkaat ja köyhät, herrat ja palvelijat, heille annetaan merkki OIKEISIIN käsiin tai OTSIINSA. Etteivät ihmiset voi enää ostaa tai myydä, ainoastaan se, jolla on olennon nimen merkki, tai nimen lukumäärä." ( Ilm 13:15-17)


      • Anonyymi
        MrHyvis kirjoitti:

        Monella usko pysyy jos saa vaikka perunoita keitettyä.
        Tyhjällä vatsalla saattaa monella mieli muljahdella kuin ilma tyhjässä vatsassa.

        Toisilla usko pysyy, vaikka viruvat vankiloissa.
        Vainottuja krisittyjä on noin 350 000 maailmassa tällä hetkellä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sorry. Sunnuntai ei ole pedon merkki. Koska?
        Vain kristityillä tahoilla vietetään sunnuntaita.
        Ja kristittyjä on vain noin 2, 5 miljardia,
        maailman koko väestöstä, joka nyt 8 miljardia.

        Pedon merkki toteutuu näin:Nyt yli 2000 vuoden taakse... "Peto ja pedon hallintavalta" = Ennustus.
        -------------------------------------------------------------------------
        • "Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin OIKEAAN käteensä tai OTSAANSA, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku. " ( Ilm 13:16-17)

        • "Se pakottaa kaikki, pienet ja suuret, rikkaat ja köyhät, vapaat ja orjat, ottamaan OIKEAAN käteensä tai OTSAANSA merkin. Kenenkään ei ole lupa ostaa eikä myydä mitään, ellei hänellä ole tätä merkkiä, joka on pedon nimi tai sen nimen luku.." (Ilm 13:16-17)
        • "Ja sallittiin hänelle antaa hengen pedon kuvalle, että pedon kuva myös puhuis, ja tekis, että jokainen, joka ei pedon kuvaa kumarra, pitää tapettaman."
        "Ja se saattaa kaikki, pienet ja suuret, rikkaat ja köyhät, vapaat ja palveliat, ottamaan merkin OIKIAAN käteensä taikka OTSIINSA;
        " Ja ettei kenkään taitanut ostaa eikä myydä, jolla ei se merkki ollut, taikka pedon nimi, eli hänen nimensä luku. " ( Ilm 13: 15-17)

        • "Ja se on tekevä, että kaikki, vähäiset ja suuret, rikkaat ja köyhät, herrat ja palvelijat, heille annetaan merkki OIKEISIIN käsiin tai OTSIINSA. Etteivät ihmiset voi enää ostaa tai myydä, ainoastaan se, jolla on olennon nimen merkki, tai nimen lukumäärä." ( Ilm 13:15-17)

        Peto ei tule niitä vainoamaan, ketkä pitävät sunnuntain pyhänäpäivänään.

        Kotimaa24 3.8.2014 Paavin kymmenen ohjetta onneen. 5:des ohje: Pyhitä lepopäivä, sunnuntai on perheen aikaa.

        Uutinen COP27- ilmastokonferenssista, jossa maailman johtavat tahot pyrkivät löytämään ratkaisuja ilmaston lämpenemisen estämiseen. Paavi Franciscus lähetti terveisensä kokoukseen ja muistutti osallistujia ajatuksestaan sunnuntain asettamisesta koko maailman lepopäiväksi maailman pelastamiseksi, kuten hän esitti jo vuonna 2015.

        Vuonna 364 jKr. katolisessa Laodikean konsiilissa Paavi Liperiuksen johdolla kehoitettiin kirkon jäseniä sapatin sijasta alkamaan kunnioittaa sunnuntaita.

        Jumalan kymmenenkäskyn lakiin kuuluu myöskin sapattikäsky, viikonseitsemäspäivä, lauantai. MUISTA.

        1234567---


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Peto ei tule niitä vainoamaan, ketkä pitävät sunnuntain pyhänäpäivänään.

        Kotimaa24 3.8.2014 Paavin kymmenen ohjetta onneen. 5:des ohje: Pyhitä lepopäivä, sunnuntai on perheen aikaa.

        Uutinen COP27- ilmastokonferenssista, jossa maailman johtavat tahot pyrkivät löytämään ratkaisuja ilmaston lämpenemisen estämiseen. Paavi Franciscus lähetti terveisensä kokoukseen ja muistutti osallistujia ajatuksestaan sunnuntain asettamisesta koko maailman lepopäiväksi maailman pelastamiseksi, kuten hän esitti jo vuonna 2015.

        Vuonna 364 jKr. katolisessa Laodikean konsiilissa Paavi Liperiuksen johdolla kehoitettiin kirkon jäseniä sapatin sijasta alkamaan kunnioittaa sunnuntaita.

        Jumalan kymmenenkäskyn lakiin kuuluu myöskin sapattikäsky, viikonseitsemäspäivä, lauantai. MUISTA.

        1234567---

        Pedon mekki EI ole eikä voikaan olla SUNNUNTAI.
        Koska? Sennuntaita ei voi

        laittaa oikeaan käteen taikka otsaan!



        . "Peto ja pedon hallintavalta" = Ennustus.
        -------------------------------------------------------------------------
        • "Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan MERKIN OIKEAAN käteensä tai OTSAANSA, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on MERKKI: pedon nimi tai sen nimen luku. " ( Ilm 13:16-17)


      • Anonyymi kirjoitti:

        Toisilla usko pysyy, vaikka viruvat vankiloissa.
        Vainottuja krisittyjä on noin 350 000 maailmassa tällä hetkellä.

        Jeesus hyvin kertoi uskon syvyydestä ja vahvuudesta.
        Kaikilla ei ole vahvaa uskoa vaan ovat heikkoja.
        Siksi monelle olisi hyvä saada olosuhteet kuntoon.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Peto ei tule niitä vainoamaan, ketkä pitävät sunnuntain pyhänäpäivänään.

        Kotimaa24 3.8.2014 Paavin kymmenen ohjetta onneen. 5:des ohje: Pyhitä lepopäivä, sunnuntai on perheen aikaa.

        Uutinen COP27- ilmastokonferenssista, jossa maailman johtavat tahot pyrkivät löytämään ratkaisuja ilmaston lämpenemisen estämiseen. Paavi Franciscus lähetti terveisensä kokoukseen ja muistutti osallistujia ajatuksestaan sunnuntain asettamisesta koko maailman lepopäiväksi maailman pelastamiseksi, kuten hän esitti jo vuonna 2015.

        Vuonna 364 jKr. katolisessa Laodikean konsiilissa Paavi Liperiuksen johdolla kehoitettiin kirkon jäseniä sapatin sijasta alkamaan kunnioittaa sunnuntaita.

        Jumalan kymmenenkäskyn lakiin kuuluu myöskin sapattikäsky, viikonseitsemäspäivä, lauantai. MUISTA.

        1234567---

        Ei mene oikein kirjoitusten mukaan.
        Peto saa laittamaan merkin kaikkiin .Se ei käy että yksi porukka olisi esim rahan kanssa liikenteessä.
        Tässä kohtaa huomaat viimein ,että viikonpäivällä ei ole mitään tekemistä pedonmerkin kanssa kun pedonmerkki on hallintaväline.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pedon mekki EI ole eikä voikaan olla SUNNUNTAI.
        Koska? Sennuntaita ei voi

        laittaa oikeaan käteen taikka otsaan!



        . "Peto ja pedon hallintavalta" = Ennustus.
        -------------------------------------------------------------------------
        • "Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan MERKIN OIKEAAN käteensä tai OTSAANSA, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on MERKKI: pedon nimi tai sen nimen luku. " ( Ilm 13:16-17)

        Sunnuntaipyhää opetetaan suurelle osalle vauvasta, vaariin. Monien kotona, sunnuntaipyhäkoulussa, koulussa ja kaikkialla julistajien kautta. Näin se menee otsan sisäpuolelle.
        Ala-asteen uskontokirjasta luettua: Arkipäivä ja pyhäpäivä. Arkena teemme työtä. Koulu on lasten työpaikka.
        Sunnuntai on lepopäivä. Kirkonkellot kutsuvat meitä kirkkoon.

        Tuomioitakin on tullut Jumalan sapatin johdosta. Laodikean kirkolliskokouksessa 364 jKr. Jumalan oikean sapatin viettäjät julistettiin pannaan. Canon XXIXX alkaa: Kristittyjen ei tule seurata juutalaisuutta lepäämällä sapattina, vaan heidän on työskenneltävä tuona päivänä, mieluummin kunnioittaen Herran päivää, ja jos voivat levättävä silloin kristittyinä. Mutta jos joku havaitaan olevan juutalaisuuden kannattaja, julistettakoon hänet pannaan, eroon Kristuksesta. - Index Canonum.

        Kuka muutti ? Vuonna 325 jKr. Rooman piispa Sylvester muutti nk. apostolisella vallalla viikon ensimmäisen päivän sunnuntain nimen Herran päiväksi.

        1234567---


      • Anonyymi kirjoitti:

        Sunnuntaipyhää opetetaan suurelle osalle vauvasta, vaariin. Monien kotona, sunnuntaipyhäkoulussa, koulussa ja kaikkialla julistajien kautta. Näin se menee otsan sisäpuolelle.
        Ala-asteen uskontokirjasta luettua: Arkipäivä ja pyhäpäivä. Arkena teemme työtä. Koulu on lasten työpaikka.
        Sunnuntai on lepopäivä. Kirkonkellot kutsuvat meitä kirkkoon.

        Tuomioitakin on tullut Jumalan sapatin johdosta. Laodikean kirkolliskokouksessa 364 jKr. Jumalan oikean sapatin viettäjät julistettiin pannaan. Canon XXIXX alkaa: Kristittyjen ei tule seurata juutalaisuutta lepäämällä sapattina, vaan heidän on työskenneltävä tuona päivänä, mieluummin kunnioittaen Herran päivää, ja jos voivat levättävä silloin kristittyinä. Mutta jos joku havaitaan olevan juutalaisuuden kannattaja, julistettakoon hänet pannaan, eroon Kristuksesta. - Index Canonum.

        Kuka muutti ? Vuonna 325 jKr. Rooman piispa Sylvester muutti nk. apostolisella vallalla viikon ensimmäisen päivän sunnuntain nimen Herran päiväksi.

        1234567---

        Sinä kun mietit vähän sillä otsan sisällä olevalla massalla niin tajuat ,että pedon merkki on hallintaväline ja nyt on mahdollista tehdä se kun teknologia on kehittynyt jo järkyttäväksi.
        Näin raamatun profetia toteutuu silmiemme edessä.


      • Anonyymi
        MrHyvis kirjoitti:

        Sinä kun mietit vähän sillä otsan sisällä olevalla massalla niin tajuat ,että pedon merkki on hallintaväline ja nyt on mahdollista tehdä se kun teknologia on kehittynyt jo järkyttäväksi.
        Näin raamatun profetia toteutuu silmiemme edessä.

        Niin se näyttää menevän Mr Hyvis!

        Raamatun lopunajan profetiat etenevät huimaa vauhtia!
        paholaisella on hirveä kiire, koska se tietää että sillä on rajoitettu aika.
        Niin on sekin Raamattuun kirjoitettu.

        Paholainen himoitsee sellaista valtaa ihmisiin, joka Jumalalla oli ja on.
        Se haluaa tietää, hallita, vallita, kiusatakin, orjuuttaa...

        Ja sillä on palvelijansa kaikkea toteuttamassa. Rikkaat ökyrikkaat.

        Eikö muuta parempaa rahoille löydy. Tässä ihmiskunnan kärsimysten maailmassa?

        Mutta ei. Vallanhimo on hirveä synti.


      • Anonyymi
        MrHyvis kirjoitti:

        Ei mene oikein kirjoitusten mukaan.
        Peto saa laittamaan merkin kaikkiin .Se ei käy että yksi porukka olisi esim rahan kanssa liikenteessä.
        Tässä kohtaa huomaat viimein ,että viikonpäivällä ei ole mitään tekemistä pedonmerkin kanssa kun pedonmerkki on hallintaväline.

        Näin se menee.

        Perinteistä rahaa ei pedon merkin aikana ENÄÄ Ole. Kaikki on digitalisoitu. Eletään virtuaalisessa tasossa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sunnuntaipyhää opetetaan suurelle osalle vauvasta, vaariin. Monien kotona, sunnuntaipyhäkoulussa, koulussa ja kaikkialla julistajien kautta. Näin se menee otsan sisäpuolelle.
        Ala-asteen uskontokirjasta luettua: Arkipäivä ja pyhäpäivä. Arkena teemme työtä. Koulu on lasten työpaikka.
        Sunnuntai on lepopäivä. Kirkonkellot kutsuvat meitä kirkkoon.

        Tuomioitakin on tullut Jumalan sapatin johdosta. Laodikean kirkolliskokouksessa 364 jKr. Jumalan oikean sapatin viettäjät julistettiin pannaan. Canon XXIXX alkaa: Kristittyjen ei tule seurata juutalaisuutta lepäämällä sapattina, vaan heidän on työskenneltävä tuona päivänä, mieluummin kunnioittaen Herran päivää, ja jos voivat levättävä silloin kristittyinä. Mutta jos joku havaitaan olevan juutalaisuuden kannattaja, julistettakoon hänet pannaan, eroon Kristuksesta. - Index Canonum.

        Kuka muutti ? Vuonna 325 jKr. Rooman piispa Sylvester muutti nk. apostolisella vallalla viikon ensimmäisen päivän sunnuntain nimen Herran päiväksi.

        1234567---

        SE oli pakana joka niin teki.
        Jumala itse lepäsi 7. päivän ja pyhitti sen ikuisesti lepopäiväksi.

        Se ei ollut sillon "juutalainen" keksintö.


      • Anonyymi
        MrHyvis kirjoitti:

        Jeesus hyvin kertoi uskon syvyydestä ja vahvuudesta.
        Kaikilla ei ole vahvaa uskoa vaan ovat heikkoja.
        Siksi monelle olisi hyvä saada olosuhteet kuntoon.

        On hyvä, jos oma usko on heikko... Silloin tulee vahvuutta Herralta!!
        Eihän "vahva" kysy vahvistusta?

        Mutta viisautta on ja olisi - että nyt HERÄTTÄISIIN, laittamaan lamput kuntoon, valmistumaan ja vahvistumaan Herrassa ja Sanassa!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        SE oli pakana joka niin teki.
        Jumala itse lepäsi 7. päivän ja pyhitti sen ikuisesti lepopäiväksi.

        Se ei ollut sillon "juutalainen" keksintö.

        Jeesuskin sanoi, että sapatti on asetettu ihmistä varten. Ei juutalaista, vaan ihmistä - kaikkia ihmisiä varten. Todellisuudessa se annettiin 2000 vuotta ennen kuin juutalaisia oli edes olemassa.

        1234567---


      • Anonyymi kirjoitti:

        SE oli pakana joka niin teki.
        Jumala itse lepäsi 7. päivän ja pyhitti sen ikuisesti lepopäiväksi.

        Se ei ollut sillon "juutalainen" keksintö.

        Kristityllähän mikään päivä ei ole toistaan parempi.
        Ei ole lauantai tai maanantai..


      • Anonyymi kirjoitti:

        On hyvä, jos oma usko on heikko... Silloin tulee vahvuutta Herralta!!
        Eihän "vahva" kysy vahvistusta?

        Mutta viisautta on ja olisi - että nyt HERÄTTÄISIIN, laittamaan lamput kuntoon, valmistumaan ja vahvistumaan Herrassa ja Sanassa!

        Jotkut ovat heikkoja eivätkä koetusta kestä vaan luopuvat.
        Joillakin ihmisillä täytyy saada se pohja kuntoon ajan kanssa.
        Se liittyy juuri ihmiseen itseensä tuo asia.
        Jumala kyllä antaa voiman kun rukoilee ,mutta kaikki eivät ole luonnostaan vahvoja.
        Heikko ihminen mielensä kanssa on myös helposti heiteltävissä kaikissa turhissa opintuulissa.
        Kuten raamattu kertoo.
        Kaikki ei ole Paavaleita joka kestää raipoista asti kaikenmaailman koetukset.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Jeesuskin sanoi, että sapatti on asetettu ihmistä varten. Ei juutalaista, vaan ihmistä - kaikkia ihmisiä varten. Todellisuudessa se annettiin 2000 vuotta ennen kuin juutalaisia oli edes olemassa.

        1234567---

        Lepo on hyvä kyllä ,mutta se ei ole kuoleman lain alla.
        Siis ei ole lain alla.
        Kuoleman laki
        Synnin laki tuomioineen on poissa.
        Kivitetä meitä ei vaan olemme vapaita.
        Synnistä meitä tuomita ellemme sitten täysin heittäydy synnin palvelijoiksi täysillä koko sydämestä.
        Silloin tulee Hengen menetys ja kristitty tuomitaan .
        Vielä itseasiassa kovemmalla tavalla kun on saanut ja menettänyt Pyhyyden Hengen.Se on katsottu siksi pilkaksi.
        Mutta se joka kristittynä vaeltaa on vapaa LAIN KIROUKSESTA.
        Kristitty on vapaa ja se on todellista vapautta ja jokainen Hengessä vaeltava tietää ja tuntee sen.
        Uusiliitto on täysin uusi ja vanha on poissa.
        Uusiliitto on koko maailman ihmisille ja jokaikiselle valmistettu.
        Kuka ottaa Hänet vastaan ..se on sitten toinen kysymys, mutta Tie on jo tehty valmiiksi Ikuiseen elämään.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Jeesuskin sanoi, että sapatti on asetettu ihmistä varten. Ei juutalaista, vaan ihmistä - kaikkia ihmisiä varten. Todellisuudessa se annettiin 2000 vuotta ennen kuin juutalaisia oli edes olemassa.

        1234567---

        Muuten hyvin aakkosia käytit vaan täysin väärin koko idea.
        Jeesus sanoi, että lepopäivä on tehty ihmistä varten auttamaan ja rentoutumaan irti arjesta ja työstä ja sen kuormituksesta eli katkaista tuo työ ja myös keskittyä samalla Hengelliseen puoleen itsessä eli kaikkiaan rauhoittua ja hiljentyä.
        Siksi Jumala lopetti tässäkin kohtaa sen huonon vaihtoehdon eli PAKKO LAIN RANGAISTUKSINEEN.
        Nyt uudessa liitossa tuo entinen väliaikainen kasvattaja joka juutalaisilla oli lakina SE ON UUDESSA LIITOSSA POISSA.
        Helppoa ja kaunista ja yksinkertaista ja oikein hienoa.
        Kiitos Jumala.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Melkoisia salaliittoteoreettisia kytköksiä, jotka eivät liity Raamatun teksteihin mitenkään.

        Onko Elon Musk joku "salaliittolainen"?

        Tai onko Yle-uutiset jokin "salaliittofirma"?

        Tai onko digitekniikka jotakin salaliitolaista? Sitähän kaikki jo hyödyntävät...


        No entä sitten?

        Onko Raamattu jokin salainen kirja?

        Eipäs ole. Vaan JULKINEN ja laillisen kirjan kriteereitä täyttävä.

        Raamattu on maailman eniten levinnein, luetuin kirja!

        Etkö tiennyt?

        SEn tekstit ovat JULKISESTI luettavissa.

        Ei siis mitään salaseuran asiaa?


        Ja?


        Kun nämä kaikki JULKISET asiat: Uutisointi ja Raamatun sana asetetaan samalla pöydälle,
        koska

        ne käsittelevät samoja asioita...

        niin mikä sinua vaivaa, kun näet salaseura-asioita? Näetkö haamuja?


      • Anonyymi
        MrHyvis kirjoitti:

        Sinä kun mietit vähän sillä otsan sisällä olevalla massalla niin tajuat ,että pedon merkki on hallintaväline ja nyt on mahdollista tehdä se kun teknologia on kehittynyt jo järkyttäväksi.
        Näin raamatun profetia toteutuu silmiemme edessä.

        Sunnuntai on varsinainen pedonmerkki. Nähtäväksi jää käytetäänkö siruja hallintavälineinä. Sapattia pyhänäpäivänä pitävät tulevat olemaan kovilla. Sunnuntain pyhittäjillä ei mitään hätää, ei peto heitä vainoa, vaikka kuinka sirutettaisiin.

        1234567---


      • Anonyymi
        MrHyvis kirjoitti:

        Kristityllähän mikään päivä ei ole toistaan parempi.
        Ei ole lauantai tai maanantai..

        Sinä olet tehnyt oman valintasi. Kaikki eivät tee samoin.

        1234567---


      • Anonyymi kirjoitti:

        Sinä olet tehnyt oman valintasi. Kaikki eivät tee samoin.

        1234567---

        Minä teen kuten raamatussa sanotaan.
        Helppoa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Sunnuntai on varsinainen pedonmerkki. Nähtäväksi jää käytetäänkö siruja hallintavälineinä. Sapattia pyhänäpäivänä pitävät tulevat olemaan kovilla. Sunnuntain pyhittäjillä ei mitään hätää, ei peto heitä vainoa, vaikka kuinka sirutettaisiin.

        1234567---

        Huhheijaa..


      • Anonyymi
        MrHyvis kirjoitti:

        Huhheijaa..

        Kaikkea olen elämäni aikana seurannut. Olen pitäytynyt ylifariseus_1:sen kirjoitukseen "Ilmestyskirjan peto tunnistettu" siinä on täyttä asiaa. Pitäydyn myöskin Lutherin näkemykseen pedosta antikristuksesta paavista, joka Jumalan käskyi wastaan räyskyi

        Kun paavit ovat olleet vallassa, niin on niitä vainojakin ollut. Laodikean kirkolliskokouksessa 364 jKr. Jumalan oikean sapatin viettäjät julistettiin pannaan. Canon XXIXX alkaa: Kristittyjen ei tule seurata juutalaisuutta lepäämällä sapattina, vaan heidän on työskenneltävä tuona päivänä, mieluummin kunnioittaen Herran päivää, jos voivat levättävä silloin kristittyinä. Mutta jos joku havaitaan olevan juutalaisuuden kannattaja, JULISTETTAKOON HÄNET PANNAAN, EROON KRISTUKSESTA. - Index Canonum.

        Paavin valta sai kuolinhaavan Ranskan vallan kumouksessa. Nyt näemme kuolinhaavan olevan paranemassa.

        1234567---


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Varsinainen pedonmerkki on sunnuntai, sirut voivat olla hallintavälineitä, nähtäväksi jää.

        Vastaavasti Jumalan merkki on sapatti.

        1234567---

        Näinhän sinä kuvittelet, vaikkei edes Adventtikirkko enää painota noista asioita opetuksessaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jeesuskin sanoi, että sapatti on asetettu ihmistä varten. Ei juutalaista, vaan ihmistä - kaikkia ihmisiä varten. Todellisuudessa se annettiin 2000 vuotta ennen kuin juutalaisia oli edes olemassa.

        1234567---

        Ihminen on siis sapatin herra.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näinhän sinä kuvittelet, vaikkei edes Adventtikirkko enää painota noista asioita opetuksessaan.

        En ole ainoa, lue viisaan ja ymmärtäväisen Adventisti ylifariseus_1:sen kirjoitus "Ilmestyskirjan peto tunnistettu" Siinä täyttä asiaa kaikki.

        1234567---


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En ole ainoa, lue viisaan ja ymmärtäväisen Adventisti ylifariseus_1:sen kirjoitus "Ilmestyskirjan peto tunnistettu" Siinä täyttä asiaa kaikki.

        1234567---

        Höpö höpö


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Höpö höpö

        Sinulla näyttää tuota höpöhöpöä riittävän. Kirjoita asiaa joskus.

        1234567---


      • Anonyymi kirjoitti:

        Sinulla näyttää tuota höpöhöpöä riittävän. Kirjoita asiaa joskus.

        1234567---

        Juu..kirjoitan aina ja sinulle siinä on miettimistä.
        Ylifariseus 😁


      • Anonyymi kirjoitti:

        En ole ainoa, lue viisaan ja ymmärtäväisen Adventisti ylifariseus_1:sen kirjoitus "Ilmestyskirjan peto tunnistettu" Siinä täyttä asiaa kaikki.

        1234567---

        Huomaatko ,että tuo fariseksen juttu on niinku hiukan päin mäntyä.
        Ihan peruskäsitteistä alkaen.


      • Anonyymi
        MrHyvis kirjoitti:

        Huomaatko ,että tuo fariseksen juttu on niinku hiukan päin mäntyä.
        Ihan peruskäsitteistä alkaen.

        Aika tulee näyttämään ketkä ovat menneet päin mäntyä kirjoituksineen.

        1234567---


      • Anonyymi kirjoitti:

        Aika tulee näyttämään ketkä ovat menneet päin mäntyä kirjoituksineen.

        1234567---

        Katso nyt oikeesti ne faktat siitä kirjoituksesta.
        Jos sinut on aivopesty niin älä katso.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aika tulee näyttämään ketkä ovat menneet päin mäntyä kirjoituksineen.

        1234567---

        Älkää hyvät ihmiset ajako päin mäntyä!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älkää hyvät ihmiset ajako päin mäntyä!

        Päin mäntyä ajaa niin iso joukko, kuin meressä on hiekkaa. Eivätkä herää.

        1234567---


      • Anonyymi kirjoitti:

        Päin mäntyä ajaa niin iso joukko, kuin meressä on hiekkaa. Eivätkä herää.

        1234567---

        Sinun kannattaisi jo herätä....


      • Anonyymi
        MrHyvis kirjoitti:

        Sinun kannattaisi jo herätä....

        Minä en muuta näkemystäni. Minä luotan Lutherin näkemykseen pedosta, antikristuksesta paavista. Myöskin vanhaan Luterilaisuuteen, josta 1700-luvun virsikirjan virretkin kertovat: Jumalan käskyi wastaan räyskyi.
        Luotan myöskin Saksalaiseen professoriin Andreas Helwigiin (1572-1643) hän selvitti pedon luvun viisaasti. Hänen mukaansa se tulee sanasta VICARIVS FILII DEI=666

        Samoin luotan Adventisti ylifariseus_1:sen sanomaan Ilmestys kirjan peto tunnistettu.

        Näkemyksiäni en tule muuttamaan.

        1234567---


      • Anonyymi kirjoitti:

        Minä en muuta näkemystäni. Minä luotan Lutherin näkemykseen pedosta, antikristuksesta paavista. Myöskin vanhaan Luterilaisuuteen, josta 1700-luvun virsikirjan virretkin kertovat: Jumalan käskyi wastaan räyskyi.
        Luotan myöskin Saksalaiseen professoriin Andreas Helwigiin (1572-1643) hän selvitti pedon luvun viisaasti. Hänen mukaansa se tulee sanasta VICARIVS FILII DEI=666

        Samoin luotan Adventisti ylifariseus_1:sen sanomaan Ilmestys kirjan peto tunnistettu.

        Näkemyksiäni en tule muuttamaan.

        1234567---

        Luota mielummin mieheen johon Jumalakin luottaa.
        Usko kun sanon Totuuden.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sunnuntai on varsinainen pedonmerkki. Nähtäväksi jää käytetäänkö siruja hallintavälineinä. Sapattia pyhänäpäivänä pitävät tulevat olemaan kovilla. Sunnuntain pyhittäjillä ei mitään hätää, ei peto heitä vainoa, vaikka kuinka sirutettaisiin.

        1234567---

        Mielenkiintoista, että alkaen sinun viestistäsi, anonyymi00132, sanan anonyymi perään on alettu laittaa juokseva numerosarja. Pedonmerkillinen juttu.


    • Anonyymi

      40-45 vuosina miehiä sai sirun/siruja kehoonsa kukaan ei oikein ihastunut moiseen .

      • Anonyymi

        Parasta olisi kun et vitsailisi. Voi pilkka tulla omaan nilkkaan!


    • Anonyymi

      Raamatun kirjoitusten kohderyhmä et ole sinä enkä minä vaan ihmiset, jotka elivät noin 2000 vuotta sitten. Siksi, ymmärtääkseen Raamattua, on ymmärrettävä kohderyhmän maailmankuva. Siihen eivät kuuluneet mikrosirut eikä 2000-luvun teknologiat. Siksi Raamatun tekstit merkeistä, eivät liity mitenkään mihinkään nykyajan teollisen tai teknologisen ajan asioihin.

      • Anonyymi

        Hellarit antavat hurmoshenkien kaataa itsensä selälleen kun viekkaat henget pyörii ympärillä merkkeineen ja tunnuslukuineen kun ihmisen otsa on näkyvissä on hyvä se merkki käydä painamassa otsaan ja käsivarteen.
        Tutkikaa ainakin illalla vaikka uv-lampulla näkyykö sitä pedon lukua 666 otsassa, vai joko se on kuivunut ja imeytynyt sinne syvemmälle ihon sisään.


      • Ilmestyskirja ja muut kirjoittaa juuri sellaisesta ,mistä he itse eivät voineet kuvaa hahmottaa kun nykyaika oli täysin tuntematon kuin mars planeetta.
        Alkuaineet sulaa.... merkki ,että ei voi ostaa myydä .
        He eivät voineet tarkemmin kertoa kun heille se oli ufoa.


      • Anonyymi

        Olet pahasti väärässä.

        Ne Ilmestyskirjan sisällöt, jotka ennustavat mm. pedon merkistä ( Ilm 13. luvussa) olivat ja ovat Jumalan antamaa infoa tulevasta ajasta.
        Et siis tunne edes perusasioita Raamatusta?

        Olet väärässä paikassa asioimassa.


      • Anonyymi
        MrHyvis kirjoitti:

        Ilmestyskirja ja muut kirjoittaa juuri sellaisesta ,mistä he itse eivät voineet kuvaa hahmottaa kun nykyaika oli täysin tuntematon kuin mars planeetta.
        Alkuaineet sulaa.... merkki ,että ei voi ostaa myydä .
        He eivät voineet tarkemmin kertoa kun heille se oli ufoa.

        Niin?

        Aloittakaa lukemalla vikkapa 10 x Ilmestyskirja läpi.
        Huolella.

        Ja sitten?


      • Anonyymi

        Anonyymi
        2022-12-10 15:56:53
        UUSI

        Raamatun kirjoitusten kohderyhmä et ole sinä enkä minä vaan ihmiset, jotka elivät noin 2000 vuotta sitten
        ------------------

        Raamatun siis UT:n kirjoitusten kohderyhmä oli ja on KOKO MAAILMA.

        Jeesus sanoi: Menkää kaikkeen maailmaan!

        Ja itse Jeesus puhui ennustukset lopun ajoista. Et ole sattunut lukemaan?

        Lue.

        Matteus 24 luku, Markus 13. ja Luukas 21 luvut!


      • Anonyymi kirjoitti:

        Olet pahasti väärässä.

        Ne Ilmestyskirjan sisällöt, jotka ennustavat mm. pedon merkistä ( Ilm 13. luvussa) olivat ja ovat Jumalan antamaa infoa tulevasta ajasta.
        Et siis tunne edes perusasioita Raamatusta?

        Olet väärässä paikassa asioimassa.

        Se on kuitenkin ihmisen kautta tullut ja ihminen on kirjoittanut niin kuin on nähnyt.
        Sanon näin ,että sinun on ihan turha pullistella .


    • Mutta vauhti on saatanalla päällä vahvasti.
      Luulen ,että kohta tulee taas porkkanaa maailmalle ja sitten jysähtää köyhät kyykkyyn.
      Tuo venäjän aiheuttama sekasorto on täyttä valetta.
      Uusi maailman järjestys on se mikä syöttää kaiken.
      Siihen kuuluu jättilääkefirmat ...who...ja kaikki jättimäiset joita juutalais mafia hallitsee.
      Muistaa täytyy ,että ...kaikki ei ole juutalaisia vaikka sanovat olevansa.
      Amerikka on myrkyn lähtöpiste ja euta se pyörittää mennen tullen.
      Tarkoituksena laittaa tavalliset ihmiset kyykkyyn ja korona rokote kertoi kaiken.
      Ihmiset meni kuin teuraseläimet eikä kukaan vastustellut.
      Tämä Suomen satanisti hallitus talloi Perustuslain mennen tullen ja kansa vaan kiltisti tottelee.
      Ehkä tämä kansa ansaitsee sodan niskaansa ,että Jumala tulisi mieleen.
      Tätä kansaa on helppo kusettaa ja voi sitä pedonmerkki aikaa.
      Kansa on niin tyhmää ,että ilomielin ottaa saatanan järjestelmän joka muuttaa ihmistä tarvittaessa.
      Saatana saa syötettyä asiaansa suoraan ihmiseen.
      Saati totaali hallinta..huhheijaa

      • Anonyymi

        Lainaus:

        "Tarkoituksena laittaa tavalliset ihmiset kyykkyyn ja korona rokote kertoi kaiken.
        Ihmiset meni kuin teuraseläimet eikä kukaan vastustellut."

        Todellakin ,se piikkikokeilu oli kokeilu, kenraaliharjoitus.
        Säälittävää oli, että suuri joukko ns. uskiksia meni kuin paniikissa piikille... saamaan turvaa?
        Mutta kiitos Jumalalle - osa kuunteli mitä Herra neuvoi.

        KYllä vastusteltiin. Heitä olikin sitkeä porukka. Ja edelleen suomalaisista on noin 80 % piikitettyjä, loput valitsivat ja vastustivat siis.

        Yhtä häämästyttävää oli ja on, että ns. seurakunnissakin oli komentolinja. Toisissa.
        Vaadittiin että pitää.... ja ne jotka eivät menneet retkuun, niitä alettiin karttaa ja syrjiä.
        On tiedossa tapauksia.

        Se oli testausta. Miten ihmiset reagoivat, tottelevat? Kuin harjoitusta tulevaan.
        Kun sitten vaaditaan ottamaan siru, merkki.....


      • Anonyymi kirjoitti:

        Lainaus:

        "Tarkoituksena laittaa tavalliset ihmiset kyykkyyn ja korona rokote kertoi kaiken.
        Ihmiset meni kuin teuraseläimet eikä kukaan vastustellut."

        Todellakin ,se piikkikokeilu oli kokeilu, kenraaliharjoitus.
        Säälittävää oli, että suuri joukko ns. uskiksia meni kuin paniikissa piikille... saamaan turvaa?
        Mutta kiitos Jumalalle - osa kuunteli mitä Herra neuvoi.

        KYllä vastusteltiin. Heitä olikin sitkeä porukka. Ja edelleen suomalaisista on noin 80 % piikitettyjä, loput valitsivat ja vastustivat siis.

        Yhtä häämästyttävää oli ja on, että ns. seurakunnissakin oli komentolinja. Toisissa.
        Vaadittiin että pitää.... ja ne jotka eivät menneet retkuun, niitä alettiin karttaa ja syrjiä.
        On tiedossa tapauksia.

        Se oli testausta. Miten ihmiset reagoivat, tottelevat? Kuin harjoitusta tulevaan.
        Kun sitten vaaditaan ottamaan siru, merkki.....

        Kyllä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lainaus:

        "Tarkoituksena laittaa tavalliset ihmiset kyykkyyn ja korona rokote kertoi kaiken.
        Ihmiset meni kuin teuraseläimet eikä kukaan vastustellut."

        Todellakin ,se piikkikokeilu oli kokeilu, kenraaliharjoitus.
        Säälittävää oli, että suuri joukko ns. uskiksia meni kuin paniikissa piikille... saamaan turvaa?
        Mutta kiitos Jumalalle - osa kuunteli mitä Herra neuvoi.

        KYllä vastusteltiin. Heitä olikin sitkeä porukka. Ja edelleen suomalaisista on noin 80 % piikitettyjä, loput valitsivat ja vastustivat siis.

        Yhtä häämästyttävää oli ja on, että ns. seurakunnissakin oli komentolinja. Toisissa.
        Vaadittiin että pitää.... ja ne jotka eivät menneet retkuun, niitä alettiin karttaa ja syrjiä.
        On tiedossa tapauksia.

        Se oli testausta. Miten ihmiset reagoivat, tottelevat? Kuin harjoitusta tulevaan.
        Kun sitten vaaditaan ottamaan siru, merkki.....

        Kyllä on alkanu tulla asioidan kääntöpuolta esille?
        On long-covidia yli 20 000 ihmisellä Suomessa, on paljon haittoja noussut.
        Eihä näin luvattu? Vaan...
        Nyt ollaan ongelmissa. Ylikuolleisuus on järkyttävää Suomessa. Oletteko lukeneet.
        Kylmäkontteja tarvitaan kalmojen säilytykseen. Näin suurta kuolleisuutta ei ole ollut, kuin nyt vuoden ajan....
        Eikä tässä ole kaikki. Viiveellä näjhdään apljon lisää ikäviä asioita.

        https://yle.fi/uutiset/tuoreimmat

        JK: Koska sitä piikkiasiaa ei ollut ehditty testata , sen turvallisuuasiaa... SIKSI moni viisas ei ruvennut koekaniiniksi. Nyt niitä koekaniineja on, voi voi:


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä on alkanu tulla asioidan kääntöpuolta esille?
        On long-covidia yli 20 000 ihmisellä Suomessa, on paljon haittoja noussut.
        Eihä näin luvattu? Vaan...
        Nyt ollaan ongelmissa. Ylikuolleisuus on järkyttävää Suomessa. Oletteko lukeneet.
        Kylmäkontteja tarvitaan kalmojen säilytykseen. Näin suurta kuolleisuutta ei ole ollut, kuin nyt vuoden ajan....
        Eikä tässä ole kaikki. Viiveellä näjhdään apljon lisää ikäviä asioita.

        https://yle.fi/uutiset/tuoreimmat

        JK: Koska sitä piikkiasiaa ei ollut ehditty testata , sen turvallisuuasiaa... SIKSI moni viisas ei ruvennut koekaniiniksi. Nyt niitä koekaniineja on, voi voi:

        Kyllä ja lisätään niitä vammautumisia ja niitä on satoja tuhansia ,mutta liekkö häpeä mikä saa ihmiset puhumaan vain työpaikoilla kavereille ja sitten kestävät tuon käärmeenmyrkyn vaikutukset kaikkine vitsauksineen.
        Olen itsekkin kuullut sellaista kirousta piikkejä kohtaan ja sitten se ,että voi sitä joka yrittää vielä piikittää niin pää lähtee piikittäjältä irti !!!!
        Ihmisillä on paljon patoutunutta vihaa tässä maassa.
        Arvatkaa jos tämä kansa jos lähtee tämän vihan kanssa liikenteeseen niin säästyykö moni näistä TH L ja hallitus rotista elossa ??


      • Anonyymi
        MrHyvis kirjoitti:

        Kyllä ja lisätään niitä vammautumisia ja niitä on satoja tuhansia ,mutta liekkö häpeä mikä saa ihmiset puhumaan vain työpaikoilla kavereille ja sitten kestävät tuon käärmeenmyrkyn vaikutukset kaikkine vitsauksineen.
        Olen itsekkin kuullut sellaista kirousta piikkejä kohtaan ja sitten se ,että voi sitä joka yrittää vielä piikittää niin pää lähtee piikittäjältä irti !!!!
        Ihmisillä on paljon patoutunutta vihaa tässä maassa.
        Arvatkaa jos tämä kansa jos lähtee tämän vihan kanssa liikenteeseen niin säästyykö moni näistä TH L ja hallitus rotista elossa ??

        Suomessa on paljon patoutunutta vihaa. Ja vihan julkiseen ilmaukseen on Suomessa vähän viivettä? Emme räjähtele niinkuin eteläeuroopan maiden ihmiset. Suuttuvat ja sitten leppyvät. Tosiaan, siinä on hupi kaukana - kun äärimmilleen ahdistuneet ihmsiet päästävät sisuksiensa raivon valloilleen???


      • Anonyymi kirjoitti:

        Suomessa on paljon patoutunutta vihaa. Ja vihan julkiseen ilmaukseen on Suomessa vähän viivettä? Emme räjähtele niinkuin eteläeuroopan maiden ihmiset. Suuttuvat ja sitten leppyvät. Tosiaan, siinä on hupi kaukana - kun äärimmilleen ahdistuneet ihmsiet päästävät sisuksiensa raivon valloilleen???

        Sepä se.Tämä jäyhä kansa kun lähtee liikkeelle ja pukeutuu vihaan niin monena osana saattaa sanna ja sauli ja pullukka olla saati hirressä.


    • Anonyymi

      Tämä Elon Muskin Naurulink-yhtiön toimet on jo tuotu täällä esiin vähän aika sitten.

      Huolestuttavaahan tuo on, varsinkin niiden kannalta, jotka eivät vielä ole löytäneet Jeesusta pelastajakseen. Heillä on iso riski ottaa vastaan kaikkea mitä tyrkytetään, ilman vaaran tunnetta. Herra minunkin pelastumatonta perhettäni varjelkoon, kuin myös muita ihmisiä.

      • Anonyymi

        Pedon merkiksi on tarjottu jos jonkinlaisia oletuksia?
        Muka sunnuntai, taikka tie mitä.

        Turha on sepittää omia arvailuja. Kun se on selvästi kirjoitettu:•

        "Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan MERKIN OIKEAAN käteensä tai OTSAANSA, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on MERKKI: pedon nimi tai sen nimen luku. " ( Ilm 13:16-17)

        Voiko asiaa selvemmin lausua? Jumala näytti Hengen kautta Johannekselle.
        Hän näki, että "jotakin" pantiin ihmisiin. Oikeaan käteen tai otsaan.

        Tätä mekään (uskovat) emme tienneet vielä muutama kymmenen vuotta sitten.

        Nyt se on uutisissa.

        Tietenkään se ei ole mikään tussikynällä piirrettävä teksti, joka pesussa häviää.

        Juutalaisetkin (ja muut) merkattiin tatuoimalla heidän vankinumeronsa, kun heidä rekisteröitiin kuolemanleireille.

        Nyt ovat kaikki tekniikat valmiina. Niin yksilötasolla kuin globaalilla tietoteknisellä tasolla.


        On siis tarpeetonta tuputtaa "pedon merkiksi" mitään muuta kuin mitä UT, Johannes näkia ja kuvasi.

        Tämä merkki, merkitseminen on tietoinen ja praktinen toimitus.

        Siitä voi jopa kietäytyä, niinkuin monet kieltäytyivät piikkijumalan kumartamisesta.


      • Anonyymi

        Oikein kirjoitit. Herran apua ja varjelusta saadaan rukoilla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pedon merkiksi on tarjottu jos jonkinlaisia oletuksia?
        Muka sunnuntai, taikka tie mitä.

        Turha on sepittää omia arvailuja. Kun se on selvästi kirjoitettu:•

        "Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan MERKIN OIKEAAN käteensä tai OTSAANSA, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on MERKKI: pedon nimi tai sen nimen luku. " ( Ilm 13:16-17)

        Voiko asiaa selvemmin lausua? Jumala näytti Hengen kautta Johannekselle.
        Hän näki, että "jotakin" pantiin ihmisiin. Oikeaan käteen tai otsaan.

        Tätä mekään (uskovat) emme tienneet vielä muutama kymmenen vuotta sitten.

        Nyt se on uutisissa.

        Tietenkään se ei ole mikään tussikynällä piirrettävä teksti, joka pesussa häviää.

        Juutalaisetkin (ja muut) merkattiin tatuoimalla heidän vankinumeronsa, kun heidä rekisteröitiin kuolemanleireille.

        Nyt ovat kaikki tekniikat valmiina. Niin yksilötasolla kuin globaalilla tietoteknisellä tasolla.


        On siis tarpeetonta tuputtaa "pedon merkiksi" mitään muuta kuin mitä UT, Johannes näkia ja kuvasi.

        Tämä merkki, merkitseminen on tietoinen ja praktinen toimitus.

        Siitä voi jopa kietäytyä, niinkuin monet kieltäytyivät piikkijumalan kumartamisesta.

        "pedonmerkki" on HENGELLINEN. ei mikään fyysisesti näkyvä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "pedonmerkki" on HENGELLINEN. ei mikään fyysisesti näkyvä.

        Minusta Raamattu antaa ymmärtää, että se on konkreettinen merkki, joka otetaan väärän uskomuksen tai väärän uskonnon seurauksena, eli merkki on sekä henkinen että fyysinen.

        Hengellinen tarkoittaa yleensä kristinuskon asioita, joten sellainen se ei ole. Hengellinen on oikeaa, kun taas henkinen voi olla sielullista, okkulttista, henkivalloista peräisin olevaa, joka pyrkiii esittäytymään hengellisenä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pedon merkiksi on tarjottu jos jonkinlaisia oletuksia?
        Muka sunnuntai, taikka tie mitä.

        Turha on sepittää omia arvailuja. Kun se on selvästi kirjoitettu:•

        "Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan MERKIN OIKEAAN käteensä tai OTSAANSA, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on MERKKI: pedon nimi tai sen nimen luku. " ( Ilm 13:16-17)

        Voiko asiaa selvemmin lausua? Jumala näytti Hengen kautta Johannekselle.
        Hän näki, että "jotakin" pantiin ihmisiin. Oikeaan käteen tai otsaan.

        Tätä mekään (uskovat) emme tienneet vielä muutama kymmenen vuotta sitten.

        Nyt se on uutisissa.

        Tietenkään se ei ole mikään tussikynällä piirrettävä teksti, joka pesussa häviää.

        Juutalaisetkin (ja muut) merkattiin tatuoimalla heidän vankinumeronsa, kun heidä rekisteröitiin kuolemanleireille.

        Nyt ovat kaikki tekniikat valmiina. Niin yksilötasolla kuin globaalilla tietoteknisellä tasolla.


        On siis tarpeetonta tuputtaa "pedon merkiksi" mitään muuta kuin mitä UT, Johannes näkia ja kuvasi.

        Tämä merkki, merkitseminen on tietoinen ja praktinen toimitus.

        Siitä voi jopa kietäytyä, niinkuin monet kieltäytyivät piikkijumalan kumartamisesta.

        >> Siitä voi jopa kietäytyä, niinkuin monet kieltäytyivät piikkijumalan kumartamisesta. <<

        Jos menit tuohon halpaan jo "piikin" suhteen, niin saat kyllä itse varoa, ettet mene halpaan myös pedon merkin suhteen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minusta Raamattu antaa ymmärtää, että se on konkreettinen merkki, joka otetaan väärän uskomuksen tai väärän uskonnon seurauksena, eli merkki on sekä henkinen että fyysinen.

        Hengellinen tarkoittaa yleensä kristinuskon asioita, joten sellainen se ei ole. Hengellinen on oikeaa, kun taas henkinen voi olla sielullista, okkulttista, henkivalloista peräisin olevaa, joka pyrkiii esittäytymään hengellisenä.

        hengellinen nimenomaan.
        monet vaan kuvittelee, jotain pedonmerkin olevan fyysisesti näkyvää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "pedonmerkki" on HENGELLINEN. ei mikään fyysisesti näkyvä.

        Elätkö jossakin illuusioissa?

        Pedon merkki on MERKKI, joka laitetaan ihmisiin.
        Oikeaan käteen taikka otsaan.

        SE on tunnistamista varten.

        Toki se onkin "piilossa" se siru. Joka on jo kehitetty; noin riisinjyvän kokoinen implantti.

        Mutta vaikka sen on piilossa, valvontalaitteet tunnistaa sen. Niikuin nyt kaikki, joissa siru on jo.

        Pedon merkki ei ole vähääkään "hengellinen" vaan se on äärimmäisen saatanallinen asia.
        Pahan valtakunnan valvonta- ja hallintalaite. Siru. Merkki.

        Jospa et esittäisi lisää mielikuvia ja satuja?"

        Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan MERKIN OIKEAAN käteensä tai OTSAANSA, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on MERKKI: pedon nimi tai sen nimen luku. " ( Ilm 13:16-17)


        Jos koetat leikkiä Jumalaa suurempaa, taikka viisaampaa?

        On suurta Jumalan armoa, että HÄN on nähnyt hyväksi ilmoittaa tämän asian.
        Jo yli 2000 vuotta sitten.
        Meitä ja meidän aikaamme varten.

        Ja nyt kun olemme jo hyvin hyvin pitkällä lopunajan tapahtumissa, niin pitkällä että
        maailman johtavat tahdot ihan TOSISSAAN ahkeroivat, että tämä merkki, siru siis,
        valvonta -ja hallintavälineenä toteutuisi... taikka pantaisiin käyttöön...

        - niin nyt on aika lopettaa lapselliset; infantiilit sadut ja kuvittelut.

        Jumala oli TOSISSAAN, kun armossaan antoi Lopunaikoja koskevan ILMESTYKSEN Johannekselle Patmos-saarella.

        Suhtautukaa kunnioittavasti Hänen Sanaansa. Vaikka ette ymmärtäisi ihan kaikkea, ettekä uskoisi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minusta Raamattu antaa ymmärtää, että se on konkreettinen merkki, joka otetaan väärän uskomuksen tai väärän uskonnon seurauksena, eli merkki on sekä henkinen että fyysinen.

        Hengellinen tarkoittaa yleensä kristinuskon asioita, joten sellainen se ei ole. Hengellinen on oikeaa, kun taas henkinen voi olla sielullista, okkulttista, henkivalloista peräisin olevaa, joka pyrkiii esittäytymään hengellisenä.

        SE on tämän maailman merkki.
        Sellaisen jatkettu versio, joka monissa maissa on: Henkilötunnus.

        Siihen on yhdistettynä yhteiskunnan toiminnot, kaikki helpoksi!
        Vain vilatus lukijalaitteeseen, niin...

        Se on tulevan maailmanjärjestyksen mukainen valvonta- rekisteröinti- ja hallintaväline.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minusta Raamattu antaa ymmärtää, että se on konkreettinen merkki, joka otetaan väärän uskomuksen tai väärän uskonnon seurauksena, eli merkki on sekä henkinen että fyysinen.

        Hengellinen tarkoittaa yleensä kristinuskon asioita, joten sellainen se ei ole. Hengellinen on oikeaa, kun taas henkinen voi olla sielullista, okkulttista, henkivalloista peräisin olevaa, joka pyrkiii esittäytymään hengellisenä.

        "Minusta Raamattu antaa ymmärtää, että se on konkreettinen merkki, joka otetaan väärän uskomuksen tai väärän uskonnon seurauksena, eli merkki on sekä henkinen että fyysinen."

        Kommenttia.
        Se on konkreettinen. Joo. Ja sen ottaminen on lähes pakollista. Jos aikoo elää yhteiskunnassa, ostaa myydä, toimia, käyttää virallisia palveluita, pankkeja, terveydenhoitoa, mitä vain!

        Joak ei ota "merkkiä" siis sitä konkreettista asiaa; sirua - EI VOI TOIMIA yhteiskunnan asioissa, vapaasti.


      • Anonyymi kirjoitti:

        "pedonmerkki" on HENGELLINEN. ei mikään fyysisesti näkyvä.

        Pedonmerkki on FYYSINEN HALLINTAVÄLINE.
        JOS JOKU EI OTA MERKKIÄ NIIN KAUPPAAN EI OLE ASIAA.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pedon merkiksi on tarjottu jos jonkinlaisia oletuksia?
        Muka sunnuntai, taikka tie mitä.

        Turha on sepittää omia arvailuja. Kun se on selvästi kirjoitettu:•

        "Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan MERKIN OIKEAAN käteensä tai OTSAANSA, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on MERKKI: pedon nimi tai sen nimen luku. " ( Ilm 13:16-17)

        Voiko asiaa selvemmin lausua? Jumala näytti Hengen kautta Johannekselle.
        Hän näki, että "jotakin" pantiin ihmisiin. Oikeaan käteen tai otsaan.

        Tätä mekään (uskovat) emme tienneet vielä muutama kymmenen vuotta sitten.

        Nyt se on uutisissa.

        Tietenkään se ei ole mikään tussikynällä piirrettävä teksti, joka pesussa häviää.

        Juutalaisetkin (ja muut) merkattiin tatuoimalla heidän vankinumeronsa, kun heidä rekisteröitiin kuolemanleireille.

        Nyt ovat kaikki tekniikat valmiina. Niin yksilötasolla kuin globaalilla tietoteknisellä tasolla.


        On siis tarpeetonta tuputtaa "pedon merkiksi" mitään muuta kuin mitä UT, Johannes näkia ja kuvasi.

        Tämä merkki, merkitseminen on tietoinen ja praktinen toimitus.

        Siitä voi jopa kietäytyä, niinkuin monet kieltäytyivät piikkijumalan kumartamisesta.

        Antaa vaan kaikkien merkkien tulla esille, ompahan mistä valita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minusta Raamattu antaa ymmärtää, että se on konkreettinen merkki, joka otetaan väärän uskomuksen tai väärän uskonnon seurauksena, eli merkki on sekä henkinen että fyysinen.

        Hengellinen tarkoittaa yleensä kristinuskon asioita, joten sellainen se ei ole. Hengellinen on oikeaa, kun taas henkinen voi olla sielullista, okkulttista, henkivalloista peräisin olevaa, joka pyrkiii esittäytymään hengellisenä.

        että se on konkreettinen merkki, joka otetaan väärän uskomuksen tai väärän uskonnon seurauksena,

        Kommenttia.
        Sitä ei oteta vääärn uskomuksen tai väärän uskonnon seurauksena.

        Vaan ? Se tulee olemaan KATTAVA ja globaali yhteiskuntien valvonta- ja hallinta-asia!

        Pedon merkki. Petovallan ( siis hirmuvallan, tyrannian) komentokeppi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        >> Siitä voi jopa kietäytyä, niinkuin monet kieltäytyivät piikkijumalan kumartamisesta. <<

        Jos menit tuohon halpaan jo "piikin" suhteen, niin saat kyllä itse varoa, ettet mene halpaan myös pedon merkin suhteen.

        Oli selvää kun rokotepakkoa hiillostettiin , että liian monet (uskiksestkin) pelon vallassa kumarsivat piikkijumaalaa. Todella vakava ja valitettava ilmiö. Looginen johtopäätös nousi monilla tahoilla, että nämä samat pelon ja paniikin tilassa toimineet, ovat melko todennäköistä kauraa kun "sirua" ruvetaan markkinoimaan. KUKA vastustaa?
        Se joka ymmärtää, on valveilla, tietää missä mennään ja uskoo enemmän JUMALAN apuun kuin tämän maailamn kaitsijoiden hämäyspuheisiin!

        Nyt?

        On aika HERÄTÄ. Kunnostautua henkisesti ja hengellisesti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        hengellinen nimenomaan.
        monet vaan kuvittelee, jotain pedonmerkin olevan fyysisesti näkyvää.

        Pedon merkki ei ole "hengellinen" - vaan kattava merkitseminen, tämän maailman jumalan asia. Pedon merkki siru on paholaisen ansa, saada ihmiset valtaan ja hallintaan.

        Vain ilmeisen piskuinen lauma totisia uskovia on kyllin selkärankaista, että eivät sorru tuohon vallankyttöön!!


      • Anonyymi
        MrHyvis kirjoitti:

        Pedonmerkki on FYYSINEN HALLINTAVÄLINE.
        JOS JOKU EI OTA MERKKIÄ NIIN KAUPPAAN EI OLE ASIAA.

        Niin se on MRHyvis!

        Eikä kauppa ole ainoa``

        Kun koko yhteiskunnat on "digitalisoitu" - niin jos ei ole systeemin merkkiä, digitaalista sellaista (sirua) - niin voi heittää hyvästit lähes kaikelle?

        Kaikki kun toimii tämän "merkkauksen" perästä VAIN ja ainostaan sen avulla!

        Tämä on NIIN ahdistava kysymys monille ( jopa suurelle osalle uskovia) että he torjuvat sen asian kohtaamisen! Ja uskottelevat ja sepittävät erilaisia utopioita.

        Mutta? On varmaa, että Jumala ole ole nukkumassa, kun tämä KAUHEA aika on läsnä!
        Hän on hereillä erityisesti niitä varen, jotka luottavat Häneen.
        Tottelevavt SANAA eivät ota "pedon merkkiä, sirua" kehoonsa.

        Näin Ilmestyskirja varoittaa: (Ilm 14:9-12)
        • "Jos joku kumartaa petoa ja sen kuvaa ja ottaa sen merkin otsaansa tai käteensä,
        • niin hänkin on juova Jumalan vihan viiniä, joka sekoittamattomana on kaadettu hänen vihansa maljaan, ja häntä pitää tulella ja tulikivellä vaivattaman pyhien enkelien edessä ja Karitsan edessä. "

        • "Ja heidän vaivansa savu on nouseva aina ja iankaikkisesti, eikä heillä ole lepoa päivällä eikä yöllä, heillä, jotka petoa ja sen kuvaa kumartavat, eikä kenelläkään, joka ottaa sen nimen merkin."

        • "Tässä on pyhien kärsivällisyys, niiden, jotka pitävät Jumalan käskyt ja Jeesuksen uskon."

        Ne, uskovat, joita on Jumalan kovissa kouluissa harjoitettu ja karaistu luottamaan ja nojaamaan YKSIN Häneeen, tietävät kokemuksesta, että

        JUURI silloin kun on suurin hätä, tuska, avuttomuus ....

        JUURI niissä tilanteissa JUMALAN suuruus ja apu onkin suurin, Jopa ihmeet!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin se on MRHyvis!

        Eikä kauppa ole ainoa``

        Kun koko yhteiskunnat on "digitalisoitu" - niin jos ei ole systeemin merkkiä, digitaalista sellaista (sirua) - niin voi heittää hyvästit lähes kaikelle?

        Kaikki kun toimii tämän "merkkauksen" perästä VAIN ja ainostaan sen avulla!

        Tämä on NIIN ahdistava kysymys monille ( jopa suurelle osalle uskovia) että he torjuvat sen asian kohtaamisen! Ja uskottelevat ja sepittävät erilaisia utopioita.

        Mutta? On varmaa, että Jumala ole ole nukkumassa, kun tämä KAUHEA aika on läsnä!
        Hän on hereillä erityisesti niitä varen, jotka luottavat Häneen.
        Tottelevavt SANAA eivät ota "pedon merkkiä, sirua" kehoonsa.

        Näin Ilmestyskirja varoittaa: (Ilm 14:9-12)
        • "Jos joku kumartaa petoa ja sen kuvaa ja ottaa sen merkin otsaansa tai käteensä,
        • niin hänkin on juova Jumalan vihan viiniä, joka sekoittamattomana on kaadettu hänen vihansa maljaan, ja häntä pitää tulella ja tulikivellä vaivattaman pyhien enkelien edessä ja Karitsan edessä. "

        • "Ja heidän vaivansa savu on nouseva aina ja iankaikkisesti, eikä heillä ole lepoa päivällä eikä yöllä, heillä, jotka petoa ja sen kuvaa kumartavat, eikä kenelläkään, joka ottaa sen nimen merkin."

        • "Tässä on pyhien kärsivällisyys, niiden, jotka pitävät Jumalan käskyt ja Jeesuksen uskon."

        Ne, uskovat, joita on Jumalan kovissa kouluissa harjoitettu ja karaistu luottamaan ja nojaamaan YKSIN Häneeen, tietävät kokemuksesta, että

        JUURI silloin kun on suurin hätä, tuska, avuttomuus ....

        JUURI niissä tilanteissa JUMALAN suuruus ja apu onkin suurin, Jopa ihmeet!

        >>>>Tässä on pyhien kärsivällisyys, niiden, jotka pitävät Jumalan käskyt ja Jeesuksen uskon<<<<<
        Jumalan kymmeneen käskyyn kuuluu myöskin sapatti, joka on Jumalan merkki.

        1234567---


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        >>>>Tässä on pyhien kärsivällisyys, niiden, jotka pitävät Jumalan käskyt ja Jeesuksen uskon<<<<<
        Jumalan kymmeneen käskyyn kuuluu myöskin sapatti, joka on Jumalan merkki.

        1234567---

        Sapatti ei ole mikään "jumalan merkki". Missän kohden Raamattua ei sellaista lue.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sapatti ei ole mikään "jumalan merkki". Missän kohden Raamattua ei sellaista lue.

        2.Moos. 31:13. Puhu Israelilaisille ja sano: Pitäkää minun sapattini, sillä se on merkkinä meidän välillämme, minun ja teidän, sukupolvesta sukupolveen, tietääksenne, että minä olen Herra, joka pyhitän teidät.

        1700-luvun Luterilaiset virretkin kertovat: NÄÄ KÄSKYSANAA KYMMENEN, NE MEILLE KAUTTA MOOSEKSEN JUMALA ITSE ILMOITTI, JA SIINAILLA KIRJOITTI. AH HERRA ARMAHDA.
        KEN TAHTOO OLLA KRISTITTY, JA KRISTITTY JA KRISTITTYNÄ KUOLLA, EI SILLE OUTO, PEITETTY SAA HERRAN LAKI OLLA, JONK' ANTOI ITSE JUMALA.

        1234567---


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        2.Moos. 31:13. Puhu Israelilaisille ja sano: Pitäkää minun sapattini, sillä se on merkkinä meidän välillämme, minun ja teidän, sukupolvesta sukupolveen, tietääksenne, että minä olen Herra, joka pyhitän teidät.

        1700-luvun Luterilaiset virretkin kertovat: NÄÄ KÄSKYSANAA KYMMENEN, NE MEILLE KAUTTA MOOSEKSEN JUMALA ITSE ILMOITTI, JA SIINAILLA KIRJOITTI. AH HERRA ARMAHDA.
        KEN TAHTOO OLLA KRISTITTY, JA KRISTITTY JA KRISTITTYNÄ KUOLLA, EI SILLE OUTO, PEITETTY SAA HERRAN LAKI OLLA, JONK' ANTOI ITSE JUMALA.

        1234567---

        Miksi huudat?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi huudat?

        Pitää huutaakkin täyttä kurkkua, eikä säästellä !

        1234567---


    • Anonyymi

      Etenemme arvaamattoman kovaa vauhtia kohden ihmisten "merkitsemistä".

      Käteen asetettava mikrosiru on jo kehitetty, sitä on laitettu ihmisiin, ( mm. joidenkin maiden sotilaat on "sirutettu").

      Se on ilmeisesti ensisijainen merkitsemisväline.

      Mutta kuten monimiljardööri Musk on infonnut, hän on rahoillaan ahkeroinut siis siitä TOISTA ( Josta ILme 13:15-17) kertoo: Otsaan asennettavaa valvonta-ja toimintalaitetta.

      Miksi kaksi paikkaa? Oikea käsi ja otsa?

      Yksi syy on esitetty (asiantuntijoiden) taholla.
      Kun mikosirua, imaplanttia ei voi poistaa turvallisesti kädestä. Syynä on, että toimintaa ylläpitävä paristo on myrkyllinen, ja impalantin poistaminen johtaisi vakaviin seurauksiin.
      Siksi jotkut ovat päättäneet, että välttyäkseen petoyhteiskunnan hirveältä valvonnalta, olisi hakattava käsi poikki! Pienempi paha?

      Mutta, jos kalloon porattuun paikkaan on asennettu "pienoistietokone..." jota Elon Musk nyt kehittää... niin - sitten pitäisi katkaista jopa pää irti, että pääsisi eroon siitä perkeleen petovallan kauheudesta!

      Niin taikka näin?

      Kertoo paljon, että MAAILMA RIKKAIN Mies on tällaisissa hankkeissa?

      Mutta?

      SEnhän Ilmestyskirjan Johannesa valaisi jo yli 2000 vuotta sitten!

    • Anonyymi

      JK. Kun on helpommat ajan, ei Jumalan APU ja ihmeet nouse tarpeeseen?

      Mutta kun on tiukat ajat, SILLOIN JUmala näyttää apunsa.

      Miten muuten jaksaisivat ne noin 350 000 vainotttu ja kidutettua uskovaa, tämän hetken maailmassa? He saavat tilanteensa mukaista voimaa.

    • Anonyymi

      Kullakin näkemyksensä merkistä.

      • Anonyymi

        Vain Jumalan ilmoittama "näkemys" on relevantti.
        Ja sen Hän on nähnyt hyväksi ennalta ilmoittaa, ettei tulisi ihan yllätyksenä puskasta.

        Pedon merkki on harvinaisen SELVÄSTi kerrottu Ilmestyskirjassa!

        Niin selvin sanoin, että jokainen jolla normaali lukutaito pelaa, sen ymmärtää.


        " Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan MERKIN OIKEAAN käteensä tai OTSAANSA, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on MERKKI: pedon nimi tai sen nimen luku. " ( Ilm 13:16-17)

        Mutta? Vielä jonkin aikaa sitten ei ollut tätä nykyistä digitaalista tasoa,

        Ja silloin oli vain arvauksia? Mikä-kuka-mitä.miten?

        Kun ihmisten sirutus, merkitseminen toteutetaan, se on kattava.
        Pankki-j kauppa- terveyspalvelut, liikenne... kaikki ne asiat joita nyt hoidetaan kirjavalla tavalla, ne yhdistetään ja sisällytetään siruun.

        Ei enää erikseen pankkikortteja, kelakortteja, henkilökortteja,sitä ja tätä korttia ja tunnisteita ja salasanoja.

        Juuri tämä on se yksi argumentti jolla ihmisille puolustellaan siruttamista. Että kaikki helpottuu!... ja, ja...


      • Anonyymi

        Näinpä, antaa kaikkien kukkien kukkia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vain Jumalan ilmoittama "näkemys" on relevantti.
        Ja sen Hän on nähnyt hyväksi ennalta ilmoittaa, ettei tulisi ihan yllätyksenä puskasta.

        Pedon merkki on harvinaisen SELVÄSTi kerrottu Ilmestyskirjassa!

        Niin selvin sanoin, että jokainen jolla normaali lukutaito pelaa, sen ymmärtää.


        " Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan MERKIN OIKEAAN käteensä tai OTSAANSA, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on MERKKI: pedon nimi tai sen nimen luku. " ( Ilm 13:16-17)

        Mutta? Vielä jonkin aikaa sitten ei ollut tätä nykyistä digitaalista tasoa,

        Ja silloin oli vain arvauksia? Mikä-kuka-mitä.miten?

        Kun ihmisten sirutus, merkitseminen toteutetaan, se on kattava.
        Pankki-j kauppa- terveyspalvelut, liikenne... kaikki ne asiat joita nyt hoidetaan kirjavalla tavalla, ne yhdistetään ja sisällytetään siruun.

        Ei enää erikseen pankkikortteja, kelakortteja, henkilökortteja,sitä ja tätä korttia ja tunnisteita ja salasanoja.

        Juuri tämä on se yksi argumentti jolla ihmisille puolustellaan siruttamista. Että kaikki helpottuu!... ja, ja...

        Ensin sanot:

        "Vain Jumalan ilmoittama "näkemys" on relevantti.
        Ja sen Hän on nähnyt hyväksi ennalta ilmoittaa, ettei tulisi ihan yllätyksenä puskasta.

        Pedon merkki on harvinaisen SELVÄSTi kerrottu Ilmestyskirjassa!

        Niin selvin sanoin, että jokainen jolla normaali lukutaito pelaa, sen ymmärtää.


        " Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan MERKIN OIKEAAN käteensä tai OTSAANSA, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on MERKKI: pedon nimi tai sen nimen luku. " ( Ilm 13:16-17)."

        Ja sitten rupeat kuitenkin kirjoittamaan omiasi!


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Jo k-virusasia oli testausta. Globaalia sellaista. Kenraaliharjoitusta sitä, miten väki reagoi? Ja näkyihän se. Hysteerisen pelon ja skenaarioiden kylvötyö tuotti tulosta. Ihmiset olivat kuin kuoleman kauhujen kuiluissa. Ensimmäisiä piikkejä jonotettiin, niistä pikoin tapeltiin!
        - Ah, tulihan se pelastava enkeli! Valtaosa ihmisistä antoi manipuloida itsensä.
        Pelottelulla hallintaa? Kyllä.

        Ja nyt sitten -- kun kokeilu onnistui... todettiin että "kyseessä on tavallinen kausivirus"...
        - Pandemia on ohi.... ( siis onnistui, mikä).


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jo k-virusasia oli testausta. Globaalia sellaista. Kenraaliharjoitusta sitä, miten väki reagoi? Ja näkyihän se. Hysteerisen pelon ja skenaarioiden kylvötyö tuotti tulosta. Ihmiset olivat kuin kuoleman kauhujen kuiluissa. Ensimmäisiä piikkejä jonotettiin, niistä pikoin tapeltiin!
        - Ah, tulihan se pelastava enkeli! Valtaosa ihmisistä antoi manipuloida itsensä.
        Pelottelulla hallintaa? Kyllä.

        Ja nyt sitten -- kun kokeilu onnistui... todettiin että "kyseessä on tavallinen kausivirus"...
        - Pandemia on ohi.... ( siis onnistui, mikä).

        On teillä jutut. Ei ihme että kukaan ei ota teitä tosissaan.


      • Anonyymi

        Kyseessä on uusi verotusta varten tehty juttu.


    • Anonyymi

      Siellähän(raamattu) lukee myös että se saa kaikki kumartamaan itseään ja että kaikki hurmoksissaan hokevat "kuka on pedon vertainen",viittaisi että on henkilö/olento-..voihan olla myös se järjestelmäkin että on kansojen mielestä niin hyvä,ettei parempaa milloinkaan.

      • Anonyymi

        Olihan se Hitlerkin sekä johtaja, mutta kyseessä oli valtava koneisto.

        Ei ollut vapaaehtoista. Hurmoksissa tai ei, piti nostaa käsi yläviistoon ja sanoa: Heil Hitler!
        varjelkoon jos unohti sen...


    • Anonyymi

      Tämä ei ole sellainen asia, jonka joku voisi saarnata sinulle saarnastuolista ja sanoa, että sinun on uskottava tämä tai sinä kuolet tai joudut helvettiin. Lentäjän mukaan olemme jo helvetissä, ei meillä ole mitään hävittävää. Tarkoitan… Lentäjä kertoi, että jos he lähettäisivät tehtäväkomennuksia kaikkialle maailmankaikkeuteen päämääränään etsiä helvetti, ja he löytäisivät Maan, niin he ajattelisivat että tässä se on, helvetti löytyi.

      • Anonyymi

        " ja he löytäisivät Maan, niin he ajattelisivat että tässä se on, helvetti löytyi."

        Niin voi sanoa?

        Ihmiskunta on kaikkine nykysine piirteineen kuin maanpäällinen helvetti. Monille.
        Ja sen keskellä on vähemmän niitä, joista voisi sanoa: he elivät ja olivat kuin paratiisissa...?

        Paratiisissakin on aina käärme.


    • Anonyymi

      Heti kakat housussa heh:))
      Musk lähtee sitä ennen palavaan helvettiin.
      Kyllä sen joku tekee..
      Rottalle on ansa!

    • Anonyymi

      Miksi kukaan lähtisi tähän typerään ja kalliiseen sirutus operaatioon mistä ei ole mitään hyötyä? Nykyään on jo parempia keinoja jos halutaan ihmisiä seurata tai rajoittaa heidän kulkemista.

      Joten kuka on niin tyhmä että lähtisi tähän typerään operaatioon?

      • Anonyymi

        Voit olla luuloissasi ja mielipiteissäsi. Mutta?
        Ne on ihan toiset tahto, jotka päättää asioista.
        Parempi ja paras keino on juuri siruttaa ihmiset!

        Ei ne ole "tyhmiä" ja typeriä? Vaan niihin tahoihin sopii ihan TOISET adjektiivit.

        Etko ole huomannut? KYllä sitä rahaa tuntuu löytyvän? Yhden kor--- piikin hinnaksi on määritetty noin 20 euroa. Teepäs kertolaskua? Paljonko riksaa on poltettu, kun mms. suomalaisia on piikitetty? Ja toisia 3-4 kertaakin? Ja sitten ne testaukset? Ei nekään varmaan ihan ilmaisia (valtiolle) olleet? Ja ne k-passit, ja k-virus-kännykkäsovellukset,,,, ja kaikki se hoitohenkilöstön palkkausasia? Ja, ja...

        Otapas kynä käteen, taikka laskin. Ja etsi netistä tilastoja....

        Ja sen perästä tule uudelleen esittämään, että... mitä..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voit olla luuloissasi ja mielipiteissäsi. Mutta?
        Ne on ihan toiset tahto, jotka päättää asioista.
        Parempi ja paras keino on juuri siruttaa ihmiset!

        Ei ne ole "tyhmiä" ja typeriä? Vaan niihin tahoihin sopii ihan TOISET adjektiivit.

        Etko ole huomannut? KYllä sitä rahaa tuntuu löytyvän? Yhden kor--- piikin hinnaksi on määritetty noin 20 euroa. Teepäs kertolaskua? Paljonko riksaa on poltettu, kun mms. suomalaisia on piikitetty? Ja toisia 3-4 kertaakin? Ja sitten ne testaukset? Ei nekään varmaan ihan ilmaisia (valtiolle) olleet? Ja ne k-passit, ja k-virus-kännykkäsovellukset,,,, ja kaikki se hoitohenkilöstön palkkausasia? Ja, ja...

        Otapas kynä käteen, taikka laskin. Ja etsi netistä tilastoja....

        Ja sen perästä tule uudelleen esittämään, että... mitä..

        Mutta et saanut yhtään mitään järkevää syytä miksi kukaan lähtisi tähän typerään ja kalliiseen operaatioon.

        Kuten sanoin, on nykyään paljon parempia ja varmempia keinoja tunnistaa ihmisiä.

        Ja vertaus korona rokotteeseen on typerä, koska se on täysin vapaaehtoinen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta et saanut yhtään mitään järkevää syytä miksi kukaan lähtisi tähän typerään ja kalliiseen operaatioon.

        Kuten sanoin, on nykyään paljon parempia ja varmempia keinoja tunnistaa ihmisiä.

        Ja vertaus korona rokotteeseen on typerä, koska se on täysin vapaaehtoinen.

        Valmistaako sinun kehosi proteiniipiikkejä verenkiertoosi?
        Todista se itsellesi ja älä elä viime vuosituhannella.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Valmistaako sinun kehosi proteiniipiikkejä verenkiertoosi?
        Todista se itsellesi ja älä elä viime vuosituhannella.

        Mitä sinä nyt sekoilet? Kysyin että onko mitään järkevää syytä siihen että kukaan lähtisi tähän typerään ja kalliiseen operaatioon sirutaakseen ihmisiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta et saanut yhtään mitään järkevää syytä miksi kukaan lähtisi tähän typerään ja kalliiseen operaatioon.

        Kuten sanoin, on nykyään paljon parempia ja varmempia keinoja tunnistaa ihmisiä.

        Ja vertaus korona rokotteeseen on typerä, koska se on täysin vapaaehtoinen.

        Ihmisiltä ei kysytä lupaa. Sirutus toteutetaan niin vahvoilla hallintatasoilla, että siinä pienen ihminen joku järkveyysoletus on tyhjää.

        Eikö muka maailmassa ole rahaa? Elon Musk, joka on maailman rikkain mies?
        Ei ole rahasta kiinni. Niinkuin ole ollut koko maailman piikkikampanja. Rahaa löytyi!

        JK. K-rokotus oli PAKOLLINEN, mm. hoitajille, jne.
        Ja pakolla uhaten sitä ajettiin...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Valmistaako sinun kehosi proteiniipiikkejä verenkiertoosi?
        Todista se itsellesi ja älä elä viime vuosituhannella.

        Aika tulee näyttämään KAIKKI ne kamalat seuraukset, joita mRNA -kokeilupiikki tuottaa.
        Kyseessähän oli piikki, josta oel ehditty (tahdottu) tehdä laajoja ihmiskokeita.

        Vaan? IHmiskokeet mäiskittiin koko globaalin väestön testattavaksi!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihmisiltä ei kysytä lupaa. Sirutus toteutetaan niin vahvoilla hallintatasoilla, että siinä pienen ihminen joku järkveyysoletus on tyhjää.

        Eikö muka maailmassa ole rahaa? Elon Musk, joka on maailman rikkain mies?
        Ei ole rahasta kiinni. Niinkuin ole ollut koko maailman piikkikampanja. Rahaa löytyi!

        JK. K-rokotus oli PAKOLLINEN, mm. hoitajille, jne.
        Ja pakolla uhaten sitä ajettiin...

        Mutta miksi kukaan lähtisi tähän typerään operaation vaikka olisi rahaa. Eihän tässä siruttamisessa ole mitään järkeä.

        "Ja pakolla uhaten sitä ajettiin..."

        Ei ajettu. Ja hoitaja voi vapaasti vaihtaa ammattia jos ei halua tehdä ammattiin kuuluvia asioita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aika tulee näyttämään KAIKKI ne kamalat seuraukset, joita mRNA -kokeilupiikki tuottaa.
        Kyseessähän oli piikki, josta oel ehditty (tahdottu) tehdä laajoja ihmiskokeita.

        Vaan? IHmiskokeet mäiskittiin koko globaalin väestön testattavaksi!

        Miksi taas valehtelet? Et näytä tietävän mistä puhut kun levität noita jo monta kertaa alas ammuttuja valeita.

        Ja tätä rokottetta oli tutkittu jo yli 20 vuotta. Kauanko sitä olisi pitänyt vielä tutkia ette se sinun mielestäsi enää olisi "kokeilupiikki"?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aika tulee näyttämään KAIKKI ne kamalat seuraukset, joita mRNA -kokeilupiikki tuottaa.
        Kyseessähän oli piikki, josta oel ehditty (tahdottu) tehdä laajoja ihmiskokeita.

        Vaan? IHmiskokeet mäiskittiin koko globaalin väestön testattavaksi!

        Ei peto omiansa vahingoita, EI EI.

        1234567---


    • Anonyymi

      Kyse on kokeellisten injektioiden pakkopiikityksistä.
      Miljardit ihmiset ottivat useampiakin "vapaaehtoisesti"?

      • Anonyymi

        Eihän niitä ollut pakko ottaa. mitä sinä taas sekoilet?


      • Anonyymi

        Tämä oli faktatietoa jo alusta alkaen.
        Ja ne, joilla oli ymmärrystä ihmisen kehon toiminnoista, tajusivat vaarat...

        Eivätkä painostuksenkaan edessä antautuneet.
        Tilanne eteni äärimmäiseen tasoon. Suomessakin.
        Alettiin syyllistää rokottamattomia, että nämä "pitävät panttivankeinaan" toisia, rokotettuja.
        Ja muuta moskaa...Vaikka oli jo selvä tieto, että piikitys ei ESTÄ tartuntoja, piikitetty voi levittää virusta, piikitys ei estä sairastumasta, eikä siis estä edes kuolemasta...

        Miksi kummassa nyt Suomessakin on ylikuolleisuutta? Ja ne kuukahtavat, joilla on 3-4 piikitystä? Ja ne ovat niitä ikäihmisiä joita haluttiin "suojella"...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämä oli faktatietoa jo alusta alkaen.
        Ja ne, joilla oli ymmärrystä ihmisen kehon toiminnoista, tajusivat vaarat...

        Eivätkä painostuksenkaan edessä antautuneet.
        Tilanne eteni äärimmäiseen tasoon. Suomessakin.
        Alettiin syyllistää rokottamattomia, että nämä "pitävät panttivankeinaan" toisia, rokotettuja.
        Ja muuta moskaa...Vaikka oli jo selvä tieto, että piikitys ei ESTÄ tartuntoja, piikitetty voi levittää virusta, piikitys ei estä sairastumasta, eikä siis estä edes kuolemasta...

        Miksi kummassa nyt Suomessakin on ylikuolleisuutta? Ja ne kuukahtavat, joilla on 3-4 piikitystä? Ja ne ovat niitä ikäihmisiä joita haluttiin "suojella"...

        Rokote esti monen ihmisen kuolemisen, mutta ethän sinä näytä välittävän lähimmäisistä.

        Mitä ihmeen "ylikuolleisuutta"? Kai tiedät että tuo ei tarkoita yhtään mitään?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eihän niitä ollut pakko ottaa. mitä sinä taas sekoilet?

        Kyllä vain oli pakko ottaa. Esimerkiksi hoitajat eivät saaneet tehdä töitä, ellei ollut piikitetty. Näin se vain oli. Pakko mikä pakko!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rokote esti monen ihmisen kuolemisen, mutta ethän sinä näytä välittävän lähimmäisistä.

        Mitä ihmeen "ylikuolleisuutta"? Kai tiedät että tuo ei tarkoita yhtään mitään?

        Oletpas sinä pahassa uutispimennossa? Ota ja googlaa sanan ylikuolleisuus suomessa, niin sieltä pesee! Oikein tilastoa.... ja on sitä globaaliakin uutisointia.

        Herää jo hyvä ihminen näihin arkisiin faktoihin ja realiteetteihin!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä vain oli pakko ottaa. Esimerkiksi hoitajat eivät saaneet tehdä töitä, ellei ollut piikitetty. Näin se vain oli. Pakko mikä pakko!

        Heillä on paljon muitakin rokotteita mitä heidän on pakko ottaa työnsä takia. Jos ei näitä halua ottaa, niin työskentelee väärällä alalla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oletpas sinä pahassa uutispimennossa? Ota ja googlaa sanan ylikuolleisuus suomessa, niin sieltä pesee! Oikein tilastoa.... ja on sitä globaaliakin uutisointia.

        Herää jo hyvä ihminen näihin arkisiin faktoihin ja realiteetteihin!

        En löytänyt mistään uutisista mitään mainintaa tästä, mutta linkkejä hörhö sivuille kyllä tuli vastaan paljon.

        "Herää jo hyvä ihminen näihin arkisiin faktoihin ja realiteetteihin!"

        Sinä se näytät tässä pihalla olevan. :D


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Heillä on paljon muitakin rokotteita mitä heidän on pakko ottaa työnsä takia. Jos ei näitä halua ottaa, niin työskentelee väärällä alalla.

        "Heillä on paljon muitakin rokotteita mitä heidän on pakko ottaa työnsä takia."

        Nyt puhuit itsesi pussiin? Kirjoitit on "pakko ottaa".

        Niinpä juuri...
        Luoja varjelkoon sinua sairastumasta, ja toteamasta ettei olekaan HOITAJAA auttamassa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En löytänyt mistään uutisista mitään mainintaa tästä, mutta linkkejä hörhö sivuille kyllä tuli vastaan paljon.

        "Herää jo hyvä ihminen näihin arkisiin faktoihin ja realiteetteihin!"

        Sinä se näytät tässä pihalla olevan. :D

        Haa nyt löysin, kun vaihdoin kieleksi suomen. :)

        Mutta siinä puhuttiin miten tuo ylikuolleisuus vain osoittaa miten ihmisiä kuoli enemmän ja nopeammin koronaan mitä ehdittiin testaamaan. Mutta ei siinä puhuttu mitään että rokotteet olisivat tämän aiheuttaneet.

        Miksi niin kovasti pelkäät?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En löytänyt mistään uutisista mitään mainintaa tästä, mutta linkkejä hörhö sivuille kyllä tuli vastaan paljon.

        "Herää jo hyvä ihminen näihin arkisiin faktoihin ja realiteetteihin!"

        Sinä se näytät tässä pihalla olevan. :D

        Oletpas pahassa pimennossa? Etkä osaa nettiä ja hakukoneita käyttää?

        Koeta hyvä ihminen opetella!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oletpas pahassa pimennossa? Etkä osaa nettiä ja hakukoneita käyttää?

        Koeta hyvä ihminen opetella!

        Missä ihmeen pimentolassa ole ja elät? Etkö osaa edes lukea?
        Tässä muutamia otsikoita, kymmenien joukosta

        * Näin selkeää ylikuolleisuutta korona on Suomessa aiheuttanut

        * Kiistämätön ylikuolleisuus ja sen vaarallinen selitys

        Suomessa havaittu ylikuolleisuus selvitettävä perusteellisesti

        Huippujulkaisu The Lancet julkaisi tietoa Suomen hurjasta ..

        .Suomessa havaittu ylikuolleisuus selvitettävä perusteellisesti

        Tutkija: Korona selittää suurimman osan kuolleisuuden ...

        Vainajien säilytystilat ovat paikoin ruuhkautuneet – useat sairaalat ovat joutuneet ottamaan käyttöön kylmäkontteja
        Esimerkiksi Meri-Lapissa kuolleisuus on ollut koholla tänä vuonna. Pandemia on paitsi suoraan myös välillisesti vaikuttanut monen ihmisen kuolemaan ja vainajien säilytystilojen riittämättömyyteen.

        Keski-ikää lähestyvien naisten kuolemat lisääntyneet – koronatapaukset eivät selitä kuolleisuusluvuissa havaittua  kasvua


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Heillä on paljon muitakin rokotteita mitä heidän on pakko ottaa työnsä takia."

        Nyt puhuit itsesi pussiin? Kirjoitit on "pakko ottaa".

        Niinpä juuri...
        Luoja varjelkoon sinua sairastumasta, ja toteamasta ettei olekaan HOITAJAA auttamassa?

        Niin, tuliko tämä sinulle yllätyksenä että joissakin ammateissa on pakkoja, kuten sairaanhoitajilla rokotukset? Kuinka pihalla oikein olet?

        Ja älä sinä huoli minun terveydestäni, maksan siitä että voin käydä yksityisellä jos tarve vaatii. ;)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oletpas pahassa pimennossa? Etkä osaa nettiä ja hakukoneita käyttää?

        Koeta hyvä ihminen opetella!

        Osaan, mutta käytän sitä yleensä englanniksi toisessa maassa. Joten jos haluan etsiä suomeksi jotain, pitää minun vaihtaa geolocatiota. Osaatko sinä tehdä tuota? ;)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Haa nyt löysin, kun vaihdoin kieleksi suomen. :)

        Mutta siinä puhuttiin miten tuo ylikuolleisuus vain osoittaa miten ihmisiä kuoli enemmän ja nopeammin koronaan mitä ehdittiin testaamaan. Mutta ei siinä puhuttu mitään että rokotteet olisivat tämän aiheuttaneet.

        Miksi niin kovasti pelkäät?

        Kuules, se onko juku muu joka PELKÄÄ? Sellainen ihminen joka on joutunut katsomaan kuolemaa silmästä silmään, usean kerran elämän aikana, ei pelkää kuolemaa eikä muutakaan!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Haa nyt löysin, kun vaihdoin kieleksi suomen. :)

        Mutta siinä puhuttiin miten tuo ylikuolleisuus vain osoittaa miten ihmisiä kuoli enemmän ja nopeammin koronaan mitä ehdittiin testaamaan. Mutta ei siinä puhuttu mitään että rokotteet olisivat tämän aiheuttaneet.

        Miksi niin kovasti pelkäät?

        Koeta lukea ainakin 10-20 kirjoitusta, jotka eivät mitään salasaseuraisuutta.

        Jos kestät lukea? Jos pelkosi antaa myöten?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuules, se onko juku muu joka PELKÄÄ? Sellainen ihminen joka on joutunut katsomaan kuolemaa silmästä silmään, usean kerran elämän aikana, ei pelkää kuolemaa eikä muutakaan!

        Olen minäkin nähnyt kuolemaa usean kerran. Viimeeksi maanantaina, joten mitä sitten? Luuletko että se tekee sinusta jotenkin erikoisen? Mutta pelkuri sinä siltikin oelt, kun et uskalla ottaa selvää asioista. ;)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Koeta lukea ainakin 10-20 kirjoitusta, jotka eivät mitään salasaseuraisuutta.

        Jos kestät lukea? Jos pelkosi antaa myöten?

        Olen lukenut noita hörhö sivuja ihan tarpeeksi että tiedän että teillä ei ole hajuakaan mistä puhutte. Mutta hauskaa viihdettä teistä saa kun ilmeisesti olette ihan tosissanne näiden höpinöiden kanssa? :D


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olen lukenut noita hörhö sivuja ihan tarpeeksi että tiedän että teillä ei ole hajuakaan mistä puhutte. Mutta hauskaa viihdettä teistä saa kun ilmeisesti olette ihan tosissanne näiden höpinöiden kanssa? :D

        No, oot lukenu liikaa vääriä sivuja etkä osaa erottaa faktoja ja fiktioita. Paha juttu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin, tuliko tämä sinulle yllätyksenä että joissakin ammateissa on pakkoja, kuten sairaanhoitajilla rokotukset? Kuinka pihalla oikein olet?

        Ja älä sinä huoli minun terveydestäni, maksan siitä että voin käydä yksityisellä jos tarve vaatii. ;)

        Näytät olevan huvittava?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Osaan, mutta käytän sitä yleensä englanniksi toisessa maassa. Joten jos haluan etsiä suomeksi jotain, pitää minun vaihtaa geolocatiota. Osaatko sinä tehdä tuota? ;)

        Kaikkie eivät rupea kehumaan itseään ja osaamistaan. Se ei ole fiksua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No, oot lukenu liikaa vääriä sivuja etkä osaa erottaa faktoja ja fiktioita. Paha juttu.

        Ja sinä et ole mitään muuta kuin valehtelija. Joten miksi minä ottaisin sinut todesta? ;)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näytät olevan huvittava?

        En ole. Mutta sinä et taida olla työelämässä jos et tätä tiedä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikkie eivät rupea kehumaan itseään ja osaamistaan. Se ei ole fiksua.

        Miksi ei? Ei elämässä pääse eteenpäin jos ei osaa puhua itsestä positiivisesti. Hyvänä esimerkkinä uskovat jotka eivät osaa puhua kuin negatiivisista asioista. Aina he ovat ennustamassa että vain pahaa tapahtuu, ei koskaan mitään hyvää. Kertoo paljon heidän mielenlaadusta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Koeta lukea ainakin 10-20 kirjoitusta, jotka eivät mitään salasaseuraisuutta.

        Jos kestät lukea? Jos pelkosi antaa myöten?

        No kirjoituksia voi kuka tahansa tehdä mistä tahansa aiheesta, mutta oliskos sinulla antaa jotain tutkimuksia asiasta?

        Se on aika kumma juttu että teillä ei koskaan ole antaa mitään lähteitä näille teidän höpinöille, vaan käskette muiden hakea todisteita teidän puolesta. Kertoo aika paljon miten vähän itsekin uskotte omia höpinöitänne. :D


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      kirjassa sanottiin ensinmäinen tulee viimeiseksi ja viimeinen ensiksi, joka nähtiin jo korana rokotuksissa päätös jäi henkilökohtaiseksi uskonnasta riippujen,

      • Anonyymi

        lopettakaa nyt se siruista jauhaminen, kun ei ei "pedonmerkki" teille avaudu !

        tätä samaa jauhettu vuositolkulla, milloin se pankkikortti, milloin sairasvakuutuskortti ja milloin rannenauha, ja sitten jauhetaan mikrosirua ja sitten rokotteita, jne,

        "voi hyvää päivää !!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        lopettakaa nyt se siruista jauhaminen, kun ei ei "pedonmerkki" teille avaudu !

        tätä samaa jauhettu vuositolkulla, milloin se pankkikortti, milloin sairasvakuutuskortti ja milloin rannenauha, ja sitten jauhetaan mikrosirua ja sitten rokotteita, jne,

        "voi hyvää päivää !!!

        On se ollut myös viivakoodit ja varmaan qr-koodit tulevat seuraavaksi? Kumma että se raamattu ei osannut tätäkään sanoa selvästi, niin ei tarvitsisi arvuutella. :D


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On se ollut myös viivakoodit ja varmaan qr-koodit tulevat seuraavaksi? Kumma että se raamattu ei osannut tätäkään sanoa selvästi, niin ei tarvitsisi arvuutella. :D

        ei se avaudu heille, kun heillä on "peite silmillä".

        mitä muuta voi ajatella, kun se "pedonmerkki" on jatkuvasti niin muuntuva monenlaisine
        siruineen . . .
        ei raamattua tarvitse arvailla, kun noinkin moneen kymmeneen kertaan,
        jos on "silmät millä nähdä" . . .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        lopettakaa nyt se siruista jauhaminen, kun ei ei "pedonmerkki" teille avaudu !

        tätä samaa jauhettu vuositolkulla, milloin se pankkikortti, milloin sairasvakuutuskortti ja milloin rannenauha, ja sitten jauhetaan mikrosirua ja sitten rokotteita, jne,

        "voi hyvää päivää !!!

        Ei lopeteta sinun käskystäsi. Jos et ole kertaakaan lukenut MITÄ Ilmestyskirjan 13:16-17 sanoo "pedon merkistä" niin taitaa olle tarpaan kertaus?

        -----------------------
        "Ja se saa kaikki,
        pienet ja suuret,
        sekä rikkaat että köyhät,
        sekä vapaat että orjat,
        panemaan MERKIN
        OIKEAAN käteensä tai OTSAANSA,
        ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se,
        jossa on MERKKI: pedon nimi tai sen nimen luku. "
        ( Ilm 13:16-17)

        Toivottavasti osaa lukea?

        Pedon merkki on MERKKI!
        Ei siis pankkikortti ( sitä ei voi ympätä käteen taikka otsaan - kiinni)
        Ei sv-kortti (sama juttu)
        Ei rannenauha, vaan

        se mitä Raamattuun on tallennettu.

        Se on "pedon merkki" - joka praktisesti hoidetaan asettamalla mikrosiru .

        Pedon merkki on eräs selkeimpiä sanoja Raamatussa. Lapsikin osaa lukea, että sen paikka on oikeassa kädessä taikka otsassa....

        Ei mitä tahansa ISOJA möhkäleitä voi ympätä ihmiseen....

        Voi hyvää päivää sullekin kun olet asian edessä ratkaisemassa valintaa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On se ollut myös viivakoodit ja varmaan qr-koodit tulevat seuraavaksi? Kumma että se raamattu ei osannut tätäkään sanoa selvästi, niin ei tarvitsisi arvuutella. :D

        Raamattu on sen selvästi sanonut. Mutta et ole tainnut selvästi lukea? Kertausta.-----------------------


        "Ja se saa kaikki,
        pienet ja suuret,
        sekä rikkaat että köyhät,
        sekä vapaat että orjat,
        panemaan MERKIN
        OIKEAAN käteensä tai OTSAANSA,
        ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se,
        jossa on MERKKI: pedon nimi tai sen nimen luku. "
        ( Ilm 13:16-17)

        Kuun joku sanan on "merkki", se on merkki. Merkitsemisen väline.

        Sellainen, että se täyttää tehtävänsä? Joo.
        Pedon merkki joka tullaan mikrosirun sovelluksella ihmisiin asentamaan on sellainen identifioimisväline, jolla kukin yksilö merkitään järjestelmään.

        Merkki ei voi olla piilossa nutun alla taikka pöksyissä. Sen pitää olla sellaisessa paikassa, josta lukijalaitteen on helppoa se lukea. Yleensä naama on paljaana`?

        Kun ihminen astuu infrapunan alueelle, lukijalaitteen kohteen alle, sirun tiedot luetaan.
        Taikka sitten vilautetaan kättä lukijalaitteen alla. ..

        On hämmästyttävää, että apostoli Johannes yli 2000 vuotta sitten sai näin SELVÄN kuvan tulevasta pedon merkistä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        lopettakaa nyt se siruista jauhaminen, kun ei ei "pedonmerkki" teille avaudu !

        tätä samaa jauhettu vuositolkulla, milloin se pankkikortti, milloin sairasvakuutuskortti ja milloin rannenauha, ja sitten jauhetaan mikrosirua ja sitten rokotteita, jne,

        "voi hyvää päivää !!!

        Voi hyvää yötä sinulle tyhmä.Se merkkaus tulee 2030-mennessä jopa ennenkin,-päivittele sitten!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi hyvää yötä sinulle tyhmä.Se merkkaus tulee 2030-mennessä jopa ennenkin,-päivittele sitten!

        Kuka sinä olet ketään haukkumaan?

        Ja kukaan ei vieläkään ole sanonut miksi kukaan lähtisi tähän kalliiseen ja typerään operaatioon, kun se voi jo nyt toteuttaa ilman sirutusta?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ei se avaudu heille, kun heillä on "peite silmillä".

        mitä muuta voi ajatella, kun se "pedonmerkki" on jatkuvasti niin muuntuva monenlaisine
        siruineen . . .
        ei raamattua tarvitse arvailla, kun noinkin moneen kymmeneen kertaan,
        jos on "silmät millä nähdä" . . .

        Osaatko sinä sanoa kuka on se typerys joka lähtisi tätä hanketta vetämään? Eihän tästä olisi kenelekään mitään hyötyä, ainoastaan rahan menoa.


    • Anonyymi

      Tästä olen teille, usein kirjoittanut, mutta vain pilkaa ja ivaa on tullut keskuteluun.

      Tässä on kreikkalaine sana. peto:

      https://www.blbclassic.org/lang/lexicon/Lexicon.cfm?Strongs=G2342&t=KJV
      ja
      hebreakainen/aramea .HUOM ARAMEA!
      https://www.blbclassic.org/lang/lexicon/Lexicon.cfm?Strongs=H2423&t=KJV

      Kuka sitten voi paremmin tutkia, ja osaa kieliä voi sitä tarkentaa

      Nyt Aramea sana beast, on sitten arameaski:
      cheyva' (Aramaic)

      Missä tämä sana ensimmäisen kerran mainitaan?

      oma tulkntani on tästä sanasta ,suomeksi:
      "Kaiken elävän äiti/lähde"

      Mitä Aatami sanoo tästä, ensimmäisestä tehtävästä jonka Jumala Aatamille antoi.

      eli Ensimmäinen tehtävä, Aatamilla oli:
      1. Moos. 2:

      18 Ja Herra Jumala sanoi: "Ei ole ihmisen hyvä olla yksinänsä, minä teen hänelle avun, joka on hänelle sopiva".
      19 Ja Herra Jumala teki maasta kaikki metsän eläimet ja kaikki taivaan linnut ja toi ne ihmisen eteen nähdäkseen, kuinka hän ne nimittäisi; ja niinkuin ihminen nimitti kunkin elävän olennon, niin oli sen nimi oleva.
      20 Ja ihminen antoi nimet kaikille karjaeläimille ja taivaan linnuille ja kaikille metsän eläimille. Mutta Aadamille ei löytynyt apua, joka olisi hänelle sopinut.

      Aatami NIMESI kaikki mitä Jumala toi eteen, leijona sai nimen leijona ja kissa sai nimen kissa, mutta
      näistä ei ollut apua Aatamille.

      Joten Jumala tekee, yhden lisää;
      21 Niin Herra Jumala vaivutti ihmisen raskaaseen uneen, ja kun hän nukkui, otti hän yhden hänen kylkiluistaan ja täytti sen paikan lihalla.
      22 Ja Herra Jumala rakensi vaimon siitä kylkiluusta, jonka hän oli ottanut miehestä, ja toi hänet miehen luo.
      23 Ja mies sanoi: "Tämä on nyt luu minun luistani ja liha minun lihastani; hän kutsuttakoon miehettäreksi, sillä hän on miehestä otettu".
      24 Sentähden mies luopukoon isästänsä ja äidistänsä ja liittyköön vaimoonsa, ja he tulevat yhdeksi lihaksi.
      25 Ja he olivat molemmat, mies ja hänen vaimonsa, alasti eivätkä hävenneet toisiansa.

      jote, nyt kaikki eläimet: peto eli beast
      Nyt tutki tarkaan, mitä nimeä, sillä se oli ensimmäinen tehtävä mitä Jumala antoi Aatamille, ja Aatamini nimesi olennon, eläöimemn, beast
      "Naiseksi" suomeksi.

      mitä kieliä osaavat sanovat, oliko naisen nimi, "Kaiken elävän äiti/lähde" ?

      joten jos tulee KESKUSTELUA, jatkan ellei, jatkan joskun kun tämä tulee olemaan ovella ja ajankohtainen, tosin voi olla jo silloin luonnossa ja siellä ei ole puhelimia eikä mitään, sähköisiä laitteita mukana, puukko, kirves ja saha, eskä armeijan pakki sekä suoaj, eli "teltta" että tuli rauta.

      Toivottavasti tämä ei tapahtudu talvella, mutta siihen on sitten untuva maakuupussi ja monia kerrastoja, joka pitää pakkasen loitolla kuten rako-valkea, tosin se tuli näkyy kauas joten tulee olla potero joka on maan alla ja valmiiksi tehtyjä, puuhiiltä joka ei savua, aj lämpöä riittää reilusti.

      Ravainto, se on se hankalin, eli linnut ja mahdollisesti muut eläimet, ktuen peura saa sitten ritsalla kuulia, tahi oma tekemiä nuolia, ja sitten ei muuta kuin kuusen neulasista teetä.

      no sama se.

      Matt. 24:20 
      Mutta rukoilkaa, ettei teidän pakonne tapahtuisi talvella eikä sapattina.

      Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

      • Anonyymi

        Ilmestyskirja 13:16-17 sanoo "pedon merkistä...

        -----------------------
        "Ja se saa kaikki,
        pienet ja suuret,
        sekä rikkaat että köyhät,
        sekä vapaat että orjat,
        panemaan MERKIN
        OIKEAAN käteensä tai OTSAANSA,
        ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se,
        jossa on MERKKI: pedon nimi tai sen nimen luku. "
        ( Ilm 13:16-17)

        Eli se "merkki" on MERKKI, merkitsemiseen tarkoitettu.

        Tuo Jumalan ilmoitus riittää hyvin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ilmestyskirja 13:16-17 sanoo "pedon merkistä...

        -----------------------
        "Ja se saa kaikki,
        pienet ja suuret,
        sekä rikkaat että köyhät,
        sekä vapaat että orjat,
        panemaan MERKIN
        OIKEAAN käteensä tai OTSAANSA,
        ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se,
        jossa on MERKKI: pedon nimi tai sen nimen luku. "
        ( Ilm 13:16-17)

        Eli se "merkki" on MERKKI, merkitsemiseen tarkoitettu.

        Tuo Jumalan ilmoitus riittää hyvin.

        "Eli se "merkki" on MERKKI, merkitsemiseen tarkoitettu."

        jso oikein muistan, niin hebreaksi sana merkki voi olla myös lippu, kuten Suomen lippu, tahi 12 Jaakobin pojan heimon tunnus eli viiri eli lippu.

        ne jotka ovat lähteneet pohjoiseen, merkitsevät tiensä merkillä,lipuilla viireillä :)

        ja hakkaavat kiveen kirjoituksia.

        no, me emme tiedä mikä ja mitä se merkki on, se tulee selville, niin ettei se tule piilosta ja vahinkossa.


    • Anonyymi

      Miten kuva, image, saa itselleen elämän eli tulee eläväksi?

      ilm. 13:
      15 Ja sille annettiin valta antaa pedon kuvalle henki, että pedon kuva puhuisikin ja saisi aikaan, että ketkä vain eivät kumartaneet pedon kuvaa, ne tapettaisiin.

      Mitä on elämä?

      Jumala on AINOA, jolla itsestään on elämä, ja katoamattomuus.
      1. Tim. 1:
      17 Mutta iankaikkiselle kuninkaalle, katoamattomalle, näkymättömälle, ainoalle Jumalalle, kunnia ja kirkkaus aina ja iankaikkisesti! Amen.
      ja
      1. Tim. 6:
      16 jolla ainoalla on kuolemattomuus; joka asuu valkeudessa, mihin ei kukaan taida tulla; jota yksikään ihminen ei ole nähnyt eikä voi nähdä-hänen olkoon kunnia ja iankaikkinen valta. Amen.

      Jumalalla, on sekä katoamattomuus että kuolemattomuus, mutta ne jotka pelastuvat saavat sen lahjaksi Jumalalta.

      Nyt Jumala on Henki:
      Joh. 4:
      24 Jumala on Henki; ja jotka häntä rukoilevat, niiden tulee rukoilla hengessä ja totuudessa."
      ja tässä Hengessä, Jumalassa on "monia ominaisuuksia"

      Jes. 11:
      2 Ja hänen päällänsä lepää Herran Henki, viisauden ja ymmärryksen henki, neuvon ja voiman henki, tiedon ja Herran pelon henki.

      Nyt "Henki", eikä viisaus eikä ymmärrys ole Jumala, vaikka joku tietoa ,pitääkin jumalan, nostikot.

      Kutenkin osa, hengeä on viisautta, ymmärrystä ja äly. joka sitten voi tiivistyä, sanoo tieto.

      Joten, nyt esim neurolink, jota eräs Elon, tekee, on saavunntanut pisteen että on itsetietoinen!

      se ei ole kuten Jumalan elämä thi ihmisen vaan kone on tullut tietoiseksi itsestään.

      se on ohjelmoitu, ei omasta takaa, Jumala on ainoa jolla on itsesään elämä ja ihminen saa sen lahjaksi, kun muuttuu Jumalan Pojan Kuvan, image kaltaiseksi.

      nyt joku paha , jota kutsutaan pedoksi, tulee saamaa jonkun tason elämän itseensä ja Johannes sanoo että:
      "Pedon kuvalle henki"
      Viisaus? Ymmärrys, äly ?
      eli tieto, ja tietoinen.

      Nyt tässä ei paha voi päästä, ihmisen sisälle tiedon kautta tahi muuten joten tarvitaan, keeni-terapiaa, ja joku super-keeni jostain, Eenokin mukaan jostain jään sisältä vankina olevista jumalan pojista, 1 Moos 6 ja sitten se keeni tahi osa laitataan ihmiseen ja
      SUPER_IHMINEN kuten oli Nooaan aikana.
      Super sankari ja viisas ja älykäs ja ymmärtäväinen.

      Syökää tästä puusta ja teidän silmät aukeavat ja se puu antaa viisautta, ymmärrystä ja älyä, ja teistä tulee niikuin Jumala!

      Aatamai tämä syöminen ei auttanut, sillä Aatami oli jo, Jumalan kaltainen!
      Kuten Paavali opettaa:
      1. Kor. 15:
      36 Sinä mieletön, se, minkä kylvät, ei virkoa eloon, ellei se ensin kuole!

      eli mikä siemen , miehen vai naisen vai joku muu?

      joten jokaisella siemenellä on oma "kasvu-kaava", ohje.

      45 Niin on myös kirjoitettu: "Ensimmäisestä ihmisestä, Aadamista, tuli elävä sielu"; viimeisestä Aadamista tuli eläväksitekevä henki.
      46 Mutta mikä on hengellistä, se ei ole ensimmäinen, vaan se, mikä on sielullista, on ensimmäinen; sitten on se, mikä on hengellistä.
      47 Ensimmäinen ihminen oli maasta, maallinen, toinen ihminen on taivaasta.
      48 Minkäkaltainen maallinen oli, senkaltaisia ovat myös maalliset; ja minkäkaltainen taivaallinen on, senkaltaisia ovat myös taivaalliset.

      Joten Aatamilla OLI JO, Jumalan kaltaisuus, mutta eevalla ei!

      ei sanota että, ensimmäinen eeva, vaan ensimmäine AATAMI ja sitten loppu Viimeinen Aatami eli MIES, eli Jeesus.
      Jonka kuvia, miehet ovat ei naiset!

      joten, tässä teille miettitävää jos kiinnostaa voin kertoa lisää ellei, mene nukkumaan!

      Eevan tarkoitus on ollut alusta asti, tulla Jumalan kaltaiseksi, joka mies jo on.
      alussa paratiissa ja sitten jumalan-poikien suosiolla.

      ja sitten tulee, Danielin neljä petoa, joista, viimeinen, TUTKI, Dan 7:11 sanaa peto!
      ja se viimeinen peto on ERILAINEN KUIN EDELLISET, ja se tavalla tahi toisella sekoittuu IHMIS= AAtamin siemeneen mutta ei ole kuitenkaan sopiva perimä!

      joten, tutkikaa ja ihmitelkää!

      Ketää vastaan tämä peto sotiin ja voittaa?

      kaikkia maailman ihmisiä, miehiä ja naisia vai:

      ilm 13
      7 Ja sille annettiin valta käydä sotaa pyhiä vastaan ja voittaa heidät, ja sen valtaan annettiin kaikki sukukunnat ja kansat ja kielet ja kansanheimot.

      SUKUsunnat, kansat ja kansanheimot.
      eli miehet ovar SUKU ja kansa ja heimo!
      Aabrahamin mukaan.

      naisilla ei ole omaa "sukua" eikä heistä kasva kansoja eikä tule heimoja,vaan kuten on nimitys.
      SUKU-NIMI
      eli mihin sukuun nainen menee, sen suvun nimen se saa.

      mies ei vaihda sukua naisen sukuun sillä ei ole mitään naisen sukua!
      Joten peto, Dan 7:11 käy sotaa Aatamin jälkeläisä eli miehiä vastaan!

      aj peto saa joltain siihen vallan, Jumalalta? mieheltä? ei vaan perkele sen antaa!
      4 Ja he kumarsivat lohikäärmettä, koska se oli antanut sellaisen vallan pedolle, ja kumarsivat petoa sanoen: "Kuka on pedon vertainen, ja kuka voi sotia sitä vastaan?"

      no sama sem ja sitten lisää tuoretta kahvia.
      Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    • Anonyymi

      Nyt tämä menee ehkä liian pitkälle ja kovaksi, mutta Jumalan Sanaa

      ilm. 13:
      15 Ja sille annettiin valta antaa pedon kuvalle henki, että pedon kuva puhuisikin ja saisi aikaan, että ketkä vain eivät kumartaneet pedon kuvaa, ne tapettaisiin.

      Missä on mainittu että Jumala puhalsi naiselle, Eevalla hengen sieraimeen, ja alussa kaikkia kutsuttiin eläimiksi eli peto , beast ja vain Aatamista mainitaan että tuli elävä SIELU;

      Mitä sanoo Paavali?
      miten mies ja nainen, siemen kasvaa kasvua jonka Jumala antaa?

      1. Kor. 15:
      42 Niin on myös kuolleitten ylösnousemus: kylvetään katoavaisuudessa, nousee katoamattomuudessa;
      43 kylvetään alhaisuudessa, nousee kirkkaudessa; kylvetään heikkoudessa, nousee voimassa;
      44 kylvetään sielullinen ruumis, nousee hengellinen ruumis. Jos kerran on sielullinen ruumis, niin on myös hengellinen.

      ja sitten kieli keskellä suuta, varovaisesti:

      45 Niin on myös kirjoitettu: "Ensimmäisestä ihmisestä, Aadamista, tuli elävä sielu"; viimeisestä Aadamista tuli eläväksitekevä henki.

      Aatamista tuli ELÄVÄ SIELU, ja viimeinen Aatami, Herra Jeesus, tekee tämän elävän sielun, eläväksi hengeksi!!!

      Joten tämä on hankala aihe, mutta näin on Jumala ja Jeesus ja sitten Paavali opettanut, mitä Jeesuksen ilmestys, ilmestyskirja, näytettiin johannekselle, ja Joahnnes ilmoitttaa mitä näki ja kuuli!

      47 Ensimmäinen ihminen oli maasta, maallinen, toinen ihminen on taivaasta.
      48 Minkäkaltainen maallinen oli, senkaltaisia ovat myös maalliset; ja minkäkaltainen taivaallinen on, senkaltaisia ovat myös taivaalliset.
      49 Ja niinkuin meissä on ollut maallisen kuva, niin meissä on myös oleva taivaallisen kuva.

      Onko nainen Jeesuksen kuva?
      eli taivaallinen kuva?

      ja sitten sitä kahvia.

      Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    • Anonyymi

      Ensin on tunnistettava peto ja katsottava, mitä se pitää omana merkkinään, muuten mennään metsään ja pahasti.

    • Anonyymi

      Peto ei ole sarvipäinen otus, eikä ihminen.
      Ilmestyskirjan PETO on järjestelmä.
      Ja pedon merkillä merkitään ne, jotka siinä toimivat.

      Niinkuin nykyisetkin järjestelmät. Jokainen on rekisteröity omalla henkilötunnuksella, identifioitu.

      Tulevassa peto-järjestelmässä on vain ns. kehittyneempi, kattava ja varmistettu järjestelmä. Siruttaminen.


      Ilmestyskirja 13:16-17 sanoo "pedon merkistä...

      -----------------------
      "Ja se saa kaikki,
      pienet ja suuret,
      sekä rikkaat että köyhät,
      sekä vapaat että orjat,
      panemaan MERKIN
      OIKEAAN käteensä tai OTSAANSA,
      ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se,
      jossa on MERKKI: pedon nimi tai sen nimen luku. "
      ( Ilm 13:16-17)

      Eli se "merkki" on MERKKI, merkitsemiseen tarkoitettu.

      Tuo Jumalan ilmoitus riittää hyvin.

      • Anonyymi

        >>>>"rekisteröity"<<<<

        niinkuin helluntailaiset.


    • Anonyymi

      Otatko sirun kalloosi? Ilmestyskirjan ennustukset uutisissa?

      No,en varmasti:) hän joka laittaisi saa 9mm buranan kalloonsa.
      Elon Musk on idiootti,näkeehänhän se jo naamasta.
      Täys liskopaska !
      Musk saa otta vaikka venäläisten varastaman pesukoneen aivoihinsa ja ammeen hanuurinsa.Tyhmä ihminen on !

      • Anonyymi

        Niinpä?

        Mutta jo aikoinaan kulttuurihistorioitsija Egon Friedell lausui:

        "Hullut maailmaa hallitsevat" ja

        Ihmiset valitsevat hulluja johtajikseen....

        Ja sehän näkyy tässä maailmassa!

        Tää on kuin suuri hullujenhuone, jossa järkevät äänet on päätetty boikotoida!


    • Anonyymi

      Ilm. 17:
      7 Ja enkeli sanoi minulle: "Miksi ihmettelet? Minä sanon sinulle tuon naisen salaisuuden ja tuon pedon salaisuuden, joka häntä kantaa ja jolla on seitsemän päätä ja kymmenen sarvea.
      8 Peto, jonka sinä näit, on ollut, eikä sitä enää ole, mutta se on nouseva syvyydestä ja menevä kadotukseen; ja ne maan päällä asuvaiset, joiden nimet eivät ole kirjoitetut elämän kirjaan, hamasta maailman perustamisesta, ihmettelevät, kun he näkevät pedon, että se on ollut eikä sitä enää ole, mutta se on tuleva.
      9 Tässä on ymmärrys, jossa viisaus on: Ne seitsemän päätä ovat seitsemän vuorta, joiden päällä nainen istuu; ne ovat myös seitsemän kuningasta;
      10 heistä on viisi kaatunut, yksi on, viimeinen ei ole vielä tullut, ja kun hän tulee, pitää hänen vähän aikaa pysymän.
      11 Ja peto, joka on ollut ja jota ei enää ole, on itse kahdeksas, ja on yksi noista seitsemästä, ja menee kadotukseen.

      tätä tulee tutkia lisää


      Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    • Anonyymi

      Ilm. 19:
      19 Ja minä näin pedon ja maan kuninkaat ja heidän sotajoukkonsa kokoontuneina sotiaksensa hevosen selässä istuvaa vastaan ja hänen sotajoukkoansa vastaan.
      20 Ja peto otettiin kiinni, ja sen kanssa väärä profeetta, joka sen nähden oli tehnyt ihmetekonsa, joilla hän oli eksyttänyt ne, jotka olivat ottaneet pedon merkin, ja ne, jotka olivat sen kuvaa kumartaneet; ne molemmat heitettiin elävältä tuliseen järveen, joka tulikiveä palaa.

      ja tämä ja monta muuta tulee sopia pedon kuvaukseen.

      Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    • Anonyymi

      Kiitos ap:lle valtavasta selvennyksestä asiaan ketjuissa.Olen samaa ajatellut itsekin,mutta se vaati näköjään hyvin pitkän selvityksen ja toivottavasti mahd.moni ottaa asian todeksi,koska sitä se on.Emusk on paholaisen juoksupoika jos/kun lähtee tuollaista saatanallista asiaa ajamaan.

      • Anonyymi

        Kiitos kannustuksesta. Ja kiitos kaikesta HERRALLE!

        Kun on ollut uskontiellä yli puoli vuosisataa, ja kuullut jos jonkinlaisia sanan selityksiä ja tulkintoja, niin se on PAKOTTANUT (positiivisesti!) paneutumaan Raamatun teksteihin.

        Jokaista asiaa koskien, josta paljon kiistaa.

        Ja? Kun vuosikymmeniä tutkii, rukoilee, lukee Hengen alaisuudessa Jumalan Sanaa?
        Niin toteutuu se mitä on luvattu? Pyhä Henki alkaa kirkastaa ja valaista.
        Johannes 16:12-15, Joh 14:26. Ja Pyhä Henki alkaa "opettaa", niinkuin sekin on sanottu,
        1 Joh 2:27.

        Ja onhan se sanottu jo VT:n puolellakin? Jumalan sanat? "Monet niitä tutkivat, ja ymmärrys lissäntyy.." ( Dan 12:4)

        Jumala tahtoo HERÄTELLÄ? Ennen kaikkea omaa kansaansa. Uskovia. Valmistaa ja vahvistaa tulevia ahdistuksen aikoja varten.

        Siunausta, toivottaa ap- aloittaja!


      • Anonyymi

        "Emusk on paholaisen juoksupoika"

        Eikö tuollainen ihmisistä valehtelu ja niiden lävittäminen ole aika typerää? Ei aloittaja ole mitään selvittänyt, kunhan levittelee omia harhoja joilla ei ole mitään kosketuspohjaa tänne todellisuuteen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Emusk on paholaisen juoksupoika"

        Eikö tuollainen ihmisistä valehtelu ja niiden lävittäminen ole aika typerää? Ei aloittaja ole mitään selvittänyt, kunhan levittelee omia harhoja joilla ei ole mitään kosketuspohjaa tänne todellisuuteen.

        Kaikki aloittajan tekstit ovat julkisista lähteistä.

        A) Elon Musk on julkinen henkilö.

        B) Yle-uutiset on julkinen media ( joka kirjoitti Musksita)

        C) Raamattu on julkinen kirja, maailmanlaajuisesti.

        Aloittaja osaa kirjoittaa asiansa. Selvästi,
        Jos joku ei ymmärrä selkeitä tekstejä, aloittaja ei voi sellaisista puutteista olla vastuussa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikki aloittajan tekstit ovat julkisista lähteistä.

        A) Elon Musk on julkinen henkilö.

        B) Yle-uutiset on julkinen media ( joka kirjoitti Musksita)

        C) Raamattu on julkinen kirja, maailmanlaajuisesti.

        Aloittaja osaa kirjoittaa asiansa. Selvästi,
        Jos joku ei ymmärrä selkeitä tekstejä, aloittaja ei voi sellaisista puutteista olla vastuussa.

        Aloittaja on vain typerys joka levittää valeita muista ihmisistä, ei mitään muuta.

        Mutta eikö sinustakin tuollainen toisista valehtelu ja heidän mustamaalaminen ole typerää?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aloittaja on vain typerys joka levittää valeita muista ihmisistä, ei mitään muuta.

        Mutta eikö sinustakin tuollainen toisista valehtelu ja heidän mustamaalaminen ole typerää?

        Tämä ilms.kirja toteutuu parasta aikaa,vai eytkö ole huomannut!?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämä ilms.kirja toteutuu parasta aikaa,vai eytkö ole huomannut!?

        En ole huomannut. Mutta en yhtään ihmettele että sinä taas huomaat vain negatiivisia asioita, olethan uskovainen. Mutta miksi tuollainen valehtelu ja mustamaalaaminen jostain ihmisestä? Eikö tuollainen käytös ole sinustakin typerää?


    • Anonyymi

      Mark.14:49 Biblia: Minä ole joka päivä ollut teidän tykönänne ja opettanut templissä, ja ette minua ottaneet kiinni. Mutta nämät tapahtuivat, että Raamattu täytettäisiin.

    • Anonyymi

      2Tim.3:15 Biblia (1776) Ja ettäs jo lapsuudesta olet Pyhän Raamatun taitanut, joka sinut taitaa autuuteen neuvoa, sen uskon kautta, joka on Kristuksessa Jesuksessa.

    • Anonyymi

      Matt.1:23 Biblia: Katso, neitseen pitää raskaaksi tuleman ja synnyttämän Pojan, ja hänen nimensä pitää kutsuttaman Emmanuel; se on niin paljo sanottu: Jumala meidän kanssamme. Jes.7:14 Sentähden Herra itse antaa teille merkin: Katso, neitsyt tulee raskaaksi ja synnyttää pojan ja antaa hänelle nimen Immanuel *. * Nimi merkitsee: Jumala meidän kanssamme.

    • Anonyymi

      1Kor.15:20-28 Mutta nytpä Kristus on noussut kuolleista, esikoisena kuoloon nukkuneista. Sillä kosta kuolema on tullut ihmisen kautta, niin on myöskin kuolleiten ylösnousemus tullut ihmisen kautta. Sillä niinkuin kaikki kuolevat Aadamissa, niin myös kaikki tehdään eläviksi Kristuksessa, mutta jokainen vuorollaan: esikoisena Kristus, sitten Kristuksen omat hänen tulekuksessaan; sitten tulee loppu, kun hän antaa valtakunnan Jumalan ja Isän haltuun kukistettuaan kaiken hallituksen ja kaiken vallan ja voiman. Sillä hänen pitää hallitseman siihen asti, kunnes hän on pannut kaikki viholliset jalkojensa alle. Vihollisista viimeisenä kukistetaan kuolema. Sillä: kaikki hän on alistanut hänen jalkojensa alle. Mutta kun hän sanoo: kaikki on alistettu, niin ei tietenkään ole alistettu se, joka on alistanut kaiken hänen allensa. Ja kun kaikki on alistettu Pojan valtaan, silloin itse Poikakin alistetaan sen valtaan, joka on alistanut hänen valtaansa kaiken, että Jumala olisi kaikki kaikissa.

      • Anonyymi

        Palstan suurin yksittäinen kommenttien ja aloitusten postaaja on luterilais-pakanamessiaaninen ylläpito. Lähes kaikki ylläpidon kautta tulevat viestit ovat täynnä vihapuhetta; solvauksia ja panettelua ja valheellisia väittämiä.


    • Anonyymi

      Säästäminen on tosi tärkeää lopunaikoina.

      • Anonyymi

        Kyllä. Viisas tutkii kaikkia hyviä ja toimivia valintoja!


    • Anonyymi

      Voi hyvää päivää sentään, missä sieltä Raamatusta löytyy sirumerkki ?

      • Anonyymi

        Voi hyvää huomenta sentään!

        Olet laiminlyönyt Raamatun lukemisen?

        Sieltä se löytyy, jos viitsit laiminlyöntisi korjata?

        Se "merkki" se jolla on nimi "pedon merkki"!

        Siis MERKKI - jos ymmärrät? Merkki.

        Sellainen merkki, merkintä - joka Raamatun mukaan asetetaan ihmisiin, ja jonka paikka on oikeassa kädessä taikka otsassa.

        Tietenkään sellainen merkki, joka on niin kovaa tavaraa, että sen pitää kestää kulutusta?
        - Ei siis voi olla jokin tussikynällä piirretty raapaisu? Sellainenhan kuluisi pois muutamassa pesussa? Eikä se voi olla tatuointi, jollaisella rekisteröitiin 2. maailmansodassa kuolemanleireille roudatut ihmiset. Enimmäkseen juutalaisia.

        Tämä merkki? Se on modernin ajan tuote, eikä mikään koriste.

        Se on rekisteröintimerkki. Merkki jolla siihen järjestelmään kuuluvat ihmiset merkataan, kokolailla pysyvästi. Koska se tulee kovaan käyttöön, jokapäiväisiin askareisiin.

        Ja koska parempaa ei vielä ole keksitty, niin siihen sopii hyvin siru, mikrosiru. Niin ovat ne tahot aivoitelleet ja pitähkön ajan?

        Se on sellainen "merkki" - joka sisältää yhteiskuntakelpoisuuden. Ja jolla sitä ei ole, se on sitten toinen juttu. Kaikki kun eivät ota sitä "merkkiä" - syystä, syistä, jotka nekin on Raamattuun kirjoitettu.

        No, jos saisi ystävällisesti pyytää, että luet tämän ketjun ALOITuKSEN 3 ekaa sivua?

        Niillä sivuilla niistä Raamatun (UT:n) sanoista, joissa tämä "merkki" sisi "pedon merkki" on hyvin selvästi kirjoitettu, nän:

        • "Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin OIKEAAN käteensä tai OTSAANSA, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku. " ( Ilm 13:16-17)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi hyvää huomenta sentään!

        Olet laiminlyönyt Raamatun lukemisen?

        Sieltä se löytyy, jos viitsit laiminlyöntisi korjata?

        Se "merkki" se jolla on nimi "pedon merkki"!

        Siis MERKKI - jos ymmärrät? Merkki.

        Sellainen merkki, merkintä - joka Raamatun mukaan asetetaan ihmisiin, ja jonka paikka on oikeassa kädessä taikka otsassa.

        Tietenkään sellainen merkki, joka on niin kovaa tavaraa, että sen pitää kestää kulutusta?
        - Ei siis voi olla jokin tussikynällä piirretty raapaisu? Sellainenhan kuluisi pois muutamassa pesussa? Eikä se voi olla tatuointi, jollaisella rekisteröitiin 2. maailmansodassa kuolemanleireille roudatut ihmiset. Enimmäkseen juutalaisia.

        Tämä merkki? Se on modernin ajan tuote, eikä mikään koriste.

        Se on rekisteröintimerkki. Merkki jolla siihen järjestelmään kuuluvat ihmiset merkataan, kokolailla pysyvästi. Koska se tulee kovaan käyttöön, jokapäiväisiin askareisiin.

        Ja koska parempaa ei vielä ole keksitty, niin siihen sopii hyvin siru, mikrosiru. Niin ovat ne tahot aivoitelleet ja pitähkön ajan?

        Se on sellainen "merkki" - joka sisältää yhteiskuntakelpoisuuden. Ja jolla sitä ei ole, se on sitten toinen juttu. Kaikki kun eivät ota sitä "merkkiä" - syystä, syistä, jotka nekin on Raamattuun kirjoitettu.

        No, jos saisi ystävällisesti pyytää, että luet tämän ketjun ALOITuKSEN 3 ekaa sivua?

        Niillä sivuilla niistä Raamatun (UT:n) sanoista, joissa tämä "merkki" sisi "pedon merkki" on hyvin selvästi kirjoitettu, nän:

        • "Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin OIKEAAN käteensä tai OTSAANSA, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku. " ( Ilm 13:16-17)

        Kerrotko vielä miksi kukaan lähtisi siruttamaan ihmisiä? Sehän on täysin typerä idea mistä ei ole hyötyä kenellekään. Nykyään parempia tekniikoita toteuttaa tuo, kuin joku siru. Joten kerrot kuka on niin typerä että aloittaisi tämmöisen operaation ja miksi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kerrotko vielä miksi kukaan lähtisi siruttamaan ihmisiä? Sehän on täysin typerä idea mistä ei ole hyötyä kenellekään. Nykyään parempia tekniikoita toteuttaa tuo, kuin joku siru. Joten kerrot kuka on niin typerä että aloittaisi tämmöisen operaation ja miksi?

        No, kukas se aloitti k-virusten piikityksen?
        Sinä pidät typeränä sitä, jonka jotkut ovat jo todenneet parhaaksi mahdolliseksi- hm--- Luuletko, että mielipiteesi vaikuttaisi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No, kukas se aloitti k-virusten piikityksen?
        Sinä pidät typeränä sitä, jonka jotkut ovat jo todenneet parhaaksi mahdolliseksi- hm--- Luuletko, että mielipiteesi vaikuttaisi?

        Miten rokottaminen liittyy mitenkään tähän siruttamiseen? Vialuuletko että tuo siru laitetaan rokotteen mukana? Saa olla aika iso piikki että siitä menee mikään siru lävitse. :D

        "Sinä pidät typeränä sitä, jonka jotkut ovat jo todenneet parhaaksi mahdolliseksi"

        Miten niin todenneet parhaaksi? Tuo siruttaminen on typerä keino mihinkään muuhun kuin karanneiden lemmikkien tunnistamiseen.

        "Luuletko, että mielipiteesi vaikuttaisi?"

        Ei tämä ole mikään mielipide, vaan fakta tästä asiasta. Mutta ymmärrän kyllä että sinulla on vaikeuksia sulattaa tätä, koska onhan sinut aivopesty uskomaan tähän siruun jo vuosia, etkä näin ole perillä miten homma täällä todellisuudessa toimii. ;)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten rokottaminen liittyy mitenkään tähän siruttamiseen? Vialuuletko että tuo siru laitetaan rokotteen mukana? Saa olla aika iso piikki että siitä menee mikään siru lävitse. :D

        "Sinä pidät typeränä sitä, jonka jotkut ovat jo todenneet parhaaksi mahdolliseksi"

        Miten niin todenneet parhaaksi? Tuo siruttaminen on typerä keino mihinkään muuhun kuin karanneiden lemmikkien tunnistamiseen.

        "Luuletko, että mielipiteesi vaikuttaisi?"

        Ei tämä ole mikään mielipide, vaan fakta tästä asiasta. Mutta ymmärrän kyllä että sinulla on vaikeuksia sulattaa tätä, koska onhan sinut aivopesty uskomaan tähän siruun jo vuosia, etkä näin ole perillä miten homma täällä todellisuudessa toimii. ;)

        :)) smile


    • Anonyymi

      Tyhmemmät kyselee,että missä raamattu mainitsee siruista,esim:"voi hyvää päivää".Eihän silloin tiedetty 2000v.sitten,kun raamattua kirjoitettiin mikrosiruista tietenkään mitään,mutta merkki mainittiin ja nyt todellakin näyttää vahvasti siltä että se on mikrosiru,jossa on ko.henkilön kaikki tiedot,toimii myös maksuvälineenä.Kehukaa nyt vielä sitä miljonääri Emuskia,sehän tätä on ehdotellut.

      • Anonyymi

        Elon ei ole ehdottanut mitään tuollaista, miksi taas valehtelet? Koska olet uskovainen?

        Ja koska kukaan ei ole vieläkään osannut kertoa että miksi kukaan alkaisi siruttamaan ihmisiä? Se olisi kallis ja typerä operaatio, mistä ei olisi mitään hyötyä. Joten osaatko sanoa miksi, vai toistatko vain mitä sinulle on käsketty toistamaan?


      • Anonyymi

        Jotkut haukkuu sitä typeryydeksi?

        Mutta pitää ottaa huomioon että tämä E.Musk on maailman rikkain mies?
        Ja usein raha ratkaisee. Raha on valtaa? Olkoon vaikka usein täyttä typeryyttä!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Elon ei ole ehdottanut mitään tuollaista, miksi taas valehtelet? Koska olet uskovainen?

        Ja koska kukaan ei ole vieläkään osannut kertoa että miksi kukaan alkaisi siruttamaan ihmisiä? Se olisi kallis ja typerä operaatio, mistä ei olisi mitään hyötyä. Joten osaatko sanoa miksi, vai toistatko vain mitä sinulle on käsketty toistamaan?

        Kuules postaaja, sinulla ei ole mitään kompetenssia "käskyttää" ketään tällä kirjoituspalstalla. Jos sinulla on oma koira, siihen voit harjoitella....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuules postaaja, sinulla ei ole mitään kompetenssia "käskyttää" ketään tällä kirjoituspalstalla. Jos sinulla on oma koira, siihen voit harjoitella....

        En minä täällä ketään ole käskyttämässä vaan keskustelemassa aiheesta. Ja keskusteluun kuuluu myös kysymysten esittäminen. Mutta ymmärrän kyllä että hermostut kun kysymykset käyvät sinulle liian vaikeiksi. ;)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En minä täällä ketään ole käskyttämässä vaan keskustelemassa aiheesta. Ja keskusteluun kuuluu myös kysymysten esittäminen. Mutta ymmärrän kyllä että hermostut kun kysymykset käyvät sinulle liian vaikeiksi. ;)

        Kenelle tuntuu olevan vaikeaa? Sinulle, joka lapsellisesti jankutat SAMAA kysymystä:

        Maksaa liikaa? On liian typerää? Kuka tekisi?

        Koeta ajatella että se joka tällaisista fokuksista kirjoittaa, on ENSIN kyllä ajatellut paljon enemmän ....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kenelle tuntuu olevan vaikeaa? Sinulle, joka lapsellisesti jankutat SAMAA kysymystä:

        Maksaa liikaa? On liian typerää? Kuka tekisi?

        Koeta ajatella että se joka tällaisista fokuksista kirjoittaa, on ENSIN kyllä ajatellut paljon enemmän ....

        "...on ENSIN kyllä ajatellut paljon enemmän ...."

        No ei siltä näytä, koska olen yrittänyt selittää miksi tämä olisi todella typerä keino saavuttaa yhtään mitään, koska on olemassa jo parempia ja tehokkaampia keinoja.

        Mutta huomaan että sinäkin joudut alentumaan tuolle herjaamislinjalle, kun et osaa vastata näihin kysymyksiin, koska ne pudottavat pohjan tältä siru hömpötykseltä. :)

        Mutta luulisi olevan helpompi vastata minun kysymyksiin, kun alkaa tuolle lapselliselle herjaamis- ja valehtelulinjalle. ;)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "...on ENSIN kyllä ajatellut paljon enemmän ...."

        No ei siltä näytä, koska olen yrittänyt selittää miksi tämä olisi todella typerä keino saavuttaa yhtään mitään, koska on olemassa jo parempia ja tehokkaampia keinoja.

        Mutta huomaan että sinäkin joudut alentumaan tuolle herjaamislinjalle, kun et osaa vastata näihin kysymyksiin, koska ne pudottavat pohjan tältä siru hömpötykseltä. :)

        Mutta luulisi olevan helpompi vastata minun kysymyksiin, kun alkaa tuolle lapselliselle herjaamis- ja valehtelulinjalle. ;)

        Ei ole lukemisen pakkoa! Be well!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ole lukemisen pakkoa! Be well!

        No huomaan kyllä että et ole lukenut tästä aiheesta mitään kun näytät olevan pihalla kuin lumiukko tästä asiasta.

        Mutta koska sinusta tuli tuollainen pelkuri että et edes uskalla edes keskustella ihmisten kanssa?


    • Anonyymi

      Sehän on edessä että kaikille ihmisille tullaan laittamaan SIRU.
      Sitä laitetaan jo osalle eläimistä ja amerikassa koululaisille
      että heitä voidaan seurata.

      • Anonyymi

        Miten tämän sirun avulla voi seurata yhtään mitään?

        Ja osaatko sinä sanoa kuka on niin tyhmä että aloittaisi tämän ihmisten siruttamisen ja miksi? Eihän tuossa ole mitään järkeä kun on parempia ja halvempia keinoja toteuttaa tämä seuraaminen jos haluaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten tämän sirun avulla voi seurata yhtään mitään?

        Ja osaatko sinä sanoa kuka on niin tyhmä että aloittaisi tämän ihmisten siruttamisen ja miksi? Eihän tuossa ole mitään järkeä kun on parempia ja halvempia keinoja toteuttaa tämä seuraaminen jos haluaa.

        Tässä kertausta:

        Jokainen normi-ihminen on perillä siitä, että digitaalinen maailma ja hallinta on kaiken aikaa etenemässä ja laajentumassa. Ja?

        Kun sen sortin mies kuin Elon Musk - maailman rikkain mies - on puuhissa tämän sektorin kehittelyssä? Jokainen voi olettaa, ettei siinä millään pikku panoksilla pelata? Raha on valtaa. Ja valta on rahaa. Missä raha- siellä--- mikä? Mutta nyt asiaan.

        Tätä päivää. Uutisista 10.12.2022. Ei mitään salaseurasatuja, vaan ihan veronmaksajien varoilla ylläpidetyn uutiskanavan, YLEN otsikoissa:

        • "ELON MUSK haluaa istuttaa tietokoneen ihmisten päähän – ihmiskokeet alkavat pian.....""

        • "Amerikkalaisen monimiljardöörin ja sarjayrittäjän Elon Muskin Neuralink-yhtiö ilmoitti viime viikolla alkavansa asentaa mikrosiruja ihmisten aivoihin puolen vuoden kuluessa."

        • "Laite asetetaan otsalohkon pinnalle kalloon poratun reiän kautta.

        • "Elon Musk perusti Neuralinkin vuonna 2016. Yhtiö on kuuden vuoden ajan kehittänyt aivoihin asetettavaa tietokoneimplanttia ja ohjelmistoja, jotka lukevat sekä tulkitsevat aivosignaaleja. "

        • "Musk on jo ilmoittanut ottavansa itse Neuralinkin sirun aivoihinsa.

        • "Aiemmin siruja on kokeiltu eläimillä. Yhtiö on myöntänyt apinoita kuolleen (siirryt toiseen palveluun) koeolosuhteissa. Neuralink-yhtiön tekemät eläinkokeet ovat parhaillaan viranomaisten tutkinnan kohteena Yhdysvalloissa."

        • Noin 20 sentin kolikon kokoisen implantin on tarkoitus yhdistää aivot tietokoneisiin.

        https://yle.fi/a/74-20008091


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tässä kertausta:

        Jokainen normi-ihminen on perillä siitä, että digitaalinen maailma ja hallinta on kaiken aikaa etenemässä ja laajentumassa. Ja?

        Kun sen sortin mies kuin Elon Musk - maailman rikkain mies - on puuhissa tämän sektorin kehittelyssä? Jokainen voi olettaa, ettei siinä millään pikku panoksilla pelata? Raha on valtaa. Ja valta on rahaa. Missä raha- siellä--- mikä? Mutta nyt asiaan.

        Tätä päivää. Uutisista 10.12.2022. Ei mitään salaseurasatuja, vaan ihan veronmaksajien varoilla ylläpidetyn uutiskanavan, YLEN otsikoissa:

        • "ELON MUSK haluaa istuttaa tietokoneen ihmisten päähän – ihmiskokeet alkavat pian.....""

        • "Amerikkalaisen monimiljardöörin ja sarjayrittäjän Elon Muskin Neuralink-yhtiö ilmoitti viime viikolla alkavansa asentaa mikrosiruja ihmisten aivoihin puolen vuoden kuluessa."

        • "Laite asetetaan otsalohkon pinnalle kalloon poratun reiän kautta.

        • "Elon Musk perusti Neuralinkin vuonna 2016. Yhtiö on kuuden vuoden ajan kehittänyt aivoihin asetettavaa tietokoneimplanttia ja ohjelmistoja, jotka lukevat sekä tulkitsevat aivosignaaleja. "

        • "Musk on jo ilmoittanut ottavansa itse Neuralinkin sirun aivoihinsa.

        • "Aiemmin siruja on kokeiltu eläimillä. Yhtiö on myöntänyt apinoita kuolleen (siirryt toiseen palveluun) koeolosuhteissa. Neuralink-yhtiön tekemät eläinkokeet ovat parhaillaan viranomaisten tutkinnan kohteena Yhdysvalloissa."

        • Noin 20 sentin kolikon kokoisen implantin on tarkoitus yhdistää aivot tietokoneisiin.

        https://yle.fi/a/74-20008091

        Ja mitä sitten? Ei tuo ole sama asia kuin siruttaminen mistä nyt puhutaan. Onhan noita aivokäyriä luettu jo vuosikymmeniä, joten onko tämä sinulle nyt jotenkin uusi uutinen?

        Mutta voitko sanoa miksi kukaan lähtisi niin typerään operaation kuin siruttaminen mistä ei hyödy kukaan ja on vielä älyttömän kallista?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten tämän sirun avulla voi seurata yhtään mitään?

        Ja osaatko sinä sanoa kuka on niin tyhmä että aloittaisi tämän ihmisten siruttamisen ja miksi? Eihän tuossa ole mitään järkeä kun on parempia ja halvempia keinoja toteuttaa tämä seuraaminen jos haluaa.

        Kysymys ei ole ihmisten seuraamisesta. Vaan yhteiskunnan toimimisesta sirun avulla, siinä järjestelmässä, jossa ei ole enää perinteistä RAHAA. Eikä pankkikortteja, jne.

        Raamattu sanoo "pedon merkistä" :

        "... ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on pedon merkki, pedon nimi tai sen nimen luku.." ( Ilmestyrkirja 13:16-17)

        Ellei merkkiä ota (sirulla toteuttavaa) on TÄYSIN sen järjestelmän ulkopuolella.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja mitä sitten? Ei tuo ole sama asia kuin siruttaminen mistä nyt puhutaan. Onhan noita aivokäyriä luettu jo vuosikymmeniä, joten onko tämä sinulle nyt jotenkin uusi uutinen?

        Mutta voitko sanoa miksi kukaan lähtisi niin typerään operaation kuin siruttaminen mistä ei hyödy kukaan ja on vielä älyttömän kallista?

        Kuules, ne joilla on rahaa on valtaa. Se raha ei nouse sinun kukkarostasi.
        Ja sinä et päätä niin isoista asioista. Et kykene.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kysymys ei ole ihmisten seuraamisesta. Vaan yhteiskunnan toimimisesta sirun avulla, siinä järjestelmässä, jossa ei ole enää perinteistä RAHAA. Eikä pankkikortteja, jne.

        Raamattu sanoo "pedon merkistä" :

        "... ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on pedon merkki, pedon nimi tai sen nimen luku.." ( Ilmestyrkirja 13:16-17)

        Ellei merkkiä ota (sirulla toteuttavaa) on TÄYSIN sen järjestelmän ulkopuolella.

        No tuohon varsinkin siru olisi varsin typerä keino käyttää. Tuohon parempia ja varmempia keinoja kuin siruttaminen.

        Joten edelleen kuka on niin typerä että aloittaisi tämän turhan ja kalliin projektin?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuules, ne joilla on rahaa on valtaa. Se raha ei nouse sinun kukkarostasi.
        Ja sinä et päätä niin isoista asioista. Et kykene.

        Mistä sinä tiedät kuinka paljon minulla on rahaa? Ja eikö tuollainen valehtelu muista ihmisistä ole typerää?

        Mutta miksi sinäkään et osaa sanoa kuka olisi typerys joka lähtisi tähän turhaan ja kalliiseen operaatioon?

        "Ja sinä et päätä niin isoista asioista. Et kykene."

        Miten niin en kykene? Minulla näyttää olevan huomattavasti enemmän tietoa tästä asiasta kuin sinulla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mistä sinä tiedät kuinka paljon minulla on rahaa? Ja eikö tuollainen valehtelu muista ihmisistä ole typerää?

        Mutta miksi sinäkään et osaa sanoa kuka olisi typerys joka lähtisi tähän turhaan ja kalliiseen operaatioon?

        "Ja sinä et päätä niin isoista asioista. Et kykene."

        Miten niin en kykene? Minulla näyttää olevan huomattavasti enemmän tietoa tästä asiasta kuin sinulla.

        Kuules, et ansaitse enempää reagointia.

        "Minulla näyttää olevan huomattavasti enemmän tietoa tästä asiasta kuin sinulla."

        No, sehän sopii. Aloita siis OMA ketju, tee aloitus - niin päästään lukemaan!

        Ja kerro onko sulla enemmän rahaa kuin Elon Musk-----lla?

        Antaa tulla faktoja!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuules, et ansaitse enempää reagointia.

        "Minulla näyttää olevan huomattavasti enemmän tietoa tästä asiasta kuin sinulla."

        No, sehän sopii. Aloita siis OMA ketju, tee aloitus - niin päästään lukemaan!

        Ja kerro onko sulla enemmän rahaa kuin Elon Musk-----lla?

        Antaa tulla faktoja!

        Hihi hermostutko kun näiltä sinun siru höpinöiltä putosi pohja pois?

        "Antaa tulla faktoja!"

        No niitähän minä tässä olen koko ajan laittanut. Sinä se tässä välttelet aiheesta kesksutelua. Miksi olet tuollainen pelkuri?

        Ja minulla on rahaa. En missään vaiheessa väittänyt että minulla olisi enemmän kuin idiootti Muskilla. Mutta sinä taidat kumartaa enemmän rahaa kuin jumalaasi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hihi hermostutko kun näiltä sinun siru höpinöiltä putosi pohja pois?

        "Antaa tulla faktoja!"

        No niitähän minä tässä olen koko ajan laittanut. Sinä se tässä välttelet aiheesta kesksutelua. Miksi olet tuollainen pelkuri?

        Ja minulla on rahaa. En missään vaiheessa väittänyt että minulla olisi enemmän kuin idiootti Muskilla. Mutta sinä taidat kumartaa enemmän rahaa kuin jumalaasi?

        Kuka lienee hermostunut? KUka lieen pelkuri? Kenellä on rahaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuka lienee hermostunut? KUka lieen pelkuri? Kenellä on rahaa

        Sinä se näytät olevan niin hermostunut että et osaa enää edes kirjoittaa. ;)

        Ja sinä olet se pelkuri, kun et uskalla keskustella aiheesta, vaan jouduit alentumaan tuolle lapselliselle käytökselle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinä se näytät olevan niin hermostunut että et osaa enää edes kirjoittaa. ;)

        Ja sinä olet se pelkuri, kun et uskalla keskustella aiheesta, vaan jouduit alentumaan tuolle lapselliselle käytökselle.

        No, aloittaja osaa kyllä kirjoittaa, se näkyy! Mutta ei välttämättä näe tarpeelliseksi ryhtyä jankuttajien leiriin inttämislinjalle. Sellainenhan on hedelmätöntä. Koska nämä inttäjät ova palstakiusaajia, eivät osaa lopettaa, vaan...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No, aloittaja osaa kyllä kirjoittaa, se näkyy! Mutta ei välttämättä näe tarpeelliseksi ryhtyä jankuttajien leiriin inttämislinjalle. Sellainenhan on hedelmätöntä. Koska nämä inttäjät ova palstakiusaajia, eivät osaa lopettaa, vaan...

        Missä tämän aloittajan osaaminen näkyy? Voitko antaa esimerkin.

        Ja ymmärrän kyllä että olenhan minä kiusallinen asia teille kun kehtaan kyseenalaistaa mitä sanotte. No te olettekin uskovia ja teidän kuuluukin näköjään valehdella ja herjata lähimmäisistä.... :(

        Mutta miksi et olisi aikuinen ja osallistuisi keskusteluun? minä yritän pitää sitä yllä kyselemällä kysymyksiä, mutta jostain syystä keskustelu aiheesta ei kiinnosta. Miksi?

        "Koska nämä inttäjät ova palstakiusaajia, eivät osaa lopettaa, vaan..."

        Miksi rupesit tuolle lapselliselle valehtelu ja herjaamis linjalle?


    • Anonyymi

      Niin se menee. Me etenemme kovaa vauhtia täysin digitalisoituun maailmaan.
      Ihminen on vain sen koneiston osa, jossa toimii niissä puitteissa, joita se "pedon merkki" eli siru antaa myöten.

      Tai jättää ottamatta sen....

      • Anonyymi

        Pystytkö sinä kertoa miksi kukaan lähtisi näin typerään operaation kuin ihmisten siruttamiseen?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pystytkö sinä kertoa miksi kukaan lähtisi näin typerään operaation kuin ihmisten siruttamiseen?

        Pystytkö sinä, koska näytät olevan viisaampi....Ole hyvä ja kerro täällä argumenttisi!
        Kiitos!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pystytkö sinä, koska näytät olevan viisaampi....Ole hyvä ja kerro täällä argumenttisi!
        Kiitos!

        Olen ne jo kertonut monta kertaa, mutta laitetaan vielä kerran, niin jos tällä kertaa ymmärtäisit ne. Tosin epäilen. ;)

        Kukaan ei lähde näin typerään operaation, koska on paljon halvempia ja tehokkaampia keinoja olemassa. Joten ei ole mitään järkevää syytä alkaa siruttamaan ketään.

        Nyt sinä saat kertoa kuka ja miksi kukaan aloittaisi näin typerän projektin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olen ne jo kertonut monta kertaa, mutta laitetaan vielä kerran, niin jos tällä kertaa ymmärtäisit ne. Tosin epäilen. ;)

        Kukaan ei lähde näin typerään operaation, koska on paljon halvempia ja tehokkaampia keinoja olemassa. Joten ei ole mitään järkevää syytä alkaa siruttamaan ketään.

        Nyt sinä saat kertoa kuka ja miksi kukaan aloittaisi näin typerän projektin.

        "Nyt sinä saat kertoa kuka ja miksi kukaan aloittaisi näin typerän projektin."

        Olet esittänyt tämän saman kysymyksen tässä ketjussa jo vähintäänkin 10 kertaa?

        Saat pitää mielipiteesi. 10 x. Taikka vaikka 100 x.

        Lycka till!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Nyt sinä saat kertoa kuka ja miksi kukaan aloittaisi näin typerän projektin."

        Olet esittänyt tämän saman kysymyksen tässä ketjussa jo vähintäänkin 10 kertaa?

        Saat pitää mielipiteesi. 10 x. Taikka vaikka 100 x.

        Lycka till!

        Vastauksia kysymykseen - miksi.... (10 x miksi)

        Siksi, että...
        Siksi, koska...
        Siksi, kun...

        Siksi, jotta..
        Siksi, nimittäin
        Siksi....
        Siksi, sillä...

        Siksi sillä perusteella...
        Siksi, jotta...
        Siksi...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Nyt sinä saat kertoa kuka ja miksi kukaan aloittaisi näin typerän projektin."

        Olet esittänyt tämän saman kysymyksen tässä ketjussa jo vähintäänkin 10 kertaa?

        Saat pitää mielipiteesi. 10 x. Taikka vaikka 100 x.

        Lycka till!

        Niin olenkin ja kukaan ei vieläkään ole osannut sanoa että kuka olisi niin idiootti että lähtisi tähän typerään ja turhaan projektiin.

        Näyttää olevan sinulekin vaikea pala kun alat käyttäytymään kuin kakara. ;)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vastauksia kysymykseen - miksi.... (10 x miksi)

        Siksi, että...
        Siksi, koska...
        Siksi, kun...

        Siksi, jotta..
        Siksi, nimittäin
        Siksi....
        Siksi, sillä...

        Siksi sillä perusteella...
        Siksi, jotta...
        Siksi...

        Eli sinäkään et tiedä. :)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin olenkin ja kukaan ei vieläkään ole osannut sanoa että kuka olisi niin idiootti että lähtisi tähän typerään ja turhaan projektiin.

        Näyttää olevan sinulekin vaikea pala kun alat käyttäytymään kuin kakara. ;)

        Yleensä ne on 5-vuotiaita, jotka kysyy MIKSI, ja jos ei vanhemmat vastaa (kaikkeen) ne alkaa kiukutella, polkea jalkaa ja kiljuu; Vastaa, vastaa, vastaa - miksi!

        Ja aikuisena ne tekee samaa. Nettiplastalla ne koettaa provosoida, vaativat vastausta: miksi, miksi, miksi! Jankuttavat.

        Sivistynyt ei sellaiseen lähde. Jos ei jankuttamallakaan saa provosoimaansa vastamaan (syytä, syistä) viisas ja fiksu lopettaa.

        Eihän tällaiset palstat ole mitään googlen tai muita "hakukoneita" joista klikataan kaikki.

        Pitää tehdä itsekin töitä ja ETSIÄ asioita...
        Siksi -siksi- siksi....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yleensä ne on 5-vuotiaita, jotka kysyy MIKSI, ja jos ei vanhemmat vastaa (kaikkeen) ne alkaa kiukutella, polkea jalkaa ja kiljuu; Vastaa, vastaa, vastaa - miksi!

        Ja aikuisena ne tekee samaa. Nettiplastalla ne koettaa provosoida, vaativat vastausta: miksi, miksi, miksi! Jankuttavat.

        Sivistynyt ei sellaiseen lähde. Jos ei jankuttamallakaan saa provosoimaansa vastamaan (syytä, syistä) viisas ja fiksu lopettaa.

        Eihän tällaiset palstat ole mitään googlen tai muita "hakukoneita" joista klikataan kaikki.

        Pitää tehdä itsekin töitä ja ETSIÄ asioita...
        Siksi -siksi- siksi....

        Eli sinäkään et osaa sanoa kuka olisi niin typerä että lähtisi tähän typerään operaatioon.

        Miksi sitten alat herjaamaan ja valehtelemaan jos et tiedä tätä? Eikö tuollainen käytös ole typerää?

        Mutta ymmärrän kyllä että olette hermona kun joku uskaltaa kyseenalaistaa teidän "ennustukset", ja sen takia heittäydytte tuolle idiootti linjalle. :D

        Miksi et halua keskustella tästä asiasta?

        Ja minä tiedän tästä asiasta varmasti enemmän kuin sinä ja siksi voinkin haastaa sinut, mutta sinä näytät olevan vain pelkuri et mitään muuta.


    • Anonyymi

      Tämä on taas tätä teologisesti kouluttamattomien herkkäuskoisten touhuttelua. Hyvin hyvin yleistä tällä palstalla.

      • Anonyymi

        Ei pidä luulla, eikä luulotella?
        Mutta antaa tulla parempaa! Jos sattuu olemaan?


    • Anonyymi

      Jospa nyt oikea keskustelu jatkuisi :)

      Eli, merkki, mitä lie on se on rakenteilla ja tämä mitä Elon tarjoaa on se tahi hyvin lähellä.

      se että siihen tulee tavalla tai toisella liittää joku ihmisen "identiteettiä" vastaava osa, en tarkoita "normaalia" henkilö-tunnusta, vaan
      itse aivoittelen että se joku on keenien, joka summa jostain.

      Ainoa mitä tulee mieleen, mikä on täsin yksilöllistö, on ihmisen omat keenit, edes identtiset kaksoset eivät omaa samoja keenejä.

      se miten tämä saattaa toimai on sitten radio-taajuuksilla olevaa tiedon siirtoa.
      joten ei tarvise olla intrapunaa tahi etäluettavaa laitetta.
      Sattunoisin, uusi laaja ja kaikkialla oleva, 5g on mahdollinen luku-kirjoitus pääte.

      tämän. 5g on jopa uusissa jääkaapeissa! ja muissa härveleissä.
      miksi ?
      no kulutusta tutkimassa ja samalla, mikä isompi etu, se on samalla t5g tuki-asema.

      No, kukaan, en edes minä, kuka lie olen, vielä tiedä, mitä ja mikä tämä merkki ja sen toteutus tapa on, mutta kun Herra sen palajstaa, toki teille kerron, sitä odotellessa, nautin lisää kahvia
      juuri kahvi-pavuista tuoretta jauhettua maukasta ja hyvää kahvia :)

      Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

      • Anonyymi

        Et ehkä olekaan se henkilö, joka kaiken kertoo ja tietää.
        Mutta juo kahvia.


      • Anonyymi

        Ilmestyskirjan peto ei omiansa vahingoita, niitä jotka sitä kumartavat.

        1234567---


    • Anonyymi

      Jostain syystä kuulen mielessäni aloittajan tekstin puhuttuna Leo Mellerin äänellä.

      • Anonyymi

        Kuule kyllä nyt harhoja? Aloittaja ei ole koskaan ollut tämän herra Mellerin faneja, ei edes matkan päästä.... Tuli nähtyä tyypin todellinen taso jo kauan sitten!!


    • Anonyymi

      Ketjussa saanut huomata kuinka ihmiset ilman uskoa yrittävät vaikka miten vastustaa ja tehdä tyhjäksi totuuden kirjoittajaa.Jospa tutkisivat Raamatusta Johanneksen ilmestyskirjaa ja miettisivät kuinka se vastaa nykyistä maailmanmenoa,-osuu moni asia kohdalleen.Lukeehan siellä myöskin, kun vaivan aikana kärsimyksissään ihmiset eivät käänny,vaan edelleen pilkkaavat Jumalaa.No vaivanaika ei nyt vielä ole edes alkanutkaan,mutta kyllä pilkkaajia riittää.Jumalan siunausta AP:lle! terv.kari

      • Anonyymi

        Kiitos palautteesta!

        On kohtuullista saada asialllistakin palautta. Vaikka ei olisi minkään kiitoksen kipeyden motiivilla liikkeellä? Realistinen kirjoittaja osaa jo ennakoida, että TIETYT aihepiirit nostavat pintaan sitä ja tätä

        Olet todella hereillä siinä näkemyksessä, että Ilmestyskirjan sisältö lopunajoista on silmiemme edessä. Mutta Sanakin sen jo ennalta kertoo, että pahuus vain lisääntyy ja kumuloituu loppua kohden.

        Pilkkaaminen tulee olemaan niin kamalaaa, että ihmiset purevat tuskissaan kielensä rikki, mutta eivät lakkaa pilkkaamasta. Järkyttävää. ( Ilm 16:10-11)

        Loppuun saakka on pidettävä kiinni Herramme Jeesuksen Kristuksen voimasta ja armosta.
        Loppuun saakka.. Matt 24:13

        Jumalan siunausta Sinulle ja läheisillesi - siunaurikasta Joulua!

        -Aloittaja


        JK. Lähes kaikissa ketjuissani tulee paljon "luntatupaan" ja nuolia sataa päin näköä. Mutta on han se "sota-asu" olemassa. Efe 6: 11-18

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17667053/joulupukkiaihe--ja-eras-keskustelu---millainen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiitos palautteesta!

        On kohtuullista saada asialllistakin palautta. Vaikka ei olisi minkään kiitoksen kipeyden motiivilla liikkeellä? Realistinen kirjoittaja osaa jo ennakoida, että TIETYT aihepiirit nostavat pintaan sitä ja tätä

        Olet todella hereillä siinä näkemyksessä, että Ilmestyskirjan sisältö lopunajoista on silmiemme edessä. Mutta Sanakin sen jo ennalta kertoo, että pahuus vain lisääntyy ja kumuloituu loppua kohden.

        Pilkkaaminen tulee olemaan niin kamalaaa, että ihmiset purevat tuskissaan kielensä rikki, mutta eivät lakkaa pilkkaamasta. Järkyttävää. ( Ilm 16:10-11)

        Loppuun saakka on pidettävä kiinni Herramme Jeesuksen Kristuksen voimasta ja armosta.
        Loppuun saakka.. Matt 24:13

        Jumalan siunausta Sinulle ja läheisillesi - siunaurikasta Joulua!

        -Aloittaja


        JK. Lähes kaikissa ketjuissani tulee paljon "luntatupaan" ja nuolia sataa päin näköä. Mutta on han se "sota-asu" olemassa. Efe 6: 11-18

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17667053/joulupukkiaihe--ja-eras-keskustelu---millainen

        Miksi te uskovat "näette" vain pahuutta joka puolella? Eikö tuollainen elämä ole aika raskasta?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi te uskovat "näette" vain pahuutta joka puolella? Eikö tuollainen elämä ole aika raskasta?

        Ei se ihan noin ole!
        Nähdään sekä hyvät että pahat asiat.
        Siis, ei olla kuin pupujussit jotka pistää pään pensaaseen.

        Realismia!
        Ei yltiöoptimismia, ei synkkää pessimismiä - vaan
        realismia joka sisältää positiivisen latauksen...
        näin ainakin itsellä ja balanssi on ok.

        JK: Raskaiden asioiden katsominen vaatii voimaa, ja rohkeutta ja sitähän usko antaa!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei se ihan noin ole!
        Nähdään sekä hyvät että pahat asiat.
        Siis, ei olla kuin pupujussit jotka pistää pään pensaaseen.

        Realismia!
        Ei yltiöoptimismia, ei synkkää pessimismiä - vaan
        realismia joka sisältää positiivisen latauksen...
        näin ainakin itsellä ja balanssi on ok.

        JK: Raskaiden asioiden katsominen vaatii voimaa, ja rohkeutta ja sitähän usko antaa!

        "Ei se ihan noin ole!"

        Ja kyllähän se on tasan tarkkaan näin. En ole koskaan nähnyt yhdenkään uskovan puhuvan valoisasta tulevaisuudesta, vaan aina on jotain pahaa tulossa. Ethän itsekään näe mitään muuta kuin "raskaita asioita", miksi et näe mitään positiivista?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Ei se ihan noin ole!"

        Ja kyllähän se on tasan tarkkaan näin. En ole koskaan nähnyt yhdenkään uskovan puhuvan valoisasta tulevaisuudesta, vaan aina on jotain pahaa tulossa. Ethän itsekään näe mitään muuta kuin "raskaita asioita", miksi et näe mitään positiivista?

        Jos et ole nähnyt, et tunne KAIKKIA uskovia. Tietenkään et voi tuntea,

        Etkä minua. Tietenkään.

        Et sinä voi tietää mitä positiivisia asioista näen, ja joiden piirissä elän!

        Pitää antaa anteeksi tuollainen kyklooppimaisuus, onttojen väitteiden laji.

        Ei pidä tehdä liian pikaisia johtopäätöksiä jonkun kirjoituksen perusteella.
        Se ei ole viisasta, eikä se perustu faktoihin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos et ole nähnyt, et tunne KAIKKIA uskovia. Tietenkään et voi tuntea,

        Etkä minua. Tietenkään.

        Et sinä voi tietää mitä positiivisia asioista näen, ja joiden piirissä elän!

        Pitää antaa anteeksi tuollainen kyklooppimaisuus, onttojen väitteiden laji.

        Ei pidä tehdä liian pikaisia johtopäätöksiä jonkun kirjoituksen perusteella.
        Se ei ole viisasta, eikä se perustu faktoihin.

        Totta että en tunne kaikkia uskovia ja perustan näkemykseni tällä palstalla kirjoittaviin uskoviin.

        Mutta sinä tulit loistavasti näyttämään esimerkkiä tästä miten te uskovat olette negatiivisia. Et tainnut edes itse huomata tätä?


    • Anonyymi

      Paavali kirjoitti Timoteukselle, "tulee aika jolloin he eivät siedä tervettä oppia"

      vaan korvasyyhyynsä haaliava opettajia...

    • Anonyymi

      Pää pedon merkki on ollut vuosikausia kuin veikkauksen hommaa.
      Mut tosiaan vasta näinä aikoina voiymmärtää tuon Ilmestyskirjan sisällöN.

      - panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa.

    • Anonyymi

      Aloituksen aiheeseen.... moni torjuu tuollaiset asiat, kun ne ovat niin ahdistavia visioita. Mutta on hyvä harjoitella, ottaa lukuun - että maailma menee meistä riippumatta sellaisiin puitteisiin, joissa - hm- kysytään ennen kaikkea henkistä selkärankaa!

      • Anonyymi

        En minä ainakaan ole mitään torjumassa, mutta olen vain kysellyt että kuka lähtee tuollaiseen typerään ja turhaan operaation kuin ihmisten siruttaminen. Se näyttää olevan teille aika kiusallinen kysymys johon vastaamista yritätte vältellä.

        Mutta hyviä olette levittämään valeita ja mustamaalaamaan ihmisiä. Typerää käytöstä jälleen kerran.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En minä ainakaan ole mitään torjumassa, mutta olen vain kysellyt että kuka lähtee tuollaiseen typerään ja turhaan operaation kuin ihmisten siruttaminen. Se näyttää olevan teille aika kiusallinen kysymys johon vastaamista yritätte vältellä.

        Mutta hyviä olette levittämään valeita ja mustamaalaamaan ihmisiä. Typerää käytöstä jälleen kerran.

        Kuka pitää mitäkin typeränä....
        Eikä siihen tyhjentävää vastausta voikaan saada tässä joulun alla!
        Ketään ei mustamaalalta.

        Eikä typrerästä käytöksestä ole näyttöä.

        Tämä on kirjoituspalsta. Ei mikään käytöskoulu.

        Ja jos ei maistu tekstit, niin typerää on silloin lukea ja valittaa!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En minä ainakaan ole mitään torjumassa, mutta olen vain kysellyt että kuka lähtee tuollaiseen typerään ja turhaan operaation kuin ihmisten siruttaminen. Se näyttää olevan teille aika kiusallinen kysymys johon vastaamista yritätte vältellä.

        Mutta hyviä olette levittämään valeita ja mustamaalaamaan ihmisiä. Typerää käytöstä jälleen kerran.

        Se näyttää olevan teille aika kiusallinen kysymys johon vastaamista yritätte vältellä.
        ------------------------------------------------------

        Ei se niin ole. Mutta kun tämä ei ole mitään tieto-toimisto! - eikä kukaan normi-ihminen ryhdy leikkimään "jumalaa" joka yksin tietää kaiken.

        Mutta siis, ei huoli kitistä ettei täällä jokin vastausautomaatti toimi!
        Pitää ottaa itse selvää asioista. Niin toisetkin tekevät.

        Nykyisen internetin puitteissa jokainen saa kyllä selkoa, jos kiinnostaa!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuka pitää mitäkin typeränä....
        Eikä siihen tyhjentävää vastausta voikaan saada tässä joulun alla!
        Ketään ei mustamaalalta.

        Eikä typrerästä käytöksestä ole näyttöä.

        Tämä on kirjoituspalsta. Ei mikään käytöskoulu.

        Ja jos ei maistu tekstit, niin typerää on silloin lukea ja valittaa!!

        ""Eikä typrerästä käytöksestä ole näyttöä."

        No aloitus on hyvä esimerkki typerästä käytöksestä. Valehtelua ja mustamaalamista.

        "Ja jos ei maistu tekstit, niin typerää on silloin lukea ja valittaa!!"

        Eli jos ei ole samaa mieltä niin turpa kiinni? Kai tajuat että tämä on keskustelupalsta jossa voi tulla esille myös eri näkökulmia ja jopa kiusallisia kysymyksiä aiheesta?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se näyttää olevan teille aika kiusallinen kysymys johon vastaamista yritätte vältellä.
        ------------------------------------------------------

        Ei se niin ole. Mutta kun tämä ei ole mitään tieto-toimisto! - eikä kukaan normi-ihminen ryhdy leikkimään "jumalaa" joka yksin tietää kaiken.

        Mutta siis, ei huoli kitistä ettei täällä jokin vastausautomaatti toimi!
        Pitää ottaa itse selvää asioista. Niin toisetkin tekevät.

        Nykyisen internetin puitteissa jokainen saa kyllä selkoa, jos kiinnostaa!

        No miksi sitten levitätte tuolllaisia typeriä valeita ja mustamaalaatte ihmisiä jos teillä ei oikeasti ole mitään tietoa asiasta? Eikö tuo vasta ole typerää käytöstä?

        "Pitää ottaa itse selvää asioista. Niin toisetkin tekevät."

        Eli minun pitää ottaa selvää siitä mitä aloittaja höpöttää? Eikö aloittaja löytänyt itse mitään todisteita kun pitää pyytää muita todistamaan omat höpinät. Eikö tuollainen muiden syyttäminen omasta laiskuudesta ole typerää?


    • Anonyymi

      https://vm.fi/digitaalisen-henkilollisyyden-hanke

      Digitaalinen henkilöllisyystodistus

      Valtiovarainministeriö valmistelee digitaalista henkilöllisyystodistusta, jota kansalaiset voisivat käyttää erilaisissa asiointitilanteissa.

      Poliisin myöntämä digitaalinen henkilöllisyystodistus mahdollistaisi henkilötietojen osoittamisen sähköisessä asioinnissa ja käyntiasioinnissa. Se toimii mobiilisovelluksena älypuhelimessa tai tabletissa ja tulee passin ja henkilökortin rinnalle.

      Digitaalinen henkilöllisyystodistus parantaa omien henkilötietojen hallintaa. Digitaalinen henkilöllisyystodistus mahdollistaa asiointitilanteessa nykyistä paremman yksityisyyden suojan ja tietosuojan. Valtion ei ole mahdollista seurata, miten digitaalista henkilöllisyystodistusta käytetään.

      Valtiovarainministeriö valmistelee parhaillaan lainsäädäntöä Linkki toiselle sivustolledigitaalisen henkilöllisyystodistuksen käyttöönotosta. Hallituksen esitys on tarkoitus antaa eduskunnalle syksyllä 2022.

      Digitaalinen henkilöllisyystodistus on tarkoitus ottaa käyttöön syyskuussa 2023.

      Nykyisiin passeihin ja henkilökortteihin ei tule muutoksia.

      Lisäksi lakiehdotuksella on tarkoitus mahdollistaa luonnollisen henkilön tunnistusvälineen sekä ulkomaalaisen digitaalisen asiointivälineen tuottaminen ja käyttö. Digi- ja väestötietoviraston myöntämä luonnollisen henkilön tunnistusväline mahdollistaa sähköisen tunnistautumisen julkishallinnon palveluihin. Luonnollisen henkilön tunnistusvälinettä ei voi käyttää henkilöllisyystodistuksena.

      ------------

      Digitaalinen henkilöllisyystodistus on virallinen henkilöllisyyttä osoittava asiakirja passin ja henkilökortin rinnalla.

      Sitä voi hyödyntää monissa arjen asiointitilanteissa, niin käyntiasioinnissa kuin sähköisessä asioinnissa. Sitä voidaan käyttää esimerkiksi

      henkilöllisyyden osoittamiseen, kun noudetaan paketteja
      iän osoittamiseen, kun ostetaan erilaisia ikärajoitettuja tuotteita
      henkilöllisyystodistuksena, kun haetaan vahvaa sähköistä tunnistamisvälinettä (pankkitunnukset, mobiilivarmenne)

      henkilöllisyystodistuksena, kun noudetaan passia tai henkilökorttia noutopisteestä
      sähköisiin asiointipalveluihin kirjautumisessa.

      ----------------

      https://www.koronatilastot.fi/fi/rokotukset/

      Koronarokotukset annoksittain

      1. rokotusannoksia on annettu 4 523 948 kappaletta, noin 81 % väestöstä.

      2. annoksen osalta on 78 %, sillä 2, rokotusannoksia on annettu 4 346 897 kpl.

      3. koronarokotusannoksen on saanut noin 55 %, eli 3 070 439 annosta.

      4. rokotusannoksia on annettu 1 177 293 annosta, siis noin 21 %.

      • Anonyymi

        Digitaalinen henkilöllisyystodistus on tarkoitus ottaa käyttöön syyskuussa 2023.


        Jospa tää muuttu,kun saadaan kaaoksen aieheuttajat pois hallituksesta !
        Ovat niin osaamattomia,no sokoksen kassa on johdossa!
        Kaikki kansakunnan pelastukseksi käy todella hitaasti ,kun naiset riitelevät kokoajan ja toki puolue etusijalla.He hallitus ei ajattele ihmisiä täällä.
        Saapihan ne digiä ottaa,mutta ei onnistu! Ei kaikilla ole älypuhelinta,joten viherpaskakommarit polkee paskaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Digitaalinen henkilöllisyystodistus on tarkoitus ottaa käyttöön syyskuussa 2023.


        Jospa tää muuttu,kun saadaan kaaoksen aieheuttajat pois hallituksesta !
        Ovat niin osaamattomia,no sokoksen kassa on johdossa!
        Kaikki kansakunnan pelastukseksi käy todella hitaasti ,kun naiset riitelevät kokoajan ja toki puolue etusijalla.He hallitus ei ajattele ihmisiä täällä.
        Saapihan ne digiä ottaa,mutta ei onnistu! Ei kaikilla ole älypuhelinta,joten viherpaskakommarit polkee paskaan.

        Saisiko saman suomen kielellä, kiitos.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Ahhaa olette aika sekaisin jos tämmöisiä uskotte. :D


    • Anonyymi

      http://www.reijotelaranta.fi/reijon_blogi/david_wilkerson__profetia_talouden_ja_moraalin_romahtamisesta/

      Näky viimeisestä yrityksestä pettää Jumalan valittuja

      Wilkerson on nähnyt tämän sukupolven Jeesukseen uskovat "viimeisinä kristittyinä". Wilkerson kuvaa, kuinka Saatana tulee viekkaasti, viattomasti ja huomaamatta, että vain harvat käsittävät sitä. Paha houkuttelee kristityt asioilla, jotka sinänsä ovat hyväksyttäviä, mutta jotka väärinkäytettyinä tulevat tuomioksi.
      Wilkerson näkee, että kaikkein suurin kiusaus viimeisille kristityille on hyvinvointi. Jumala ei ole vaurautta ja menestymistä vastaan, mutta Wilkerson näkee silti, että hyvinvointi pettää miljoonia kristittyjä. Hän näkee kuinka Saatana pyytää lupaa kiusata viimeisiä kristittyjä. Tämä on Wilkersonin näky kirjasta Näky nyt:

      Ja Herra sanoi saatanalle: "Mistä sinä tulet?" Saatana vastasi: "Maata kiertämästä ja kuljeksimasta ja tarkkailemasta viimeisiä kristittyjä." Ja Herra sanoi saatanalle: "Oletko pannut merkille viimeisen ajan kristityt - miten nuhteettomia, miten rehellisiä, miten Jumalaa pelkääviä ja Kristusta rakastavia he ovat? Miten he yrittävätkään karttaa pahaa?"

      Sitten saatana vastasi Herralle: "Niin, mutta otahan pois se aitaus, jonka olet rakentanut heidän ympärilleen. Job ei olisi hylännyt sinua köyhyydessään, mutta sinun ei tarvitse kuin lisätä ja siunata kaikkia viimeisen ajan kristittyjä yli kaiken sen, mitä Jobilla oli, niin saat nähdä, mitä tapahtuu.

      Anna heille kaikille omaisuutta yltäkylläisesti niin kuin Jobille. Rakenna heille hienot, uudet kodit. Anna heille hienoja autoja, rahaa ja kaikenlaisia laitteita niin paljon kuin tarvitsevat. Hukuta heidät asuntovaunuihin, veneisiin, ulkomaanmatkoihin, hienoihin vaatteisiin, eksoottisiin ruokiin, maatiloihin ja säästötileihin.

      Saat nähdä kuinka käy viimeisille kristityille, kun heistä tulee kylläisiä, rikkaita, kun he saavat lisää tavaroita ja kun he eivät enää tarvitse mitään. He hylkäävät Jumalan ja heistä tulee itsekeskeisiä.

      -----------

      Enmän Wilkeronin vuonna 1973 saamasta ja hätkähdyttävällä tavalla jo toteutuneesta näystä voit lukea tästä osoitteesta: https://ajankohtainen.wordpress.com/2014/02/08/wilkersonin_naky/

      --------------

      Sananlaskut 30

      7 Kahta minä sinulta pyydän, älä niitä minulta koskaan kiellä, kuolemaani saakka:

      8 Vilppi ja valhepuhe pidä minusta kaukana. Älä köyhyyttä, älä rikkautta minulle anna; anna minulle ravinnoksi määräosani leipää,

      9 etten kylläisenä tulisi kieltäjäksi ja sanoisi: "Kuka on Herra?" ja etten köyhtyneenä varastaisi ja rikkoisi Jumalani nimeä vastaan.

      ------------

      Hesekiel 16

      49 Katso, tämä oli sisaresi Sodoman synti: ylpeys, leivän yltäkylläisyys ja huoleton lepo hänellä ja hänen tyttärillään; mutta kurjaa ja köyhää hän ei kädestä ottanut.

      50 He korskeilivat ja tekivät kauhistuksia minun edessäni, ja minä, kun sen näin, toimitin heidät pois.

      -------------

      Matteus 10

      7 Ja missä kuljette, saarnatkaa ja sanokaa: 'Taivasten valtakunta on tullut lähelle'.

      8 Parantakaa sairaita, herättäkää kuolleita, puhdistakaa pitalisia, ajakaa ulos riivaajia. Lahjaksi olette saaneet, lahjaksi antakaa.

      9 Älkää varustako itsellenne kultaa, älkää hopeata älkääkä vaskea vyöhönne,

      10 Älkää laukkua matkalle, älkää kahta ihokasta, älkää kenkiä, älkääkä sauvaa; sillä työmies on ruokansa ansainnut.

      ---------

      1. kirje Timoteukselle 6

      6 Ja suuri voitto onkin jumalisuus yhdessä tyytyväisyyden kanssa.

      7 Sillä me emme ole maailmaan mitään tuoneet, emme myös voi täältä mitään viedä;

      8 mutta kun meillä on elatus ja vaatteet, niin tyytykäämme niihin.

      9 Mutta ne, jotka rikastua tahtovat, lankeavat kiusaukseen ja paulaan ja moniin mielettömiin ja vahingollisiin himoihin, jotka upottavat ihmiset turmioon ja kadotukseen.

      10 Sillä rahan himo on kaiken pahan juuri; sitä haluten monet ovat eksyneet pois uskosta ja lävistäneet itsensä monella tuskalla.

      11 Mutta sinä, Jumalan ihminen, pakene semmoista, ja tavoita vanhurskautta, jumalisuutta, uskoa, rakkautta, kärsivällisyyttä, hiljaisuutta.

      12 Kilvoittele hyvä uskon kilvoitus, tartu kiinni iankaikkiseen elämään, johon olet kutsuttu ja johon hyvällä tunnustuksella olet tunnustautunut monen todistajan edessä.

      ------------

      Luuk. 18:25

      Helpompi on kamelin käydä neulansilmän läpi kuin rikkaan päästä Jumalan valtakuntaan."

    • Anonyymi

      Paljon on aikaa, noin 50 vuotta - kun Wilkerson kirjoitti tulevista.
      Ja nyt ne ovat ihan arkista asiaa!

    • Anonyymi

      En ota sirua, niinkuin en ottanut koronapiikkiäkään. Ja jos kuolen nälkään, kun en voi myydä enkä ostaa ilman sirua, niin sittenhän kuolen ja piste.

      • Anonyymi

        Et oo ainoa joka ei haksahtanut piikkijumalan agendaan! Se paljastui kovin ontoksi, ja sisälsi sellaisia riskejä ja kysymysmerkkejä. Ekhei tartte nälkään kuolla?
        Nimittäin Sanatarkasti on: "ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä..." ( Ilm 13:17)

        Ei sanota: "ettei voi" - vaan "ettei voisi".

        Kyseessä on ehdollinen sanamuoto. Yritys estää asioita. Mutta aina maailmassa on ollut kakkosvaihtoehtoja - sijaismarkkinoita....


    • Anonyymi

      Aivoimplantteja tehtailevan Elon Muskin mukaan avaruusolennot rakensivat pyramidit, eivätkä orjat, kuten Raamattu ym. kertovat.

      Musk on myös tokaissut, että ihmiset eivät tajua, ettei koko maapalloa ole enää 12 vuoden kuluttua.

      Tämä Musk on kyllä negatiivisella tavalla silmälläpidettävä lopun ajan figuuri.

    • Anonyymi

      Tänään eli 27.1.23 kerrottiin, että maapallon ydin on lakannut pyörimästä.

      Maan ydin on saattanut pysähtyä
      https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/4a496796-8f56-4d08-b4d2-19092a763b59

      "Jos maapallon pyöriminen hidastuisi pikku hiljaa ja pysähtyisi nollaan suunnanmuutoksen vuoksi, huonosti kävisi", kirjoitettiin vielä jokunen vuosi sitten, ja nyt niin oletetaan käyneen.

      11.1.2023 suomalainen avaruusasiantuntija varoitti tulevasta aurinkomyrskystä.

      Suomalainen avaruusasiantuntija varoittaa: Maan lähellä vaanii uhka, joka tulisi ottaa erittäin vakavasti

      https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/f60b0fac-86a4-4679-91e4-b1054ef8c5c6

      Aurinkomyrskyn huippu on noin vuonna 2025. Ennustajeukko Baba Vanga ennusteli aikanaan, että tämä tuhoisa aurinkomyrsy tulisi jo tänä vuonna 2023.

    • Anonyymi

      Moni ottaa päähänsä äänestää keskustaa vielä kaksivuotiskaudeksi. Ehkä se on viimeinen.

    • Anonyymi

      Otatko 1900 luvun amerikkalaisen lahkon kalloosi? Ilmestyskirjan ennustukset uutisissa? Tämä sekaannus on jo täällä.
      He uskovat ovat alkulähteen uskovia mutta sitten tulee 1900-luvun amerikkalainen sekaannus joka on viina/tappamisen villin lännen sekooomusta.
      Hekö muka löysivät sen rauhan ja totuuden haureudenmaan sekavista elämistä?
      Sieltäkö tuli julistaja 1900-luvun ihminen joka on oikeassa?
      TAAS UUSI PETO,> kuten Islamissa.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2227
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2063
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1668
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1490
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1486
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1377
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1248
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe