JT Asennus & Saneeraus ?

Työnantaja

Olisiko teillä kokemuksia Köyliöläisestä JT Asennus & Saneeraus firmasta ?
Miten on heillä tullut työt tehtyä ?

51

9688

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KokemuksellaTyytyväinen

      Tehokas ja sanansa pitävä mies. Voi luottaa. Ainakin kattoremontit sujuvat mallikkaasti.

      • KokemuksellaTyytyväinen

        Ja teki paljon parempaa laatua, kuin nämä "hämeenlaaturemontit" ym puhelinmyynti-oveltaovelle-kattofirmojen nuoret pojat jotka katolla juoksevat ja tiputtelevat tuuletusrimoja viiden metrin välein ja nopeasti vaan pelti päälle päivässä hosuen.


      • sinunvalintasi

        Pikkaasen täytyy ihmetellä mistä tulee tuo asiantuntemus laadusta tai sen puutteesta?
        Väkisinkin tulee mieleen vanha sanonta; Suomessa on yli 5 miljoonaa rakennusalan asiantuntijaa.
        -Silti kukaan sano etukäteen miten tehdään oikein.


    • Harjavaltalainen

      Pakko kommentoida itsekkin! Tulikyllä hienoa jälkeä, tekivät naapuri rivitaloon kattoremontin tekiät olivat mukavia sekä jälki loistavaa olen ollut kokoikäni kirvesmiehenä ja tarkkailin touhua naapurissa, työmaalla puhuttiin suomea toista olikun toinen yritys teki toiseen taloon tekiänä tuolloin oli ruukki. Tässä onkin oiva esimerkit miltänäyttää suomalaisten tekiöiden tekemäkatto ja miltä muiden. Itse arvostan suomalaista työvoimaa. Työmaalla näkyi hiukan iäkkäämpää miestä kuin nuorempaakin mutta eivoi moittia hienoa työtä teki jokainen. Tietysti näitä kattofirmoja on pilvinpimein varmasti joukkoon mahtuu paljon osaavia, mutta niin pitääkin.

      • Anonyymi

        Jos teet työsi yhtä huonosti kuin kirjoitat, niin ei hyvältä näytä. Toisaalta tämä "mainostaminen" on lähinnä itkettävän ja naurettavan rajamailta. Hommat vähissä?


    • määoleniikateellinetaas

      Ja mitä sitten. Tyhjää paskanjauhamista taas. Se on selvää että rahalla saa kalliin katon ja pikkurahalla saa huonomman. Itsekin voi laittaa, siitä tulee sitten mitä tulee.
      Mitä se naapurille kuuluu mitä kukakin tekee. Sairaat porilaiset kateuksissaan.

    • Lva

      Mulla homma jäi hieman kesken eikä lopputöistä ole tultu tekemään. Markus ei uskalla vastata puhelimeen

      • OnneksiEiKattoVuoda

        Vähän samanlaista täällä. Ei ihan saatu kaikkea mitä tilattiin, vaan itse tehdään esim. maalaushommia jälkikäteen. Myös aikataulut ja kommunikaatio mätti pahasti.


      • itsesainhienonkaton
        OnneksiEiKattoVuoda kirjoitti:

        Vähän samanlaista täällä. Ei ihan saatu kaikkea mitä tilattiin, vaan itse tehdään esim. maalaushommia jälkikäteen. Myös aikataulut ja kommunikaatio mätti pahasti.

        ja joskus näitä "tilauksia" saattaa tulla urakan jälkeen.
        Onhan näitänähty,märisijöitä.


      • OnneksiEiKattoVuoda
        itsesainhienonkaton kirjoitti:

        ja joskus näitä "tilauksia" saattaa tulla urakan jälkeen.
        Onhan näitänähty,märisijöitä.

        Joo, eriteltyä kuittia ei ole tullut vieläkään, joten kotitalousvähenneys menee ohi. Ja lumiesteitäkin olis kaivattu tänä talvena... En voi suositella näitä poikia


    • Kattoremontti

      On ja erittäin huonoja. Älkää kukaan missään nimessä käyttäkö tätä firmaa, työn jälki on luokatonta. Todella törkeää asiakkaan kusetusta!

      • ihmeissään

        Ai tänne saa kilpailijat kommentoida.
        Jos asia olis näin.On kysymyksessä todella typerä ihminen joka ei reklamoi urakkaa.
        Yrityksellä on 7 vuoden takuu työlleen.


    • tätäentoivomuille

      Valitettavan huono on meillä tilanne ollut tämän firman jäljiltä kattorempassa . Aina lupailtiin rempalle jatkoa, muttei kuitenkaan ilmaannuttu paikalla. Hommat jäi kesken ja lopulta vedet tuli pahan kerran sisään. Vuotokohta tultiin korjaamaan, mutta sen jälkeen katosi taas porukat tutkasta, kun kyseltiin kuitin perään. Kuulemma firma on pantu jäihin. Ehkä sitten niin...

      • Käsittämätöntä

        Useita soittoja perään ja lupauksia että tullaan tekemään loput,ei ole näkynyt.
        Luotto oli kova kun homma aloitettiin mutta lopputulos jotain muuta.
        Lumiesteet puuttuu,pellit kolisee ja maalaamista,en suosittele.


      • Anonyymi

        Saman sorttisia juttuja meilläkin.Maalausta ja loppu viimeistelyä tekemättä,siivous kesken. Ei hoitanut hommia loppuun.Amatöörimäistä töpeksintää.
        Puhua osaa mutta siihen jää.
        En suosittele!!!


    • Anonyymi

      Joku kommentoi ketjussa että "on typerä ihminen kun ei reklamoi, yrityksellä on 7 vuoden takuu töilleen".
      Meillä tehtiin kyseiselle yritykselle reklamaatio vastaavanlaisista ongelmista, mitään ei hoidettu.
      Luulisi hyvin hoidettu reklamaatiokäsittely olevan jokaiselle yritykselle kullan arvoinen mainos, mutta kaikki ei näköjään asiaa näin näe.
      En myös suosittele.

    • Anonyymi

      Sama juttu kuten edellisilläkin. Töihin tultiin miten sattuu ja milloin sattui huvittamaan. Työt tehtiin erilailla kuin oli sovittu. Työt jäivät kesken eikä pidetty mitä luvattiin. Useaan kertaan otimme yhteyttä ja lupasivat tulla korjaamaan, ei kuitenkaan koskaan tultu. Asennusvirheitä mm. lapetikkaissa, kiinnitys harjalle puuttui. Tämä aiheutti reiän peltiin vain vuoden sisällä remontista. Nyt olemme yrittäneet reklamoida mutta saamme vain luuria korvaan. Huijarifirma, en suosittele!

      • Anonyymi

        Samalla muotilla meni myös täällä. Alku lähti niin kuin pitikin mutta sitten alkoi ote lipsumaan. Kohteemme Helsingissä mutta satakuntalaisena tunsin kotiseuturakkutta ja menin tekemään katon uusinnasta sopparin vaikka heidän tarjouksensa ei edes ollut halvin. Menin typeryyksissäni maksamaan koko urakkahinnan vaikka hommia jäi vielä rästiin. Rästissä ne ovat tänäkin päivänä vaikka ei olisi ollut isosta kysymys. Turha on täälläkään palstalla kysyä miksi ei olla reklamoitu.?Torikka ja Haviala ovat lähes blokanneet numerostani tulevat yhteydenotot joita on nyt jatkunut yli 2 vuotta. YSE 98 mukaan he eivät vastuusta pääse mutta asian oikeuteen viemisestä on oma vaivansa. Jos firmalla toiminta asiakkaaseen on näin vähättelevää ja ala -arvoista ennustan lyhyttä elinkaarta , luekö perustajat näin sen suunnitelleetkin!


      • Anonyymi

        Näitä tapauksia tuntuu olevan useampia ja itsekin olemme yksi, joka odottaa kolisevan peltikaton alla herrojen vastinetta reklamaatioon.

        Olisiko muilla tämän yrityksen asiakkailla kiinnostusta tavata ja keskustella asiasta esim. Helsingin keskustassa sovittuna ajankohtana ennen talvea? Näin voitaisiin esim. selvitellä kollektiivisemmin, minkälaisia virheitä ja ongelmia on muilla ollut ja miten niihin voi vastata. Jos kiinnostaa, laittakaa vastausta tähän viestiketjuun.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Näitä tapauksia tuntuu olevan useampia ja itsekin olemme yksi, joka odottaa kolisevan peltikaton alla herrojen vastinetta reklamaatioon.

        Olisiko muilla tämän yrityksen asiakkailla kiinnostusta tavata ja keskustella asiasta esim. Helsingin keskustassa sovittuna ajankohtana ennen talvea? Näin voitaisiin esim. selvitellä kollektiivisemmin, minkälaisia virheitä ja ongelmia on muilla ollut ja miten niihin voi vastata. Jos kiinnostaa, laittakaa vastausta tähän viestiketjuun.

        Laittakaa tähän profiiliin sähköpostia (sähköpostiosoitteen saa muodostettua profiilin nimestä) jos teillä on ollut keskustelussa mainittuja ongelmia tähän yritykseen liittyen. Yritetään koota kaikki ongelmia kohdanneet asiakkaat ja katsotaan voidaanko tehdä jotain yhdessä. T. eräs asiakkaista.


    • Anonyymi

      Tervehdys,kyseinen FIRMA oli meillä töissä ja en ikinä voi uskoa minkälaisia YRITTÄJIÄ täällä on luulisi pienen firman tekevän siistiä jälkeä ja hoitavan ne
      asiat mitä on sovittu,mutta tämä saneerausfirma jätti työnsä kesken ja lupasivat
      ja lupasivat hoitaa mutta kun olivat maksun jo saaneet niin ei miehiä kuulu eikä vastaa puhelimeen..tekevät ammattitimpureiksi luokatonta jälkeä EN SUOSITTELE KENELLEKKÄÄN..!!

      • Jos jotakuta vielä kiinnostaisi vaihtaa kokemuksia kyseisen yrityksen tekemisistä niin laittakaa ihmeessä minulle sähköpostia. Osoitetiedot alempana. Meillä siis samankaltaisia kokemuksia: pellit kolisee tuulella ja auringossa ja johtaja itse päivittelee että on muka "ennenkuulumatonta", eikä vaivaudu lupauksista huolimatta edes paikalle tutkimaan tilannetta. Jos useampi asiakas lähtisi samaan aikaan viemään valituksia kuluttaja-asiamiehelle, ehkä noista "ennenkuulumatonta" -kommenteista putoaisi pohja..

        Koska suomi24 on lopettanut sähköpostipalvelunsa, jouduin tekemään uuden vastausosoitteen hotmailiin (ja jotta roskapostirobotit eivät nappaisi osoitetta, sen saa muodostettua tämän viestin kirjoittajan tunnuksesta ja hotmail.com -päätteestä)


    • En ole saanut yhteydenottoja, joten veikkaan että suuri osa näistä on kilpailijoiden kirjoittelua. Meillä oli tosiaan pieniä ongelmia, mutta nyt takuukorjaukset lähti rullaamaan pienen viivyttelyn jälkeen :)

    • Anonyymi

      Olen ajatellut että on koskaan sorru edes lukemaan tämän palstan tekstejä, mutta kuulin että kirjoituksia on niin oli oikeen pakko tulla lukemaan.
      Pakko sanoa että mikäli asiakkailla on reklamoitavaa niin siitä pitää saada ilmoitus yritykseen en oikein usko että kaikki täällä ovat asiakkaiden kirjoittamia mutta sanon kuitenkin nyt yleisesti. Työn takuu on 5 tai 7 vuotta mikäli jollain tulee reklamoitavaa niin siitä pitää ilmoittaa yritykselle! Jt asennus on täysin toimiva yritys ja reklamaatio määrämme ovat kohtuu pienet. Ja mikäli reklamaatioita tulee ne hoidetaan pikaisesti. Toimintamme kasvaa tasaiseen tahtiin tämä on herättänyt harmitusta monessakin kattofirmassa koska hintatasomme on suuria firmoja huomattavasti matalampi, koska vähemmän välikäsiä. Lisäksi meillä on liuta referenssejä ja yhteystietoja josta voi kysyä miten remontit ovat menneet.
      Ystävällisin terveisin Markus.

      • Anonyymi

        Höpö höpö, käytäntö on edelläolevien kokemusten mukaan ihan jotain muuta! Tähän pätee nykyinen muotilause KUINKA TE KEHTAATTE!


      • Anonyymi

        No miksihän ei paikalle ole tultu vaikka on reklamoitu useasti ...Markus
        Kerran soittelit takasin ja kyselit olenko tänne kirjoitellut niistä töistä mitkä jäi kesken...no en ollut,mutta nyt olen.
        En todellakaan suosittele tätä pikku puljua


    • Anonyymi

      Täällä sama homma, 3 kuukautta yritetty saada kavereita työmaalle hoitamaan reklamaatiot/kesken jääneet työt mutta eivät edes vastaa siihen puhelimeen. Ihan samoja kokemuksia kuin yllä olevilla, ei voi suositella.

    • Anonyymi

      En suosittele.

    • Anonyymi

      Täysin huijarifirma.

      • Anonyymi

        Ilmeisesti se on uskottava että melkolailla huijareista on kyse. Uskomatonta että moiseen on varaa, mutta kaiketi aina perustamalla uuden firman, selviää imagotappiosta. Jotain hämärää toki itsekkin aistin heti kaupantekovaiheessa. Nyt jo nettisivut ja sähköpostit alhaalla.


    • Anonyymi

      Olet kova mainostamaan omaasi, paskapuljua.

    • Anonyymi

      Mielenkiinnolla katselen jääkö Yrittäjällä hommat paratiisihotellin uudella tuotantokaudella pelkkiin puheisiin vai pääseekö tekemäänkin jotain

    • Anonyymi

      Peruvat viimetingalla tai venyttävät työn aloitusta.

      Tai viimeistelytyöt jäävät tekemättä tai 10 puhelun jälkeen tulee, sovitusta myöhemmin.

    • Anonyymi

      Valehtee omista tavaroista ja työmiehistään mm. Telineistä, omasta kuorma-autosta...

      Loppujen lopuksi poika ja peräkärry.

      Se on paska puhetta et vuoteen ei oo tehnyt mitään. Reklamaatiot tulee tänne niinkuin ed laittoi, ei vastaa puhelimeen.

      • Anonyymi

        Kuorma auto valkonen om.juhani haviala seisoo Tampereella hallitus.k.23 pihassa ajokiellossa 1.7 2021 leima Markus varaton ei pysty maksaan hinausta patolokinen valehtetija täys puliveivari .Pihla ikkunaasentaja on yhtiön tekijänä työsuhde.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuorma auto valkonen om.juhani haviala seisoo Tampereella hallitus.k.23 pihassa ajokiellossa 1.7 2021 leima Markus varaton ei pysty maksaan hinausta patolokinen valehtetija täys puliveivari .Pihla ikkunaasentaja on yhtiön tekijänä työsuhde.

        Kyseinen kommentti on poistettava koska siinä mainitaan yritykseen kuulumaton henkilö sekä seon täysin perätön. Ja loukkaava


    • Anonyymi

      Ammattimies, mutta vähän verkkaista työnteko.

    • Anonyymi

      Tarkoitus oli hakea ilmalämpöpumppu asentaja "jostain" mutta tämä foorumi sattui silmiini, , harvemmin kommentoin mitään näissä mutta laitan nyt omat kokemukset jos ne jotakin kattoremontin tekijää tilaajaa jeesaa.

      Tämä porukka teki.mullekkin kattoremontin, alku kesti kauan (tosin sama juttu kävi putkimiehen kanssa.. en tiedä vaivaako tuo venyminen koko remonttialaa tai vai täällä) yrityksen valitsin netistä kilpailutuksen kautta. Tarjous oli kohtuullinen (mulla on vanha hirsirakennus (v1830) n. 300 m^2 ja siis remontti joka tapauksessa kaikkien tarjousten mukaan KALLIS yhden maksettavaksi)... remontissa jännitti eniten materiaalin ja työn laatu. Itse esiti peltikaton profiileineen ja sen valmistajan. Siltäosin sopimus piti ja tavara oli sitä mistä sovittiin. Vanhan tiilikaton alla mulla oli päre. Sen verran varmistelen että katsoin, että aluskate on oikeesti hengittävä ja tämä onneksi piti paikkansa . Lisäksi tekivät onneksi myös ruoteet paksusta puutavarasta ja pienin koolausvälein, mikä toivottavasti takasi, että katto myös pysyy ryhdissä. Tämän kohdan osalta tein vertailua ympäristössä tehtyihin remontteihin ja siinä kyllä työ tai tavara näytti olevan vankemmasta tai paksummasta päästä. Katollani on kolme piippua ja ne pellitettiin porrastuksen mukaan. Tarjousvaiheessa tässä kohdin tarjottiin yleensä suoraa pellitystä (siis pyytämissäni tarjouspyynnöissä). Näiden kanssa en asiaa sopinut joten oli kiva että niistä tuli prameemmat.

      No suosittelisinko? Aikaa meni se on miinus. Laatu oli kuitenkin hyvää ja työ tehtiin niin, että katto on myös suora. Se on plussaa. Myös hinta oli kohtuullinen. Kyllä mä siis olen tyytyväinen nyt kun katto on valmis. Koska tämä on ns. Vanha arvorakennus niin kyllä tuo laatu oli se mikä mulle on tärkein ja täällä tekivät kyllä hyvää jälkeä, joten kyllä minä koin saaneeni rahoille vastinetta hyvinkin.. näin siis täällä .. t.m

    • Anonyymi

      Köyliö huittine säkylä, kaikki kattomiähet huijareit.

    • Anonyymi

      aivapask--mainostaa surkeesti täällä eikä opsaa kirjoittaa

    • Anonyymi

      Varokaa tätä Havialaa, ei osaa pellittää,eikä muutenkaan rakentaa mitään, suuret puheet, remontit jää kesken.

    • Anonyymi

      En voi suositella, näitä tämän yrityksen miehiä. En kyseenomaisen yrityksen nimissä enkä minkään muunkaan. Toivon todella etteivät laita kokoajan uusia yrityksiä pystyyn ja sillä saa nimeänsä puhtaaksi ja lisää huijattavia.

    • Anonyymi

      Oletko varmistanut että kyseinen yritys on varmasti köyliöläinen jos et ,tee kaksi testiä etsi käsiisi paikkakunnan suurlehti Säkylä Köyliö Yläne Sanomat ja tarkista onko mitään mainitaa yrityksestä,ei pitäisi olla ylipääsemätön tehtävä nimittäin lehdessä on vain kannet.Toisekseen sinun pitäisi tehdä tarkistus käyttäen optisia havaintovälineitä katso onko työntekijöillä ja työpäälliköllä hörökorvat jos on hörökorvat on köyliöstä.

    • Anonyymi

      Kovin oli pas*lle haisevaa sianlihaa, olisiko ollut peräti kiusattua.

    • Anonyymi

      Täys huijari

    • Anonyymi

      Nyt nämä veijarit ovat PIHLA groupin ylistettyja asentajia Vesa Piirosen alaisia tekevät mitä tykkäävät tulevat milloin huvittaa

    • Anonyymi

      Ovat Pihlalla edelleen ainakin TAMPEREENseudulla yli vuoden kesti ikkuna parveke remontti 2 taloo .5/9 juuri valmistu.Pihlalla on muitakin työntekijöitä mutta nämä 2sattui tänneTorikka oli saanut kenkää ku ei näkyny kevään jälkeen.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      100
      2916
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      105
      2478
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2240
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      22
      2072
    5. 177
      1886
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      44
      1873
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1807
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1756
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1558
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe